Litecoin Cloud Mining: En steg-för-steg-guide

En term som har kastats runt i kryptosamhället märkbart som för sent är molnbrytning. Detta fenomen verkar ha tagit över kryptovalutagruvvärlden – varje dag verkar fler och fler människor göra det kasta in i den aktivitet som är molngruva. På grund av detta blir det gradvis svårare att bryta vissa specifika kryptomynt. Det är därför jag idag vill berätta om molntillverkning av Litecoin.

Vi börjar med definitionerna – vad är Litecoin och vad som är molngruva. Jag berättar om Litecoin’s fördelar och varför det är värt att bryta i första hand. Efter det kommer vi att täcka några av de mest populära platserna där människor tenderar att gå när de tänker på molngruva Litecoin.

Innan du gör det bör du dock veta att det finns mycket enklare sätt att få Litecoin. Välj bara ett säkert kryptovalutautbyte för köpa eller handla Litecoin. Några alternativ som du bör ta hänsyn till inkluderar Coinbase, Binance och Coinmama.

Låt oss nu ta reda på mer om Litecoin.

Vad är Litecoin?

Litecoin är decentraliserad krypto som har sin blockchain. Att vara decentraliserad innebär att den inte tillhör någon specifik person eller organisation – den har ingen central ledare.

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Litecoin är öppen källa, vilket innebär att alla och alla kan bidra till myntens välbefinnande och dess utveckling.

Litecoin molngruva: olika kryptovalutor.

Vad som gör denna krypto unik är dess förhållande till Bitcoin. Litecoin var ursprungligen en avknoppning av Bitcoin med nästan identiska data och parametrar. Det finns dock en fångst – Litecoin är ungefär fyra gånger snabbare än Bitcoin. I det stora ordningen med saker är detta väldigt mycket signifikant.

Fyra gånger snabbare motsvarar vanligtvis att vara fyra gånger mer attraktiva. I Litecoins fall betyder det också att det syftar till att ha fyra gånger fler mynt än Bitcoin.

Från början var Litecoin tänkt som en uppgraderad, överlägsen version av Bitcoin.

Vad är Cloud Mining?

Nu när vi har täckt lite grundläggande information om Litecoin, går vi vidare till molnbrytning.


För att uttrycka det i enkla termer, molnbrytning är en process där du betalar någon för att hyra ut en gruvrigg och dess tjänster. Det finns vanligtvis två parter delta i denna process – köparen och värden.

Låt oss säga att du som köpare letar efter sätt att tjäna pengar på kryptovalutor. Investera i aktier kräver en rejäl summa i förskott (åtminstone för att märka någon form av vinst), du saknar kunskap inom blockchain-utvecklingsområdet för att slå in där … Men efter en tid snubblar du på en webbplats som erbjuder molntjänster.

Litecoin molngruva: flera kryptovalutor.

Värdar (de som äger molntjänsten) är vanligtvis stora företag. Det är ganska sällsynt att hitta en enda person som skulle erbjuda molntjänster, även om det inte är omöjligt.

För det mesta äger värdarna några gårdar. En gård är helt enkelt en anläggning som är fylld med kryptovaluta gruvriggar. När du vill komma överens med värden hyr du helt enkelt ut riggen på en av gårdarna under en överenskommen tid.

Mer än riggen

En gruvrigg är dock inte det enda du hyr ut. Du skulle också hyra ut Plats för att hålla det inne och förvaltning och underhåll tjänster.

Du och värden är överens om en viss tid för hyran. Detta kan vara allt från tre månader till en livstid (även om den senare är ganska sällsynt). De flesta molngruvvärdar erbjuder månatliga utbetalningar.

En underhålls- och elräkning tas ut av dina intäkter (dessa beräknas på olika sätt; det beror på varje värd) och resten av dina intäkter är överförs till en kryptoplånbok efter eget val.

Litecoin molngruva: gruvgård.

Molnbrytning (inklusive Litecoin cloud mining) anses vara fördelaktigt av ett par anledningar. Först och främst är det super lätt. Allt du behöver göra är att köpa tjänsten online och vänta.

Vissa avancerade molngruvvärdar erbjuder ytterligare förmåner, dvs dygnet runt gårdsövervakning via en livestream på internet, så du kanske vill kolla in den. Annat än så är ditt arbete vid den här tiden Gjort – värden tar hand om resten.

Molnbrytning är också välgörande till båda värd och (de flesta) av kryptovalutor där ute (åtminstone decentraliserade, öppen källkod). Värdar gör stora mängder vinst och kan fortsätta att utveckla sina gårdar.

Kryptovalutorna själva drar nytta av detta genom att stanna i ett tillstånd av aktiv efterfrågan – detta ökar deras marknadspositioner och ger mer uppmärksamhet åt dem.

Litecoin Cloud Mining

Så nu när du har en allmän uppfattning både om Litecoin och processen för molngruva … Varför skulle någon vilja hantera Litecoin cloud mining? Tänk på att oavsett vilket alternativ du väljer behöver du också en pålitlig hårdvaruplånbok för att skydda dina mynt. Med det sagt, om du värdesätter din säkerhet, bör du kolla in Ledger Nano X och Trezor Model T.

Resonemanget bakom detta är ganska enkelt – tillgänglighet och tillgänglighet för Litecoin.

Som jag har nämnt tidigare är Litecoin det fyra gånger snabbare än Bitcoin. Låt oss använda detta exempel.

Det största problemet med Bitcoin när det gäller molngruva är att det är mycket svårt att bryta – det tar en mycket tid och betydande energi konsumtion för att bryta en märkbar mängd Bitcoins. Detta beror på några skäl, men de största är förmodligen utbud och efterfrågan.

Litecoin cloud mining: Litecoin mining.

Med Bitcoin vanlig popularitet och framgång, många människor vill slå in på hype. En stor mängd människor motsvarar en betydande mängd gruvarbetare. Bitcoins fastställda marknadsvärde dikterar dock spelets takt – och med så många inblandade blir takten långsammare med veckan.

Precis som med andra altcoins, det är en annan historia när det gäller Litecoin. Det finns ett mycket högre utbud och en betydligt lägre efterfrågan på Litecoin än vad det är för Bitcoin. Detta gör Litecoin cloud mining mycket enklare och mycket mer lönsamt än de andra, vanliga kryptovalutorna.

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

Platser att gruva

Det finns många webbplatser på internet som erbjuder Litecoin molntjänster. Det allra första du behöver göra innan du bestämmer dig för en molngruvvärd är att ta reda på om du vill ha en gratis eller en betald tjänst. Ja, gratis molnbrytning är en sak, men naturligtvis har den sin nackdelar.

Värdar som erbjuder gratis molnbrytning erbjuder vanligtvis liten eller ingen kundtjänst jämfört med de betalda. Gratis molnbrytning kan vara skissartat och riskabelt – om du inte vet vad du gör (eller om du inte gör tillräckligt med forskning), kan du bli lurad.

Gratis molnbrytning tenderar också att vara en betydligt långsammare process än den betalda versionen. den kan ta månader till slut tills du märker några vinstbelopp.

Med det sagt, låt oss täcka några av de mest populära webbplatserna för molnbrytning Litecoin. Listan är inte sammanställd i någon specifik ordning.

Mining Rig Rentals

Mining Rig Rentals är en USA-baserad molntjänsttjänst online. De erbjuder ett brett utbud av (alt) mynt att bryta, inklusive Litecoin.

Litecoin cloud mining: Mining Rig Rentals.

Webbplatsen är anmärkningsvärd eftersom den inte har några minimibeställningar, en mycket lågt uttagsriktmärke, det betalar ut vinsterna på upp till tolv timmar från slutet av hyran och bearbetar betalningarna super snabbt.

Webbplatsen erbjuder också en mängd gruvpooler att välja mellan – gratis. En av de enda nackdelarna är att det kämpar i designavdelningen – webbplatsens kvalitet lämnar fortfarande några saker att önska.

Genesis Mining

Förmodligen den mest kända webbplatsen på den här listan, Genesis Mining är ett molngruvföretag baserat i Hong Kong. De är mycket populära i kryptovalutavärlden, främst på grund av deras gruvtjänster och innovativa, toppmoderna projekt.

Litecoin molngruva: Genesis Mining.

Genesis Mining erbjuder en brett sortiment av gruvplaner, så att du kan välja en enligt dina preferenser. De har också ett alternativ för dig att göra din egen anpassade plan, vilket är en trevlig, individuell behovsdriven funktion.

Företaget har en några stora gårdar spridda runt om i världen. Detta görs mest av säkerhetsskäl, men det tar upp den negativa delen av Genesis cloud mining – jämfört med andra cloud mining-värdar är Genesis Mining märkbart kostsamt. Kunder säger också att företaget skulle kunna förstärka sin kundsupport, för det tenderar att vara långsamt och inte så användbart.

Hashflare

Ett Estlandsbaserat företag, Hashflare, har byggt upp ett rykte genom åren av ett pålitligt, ansett molnbrytningsföretag. Tjänster som Litecoin molngruva och kundsupport är fullt tillgängliga.

Litecoin Cloud Mining: En steg-för-steg-guide

Även om Hashflare är det cool och transparent med sina Litecoin molntjänster tar de ut en underhållsavgift. På den ljusa sidan erbjuder företaget dock kontrakt med obegränsad längd – du kan köpa en och vara inställd för resten av ditt liv!

Trevlig Hash

Ett annat känt namn i kryptovalutavärlden, Trevlig Hash erbjuder höga säkerhetsnivåer och ett stabilt system för alla som funderar på att bli en potentiell kund.

Nice Hash är professionella kryptovaluta gruvarbetare, men många tror att den här gruvbrytningsplatsen på grund av sin svåra struktur inte är lämplig för nybörjare. En annan sak som är värt att komma ihåg är att även om du kan bryta Litecoin, erbjuder företaget nu Bitcoin-utbetalningar.

Välja rätt Cloud Mining Host

Dessa var bara några av de mer anmärkningsvärda leverantörerna av Litecoin-molntjänster där ute. Det finns tiotals olika värdar för molngruvning (både fri och betalda) som är angelägna om att erbjuda sina gårdar till ditt förfogande. Med så många val, hur väljer man en riktig värd för molngruva Litecoin?

Först och främst, betrakta säkerhet som högsta prioritet när det gäller att välja en värd för Litecoin molngruva. Föreställ dig den här situationen: du väljer en molngruva, betalar initialavgiften och i slutet av månaden får du reda på att inte bara dina vinster har stulits, utan att någon har brutit sig in på ditt bankkonto (kreditkort, PayPal, etc.) och stal alla dina besparingar …

Allt detta för att du inte gjorde din forskning och valde en opålitliga, tvivelaktiga värd. Ser du nu vikten av säkerhet?

Litecoin molngruva: molngruva.

En annan sak som är värt att komma ihåg är hashfrekvens av värdens riggar. Om hashhastigheten på gården verkligen är låg, men priser som värden tar ut är genom taket, det är en tydlig indikation på att något inte stämmer. Undersök alltid lämpliga hashhastigheter för de olika typerna av riggar där ute, eller åtminstone konsultera på onlineforum.

Slutligen, få en allmän känsla för företaget. Besök deras webbplats (och många olika delar av webbplatsen), titta på deras Om-sida, läs vitboken, undersök några av de mer anmärkningsvärda personerna som arbetar där eller på något sätt är inblandade i företaget.

Om den allmänna uppfattningen om företaget eller webbplatsen ger känslor av förtroende inom dig är det ofta en bra avgörande faktor. Prioritera alltid transparenta värdar, för dessa företag har vanligtvis minst att dölja.

Slutsats

Vid denna tidpunkt borde du förmodligen ha en bättre förståelse av hur Litecoin molngruva fungerar. Det kan vara svårt först, men om du tänker på det kommer du att räkna ut det på nolltid.

Ett ytterligare tips jag kan ge dig är att du alltid bör leta efter lokala moln gruvarbetare. Se om det finns någon i ditt land (kanske till och med staden?), Kontakta dem, kanske till och med ordna ett möte. Detta har ömsesidiga fördelar – du kan stödja ett lokalt företag medan molngruvvärden får en kund. Dessutom finns det vanligtvis mer information tillgänglig för lokala företag än en online.

När det gäller Litecoin-molnbrytning, kom ihåg att det är ett långsam process. Visst, det är mycket snabbare än till exempel Bitcoin, men det tar fortfarande lite tid att märka stora intäkter. Naturligtvis beror allt på din prenumerationsplan – ju mer pengar du betalar, desto snabbare får du hashfrekvensen, vilket ökar hastigheten på dina potentiella intäkter.

Om du väljer att gräva med Litecoin cloud mining, önskar jag dig lycka till! Se också till att alltid hålla din kryptovaluta i säkra förvaringar, till exempel kalla plånböcker (titta på Ledger Nano X och Trezor Model T).

Ledger Wallet Deal aktivt just nu:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map