KuCoin VS Binance: Vilken ska jag välja?

Om du är någon som nyligen började använda krypto och nu letar efter de bästa sätten att börja investera och handla olika mynt, du kommer att behöva ett förstklassigt utbyte för att hjälpa dig. För att hitta ett sådant utbyte bör du dock titta på några jämförelser – i den här specifika artikeln jämför vi KuCoin MOT Binance.

Båda plattformarna i fråga har lyckats skapa några ganska anständiga namn för sig själva. Samtidigt som de har vissa likheter är båda också ganska annorlunda, fortfarande – vad detta betyder är att samma människor som kanske älskar KuCoin inte nödvändigtvis kommer att vara förtjust i Binance, och tvärtom.

Oroa dig dock inte – när vi en gång räkna ut jämförelsekriterierna, och sätt ribban högt, vi kan kolla in och analysera båda kryptovalutabörserna och se vilken av dem som passar dig bäst.

KuCoin VS Binance: Jämförelsekriterier

Så då – första saker först. För att kunna få ett mål KuCoin MOT Binance jämförelse, vi kommer att behöva ha några funktioner som skulle fungera som de viktigaste samtalspunkterna, rätt?

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Tja, medan varje enskild person kommer att ha sin egen tro på vad de “väsentliga funktionerna” i ett utbyte av kryptovaluta i toppklass Det finns några övergripande aspekter som är, på något sätt, avgörande för alla legitima och pålitliga utbyten.

För den här artikeln ska vi titta på fem – säkerhet, enkel användning, avgifter, stödda mynt, och antal användare. Även om det visserligen finns några andra aspekter som är mycket viktiga för alla kryptoutbyten, utan dessa fem, finns det verkligen ingen chans till inlösen! Med detta sagt, låt oss dock titta närmare på varför det kan vara fallet.

  • säkerhet. Säkerhetsaspekterna av ett kryptovalutaväxling är tack och lov en bra idé i de allra flesta fall. Det är något som inte ens är “väsentligt” för ett ordentligt utbyte att ha – det är absolut obligatoriskt. Saker är inte alls annorlunda i den här KuCoin VS Binance-jämförelsen, heller – medan båda utbytena kan vara ganska populära i vissa utsedda kretsar av kryptoentusiaster är det oerhört viktigt att du kolla alltid säkerhetsaspekterna för alla kryptoutbyten som du planerar att använda, för att det inte skulle visa sig vara osäkert och utsatt för hackningsförsök.
  • Enkel användning. Efter säkerhet kan börsens användbarhetsaspekter verka lite, ja … Låt oss bara säga, inte lika viktigt. Jag uppmanar dig dock att tänka på det – om du har valt en plattform för utbyte av kryptovaluta för dig själv, du tänker antagligen spendera mycket tid på det, handel och göra några bra erbjudanden. Du skulle nog vilja ha den plattformen båda enkla att använda, och låter dig navigera och komma åt vissa specifika områden (sidor) på ett snabbt och enkelt sätt, rätt? När det gäller kryptopriser finns det många förvirrande tekniker, som det är – om du är nybörjare är det lätt att gå vilse i dem! Tänk på detta i denna KuCoin VS Binance-jämförelse också!
  • Avgifter. Om du letar efter din första utbytesplats för kryptovaluta och bara vill “testa vattnet”, då avgifter kommer att vara en viktig faktor att tänka på. Men om du redan är en erfaren handlare och försöker maximera dina vinster i största möjliga utsträckning kommer avgifterna att bli en helt avgörande aspekt att välja mellan några olika kryptobörser! När det gäller Binance VS KuCoin-priser, saker är faktiskt ganska intressanta – båda plattformarna, även om de är allmänt accepterade som de lägsta avgifterna för sina användare, är fortfarande ganska olika.
  • Mynträkning som stöds. Kryptovalutor har blivit ett mycket populärt ämne. Även om det fortfarande finns en falsk uppfattning om krypto som är förknippad med vissa olagliga aktiviteter som finns kvar bland vissa människor (det beror främst på saker som Silkesväg), de flesta människor börjar förstå det blockchain-tekniken verkligen är en sak i framtiden. Med det försöker även nybörjare med kryptovaluta att göra det köpa och handla olika mynt, Förutom Bitcoin! Med tanke på att detta är fallet är det viktigt att ett topprankat utbyte skulle ge dig en sådan möjlighet – plattformarna i denna KuCoin VS Binance-jämförelse är inget undantag!
  • Användarantal. Antalet aktiva användare på en kryptoutbytesplattform kan faktiskt berätta mycket om själva webbplatsen. Om det är många som använder börsen kan du vara säker på att företaget bakom det gör något rätt – kanske är avgifterna mycket låga? Eller kanske det erbjuder toppmoderna säkerhetsfunktioner? Oavsett fallet betyder ett högt antal användare oftast det det pågår mycket handel – om du försöker hitta de mest konkurrenskraftiga priserna för dina kryptomynt är detta en fantastisk funktion. Definitivt något som är värt att se upp i KuCoin VS Binance-jämförelsen!

Återigen – medan det säkert finns fler funktioner som kommer att utgöra ett bra kryptovalutautbyte, och titta på några andra KuCoin VS Binance-jämförelser som lämnats online av användarna av de två plattformarna, verkar det som om dessa specifika aspekter kommer upp ganska ofta!

KuCoin VS Binance: The Comparison

Som med någon annan artikel där jag pratar om två gigantiska kryptobörser, detta KuCoin MOT Binance jämförelse följer också ett specifikt mönster. För tydlighet och konsistens, vi kommer att ta det från toppen och prata om säkerhetsaspekterna på båda dessa plattformar först.

säkerhet

När det gäller denna jämförelse med KuCoin VS Binance har båda plattformarna i fråga ansetts vara ganska säker, för den längsta tiden.

Som sagt, saker förändrades nyligen. Åtminstone för en av dessa plattformar.

Binance, fram till denna dag, ses som ett av de säkraste börserna på marknaden. Det erbjuder sina användare allt från tvåfaktorautentisering, hela vägen till några auktoriserad enhetslistformation och utbildningsresurser som rör ämnet (dvs hur man undviker saker som nätfiske).

KuCoin har å andra sidan några problem.

KuCoin VS Binance: handla var som helst med KuCoin.

Medan utbytet hade ansetts vara relativt säkert under en längre tid, i september 2021, ett stort säkerhetsbrott inträffade. Ett stort antal kryptotillgångar (Bitcoin, ERC-20-tokens och så vidare) överfördes från börsens heta plånböcker – med andra ord, de blev stulna.

Medan KuCoin försäkrar sina användare om det alla förlorade mynt kommer att kompenseras av börsens försäkring, detta är fortfarande en viktig faktor att tänka på. Säkerhetsmässigt så långt denna KuCoin VS Binance-jämförelse går, Binance är verkligen det säkrare alternativet.

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

Enkel användning

De enkel användning faktor för en utbytesplats för kryptovaluta kan mätas på många olika sätt. I de flesta fall vill du dock ta en titt på några specifika aspekter av plattformen – hur lätt det är att navigera i menyerna, huruvida insättnings- och uttagsprocesserna är snabba och enkla, och – naturligtvis – hur lätt det är att göra använd det faktiska handelsgränssnittet.

Visserligen, Binance är inte den enklaste plattformen att använda – varje användare KuCoin VS Binance-jämförelse där ute kommer att berätta samma sak. Medan plattformen har några olika gränssnittsdesigner för nybörjare och avancerade användare, det kan fortfarande vara ganska förvirrande, särskilt när du kommer in i nivelleringssystemet som varumärket har på plats (kontonivåer – olika avgifter, handelsbelopp etc.).

KuCoin, å andra sidan, är faktiskt ett av de enklare utbytena där ute! Det är här deras slogan “The People’s Exchange” spelar in ganska bra – KuCoins gränssnitt är enkel att navigera, själva webbplatsen är enkel, och handelsprocesserna är relativt snabba och enkla också.

I detta avseende, KuCoin verkar vara det enklare att använda alternativet!

Avgifter

Så avgifterna för de två utbytesplattformarna i fråga – det här är faktiskt väldigt intressant!

Du ser, båda plattformarna i detta KuCoin VS Binance-jämförelseerbjudande några av de bästa avgifterna i branschen!

Binance har en obegränsad mängd daglig handel, förutsatt att du når den högsta nivån i ditt konto. De uttagsavgifter dröja kvar vid 3,50% (med ett lägsta belopp på $ 10) och handelsavgifterupp till 0,1% – det är fantastiskt!

KuCoin VS Binance: enkel API-integration.

Med det sagt, tro det eller inte, vad gäller Binance VS KuCoin-räntor, KuCoin har faktiskt ännu bättre avgifter!

Med KuCoin, handelsavgifterna går upp till 0,05% – det är superlågt! De uttagsavgifter är också cirka 0,1% – 35 gånger lägre än på Binance!

Så kort sagt, medan båda kryptobörserna erbjuder några riktigt stora fördelar när det gäller avgifter, KuCoin tar ledningen här, ganska orubbligt!

Mynträkning som stöds

Som nämnts tidigare i KuCoin VS Binance-jämförelsen, är ämnet för kryptovalutor har blivit ett mycket populärt under de senaste åren.

Detta kan ses genom att observera själva marknaden – det finns för närvarande cirka 7000 olika altcoins tillgängliga för dig att kolla in och investera i! Det är ett galet nummer!

Det fantastiska här är att människor har börjat titta på tekniken och kärnanvändningsfall bakom några av dessa mynt, och inte bara till priset av Bitcoin eller Ethereum.

KuCoin VS Binance: KuCoin vid din sida.

Men med det kanske även kompletta nykomlingar i kryptotycket kanske vill börja investera i några ganska nischmynt! För att kunna göra det måste du dock använda en börs som stöder ett brett utbud av kryptovalutor och kryptohandelspar.

Binance har över 150 olika kryptor tillgängligt för sina användare att kolla in, medan KuCoin har över 210. Det är ett stort antal mynt!

Medan KuCoin har fler kryptohandelsalternativ, kommer de flesta aldrig att använda de 150 som erbjuds av Binance! I vilket fall som helst när det gäller myntvarianter, båda plattformarna har ordnat det ganska bra.

Användarantal

Det sista numret som vi bör titta på i denna KuCoin VS Binance-jämförelse är den faktiska aktiva användaren räknar med båda sidorna.

Låt mig dock berätta i förväg – KuCoin har inget på Binance här.

KuCoins användarantal runt 1 miljon. Binance har nästan 14 gånger så många aktiva användare – nära 14 miljoner!

Vad betyder detta för den genomsnittliga kryptovalutaentusiasten? Tja, ett par saker.

Först och främst, om du väljer Binance som ditt huvudsakliga kryptovalutautbyte, kan du vara säker på att du inte bara kommer att kunna handla olika kryptovalutor, men också det alla dina affärer kommer att vara effektiva, i den meningen att du inte behöver vänta i flera veckor på att ett handelserbjudande ska behandlas.

Nu är det visserligen inte fallet med KuCoin, men när det placeras nära och jämförs med Binance, ja … Låt oss bara säga att Binance verkligen är det mer populära alternativet här.

Utöver det, med ett så stort antal användare, är det uppenbart att Binance bryr sig verkligen om sina kunder och deras tillgångssäkerhet, och använder några säkerhetsfunktioner på toppnivå. Bara en ytterligare punkt att tänka på!

Slutsatser

För att avsluta detta KuCoin MOT Binance jämförelse, men en enda fråga kvarstår – vilken av de två ovannämnda plattformarna kommer att vara det bästa alternativet för dig?

Det är nästan otvivelaktigt att Binance ska passa de behov och behov som de flesta människor kommer att ge plattformen en chans. Med KuCoin är det lite svårare.

Binance erbjuder fantastiska avgifter, är väldigt säker, och låter dig också handla och byt ut ett stort antal kryptovalutor. Det enda problemet med plattformen är att det är lite förvirrande – detta kan särskilt vara fallet för dem som aldrig har behandlat en kryptoutbyte tidigare.

KuCoin VS Binance: handla var som helst med Binance.

KuCoin är super enkel att använda, och har även bättre avgifter och fler olika kryptotillgångar att byta än Binance. Med det sagt är plattformen långt ifrån lika säker – det senaste hacket visade detta ganska bra.

I slutändan är valet upp till dig – oavsett om det är Binance VS KuCoin-priser, tillgångsräkning eller någon annan funktion på de två plattformarna som nämns i den här artikeln, jag hoppas verkligen att du kunde ta det bästa beslutet själv. Lycka till!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map