Kraken VS Binance: Crypto Exchange Battle

I dag er det det mange forskjellige kryptoutvekslingsplattformer i verden. Noen av dem er fantastiske verktøy som du kan bruke til kjøpe, selge, og bytt kryptoaktiva, mens andre … La noen ting være å ønske. I dette Kraken VS Binance sammenligning, vi tar en titt på to av bransjegigantene.

Både Kraken og Binance er veldig kjent i forskjellige kryptosirkler. Mens begge plattformene også anses å være “på toppen” så langt som kryptovaluta-utveksling går, er de også ganske forskjellig fra hverandre. I følge denne logikken vil de naturlig nok også passe til forskjellige typer mennesker!

For å finne ut hvilket av de to nettstedene som er best for deg, trenger du en omfattende sammenligning som fokuserer på alle de viktigste, viktige punktene du må se på mens du analyserer kryptoutvekslingsplattformer. Vel, du har flaks – denne Kraken VS Binance-sammenligningen er akkurat slik!

Kraken VS Binance: Sammenligningskriterier

Hvis du skulle slå opp noen Binance VS Kraken sammenligninger online, vil du sannsynligvis merke at det er noen forskjellige måter å gjøre det på. Noen liker å ta et par spesifikke funksjoner og analysere de to sammenligningsplattformene basert på dem, mens andre bare liker å sammenligne og kontrastere plattformene selv.

Siste Coinbase-kupong funnet:

Vel, vi skal følge den tidligere ruten.

For å gjøre det effektivt, bør vi imidlertid først diskutere de faktiske funksjonene som vi skal bruke som de viktigste referansepunktene i vår sammenligning med Kraken VS Binance! Det er fem funksjoner å huske på her: sikkerhet, brukervennlighet, avgifter, støttes mynter, og antall brukere.

  • Sikkerhet. Uten tvil, sikkerhet er det viktigste aspektet ved å velge riktig utvekslingsplattform for deg selv. Dette gjelder både i denne Kraken VS Binance-sammenligningen, og i annen kryptorelatert sammenligning du kan komme over! Uten riktig sikkerhet risikerer du å sette inn pengene dine i en børs som kan være kompromittert – hvis det skjer, kan du miste alle eiendelene dine! Mest av toppnivåutvekslingsplattformene har sikkerhetsfunksjonene deres sortert, skjønt – fortsatt noe det er verdt å huske på!
  • Brukervennlighet. Hvis du er en veteran med kryptovalutahandel, kjenner du sannsynligvis til alle detaljene i noen av de mer komplekse brukergrensesnittene som er tilgjengelige på noen utvekslingsplattformer. Når det er sagt, hvis du er en komplett nybegynner, å lære alt det tekniske og komplekse funksjonene kan være ganske vanskelig, for ikke å nevne skremmende! Det er derfor en av kjernepunktene å være oppmerksom på i denne Binance VS Kraken-sammenligningen har å gjøre med brukervennlighetsfaktoren – en førsteklasses utveksling vil alltid ha en forståelig layout og et brukervennlig grensesnitt!
  • Avgifter. Hver gang du handler kryptovalutaer på en online kryptobørs, blir du det belastet et bestemt gebyr. Oftere enn ikke kan måtene disse avgiftene beregnes på, virke ganske kompliserte – det er mange faktorer involvert! Når det er sagt, hvis du virkelig vil gjøre en fortjeneste mens du handler krypto, er det sikkert en av de viktigste aspektene å være oppmerksom på! Det er også et av de mest omstridte punktene i noen sammenligninger av Kraken VS Binance – du er alltid nødt til å finne folk som diskuterer gebyrer, og søker etter de beste kryptohandelsavtalene online!
  • Støttet myntantal. Når du skriver denne Kraken VS Binance-sammenligningen, er det for øyeblikket rundt 7000 forskjellige kryptovalutaer tilgjengelig for folk å se på, undersøke og handle. Som du kan se, har kryptovalutamarkedet blitt veldig annerledes enn det det var til og med for to eller tre år siden! I disse dager vil selv nybegynnere av krypto gjøre det bygge ulike porteføljer, rett fra start. For å gjøre det, må du imidlertid ha muligheten til å kjøpe flere forskjellige kryptovalutaer, og ikke bare de viktigste (Bitcoin, Ethereum, Litecoin, etc.). Sikkert en funksjon å se opp for!
  • Antall brukere. Selv om dette spesielle aspektet av sammenligningen mellom Kraken VS Binance kan virke litt trivielt i begynnelsen, forsikrer jeg deg – antall brukere er veldig viktig, spesielt når vi snakker om vellykkede plattformer for utveksling av kryptovalutaer. Det er hovedsakelig på grunn av to store grunner – riktige handelsbetingelser, og påliteligheten til handelsplattformen. Et høyt antall brukere kan vise (eller på en måte – garantere) disse to tingene. Er det noe som er relevant for en av de to plattformene som er nevnt i denne sammenligningen? Vel, les videre og finn ut!

Naturligvis, som du kan forestille deg, vil hver eneste person ha sine egne, personlige preferanser når det gjelder deres fortrinnsrett ved et online kryptohandelssted. Imidlertid, hvis en sentral har alle de ovennevnte aspektene i sjakk, kan du være sikker på at det er verdt å være oppmerksom på!

Kraken VS Binance: The Comparison

For å holde orden på tingene, skal vi ta det fra toppen og sammenligne Kraken VS Binance ved å bruke ovennevnte funksjoner som hovedkriterier. La oss starte med å ta en titt på hvor sikker hver av de to kryptobørsene er.

Sikkerhet

Som nevnt i den innledende delen av sammenligningen mellom Kraken VS Binance, begge de aktuelle børsene anses å være blant de beste på markedet. Naturligvis, som du kan forestille deg, begge kommer til å bli det veldig sikker, også! Men hva betyr “sikker” imidlertid?

Vel, for det første, både Kraken og Binance ansetter tofaktorautentisering på sine respektive plattformer. 2FA kan virke som det “eldste trikset i boken” nå, men det som er bra med det er at, vel … Det fungerer!

Kraken VS Binance: Kraken futures.

Med 2FA kan du være sikker på at ingen uvedkommende skal ha tilgang til kontoen din, og vil dermed holde seg borte fra kryptovalutaen din også. Mens 2FA ikke forhindrer ting som hack og phishing, det er fortsatt en veldig pålitelig (og nå – viktig!) metode for å sikre kontoen din.

På toppen av Krakens omfattende liste over sikkerhetsfunksjoner, er det som skiller seg ut mest det faktum at børsen holder 95% av brukernes kryptoaktiva inne fryselager. Uten tvil er dette sannsynligvis en av de beste sikkerhetstiltakene som en kryptobørs kan ta!

Kort sagt, uansett hvilket av de to alternativene i denne Kraken VS Binance-sammenligningen det er du velger, kan du være trygg – begge plattformene tilbyr førsteklasses sikkerhet.

Sammenlign Crypto Exchanges side om side med andre

Visste du?

Har du noen gang lurt på hvilke kryptobørser som er best for dine handelsmål?

Se & sammenlign TOP3 kryptobørsene side om side

Brukervennlighet

Med kryptokurver som blir stadig mer populære og vanlige, er det også flere mennesker som kommer inn i kryptohandelverdenen hver eneste dag. Stort antall krypto nybegynnere betyr også mye forvirring, spesielt hvis de kommer over plattformer som er mindre enn enkle å finne ut av.

Dessverre kan det faktisk være tilfelle for de som besøker Binance for første gang!

Nå må jeg gi utvekslingen noen kudoer – de har det flere forskjellige handelsgrensesnittoppsett, både noen som er enkle og rettet mot krypto nykommere, og andre som er mer komplisert og intrikat.

Når det er sagt, er det ganske mange online Kraken VS Binance-sammenligninger og brukeranmeldelser som merker hvordan Binance er litt av en vanskelig plattform å bruke, generelt. Hvis du absolutt ikke har noen forkunnskaper innen krypto og investering, vel … Du kan ha vanskelig for å finne ut av Binance.

Kraken derimot er ganske annerledes. Det er enkel å bruke, og overvelder deg ikke med en enorm mengde funksjoner og forskjellige knapper. Definitivt nybegynnervennlig!

Avgifter

Nå er det ganske vist en av de aspektene som har en tendens til å få folk til å lene seg mot den ene eller den andre kryptovalutautvekslingsplattformen, ganske raskt.

Kraken VS Binance-avgifter er … Interessant. Kraken er ganske grei. Plattformen lader brukerne opp til 0,26% for hver handel som de lager. Det faktiske antallet, som du sikkert kan forestille deg, avhenger av flere faktorer – mengden krypto som handles, enten du er produsent eller taker, og så videre.

Kraken har også en maksimal handelsgrense på $ 100.000, og kostnader opp til $ 60 i uttaksgebyr.

Jeg kan fortelle deg akkurat nå, skjønt – Binance er den klare vinneren i denne forbindelse.

Kraken VS Binance: tjen med Binance.

Først og fremst, med Binance, har du ingen daglig handelsgrense (hvis du når det maksimale kontonivået, altså). På toppen av det kan børsen skryte av noen av de laveste valutakursene på markedet – de går opp til 0,1%! Det er veldig lavt, selv på toppen!

Uttak gebyrmessig, Binance vil belaste deg 3,5%, med et minimumsgebyr på $ 10.

Når det gjelder Kraken VS Binance-avgifter, hvis du er ute etter å spare så mye som mulig, Binance er veien å gå. Avgiftene på plattformen er virkelig fantastiske!

Støttet myntantal

Mange av de beste plattformene for utveksling av kryptovalutaer der ute gi brukerne muligheten til å kjøpe, selge og handle flere forskjellige kryptomynter.

Dette er uten tvil veldig behagelig.

På samme tid, med den økende populariteten til kryptomarkedet, har det generelt blitt nesten obligatorisk for krypto-børsene på topphund å tilby slike tjenester! Hvis nettstedet lar deg handle, men noen av de mer populære myntene, vil det ikke vokse i popularitet – spesielt når det er børser som tilbyr hundrevis av mynter å velge mellom!

Kraken tilbyr sine brukere rundt 40 forskjellige kryptovalutaer å velge mellom. Disse kommer naturligvis til å inkludere alle hovedmyntene der ute, og også et anstendig antall altcoins, også.

Kraken VS Binance: Lær mer om krypto på Kraken.

På den annen side har Binance gjort det over 150 kryptoaktiver å velge mellom! Det er et stort antall mynter!

Helt ærlig, folk kommer egentlig ikke til å trenge så mange forskjellige mynter. Når det er sagt, hvis du leter etter en spesifikk kryptovaluta, er det en mye bedre sjanse for at du finner den på Binance, snarere enn Kraken.

Så – så langt som myntsort (og teller) aspektet av denne Kraken VS Binance-sammenligningen går, Binance er sikkert et bedre alternativ!

Antall brukere

Som nevnt tidligere i Binance VS Kraken-sammenligningen, er aspektet av antall brukere viser oss to ting – påliteligheten av plattformen, og ideen om hvor bra handlene dine kommer til å gå, hvis du velger å utføre dem på nettstedet.

Pålitelighet, hvis en kryptovaluta-utveksling har mange brukere, kan du i de fleste tilfeller være sikker på at den tilbyr noen flotte funksjoner, førsteklasses sikkerhet, og er et pålitelig alternativ, generelt sett.

Med hensyn til vellykket handel, tenk på det – hvis det er tusenvis av brukere som bruker børsen til sine egne kryptohandelsbehov, er det en mye større sjanse for at du finner noen å handle med raskt og effektivt. Hvis utvekslingen imidlertid er en øde ødemark, kan tilbudet eller forslaget ligge der lenge.

I skrivende stund har Kraken over 4 millioner brukere. Binance har derimot mer enn tre ganger det – 13,5 millioner brukere.

Mens begge disse tallene er enorme, Binance er helt klart det mer populære alternativet! Selv om det er mange grunner til at det kan være tilfelle, er det verdt å understreke at Krakens tall, om enn lavere, fortsatt er veldig imponerende!

Konklusjoner

Så, som et siste notat, gjenstår det ultimate spørsmålet – hvilken av de to kryptovaluta-børsene som er nevnt i dette Kraken VS Binance sammenligning er det bedre alternativet?

Helt ærlig, både Kraken og Binance kommer til å være gode valg for alle som ønsker å komme inn i kryptovalutaverdenen. Når det er sagt, hvis du er en helt nybegynner, Kraken kan faktisk være det bedre alternativet – det er mye enklere å bruke, og vil ikke overvelde deg med et stort utvalg av mynter og andre funksjoner.

Kraken VS Binance: Lær om Binance.

Med det sagt, Binance kommer definitivt til å passe de mer erfarne kryptohandlerne. Den har en stort utvalg av mynter å velge mellom, et intrikat brukergrensesnitt, er den klare vinneren av “Kraken VS Binance fees” -debatten, og så videre – virkelig en av de beste kryptoutvekslingsplattformene på markedet!

Takk for at du sjekker ut denne Kraken VS Binance-sammenligningen, og lykke til i dine kommende kryptohandelsprosjekter!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map