Investera i Ripple: den fullständiga guiden

Investering kan vara en riskabel aktivitet, men om du vet vad du gör kan du tjäna mycket. Idag finns det hundratusentals saker du kan investera i, och några av de mest populära av dessa saker är kryptovalutor. I den här guiden vill jag dock prata om ett specifikt kryptomynt – Krusning, och hur man investerar i Ripple.

Krusning sticker ut från de andra kryptovalutorna av ett par anledningar, som vi kort kommer att gå igenom. När allt kommer omkring vore det klokt att få en uppfattning om exakt vad du investerar i.

Efter det ska jag berätta allt du behöver veta om köper Ripple – hur, var, varför osv.

I slutet av den här guiden borde du kunna inte bara veta hur man investerar i Ripple & var man kan köpa det, men alla andra komplicerade saker som är involverade i denna kryptovaluta.

Beskriv Ripple

Ett lite känt roligt faktum – Krusning är namnet på företaget det där skapad och tagit fram (gör fortfarande) kryptomynt, inte själva myntet. Myntet heter XRP, men alla vände sig bara vid att kalla det Ripple. För enkelhetens skull kommer jag också att göra samma sak i den här guiden.

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Ripple är en kryptovaluta som liknar mycket Bitcoin och Litecoin när det gäller dess struktur och tekniska data. Det har dock smeknamnet “Bitcoin killer”. Varför är det så?

En guide om att investera i krusning

Först och främst, Ripple är snabbare och syftar till att utföra bättre transaktioner än Bitcoin, samtidigt som samma (eller ännu högre!) säkerhetsnivå bibehålls. Taggen “Bitcoin killer” härstammar från spekulationer om att Ripple så småningom kommer att störta Bitcoin och ta första platsen i kryptovalutamarknadens närvaro.

Medan du är kvar inget annat än spekulationer under en lång period lyckades Ripple klättra till andra plats på marknaden vid en viss tidpunkt. Det lyckades dock inte hålla det – när detta skrivs sitter Ripple för närvarande bekvämt i tredje plats i marknaden.

En annan sak som gör Ripple unik är att den skiljer sig mycket från de flesta andra populära kryptovalutor där ute. Krusning var skapat av ett privat företag att dra nytta av det (i motsats till andra öppen källkodskryptor). Detta faktum har många spekulationer om myntens framtid och dess pris.

Hur man investerar i Ripple?

Nu när du har en uppfattning om vad Ripple handlar om, övergår vi till investeringsdelen.

Varför investera i Ripple?

När vi tittar på diagrammet nedan kan vi se hela myntets historia.

Ripple har haft en intressant resa när det gäller fluktuationer i priset.

Kryptomyntet startade till ett mycket lågt pris, liksom de flesta andra kryptovalutor där ute. Det gav inga överraskningar under den längsta perioden och dess plötsliga prisexplosion kom i linje med ökningen av nästan alla andra kryptopriser.

En guide om att investera i krusning

Vid högsta tid, Ripple hade nästan nått ett värde av 4 dollar per mynt. Detta var enormt jämfört med priset för bara ett halvt år sedan. Men i slutet av 2017, när kryptovalutamarknaden upplevde en förödande krasch, så gjorde Ripple det – det sjönk i pris. Dess för närvarande värt $ 0,3 per mynt.

Även efter en sådan krasch är myntet fortfarande fullt fungerande och levande. Dessutom har det börjat stiga i pris! Naturligtvis är processen liten, men det kan innebära en ny början för Ripple.

Med myntet som långsamt försöker klättra upp, skulle det förmodligen vara den bästa tiden att investera i det, om det är vad du vill göra.

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

Metod # 1 – Köp

Så hur man investerar i Ripple? Helt enkelt köpa den.

Nej, jag skojar inte.

Det verkar nästan uppenbart, men folk glömmer ofta att det enklaste sättet att investera i Ripple är att bara köpa det. Låt oss säga att du köper 100 XRP – när du skrev den här guiden skulle du betala någonstans runt $ 30. Då bara … vänta.

Hur man investerar i Ripple: priser.

Om du har mycket tid på dig och inte rusar någonstans, är det bästa sättet att köpa Ripple och bara “glömma” det. Visst, det här är en långsiktig investering, men det kan ge stora vinster på ditt sätt.

Föreställ dig att om fem år skulle Ripple vara värt $ 8 per mynt. Detta är inte omöjligt, och vissa spekulationer tyder på att myntet kommer att vara värt mycket mer.

I det här scenariot, om du vill investera $ 30 idag, du kan få tillbaka mer än 2600 dollar på fem år utan att göra någonting!

Det är en riskabelt sätt att investera, för ingen vet med säkerhet hur mycket Ripple kommer att vara värd i framtiden, men det är också det enklaste. Även om det gäller Ripple är det lite mer komplicerat än med de flesta andra populära kryptovalutor.

Ripple kan köpas med fiatvalutor, inklusive USD och EUR. Du kan också köpa en viss summa Övrig kryptovaluta (helst Bitcoin) och SEDAN, med Bitcoin, köp mängden krusning som du vill ha. Det är lite mer komplicerat än att helt enkelt köpa kryptovaluta med till exempel USD, men det är inte tankeväckande.

Var kan jag köpa Ripple, dock?

coinbase.com anses vara en av de bästa platserna att köpa Ripple. Det ligger i San Francisco, Kalifornien. På Coinbase kan du inte bara köpa Ripple utan också flera andra mynt, inklusive Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin och så vidare.

Hur man köper Ripple: Coinbase hemsida.

Enligt populär uppfattning bör Coinbase vara ditt val om du funderar på var du kan köpa Ripple.

Metod 2 – Startups, företag, etc..

Det här är en mindre känd (eller åtminstone en mindre använd) metod om hur man investerar i Ripple.

Under de senaste åren har det kommit många nya startprojekt fram ur kryptovaluta-scenen. Med tiden går fler och fler individer intresserade av kryptovärlden, vilket gnistor några nya, kreativa och unika idéer som uppstår.

Dessa idéer manifesterar sig ofta i form av helt nya företag som vill revolutionera eller på något annat sätt påverkar kryptoscenen.

Även om det inte är så populärt som att bara köpa Ripple, investera i företag och nystartade företag relaterat till krypto är ett utmärkt sätt att öka dina potentiella intäkter.

Med Ripple är det dock lite knepigt. Som jag har nämnt tidigare är Ripple en centraliserad valuta – skaparna äger och dikterar spelreglerna. För närvarande finns det 100 miljarder XRP på marknaden, och hur detta fungerar är att när du använder en mängd XRP i en transaktion eller på något annat sätt försvinner det.

En guide om att investera i krusning

Det betyder att mängden XRP som existerar är blir lägre per minut, vilket ökar värdet på den återstående krusningen.

Dessutom betyder det att ingen till exempel kan bryta Ripple. Samma sak gäller alla andra manipuleringar från tredje part – det är helt enkelt inte möjligt.

Vad du vill göra i denna typ av situation är att helt enkelt investera i en start som du tror har potential att en dag bli stor och lönsam. Crypto-startups är mycket idédrivna: medan vissa idéer tenderar att vara för långsökta, fortsätter andra att vara mycket lovande och framgångsrika. Det kan vara tufft i början, men med tillräckligt med forskning och bra deduktionsförmåga kan du komma med åtminstone några anständiga utmanare.

Om start uppenbarar sig vara lönsam och du har gjort din rättvisa andel av vinsten, köp helt enkelt Krusning. Ärligt talat, detta är en av de få metoderna där ute för att investera i denna kryptovaluta, det är det bästa alternativet du har.

Förvärva och behålla en bunt med dessa mynt skulle kunna vara mycket lönsamt i långsiktig plan. Men det skulle också vara klokt att aldrig sluta leta efter det näst bästa – som sagt, många nya startar dyker upp varje dag. Man vet aldrig vad som kan vara runt hörnet.

Innan du investerar – framtiden

Du vet nu hur man investerar i Ripple … Men borde du göra det?

Med kryptovalutor som är lika flyktiga som de är blir det alltmer svårt att förutsäga deras priser med säkerhet. Vissa krypton följer förväntade prisutvecklingar, men oftare ser vi kaos.

Ripple är inte ett undantag i denna regel. Det ägs av ett enda företag det eliminerar en del av de möjliga spekulativa korrigeringarna, men det är fortfarande mycket svårt att prata om dess framtid utan att tveka.

Enligt planen BÖR Ripple stiga i pris när tiden går. Människor inneboende värde knappt och exklusiva saker, och detta bör vara den viktigaste faktorn som kommer att påverka Ripples prisökning.

En guide om att investera i krusning

Men medan Ripple verkligen är ganska speciell (när det gäller kryptovalutor och deras struktur) är det viktigt att komma ihåg att den inte är isolerad i någon form av en bubbla – den har sin plats på kryptomarknaden, där det är väldigt lite som skaparna kan göra för påverka myntets pris eller distribution.

Ripple är dock, ständigt gör det till krypto nyheterna av många positiva skäl. Kryptovalutans föryngring och resa tillbaka till livet fick många kryptoentusiaster upphetsade och hypade upp. Detta bör i sin tur utlösa en ny våg av krusningsaktivitet, som förväntas ske.

Många webbplatser, bloggar och nyhetsartiklar tror att detta är vändpunkten för Ripple – att priset kommer att stiga från och med den här tiden. Någon som funderar på hur man investerar i Ripple bör ha detta i åtanke.

Sammanfattning

Låt oss bara sammanfatta snabbt några saker som vi gick igenom i den här guiden.

Krusning är en centraliserad kryptovaluta, liknar Bitcoin och Litecoin i struktur. Det skapades av ett privat företag som hoppas kunna tjäna pengar på detta mynt.

De bästa funktionerna i Ripple är att det är snabbt (snabbare än Bitcoin) och säkert, utför transaktioner enkelt och har en ganska stor närvaro på marknaden.

En guide om att investera i krusning

Det faktum att det är centraliserat förhindrar att Ripple bryts eller erhålls på något annat sätt än att köpas eller handlas. Detta utgör ofta en fråga för människor som letar efter sätt att investera i Ripple.

Å andra sidan gör det processen tydligare och mer strömlinjeformad. Du har inget val, och det faktum att det kan uppnås nästan uteslutande genom att köpa eller handla låter dig fokusera dina forskningspunkter på ett mer sammanfattat sätt.

Om du funderar på att investera i Ripple, kolla in de olika forumen och onlinegrupperna som är specialiserade på att undersöka och prata om alla saker Ripple. Leta också efter expertutlåtanden i frågan, analysera de statistiska trenderna osv.

Slutsats

Krusning är en av de mer intressanta kryptovalutor, för sina unika egenskaper och egenskaper gör det till en mer utmaning för potentiella investerare och kryptoentusiaster.

Det finns en utbredd uppfattning i kryptovalutasamhället att om krypto är användbart, oavsett vilka svårigheter det kommer att möta – kommer det fortfarande att komma överst och överleva. Ser som Ripple har anmärkningsvärda och tydliga fördelar som kan tillämpas i den verkliga världen, vore det vettigt att tänka att det borde fortsätta växa och utvecklas.

En sista sak om spekulationer. Du bör alltid komma ihåg det spekulationer är exakt det – spekulationer. Ingen vet med säkerhet om Ripple (eller någon annan kryptovaluta för den delen) kommer att skjuta i höjden i pris eller krascha utan en chans att komma tillbaka. Om någon säger att de vet … De är enorma lögnare.

Ta alltid spekulationer, gissningar och åsikter med ett saltkorn. Gör din forskning, bilda en utbildad och informerad åsikt och hantera din ekonomi – investera aldrig mer än du är villig att förlora. Välj också en pålitlig plattform för att köpa Ripple. De mest rekommenderade alternativen inkluderar Coinbase, Binance och Kraken.

Jag hoppas att den här guiden hjälpte dig att bli mer informerad om ämnet Ripple och de olika sätten att investera i Ripple. Om du bestämmer dig för att investera – lycka till!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map