ICX-prisförutsägelse: framtiden för ICX

Hej och välkommen till denna ICX-prisförutsägelseartikel. I den här guiden till ICON-myntprisförutsägelser kommer jag att titta på en av de nyaste och mest optimistiska kryptovalutaplattformarna.

Vad du kan förvänta dig i den här guiden

Jag börjar med att kort förklara vad som är ICX Coin innan jag går vidare till en snabb varning om hur kryptovalutaprisförutsägelser ska behandlas. Detta kommer att följas av att titta på några av de bästa ICX-prisprognoserna för kortare sikt och vissa för längre sikt (2021 och senare).

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Tyvärr, precis som ICON-kryptovalutan, var ICO för bara nio månader sedan, i september 2017, svårt att hitta några legitima experter som gör prisförutsägelser. Dessa är vanligare med större kryptor som Bitcoin och Ethereum.

Jag har också erbjudit några åsikter om hur man behandlar teknisk analys när man överväger investeringar. Teknisk analys är namnet på studien av tidigare prisutvecklingar för att försöka avgöra om ett pris kommer att stiga eller falla. Även om det verkligen kan vara användbart för handlare är det mindre viktigt för investerare i en vara eller tillgång. Eftersom detta är en artikel som tittar på framtiden för ICX Coin, kommer teknisk analys att vara lite användbar för ICX-prisförutsägelser.

Efter detta kommer några punkter om ICX-färdplanen i förhållande till ICON ICX-myntprisförutsägelser. Jag kommer att förklara vad teamet bakom projektet hoppas uppnå, och jag ska försöka relatera detta till prestanda för den digitala tillgången.

Slutligen har jag erbjudit några tankar om ICX är en bra investering. Detta kommer inte att betraktas och bör under inga omständigheter betraktas som investeringsrådgivning. Det kommer dock förhoppningsvis att ge dig verktygen för att hantera informationen där ute om ICON-kryptovalutanätverket och dess ursprungliga mynt ICX.

Innan jag tar reda på allt detta börjar jag med vad som är ICX Coin.

(Om du redan är säker på din kunskap om ICX Coin, hoppa gärna till nästa avsnitt).

Vad är ICX-myntet?

Innan jag börjar titta på några ICX Coin-förutsägelser, vore det först meningsfullt att kort diskutera vad ICX Coin faktiskt är.

ICX Coin är den kryptovaluta som är infödd i ICON-nätverket. Det är ungefär som Ether för Ethereum-nätverket, eftersom många av funktionerna som sker i ICON-kryptovalutanätverket måste betalas för att använda ICX-valutan.

ICON-nätverket har utvecklats i två år. Det skapades av Dayli Financial Group. Dayli Financial Group är ett koreanskt företag som specialiserar sig på finansiell innovation och teknik. Om du någonsin har använt börsen Coinone kanske du känner igen företagets namn. De äger faktiskt den koreanska plattformen som tillåter användare att köpa och sälja olika kryptovalutor.

Tanken bakom ICON-nätverket är att "hyperconnect världen". Dayli Financial Group är på uppdrag att bygga det största decentraliserade nätverk som planeten någonsin har känt.

Teamet bakom ICON försöker skapa en plattform för användare att interagera mellan olika blockkedjor. Denna interaktion kommer att göras med hjälp av komplexa smarta kontrakt.

Utvecklarna kallar detta sammankopplade nätverk "ICON Republic". Förhoppningen är att ICON en dag kommer att vara ett nätverk som möjliggör interaktion mellan många av de olika sektorerna i det moderna livet. Dessa inkluderar men är inte begränsade till försäkring, hälso- och sjukvård, utbildning, säkerhet och ekonomi.

Nexus ligger till grund för “ICON Republic”. Denna blockkedja ansluter alla olika mindre blockkedjor som bildar själva republiken. Dessa mindre blockkedjor kallas ICON Community. Var och en av dessa enskilda blockkedjor har sina egna regler. ICON själv kan inte kontrollera hur varje community fungerar.

Vanliga användare kan ansluta till ICON-nätverket med det som kallas en Citizen Node. Dessa noder kan sedan användas för att interagera med de olika decentraliserade applikationerna i ICON-ekosystemet. De olika valutorna i nätverket kommer att handlas med ICON: s egna decentraliserade börs.

En snabb varning om prisförutsägelser

Innan jag börjar fokusera på den här artikeln bör jag först utfärda en snabb varning: kryptovalutaprisförutsägelser bör behandlas med försiktighet! Att vara en sådan ny teknisk innovation är det oerhört svårt att bedöma vad något så banbrytande är värt.

I slutändan bestämmer marknaden värdet på varje valuta. Om många människor köper det kommer det att vara värt mycket. Om få människor tror på projektet kommer priset inte att stiga.

Det finns många anledningar till att ett kryptovalutaprojekt kan misslyckas. De viktigaste är dock:

  • Konkurrens
  • Förordning
  • Teknologisk
  • Lurendrejeri

CoinLikers ICX-prisförutsägelse 2021

Okej, låt oss börja med en ganska vild. En webbplats som heter CoinLiker har publicerat troligen den mest hausseartade (optimistiska) ICX-prisförutsägelsen vi har sett de närmaste tolv månaderna.

Som du kan se, känner denna namnlösa författare att ICX inte bara går till månen utan den rakt förbi den. Förmodligen kommer priset att fortsätta att stiga tills det når någon ännu planerad planet ute i universums djupaste djup …

icx-pris-förutsägelser

Japp, det stämmer – nästan $ 4!

Det finns tyvärr inga bevis för denna interstellära ICX-prisförutsägelse. Coinliker hävdar dock att han använder en “anpassad prognosalgoritm” som “har upptäckt att ICX är en fantastisk investering.”

Enligt deras algoritm kommer en investering på 200 $ till dagens priser att returnera cirka 2700 $ baserat på deras prognos för ett år ovan.

Inte alla ICON ICX-prisförutsägelser är månskott, men …

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

WalletInvestors ICX-prisförutsägelse 2021

Från det helt vilda går vi vidare till en något mer rimlig ICX-prisförutsägelse. WalletInvestor är ganska mer jordnära på ICX-prisförutsägelser.

De tror att priset på ICX kommer att förbli stabilt runt 0,753 dollar inom ett år. ICON är värt 0,90 dollar i januari 2021. Det är självklart att det verkar mycket mer rimligt. Det säkerhetskopieras dock inte särskilt övertygande. Med det sagt vill WalletInvestor inkludera några grafer för att illustrera deras poäng.

ICX-prisförutsägelse för 2021 och 2022.

Den stabila baslinjen på höger graf verkar representera den förutsagda stagnationen av myntets pris under hela året.

Tyvärr, som analysen på CoinLiker, finns det inte mycket bevis som stöder WalletInvestors svar på frågor som “Kommer ICON att krascha?”

Istället håller de det kort och sött: “Enligt vår analys kommer detta inte att hända.”

Förmodligen inkluderar deras analys inte andra plattformar som erbjuder en bättre tjänst än ICON kan leverera, en tillsynsmyndighet som gör ICX olaglig eller en kodbrottsfel i själva programvaran.

Nyheter som kan påverka 2021-prisförutsägelser för ICX

Om jag tittar på de ICX-prisförutsägelser som jag hittills har gett dig, skulle du tro att det bokstavligen inte finns några nyheter om projektet. Men så är det inte alls!

ICON har samarbetat med en applikation för sociala medier som heter LINE. LINE är för närvarande den största sociala medieplattformen i Japan. Dess meddelandeapp har över 200 miljoner användare varje månad. Detta är potentiellt en bra användarbas för ICONs decentraliserade applikationer när de utvecklas.

Dessutom finns det nyheter om att ICON har bildat ett partnerskap med Samsung. Rapporter ange att teknikjätten kommer att använda ICON: s Chain ID-system för ett projekt de utvecklar som heter Samsung Pass.

Detta är uppenbarligen en positiv utveckling för teamet men det är oklart om det kommer att översättas till en efterfrågan på ICX-mynt själva. Naturligtvis, om det inte skapar extra efterfrågan, påverkas inte priset på varje ICON-mynt av partnerskapet alls. Det är dock fortfarande bra för ICON: s övergripande rykte.

Har några experter gjort ICX-prisförutsägelser?

Tyvärr finns det inte riktigt några experter som gör prognoser för altcoins idag. Eftersom John McAfee förklarade sig vara kandidat till presidentkansliet och lansera sin egen kryptovaluta verkar han ha lugnat ner sig och gjort prisanrop för nu.

I avsaknad av internetsäkerhetsguru verkar det finnas ett expertformat hål. Det finns gott om webbplatser som MarketInvestor och CoinLiker som vi kan titta på för en 2021 ICX-prisförutsägelse. Men borttagningsmeddelandet skulle bara vara att jag upprepar att fakta, partnerskap och utveckling talar högre än siffror som dras ur luften.

Det finns också massor av YouTube-videor om ämnet. Dessa har emellertid samma problem som prisförutsägningswebbplatser. De flesta av skaparna kommer att hålla de mynt de pumpar själva och hoppas kunna skapa spänning kring ett projekt. Sådana videor bör inte användas som investeringsrådgivning.

Det är mycket bättre att bli så informerad som du själv. Titta på projekt som har varit framgångsrika. Försök att identifiera vad som fick dem att göra vinsterna som gjorde människor rika. Ännu viktigare, försök att identifiera vad som fick dem att behålla dessa vinster istället för att bara bli pump och dumpa projekt som över 90% av kryptoindustrin är.

Titta på teammedlemmar, färdplaner (mer om ICXs färdplan senare), mål och whitepapers. Bestäm själv om du tror att världen behöver ett sådant projekt. Detta är ett mycket bättre sätt att göra en investering snarare än att förlita sig på någon namnlös författare som skriver ett stycke med massor av stora procentuella vinster, men lite för att backa upp dem.

Använda teknisk analys för att göra prisförutsägelser

Vissa webbplatser som erbjuder ICX-prisförutsägelser säger att de har använt teknisk analys för att ringa sina samtal. Problemet med detta är dock att teknisk analys är en disciplin som innebär noggrann och konstant analys av diagram.

Vad var ett hausseartat diagram (optimistiskt) kan mycket snabbt bli ett baisseartat (pessimistiskt) och vice versa? Teknisk analys kan användas mycket effektivt för daglig handel (kortvarig handel, låg köp och hög försäljning). Men på en marknad som går dygnet runt, sju dagar i veckan, kommer följande diagram att innebära ett stort engagemang.

För långsiktiga investeringsändamål är den bästa indikatorn grundläggande analys. Grundläggande analys innebär att man tittar på det problem som ett projekt påstår sig kunna lösa. Du måste då ifrågasätta om marknaden kräver en sådan fix och hur väl placerat företaget eller teamet är att leverera sina löften.

ICX-prisförutsägelse 2021 och därefter

Om det var problematiskt att göra prognoser för ett år är det ännu svårare att göra dem ännu längre in i framtiden. Återigen har jag tittat på ett par av de mest framgångsrika webbplatserna som erbjuder kryptovalutaprisförutsägelser. Tyvärr, i avsaknad av legitima experter som gör ICX-prisförutsägelser, måste dessa webbplatser göra!

En framtida prisförutsägelse som är mer än bara siffror?

Låt oss först titta på ICX-prisförutsägelsen för CoinCheckUp. Denna webbplats använder några olika resonemang bakom siffrorna den ger för 2021 till 2024. Dessa inkluderar att spekulera i priset om ICON: s tillväxt speglar den från Googles, Facebook, själva internet eller följer teorin om Moores lag.

Problemet med dessa ICX-prisförutsägelser är att det absolut inte finns något som tyder på att ICON kommer att växa i enlighet med Moores lag. På samma sätt finns det ingen anledning att tro att adoption kommer att följa Internet eller Google.

ICX-prisförutsägelse

Men åtminstone webbplatsen erbjuder en ansvarsfriskrivning om dess prisförutsägelser:

”Förutsägelser är inga garantier för framtiden. Använd all information på CoinCheckup för informationsändamål. Information bör inte betraktas som investeringsråd. ”

En förutsägelse för högsta och lägsta pris för 2021?

En författare på en webbplats som heter TradingBeasts har kommit med några egna nummer. Liksom de tidigare prisförutsägelser som jag presenterade saknar dessa någon form av grundläggande eller teknisk analys. Författaren har dock lyckats bestämma en högsta och lägsta ICON ICX-prisförutsägelse för 2021 och därefter.

Som du ser förväntar sig TradingBeasts att priset på ICON-tokens ständigt kommer att stiga under hela 2021. Detta trots att ingen kryptovaluta som har funnits i mer än ett år har lyckats ständigt öka värdet varje månad.

ICX-färdplan

Med så stora mål som ICON har för framtiden har laget uppenbarligen en tuff väg framåt. På sin webbplats listar de upp sina mål för 2021. Det verkar som om de hoppas kunna få sitt projekt helt klart i slutet av 2021. Detta skiljer sig från vissa blockchain-plattforms färdplaner som planerar att ta över ett decennium att slutföra.

ICON-webbplatsen listar några olika avsnitt som de kommer att fokusera på. Dessa är värdepapper, försäkringar, banker, universitet och sjukhus. Varje avsnitt har listat målen för nästa år. Här ska jag titta på dem en efter en.

ICX-prisförutsägelse

Värdepapper

ICON hoppas kunna använda sin teknik i clearing- och bosättningsindustrin 2018. Efter detta hoppas ICON 2019 också att kunna användas inom handelssektorn.

ICX-prisförutsägelse

Försäkring

ICON hävdar att deras loopchain-teknik redan används av många försäkringsföretag på högsta nivå. Under 2018 säger de att deras tjänster kommer att bli tillgängliga för allmänheten. Detta kommer att inkludera bildandet av viktiga partnerskap i branschen.

ICX-prisförutsägelse

Banker

Under 2018 planerar ICON att lansera ett förbetalt betalningssystem som är helt digitalt. Detta kommer att följas av att utveckla relationer med namnlösa partners.

ICX-prisförutsägelse

Universitet

Färdplanen för universitetssektorn kommer först att innehålla bevis på konceptbitar, följt av utvecklingen av ”Smarta varuautomater”. Dessa kommer att användas av studenter för att göra betalningar och överföringar medan de är i skolan.

ICX-prisförutsägelse

Sjukhus

ICON strävar också efter att förbättra vården. Detta kommer att involvera utvecklingen av ett system för digital signatur som bygger på blockchain. Enligt webbplatsen kommer detta att vara banbrytande för hantering av medicinsk information. Det kommer också att innebära lanseringen av en datadelningsplattform för hälsoinformation.

Hur kan färdplanen påverka priset på ICX?

Allt låter väldigt imponerande och grafiken på webbplatsens sida tillägnad färdplanen är väldigt visuellt tilltalande. En bra webbplats betyder dock inte nödvändigtvis att laget kan leverera sådana stora mål.

Med det sagt, om de kan uppfylla sina löften, kommer ICON att ha lyckats integreras med några av de största sektorerna i det moderna livet. Om den inbyggda token används i alla dessa industrier, kommer det säkert att vara i hög efterfrågan och priset bör öka i enlighet därmed.

Naturligtvis är inget av detta säkert. Även om laget lyckas leverera de mål som de sätter upp kan de bli misshandlade av ett mer effektivt, bättre utformat system. Det finns också andra snubblar som också kan hindra antagandet av ICON. Tekniska problem och regleringsfrågor är bara två områden som kan leda till att ICX minskar i värde trots att de har slutfört sin färdplan.

Är ICX en bra investering?

ICX-prisförutsägelse 1 års diagram

Det är väldigt svårt att säga om ett ICON är en bra investering eller inte i ett så tidigt skede av sin utveckling.

ICON kanske inte ens existerar i slutet av 2021. Alternativt kan det vara värt många gånger även de vildaste förutsägelserna från de mest optimistiska prediktorerna. Om du var bekant med kryptovaluta 2017 kommer du förmodligen ihåg att folk blev skrattade för att säga att det skulle finnas $ 10.000 Bitcoin det året. Priset nådde så småningom nästan dubbelt så mycket som förutsägelsen!

Framför allt, kom ihåg att behandla alla prisförutsägelser med försiktighet och gör alltid mycket forskning för dig själv. Grundläggande analys av investeringar är kung!

Slutsats

Som du säkert kan säga är det mer än lite svårt att göra exakta ICX Coin-prisförutsägelser. Vi har att göra med en helt ny tillgångsklass och värdeupptäckten kommer att ta lite tid. Under den tiden kommer det att finnas förlorare och det kommer att finnas vinnare.

Det finns många saker som kan gå rätt för en plattform som ICON. Det har en chans att bli ryggraden i en helt digitaliserad och decentraliserad framtid. Det kan bli absolut nödvändigt och varje ICX-token kan vara värt många hundra eller tusentals dollar.

Som sagt kan mycket också gå fel.

För det första kan det finnas en annan teknik som håller på att utvecklas som absolut förstör alla värden som ICON-nätverket kan ha haft.

Även om ICON-nätverket faktiskt är den bäst utformade och mest imponerande blockchain-baserade plattformen, betyder det inte att det kommer att vara framgångsrikt på lång sikt. Titta till exempel på Betamax och VHS. På 1980- och 90-talet var Betamax-plattformen utan tvekan bättre. Det kan leverera en mycket högre kvalitet på videobilder till sina användares hem. Vann det ut i hemmets videokrig? Nej. VHS framstod slutligen som folkens favorit. Det kanske inte har erbjudit samma höga kvalitet, men det var mycket billigare. Marknaden talade till sin fördel.

Det finns också frågor om reglering att övervinna, liksom hoppas att teamet bakom ICON-nätverket är tekniskt kapabelt att leverera på sin färdplan.

Och slutligen…

Som med alla investeringar i kryptovaluta är det spel med hög risk och hög belöning. Att vara så tidig, innan någon form av utbredd adoption har inträffat, kan vinsterna bli enorma. På samma sätt kan projektet hamna helt värdelöst.

Detta innebär att försiktighet måste iakttas när man investerar i ett sådant projekt. Du får aldrig investera mer än du har råd att förlora och förvänta dig inte att gå i pension på de vinster du gör. Om du fortfarande vill investera, gör det för att du tror på projektet. Ta en mycket liten andel av din nettovärde och köp lite ICX-token. Ignorera sedan den dagliga marknadsrörelsen. Detta blir mycket lättare om du verkligen tror på projektet.

Det är allt som finns tid i den här ICX-prisförutsägningsguiden. Jag hoppas att du har lärt dig något om denna kryptovalutaplattform. Nu när vi alla är klara, vad tycker du? Hur mycket tror du att ICX-mynt kommer att vara värd om två år? Har någon en egen ICX-prisförutsägelse?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map