Hur man tjänar pengar med Bitcoin: En omfattande guide

Bitcoin, som en kryptovaluta, har varit föremål för vanlig debatt under en längre tid nu. Människor analyserar dess förflutna och spekulerar om dess framtid av en mängd olika skäl – vissa människor vill veta historien om kryptovalutor, andra är nyfikna på möjliga investeringsmöjligheter.

Oavsett vad din anledning skulle vara, i den här guiden kommer vi att prata om olika sätt att hur man tjänar pengar med Bitcoin.

Vi pratar om olika sätt att hur man tjänar på Bitcoin – men först och främst funderar vi över varför Bitcoin i första hand är så populärt. Sedan, när vi förstår historia (eller åtminstone den superkorta versionen av den) av denna kryptovalutas uppkomst och makt, ska vi utforska dess vinstmöjligheter.

Notera: Det spelar ingen roll om du göra en smart investering och tjäna mycket pengar på det om du har en osäker plånbok som enkelt kan hackas. Med det sagt, välj en pålitlig Bitcoin-plånbok. De mest rekommenderade alternativ omfatta Ledger Nano S och Trezor Model T.

Den korta versionen av Bitcoin History

Bitcoin skapades 2009 av någon (eller någon grupp människor) känd under pseudonymen Satoshi Nakamoto. När den såg dagens ljus hade ingen ens hört talas om kryptovalutor, än mindre stött på en.

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Bitcoins spädbarn och tonår var ganska grov – det misslyckades med att få betydande dragkraft och uppmärksamhet, även om dess priser varierade för vad (vid den tiden) verkade ganska lite. Ingen undrade fortfarande hur man tjänar pengar med Bitcoin.

Slutligen, vid början av 2017 Bitcoin brutit mot riktmärke på $ 1000. På bara några år lyckades det nästan nå $ 20.000 bock.

Det behöver inte sägas att detta var enormt – alla stod antingen med hakan på golvet eller hällde allt de hade i Bitcoin – det verkade som en ostoppbar kraft som fortsatte att öka sin fart varje dag. Om du nyligen har kontrollerat Bitcoin-priskorten vet du dock att saker och ting tog en annan vändning.

Fallet av Bitcoin (?)

Vid början av 2018, Bitcoins pris var cirka 11 000 dollar, nådde sedan en chockerande låg på nästan $ 6000. När denna guide skrivs är Bitcoin för närvarande värd $ 6400.

UPPDATERA 2021: Två år senare vi kan se att Bitcoin är presterar ganska bra. De nuvarande prissättning av kryptovalutan är 10 292 dollar och även om det finns några märkbara upp- och nedgångar verkar priset förbli ganska högt, precis som i början av 2018.

Hur man tjänar pengar med Bitcoin: En omfattande guide

Vad orsakade en krasch av denna storlek? Det finns många spekulationer.

Människor som ofta tittar på hur man tjänar pengar med kryptovaluta kommer förmodligen att veta hur Bitcoin-prisdiagrammet ser ut:

Hur man tjänar pengar med Bitcoin: En omfattande guide

Påminner det dig kanske om något? En … tand, kanske?

Denna typ av diagram kallas en “hajtand” diagram. Det betyder att en kryptovalutas (i detta fall – Bitcoin) pris steg och föll så snabbt att vägen det tog på diagrammet liknar en skarp hajtand.

Detta kallas också en “sprängbubbla”. En berömd ekonom citerades till och med och sa att Bitcoin var den ”största bubblan i historien”. Skäl bakom detta spekuleras att vara uppbyggd hype, Brist på stöd för blockchain, marknadsmanipulationer och många, många fler.

Oavsett vad som är fallet är det uppenbart att om inget annat tog Bitcoin en enormt dyk från vilken det för närvarande försöker återhämta sig. Den som tittar på hur man tjänar pengar med Bitcoin borde nog ha dessa saker i åtanke.

Hur man tjänar pengar med Bitcoin?

Så nu när du vet ett par saker om uppgång och nedgång av Bitcoin, vi kan äntligen flytta in i metoder för att tjäna pengar.

Det finns en hel del metoder för att tjäna pengar med hjälp av Bitcoin, men i den här guiden kommer jag att täcka bara de viktigaste – om jag var tvungen att lista dem alla skulle den här guiden vara minst tre hundra sidor lång.

Listan är inte sammansatt i någon specifik ordning. Vissa metoder fungerar bättre (eller snabbare) än andra, men i allmänhet beror det på personen.

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

Metod nr 1 – Att köpa Bitcoin

Nej, jag skojar inte.

Det finns stora grupper av människor som “investerar” i Bitcoin av helt enkelt köpa den. Detta är naturligtvis en riskabel metod, men förmodligen den enklaste att utföra.

Det finns ett par typer av sådana investerare. Vissa människor köper bara en viss kvantitet och glöm det i ett år … eller tio. Dessa människor har vanligtvis Nej verklig avsikt att göra vinst på kort sikt – de tror ofta på den framgångsrika framtiden för kryptovalutor och hoppas att deras investering nu en dag kommer att ge dem en tiofaldig vinst.

En annan typ av Bitcoin-investerare är de som gör det massor av forskning, läs alla tillgängliga förutsägelser om hur man tjänar pengar med kryptovaluta och spendera veckor på att analysera data och statistik. Dessa människor tenderar att ha en mycket specifik tidsram i åtanke – de flesta av tiden, de vill investera kortsiktigt och behöver bara veta när man ska göra det.

Hur man tjänar pengar med Bitcoin: En omfattande guide

Även dessa investeringar tenderar att vara mindre jämfört med de långsiktiga – trots allt investerar människor i att ha gjort massor av forskning i förväg, men om deras investering misslyckas kan de bara gå vidare till nästa tidsram.

Om du funderar på hur man tjänar pengar med Bitcoin eller hur man tjänar pengar med kryptovaluta i allmänhet, köpa Bitcoin kan vara en bra start – eller en katastrofal. Det kan göra dig enorma summor pengar riktigt snabbt eller kanske driva dig till randen av skuld. Allt beror på en enda faktor – mängden forskning du har gjort i förväg.

Dricks: Du bör inte investera den summa pengar som du inte kan hantera för att förlora.

Metod nr 2 – Acceptera betalning i Bitcoin

Har du hört talas om Fiverr? Det är en webbplats där folk betalar 5 dollar för någon typ av tjänst som utförs av andra frilansare. Ta nu samma koncept, men tänk dig att Bitcoin kommer till USD.

Allt du behöver göra för att denna metod ska fungera är följande:

  • Tänk på en färdighet du är bra på. Det kan uppriktigt sagt vara vad som helst – från copywriting och digital marknadsföring till målning eller sång. Välj din starkaste kvalitet (eller kvaliteter) och tänk på hur du kan tjäna pengar på dem.
  • Skapa en kryptovalutaplånbok. Om du läser en guide om hur du tjänar pengar med Bitcoin, är chansen att detta steg verkar uppenbart och du har gjort det för länge sedan. Men för alla fall, låt detta fungera som en påminnelse – en kryptomyntplånbok håller dina kryptovalutor säkra och redo att användas, precis som en plånbok för dina fysiska pengar. Om du fortfarande inte har en – undersök och skapa den ASAP! Om du är intresserad av att hitta de säkraste kryptovalutaplånböckerna på marknaden, kolla in Ledger Nano S och Trezor Model T.
  • Hitta ett sätt att debitera människor. Ett bra ställe att börja är att erbjuda din tjänster på forum online och marknadsplatser, om att du endast tar betalningar i form av Bitcoins eller andra kryptovalutor. Gör så länge så kanske du så småningom vill skapa en avsedd webbplats för samma ändamål och lära andra hur man tjänar pengar med Bitcoin.

Hur man tjänar pengar med Bitcoin: En omfattande guide

Om du funderar på hur du kan tjäna på Bitcoin (och om du menar det), göra efterforskningar kommer att vara oundviklig. Utan det är det som att försöka köra bil på natten med strålkastarna släckta – visst kanske du klarar det, men chansen är inte värt risken.

Metod # 3 – Gruvdrift

Ett av de mest populära sätten att tjäna pengar på Bitcoin är Bitcoin gruvdrift. Det kan finnas två former av gruvdrift – din egen, personlig gruvdrift eller molnbrytning.

Om du vill bryta individuellt (vilket betyder, med din gruvutrustning), kanske det inte är det bästa sättet att tjäna pengar med Bitcoin. Bitcoin anses vara en av de tuffare kryptovalutorna att bryta eftersom det är ett ämne för mainstream-framgång och många människor vill slå in i hype, men det finns ett begränsat utbud av det.

A enda rigg, så bra som det kan vara, kanske kämpar för att producera betydande vinster, särskilt när man tänker på el- och underhållspriserna.

Molnbrytning, har dock blivit mycket populärt under de senaste åren. Det är en bra alternativ när det gäller gruvdrift för att du behöver inte köpa någon hårdvara eller programvara, montera eller till och med göra någonting – allt du behöver göra är att betala en engångsavgift för ett kontrakt och det är det!

Hur man tjänar pengar med Bitcoin: BTC cloud mining.

I slutet av varje månad får du vanligtvis dina intäkter. Beloppet blir baserat på din plan val och elräkning vid anläggningen som molntjänsttjänsten bygger på.

Sammantaget är kryptokurrencybrytning en mycket populär metod för människor som söker på hur man tjänar pengar med Bitcoin. Det kräver viss kunskap och expertis inom området för att kunna utföra den framgångsrikt (speciellt om du vill bygga din rigg), men resultaten är definitivt värt ansträngningen.

Metod # 4 – Investering

Och nej, inte den typ av investering som köper bitcoin och sedan säljer det.

Det finns en hel del val du har när det gäller investera i Bitcoin. Du kan tjäna pengar med Bitcoin genom att investera i startups, företag, aktier eller till och med blockchain-utveckling själv.

Blockchain-baserade startups är ett mycket populärt val när det gäller att investera i ett kryptovalutarelaterat område. Några anmärkningsvärda startups har redan gjort det till vanlig framgång (dvs. Braves Basic Attention Token).

Du måste gräva och ta reda på det näst bästa, men om du skulle ha rätt och investera i uppstarten medan det fortfarande är i början av barndomen, kanske du bara få jackpot och växa dina vinster till taket.

Företag som hanterar utveckling av Bitcoin eller blockchain (eller forskning) är också ett bra alternativ för investeringar. Du måste titta över deras information – vitbok, deras mål och arbetsetik, resultat, statistik etc., och om deras övergripande syn verkar attraktiv kan du fundera på att investera i deras projekt eller företaget själv.

Du borde vara noga med investeringar, dock – speciellt när det gäller kryptovalutor. Det är ingen hemlighet att kryptovalutamarknaden är mycket oförutsägbar plats.

Gör alltid dina läxor och undersök objekten som du planerar att investera i, eller annars frågan om “hur man tjänar pengar med Bitcoin?” kan förvandlas till “hur får man ut av skulden (ingen Bitcoin)?”.

Slutsats

Det finns massor av olika metoder för att tjäna pengar med Bitcoin, både direkt och indirekt. Direktmetoder skulle vara att köpa kryptovalutan eller handla den, medan ett exempel på en indirekt metod skulle vara kryptogruva. Det är bara naturligt om du blir förvirrad i början – kryptovalutor är en svår mutter att knäcka!

Som jag har sagt i början ligger preferensen för någon av dessa metoder högtidligt på den person som använder dem. Om en person hittar ett moln som bryter en gåva skickad från ovan, kan en annan tro att det här är en stor bluff och vill göra allt på egen hand.

Ett råd: FORSKNING. Gör mycket forskning. Om du anstränger dig väljer du rätt metod på nolltid. Forum är ett bra ställe att börja på. Gå med i Facebook-grupper, delta i deras chattar. Var inte rädd för att ställa frågor.

Dessutom är det värt att notera att det här bara var några få, handplockade metoder för hur man tjänar pengar med Bitcoin. Om ingen av dessa metoder passar eller verkar tilltalande för dig kan du alltid försöka söka efter alternativ, såsom dagshandel, kryptolån, etc. Valet är verkligen obegränsat. Var inte rädd för att experimentera och prova nya saker!

Även om kryptos har funnits ganska länge nu är världen av kryptovalutor fortfarande ett mysterium för många människor. Varje dag finns det nya analyser, statistisk information och till och med nya mynt som kommer in i samhället och marknaden. Det är ingen lätt bedrift, men om du bestämmer dig för att följa igenom och prova någon av dessa metoder för att tjäna pengar med kryptovalutor (eller, mer specifikt, Bitcoin), önskar jag dig lycka till!

Kom bara ihåg, om du väljer att göra en långsiktig investering är det viktigt att inte bara välja pålitliga kryptobörser (Till exempel Coinbase eller Simplex) men behåll också dina kryptovalutor säkra plånböcker, Till exempel Ledger Nano S och Trezor Model T. De är båda hårdvaruplånböcker och håller dina privata nycklar offline.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map