Hur man överför från GDAX till Binance

Välkommen till min guide för överföring från GDAX till Binance! Det finns nu hundratals olika kryptovalutabörser tillgängliga på marknaden som gör att du kan köpa, sälja och handla ett stort antal mynt. GDAX och Binance är två av de största, med en kombinerad daglig handelsvolym i miljarder dollar!

Jag gissar att du vill överföra dina mynt till Binance eftersom de listar fler mynt? Oavsett din anledning kommer jag att visa dig hur du gör det på ett riktigt enkelt sätt!

Innan jag kommer till steg-för-steg-guiden om hur jag överför från GDAX till Binance, trodde jag att jag snabbt skulle ge dig en mycket kort översikt över hur de två börserna jämför, liksom en kort förklaring till varför du kan ha har hört GDAX kallad ‘Coinbase Pro’ nyligen.

Så vad väntar du på? Låt oss börja med att ta reda på vad GDAX är!

Förstå GDAX-plattformen

GDAX är ett utbyte som tillåter människor att göra krypto-till-kryptotransaktioner eller krypto-till-fiat-affärer. De lanserades först 2016 och ägs av samma företag bakom Coinbase!

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Som ett resultat har alla som har ett konto på GDAX automatiskt ett på Coinbase! Plattformen låter dig köpa och sälja fyra olika kryptovalutor, som är Bitcoin, Litecoin, Ethereum och Bitcoin Cash. Det är också möjligt att handla dessa mynt mot USD och EUR.

En av de mest populära funktionerna på GDAX är att plattformen låter dig sätta in med fiat-valuta, vilket gör det enkelt att komma in i branschen för första gången..

Handelsavgifterna ligger mellan 0,1% och 0,3%, beroende på hur mycket du handlar. Alternativt, om du tillhandahåller likviditet för börsen, är handel gratis!

GDAX har utmärkta säkerhetskontroller på plats, inklusive kylförvaring, tvåfaktorautentisering och FDIC-försäkring för USD-saldon.

Så nu när du vet vad GDAX är, kommer nästa del av min GDAX till Binance-guide att titta på Binance!

The Rival – Binance

Binance skapades ett år senare 2017, vilket gör dem till ett av de nyaste börserna i branschen. På mindre än ett år är Binance redan ansvarig för den största mängden kryptovalutahandelsvolym i världen. Ganska ofta uppgår detta till mer än 2 miljarder dollar!

En av de bästa fördelarna med att använda Binance är att de listar hundratals olika mynt. Detta inkluderar etablerade mynt som Bitcoin och Ethereum, samt mindre kända mynt.

Till skillnad från GDAX tillåter Binance inte sina kunder att sätta in eller ta ut med fiat-pengar. Istället måste du finansiera ditt konto med en kryptovaluta. Handelsavgifter på Binance är en av de lägsta i branschen på bara 0,1%, eller 0,05% om du handlar med deras BNB-mynt!

Plattformen är lämplig för nybörjare och mer erfarna handlare, eftersom de har både ett grundutbyte och ett avancerat utbyte. Säkerhet är också mycket bra på Binance, utan några större hack att rapportera om.

Nu när du vet vad de två börserna gör kommer nästa del av min GDAX till Binance-guide att titta på varför så många väljer att ha konton på båda plattformarna.

Varför använder människor både GDAX och Binance?

Du kanske kommer ihåg hur jag nämnde tidigare att GDAX gör det enkelt för användare att köpa kryptovalutor med verkliga pengar. Detta beror på att de accepterar insättningar på bankkonton, eller debet- / kreditkortsinsättningar om de gör det via Coinbase (som du direkt kan överföra till GDAX gratis).

Men människor som gillar att handla många olika mynt får inte mycket val på GDAX. Detta beror på att de bara listar fyra olika mynt. Människor älskar att använda Binance istället för att de listar hundratals olika mynt.

Å andra sidan tillåter Binance dig inte att sätta in pengar med verkliga pengar, vilket är ett stort problem! Det betyder att om du vill använda Binance men inte har några kryptovalutor att sätta in måste du gå och köpa dem från någon annanstans!

Det är här GDAX kommer in! Den allmänna processen är att någon skapar ett konto på GDAX och sedan köper en etablerad kryptovaluta som Bitcoin eller Ethereum med ett bankkonto eller betalkort.

Därefter överför de helt enkelt från GDAX till Binance! Detta ger handlare friheten att välja mellan hundratals olika mynt!

Alternativt gillar människor också att upprepa samma process men tvärtom. När de väl har handlat i Binance överför de sina mynt till GDAX. Detta gör att de kan ta ut sina pengar tillbaka till sitt bankkonto!

I slutändan är det en riktigt bra idé att ha ett konto med både GDAX och Binance, eftersom båda har sitt syfte!

Så nu när du vet varför folk gillar att överföra från GDAX till Binance, kommer jag snabbt att prata om den senaste ommärkningen från GDAX till Coinbase Pro!

GDAX Rebrand till Coinbase Pro

GDAX-ledningsgruppen meddelade i maj 2018 att börsen skulle byta namn till Coinbase Pro. Om du redan använder GDAX, oroa dig inte, Coinbase Pro har alla samma funktioner, plus mer!

Detta kommer att göra insättning och uttag av medel mer rakt fram och det kommer också att erbjuda ett nytt portföljområde där du enkelt kan se dina investeringar.

Under samma pressmeddelande meddelade GDAX också att de hade köpt ett annat företag som heter ‘Paradex’. På så sätt gör det att GDAX-användare kan överföra ERC-20-token mellan plånböckerna.

Glöm inte, en ERC-20-token är en kryptovaluta som har byggts ovanpå Ethereum blockchain!

Den officiella lanseringen inträffade den 29 juni 2018, vilket innebär att GDAX nu har ersatts av Coinbase Pro!

Så nu när du vet om rebrand kommer nästa del av min GDAX till Binance guide att visa dig hur du överför från GDAX till Binance!

Hur man överför från GDAX till Binance

Innan du kan göra överföringen måste du logga in på ditt Binance-konto för att få din plånbokadress. Om du inte har ett Binance-konto ännu bör det bara ta ett par minuter eftersom du inte behöver verifiera din identitet!

Du kan komma åt den officiella Binance-webbplatsen genom att klicka på den här länken.

När du har konfigurerat ditt konto, flytta musen över Medel och klicka sedan på Insättningar.

Hur man överför från gdax till binance

I listrutan som säger, ‘Välj mynt / token att sätta in’, sök efter kryptovaluta som du vill skicka från GDAX till Binance.

Obs! Det är väldigt viktigt att du väljer rätt mynt, annars kan du förlora dina pengar. Om du till exempel vill överföra Bitcoin från GDAX till Binance men skickar det till en Bitcoin Cash-adress kan dina medel aldrig återvinnas!

I mitt exempel ska jag överföra Ethereum från GDAX till Binance, så jag väljer Ethereum (ETH) från listrutan.

Hur man överför från gdax till binance

Nu får du din unika Ethereum-adress för Binance. Det här är vad du behöver för att gå in i GDAX för att göra en GDAX till Binance-överföring. Klicka på Kopiera adress -knappen, som kopierar den till ditt urklipp.

Hur man överför från gdax till binance

Nu när du har din Binance-insättningsadress måste du logga in på ditt GDAX-konto igen. Det är nog bäst att göra det på en ny flik.

Klicka på längst upp på skärmen Mina plånböcker.

Hur man överför från gdax till binance

Därefter anger du Uttag sida. Välj kryptovaluta som du vill ta ut tillsammans med beloppet.

Du måste nu Klistra in Binance-plånbokadressen som du har kopierat på Urklipp i avsändarens adressruta.

Slutligen, för att slutföra överföringen från GDAX till Binance, klicka på Skicka.

Och det är allt! Det är så enkelt som att göra med en överföring från GDAX till Binance!

Det tar normalt cirka 10 minuter innan en GDAX till Binance-överföring går igenom, så fortsätt kontrollera ditt Binance-konto!

I den sista delen av min guide kommer jag att ge dig några demonstrationer av hur den nya Coinbase Pro-webbplatsen ser ut!

Hur man använder Coinbase Pro

Jag ville visa dig hur man gör en handel! Klicka på längst upp på sidan Välj Marknad.

Hur man överför från gdax till binance - Coinbase pro

Som standard visar marknaderna Bitcoin Cash (BCH) / Bitcoin (BTC). Men jag vill handla Bitcoin med Litecoin!

Först måste du välja din huvudvaluta. Eftersom jag vill handla Bitcoin väljer jag BTC. Listan över tillgängliga parningar visas nu. Jag klickar på LTC / BTC.

Hur man överför från gdax till binance - Coinbase pro

Detta tar mig nu till huvudskärmen för Bitcoin och Litecoin!

Det finns tre huvuddelar till handelsområdet. Först ser du en ruta som visar aktuella och historiska marknadspriser, samt handelsvolymer. Just nu har jag ställt in det på 5 minuters intervall, men jag kan ändra detta genom att klicka på 5m knapp.

Hur man överför från gdax till binance - Coinbase pro

Som du kan se från bilden nedan kan du ändra tidsintervallet från 1 minut till 1 dag! Jag har också ändrat diagrammet så att det visas Ljusstänger istället för linjer!

Hur man överför från gdax till binance - Coinbase pro Ljusstänger

Nästa avsnitt på handelsskärmen som du måste vara medveten om är orderboken. Detta visar alla aktuella order som handlare har lämnat till börsen. Orderboken berättar om beloppet som personen vill handla på, liksom den kvantitet de vill köpa eller sälja.

Hur man överför från gdax till binance - Coinbase pro orderbok

Det röda avsnittet visas Sälj order och det gröna avsnittet visas Köp order!

Det sista och kanske det viktigaste området på handelsskärmen är den faktiska handelsboxen! Här berättar du Coinbase Pro vad du vill handla!

Hur man överför från gdax till binance - Coinbase pro Orderformulär

Som du kommer att se från bilden ovan har du tre alternativ. För det första kan du göra en Marknadsordning. Detta är det mest grundläggande sättet att handla och det betyder att du går med på att ta det aktuella marknadspriset.

Det andra alternativet är a Begränsa beställningen. Det är här du väljer ett pris att köpa eller sälja myntet som skiljer sig från det aktuella marknadspriset. Till exempel kan jag välja att köpa 2 LTC när priset uppgår till 0,01300 BTC. Så snart priset når mitt begränsade beställningspris kommer ordern att genomföras! Om det aldrig gör det kommer jag bara att avbryta beställningen!

Hur man överför från gdax till binance - Coinbase pro LTC-BTC

Det sista handelsalternativet är ett Stoppa förlusten. Det är här du ber börsen stänga din beställning när myntet når ett visst pris. Om du till exempel köpte Litecoin men sedan började dess värde att krascha, kan systemet stänga affären till det angivna beloppet.

Hur man överför från gdax till binance - Coinbase pro orderformulär

Och det är det, du har nu en grundläggande förståelse för hur du använder Coinbase Pro!

Slutsats

Och det är slutet på min GDAX till Binance-guide! Om du läser den från början till slut vet du nu hur du gör överföringen!

Det är en riktigt bra idé att ha båda kontona eftersom de båda har sitt unika syfte. Även om GDAX är bra att köpa kryptovalutor med riktiga pengar eller sälja tillbaka dina kryptokurvor för verkliga pengar, har den bara fyra mynt att handla.

Å andra sidan, även om Binance är bra för att handla många olika kryptovalutor, tillåter det dig inte att använda en insättning eller ta ut pengar med verkliga pengar!

Dessutom är mängden pengar som det kostar att skicka pengar från GDAX till Binance eller Binance till GDAX minimal. Du betalar endast transaktionsavgiften för blockchain!

Jag visade dig också runt den nya Coinbase Pro-plattformen. Vad tyckte du? Jag gillar hur rent och användarvänligt det är!

En intressant sak att tänka på är att Binance nyligen meddelade att de vill skapa ett förhållande med en bank på Malta. När de väl har gjort hoppas de kunna acceptera verkliga betalningsmetoder som ett bankkonto eller betalkort. Om de gör det, kommer det någon mening att använda GDAX / Coinbase Pro? Jag tror inte att det kommer att bli! Låt mig veta dina tankar i kommentarfältet nedan!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map