Hur man överför från Coinbase till GDAX: fullständig guide

Så du vill veta hur man överför från Coinbase till GDAX? Inga problem, jag ska guida dig genom varje steg på vägen!

Att köpa och sälja kryptovalutor är nu en bransch på flera miljarder dollar och Coinbase är ett av de mest populära utbytesalternativen för nybörjare eftersom de tillåter användare att enkelt köpa mynt med fiat-valuta.

I min guide ”Hur man överför från Coinbase till GDAX” kommer jag först att kort förklara vad varje utbyte gör tillsammans med deras huvudfunktioner. Efter det ska jag sedan snabbt prata om GDAXs plan att ommärka till ‘Coinbase Pro’.

När du har den nödvändiga bakgrundsinformationen ska jag sedan visa dig hur man köper från Coinbase, hur man överför från Coinbase till GDAX och slutligen, hur man använder GDAX!

(Så om du redan är säker på din kunskap om Coinbase och vill hoppa till fokus i denna guide, kan du gärna bläddra ner till avsnittet “Hur man överför från Coinbase till Coinbase Pro (GDAX)”)

Låt oss börja med att ta reda på vad Coinbase är!

Ursprunget till Coinbase

Coinbase officiella logotypCoinbase är en kryptovalutamäklare som tillåter människor att köpa och sälja en rad olika mynt. De lanserades först 2012 och ligger i San Francisco i USA. Coinbase har vuxit så snabbt att det nu har bearbetat order för mer än 20 miljoner användare, totalt totalt 150 miljarder dollar i transaktioner! Inte bara detta, men de har också mer än 535 personer som arbetar i deras amerikanska huvudkontor!

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Huvudförsäljningsargumentet för Coinbase är att de tillåter användare att köpa kryptovalutor med verkliga betalningsmetoder som ett bankkonto eller ett betalkort / kreditkort. Detta gör det enkelt för människor som vill köpa kryptovalutor för första gången!

Plattformen är också väldigt enkel att använda, vilket gör den idealisk för nybörjare av krypto! I skrivande stund i juli 2018 listar Coinbase bara fyra olika mynt. Dessa är Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH) och Litecoin (LTC). Coinbase-teamet meddelade emellertid nyligen att de snart skulle stödja Ethereum Classic (ETC) också!

När det gäller avgifter, Coinbase avgifter 3,99% att använda ett betalkort eller kreditkort. Insättningar på bankkonton är mycket billigare och kan variera från 0% till 1,49%. Handelsavgifter uppgår till 1,49%, vilket du kommer att debiteras varje gång du gör ett köp.

priser

Om du till exempel vill köpa Ethereum till ett värde av 1 000 dollar får du ETH-motsvarigheten till 985,10 dollar.

Du behöver ID för att kunna använda Coinbase!


Det är viktigt att komma ihåg att du måste verifiera din identitet innan du kan köpa kryptovalutor med riktiga pengar. Coinbase KYC-processen (Know Your Customer) är okomplicerad. Allt du behöver göra är att tillhandahålla din personliga information, som stöds av en kopia av ditt ID. I de flesta fall kan Coinbase-systemet autentisera detta automatiskt, vilket innebär att processen bara tar några minuter!

Så nu när du vet vad Coinbase är, kommer nästa del av min guide ”Hur man överför från Coinbase till GDAX” att ta reda på vad GDAX är!

Förklarar GDAX

GDAX officiella logotypGDAX – som är standard för Global Digital Asset Exchange – är en kryptovalutabörs som skapades 2016 av samma företag som skapade Coinbase. Plattformen liknar de flesta andra digitala börser eftersom den låter dig köpa, sälja och handla kryptovalutor direkt med andra användare. GDAX agerar som mellanhand mellan köpare och säljare och tar i gengäld en avgift.

Det bästa med Coinbase och GDAX förhållandet är att du bara behöver öppna ett konto på en av de två börserna. Om du till exempel har ett konto på Coinbase kommer du automatiskt att ha ett konto på GDAX!

GDAX stöder samma mängd kryptovalutor som Coinbase, som är Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) och Bitcoin Cash (BCH). Utöver detta är det också möjligt att handla dessa kryptovalutor mot värdet av fiatvalutor som USD och EUR!

Jämfört med Coinbase passar GDAX bättre för handlare med tidigare erfarenhet, eftersom du måste ha åtminstone en grundläggande förståelse för hur handel fungerar. Medan Coinbase bara låter dig köpa eller sälja ett mynt, är funktionerna på GDAX mycket mer avancerade. Detta inkluderar begränsningsorder, stopporder och marknadsorder!

När det gäller avgifter debiterar GDAX olika priser beroende på vilken typ av handel du gör. Om du är en “Market Maker”, vilket innebär att du förser plattformen med den erforderliga likviditeten, är handelsavgifterna gratis! Å andra sidan, om du är en “Market Taker”, vilket innebär att du tar den likviditet som tillverkaren tillhandahåller, betalar du mellan 0,10% och 0,30% beroende på hur mycket du handlar.

GDAX-avgiftsstruktur

Så nu när du vet vad GDAX gör, låt oss fortsätta! Innan jag visar dig hur man överför från Coinbase till GDAX, ville jag snabbt diskutera den kommande GDAX-rebranden!

GDAX Rebrand till Coinbase Pro

I maj 2018 tillkännagavs att GDAX bytte namn till Coinbase Pro. Även om alla samma funktioner kommer att finnas tillgängliga kommer nya tjänster också att läggas till. Detta inkluderar protokoll och stakingröstning och ytterligare tokens som stöds.

Dessutom kommer Coinbase Pro också att göra insättningar och uttag av pengar ännu enklare, liksom att införa en ny funktion som gör att du kan se din portfölj med investeringar.

Det är viktigt att komma ihåg att även om GDAX ommärker till Coinbase Pro, kommer du fortfarande att kunna överföra från Coinbase till GDAX (Coinbase Pro).

Utöver GDAX-märket har moderbolaget också köpt ett protokoll som heter Paradex, vilket gör det möjligt för människor att göra plånbok-till-plånbok-överföringar av ERC-20-tokens inom Coinbase-plattformen..

Notera: ERC-20-tokens är kryptovalutor som har byggts ovanpå Ethereum blockchain. ERC-20 står för "Ethereum-begäran om kommentar"!

Så nu när du känner till den kommande ommärket, kommer nästa del av min guide ”How to transfer from Coinbase to GDAX” att titta på hur man köper kryptovalutor på Coinbase.

Hur man köper kryptovaluta på Coinbase

Innan du överför från Coinbase till GDAX måste du först öppna ett konto med Coinbase. När du har gjort detta måste du också bekräfta din identitet genom att tillhandahålla en rad personliga uppgifter (till exempel ditt namn och din adress) och sedan ladda upp ditt identitetskort (till exempel ditt pass).

Om du i detta skede redan har mynt inom ditt Coinbase-konto, kan du hoppa till nästa avsnitt i min guide “Hur man överför från Coinbase till GDAX”!

 1. När du är inloggad på ditt konto klickar du på Köpa sälja överst på sidan.

  Hur man överför från Coinbase till GDAX

 1. Nu ser du ett urval av fyra olika kryptovalutor som du kan köpa. Klicka på den du vill köpa. I min guide ”Hur man överför från Coinbase till GDAX” köper jag Bitcoin.

  Hur man överför från Coinbase till GDAX

 2. Bläddra till botten av sidan och ange mängden kryptovaluta som du vill köpa. När du har angett beloppet i din lokala valuta uppdateras kryptovalutans motsvarighet automatiskt. I mitt exempel köper jag 750 EUR i värde av Bitcoin, vilket får mig 0,1258237 BTC.Hur man överför från Coinbase till GDAX
 3. Klicka nu på den stora blå Köp Bitcoin direkt

  Hur man överför från Coinbase till GDAX

 4. Och det är allt! Du har nu köpt mynt från Coinbase!

Så nu när du vet hur man köper mynt på Coinbase, kommer nästa del av min guide att visa dig hur du överför från Coinbase till GDAX.

Hur man överför från Coinbase till Coinbase Pro (GDAX)

Kommer du ihåg hur jag sa att när du öppnar ett konto på Coinbase kommer du automatiskt att ha ett GDAX-konto öppet för dig? Tja, i skrivande stund i juli 2018 har Coinbase Pro ersatt GDAX! Men oroa dig inte, du kan fortfarande logga in med samma inloggningsinformation som du använder på Coinbase eller GDAX!

Hur man överför från Coinbase till GDAX

För att göra det enklare för dig, klicka bara på min länk att gå direkt till Coinbase Pro!

 1. När du har loggat in på Coinbase Pro klickar du på Plånböcker högst upp på skärmen.

  Hur man överför från Coinbase till GDAX

 2. Klicka på på längst ned på sidan deposition

  Hur man överför från Coinbase till GDAX

 1. Nu måste du bestämma vilket mynt du vill överföra från Coinbase till GDAX. Du kan även överföra din fiat-valutasaldo också!

  Hur man överför från Coinbase till GDAX

 1. När jag vill handla USD med Bitcoin ska jag överföra mitt USD-saldo från Coinbase till GDAX (Coinbase Pro)! Oroa dig inte, processen är densamma oavsett vilken kryptovaluta eller fiatvaluta du vill överföra!

  Hur man överför från Coinbase till GDAX

 2. Klicka slutligen på det blå Deposition -knappen för att slutföra överföringen från Coinbase till GDAX! Ditt Coinbase Pro-konto (GDAX) bör finansieras inom några sekunder!

Nu när du vet hur du överför från Coinbase till GDAX kommer nästa del av min guide att visa dig hur du använder Coinbase Pro!

Hur man använder Coinbase Pro

 1. Nu när ditt Coinbase Pro-konto är finansierat, klicka på Välj Marknad att börja handla.

  Hur man överför från Coinbase till GDAX

 1. Du kan nu välja den huvudvaluta som du vill handla. Eftersom jag vill handla USD / BTC klickar jag på USD.

  Hur man överför från Coinbase till GDAX

 1. Klicka sedan på den parning du vill byta.

  Hur man överför från Coinbase till GDAX

 1. Nu kommer du på huvudhandelsskärmen för den parning du vill byta! Du kommer att se massor av statistik, till exempel aktuella marknadsorder, samt ett diagram som låter dig analysera prisrörelser.

  Hur man överför från Coinbase till GDAX - Dashboard

 2. Till vänster på sidan ser du beställningsformuläret. Ange mängden kryptovaluta som du vill köpa eller sälja i rutan.

  Hur man överför från Coinbase till GDAX

 1. Om du precis har börjat är det förmodligen bäst att använda Marknadsföra orderalternativ. Detta kommer att bearbeta din handel till det aktuella marknadspriset!

  Hur man överför från Coinbase till GDAX

 1. För att slutföra din handel, klicka på PLATS KÖPBESTÄLLNING (eller PLATS SÄLJ BESTÄLLNING om du säljer) -knappen. Och det är allt! Du har precis avslutat din första handel på Coinbase Pro!

Hur man överför från Coinbase till GDAX: Slutsats

Och det är slutet på min guide “Hur man överför från Coinbase till GDAX”! Om du har läst det hela vägen vet du nu hur man överför pengar från Coinbase till Coinbase Pro (GDAX). Som ni nu vet är processen väldigt enkel!

Även om Coinbase Pro (GDAX) är för mer erfarna handlare är plattformen lätt att använda. Vad jag tycker om det är hur du enkelt kan sätta in riktiga pengar direkt på ditt Coinbase Pro-konto med ett bankkonto!

Om du tyckte att min guide ”Hur man överför från Coinbase till GDAX” är användbar, eller om du har några frågor, berätta för mig i kommentarfältet nedan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map