Hur man köper Tron Coin: Komplett guide

Så du har fattat beslutet att öka din kryptovalutaportfölj och nu vill du veta hur man köper Tron-mynt? Du har kommit till rätt ställe! Förresten, visste du att Tron ökade sitt värde med mer än 33 gånger på bara 15 dagar tillbaka i december 2017!?

Denna kompletta guide börjar med att förklara vad Tron-myntet är, och varför det skapades. Sedan kommer jag att lista topp fem börser som du kan köpa den från, följt av en enkel steg-för-steg-guide som inkluderar skärmdumpar för att göra processen ännu enklare för dig!

I slutet av denna guide är du redo att köpa ditt första Tron-mynt någonsin.

Notera: Det är viktigt att välja säkra kryptobörser, oavsett om du köper TRX eller något annat mynt. Coinbase och Binance är bara några av de rekommenderade alternativen. Glöm inte att behålla dina kryptovalutor säkra plånböcker, Till exempel Ledger Nano S och Trezor Model T.

Låt oss komma igång och ta reda på hur Tron fungerar!

Vad är Tron?

Tron var skapades i slutet av 2017 av Justin Sun. Det är fortfarande en av de mest framgångsrika ICO-tiderna genom tiderna mer än 81 miljoner dollar från kryptovalutainvesterare! Faktum är att så många människor ville köpa den att den orsakade Binance utbyta för att krascha!

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Notera: ICO står för initiala mynterbjudanden och är ett sätt för nya kryptoprojekt att samla in pengar. Under 2017, mer än 5 miljarder dollar uppfostrades på detta sätt! Hur mycket tror du kommer att samlas in 2018?

tron vill helt decentralisera internet genom att tillåta människor att skapa och komma åt vardagliga media utan att använda en tredje part. Detta är verkligen viktigt eftersom stora företag inte bara kontrollerar vad människor kan se utan de tar också större delen av vinsten!

Tänk till exempel på hur YouTube fungerar. Om du spenderar mycket tid på att göra en riktigt cool video och sedan ladda upp den till YouTube, du direkt ge kontrollen bort.

Hur köper jag Tron: Tron-nätverk.

Även om du har en chans att tjäna pengar på din video när fler och fler tittar på den, tar YouTube en stor andel av dina vinster. Det är inte rättvist, eller hur?!?

Om YouTube av någon anledning beslutar att de inte längre vill vara värd för din video kan de när som helst ta bort den!

Tron löser detta problem genom att skapa en decentraliserad plattform som inte kan styras av en enda person. Istället, kontrollen distribueras över tusentals olika datorer.


Det enda sättet någon kan hacka nätverket är om någon fick tillgång till varje dator som stöder det, vilket är praktiskt taget omöjligt!

Tron har sin egen kryptovaluta, som kallas TRX för korta. TRX används för att hjälpa till bekräfta transaktioner, och betala konstnärer för deras arbete. Eftersom fler och fler använder Tron som en decentraliserad medieplattform kommer värdet av dess mynt att öka.

Människor som investerade i Tron i början har gjort det mycket bra. När myntet först släpptes var det bara värt 0,002 USD. Det är mindre än 1 cent! Den första veckan i januari 2018 nådde den nästan 0,25 dollar per mynt, vilket ger några lyckliga investerare mycket vinst.

UPPDATERA 2021: TRX är för närvarande värt $ 0,035 USD.

Hur köper jag Tron: Tron-mynt.

En av de främsta anledningarna till att människor är så säkra på Tron är att dess grundare, Justin Sun, är riktigt bra vänner med Jack Ma. Ma skapade ett av de mest värdefulla företagen genom tiderna, Alibaba, vilket betyder att han har många viktiga kontakter.

Så nu när du känner till lite historia om projektet, låt oss ta reda på hur du köper ett Tron-mynt!

Hur man köper Tron Coin?

Det finns många olika börser som du kan köpa Tron-mynt från, men jag ska visa dig de fem bästa. Varje utbyte har sin egen fördelar och nackdelar, så läs igenom var och en och bestäm vilken som är bäst för dig – köpa TRX med kredit- eller bankkort är att föredra, så ta dig tid och bestäm!

Binance

Skapades nyligen 2017, Binance är ett av de mest pålitliga kryptobörserna. En av deras största nackdelar är att du inte kan sätta in eller ta ut medel med fiatvaluta, vilket innebär att du måste handla med en annan kryptovaluta.

UPPDATERA 2021: Binance nu stöder flera fiat-valutor, inklusive USD, EUR, RUB, TRY och så vidare.

Obs: Om du undrar vad jag menar med “Fiat Currency”, jag talar om verkliga kontanter. USD, EUR och GBP är alla exempel på fiatvaluta. Centralbanker kan skriva ut så mycket fiatvaluta som de vill, vilket minskar värdet över tiden!

Det är dock Binance riktigt populär eftersom de listar mer än 100 olika mynt, inklusive Tron. Varje gång du handlar på Binance betalar du en avgift på 0,1%, vilket är en av de lägsta. Ännu bättre, om du använder Binance Coin, som också är en kryptovaluta får du 50% rabatt på alla avgifter!

Binance har blivit så populärt att i slutet av 2017 de slutade tillfälligt tillåta nya kunder att registrera ett konto eftersom alltför många gick med!

konto säkerhet på Binance är också bra, som du kan ställa in Google Authenticator. Slutligen har Binance en grundläggande och avancerad sektion, vilket betyder att den är perfekt för både nybörjare och mer erfarna handlare.

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

HitBtc

HitBTC är en kryptobörs med flera valutor baserad i Estland och har tillhandahållit sina tjänster sedan slutet av 2013. Det är perfekt för nybörjare eftersom de låter dig sätta in med fiatvalutor som USD och EUR. Om du befinner dig i Europa är det normalt genom SEPA eller SWIFT för andra delar av världen.

Hur man köper Tron Coin: Komplett guide

Kom bara ihåg att om du bestämmer dig för att använda ditt bankkonto för att sätta in måste du skicka in identitetshandlingar. Du måste också vänta några dagar på HitBTC för att verifiera ditt ID. Om du behöver köpa Tron snabbt, kan det vara bättre att sätta in en annan kryptovaluta som Bitcoin eller Ethereum.

HitBTC har nästan 200 olika kryptovalutor att köpa och sälja, inklusive Tron. Precis som Binance, handelsavgifterna är mycket låga, 0,1%. Beroende på vilket mynt du vill ta ut kan avgifterna dock vara ganska höga.

Även om HitBTC har olika säkerhetsfunktioner som Google Authenticator när börsen hackades 2015 förlorade vissa människor sina mynt.

OKEx

OKEx var lanserades 2014 och stödde ursprungligen bara det kinesiska språket. Men när de blev mer populära erbjöd de också engelska!

Du kan köpa mer än 100 olika mynt på OKEx och webbplatsen har mycket handelsvolym. Även om de har en fiatvalutafacilitet är detta för att göra det möjligt för avancerade handlare att köpa komplicerade finansiella produkter, så det skulle inte vara lämpligt om du bara vill köpa Tron.

säkerhet på OKEx är en av de bästa i branschen, med användare som krävs för att slutföra verifieringsstegen varje gång de loggar in, handlar eller tar ut pengar. Vissa människor klagar över hur många gånger de måste bekräfta sitt mobilnummer, men jag tycker att det är bra att de tar säkerhet så seriöst!

Hur man köper Tron Coin: Komplett guide

Insättning av kryptovaluta till OKEx är gratis, men var och en handel kostar mellan 0,02% – 0,2%, beroende på status för ditt konto. Du behöver bara leverans-ID om du handlar riktigt höga belopp, vilket betyder mer än 100 Bitcoin på 24 timmar!

Slutligen finns det livechatt support 24 timmar om dygnet, vilket är bra om du bor i en annan tidszon än Kina!

Mercatox

Mercatox var skapades 2016 och är ett peer-to-peer-utbyte (P2P). Det betyder att du inte köper Tron direkt från börsen utan från den person som vill sälja den. Tänk på P2P som person-till-person!

Finansiering av ditt konto är väldigt enkelt som det finns många olika betalningsleverantörer som kan hantera fiatvalutainsättningar såsom Perfekta pengar och Betalare! Detta kommer att inkludera debitering / kredit kort och bankkontoinsättningar. Även om detta är mycket bekvämt, kommer varje betalningsleverantör att ha sina egna avgifter, så kontrollera detta innan du gör en insättning.

Mercatox-börsen erbjuder mer än 100 olika kryptovalutor att köpa, sälja och handla. Varje handel kostar 0,25% i transaktionsavgifter för både köpare och säljare, vilket fortfarande är ganska billigt. När du registrerar ett konto kommer du att bli ombedd att ställa in tvåfaktorautentisering, e-postverifiering och SMS-verifiering, vilket gör ditt konto riktigt säkert.

CoinEgg

Fastän CoinEgg är mycket mindre än de andra börserna jag har noterat, de har en av de högsta handelsvolymerna för Tron. Baserat i Storbritannien finns det många olika kryptovalutor som du kan köpa och sälja.

Hur man köper Tron Coin: Komplett guide

Tyvärr tillåter CoinEgg inte insättningar med betalkort eller bankkonto, men du kan istället använda populära mynt som Bitcoin och Ethereum. Handel avgifterna är mycket låga, bara 0,1%.

När det gäller stöd finns det en livechattanläggning, Eller kan du skicka en e-postbiljett. Säkerhet tas väldigt seriöst på CoinEgg och du kommer inte att kunna handla förrän du har ställt upp tre säkerhetsfrågor.

Så där går du, du vet nu var du ska köpa Tron-mynt! Nu är det dags för mig att visa dig hur du köper Tron-mynt med steg-för-steg-bilder!

Steg-för-steg-instruktioner om hur man köper Tron Coin

Även om jag har listat några Tron-utbyten som gör att du kan använda ditt bankkort eller bankkonto, det tar några dagar innan du verifieras.

Så när du tittar på hur du köper Tron-mynt snabbt bör du först få ett konto hos Coinbase och köp lite Ethereum. För att ta reda på hur du registrerar dig kan du se min kompletta guide här. När du är klar, kom tillbaka till den här delen av min guide “Hur man köper Tron Coin”!

Hur man köper Tron: Köp ETH på Coinbase

Nu när du har öppnat din Coinbase och verifierade din information, är det dags att köpa Ethereum!

 1. Klicka först på Köpa sälja

  Hur man köper tron ​​på Coinbase

 2. Klicka sedan på Ethereum

  Hur man köper tronmynt på Coinbase

 3. Rulla ner till botten av sidan och ange mängden Ethereum du vill köpa. Eftersom mitt konto är i euro har jag angett 125 EUR. ETH-rutan uppdateras sedan beroende på beloppet du anger.
 4. Klicka slutligen på Köp Ethereum direkt för att slutföra ditt köp. Lätt!

Hur man köper Tron: Skicka ETH till en börs

Nu när du har köpt något Ethereum måste du överföra dem till en börs som säljer Tron. Jag använder normalt Binance eftersom de har den största volymen och deras avgifter är mycket låga.

 1. Klicka på Konton högst upp på börsen
 2. Då måste du rulla ner, välj Ethereum och klicka på Skicka.
 3. Du blir sedan ombedd att ange den plånboksadress du vill skicka ditt Ethereum till. Det här blir din Binance-adress. Om du inte har ett Binance-konto än, klicka här för att se vår kompletta guide. Gå tillbaka till steg 4 när du är klar!
 4. För att få din Ethereum-plånbokadress på Binance, flytta musen på Medel och klicka sedan på Insättningar.
 5. Klicka nu på listrutan, ange ETH och klicka sedan på Ethereum.
 6. Nu ser du din unika Ethereum-plånbokadress för Binance. Klicka på Kopiera adress och gå sedan tillbaka till Coinbase.
 7. I Coinbase klistrar du in Binance-plånbokadressen och klickar på Dina Ethereum-mynt ska nå Binance inom 10 minuter!

Hur man köper Tron: köper TRX på Binance

Du har kommit så långt och är nu ett steg bort från att köpa dina första Tron-mynt någonsin! När din Binance-konto följs nedanstående steg.

 1. Flytta musen över Utbyta och klicka sedan på Grundläggande.
 2. Klicka på på höger sida ETH, söka efter TRX och klicka sedan på TRX / ETH.
 3. Som du kommer att se från skärmdumpen nedan är du nu på huvudskärmen för Tron / Ethereum-parning.
 4. Bläddra ner under diagrammet och leta efter Köp TRX. Klicka sedan på Marknadsföra. Genom att klicka på marknaden kommer detta att ge dig det aktuella marknadspriset för Tron, så din beställning kommer att gå igenom direkt!
 5. Nu måste du ange hur mycket Tron du vill köpa. Om du vill använda hela Ethereum som du överfört från Coinbase, klicka på 100%.
 6. Klicka slutligen på Köp TRX för att slutföra din handel.

Grattis! Du vet nu hur man köper Tron Coin på Binance! Hur lätt var det?

Hur man köper Tron: Slutsats

Om du har läst detta “Hur köper jag Tron Coin?” guide Från början till slut, du borde nu ha en god förståelse för hur projektet fungerar.

Kom bara ihåg att det är viktigt att alltid välja pålitliga kryptovalutautbyten när du köper TRX. Det rekommenderas starkt att välja mellan Coinbase och Binance.

Se också till att få en säker plånbok, till exempel Ledger Nano S och Trezor Model T. Eller så kan du lagra dem i din Coinbase plånbok.

Förhoppningsvis gillade du min “Hur köper jag Tron Coin?” guide. Jag skulle gärna höra dina tankar om Tron och varför du tycker att det är ett bra mynt att köpa. Du kanske vet något jag inte !? Lämna mig dina kommentarer och låt mig veta!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map