Hur man köper randen – Att köpa randen görs enkelt

Om du vill öka din kryptovalutaportfölj och funderar på att köpa Verge? Du har kommit till rätt ställe!

I den här fullständiga guiden “Hur man köper Verge” kommer jag att visa dig allt du behöver veta. Detta börjar med en översikt över vad Verge egentligen är, bara för att se till att du känner till alla fakta innan du bestämmer dig för att köpa.

Därefter ska jag berätta om fem olika kryptovalutabörser som du kan köpa Verge från, tillsammans med var och en av deras fördelar och nackdelar.

Slutligen, när du är redo, ska jag ge dig en steg-för-steg-guide med bilder om hur du köper Verge.

Det finns inte mer tid att slösa bort, så låt oss ta reda på hur Verge fungerar!

Inledning: Vad är randen?

Verge mynt skapades 2014 av en anonym utvecklare som heter “Sunerok”. Även om projektet har pågått i över fyra år har ingen lyckats ta reda på vem han är. Det enda vi vet är att Sunerok är man!

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Anledningen till att Sunerok lanserade Verge var att han ville skapa en kryptovaluta som var mer anonym än Bitcoin.

Detta beror på att även om ingen känner till den verkliga identiteten bakom en Bitcoin-adress, är det möjligt att ta reda på andra bitar av information. Detta inkluderar att titta på tidigare transaktioner eller till och med ta reda på det totala saldot som innehas av en adress!

Det är här gränsen är annorlunda eftersom när en transaktion har skickats kan ingen se informationen på blockchain.

När Verge släpptes första gången 2014 hette det faktiskt DogecoinDark, men utvecklarna trodde att det lät som att det främjade det mörka nätet, så de ändrade det!

Verge hoppas att en dag bli ett globalt betalningssystem som gör det möjligt för människor att skicka och ta emot pengar enkelt, billigt och snabbt. Det fungerar faktiskt mycket bättre än Bitcoin, eftersom en Verge-transaktion bara tar 30 sekunder att bekräfta, medan Bitcoin normalt tar 10 minuter.

Det kan också behandla mycket fler transaktioner samtidigt. Bitcoin kan bara bearbeta 7 transaktioner per sekund, medan Verge kan göra 100!

En sak till. När du ansluter till Verge-nätverket kan ingen se din IP-adress. Systemet använder något som heter TOR och I2P för att dölja platsen för avsändaren och mottagaren!


Obs: Tor står för “The Onion Network”. Både TOR och I2P döljer IP-adressen genom att gå igenom flera servrar. Detta gör det nästan omöjligt att spåra var användaren är baserad!

Verge mynt kallas ibland också XVG, vilket är dess “Ticker Symbol”. Detta är detsamma som att kalla Bitcoin “BTC”, eller Ethereum “ETH”. När den totala tillgången på XVG når 16,5 miljarder kommer inte mer att utfärdas!

När Verge släpptes första gången 2014 kostade det bara $ 0,000005 att köpa ett mynt. När det nådde sitt högsta värde i december 2017 steg det till 0,29 dollar, en total ökning med mer än 5 miljoner procent! Den som var modig nog att hålla på så länge är nu en mycket rik person!

Så nu när du vet vad det är, låt oss ta reda på var du kan köpa Verge-myntet!

Var kan jag köpa Verge Coin

Eftersom Verge-myntet har funnits sedan 2014 finns det många olika börser som gör att du kan köpa det. I den här delen av min “Hur man köper Verge” -guide ska jag lista fem av de bästa.

När jag har listat alla fördelar och nackdelar med varje Verge-utbyte kommer du själv att kunna bestämma vilken du vill använda! Låt oss börja med Binance!

Binance

Binance är ett av de mest populära börserna, vilket är förvånande eftersom de bara skapades 2017! Egentligen kan en av anledningarna till detta vara det faktum att de listar över 100 olika populära mynt och token.

En av nackdelarna med Binance är att det inte tillåter dig att använda ett debet- / kreditkort eller bankkonto för att sätta in. Det betyder att du måste finansiera ditt konto med en kryptovaluta. Men åtminstone är detta gratis!

Handelsavgifterna är också mycket låga, eftersom du bara debiteras 0,1% varje gång du gör en handel. Du kan minska detta med 50% om du använder Binance Coin (BNB) för att betala för dina avgifter! Om du behöver dra tillbaka gränsen, kostar det 0,1 kant, vilket är ungefär 1 cent!

Om du bestämmer dig för att använda Binance för att köpa ett Verge-mynt kan du byta det med antingen Bitcoin (BTC) eller Ethereum (ETH).

Rolig fakta: Binance-marknaden designades av en utvecklare som brukade hjälpa till med att bygga handelsprogramvara för Wall Street!

Säkerhet tas väldigt seriöst på Binance. Varje gång du loggar in eller tar ut mynt blir du ombedd att bekräfta Google Authenticator, vilket ger en extra säkerhetsnivå på ditt konto.

Fördelar

 • Över 100+ olika mynt och token
 • Aldrig hackats
 • Låga avgifter för handel och uttag
 • Både grundläggande och avancerad plattform

Nackdelar

 • Inga fiatvalutafyndigheter

Nu när du känner till Binance kommer nästa del av min “Hur man köper Verge” -guiden berätta om HitBTC!

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

HitBTC

Estniska baserade HitBTC utbyte har funnits mycket längre än Binance. Faktum är att de skapades 2013!

Den viktigaste fördelen med HitBTC är att de låter dig använda riktiga pengar för att både sätta in och ta ut pengar! Det betyder att istället för att behöva göra insättningar med en kryptovaluta kan du använda ditt bankkonto! Kunder i Europa kommer att riktas till SEPA och alla andra kommer att använda SWIFT.

Det finns två saker att tänka på om du väljer att sätta in på ditt bankkonto. Först måste du identifiera dig innan du kan göra det genom att ladda upp olika dokument. Det kan ta ett par dagar innan kontot verifieras. För det andra tar det också mellan 1-3 arbetsdagar innan din banköverföring når HitBTC!

Om du har bråttom kan du också sätta in gratis med en kryptovaluta. HitBTC låter dig köpa Verge-mynt med antingen Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) eller Tether (USDT). Varje handel kostar dig också bara 0,1%.

En av nackdelarna med att använda HitBTC är att dess servrar hackades 2015. Många människor tappade sina mynt, vilket är ganska oroande..

Notera: Aldrig håll dina Verge-mynt i utbyte längre än du behöver. Det är alltid bäst att ta ut dem i din personliga Verge-myntplånbok, där de är säkra. För mer information om olika plånbokstyper, se min guide här.

Fördelar

 • Tillåter inlåning av fiatvalutor
 • Låga handelsavgifter

Nackdelar

 • Lång verifiering för fiat-insättningar
 • Börsen hackades 2015

Nästa utbyte som ska granskas i min “How to buy a Verge” guide är Cryptopia!

Cryptopia

Mina utbytesrekommendationer har hittills tagit dig till Kina och Estland. Det är nu dags att titta på ett Nya Zeeland baserat utbyte! Skapades 2014, Cryptopia lista mer än 500 olika kryptovalutor.

En av dessa är Verge-myntet! Faktum är att du kan köpa Verge-mynt i utbyte mot antingen Bitcoin (BTC), Doge (DOGE), Litecoin (LTC) eller Tether (USDT), vilket ger dig fler alternativ än de andra börserna jag har föreslagit..

Eftersom reglerna i Nya Zeeland är riktigt strikta kan du bara använda ett bankkonto om det finns i landet. Om du är så bra! Om inte, måste du göra en insättning med en kryptovaluta. Men som alla andra börser som jag hittills har listat är detta också gratis.

Handelsavgifterna är något högre på Cryptopia och kostar 0,2% för varje transaktion. Jag tror dock att det fortfarande är ganska lågt.

Säkerhet är också mycket bra på Cryptopia, vilket det måste vara, eftersom de är registrerade hos den Nya Zeelandska regeringen.

Cryptopia har också en marknadsplats som låter dig köpa och sälja produkter med kryptovaluta, precis som eBay!

Fördelar

 • Mer än 500 olika alt-mynt
 • Mycket bra säkerhet

Nackdelar

 • Fiat-insättningar endast för Nya Zeelands bankkonton
 • Avgifter något högre på 0,2%

YoBit

Nästa utbyte av min “How to buy Verge cryptocurrency” guide är YoBit. YoBit skapades 2015 och ligger i Ryssland och listar mer än 400 olika kryptovalutor. En stor fördel med att använda YoBit är att de använder tredjeparts betalningsprocessorer som Perfect Money och AvdCash, vilket innebär att du kan sätta in pengar med verkliga pengar.

Detta inkluderar ett bankkort, bankkonto och beroende på vilket land du bor i, en kontantkupong! Om du sätter in i USD är de flesta fiat-valutametoderna gratis, men du måste betala en avgift när du tar ut. Till exempel kostar PerfectMoney-uttag 7%, vilket är ganska högt.

Om du bestämmer dig för att köpa Verge från YoBIT kan du byta ut den mot antingen Bitcoin (BTC) eller Tether (USDT). Handelsavgifter kostar 0,2% för varje transaktion, men detta sänks om du handlar större belopp.

YoBit erbjuder tvåfaktorautentisering för extra säkerhet, men utbytet undersöktes 2017 av ryska tillsynsmyndigheter angående potentiellt bedrägeri..

Det är alltid viktigt att komma ihåg att oavsett vilket utbyte du använder är dina medel aldrig 100% säkra. Förvara alltid stora mängder mynt i en privat Verge-myntplånbok.

Det finns ingen livechatt eller telefonsupport, men när du loggar in på ditt konto kan du skicka en supportbiljett.

Fördelar

 • Massor av olika sätt att sätta in riktiga pengar
 • Över 400 olika mynt
 • Enkel handelsplattform

Nackdelar

 • Höga avgifter för att ta ut fiatvaluta
 • Undersökte 2017 för eventuella bedrägerier
 • Ingen livechatt eller telefonsupport

Nu när du vet om YoBit kommer den slutliga recensionen av min “Hur man köper Verge-guide” på Bittrex!

Bittrex

Skapades 2014, Bittrex ligger i Las Vegas. De är faktiskt ett av de största börserna för handelsvolym och erbjuder massor av olika kryptovalutor, inklusive Verge-mynt.

Tyvärr är det inte möjligt att använda fiat-valuta för att sätta in, men Bittrex-teamet har meddelat att de planerar att erbjuda detta i framtiden.

Varje gång du handlar betalar du en avgift på 0,25% och uttag är gratis (annat än blockchain-transaktionsavgiften)! Du kan byta antingen Bitcoin (BTC) eller Tether (USDT) om du vill köpa Verge.

Som ett amerikanskt företag tas säkerhet väldigt seriöst på Bittrex. Även om detta betyder att utbytet är ett av de säkraste, betyder det också att det tar tid att verifiera ett konto, särskilt under hektiska perioder.

Det finns flera sätt att få kundsupport på Bittrex, inklusive en onlinebiljett, Twitter och till och med Facebook, men svarstiderna kan dock vara mycket långsamma. Slutligen är webbplatsgränssnittet väldigt enkelt att använda, vilket gör det perfekt för nybörjare!

Fördelar

 • Bra urval av mynt att välja mellan
 • Utmärkt säkerhet
 • Inga avgifter att ta ut

Nackdelar

 • Inga fiat-insättningar ännu
 • Långsam verifiering och kundstödstider
 • Vissa amerikanska stater har inte tillåtelse att använda börsen

Så där har du det! Fem olika börser för att köpa Verge-mynt! Vilken tror du att du gillar ljudet mest? Vissa människor föredrar låga avgifter, medan andra inte har något emot att betala mer om det betyder att de kan göra insättningar i verklig valuta, så tänk igenom!

I den sista delen av min guide kommer jag att ge dig steg-för-steg-instruktioner om hur du köper Verge med Binance.

Anledningen till att jag har valt Binance är att det är det enklaste och snabbaste sättet att köpa Verge. De har också riktigt låga avgifter, mycket handelsvolym och deras säkerhet är bra, vilket gör det till det perfekta utbytet för nybörjare!

Hur man köper Verge: Steg-för-steg-guide

Om du vill kan du köp Verge on Binance med ett kredit- eller bankkort – processen kräver lite tidigare forskning, men borde inte vara svårt alls. För kontinuitetens skull diskuterar vi dock Verge-förvärv via Coinbase.

För instruktioner om hur du skapar ett konto på Coinbase, se min guide här!

Köp ETH på Coinbase

När du väl är klar på Coinbase är du redo att köpa Ethereum!

 1. Klicka på längst upp på sidan Köpa sälja

  Hur man köper Verge-mynt på Coinbase

 2. Välj från myntlistan Ethereum

  Hur man köper Verge-mynt på Coinbase

 3. Längst ner på sidan ser du en ruta som frågar dig hur mycket Ethereum du vill köpa. Jag har bestämt mig för att köpa 125 euro, men din valuta beror på var du bor. När du anger mängden fiat-valuta uppdateras Ethereum-motsvarigheten.
 4. Klicka på för att slutföra ditt köp Köp Ethereum direkt.

  Coinbase veckokortgräns

Skickar ETH till Binance

Nu när du har några Ethereum-mynt i din Coinbase måste du nu överföra dem till Binance. Låt oss komma på rätt sida innan du öppnar ett konto på Binance.

 1. Klicka först på Konton överst på sidan

  Coinbase-kontokategori

 2. Välja Ethereum och klicka sedan på Skicka.

  Coinbase-konto ETH-plånbok

 3. Det är här du måste ange din Binance-insättningsadress. Nu måste du öppna en ny flik så att du kan skapa ett konto på Binance. När du har ställt in Binance, gå till nästa steg i min “Hur man köper Verge-guide”.
 4. För att få din Ethereum-plånbokadress på Binance, flytta musen på Medel och klicka sedan på Insättningar.Insättning av kryptovalutafonder
 5. Därefter måste du klicka på listrutan och klicka på Ethereum.
 6. Nu ser du din Binance-insättningsadress. Klicka på Kopiera adress och gå sedan tillbaka till din Coinbase-flik!Ethereums insättningsadress

 7. Klistra in Binance-plånboksadressen som du just kopierade till ditt Coinbase-konto. När du klickar på Skicka, ditt Ethereum ska nå Binance på cirka 10 minuter.

Hur man köper randmynt på Binance

Du är nu i slutskedet av att köpa Verge! När ditt Binance-konto är finansierat är du redo att handla!

 1. Flytta musen överst på sidan Utbyta och klicka på Grundläggande.Binance grundläggande utbyte
 2. Klicka på på höger sida av sidan ETH, söka efter XVG och klicka sedan på XVG / ETH.Verge och Ethereum pristabell
 3. Du är nu på huvudhandelsskärmen för parningen Verge / Ethereum.
 4. Leta efter den längst ner på sidan Köp XVG. Klicka nu på Marknadsföra, som ser till att du får bästa tillgängliga pris!
 5. I Belopp rutan anger du antalet Verge-mynt du vill köpa. Om du vill växla hela ditt Ethereum-saldo, klicka på 100%
 6. Klicka på för att slutföra din Verge-handel Köp XVG.

Och det är allt! Du har nu köpt dina första Verge-mynt någonsin! Glöm inte, om du vill hålla fast vid dina mynt på lång sikt är det bättre att dra tillbaka dem till din privata plånbok. För mer information om hur du väljer en Verge-myntplånbok, se min guide här!

Slutsats

Så vad tyckte du om min guide “Hur köper jag Verge”? Förhoppningsvis, om du läser den från början till slut, bör du nu ha en riktigt bra förståelse för vad projektet handlar om.

Om du bestämde att du gillade Verge-ljudet, borde du nu också känna till fem av de bästa börserna att köpa det från. Vilket Verge-utbyte tycker du uppfyller dina behov? Föredrar du låga avgifter, fiat-deposition eller riktigt hög säkerhet?

Jag föredrar att använda Binance eftersom det är väldigt snabbt att köpa de mynt du vill ha! Följer du min steg-för-steg-guide och handlar? Om så är fallet, hur många randmynt köpte du!?

Oavsett vad du vill säga om Verge, bra eller dåligt, skulle jag gärna höra det!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map