Hur man köper NEM-kryptovaluta: En grundlig guide

Under de senaste åren har det blivit uppenbart att kryptovalutor har blivit kända och används av många fler olika skäl än att bara tjäna pengar. Även den genomsnittliga kryptovalutaentusiasten är vanligtvis intresserad av mer än bara myntet eller token själv – dessa kryptor representerar stora och ofta humanitära mål som sträcker sig mycket bredare än bara ekonomisk vinst.

I dag, i denna handledning, kommer vi att prata om en sådan kryptovaluta – vi lär oss vad som är NEM och hur man köper NEM-kryptovaluta.

Först och främst ska jag införa NEM i allmänhet – vad det är, vilket syfte tjänar det och så vidare. Jag berättar också om ett väldigt intressant beslut som företaget fattade medan de stod inför ett stort problem och jag kommer att prata om NEMs mest unika funktioner. Därefter pratar vi om vad som är och hur man köper XEM – symbolen bakom NEM.

Känner igen NEM-kryptovaluta

Kortfattat, NEM (New Economy Movement) är en peer-to-peer-plattform som skapades för att stärka och främja den ekonomiska frihet som blockkedjor ger.

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Lite förvirrande, eller hur??

De ursprungliga syftet av skaparen bakom NEM var att skapa en helt oberoende, samhällsbaserad kryptovaluta. Skaparen och utvecklaren (en “Bitcoin Talk” forumanvändare som heter UtopianFuture) inspirerades av NXT – ett kryptovalutan betalningsnätverk tänkt hela vägen tillbaka 2013.

Hur man köper NEM-kryptovaluta: NEM-hemsida.

UtopianFuture ursprungligen avsedd att skapa en gaffel med NXT, men efter att ha märkt att en original, oberoende kod var en bättre idé, han lanserade NEM i början av 2014.

Ända sedan starten var plattformen det fokuserade på att skapa en blockchain det skulle vara både snabbare och mer skalbart än de äldre versionerna – det här är faktiskt de två stora problemen som oftast är förknippade med blockchain.

Historia

Om du funderar på hur du köper NEM-kryptovaluta finns det en några viktiga punkter du borde veta om plattformens historia.

Som jag redan har nämnt, första versionen av NEM introducerades vid början av 2014, men en stabil version av plattformen släpptes inte förrän i mitten av 2015.

NEM började få dragkraft och 2016 märktes av en enorm kryptoutbytesplattformoperatör i Japan kallad Tech Bureau. Företaget och skaparen av NEM kom överens om ett partnerskapsavtal som involverade skapandet av en ny blockchain.


Funderar du på hur du köper NEM-kryptovaluta? Du bör vara nyfiken på en mycket intressant händelse som inträffade i början av 2018. NEM implementerades nyligen i en av de japanska huvudplattformarna för utbyte av kryptovalutor, Coincheck. På grund av dålig säkerhetsimplementering under den första överföringen inträffade en hacking – hackarna stal värdet av NEM-mynt $ 400 miljoner USD.

Hur man köper NEM-kryptovaluta: En grundlig guide

Detta är dock inte den intressanta delen. Det som verkligen är intressant är vad teamet bakom NEM valde att göra åt det. Den logiska vägen här var att genomföra det som kallas a hård gaffel in i NEM-blockkedjan. Hårda gafflar är extrema uppdateringar som förändrar själva kärnan i blockchain som de implementeras i.

Detta skulle ha gjort det möjligt för skaparna av kryptovalutan att ändra vad de ville inom systemet. Istället för att göra det valde de dock att installera ett automatiskt märkningssystem.

Detta nya system märkte NEM-mynt som stulits och spårade transaktionen som de användes i. Efter bara några månader avslutade NEM-teamet detta projekt – de hade tillräckligt med information för att ge de lokala brottsbekämpande myndigheterna.

Om du är en person som letar efter hur du köper NEM-kryptovaluta, bör denna information vara av mycket stort intresse för dig. Företaget bakom NEM valde en mycket ovanlig väg för att lösa ett stort problem – och det gjorde underverk.

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

Varför är NEM unikt?

Innan vi går vidare bör jag nämna en sak – när du söker online om hur du köper NEM-kryptovaluta kan du stöta på andra människor som letar efter hur man köper XEM.

Tänk på att ni båda talar om samma sak – det är just det NEM är namnet på hela projektet, medan XEM är namnet på verklig kryptovaluta. Det borde dock inte vara besvärligt – människor är vana vid att också kalla myntet NEM.

Hur man köper NEM-kryptovaluta: xem-fördelar.

Vad gör NEM unikt och sticker ut från den stora mängden andra liknande kryptovalutor? Tja, en av de största sakerna måste förmodligen vara bevis av betydelse.

PoF

Som du kanske eller inte vet är kryptovalutor vanligtvis baserade på två kontrakt – Bevis på arbete och Bevis för insats.

Bevis på arbete i för närvarande den mest populära. Mynt som Bitcoin, Ethereum och andra vanliga kryptovalutor använder PoW-kontrakt i sina blockkedjor. Sättet att dessa kontrakt fungerar är att de tillåter kryptomyntbrytning – ditt system gör jobbet (gruvor), och för det belönas det en liten mängd kryptovaluta.

Detta var det ursprungliga sättet att förvärva kryptovalutor (Bitcoin bygger på detta kontrakt), men nu blir det den värsta metoden att göra det – PoW-kontrakt kräver enorma brytning Utrustning (gårdar) och en otänkbar mängd el för att vara effektiv.

De Bevis för insats kontraktet anses vara det bättre och mer livskraftiga alternativet – det eliminerar gruvdrift och belönar kryptomyntinnehavare för att ha lagt sina mynt och därmed tillhandahålla medel för transaktioner som sker inom blockchain. Många nya kryptovalutor implementeras PoS – även Ethereum övergår långsamt mot det också.

Det finns dock ett tredje alternativ som många människor som letar efter hur man köper NEM-kryptovaluta glömmer bort – Bevis av betydelse. Med detta kontrakt belönas myntinnehavarens deltagande i samhället och själva transaktionerna med samma kryptomynt (i det här fallet – NEM-myntet).

Hur man köper NEM-kryptovaluta: NEM-ekosystem.

Det är lite av en komplicerad process, och jag tänker inte fördjupa mig för att förklara den (det skulle ta mycket lång tid), men vad jag kan säga är att om du vill bli en aktiv medlem av NEM-community, du måste förvärva 10000 XEM-mynt och vänta på att de ska investera (de gör det passivt medan du stannar i din plånbok).

Genom att implementera detta, det nuvarande teamet bakom NEM hoppas kunna revolutionera blockkedjan och föda en ny och starkare plattform. Om du letar efter hur du köper NEM-kryptovaluta bör du definitivt investera mer tid i att undersöka detta omfattande.

Snabb och skalbar

En annan anledning till att NEM anses vara unik är att det är det relativt snabb och skalbar, särskilt jämfört med de äldre kryptovalutorna på marknaden. Detta beror på några skäl, men de viktigaste är alla centrerade kring hur plattformen skapas och utvecklas.

Nu när vi har alla tekniska saker ur vägen kan vi börja prata om hur man köper NEM – eller snarare, hur man köper XEM. Låt oss till att börja med ta en titt på NEMs faktiska situation på kryptovalutamarknaden – det är prissvängningar och troliga scenarier för framtiden.

NEM-pris

Nedan kan du se XEM-pris genom åren av dess existens.

Hur man köper NEM-kryptovaluta: En grundlig guide

Det är uppenbart att NEM hade en något långsam start – detta kan bero på projektets bristande publicitet eller skaparens ursprungliga nischidé. Du kan nog se att XEM-priset upplevde några gungor – den största kraschen inträffade i januari 2018. Det finns faktiskt ett par skäl till det.

Naturligtvis, Coincheck hackas och sådana enorma mängder av myntet som stulits påverkade definitivt XEM-priset med en hel del. Men det hände just så att detta inbrott ägde rum vid en tidpunkt då kryptovalutamarknaden som helhet befann sig på en mycket dålig plats – under övergångsperioden 2017 till 2018 upplevde marknaden en krasch som aldrig tidigare. De flesta kryptovalutapriserna sjönk – vissa slutade aldrig att krascha.

Detta kan dock inte riktigt sägas om NEM. Om du fortfarande tänker på hur du köper NEM-kryptovaluta, borde det vara några mycket goda nyheter – NEM-myntet har faktiskt slutat sjunka i pris och har börjat stabilisera sig. Kolla in den här NEM-prisguiden för att ta reda på vad du kan förvänta dig i framtiden.

När du skriver den här handledningen, det nuvarande XEM-priset är $ 0,04 USD. Det faller lätt in i kategorin öre mynt – mynt som är värda mindre än en dollar och är bra för nybörjare som letar efter hur man köper XEM.

Hur man köper NEM-kryptovaluta?

Med all den informationen som tillhandahålls och är ur vägen kan vi äntligen prata om hur man köper NEM-kryptovaluta. Naturligtvis kommer du sannolikt att vilja gör det med ett kredit- eller bankkort, för bekvämlighet – det är trots allt det bästa sättet att köpa NEM! Innan det är dock det allra första du behöver göra att hitta en NEM kryptovaluta plånbok.

NEM plånbok

Att välja en riktig NEM-plånbok bör vara din främsta prioritet. Det finns inget viktigare än en säker och säker kryptovaluta-plånbok – om alla dina XEM-mynt blir stulna på grund av en svag plånbok, kommer du definitivt inte att vara intresserad av hur du köper NEM-kryptovaluta.

Lyckligtvis finns det en bra plånbok tillgänglig – NEM Nano Plånbok. Denna plånbok är speciellt utformad för XEM-mynt – den stöds av de flesta operativsystem (det är en stationär plånbok, så det borde inte vara några problem för Windows-, iOS- eller Linux-användare), har ett omedelbart utbytesalternativ via Changelly-handelsplattformen och , viktigast av allt, är säkra.

Hur man köper NEM-kryptovaluta: En grundlig guide

Ett annat fantastiskt alternativ som Nano-plånboken erbjuder är att den stöder Trezor – en av de mest säkra och älskade plånböckerna för hårdvarukryptovaluta på marknaden. Om du är seriös i din sökning efter hur du köper XEM, bör du definitivt överväga att få Trezor och lagra dina mynt där.

Köpa myntet

Nu när du har din plånbok kan du börja leta var man kan köpa NEM. Saken med denna kryptovaluta är att det inte är lika enkelt att köpa som, låt oss säga, Bitcoin. Du kan inte köpa NEM med fiatvalutor (dollar, euro, etc.). Det bästa och mest optimala sättet att köpa XEM-myntet är att köpa Ethereum (om du fortfarande inte har det) och sedan använda det för att köpa NEM.

Så var kan jag köpa NEM? Tja, det är ganska enkelt – som jag redan har nämnt, om du har Nano plånbok, den har en integrerad Changelly handelsåtkomst. Changelly är en av de mer populära utbytesplattformarna för kryptovalutor där ute – den är ansedd, säker och har en fast avgift på 0,5% per transaktion (kryptovalutabaserad transaktion, det vill säga).

Men om du fortfarande behöver köpa Ethereum kan det bli lite dyrt att göra det med fiatvalutor – Changelly betonar inte riktigt detta, och det är en av de viktigaste frågorna som människor har med denna plattform..

När du har köpt Ethereum erbjuder Changelly bra Växelkurser för ETH till XEM. Processen ska vara relativt snabb och smidig – gör bara en beställning av den mängd XEM-mynt du vill ha och vänta – dina nya mynt ska komma på bara ett par timmar! Om du vill kolla in andra kryptovalutautbyten rekommenderar jag starkt Coinbase och Binance.

Slutsatser

Troligtvis, om du letar efter hur du köper NEM kryptovaluta, du funderar på hur du kan stödja hela projektet och inte bara tjäna på att myntet verkligen vet något eller bryr sig om själva plattformen.

Det finns många innovativa och till och med banbrytande kryptovalutabaserade projekt som för närvarande finns på marknaden och det är värt att uppmärksamma – även om det kan vara svårt att välja är NEM säkert en av dem. Företagets inställning till frågor och deras problemlösningsmetoder är en bra indikation på detta – efter Coincheck-hacket kunde de enkelt ha implementerat en hård gaffel.

Visst, detta skulle ha varit en skadlig förändring och ingen visste riktigt vart den skulle leda, men det skulle ha löst det aktuella problemet. Teamet bakom NEM valde dock den hårdare, men ändå smartare vägen – och det fungerade.

I denna handledning har vi pratat om vad som är NEM, var du kan köpa NEM och varför du bör överväga det i första hand. Om du fortfarande är intresserad av hur man köper NEM-kryptovaluta, du borde definitivt göra mycket omfattande undersökningar och chatta med människor online innan du bestämmer dig själv om myntet är värt att köpa i första hand.

Sök också efter experter från kryptovalutor online – det finns människor som har följt myntets (och företagets) framsteg sedan första dagen.

Nåväl, vi har nått slutet på handledningen “Hur man köper NEM-kryptovaluta”. Bara för att sammanfatta – få en säker och pålitlig plånbok, hitta en ansedd kryptohandelsplattform (Coinbase och Binance är bra alternativ) och byt ut din ETH till XEM. Lycka till!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map