Hur man köper Electroneum: Nybörjarguide för att köpa Electroneum

Hej allihopa. Välkommen till en annan steg-för-steg-guide, idag ska jag visa dig hur du köper Electroneum!

Med så många olika kryptovalutor att välja mellan kan det vara en huvudvärk att veta vilken man ska investera i. Jag antar dock att genom att besöka den här artikeln har du bestämt dig för att Electroneum-myntet är värt din investering! Jag har några goda nyheter för dig – du har kommit till rätt ställe.

Visste du förresten att du kan bryta Electroneum med en mobiltelefon! Cool, va? Det är därför det blir så populärt!

Som med alla kryptovalutor finns det aldrig någon garanti för att ett projekt kommer att lyckas. Så först trodde jag att jag skulle dela med dig av lite bakgrundsinformation innan jag visade dig hur du köper Electroneum.

Sedan kommer jag att granska tre av de bästa börserna att köpa Electroneum från, följt av en enkel steg-för-steg-guide som visar dig exakt hur du köper Electroneum för första gången.

Så vad väntar du på? Låt oss hoppa in i det!

Vad är Electroneum?

Electroneum skapades i september 2017. Dess ICO (första myntutbudet) slutade tidigt när det nådde sitt hårda kort på 40 miljoner dollar. Intressant nog var Electroneum det första brittiska teamet som lanserade en ny kryptovaluta.

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Obs! En hård cap är det maximala belopp som ett nytt kryptoföretag vill samla in. En soft cap är ett minimibelopp som den behöver höja för att projektet ska starta.

Electroneum-plattformen skapades genom att forma Monero-koden. Det finns för närvarande 6,698 miljarder Electroneum i omlopp och bara 21 miljarder någonsin kan skapas.

Obs! När jag pratar om att “smida” en annan blockkedja betyder det att den ursprungliga koden kopieras, men ändras för att göra förbättringar. Kända exempel på gafflar inkluderar Ethereum Classic (från Ethereum) och Bitcoin Cash (från Bitcoin).

Tanken med teamprojektet Electroneum är att skapa en kryptovaluta som kan användas av alla med mobiltelefoner. Detta är verkligen användbart för dem som bor i fattigare länder, eftersom de flesta inte har tillgång till en PC eller bärbar dator.

Anledningen till att projektet vill bli stort i utvecklingsländer är att det för närvarande kostar mycket pengar att skicka medel internationellt. Att till exempel använda Western Union för att överföra $ 200 till Afrika kostar en i genomsnitt 12% i avgifter, vilket betyder att mottagaren skulle förlora $ 24. Det här är mycket pengar för många människor, särskilt de som lever i fattigdom.

Genom att ladda ner den användarvänliga mobilappen Electroneum kan människor skicka och ta emot ETN-mynt på bara några minuter till en kostnad av mindre än en dollar. Det är en enorm besparing, eller hur ?! Och ett av svaren på hur man köper en Electroneum-fråga.


En annan riktigt cool funktion är att Electroneum-appen låter dig bryta mynt från din mobiltelefon! Gruvdrift är processen att använda datorkraft för att verifiera transaktioner på blockchain. Men när man bryter populära mynt som Bitcoin behöver du riktigt dyr hårdvara som använder mycket el.

Allt du behöver göra för att bryta Electroneum är dock att ladda ner appen, logga in och klicka på börja bryta. Det är allt! Ingen speciell hårdvara, ingen programmeringskunskap och inga dyra elräkningar!

Prisutvecklingen för Electroneum har varit ganska inkonsekvent sedan den lanserades. När det började handlas kostades det 0,09 dollar per mynt och nådde höjder på 0,22 dollar i början av januari 2018.

Men tre månader senare sjönk den till bara 0,02 dollar. Detta är dock ganska normalt för kryptovalutor, eftersom priserna ofta kan förändras snabbt. Att tjäna pengar med kryptovalutainvesteringar handlar ibland om bra timing!

Så nu när du vet vad projektet gör, låt oss ta reda på var du kan köpa Electroneum!

Var kan man köpa Electroneum

Hur man köper en Electroneum-fråga följs alltid av var man kan köpa Electroneum en. Eftersom Electroneum-myntet är en helt ny kryptovaluta finns det bara några börser som du kan köpa det från. Jag kommer att täcka vart och ett av dessa utbyten och deras fördelar och nackdelar så att du kan bestämma vilken som är bäst för dig. Ditt beslut kan baseras på tillgängliga betalningsmetoder, avgifter eller kanske något annat.

Kucoin

Kucoin-börsen skapades i maj 2017 och ligger i Hong Kong. Det gör det möjligt för användare att köpa, handla och sälja över 70 olika kryptovalutor, inklusive Electroneum. Tyvärr tillåter Kucoin dig inte att använda fiat-pengar för att sätta in eller ta ut, så du måste finansiera ditt konto med en annan kryptovaluta.

Om du vill köpa ETN på Kucoin kan du byta ut det med antingen Bitcoin (BTC) eller Ethereum (ETH). Handelsvolymen för båda dessa mynt är bra, så du borde inte ha några problem att hitta en säljare!

Kucoin-avgifter är också riktigt bra, och varje handel kostar bara 0,1%. Insättningar är alltid gratis, men uttag kostar pengar och beloppet beror på den kryptovaluta du vill ta ut.

Du behöver inte heller ge någon identifikation för att börja handla, så länge du inte vill köpa eller sälja mer än 2 Bitcoin (eller motsvarande) per dag!

En annan bra sak med Kucoin är att kundtjänsten är utmärkt, så att användare kan få support via telefon, e-post och till och med livechatt. Det finns också ett heltids säkerhetsteam på Kucoin, som ser till att dina medel förblir säkra.

Så, Kucoin får tummen upp från mig!

Låt oss nu titta på mitt andra förslag i den här “Hur man köper Electroneum” -guiden.

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

Cryptopia

Beläget i Nya Zeeland, Cryptopia har erbjudit sina växlingstjänster sedan 2014. De listar mer än 500 olika kryptovalutor att köpa och sälja, vilket gör det till ett av de största valutorna.

Cryptopia har till och med en online-marknadsplats (som liknar eBay), där du kan köpa och sälja allt från elektronik till böcker i utbyte mot kryptovaluta!

De enda fiat-insättningar som Cryptopia tillåter är Nya Zeeland dollar, och du kan bara göra detta direkt från ett Nya Zeelands bankkonto. Annars kan du göra en insättning med en kryptovaluta som Ethereum gratis.

Om du vill köpa Electroneum med Cryptopia kan du handla det för Bitcoin (BTC), Dogecoin (DOGE), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) eller Tether (USDT). Så många alternativ att välja mellan!

Varje gång du handlar betalar du en avgift på 0,2% på det mynt du säljer. Till exempel, om du säljer 2 Bitcoins för Electroneum, betalar du en avgift på 0,004 BTC.

Cryptopia är registrerat hos den Nya Zeelandska regeringen, vilket innebär att de måste ta säkerheten mycket seriöst. Om du bara gör insättningar med kryptovaluta är allt du behöver göra att bekräfta din e-postadress. När du har gjort detta kan du sedan ta ut upp till $ 5000 per dag. Om du bestämmer dig för att du behöver mer, kan du genom att verifiera din identitet öka detta till $ 50 000 per dag.

En annan bra sak, för alla nybörjare där ute, är att Cryptopia inte har några avancerade funktioner, vilket gör det riktigt enkelt att använda!

Tyvärr finns det ingen livechatt eller telefonsupport när du ” tvivlar på hur man köper Electroneum, men du kan skaffa en supportbiljett på webbplatsen.

Qryptos

Det tredje möjliga utbytet som ska övervägas i den här “Hur man köper Electroneum” -guiden är Qryptos. Den här börsen skapades också 2017 och har många handelsverktyg och är perfekt för mer erfarna kryptovalutahandlare.

Qryptos använder riktigt avancerad programvara och kan hantera upp till 1 miljon transaktioner per sekund! Wowzers …

Återigen, som de andra börserna jag har rekommenderat, finns det inga fiat-insättningsfaciliteter, så du kommer inte att kunna använda ditt betalkort eller kreditkort! Istället kan du göra insättningar med en annan kryptovaluta.

Varje handel kostar bara 0,15%, vilket är riktigt bra värde. Om du vill köpa Electroneum från Qryptos kan du använda antingen Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) eller Qash (QASH).

Handelsvolymen på Electroneum är dock väldigt låg, så det kan vara bättre med antingen Kucoin eller Cryptopia.

Nu när vi har täckt dessa börser, är du redo att gå och köpa några egna Electroneum-mynt ?! Bra! Tja, låt mig ta dig igenom steg-för-steg-processen …

Hur man köper Electroneum

Jag ska nu visa dig hur köp Electroneum från Kucoin. Personligen är detta mitt favoritutbyte av de tre som anges ovan. Den har den högsta handelsvolymen, de billigaste avgifterna och registreringsprocessen är väldigt enkel!

Glöm dock inte att du inte kan sätta in pengar med ett bankkort eller kreditkort, så du måste först köpa en kryptovaluta. Det enklaste sättet att göra detta är med Coinbase, eftersom du kan använda riktiga pengar. Oroa dig dock inte, hela köpprocessen tar bara cirka 10 minuter!

Köper Ethereum på Coinbase

Förutsatt att du nu har ditt Coinbase-konto konfigurerat – är du nu redo att köpa lite kryptovaluta. Du kan handla Ethereum för Electrum på Kucoin, så följ dessa steg så visar jag dig hur du gör just det.

 1. När du är inloggad på Coinbase, Klicka på Köpa sälja.

  Hur man köper Electroneum

 2. Klicka nu på Ethereum

  Hur man köper Electroneum

 3. Längst ner på skärmen ser du en ruta som ber dig att ange mängden Ethereum du vill köpa. I mitt exempel nedan köper jag 125 euro, vilket får mig 0.37961655 ETH. Om du är nöjd med den visade omvandlingsfrekvensen klickar du på “Köp Ethereum direkt”.

  hur man köper electroneum

När du har lagt till din betalningsmetod klickar du på bekräfta så kommer din ETH att sättas in på ditt konto.

Öppna ett konto på Kucoin

Ditt Coinbase-konto kommer nu att finansieras med Ethereum. Så nu måste du nu överföra ditt Ethereum till Kucoin. Men först måste du öppna ett konto!

 1. Besök den officiella Kucoin-webbplatsen av klicka på den här länken.
 2. Klicka på längst upp till höger på sidan Bli Medlem.

  Registreringsformulär på KuCoin

 3. Kucoin-villkoren visas. Jag rekommenderar att du läser dem för att se till att du förstår webbplatsens policy. När du är glad, kryssa i Håller med Allmänna villkor rutan och klicka sedan på Nästa.

  Användarvillkor

 4. Nu måste du ange din e-postadress och välja ett starkt lösenord.

  Registreringsformulär på KuCoin

 5. Du måste också bekräfta att du är människa. Flytta helt enkelt pusslet till pusslet!

När du har bekräftat din e-postadress kommer du automatiskt att loggas in.

Överför Ethereum från Coinbase till Kucoin

Bra start! Nu måste du överföra Ethereum du köpte från Coinbase till Kucoin!

 1. Gå till ditt Coinbase-konto och klicka på Konton överst på sidan.

  hur man köper electroneum

 2. Nästa, rulla ner och klicka på Ethereum. Klicka sedan på Skicka.

  ETH-plånbok på KuCoin

 3. Nu måste du ange den Kucoin-plånbokadress som du vill skicka pengarna till. För att göra detta måste vi gå tillbaka till Kucoin!
 4. Klicka på i Kucoin Tillgångar.

  KuCoin-tillgångskategori

 5. I sökrutan anger du Ethereum och klicka sedan på Deposition.

  Insättning av Ethereum på KuCoin

 6. Du kommer nu att bli ombedd att installera Google Authenticator. Klick Nästa och följ sedan instruktionerna. Detta är viktigt och ger ditt konto extra säkerhet.

  Installerar autentiserare

 7. När du har konfigurerat Google Authenticator, gå tillbaka till steg fem genom att klicka på Deposition. Du ser då varningsmeddelandet nedan. Detta för att se till att du sätter in rätt mynt (som i vårt fall är Ethereum). Klicka sedan Bekräfta.

  Bekräftelse på köp av Ethereum

Nu ser du din unika Ethereum-plånboksadress för Kucoin. Kopiera den till ditt urklipp.

Ethereum plånbok adress

Notera: använd inte den här adressen. Använd din egen unika adress.

Gå nu tillbaka till Coinbase och klistra in adressen i det önskade fältet. När du klickar Skicka, dina Ethereum-mynt skickas till ditt Kucoin-konto. Det kan ta upp till tio minuter att slutföra.

Hur man köper Electroneum på Kucoin

 1. Nästan klar! Det finns bara ett steg till och du får dina egna Electroneum-mynt. När ditt Kucoin-konto har finansierats med Ethereum, klicka på Marknader överst på sidan.

  KuCoin-kategorier

 2. Klicka sedan på ETH och ange sedan i sökrutan ETN. Precis som i bilden nedan, klicka sedan på ETN / ETH.KuCoin-sökruta
 3. Du är nu på huvudskärmen för Electroneum / Ethereum-börsen! Leta efter den gröna köprutan längst ner till höger på sidan.KuCoin-kryptovalutamarknad
 4. Klicka nu på det blå Bästa pris länk och ange mängden Electroneum-mynt du vill köpa. I mitt exempel nedan köper jag 1000 ETN vilket kommer att kosta mig totalt 0,049300 ETH. Priset ändras beroende på det belopp du köper.

  Hur man köper electroneum på kucoin

 5. Slutligen, för att slutföra din handel, klicka på det gröna KÖPA När du klickade på det bästa marknadspriset bör din handel slutföras inom några sekunder.

Grattis! Du har nu dina egna Electroneum-mynt!

Slutord

Jag hoppas att du har hittat min hur man köper Electroneum guide till hjälp! Om du har läst det hela tiden kommer du att ha lite kunskap eller Electroneum och några av de fördelar det erbjuder sina användare.

Jag gillar särskilt det faktum att Electroneum erbjuder något till tredje världsgenerationer. Det gör det möjligt för användare att tjäna pengar genom att bryta från sin mobila enhet, vilket jag tycker är ganska fantastiskt!

Så om du följde min steg-för-steg-guide för att köpa Electroneum så önskar jag dig lycka till med din investering, och jag är glad att jag kan hjälpa till!

Hur som helst, jag skulle gärna höra dina tankar om Electroneum … Vad är din favorit sak om det? Klarade du att köpa tidigt eller under dess ICO? Lämna gärna dina kommentarer nedan!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map