Hur man använder Binance: den kompletta guiden

Idag ska jag lära dig hur man använder Binance. Att köpa och sälja kryptovaluta kan vara stressande, så det är viktigt att välj ett utbyte som du kan lita på. Det är också viktigt att hitta ett utbyte som uppfyller dina behov, och är inte för komplicerat att använda. Det finns inget värre än att öppna ett konto på en börs och sedan inse att du inte vet hur det fungerar!

Om du funderar på att öppna ett konto med Binance, läs vidare.

I denna Binance-handledning lär jag dig allt du behöver veta om hur du använder Binance. Jag ska visa dig hur man registrerar sig, hur man handlar på Binance, och vilka Binance-handelsavgifter du måste betala. Jag berättar också hur säkert utbytet är att använda och till och med vilken typ av användare det är designat för.

När du läser klart vet du allt om ett av de största utbytena i krypto och ännu viktigare, du vet hur du använder Binance!

Jag börjar med en kort introduktion till utbytet.

Lore of Binance

Binance grundades i Kina 2017 av Changpeng Zhao och Yi He. Han och Zhao arbetade båda på OKCoin utbyte innan man beslutar att bygga sitt kryptoutbyte.

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Företaget tvingades lämna Kina i september 2017 efter att den kinesiska regeringen förbjöd handel med kryptovalutor. Sedan dess har det kontor i Japan och Taiwan. Det är just nu baserad på Malta.

Binance har sin kryptovaluta kallad Binance Coin (BNB). Börsen som används ett första myntoffer av Binance Coin att höja 15 miljoner dollar finansiering i juli 2017. Rabatter erbjuds handlare som använder BNB för att betala handelsavgifter (vilket jag kommer att förklara i detalj lite senare!)

Hur man använder Binance: Binance-logotyp.

Notera: Ett initialt mynterbjudande (ICO) är ett enkelt sätt för kryptoföretag att samla in pengar utan att använda mer komplicerade metoder som obligationer eller aktier.

CoinMarketCap listar Binance som det näst största kryptobörsen på marknaden. Under det senaste dygnet har mer än 1,4 miljarder dollar värdet av kryptovaluta har handlats på den.

Binance är ett krypto-till-krypto-utbyte. Detta innebär att användare kan bara använda den för att handla kryptovalutor. Om du inte redan äger lite kryptovaluta måste du köpa några innan du kan börja handla med Binance. Jag föreslår att du använder ett utbyte som erbjuder fiat-valuta handel tycka om Coinmama, CEX.IO eller Coinbase.

Notera: Fiat-valutor är nationernas officiella valutor. Exempel inkluderar japanska yen (JPY), US-dollar (USD) och brittiska pundet (GBP).

När du väl har kryptovaluta kan du använda den för att handla med mer än 200 mynt och tokens på Binance. Nu vet du vad det är, du är redo att lära dig att använda Binance!

Innan jag kan visa dig hur du använder Binance måste jag visa dig hur man öppnar ett konto.

Hur man öppnar ett konto

Följ de enkla instruktionerna nedan så handlar du på nolltid!

1. Bli registrerad: Det första du behöver veta om hur du använder Binance är hur du blir registrerad! Gå till Binance-hemsidan och klicka på Registrera.Hur man använder Binance: registrering.

Du omdirigeras till registreringssidan där du måste ange din e-postadress och skapa ett lösenord.Hur man använder Binance: registreringsformulär.

Notera: Använd alltid en e-postadress som du vet är säker och som du kontrollerar regelbundet. När du skapar ett lösenord, använd en blandning av siffror, symboler, stora och små bokstäver.

2. Läs och godkänn Binances användarvillkor och klicka Registrera.

3. Bevisa att du inte är en robot. Du kommer att bli ombedd att fylla i ett pussel som du borde ha lätt. Om du inte är en robot!Hur man använder Binance: verifieringskontroll.

Ett e-postmeddelande kommer nu att skickas till dig. Klicka på Verifiera Email för att slutföra din registrering.Så här använder du Binance: kontoaktivering lyckades.

Grattis! Du är Binance-kontoinnehavare. Därefter visar jag dig hur du använder Binance men först måste du säkra ditt konto.

4. Säkra ditt konto: När du loggar in första gången blir du tillfrågad om du vill konfigurera 2FA. Du vill ställa in 2FA, det är väldigt viktigt! Om du väljer Hoppa, för nu, du kommer ångra det senare!Hur man använder Binance: 2FA eller Two-Factor-Authentication.

Notera: 2FA är tvåfaktorautentisering. Det är en säkerhetsfunktion som ger användarna en extra form av lösenord. När du använder 2FA anger användarna sitt vanliga lösenord och en andra kod som kan skickas till en mobil enhet via SMS eller skapas av Google Authenticator app.

När du har skapat 2FA är du redo att finansiera ditt konto. Detta innebär att flytta kryptovaluta till den. Du kan göra detta genom att skicka kryptovaluta från en kryptoplånbok eller en annan börs – tycka om Coinbase – till ditt Binance-konto. Så här fungerar det.

Hur man finansierar ett konto

För den här Binance-handledningen kommer jag att använda Coinbase som ett exempel på ett sätt att du kan finansiera ditt Binance-konto. En liknande process kommer att gälla nästan alla andra börser du skickar pengarna från. jag kommer använda Ethereum (ETH) som ett exempel på en kryptovaluta som du kan använda för att finansiera ditt Binance-konto.

1. Gå till Coinbase: Logga in på ditt Coinbase-konto och klicka på Konton. Klicka sedan på Skicka där det står ETH plånbok.Så här använder du Binance: Coinbase ETH-plånbok.

Du ombeds ange en Mottagare. Det är här Ethereum kommer att skickas. Du skickar den till Binance, så du måste få en Ethereum-adress från ditt Binance-konto.

2. Logga in på ditt Binance-konto. Klicka på på aktivitetsfältet Medel sedan Insättningar.Hur man använder Binance: Binance-insättningar.

Ange nu den kryptovaluta du behöver en adress till. I det här exemplet använder jag Ethereum. Binance skapar en Ethereum-adress som du kan skicka pengar till.Hur man använder Binance: deponering av Ether.

De ETH-insättningsadress kommer du att skicka dina Ethereum-medel så kopiera och klistra in dem i Mottagare rutan i ditt Coinbase-konto.Hur man använder Binance: skicka ETH via Coinbase.

Allt du behöver göra nu är bestämma hur mycket Ethereum du vill skicka till ditt Binance-konto och klicka Skicka. Pengarna kommer att visas på ditt Binance-konto så snart de behandlas av Ethereum-nätverket.

Nu vet du hur du använder Binance för att öppna och finansiera ett konto. Därefter kan du lära dig att handla på Binance!

Hur man handlar på Binance

Det finns två Binance-handelsinställningar: Grundläggande och Avancerad. Nybörjare bör börja handla med Grundläggande.

De Grundläggande handelsinställningen har en enkel layout som är lätt att förstå. Endast viktig information för att göra affärer visas. Du måste komma ihåg det Binance är en professionell handelsplattform, så även den Grundläggande handelsinställningen kan tyckas vara för komplicerad för vissa nybörjare att använda. Det tar dock inte lång tid att förstå det!

De Avancerad handelsinställning ger experthandlare tillgång till alla pristabeller och marknadsdata som de behöver för att göra komplexa affärer. Eftersom detta är en nybörjarhandledning för Binance kommer jag bara att visa dig hur du köper på Binance in Grundläggande. Jag sparar de knepiga sakerna till en annan dag!

Så låt oss lära oss att använda Binance för Grundläggande handlar.

Hur man använder Binance för grundläggande affärer

1. Logga in på ditt Binance-konto. Trevligt och enkelt!

2. Klicka på Utbyta i aktivitetsfältet och välj Grundläggande.Så här använder du Binance: Grundläggande utbytesläge.

3. Som du kan se, Grundläggande är inte så grundläggande!

Så här använder du Binance: Grundläggande Binance-diagram.

4. Välj ett handelspar. Binance listar hundratals handelspar. Det här är par mynt som Binance erbjuder en växelkurs för. Till exempel, Bitcoin kan handlas med 143 olika mynt, så vi säger att Bitcoin har 143 handelspar på Binance. I det här exemplet finansieras vårt konto med Ethereum, så vi kan bara handla med Ethereum.

Välj för att ta reda på vilka kryptovalutor som erbjuds för handel med Ethereum ETH i det övre högra hörnet. Nu kan du se det Ethereum har 140 olika handelspar på Binance. Välj det mynt du vill byta Ethereum mot. Du kan till exempel välja Ripple (XRP).Hur man använder Binance: sortering.

5. Välj vilken typ av handel du vill göra. Binance erbjuder tre sorters av affärer:

  • Begränsa beställningar låta användare ställa in det högsta pris de är villiga att betala för mynt eller det lägsta pris de är villiga att sälja för. Handlare måste sedan vänta tills en köpare eller säljare accepterar sitt pris.

  • Marknadsorder tillåta användare att handla mynt till sitt nuvarande marknadspris. Denna typ av handel är den snabbaste och enklaste.

  • Stop-limit-order låta handlare köpa eller sälja ett mynt när det har nått ett visst pris. Denna typ av order används ofta av pro-handlare.

Idag ska jag bara visa dig hur du köper på Binance med marknadsorder. De är snabba, enkla och perfekta för nybörjare.

6. Välj det belopp du vill handla. Klicka på Marknadsföra om du är nöjd med det aktuella marknadspriset och anger den mängd Ripple (eller ditt valda mynt) du vill köpa. Du kan ange detta som ett belopp eller i procent av Ethereum i ditt konto.Hur man använder Binance: att köpa XRP.

Nu, det enkla! Klicka på Köp XRP och det är allt. Du är nu en Binance-kryptohandlare!

Nu vet du hur du använder Binance för att göra affärer, jag måste berätta om Binance handelsavgifter.

Handelsavgifter

Binance-handelsavgifter är några av de lägsta på marknaden. Binance debiterar inte användare för insättningar. Detta beror på att utbytet är enbart kryptovaluta. Det undviker de höga avgifterna som börser som erbjuder fiat-handel måste ta ut.

Binance tar ut olika uttagsavgifter för olika kryptovalutor men de är alla ganska låga. Om du till exempel tar ut Ethereum kommer du att debiteras 0,01 ETH och om du tar ut Ripple kommer du att debiteras 0,25 XRP.

Binance-handelsavgifter är begränsade till 0,1% av varje köp eller försäljning som användare gör. Denna avgift sänks med 50% om handlare använder Binance Coin för att betala dem. Så det är en slutavgift på bara 0,05%!

Hur man använder Binance: avgifter för handel.

Du behöver bara kontrollera handelsavgifterna för konkurrenterna för att förstå varför Binance är ett av de mest populära börserna på marknaden. Bittrex och Bitstämpel är kända för att ha låga avgifter och de tar båda ut 0,25% för varje handel. Det är fem gånger mer än Binance!

Som du kan se är Binance-handelsavgifter en av börsens bästa funktioner. Därefter vill jag berätta om en annan av dess funktioner – säkerhet.

En kort anmärkning om Binance Security

Om jag inte lär dig något annat idag lär jag dig hur du använder Binance på ett säkert sätt!

Det finns flera sätt som Binance-användare kan skydda sig mot tjuvar och hackare:

Hur man använder Binance: Two-Factor Authentication.

Tvåfaktorautentisering:

Den här säkerhetsfunktionen är så viktig att jag har nämnt den två gånger!

Hur man använder Binance: phishing.

Ignorera förfrågningar från personer som påstår sig vara från Binance:

Ingen från Binance-teamet kommer någonsin att be om dina lösenord eller dina 2FA-koder. De kommer inte heller be dig att skicka mynt till ett “säkert konto” eller någon annanstans!

Hur man använder Binance: officiell webbplats.

Använd endast den officiella Binance-webbplatsen:

Klicka inte på länkar till Binance i e-post / popup-fönster. Kontrollera den officiella Binance URL och bokmärke den! Om du behöver kontakta Binance-teamet, använd kontaktinformationen på hemsidan.

Hur man använder Binance: antivirusprogram.

Använd stark antivirusprogram:

Ditt Binance-konto är bara lika säkert som den enhet du använder den från. Se till att alla enheter du använder för att komma åt ditt Binance-konto är fria från buggar och virus.

Att använda en kryptobörs är inte som att använda de tjänster som din bank tillhandahåller. Det finns inga 24-timmars hjälplinjer att ringa eller byggnader du kan besöka för att klaga! Du är ansvarig för säkerheten för ditt konto, så var säker, krypto nybörjare!

Hittills har jag lärt dig hur du använder Binance för att öppna ett konto och göra grundläggande affärer. Jag har också lärt dig om Binance handelsavgifter och säkerhet. Innan du går över till Binance och börjar handla vill jag ta en snabb titt på vilken typ av användare Binance är designad för.

Vem är Binance för?

Binance är utformad för att vädja till så många användare som möjligt. Utbytet är tillräckligt enkelt för nybörjare att använda och erbjuder tillräckligt med mynt och funktioner för att hålla experthandlare glada också. Jag skulle rekommendera Binance till kryptohandlare av nästan alla nivåer av erfarenhet.

De enda användare som kanske kämpar för att använda Binance är förstahandelshandlare. Dessa användare kommer antagligen inte att äga någon kryptovaluta och kanske inte förstår grunderna för kryptohandel. Om det här låter som du, då föreslår jag att du registrerar dig på ett utbyte som Coinbase. Med Coinbase kan du köpa din första kryptovaluta med fiatvaluta och göra några enkla affärer. Då är du redo att prova Binance.

Handel med Binance tar dig från nybörjare till expert genom dess Grundläggande och Avancerad inställningar. Du kan börja med att göra enkla marknadstransaktioner och gå vidare till de mer komplexa gräns- och stoppbegränsningar.

Binance erbjuder sina användare en stort urval av mynt och vilken typ av marknadsinformation du inte hittar på de flesta andra börser. Det enda som det inte har är fiat-handel. Men det är på väg att förändras.

Den 28 juni 2018 meddelade Team Binance att det hade lanserat sin första fiat-handelsbörs i … Uganda! Binance Uganda gör det möjligt för handlare att använda Binance för att köpa kryptovalutor med fiatvalutor för första gången. När fiat-handel blir tillgänglig över alla Binances plattformar förutsäger jag att de flesta användare inte behöver gå någon annanstans.

Så jag har pratat om hur man köper på Binance, som kan använda Binance och hur mycket det kostar att handla med Binance. Allt som återstår att göra är att dela några fler visdomsord med dig innan jag går.

Slutsatser

Marknaden för utbyte av kryptovaluta är väldigt fullt. De utbyten som lyckas kommer att vara de som erbjuder funktioner som alla näringsidkare kan använda och njuta av. I denna Binance-handledning tror jag att jag har visat dig ett utbyte som gör exakt det!

Binance har en handelsvolym på över 1,4 miljarder dollar av en god anledning – det fungerar!

Binance har miljontals nöjda kunder över hela världen. De använder Binance eftersom det är enkelt och har bra handelsfunktioner. Om du inte tror på mig vet du vad du ska göra! Jag har visat dig hur du använder Binance. Gå nu och prova det själv! Låt mig veta när du har gjort några affärer. Jag skulle gärna höra vad du tycker!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map