Hur hittar jag den säkraste Bitcoin-plånboken?

Efter Bitcoins inledande brast i den vanliga framgången, många nya kryptovalutaentusiaster började intressera sig för detta kryptomynt. Vissa människor ville bara veta vad hype handlar om, medan andra var mycket övertygade om att investera i och tjäna pengar på Bitcoin.

Innan något annat, a plånbok som håller kryptovaluta det skulle inte bara vara fullt fungerande utan också ha en hög säkerhetsnivå bör vara den främsta prioriteten för den senare gruppen människor. Det är därför vi idag pratar om säkraste Bitcoin-plånboksalternativen och var du hittar dem.

Vi börjar med att snabbt nämna några skäl till varför Bitcoin borde vara en sevärdhet för alla potentiella investerare där ute. Sedan kommer jag att granska de olika typerna av plånböcker som finns, prata om deras fördelar och nackdelar och se om vi kan hitta och namnge säkraste Bitcoin-plånboken där ute.

Bitcoin

Oavsett hur du känner för det, kan det inte förnekas att denna kryptovaluta har väckt lite krångel med sitt plötsliga och explosiva hopp in i mainstream.

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Hur hittar jag den säkraste Bitcoin-plånboken?

Men är detta mynt lika bra och användbart som det är uppskattat? Tja, innan vi försöker lista ut säkraste Bitcoin-plånboken, Jag berättar om några viktiga skäl till varför människor tenderar att tro det, och sedan låter jag dig bestämma dig.

  • Anonymitet. Bitcoin erbjuder absolut anonymitet när det gäller de transaktioner du utför eller deltar i. Varje gång du anger en sådan transaktion, a slumpmässig adress genereras för dina räkning – det finns inget sätt att spåra dessa transaktioner – dina hemligheter är säkra med Bitcoin.
  • Decentralisering. Bitcoin är decentraliserad, vilket innebär att ingen person eller organisation äger det. Detta innebär i sin tur att ingen kan engagera sig i en transaktion som du gör med en annan person eller ett företag – förhållandet är rent peer-to-peer utan att tredje part går in i vägen.
  • Snabbt och billigt. Jämfört med andra, fiat-metoder för betala eller skicka pengar, Bitcoin är supersnabbt och väldigt billigt. Eftersom den är decentraliserad kan ingen regering beskatta dina betalningar och överföringar – var du än befinner dig i världen!

Dessa är de huvudpunkter som människor betonar när de pratar om Bitcoins fördelar. Med tanke på informationen ovan, rationaliserar den Bitcoins uppgång till berömmelse, åtminstone lite.

Olika typer av Bitcoin-plånböcker

Det är många olika säkra Bitcoin-plånböcker… Men du är här för att hitta den säkraste Bitcoin-plånboken, eller hur?

Innan vi försöker hitta den säkraste Bitcoin-plånboken bör vi först lära känna de två huvudtyperna av plånböcker som finns.

Heta plånböcker

Termen “het plånbok” hänvisar till digital (online eller stationärt) plånböcker. Det här är programvara som lagrar din Bitcoin (eller någon annan kryptovaluta) i krypterad, online-servrar.

Det är förmodligen säkert att säga att digitala plånböcker är det det mest populära valet när det gäller Bitcoins skydd. Naturligtvis finns det några anledningar till varför så är fallet.

Först och främst är de mest tillgängliga alternativet där ute. Allt du behöver göra för att få en är att bara gå till en digital plånbok som tillhandahåller hemsida och ladda ner det. Ja, det är så enkelt.

Säkraste Bitcoin-plånboken: digital plånbok.

Det finns betalade digitala plånböcker, men mest av dem är helt gratis. Detta i sin tur låter nästan alla och alla få en och se om de är lämpliga för titeln “säkraste Bitcoin-plånbok”.

En annan stor anledning till deras popularitet är det faktum att de kan lagra alla kryptovalutor.

Nu kan en enda digital plånbok inte lagra varje kryptovaluta där ute. Men för varje kryptomynt existerande, det finns en plånbok skapad. Vanligtvis är teamet som ansvarar för att skapa eller utveckla en kryptovaluta killarna som också skapar en plånbok för den.

Digitala plånböcker är ofta också multifunktionell. Vissa plånböcker erbjuder en enorm olika funktioner, inte bara ett enkelt lagringsbetalningssystem. Du kan byta språk, överföra mikrobetalningar osv.

Det finns anmärkningsvärda nackdelar med heta plånböcker, fastän. Huvudfrågan som människor har med sig är säkerhet.

Programvaran för digital kryptovalutalagring finns på en konstant anslutning till internet. Dina uppgifter sparas online-servrar. Om något som en tekniskt fel eller a hackarbrott skulle inträffa, har dina kryptovalutabesparingar en enorm risk att bli lurade och stulna. Detta är en passiv men ändå konstant fråga att tänka på.

Vissa webbplatser erbjuder bättre skyddade och säkrare versioner av plånböcker än andra, men i slutet av dagen, om dina besparingar alltid är online – löper de konstant risk.

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

Kalla plånböcker

Kalla plånböcker är fysiska enheter som är utformade för att lagra din Bitcoin i en säker och robust miljö.

Dessa enheter erbjuder en stor skyddsnivå men är ännu inte lika populära som digitala plånböcker.

Den främsta orsaken bakom detta är deras prislapp. Fysiska kryptolagringsenheter tenderar att bli ganska dyr, särskilt jämfört med deras gratis motversioner – de digitala plånböckerna.

Ett annat populärt klagomål om kalla plånböcker är att de flesta av dem bara lagrar mycket specifika typer av kryptovalutor. Bitcoin, Ethereum, Krusning och andra typer av populära kryptor är bra, men när det gäller de mindre kända eller mindre populära mynten på marknaden kan du kämpa för att hitta en enhet som skulle lagra den.

Hur hittar jag den säkraste Bitcoin-plånboken?

Det är dock värt att nämna att hårdvarukryptomyntlagring kräver ingen typ av internetanslutning – det är en offline Bitcoin plånbok. Data om dina mynt lagras inuti enheten – även om du ansluter den till en dator som har en keylogger eller någon annan typ av virus är du troligtvis säker.

Superior-plånboken

Du skulle förmodligen få olika åsikter varje gång du frågar någon om vad som är det bättre alternativet för en kryptovaluteförvaringsplånbok – digital eller offline Bitcoin-plånböcker.

Vissa säger att det är mer eller mindre subjektivt – att allt beror på personen och den specifika situationen. Men det är en viktig punkt som du bör vara medveten om.

Tänk dig att du har tio Bitcoins. Enligt det aktuella Bitcoin-priset är det mycket pengar! Du gör din forskning och hittar en plånbok som verkar passa dina behov och förväntningar. Du överför allt Bitcoin till den plånboken och fortsätter med ditt liv.

En vecka senare får du reda på att alla dina medel har … stulen. De är borta för alltid, allt för att plånboken som du använder har hackats in.

Får du vad jag försöker säga? Om inte, låt mig upprepa: det finns inget viktigare när det gäller kryptovalutaplånböcker än säkerhet. Om dina Bitcoins blir stulna och du lämnar tomma händer, kommer du då emot att användargränssnittet är lite klumpigt? Eller bryr du dig om att överföringshastigheterna är de bästa i branschen? Förmodligen inte, för då har du inget kvar att överföra.

Hur hittar jag den säkraste Bitcoin-plånboken?

säkerhet borde vara nummer ett som berör dig när du väljer en plånbok, oavsett om det är en digital eller en offline Bitcoin plånbok. En säker Bitcoin-plånbok kan vara klumpig, den kan drabbas i designlägenheten eller till och med vara något långsam – om den garanterar säkerhet bör det vara en bra idé.

Med det sagt, låt oss kolla in några av de mest populära och väl ansedd (och säkert!) plånböcker som för närvarande dominerar marknaden.

Bästa heta plånböckerna

Vi börjar med att prata om de bästa digitala plånböckerna som finns.

Coinbase

Även om Coinbase är en digital plånbok, det är ganska okonventionell.

Denna heta plånbok anses av många vara säkraste Bitcoin-plånboken som finns. Dess multifunktionell, integrerad i sin marknad (vilket innebär att överförings-, köp- och försäljningspriser är Super snabb och GRATIS), är nybörjarvänligt och väl optimerat.

Det som är supercoolt med Coinbase är att det erbjuder dig en 100% försäkring för din kryptovaluta. Det betyder att den här webbplatsen GARANTIER du att dina kryptor är säker och sund. Dessutom kan du lägga till verifieringar (som tvåstegsverifiering) och de erbjuder till och med möjligheten att lagra dina kryptor i “valv” för maximal säkerhet.

Hur hittar jag den säkraste Bitcoin-plånboken?

Låter det för bra för att vara sant? Det finns en fånga: Coinbase accepterar endast Bitcoin och Ethereum. Med tanke på att du läser en guide som heter “Hur hittar du den säkraste Bitcoin-plånboken?”, Letar du förmodligen inte efter andra kryptovalutaplånböcker.?

UPPDATERA 2021: Coinbase accepterar nu mer än 30 kryptovalutor, inklusive Bitcoin, Ethereum, Litecoin och andra populära mynt.

Jaxx

Jaxx kan antagligen betraktas som en hybrid plånbok – det faller ofta i kategorin “säkraste Bitcoin-plånbok”, men det är lite svårt att säga vilken typ av plånbok vi pratar om.

Du förstår, Jaxx kan användas som en digital plånbok online eller från din skrivbordet, men dess huvuddrag är att det är världens första smarttelefonplånbok – detta faktum placerar det nästan i kategorin fysisk plånbok.

Hur hittar jag den säkraste Bitcoin-plånboken?

Jaxx är jättebra när det gäller säkra Bitcoin-plånböcker – den har alla obligatoriska funktioner som krävs för en säker och säker digital plånbok.

Men på grund av Jaxx ständiga uppdateringar och nya integrationer, det kan vara svårt att få tag på det för nybörjare som inte har erfarenhet av kryptovalutor.

Bästa kalla plånböcker

Nu berättar jag om två av de bästa kalla plånböckerna.

Trezor

Trezor anses vara den ursprungliga maskinvarubitcoinslagring. Om du letar efter den säkraste Bitcoin-plånboken bör Trezor förmodligen vara någonstans högst upp på listan.

Hur hittar jag den säkraste Bitcoin-plånboken?

Trezors starkaste kvalitet är dess säkerhet. Denna maskinvara kallas ibland för valv av fysiska plånböcker – du kan ansluta den till vilken enhet som helst, oavsett om den är ren eller skadad med skadlig kod, och det skulle hålla dina nycklar säkra (försök inte, dock. Seriöst.).

Standard Trezor-kostnader ungefär $ 99 – detta anses vara något av ett riktpris för när det gäller goda och ansedda kalla plånböcker, och Trezor är en stark konkurrent för den “säkraste Bitcoin-plånboken”..

Ledger Nano S

Huvudkonkurrenten för Trezor, The Ledger Nano S erbjuder mycket liknande användarupplevelse och säkerhetsfunktioner, men till ett konkurrenskraftigt pris.

Säkraste Bitcoin-plånboken: Ledger-plånböcker.

Bokföringskostnader cirka $ 65 USD och är kompakt och fullt fungerande. Det är ett utmärkt alternativ för Trezor, och dessa två hårdvaruenheter har dominerat marknaden för säkra och pålitliga offline Bitcoin-plånböcker.

Den säkraste Bitcoin-plånboken?

Du vet nu om två av de mest populära kryptovalutaplånböckerna, deras styrkor och deras svagheter. Så … Vad är den säkraste Bitcoin-plånboken där ute?

Om vi ​​bara utvärderar plånböckerna på hur säkra de är, Coinbase och Huvudbok är förmodligen dina bästa satsningar när det gäller varma respektive kalla plånböcker.

Detta betyder inte att de andra plånböckerna är osäkra eller inte pålitliga – det är bara det Ledger och Coinbase har nästan dominerade marknaden helt OCH de har mycket starka och hållbara grunder för påståenden om deras säkerhet.

Slutsats

Den här guiden har varit en strävan efter den säkraste Bitcoin-plånboken. Lyckades vi? Jag tror inte att det finns en ensidigt svar till denna fråga.

Hitta och presentera säkraste Bitcoin-plånboken är inte lätt. Inte för att det saknas information eller kompetens – helt enkelt för att det finns en hel del utmanare för platsen för den “säkraste Bitcoin-plånboken”. Med tiden blir det gradvis svårare att välja rätt.

Jag har bara gett två exempel vardera för digitala och fysiska plånböcker. I efterhand är detta bara en repa på ytan på antalet olika plånböcker där ute. Men plånböckerna som jag nämnde (Huvudbok, Trezor och Coinbase) är huvudspelarna i spelet – de har alla år av rykteuppbyggnad, teknisk utveckling och övergripande utveckling under sina bälten. Det är svårt att förutsäga vilken typ av säkerhetsbaserad teknik vi kommer att se i, låt oss säga, om fem år framöver.

Om du håller med om att plånböckerna som jag har nämnt i den här guiden är lämpliga för namnet “bästa Bitcoin-plånbok”, tveka inte och prova dem själv!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map