Grundläggande uppmärksamhetstoken: den kompletta guiden

Tänk om jag sa till dig att det finns ett sätt att nästan eliminera all digital bedragning och bedrägeri? Dessutom – detta är inte en sak i framtiden eller “aldrig” landet. Nej, jag pratar om något som lätt kan nås och implementeras av människor som du och jag. Jag pratar om Grundläggande uppmärksamhetstoken.

Vissa, efter att ha hört talas om funktionerna i denna token, skulle omedelbart skriva av den som en form av någon form av bluff eller trick. Du kunde dock inte skylla på dem.

De frånvaro av tredje part i trevägsförbindelsen mellan användare, annonsörer och utgivare låter som något från en fantasi. Men var säker – när du har läst den här guiden ser du att detta är inte bara möjligt – det finns redan! Och ärligt talat är förutsättningen bakom den ganska enkel!

Notera: BAT kan köpas på Binance – en av de mest pålitliga plattformarna för utbyte av kryptovalutor. Det är också viktigt att lagra dina mynt i tillförlitliga kryptoplånböcker, som Ledger eller Trezor.

I den här guiden berättar jag allt om FLADDERMUS – vad det är, hur det skapades, vad det används till och så vidare. Så utan vidare, låt oss hoppa direkt in!

Letar du efter den säkraste platsen att köpa BTC? Jag har samlat de bäst rankade kryptobörserna som godkändes som de säkraste plattformarna för att köpa BTC nedan, så ta en titt.

Leverantör Visa / Mastercard tillgängligt Crypto Our Score Coinbase Review JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + 30 till

9.8 Läs recension Besök webbplatsen Binance Review JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + 150 till

9.6 Läs recension Besök webbplatsen Coinmama Review JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin kontanter
 • +7 till

9.4 Läs recension Besök webbplatsen Kraken recension JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • RUSA
 • + 37 fler

9.1 Läs recension Besök webbplatsen eToro Review JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Ethereum
 • +3 till

8.6 Läs recension Besök webbplatsen KuCoin Review JA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + 210 till

8.5 Läs recension Besök webbplatsen Gemini Exchange Review JA

 • Bitcoin
 • Bitcoin kontanter
 • Ethereum
 • +21 till

8.4 Läs recension Besök webbplatsen Mest populär 729 recensioner 9.8 Banköverföring: JA Besök webbplatsen Läs recension Editor’s Choice 1279 recensioner 9.6 Banköverföring: JA Besök webbplatsen Läs recension 816 recensioner 9.4 Banköverföring: JA Besök webbplatsen Läs recension 1174 recensioner 9.1 Banköverföring: JA Besök webbplatsen Läs recension 453 recensioner 8.6 Banköverföring: JA Besök webbplatsen Läs recension 563 recensioner 8.5 Banköverföring: JA Besök webbplatsen Läs recension 603 recensioner 8.4 Banköverföring: JA Besök webbplatsen Läs recension

Fördelar

 • Olika användningsområden
 • Tillåter tippning
 • Ständigt ökande användarpool
 • Decentraliserad

Nackdelar

 • Inte den mest populära
 • Antagningsfrågor

Vad är grundläggande uppmärksamhetstoken?


FLADDERMUS står för “Basic Attention Token”. BAT är (först och främst) a verktygstoken och en program för utbyte av annonser integrerad i Brave webbläsare. Dess decentraliserad, öppen källa och baserat på Ethereum blockchain. Dessa funktioner gör det unikt. De nuvarande målen för teamet som arbetar med BAT är att utöka det till andra mer populära, vanliga webbläsare.

BAT-historia

BAT skapades av en viss person Brendan Eich och sedan vidareutvecklad av Brave Software. Med detta sagt är det värt att nämna att dessa två projekt är separata verk.

Hela konceptet med token är att det syftar till eliminera (eller snarare undvika) eventuella bedrägerier eller mellanhänder förknippade med traditionella digitala reklammetoder.

Grundläggande uppmärksamhetstoken: den kompletta guiden

De skapare av Basic Attention Token hade en tydlig vision att hjälpa kunder, annonsörer och användare. Han betonade målet att undvika obehag när man använder webben. Så småningom bestämde han sig för att skapa ett ekosystem med ett högtidligt syfte att åstadkomma exakt det.

Efter en tid från skapandet och distributionen av BAT-tokens, några specifika element av BAT integrerades i en viss webbläsare – Modig webbläsare, för att vara exakt. Utvecklarna designade dessa element för att passa programmet Brave Payment. Fram till den tidpunkten använde den Bitcoin som huvudvaluta för transaktioner.

Även om BAT-tokens oftast används och associeras med den modiga webbläsaren är det inte begränsat till det. BAT kan också implementeras i andra webbläsare.

Hur fungerar ‘BAT’?

Användare, utgivare och annonsörer kommer vanligtvis till den modiga webbläsaren med den ensamma tanken på Basic Attention Tokens i åtanke. Denna webbläsare förvandlas till en isolerat ekosystem av ett slag.

Förlag publicerar innehållet som de skapar. Annonsörer kommer sedan till förläggarna och erbjuder dem en viss mängd BAT. De besluta om detta belopp enligt den uppmätta användarens uppmärksamhet.

Användare får i sin tur några BAT för att delta. De har två alternativ nu: de kan antingen donera dessa BAT-tokens till utgivaren eller använda sig av dem på plattformen.

Grundläggande uppmärksamhetstoken: den kompletta guiden

Huvudidén här är väldigt enkel: tokens behåller all användardata säker och privat, samtidigt som mer specifika, anpassade annonser tillhandahålls. Och detta är bara från användarsidan av saker!

Förlag drar nytta av Grundläggande uppmärksamhetstecken eftersom de upplever betydligt mindre bedrägerier samtidigt som de maximerar sin belöningspotential i processen. Annonsörer får i sin tur mycket bättre och exakta rapporter utöver ökad prestanda.

BAT ICO

De BAT ICO (Inledande mynterbjudande) hände igen 31 maj 2017. Erbjudandet var ERC-20 tecken.

Var det en framgång?

På mindre än 30 sekunder höjdes token cirka 35 miljoner dollar.

Så ja, jag tror att det är säkert att säga att BAT ICO verkligen var en stor framgång vid tidpunkten för utförandet.

Utöver detta belopp fick BAT-token-projektet (tillsammans med utvecklarna) 7 miljoner dollar som en form av investering från olika riskkapitalföretag.

De hela beloppet av leveransen till ERC-20 tokens var 1,5 miljarder BAT-tokens. En tredjedel av detta belopp kom så småningom tillbaka till utvecklargruppen. Det är vettigt eftersom de är teamet som utvecklade token.

Teamet använder det reserverade beloppet för vidareutveckling av Basic Attention Token-plattformen. Dessutom är målet att öka och motivera konstant användartillväxt.

BAT-användartillväxt

Efter avslutad ICO var nästa stora steg att ta itu med användartillväxtproblemet.

De team bakom BAT-token projekt gav bort (ja, kanske “distribuerad” skulle vara en bättre term att använda här) 300 tusen tokens i slutet av 2017. Dessa tokens gavs huvudsakligen till nyregistrerade användare. Därefter organiserade företaget giveaways, remissprogram etc..

När jag ser tillbaka var dessa affärsrörelser en stor framgång. Den nya användarpoolen expanderade snabbt och nu kommer användare till och med utan någon form av ekonomiskt motiv – de gör det av rent intresse och spänning för Basic Attention Token.

BAT plånbok

BAT plånböcker är ganska specifika – de kallas Brave-plånböcker och är värd för Brave-webbläsaren. Huvudsyftet med dessa plånböcker är att hålla dina BAT-tokens och utföra andra olika transaktioner.

För att skapa denna typ av plånbok, bör du först och främst, öppna din modiga webbläsare och navigera till inställningsfönstret. Ett annat sätt att göra detta är att skriva om: inställningar i adressfältet.

Grundläggande uppmärksamhetstoken: den kompletta guiden

Därefter måste du växla betalningar “PÅ”. Detta kan göras genom att välja alternativet Brave Payments på vänster panel. Det kan ta några minuter, men det är det – du har officiellt din modiga plånbok!

Om du redan har någon typ av kryptovaluta i din besittning kan du enkelt lägga till den i din (nu existerande) Grundläggande uppmärksamhet Token plånbok. Allt du behöver göra är att välja vilken typ av valuta du vill Lägg till, kopiera dess adress och inleda transaktionen. Några extra minuter kan gå och då – voila! – du har nu pengar i din modiga plånbok.

De BAT-tokens är baserade på Ethereum-nätverket. Detta innebär att ETH transaktioner tenderar att vara ganska snabbare, särskilt jämfört med andra kryptovalutor.

Du kan också lägga till dessa tokens till andra plånböcker för kryptovalutor, med ett villkor – dessa plånböcker måste stödja Ethereum-baserade transaktioner. Och ändå, när de placeras tillsammans med den modiga plånboken, faller dessa i jämförelse.

Utvecklarna designade dessa plånböcker speciellt för Basic Attention Tokens, vilket gör hela prövningen * det * mycket snabbare och enklare.

Senaste Coinbase-kupong hittades:

BAT: Pris- och marknadsställning

När du skriver den här guiden sitter BAT-token bekvämt på rankas 45 på marknaden, enligt coindesk.com.

Grundläggande uppmärksamhetstoken: den kompletta guiden

De nuvarande pris för en BAT-token är 0,42 USD. Från diagrammet ovan kan vi se att symbolen ökar snabbt från början av detta år. Det är uppenbart att tokens pris stiger och sjunker ständigt. Men det upplever för närvarande mest snabb tillväxt.

Varför BAT?

Som jag har nämnt i föregående kapitel har BAT-token en många olika användningsområden, vilket gör det väldigt attraktivt för alla olika typer av användare. Nu vill jag ge dig några enkla exempel på varför specifika grupper av människor kanske vill använda BAT-tokens.

 • Annonsörer: Annonsörer uppmuntras att integrera de grundläggande uppmärksamhetstecknen i sin annonslista. Genom att göra detta beviljas de en unik förmåga att ta emot mycket specifika data och andra olika analyser. BAT-token använder många olika verktyg (dvs. uppmärksamhetsmätningssystem, maskininlärningsbaserade algoritmer, etc.) för att extrahera så mycket tydliga och specifika data som möjligt. Detta ger annonsörerna en unik möjlighet att ta emot objektiva uppgifter om hur det går med deras specifika annonser. Detta i sin tur låter dem skapa mer personlig, användarvänliga annonser i framtiden.
 • Användare: När du använder den modiga webbläsaren och interagerar med BAT-tokens, deltar användare i en “ge-för-att-ta emot” typ av ett scenario. När en användare ser annonser får han en viss mängd BAT-tokens som kompensation för sin tid. Sedan kan han i sin tur välja vad han vill göra med dessa tokens. Vissa användare kan välja att spendera dessa tokens (som betalningsform) för ett brett utbud av tjänster. Andra kan “donera” dem direkt tillbaka till utgivaren.
 • Utgivare: En förläggare är kompenseras av båda annonsörer och den användare. Detta skapar ett enormt incitament att ytterligare utöka publiceringsplattformarna för olika typer av annonsörer. Förläggare får också feedback från användarna, som sedan låter dem välj annonserna för hand (och till och med annonsörerna) som de vill visa och arbeta med. Några av de mer välkända förlag som fungerar med och accepterar Grundläggande uppmärksamhetstecken inkluderar Washington Post, Vimeo, vice.

Det bör också nämnas att det är super enkelt att få BAT-mynt på Binance. Se bara till att du håller dem i en säker kryptovalutaplånbok, som Ledger Nano S och Trezor.

Säkerhet och deponering

Skönheten i ett sådant trevägssystem ligger i enkelhet av ovan nämnda åtgärder. BAT-token lagrar alla insamlade data lokalt. Tredjeparter kan inte engagera sig i dessa processer (varken i en transaktion eller dataanalys). Så vad betyder detta?

A BAT-typ i ett ekosystem eliminerar nästan alla möjligheter till bedrägeri eller bluff. Detta är en enorm faktor när det gäller marknadsplatser online.

Användare, annonsörer och utgivare är säkra när det gäller dåliga avsikter. Ingen kommer att kunna bluff och stjäla deras medel och tillgångar.

En annan fantastisk fördel med Basic Attention Tokens är att det gör det möjligt att tippa. Det här alternativet fungerar på samma sätt som webbplatser som Patreon – du kan helt enkelt tipsa din favorit innehållsskapare (YouTubers, bloggare, Twitch-streamers, etc.) när som helst.

den eliminerar tredje part som involverar (i det här fallet skulle det vara en webbplats som Patreon). Genom att göra det maximerar BAT-tipset mängden tips som innehållsskaparen får. Människor tipsar i form av nämnda tokens – på detta sätt blir BAT-tokens utveckling och utveckling ännu snabbare.

BAT: Sammanfattning

Brendan Eich skapade Basic Attention Token med den beundransvärda avsikten minimerande och eliminera anmärkningsvärda mängder onlinebedrägerier, bedrägerier och dåliga avsikter. Dessa problem var – och är fortfarande – relevanta för de digitala marknadsföringsgemenskaperna. Skaparen och utvecklarna erbjöd BAT som en av de möjliga lösningarna.

Det är dock värt att betona att BAT som en lösning har kommit långt. Det började med ett intressant koncept, ledarutveckling, att gå samman med teamet på Brave Software.

Med tiden ledde processen till första BAT ICO, integration i Brave webbläsare, skapandet av BAT-plånboken. Viktigast av allt har det resulterat i en ständigt ökande användarpool.

Grundläggande uppmärksamhetstecken: BAT-funktioner.

De all rörlighet av BAT-kryptovalutan gör det möjligt att ständigt expandera och vidareutveckla sin utveckling. BAT-teamet (med skaparen av BAT själv som den drivande kraften i projektet) arbetar hårt för att maximera tokens användning. De strävar efter att driva upp det i marknadspositionen och göra det mer och mer tillgängligt.

Med en stor pay-to-surf affärsmodell fungerar som skyltfönster, har Basic Attention Token redan säkrat sin position som en fantastisk verktyg för digital marknadsföring och interaktion. Det kommer att bli intressant att se vad framtiden framöver har för den.

Jämför grundläggande uppmärksamhetstoken sida vid sida med andra

Visste du?

Jämför grundläggande uppmärksamhetstoken sida vid sida med andra

Alla Crypto-utbyten kan se ut som du men de är INTE alla samma!

ja! Visa mig jämförelsetabellen

BAT: Slutsats

Med tiden blir verktyg som BAT mer och mer nödvändiga. Allt som erbjuder förbättra och främja säkerheten är avgörande för välfärden för digital marknadsföring.

I våra dagar är det ganska svårt att betona hur viktigt ett sådant system är. Människor lider av bedragare och hackare varje dag. Ett verktyg som BAT-token är en sann messias för området digital valutahandel och online-shopping.

Här är steg som du bör följa för att få BAT-tokens:

 1. Skaffa en pålitlig BAT-plånbok (Ledger Nano S eller Trezor).
 2. Skapa ett konto.
 3. Hitta din BAT-adress.
 4. Registrera dig till Binance.
 5. Köp BAT-tokens med fiat-valutor.
 6. Överför en del eller alla dina tillgångar till Ledger Nano S eller Trezor-plånboken.

Innehållet som publiceras på denna webbplats syftar inte till att ge någon form av finansiell, investering, handel eller någon annan form av rådgivning. BitDegree.org rekommenderar inte eller föreslår att du köper, säljer eller innehar någon form av kryptovaluta. Innan du fattar finansiella investeringsbeslut, kontakta din finansiella rådgivare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map