Freewallet Review

Fynd en livskraftig kryptovalutaplånbok för dig själv dessa dagar kan vara lite krångel. Ofta är valen oändliga – att välja fel kan betyda slutet på dina kryptofonder, och det är inte något du förmodligen skulle vilja hända. Tja, om du skulle titta på några av användarna Freewallet recensioner, kanske du tycker att den här plånboken kan passa dina önskemål och behov.

Visserligen är det inte riktigt något du kan ta reda på förrän du faktiskt använder plånboken själv, eller hur? Tja, i viss utsträckning – medan du själv testar det kan ge dig en bättre uppfattning om kärnfunktionerna på plattformen, men du kommer förmodligen inte att veta att det är säkert på Freewallet tills något dåligt händer.

Om du naturligtvis inte hänvisar till några användarfreewallet-recensioner för feedback – det är precis vad du hittar i guiden nedan!

TL; DR: Freewallet är säkert en av de mer intressanta plånböckerna på marknaden. Det är en mobilapp- och skrivbordsbaserad plånbok, även om den också kan användas som online-lagring. Den har integrerats i Changelly för enkel utbyte och stöder över 100 kryptovalutor och token. Ändå verkar vissa användare vara osäkra på plånbokens säkerhetssida.

Fördelar

  • Stöder över 100 kryptovalutor
  • Anständiga säkerhetsåtgärder (2FA, anpassade PIN-koder)
  • Tillåter handel med fiat-crypto
  • Intuitivt, enkelt att använda

Nackdelar

  • Tvivelaktigt kundsupport
  • En depåplånbok – säkerhetsproblem

Freewallet Review: PROS

För dem som aldrig har hört talas om varumärket förut, låt mig säga – du har valt rätt tid att börja undersöka användarens Freewallet-recensioner. Anledningen till det är enkel – för en tid sedan letade vi upp “Freewallet” i Play Store skulle få upp en hel del olika resultat – en av de mer negativa aspekter som hävdas i användarrecensioner också!

När jag skrev denna Freewallet-recension, dock, det finns bara en version som dyker upp på mobilskärmen – ja, åtminstone så när jag letade upp produkten i fråga. Med det sagt, när du besöker Play Store på skrivbordet kan du fortfarande se alla olika plånböcker från det aktuella varumärket.

Du förstår, själva varumärket – Freewallet – hade skapat fristående plånböcker för några av de olika mynt som den stöder. Det betyder att du måste ladda ner en separat app för varje kryptomynt som du har – inte perfekt!

Freewallet Review

Vid en viss tidpunkt bestämde det estniska födda företaget att detta inte egentligen var det bästa sättet att gå tillväga och skapade den riktiga, fullfjädrad och självbetitlad kryptovalutalagringsplatsFreewallet.

En av de större idéerna och målen bakom produkten var inriktad på den mobilbaserade kryptovalutamarknaden – företaget siktade på skapa en enkel att använda, interaktiv och bärbar mobilplånbok. Från och med nu är den också tillgänglig i en onlineversion!

Jag går dock framför mig själv – låt oss börja saker från början och ta en titt på användarens Freewallet-recensioner som nämner de faktiska mynt som plånboken stöder.

Stöder över 100 olika kryptovalutor

En av de största frågorna som potentiella användare har när man tittar på några kryptoplånböcker har att göra med antalet kryptovalutor som plånböckerna stöder. Att läsa igenom Freewallet-recensioner är också något som är ganska uppenbart.

Om det här är din första kryptoplånbok någonsin som du vill använda, eller om du är helt ny i ämnet krypto, kanske du undrar – varför på jorden skulle någon bry sig om antalet mynt stöder en plånbok? Har du inte bara en enda kryptovaluta och det är det?


Tabell: De stödda mynten i Binance-plånboken och Freewallet

Väl, Nej – ofta är det inte riktigt fallet.

Du ser med tiden att antalet kryptovalutor som finns där ökar ganska dramatiskt. Det betyder att varje dag kan det dyka upp ett nytt kryptomynt runt hörnet. Naturligtvis kan vart och ett av dessa mynt betyda nya investeringsmöjligheter.

Freewallet recension: funktioner i Freewallet.

I många fall gör de det – det är därför människor idag tenderar att hålla betydande mängder olika kryptomynt samtidigt. Det vore vettigt att de skulle vilja förvara dem alla i en plånbok, också (även om det inte alltid är en bra idé).

Det är här användaren Freewallet-recensioner kommer in. Om du tittade över några äldre recensioner, skulle du märka att det för en tid sedan bara fanns några mynt som Freewallet stödde, och du var tvungen att ladda ner en annan version av plånbok-appen att förvara vart och ett av mynten i.

Som du kan föreställa dig är det ganska besvärligt.

Nu är det saker mycket mer optimerad – du kan lagra upp till 100 olika kryptovalutor och ERC-20-token inom en enda Freewallet-app. Det är en förbättring!

Som du kan föreställa dig är detta bra nyheter för flera valutor HODLers – de flesta av de positiva Freewallet-recensionerna kommer också att bevisa denna punkt.

Inbyggda Exchange-funktioner (Changelly)

Om det finns en sak som vi, som människor, värdesätter mycket när det gäller appar och datorprogram, måste det vara bekvämlighet.

Det är åtminstone ett sätt att uttrycka det – med andra ord, människor gillar det när de kan utföra flera åtgärder på en enda applikation, utan att behöva gå till någon annan plats på internet (eller installera ytterligare programvara) för att göra det.

När det gäller Freewallet-recensioner och kryptovalutor skulle i allmänhet en av de största av sådana bekvämligheter behöva vara möjligheten att köpa kryptomynt direkt från plånboken som du håller dem i.

Freewallet Review

Visst har Freewallet också en sådan funktionalitet.

Du hittar att inom Freewallet finns det ett integrerat utbyte som låter dig köpa och handla kryptovalutor efter eget val. Utbytet i fråga är Changelly – ett av de mer populära och betrodda kryptobörserna i branschen!

Detta är visserligen inget helt nytt när det gäller kryptoplånböcker (de flesta av de högre plånböckerna har integrerade börser nuförtiden), är det fortfarande fantastiskt att veta att en sådan möjlighet finns med Freewallet. Dessutom är det faktum att varumärket använder sig av ett pålitligt utbyte ännu bättre!

Anständiga säkerhetsfunktioner

Som du förväntar dig, säkerhet är den viktigaste funktionen när det gäller en kryptovalutaplånbok – oavsett om du läser recensioner på Freewallet eller andra, kan du vara säker på att säkerhetsaspekten kommer att bli avgörande när det gäller att lagra dina kryptofonder i en plånbok.

För dem som undrar om det är säkert med Freewallet, kom ihåg att det finns några aspekter av den här produkten som gör det till ett riskabelt val – vi kommer dock till det i god tid. Låt oss först nämna några åtgärder som Freewallet har på plats och som finns för att garantera dina mynt.

Freewallet verkar hålla alla dina kryptomynt inne en kylförvaringsplats – det är bra. Termen “kylförvaring” hänvisar i grunden till en plats som är inte ansluten till internet – på baksidan kallas online- och programvaru- / appbaserade plånböcker “heta plånböcker”.

Freewallet-granskning: säkerhetsfunktioner för Freewallet.

Men vänta … Freewallet är en appbaserad plånbok, eller hur? Gör det inte det till ett “hett lagringsalternativ”?

Ja, det gör det.

Så … Hur hålls mynten i kylförvaring då?

Enkelt – medan hela din valuta förvaras på kylplatser, är Freewallet helt enkelt visar balansen som du har i appen. Med andra ord kommer användarfreewallet-recensioner att berätta att medan dina mynt hålls säkra, visar appen helt enkelt balansen i plånboken.

Freewallet använder också tvåfaktorautentisering – det här är bra nyheter. Även om det är något som bör betraktas som “normalt” när det gäller någon form av kryptolagringsplats, är det tyvärr fortfarande inte fallet – det finns gott om plånböcker där ute som inte använder 2FA.

Uppriktigt sagt, om du undrar om det är säkert på Freewallet, kan du vara säker – medan plånboken inte har någon känd historia av att vara “hackad”Använder den också 2FA, vilket säkerställer dess säkerhet ytterligare.

Senaste Ledger Wallet-kupong hittades:

Freewallet Review: CONS

Nu när vi har diskuterat några av de mest framträdande funktionerna (och fördelarna) med Freewallet och tittat över några av användarnas Freewallet-recensioner, låt oss också diskutera några av de mindre positiva aspekterna av plånboken i fråga.

En ‘Hot Wallet’, Custodial Wallet – Dina privata nycklar tillhör inte dig

Det största bekymret som framförts i de flesta Freewallet-recensionerna har att göra med säkerhetssidan av saker. Det faktum att Freewallet är en leverantör av vårdtjänster.

Inom kryptovalutan syns termen “vårdnad” faktiskt i ett ganska negativt ljus. Anledningen till det är också ganska enkel – om en plånbok är ”vårdnadshavare” betyder det helt enkelt det alla privata nycklar som finns inom hör inte till dig – istället förvaras de av företaget bakom plånboken.

Freewallet Review

Låt mig uttrycka det så – dina kryptobesparingar är plånboksleverantörernas nåd och du måste lita på att de kommer att agera med integritet och ära.

Inte särskilt lugnande, eller hur? Nu kan du se var frågan härrör från.

Det är sant att du, genom att läsa igenom användarens Freewallet-recensioner, kommer att upptäcka att det inte finns några klagomål när det gäller “något som faktiskt händer” med någons kryptotillgångar. Ändå kommer alla kryptoentusiaster att berätta att detta fortfarande är något du borde vara försiktig med – vårdplånböcker bör undersökas genom och igenom.

Tvivelaktig kundsupport

Nu är detta faktiskt en ganska intressant punkt när det gäller de mer negativa användarfreewallet-recensionerna.

Freewallets kundsupport är aktiva – det kan inte förnekas. Du ser deras agenter svara på till synes varje enskild kritik eller till och med några av de mer allmänna kommentarerna på internet. Att vara aktiv betyder dock inte alltid att du är vara användbar.

Du förstår, det finns en hel del användarklagomål som talar om att kundsupporten är oförskämd, eller ens nedlåtande, ibland. Även i de offentliga utrymmena online (dvs. Trustpilot) kan du kanske stöta på interaktioner mellan användare och kundsupport som är … Tja, mindre än trevliga.

Freewallet Review

Kundtjänst är i allmänhet ett ganska omtvistat ämne när det gäller kryptovalutaplånböcker. Det verkar bara finnas några plånböcker som faktiskt har allsidig anständig kundsupport – andra har antingen inte det alls, eller, ja … Har saknar supportmöjligheter.

Hur som helst är det värt att säga att när det gäller faktiska tekniska problem eller specifika frågor som användare kan ha när det gäller plånboken i fråga (dvs. är Freewallet säkert, och vad gör det för att säkerställa dina fonder?) gör faktiskt kundsupport, verkar vara till hjälp.

Tabell: Företagsinformation för Ledger Nano X och Freewallet

Det är säkert en bra sak, kom ihåg! Oavsett om det är en positiv eller negativ kundfreewallet-recension – om du stöter på ett tekniskt problem med din plånbok bör du kunna få de svar och hjälp som du kan behöva.

Jämför freewallet sida vid sida med andra

Visste du?

Jämför freewallet sida vid sida med andra

Alla Crypto-utbyten kan se ut som du men de är INTE alla samma!

ja! Visa mig jämförelsetabellen

Pris

Innan vi går vidare till avsnittet “hur” i denna Freewallet-recension, låt oss snabbt prata om prissättningen och freewallet-avgifter – som du snart ser själv är det inte riktigt ett enkelt ämne att packa upp.

Som namnet på produkten antyder är det faktiskt Freewallet, gratis att ladda ner och använda. Du behöver inte betala för att hålla dina kryptofonder i plånboken – det är bra!

Svårigheterna börjar när du tittar på de avgifter som debiteras vid transaktioner från plånboken.

Freewallet-granskning: avgifterna för Freewallet.

Du ser, som med alla andra plånböcker som har en växel integrerad i den, finns det vissa specifika avgifter som gäller när du gör en transaktion. Dessa avgifter är Inte fixad, i den meningen att de kommer att bli högre i enlighet med mängden kryptovaluta som du spenderar.

Enligt vissa användares Freewallet-recensioner är problemet dock det Företaget tar faktiskt ut några ganska höga freewallet-avgifter för transaktionerna. Företaget själv säger att deras avgiftsmodell är ”konkurrenskraftig”, och ändå är detta fortfarande en debattpunkt bland användarna.

Hur man använder freewallet?

Vi har täckt fördelarna och nackdelarna med Freewallet, vilket innebär att du borde ha en ganska bra uppfattning om de invecklade sakerna kring plånboken och de åsikter som användarna har när det gäller dess tjänster och funktionalitet.

Om du nu har läst igenom Freewallet-granskningen och bestämt att plånboken är värt att ge ett skott, skulle du göra det bra att räkna ut hur man använder det, innan du hoppar huvudet först i installationsprocessen.

Hur man installerar och ställer in freewallet?

För enkelhetens och tydlighetens skull visar jag dig hur du skapar skrivbordsversionen av Freewallet. Samma principer gäller när du skapar en mobilbaserad plånbok, så du borde kunna följa med ganska enkelt!

Steg 1: Besök Freewallets officiella webbplats, och navigera för att skapa ett nytt konto.

Steg 2: Ange din e-postadress och skapa ett lösenord. Se till att det är ett nytt lösenord som du inte har använt någon annanstans tidigare!

Freewallet Review

Steg 3: Du får chansen att skapa en anpassning, Fyrsiffrig PIN-kod. Detta är ett extra extra lager av säkerhet.

Freewallet Review

Steg 4: Det är det – du är på Freewallets hemsida!

Freewallet-granskning: Framsidan på Freewallet.

Som du själv kan se är skapandet av webbplatsen för Freewallet väldigt enkelt – allt som krävs är fyra små steg och du är redo!

Hur man överför Crypto-mynt till Freewallet?

Om du vill överföra dina befintliga medel till plånboken i fråga kommer användarfreewallet-recensioner att berätta att den här processen också är självförklarande. Stegen för att göra detta är som följer:

Steg 1: Från hemsidan för Freewallet, navigera till “Motta” sektion.

Steg 2: Välj kryptovaluta som du vill få. I mitt fall väljer jag Ethereum.

Freewallet-recensioner: välj det kryptomynt du vill få.

Steg 3: När du väljer en kryptovaluta som du vill få får du tillgång till en anpassad kryptoplånboksadress, och kunna överföra dina kryptofonder till plånboken i fråga. Du kan också göra det med ett användar-ID, och kan till och med överföra andra Ethereum-relaterade valutor (läsa: tokens) också!

Freewallet-granskningar: de olika sätten att ta emot kryptos.

Ännu en gång – enkelt och enkelt!

Hur man köper kryptovalutor på Freewallet?

Slutligen, låt oss ta en titt på kryptovalutaköpsprocessen på Freewallet.

Steg 1: Från plånbokens framsida, navigera till “Köp med kort” sektion.

Freewallet-recensioner: köpa kryptomynt med ett kort.

Steg 2: Välj det kryptomynt som du vill köpa. Ännu en gång väljer jag Ethereum för detta exempel.

Freewallet recensioner: välj det mynt du vill köpa.

Steg 3: Nu kan du ange beloppet för ETH respektive USD som du vill få eller spendera. Det som verkligen är bekvämt här är att du får chansen att se hur mycket din transaktion också kommer att kosta!

Freewallet Review

Steg 4: När det är klart blir du det omdirigeras till en partnerwebbplats till FreewalletSimplex. Oroa dig inte, eftersom det är en mycket pålitlig “mellanhand” mellan kryptoutbytesplattformar och kryptomottagare.

Freewallet recensioner: ange betalningsinformation.

Du måste antagligen verifiera din identitet, men när det är klart kommer din transaktion att slutföras. Det är det – du har nu kryptovaluta!

Slutsatser

Med allt detta sagt och ur vägen, återstår bara en fråga – är Freewallet värt att titta på och prova?

Även om det är ett tufft samtal skulle jag säga det jamen var försiktig.

Du ser, själva produkten är fantastisk – enkel att använda, stöder en hel massa valutor och så vidare. Varje användarfreewallet-recension kommer att kunna berätta samma sak (förutom kanske för några över genomsnittliga freewallet-avgifter).

Är dock Freewallet säkert? Tja, det är frågan – medan den använder några avancerade säkerhetsfunktioner, det faktum att det är en vårdnad produkt kan fortfarande kasta bort några människor. Återigen, dock – plånboken i sig är fantastisk!

Innehållet som publiceras på denna webbplats syftar inte till att ge någon form av finansiell, investering, handel eller någon annan form av rådgivning. BitDegree.org rekommenderar inte eller föreslår att du köper, säljer eller innehar någon form av kryptovaluta. Innan du fattar finansiella investeringsbeslut, kontakta din finansiella rådgivare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map