Ethereum Mining: den ultimata guiden för hur man bryter Ethereum

Om du är intresserad av att bryta Ethereum är du på rätt plats. Genom att följa den här guiden lär du dig allt du behöver veta om Ethereum-gruvdrift. Jag förväntar mig att du redan vet vad Ethereum är och hur det fungerar från vår tidigare guide om Vad är Ethereum. Låt oss börja med att analysera varför vi i första hand behöver denna typ av gruvdrift.

Så var sker all denna brytning och var kommer etern ifrån? Tja, din dator löser matematiska problem för att se till att ingen gör transaktioner på Ethereum-nätverket som inte är sanna. Om din dator lyckas lösa problemet blir du belönad. Och det kallas gruvdrift. Alla har möjlighet att hjälpa till att lösa dessa problem och göra anspråk på belöningar.

Det som är viktigt att förstå är dock att Ethereum-gruvdrift inte är en så enkel process, så om du bestämmer dig för det köp denna kryptovaluta istället och börja handla, du bör kolla in det mest rekommenderade plattformar för kryptohandel, inklusive Coinbase och Binance.

Om du fortfarande vill ta reda på mer om Ethereum-gruvdrift – fortsätt läsa!

Kort Ethereum-gruvförklaring

Ethereum-nätverket har sin egen blockchain. Alla transaktioner som görs med Ethereum måste godkännas av gruvarbetarna. Det är därför det tar ett tag innan Ether du skickar någon når dem. Transaktionen måste verifieras och placeras i Ethereum blockchain. Denna verifieringsprocess kallas bevis för arbete. Det är ditt jobb som gruvarbetare att se till att ingen fuskar.

Senaste Coinbase-kupong hittades:

För att se till att transaktionerna är giltiga löser gruvarbetare komplexa matematiska ekvationer. När en gruvarbetare löser denna ekvation, kommunicerar han detta till alla andra gruvarbetare "Hej, jag har det! Jag har hittat numret vi letat efter hela tiden" använder snyggt datorspråk.

Alla andra gruvarbetare kontrollerar om det här numret är korrekt och om 51% av dem håller med om att det är korrekt läggs ett nytt block till i blockkedjan. Detta nya block innehåller alla transaktioner som nu har verifierats och gruvarbetaren som hittade numret belönas! Gruvarbetarna börjar sedan lösa ett nytt matematikproblem för att verifiera ett nytt transaktionsblock.

Tre sätt att bryta Ethereum

Ok, nu när vi har det ur vägen, hur börjar du bryta Ethereum? Det finns tre sätt du kan bryta på.

 • Poolbrytning (rekommenderas)
 • Gruvdrift ensam (rekommenderas inte)
 • Använda molntjänster (rekommenderas inte)

Poolbrytning

Ethereumbrytning i en pool är det enklaste och snabbaste sättet att komma igång. Du arbetar tillsammans med andra människor. Alla människor som bryter i en enda pool är överens om att om någon av dem hittar det hemliga numret kommer de att dela belöningar med alla. Hur ofta du hittar block och delar belöningar beror på poolens storlek. Men inte alla pooler är desamma. Det här är de saker du bör tänka på innan du går med i en pool.

 • Poolstorlek
 • Minsta utbetalning
 • Poolavgift

Varför är kryptovalutagruppens poolstorlek viktig? Tja, det korta svaret är att när antalet människor som min ökar ökar också chansen att få belöningar. Men när fler människor går med i poolen delas belöningarna mellan fler människor.

Du bör prova olika pooler innan du hittar den som fungerar bäst för din dator. Att gå med i stora gruvpooler med kryptovaluta är vanligtvis ett säkrare val. Du kanske får färre belöningar per 1 block, men åtminstone går du inte en dag eller en vecka utan att få en belöning alls.

Du bör också titta på minimiutbetalningen. En minsta utbetalning är den minsta mängd eter du behöver bryta innan den skickas till din plånbok. Om den minsta utbetalningen är 1 ETH, måste du stanna i samma pool länge innan du får din kryptovaluta.

Pooler med stora minimivinster är inte fördelaktiga för dig. Du bör försöka hitta pooler med en liten utbetalning. Du vill få betalt så ofta som möjligt utan att behöva ägna dig åt en enda gruvpool för länge. Det är viktigt att ha flexibiliteten att växla mellan olika gruvpooler för kryptovaluta!

Varje pool har en avgift förknippad med den. Du måste betala ett litet belopp så att du kan fortsätta använda poolen. Detta belopp betalas automatiskt, så du behöver inte oroa dig för det. Betalningarna är% -baserade och beräknas i den kryptovaluta du bryter ut. Det belopp du måste betala skiljer sig vanligtvis från 1% till 3%. Du bör leta efter en pool med cirka 1% avgift eftersom dessa är mycket mer tillförlitliga än 0% avgiftspooler.

Att driva en gruvpool är ett heltidsjobb och dator- och datacenterutrymme är inte billigt. 0% avgiftspooler stöds vanligtvis av donationer, de kan vara mindre stabila än pooler med en avgift för att täcka kostnaderna. Om poolavgiften är högre än 3%, bör du överväga att leta efter en annan pool.

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

Gruvdrift ensam

Att bryta ensam kan verka som en bra idé. Du behöver inte dela några belöningar. Du slår bara på datorn och låter pengarna rulla in, eller hur? Fel. När du gör Ethereum-gruvdrift ensam tävlar du med andra människor och får bara belöningar om du först löser mattepusslet. Eftersom du tävlar med ett mycket stort nätverk av människor och företag som har mycket resurser, skulle du behöva få mycket tur mycket ofta. Att bryta ensam är bara lönsamt om du har många resurser till ditt förfogande, vi pratar 100+ grafikkort. Att ha så mycket datorkraft har sina nackdelar. Du behöver oroa dig för:

 • Uppvärmningsproblem. Om din utrustning blir för varm kan den gå sönder. När din utrustning har gått sönder är det vanligtvis inte värt att reparera den. Du måste spendera mer pengar för att ersätta din gruvrigg och åtgärda uppvärmningsproblemen.
 • Ventilation. För att allt ska fungera korrekt måste du ha många fläktar som rör luft mycket snabbt. Som jag har nämnt ovan är uppvärmning ett verkligt problem.
 • Ljud. Alla fläktar som snurrar och kyler ner din utrustning skulle göra mycket buller. Det skulle bli väldigt högt, väldigt snabbt. Vanligtvis behöver du något som ett garage / lager eller en avlägsen plats för att behålla allt.
 • Elkostnader. Att ha så mycket utrustning använder ström samtidigt skulle förbruka mycket el. Till exempel, med bara tio grafikkort skulle du spendera cirka 3-4 dollar på el per dag. Föreställ dig att rampa upp till 100 kort för att vara konkurrenskraftig. Kostnaden för att driva dem alla skulle lägga upp till 30-40 dollar per dag bara i elkostnader.
 • Plats. Att ha en plats att lagra 100+ Ethereum gruvutrustningar är inte något som är tillgängligt för de flesta.

Cloud Mining

När du använder molnbrytning betalar du någon annan för att bryta åt dig. Så här fungerar det är att du hyr gruvtid från andra människor och i gengäld ger de dig alla belöningar de kan bryta ut. Cryptocurrency cloud mining kan verka lite dumt.

 • Varför skulle någon använda sin utrustning för att bryta åt dig när de kan bryta för sig själva?
 • Varför skulle du betala någon annan för att bryta åt dig när du kan investera pengarna i utrustning och bryta själv
 • Varför spenderar du inte pengarna på att köpa den kryptovaluta du vill ha istället för att betala någon för att bryta den?

Och allt detta är giltiga frågor. Det är inte bättre eller sämre än att göra allt arbete själv. Låt oss analysera fördelarna och riskerna med Ethereum cloud mining.

Fördelar:

 • Du ansvarar inte för utrustning som går sönder. När du har betalat någon för att bryta för dig köper du en viss mängd arbete som måste göras. Och alla reparationskostnader är inte ditt ansvar. Var dock försiktig, vissa företag får dig att betala för el- och reparationskostnader. Läs kontrakten noggrant och undvik detta!
 • Du behöver inte ha en betydande mängd bullrig utrustning i ditt hem eller lager.

Nackdelar:

 • Du betalar pengarna i förväg om Ethereums pris sjunker, du har ingen chans att få tillbaka dina pengar. Och du har fastnat med gruvarbetet du köpte.
 • Du kan inte ändra gruvprogramvaran och hårdvaran som molnleverantören använder.

Molnbrytning är ett säkert sätt för gruvleverantörer att garantera sig vinst för den utrustning de har köpt. Priset på kryptovaluta påverkar inte dem eftersom du betalar dem i förskott. Så när du köper molntjänster behöver du inte hantera några problem som följer med att göra din ethereum mining rig. I en idealisk situation är molngruva mindre lönsamt än att bryta själv. I stället för att använda molntjänster kan du också bara köpa ethereum.

Personlig åsikt: För närvarande försök att hålla dig borta från molntjänster. Om du vill investera i molntjänster använder du bara pengarna för att köpa din önskade kryptovaluta istället. Du kommer att få dina belöningar direkt och om något går fel kommer du att kunna sälja din kryptovaluta.

Hur man samlar min Ethereum: Handledning

Så din dator kommer att användas för att bryta Ethereum. Låt oss gå igenom de verktyg som din dator behöver för att vara en effektiv gruvarbetare. Här är allt du behöver för att vara en framgångsrik Ethereum-gruvarbetare:

 • En Ethereum-plånbok för att hålla alla dina nyvalutor;
 • GPU-drivrutiner;
 • En gruvapplikation (Claymore gruvarbetare);
 • En gruvpooladress om du ska bryta i en gruvpool;
 • Ett grafikkort (GPU) med minst 3 GB RAM-minne;
 • Ett kompatibelt operativsystem (Windows 7 eller 10 64bit).

Skapa en digital plånbok

Innan du startar Ethereum-gruvdrift måste du skapa en digital plånbok. Du har en plånbok i verkligheten för dina fysiska pengar.

Kryptovaluta fungerar på samma sätt. Du vill skapa en digital plånbok där du kan behålla din Ether. Du kan följa en guide om hur du skapar en plånbok här.

Eller helt enkelt välja marknadens säkraste och mest pålitliga plånböcker – Ledger Nano X och Trezor Model T för att hålla din Ethereum säker!

Ledger Wallet Deal aktivt just nu:

Installera dina grafikkortdrivrutiner

När din digitala plånbok är klar och redo är det dags att uppdatera programvaran på din dator. Gruvprocessen blir mer lönsam om din hårdvara kör alla de senaste uppdateringarna. Så uppdatera dina drivrutiner nu.

För AMD-grafikkortanvändare

Om du har ett AMD-grafikkort kan du ladda ner de senaste drivrutinerna för ditt kort rätt här.

Använd dessa om du planerar att göra andra saker med din dator, som arbete eller spel.

Eller här.

Använd dessa om du bara planerar att använda din dator för Ethereum-gruvdrift. Dessa är optimerade för gruvdrift och endast gruvdrift. Det betyder att du inte kan göra mycket mer med din dator.

För användare av Nvidia-grafikkort

Om du har ett Nvidia-grafikkort kan du ladda ner de senaste drivrutinerna för ditt kort till höger här.

Ladda ner och installera drivrutinerna baserat på vilket grafikkort du använder.

Installera gruvprogramvara Ethereum

 1. Gå till https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.0Claymore's Dual Ethereum gruvarbetare
 2. Ladda ner den senaste versionen av Claymore Dual Miner. Genom att klicka på en av de markerade länkarna. Från och med idag är den senaste versionen 11.0. Denna handledning använde den andra länken från Megaupload.mega-uppladdning
 3. Klicka på den senaste versionen för Windows. Klicka sedan på nedladdningen som en zip-knapp. Vänta tills nedladdningen är klar. Spara filen på skrivbordet för enkel åtkomst.ladda ner som zip
 4. Extrahera Claymore v11.0-filer till en mapp på skrivbordet för enkel åtkomst.
 5. Öppna mappen du just har extraherat för att visa filerna, den ska se ut så här.

  Claymore-öppnade

 6. Högerklicka på Start
 7. Klick Redigeraredigera
 8. Redigera Start.txt-filen och infoga följande rader:

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0

setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100

setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1

setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100

setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100

EthDcrMiner64.exe -pool -wal -epsw x

Välj din pool från en av dessa rekommenderade Ethereum-gruvbassänger.

Poolnamn Poolavgift Minsta utbetalning (ETH) Pooladress Poolstorlek
2Miners 1,0% 0,01 eth.2miners.com:2020 Små
Nanopool 1,0% 0,05 eth-eu1.nanopool.org:9999 Väldigt stor
Dvärgpool 1,0% 0,05 eth-eu.dwarfpool.com:8008 Medium
Ethermine 1,0% 0,05 eu1.ethermine.org:4444 Väldigt stor

Obs! Dessa pooladresser är för Europa-regionen. Om du bor i USA eller Asien kan du få bättre resultat med adresser som ligger närmare din region. Besök poolwebbplatsen och ta reda på om poolen stöder din region.

Istället för < Mining_Pool_Address> skriv in din pooladress.

I stället för att skriva in din plånbokadress:

insitde-startbatNär du är klar ska det se ut så här:

plånbokstyp

KOPIERA INTE DEN PLATSADRESS som du ser på BILDEN, ANVÄND DIN EGNA. OM DU KOPIERAR DENNA PLATSBORD ADRESSER ALLA DET ETER DU MINE GÅR TILL OSS, INTE DU. OM DU ANVÄNDER MYETHERWALLET KAN DU HITTA DIN WALLET-ADRESS genom att gå till https://www.myetherwallet.com/ OCH KONTROLLERA UNDER KONTONADRESS

plånbok-adress

 1. Spara Start.txt med dina nya värden genom att gå till fil -> spara som

  ethereum-mining-start

 2. Ändra filnamnet till start.batStart
 3. För att spara som typ: välj Alla filer
 4. Klicka på spara och klicka Ja, när du får frågan om du vill ersätta filenbyta ut
 5. Dubbelklicka Start.bat att börja brytaStart
 6. Om du har följt stegen ovan bör du se den här skärmen.Framgång

Det är allt! Din dator bryter nu Ethereum. Lämna den här skärmen öppen. I det här exemplet har jag använt 2miners pool och MyEtherWallet. Men du kan använda andra plånböcker och andra gruvbassänger.

Här är listan över andra rekommenderad gruvprogramvara att du bör kolla in:

 • ccgmining.com
 • hashflare.io
 • minergate.com
 • nicehash.com

Hur du kontrollerar hur mycket du har brytt?

Varje pool har ett annat gränssnitt men principen förblir densamma. Du måste gå till poolens webbplats och skriva in din offentliga plånbokadress. Låt oss använda 2miners-poolen som ett exempel.

Du skriver in din offentliga plånbokadress i sökfältet och du kan se all information om dina Ethereum-gruvinsatser. När det gäller en 2miners-pool när ditt saldo når 0,01 ETH skickas det till din plånbokadress som du har skrivit in i start.bat-filen tidigare.

check-saldo

Hur man beräknar vinster

 • Öppna din gruvarbetare och kontrollera hur många Megahash per sekund din hårdvara skickar in (Mh / s)
 • Vi kan se att vår ena GTX 1070 GPU fick 32,2 Mh / s.

  check-eterumbrytning

 • Öppna gruvkalkylatorn tillgänglig här.
 • Skriv in dina Mh / s, kostnaden för el och strömförbrukning. Du får genomsnittliga resultat baserat på hur mycket 1 ETH är åt gången.eterumbrytning

Tips och tricks

 • Om du planerar att lämna din dator under långa perioder är det här några saker du kanske vill göra för att undvika driftstopp.
 • Datorns ströminställningar: Om din dator förblir inaktiv under lång tid kommer den att “gå i viloläge”. När din dator har gått i vila kommer den att sluta bryta. För att undvika detta, gå till dina ströminställningar och se till att din dator aldrig sover.

Nu kan din dator bryta hela dagen utan att sova.

Avslutande tankar

Genom att vara en Ethereum-gruvarbetare hjälper du den att hålla sig decentraliserad och bli belönad i processen. Du bör se på Ethereum som en värdefull tillgång att hålla eller handla. Blockchain-tekniken och Ethereum-nätverket har redan bevisat sitt värde. Flera decentraliserade applikationer har redan lyckats. Marknadssvaret verkar utmärkt. När fler börjar bygga på plattformen som Ethereum har skapat, borde vi se ännu större resultat.

När du väl har brytt Ethereum, se till att hålla den i en säker hårdvaruplånbok, som Ledger Nano X och Trezor Model T. När allt kommer omkring vill du inte förlora dina tillgångar!

Ledger Wallet Deal aktivt just nu:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map