Ethereum Cloud Mining – Var ska man börja?

Kryptovalutor får mer och mer erkännande med tiden. Människor börjar använda många nya termer relaterade till kryptos. “Hashing”, “HODLing” och “mining pool” är bara för att nämna några – och de flesta av dem kretsar kring att dra nytta av kryptovalutor. Men idag är vi bara intresserade av en specifik term – Ethereum cloud mining.

I den här guiden kommer vi att diskutera all Ethereum cloud mining – vad det är, varför människor gör det och hur man gör det. Jag berättar allt om de många olika alternativen att välja mellan när du funderar på att gå med i molngruvsbranschen. Dessutom går jag igenom processen med att skapa din första molngruppspelning och vad du ska göra efteråt.

Om du är ett fan av Ethereum kan du också göra en investering. För att göra det måste du välja en tillförlitligt kryptovalutautbyte – Coinbase, Binance och Coinmama är bra alternativ.

Nu, låt oss komma till molnbrytning.

Cloud Mining

För att uttrycka det i mycket enkla termer är molngruvning en process där du betalar någon för att ”hyra” ut sina kryptovalutautrustningar, el och – naturligtvis – själva gruvtjänsten..

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Människor (men oftare är det företag) som erbjuder Ethereum molntjänsttjänster har vanligtvis stora gårdar. En gård är helt enkelt en stor mängd gruvutrustningar som arbetar i en specifik anläggning. Denna anläggning måste dock vara välutrustad – kylningen måste vara i nivå, den måste ha mycket utrymme för att lagra alla gruvriggar. Ett behov av enorma mängder el är också en sak att tänka på.

Om du till exempel vill börja molnbrytning Ethereum, är det första du måste göra att hitta en värd – någon som skulle vara villig att sälja sina Ethereum molntjänster. Efter det skulle du helt enkelt komma överens om ett kontrakt, skaka hand (fysiskt eller via internet) och det är det!

Värdar erbjuder vanligtvis ett brett utbud av tillgängliga kontrakt som sträcker sig från ”mindre investering – mindre vinst” till ”enorma investeringar – större vinst”. Människor som aldrig har haft någon erfarenhet av kryptovalutor brukar börja från de lägre investeringsnivåerna. När du ser att tjänsten faktiskt är legitim och att du långsamt men säkert tjänar pengar kan du uppgradera ditt kontrakt när som helst.

Alternativt kanske du vill hitta en gratis Ethereum molngruv värd. Detta har naturligtvis sina för- och nackdelar, så låt oss ta itu med saken direkt.

Gratis Ethereum Cloud Mining

Som jag har nämnt tidigare är ett av sätten du kan börja med molngruva att hitta en gratis Ethereum-molntjänst. I detta sammanhang betyder “gratis” att du inte behöver betala några initiala avgifter till din värd, vilket vanligtvis skulle vara fallet. Du kan välja att uppgradera din plan om du vill. Men om detta inte övervägs krävs ingen första insättning.

Så hur tjänar dessa molngruvvärdar då? Först och främst tenderar människor ofta att uppgradera till högre vinstplaner. Detta ger bättre resultat men har i sin tur en adekvat avgift. Om du inte vill uppgradera till en bättre plan, tar värden helt enkelt en liten andel av dina intäkter som “hyrpengar” i slutet av varje månad.

Med det sagt, låt oss titta över några av de mest populära gratis Ethereum-molntjänstleverantörerna. Listan rankas inte i någon särskild ordning.

Swiss Gold Global

Swiss Gold Global (från och med nu: SGG) har varit aktivt i cirka tio år nu. De har etablerat sig ett rykte som ett professionellt, hedervärd och legitimt företag och erbjuder en mängd olika mynt – inklusive Ethereum – att bryta.

Ethereum cloud mining - schweiziskt guld globalt

SGG erbjuder dagliga utbetalningar och en säker plattform att bryta ut från. Totalt har de fyra olika nivåer av molnbrytning (exklusive den gratis) som sträcker sig från $ 249 till $ 5000.

Företaget har också ett affiliate-program. En av de bästa funktionerna i programmet för människor som är intresserade av molnbrytning är att du kan konvertera dina anslutna provisioner till en livstid (ja, LIFETIME) molnbrytningsavtal. Det här är så sällsynt att det nästan låter för bra för att vara sant.

SGG erbjuder också fullt stöd för alla ämnen relaterade till molnbrytning. Dessutom har de en funktion som låter dig sälja tillbaka dina intäkter och stoppa kontraktet när som helst om du bara vill.

Swiss Gold Global är verkligen en del av ledarna när det gäller gratis Ethereum-molnbrytning. Med nästan tio års erfarenhet kan det här vara värt att kolla in om du är intresserad av molnbrytning i allmänhet.

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

Nice-Miner

Nice-Miner är ett annat alternativ om du letar efter en gratis Ethereum-molntjänst. Dessa killar låter dig börja molnbrytning utan att behöva någon hårdvara.

Ethereum cloud mining - Varför välja nice-miner?

Nice-Miner erbjuder en gratis registreringsbonus och en snabb supporttjänst. De har också ett affiliate-program (remiss), samma som Swiss Gold Global. Nice-Miners affiliate-bonus kan stapla upp till 15%.

Med Nice-Miner kan du välja mellan tre olika nivåer – 3 månader, 5 år och ett livstidspaket. Dessa nivåer varierar i kostnad men är relativt överkomliga jämfört med andra Ethereum molntjänster i branschen.

Ethereum Miner (ethrun.net)

Ethereum Miner är en användarvänlig och väl optimerad Ethereum molngruppvärd. De erbjuder dig en snabb installation och ett brett utbud av planer att välja mellan om du är intresserad.

Ethereum cloud mining - ETH-gruvarplaner

Ethereum Miners priser för planer varierar från 0,5 ETH till 10 ETH. De är transparenta med sina tjänster och till och med ger förslag på var du kan skapa en Ethereum-plånbok om du inte har en, och var du kan köpa Ethereum från.

Enligt deras officiella webbplats kan du tjäna upp till 0,0035 ETH per dag om du väljer att inte köpa någon av deras föreslagna planer och helt enkelt mina ETH gratis. Med tanke på att detta inte kräver någon investering från din sida är det inte så illa med en affär.

Betalad molngruva

Nu när jag har täckt några av de mer populära gratis Ethereum-molnbrytningsplatserna och -företagen kan vi gå vidare och prata om värdar som kräver en första avgift för sina molntjänster..

Det är vettigt att gratis molnbrytning är mycket mer attraktivt än en som du måste betala för ur fickan, men det är inte bara svartvitt. Även om de ovan nämnda sajterna erbjuder en tjänst utan en initial avgift, är gruv- och hashhastigheterna så mycket långsammare än de för betalda molngruvvärdar.

Förutom snabbhet ger gratis Ethereum-molnbrytningsplatser dig sällan någon eller någon kontroll över saken, där Ethereum-molngruvsföretag som kräver någon form av förskottsbetalning ofta är en annan historia. Dessa värdar kan till exempel ha kameror installerade på sina gårdar och låta kunderna ställa in när som helst via internet för att kontrollera hur deras riggar går.

Nu vet du fördelar och nackdelar med gratis och betalda molntjänster för Ethereum. Låt oss granska en lista över några av de mer populära och etablerade värdarna som är kända för molnbrytning Ethereum. De är inte listade i någon särskild ordning.

Genesis Mining

Genesis-gruvföretaget är förmodligen en av de mest kända och ansedda molntjänstleverantörerna där ute. De är allmänt accepterade som det största och bäst utvecklade företaget i kryptogruvvärlden.

Ethereum cloud mining - Genesis mining

Genesis erbjuder sina kunder toppmoderna gruvutrustningar. De är utformade för att bryta Bitcoin och en mängd andra altcoins. Företaget säger stolt att de är ett verkligt, verkligt baserat team av proffs och kryptoentusiaster.

Genesis Mining erbjuder kunderna fyra olika planer att välja mellan när det gäller Ethereum cloud mining, den fjärde planen ger möjlighet att anpassa priserna på sätt som passar dig bäst.

Ethereum molnbrytningspriser

Priserna för Genesis-planerna varierar, men det är säkert att säga att du får vad du betalat för.

Med ambitiösa framtida produkter, kvalitetssäkring och ett dygnet runt arbetsteam har Genesis Mining byggt upp rykte som ett pålitligt, prestationsorienterat företag. Om du planerar att investera i Ethereum cloud mining bör dessa killar dyka upp på din radar.

HashFlare

HashFlare är ett annat känt namn i gruvvärlden för kryptovaluta. Webbplatsens standarderbjudande är Bitcoin cloud mining, men du kan också bryta Litecoin, Dash, Zcash och – naturligtvis – Ethereum.

Ethereum cloud mining - Ethash-priser

De kräver ingen underhållsavgift och använder vanliga GPU-gruvriggar för sina molngrupprocesser.

Vad som är trevligt med HashFlare är att de erbjuder detaljerad statistisk information på deras webbplats, så att du inte bara kan komma åt informationen utan också analysera och tänka på giltigheten för deras tjänster. Dessutom låter företaget dig välja den gruvpool som bäst passar dina behov – det här är en utmärkt funktion för att det främjar den frihet som du som kund har när det gäller att ta saker i egna händer.

Fasta avgifter, omedelbara uttagsalternativ, omedelbar anslutning – HashFlare har allt som alla företag skulle behöva för molnbrytning Ethereum. Om du letar efter en anständig Ethereum molntjänst, ge dessa killar ett skott!

HashGains

Med ett liknande namn som sin konkurrent är HashGains också ett populärt val för människor som vill delta i kryptovaluta-gruvspelet.

Ethereum cloud mining - Hashgains-priser

HashGains har fem olika alternativ att välja mellan när det gäller molngrupp Ethereum (den femte är ett anpassat val). Det som är trevligt med den här tjänsteleverantören är att de har ett roligt och interaktivt gränssnitt. Folk verkar gilla det.

HashGains utropar också stolt att de har banbrytande teknikhårdvara, exceptionella prestandastandarder och ett ständigt färdigt backup-system. Utbetalningen på hashpriser och har konkurrenskraftiga priser, så se till att kolla in dem!

I’m Got My Ethereum – What Now?

Så du valde en molntjänstleverantör och har redan börjat göra vinster. Häftigt! Nästa logiska steg är att sälja det du har samlat in.

Många olika online-handlare har att göra med kryptovalutaförsäljning. Det som är bra är att du försöker sälja Ethereum – det är en enorm och populär krypto, du borde inte stöta på några svårigheter att hitta någon att sälja den till.

Välj alltid en handlare som har ett gott rykte, är välkänd i samhället och prioriterar säkerhet. När du har valt dubbelkolla online – bara för att vara säker. Om du bestämmer dig för att lagra Ethereum bör du se till att få en pålitlig plånbok. Hårdvara sådana, såsom Ledger Nano X och Trezor Model T, är de mest rekommenderade.

Efter denna punkt är du nog bra. Många av online-kryptohandelssidorna har omfattande guider om hur man registrerar och börjar handla olika kryptovalutor.

Slutsats

När det gäller Ethereum cloud mining kan det vara svårt att bestämma dig först. Du måste bestämma om du vill ha en gratis eller betald tjänst. Om det sedan är betalt, hur mycket är du villig att betala? Därefter bör du välja en ansedd tjänsteleverantör, lära känna alla branschens troper osv. I slutet av dagen, med kryptovalutapriserna som är så volatila, är det till och med värt att investera i molnbrytning i allmänhet?

Om du har bestämt dig för att följa igenom och ge Ethereum cloud mining en chans – bra! Dubbelkolla alltid din valda värd för att undvika alla typer av möjlig bluff. Du kan göra detta genom att besöka olika onlineforum och chattrum.

Slutligen, spela alltid säkert när det gäller kryptovalutainvesteringar (eller andra typer av investeringar där!). Det finns ingen anledning att skynda dig – ta dig tid och forska! Och när du har gjort dina läxor och är redo att sätta igång – börja långsamt! Du kan alltid uppgradera din plan om du ser att din molntjänst fungerar. Håll dig inte till en tjänsteleverantör som du kommer att hata. Det är helt enkelt inte värt det.

När vi pratar om investeringar och säkra plattformar bör du se till att kolla in Coinbase, Binance och Coinmama. Dessa kryptovalutabörser är bland branschledarna och anses vara mycket tillförlitliga.

Coinbase Deal aktiv just nu:

Med det sagt önskar jag dig lycka till i ditt molngruppsarbete!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map