En MyCelium Wallet Review

Plocka en Bitcoin plånbok kan vara en tuff utmaning – det finns det många olika plånböcker på marknaden kan det vara nästan omöjligt att välja en enda. Idag vill jag dock göra processen enklare för dig genom att ge en MyCelium-plånbokgranskning.

Varför MyCelium? Det är frågan jag ska försöka svara i den här guiden. Vi pratar om plånbokens start och ursprunget till företaget bakom det, Mycelium plånbok avgifter och täcker några av de bästa MyCeliums funktioner samt upptäcka dess värsta nackdelar.

I slutet, när allt sägs i sten (eller pixlar; beror på var du läser det här från), bestämmer vi om den här plånboken är en värdig utmanare att överväga när det gäller kryptoplånböcker.

Fördelar

 • Pålitlig
 • Öppen källa
 • Snabba och flytande anslutningar
 • Olika konton

Nackdelar

 • Ingen skrivbordsversion
 • Kan vara svårt att navigera

Lär känna MyCelium

Mycelium, som ett företag, var skapades 2008. Det utformades av ett team av tekniskt kunniga människor som mestadels var hårdvaruingenjörer. Det ursprungliga syftet med företaget var att utveckla ett nätverksprojekt.

Efter släppet av Bitcoin tillbaka 2009 ändrades dock saker: företaget intresserade sig djupt av blockchain-teknik, och de erkände omedelbart Bitcoin som ett lovande koncept. Med tiden lärde de sig mer och mer om ny teknik.

Hittills har MyCelium lanserats tre Bitcoin-relaterade projekt – detta visar bara hur mycket de tror på denna kryptovaluta.

Projekten i fråga är MyCelium Wallet, Entropy och Gear.

Nu när du vet lite om företaget, låt oss kolla in plånboken själv.

Senaste Ledger Wallet-kupong hittades:

MyCelium Wallet Review

Låt oss börja den här MyCelium-plånbokgranskningen från början och prata om starten av plånboken.

Början

Förmodligen ett av företagets mest ambitiösa projekt – MyCelium Bitcoin-plånboken – skapades för att skapa en allomfattande funktionell men ändå lättanvänd Bitcoin-plånbok.

MyCelium-plånbokgranskning: hemsida.

Teamet bakom plånboken var verkligen i en utmärkt position – det faktum att de redan hade byggt och etablerat sitt företag ett år innan Bitcoin släpptes gav dem en strategisk fördel. Under årens lopp kunde de också växa och utvecklas tillsammans med det aktuella kryptomyntet – detta gav MyCelium fördelen att kunna följa trenderna i en ständigt växande konkurrensmiljö.

Plånbok funktioner

MyCelium-plånboken annonseras för att vara en av de bästa Bitcoin-plånböckerna där ute – även om skaparna kanske inte säger att listan över de tillgängliga funktionerna som plånboken erbjuder med dessa ord verkligen är imponerande. Låt oss hoppa in i det här MyCelium recension och ta reda på varför.

Till att börja med är det förmodligen värt att nämna att MyCelium-plånboken är speciellt utformad för Bitcoin – plånboken kan inte innehålla någon annan kryptovaluta än.

Dessutom är plånboken utformad som en mobil app för båda Android och iOS – skrivbordsanvändare kommer tyvärr att behöva bli besvikna. Men från början var MyCelium Bitcoin-plånboken utformad för att vara både funktionell och mobil – medan telefoner passar den här beskrivningen är stationära datorer en annan historia.

Jag har lagt märke till att vissa recensioner av MyCelium-plånböcker som finns online inte betonar detta tillräckligt, men plånboken är det också kompatibel med Trezor och Huvudbok – det betyder att du kan ha den här plånboken även om du använder en offline Bitcoin-lagringsenhet!

MyCelium plånbokgranskning: integrationer.

När det gäller plånbokens funktioner i sig finns det tre anmärkningsvärda grupper som är värda att prata om – marknad, de konton, och integration.

Marknaden är integrerad i själva MyCelium Bitcoin-plånboken. Det betyder att när du vill göra en transaktion (oavsett om det är att köpa eller sälja något) så finns det inget behov av att överföra Bitcoin- eller fiat-valutorna från din plånbok till marknaden. Detta lägger till extra säkerhet till hela processen.

Det är också helt uppenbart att MyCelium är mycket bekymrad över integritet och anonymitet – företaget krypterar all din data från chattar och transaktioner.

MyCelium garanterar maximal diskretitet genom att ange att den enda informationen de får från dina chattar är tidsstämplar och krypterad text. När det gäller transaktioner ser MyCelium bara allmän information – Bitcoin-adress, plats, smeknamn, handelshistorik osv.

Tabell: Funktionerna i plånböckerna Electrum och MyCelium

MyCelium har en ganska cool variation för att välja hur du vill hantera ditt konto.

Även om företaget säger att autentisering av gamla lösenord tillhör det förflutna, erbjuder de en några sätt som du kan säkra ditt konto på. Det öppna protokollsystemet som finns på plats i plånboken säkerställer dock att dina medel alltid är under ett säkert autentiseringslager.

Några av de typer av konton som MyCelium Bitcoin-plånboken erbjuder inkluderar “endast bevakning” -konton, enadressadresser och hårdvarukonton. Återigen är den sista väldigt viktig – det betyder att du kan skapa en MyCelium-plånbok på en offline-hårdvaruenhet som en gruvrigg eller en ASIC!

När det gäller integration nämner MyCelium fem olika namn från branschen: Cashila, Coinapult, Glidera, Trezor, och Huvudbok.

MyCelium plånbokgranskning: integrationer.

Dessa är verkligen stora integrationer – de tre första gör transaktioner och insättningar & tar ut en ganska flytande och enkel process, medan de två sista är de största namnen på kryptovalutor som lagrar hårdvara.

Som du antagligen har samlat hittills erbjuder MyCelium-plånboken mycket olika och unika egenskaper samtidigt som de arbetar med några av de största namnen i branschen.

MyCelium, som listar alla dessa fantastiska funktioner, har också ett sätt att säkerhetskopiera det – 2014 vann företaget priset “Best Mobile App” från Blockchain.info. Detta är verkligen ganska imponerande och ger företaget så mycket mer kredit och legitimitet.

Plånboksnackdelar

I denna MyCelium-plånbokgranskning har vi redan pratat om företagshistoriken och funktionerna i plånboken. Låt oss titta över det mest märkbara MyCelium plånbok nackdelar.

När du försöker ta reda på mer om bristerna i MyCelium-plånboken kan du stöta på en bit av en vägg – det finns inte för många nackdelar det kunde urskiljas.

En av huvudfrågorna med plånboken som är värt att nämna i en MyCelium-recension är en som vi redan har pratat om – den att det inte finns en stationär version av plånboken.

Även om detta är helt förståeligt ur företagets perspektiv, så är det inte fallet från konsumentens sida. Vissa människor vill inte ha sin Bitcoin-plånbok överallt där de går och föredrar att hålla den någonstans säker, andra uppskattar helt enkelt ett skrivbord mer för dess användargränssnitt och den allmänna estetiken.

Hur som helst kan MyCelium förlora vissa kunder på grund av detta.

Ett annat klagomål du kan stöta på är att plånboken är inte optimerad på iOS såväl som det är på Android. Vissa användare rapporterar att de saknar vissa funktioner, märker långsammare bearbetningstid etc. Det är dock värt att betona att plånboken i sig fungerar bra – det är bara att den är långsammare och inte lika optimerad.

Plånbok Fördelar och nackdelar – Sammanfattning

Nu när vi har gått igenom både de positiva och negativa funktionerna i MyCelium-plånboken är nästa steg i denna MyCelium-plånbok att göra en snabb sammanfattning.

FÖRDELAR NACKDELAR
 • Superkänd och etablerad;
 • Erbjuder ett stort antal konton att skapa;
 • Anslutningarna är riktigt snabba och flytande;
 • Öppen källa;
 • Det är kompatibelt med de två stora namnen i kryptohårdvaruindustrin – Trezor och Ledger.
 • Har ingen skrivbordsversion;
 • Optimering inte bra på iOS-enheter;
 • Det kan vara lite svårt att hantera om du aldrig har använt en Bitcoin-plånbok förut.

Plånboksavgifter

Om du har kommit så långt in i MyCelium-plånbokgranskningen är den ena frågan i ditt huvud just nu förmodligen – “hur mycket?”. Tja, låt oss titta på plånboksavgifterna för MyCelium.

Plånboken i sig är gratis att använda. Du kan få tillgång till alla funktioner, anpassa den och så vidare – allt detta är gratis.

Men det finns transaktionsavgifter. Dessa beror på storleken på transaktionen – de kan gå från 0,25 $ till cirka 7 $.

Bortsett från det är det inga MyCelium-plånboksavgifter involverade i själva plånboken.

Jämför MyCelium sida vid sida med andra

Visste du?

Jämför MyCelium sida vid sida med andra

Alla Crypto-utbyten kan se ut som du men de är INTE alla samma!

ja! Visa mig jämförelsetabellen

Hur man skapar en MyCelium-plånbok?

Låt oss säga att du gillade plånboken – allt du har läst i den här MyCelium-plånbokgranskningen passar dig perfekt och nu vill du skapa en egen så snart som möjligt. Låt oss kolla hur du kan göra det.

Först och främst, kom ihåg att det inte räcker att bara ladda ner plånboken, installera det och det är det. Det finns många extra steg du bör ta för att se till att din plånbok fungerar som den ska, och ett av dessa steg är säkerhet.

Så vad du vill göra är att gå till tjänstemannen MyCelium plånbokssida (wallet.mycelium.com) och ladda ner plånboken själv (antingen på iOS eller Android). När nedladdningsprocessen är klar, installera och öppna Plånboken.

Gå nu till huvudmenyn och tryck på Säkerhetskopiering knapp. På din skärm visas 12 ord. Du kan inte ta skärmdumpar så skriv ner dem. Detta kommer att vara reservnyckeln för din plånbok – förvara och förvara den någonstans säker och utom synhåll.

MyCelium plånbokgranskning: MyCelium UX.

Det sista du bör göra är ställa in en giltig PIN-kod. Detta kan göras genom att gå till Inställningar och välja att ställa in PIN-koden.

PIN-koden krävs när du gör de olika Bitcoin-baserade transaktionerna från och till din plånbok, så kom ihåg det eller skriv ner det.

MyCelium Wallet – Slutlig bedömning

Så detta är nästan slutet på MyCelium-plånbokgranskningen! Om du har nått det så långt är det nu dags att titta på all information som ges i den här guiden och fatta en slutgiltig dom om MyCelium-plånboken.

Förmodligen den starkaste funktionen som MyCelium-plånboken har är företaget bakom det. När du har ett team som har arbetat med olika Bitcoin-relaterade projekt från myntets början, utvecklar du en helt annan förståelse och tänkesätt och är nästan måste skapa något fantastiskt.

Teamet har jobbat riktigt hårt för att skapa MyCelium-plånboken – den är mycket väl optimerad (iOS-versionen kan använda lite mer arbete) och är fullt funktionell, litar på nästan varje enskild person som har något att göra med kryptovalutor och har en erfarenhet av att erbjuda några av de bästa transaktionshastigheterna på marknaden.

Sammantaget är MyCelium-plånboken en fantastisk produkt och en frukt av superhårt arbete – och det bästa är att den är tillgänglig för alla som vill testa den eftersom den är GRATIS!

Slutsats

Det finns många olika kryptovalutaplånböcker på marknaden, precis som det finns många olika plånbokrecensioner. MyCelium-plånbokgranskningen har upphört, men det finns ett par avslutande uttalanden som jag skulle vilja göra innan jag säger adjö.

I de flesta av de MyCelium plånbok recensioner som du hittar online (inklusive den här) berömmer plånboken och såg ganska gynnsamt. Varför är det så?

Det som gör MyCelium-plånboken unik och intressant är kombination av sitt rykte & väletablerad med samhället och teamet bakom det.

Tabell: Fördelar och nackdelar med MyCelium-plånboken och Ledger Nano X

Många plånböcker online hävdar att de är överlägsna och erbjuder många olika funktioner och anpassningsbara alternativ för sina användare, men MyCelium-plånboken har en sak som gör det bättre än många andra plånböcker – erfarenhet. Det är livslängden och MyCelium-teamets passion bakom det gör att denna plånbok framstår som en av de bästa kryptovalutaplånböckerna där ute.

Jag hoppas att du gillade den här MyCelium-plånbokgranskningen. Som jag har nämnt tidigare finns det en hel del MyCelium-plånbokrecensioner online, men många av dem verkar inte gräva tillräckligt djupt eller nämna några av de viktigaste funktionerna bakom plånboken..

Innehållet som publiceras på denna webbplats syftar inte till att ge någon form av finansiell, investering, handel eller någon annan form av rådgivning. BitDegree.org rekommenderar inte eller föreslår att du köper, säljer eller innehar någon form av kryptovaluta. Innan du fattar finansiella investeringsbeslut, kontakta din finansiella rådgivare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map