Det bästa myntet att bryta – dina bästa Altcoin-gruvval

Hej och välkommen till den här guiden med det bästa myntet till mitt. Först och främst måste jag påpeka att kryptokurrencybrytning är ett stort ämne och att förstå det fullt ut skulle ta en mycket längre artikel än den här.

Med det sagt hoppas jag att detta kommer att fungera som en perfekt introduktion till ämnet. I slutändan hoppas jag att det hjälper dig att bestämma det bästa myntet till mitt.

Under guiden kommer jag att täcka många olika aspekter av Bitcoin och altcoin mining. Tillsammans ska vi titta på:

 • Vad är en kryptovaluta gruvdrift?
 • Hur kryptomynt faktiskt bryts?
 • Vad menar folk när de säger gruvsvårigheter?
 • Några användbara ord som ofta kommer upp när du läser om att bryta altcoins eller Bitcoin
 • Hur man väljer vad man ska bryta?
 • Slutligen ska jag titta på några av fördelarna med att bryta några av de bästa kryptorna idag?

Innan vi börjar titta på hur man väljer det bästa myntet till mitt, måste jag först förklara vad exakt gruvdrift är för de som är helt nya i ämnet.

Tänk också på att det finns enklare sätt att få altcoins. Välj bara en tillförlitligt kryptoutbyte och börja din resa! Det rekommenderas starkt att gå till Coinbase och Binance.

Låt oss börja!

Vad är Cryptocurrency Mining?

Gruvdrift är en viktig funktion i många kryptovalutor. Enkelt uttryckt är det processen genom vilken transaktioner kontrolleras för att se att de följer vissa regler i nätverket. Gruvarbetare uppmuntras att utföra nödvändiga kontroller och verifieringar ekonomiskt.

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Detta görs med avgifterna som samlas in från användare som betalar för att skicka sina transaktioner, samt en särskild belöning för ny valuta som släpps med varje nytt block som läggs till kedjan. Denna typ av betalning kallas blockbelöning.

När det är mest grundläggande är allt du behöver för att bryta kryptovaluta en dator, internet och en speciell mjukvara. Du hittar den här programvaran i GitHub-förvaret för den kryptovaluta du har valt att bryta. Alternativt kan du hitta den redan inbyggd i kryptovalutans plånboksprogramvara. Detta är fallet med sådana som Monero och Electroneum.

En uppdelning av Cryptocurrency Mining

Låt oss titta på en uppdelning av vad en kryptovalutagruppenhet faktiskt gör för att säkra nätverket och släppa nya mynt. För enkelhetens skull hänvisar jag till den valuta som bryts som Bitcoin. Processen är väldigt densamma för alla kryptovalutor som kräver gruvdrift dock:

 • Först kontrollerar datorn en lista över väntande transaktioner mot blockchain. De ser till att inget av mynten har spenderats två gånger och varje konto eller plånbok har tillräckligt med saldo för att skicka den Bitcoin-transaktion som begärs.
 • Sedan samlar datorn dessa verifierade transaktioner i ett block.
 • När en uppsättning transaktioner har bildats till ett block måste gruvarbetaren lösa ett slags pussel för att publicera blocket i kedjan. Detta pussel är att gissa blockets ”hash”.

Obs! En hash skapas genom att använda en kryptografisk algoritm för att förvandla texten som representerar alla transaktionsbelopp för det blocket, liksom deras avsändare och mottagare till en rad tecken. Den här karaktärsträngen är helt unik och kan bara hänvisa till blocket som försöker publiceras. Om du skulle ändra detaljer i blockets information skulle hash också förändras helt. Det här är väldigt viktigt.


 • När gruvdatorsystemet äntligen gissar rätt kombination av bokstäver och siffror i haschen, kan det publicera blocket i slutet av kedjan.
 • Eftersom varje block också innehåller hash från föregående block kan man inte manipulera kedjan. Om någon skulle försöka ändra antalet Bitcoin vid en viss adress, skulle det göra varje block i kedjan (efter manipuleringen) ogiltig.

Gruvsvårigheter

Ett kryptovalutanätverk ändrar automatiskt svårigheten för de problem som behöver lösas. Detta säkerställer att mynt släpps i jämn takt. Om många gruvarbetare bryter nätverket kommer svårigheten att öka.

Om väldigt få gruvarbetare säkrar nätverket blir det relativt enkelt att lösa problemen. Svårigheten med ett mynt påverkar också dess lönsamhet att bryta. Om din hårdvara är begränsad till GPU-enheter har det bästa myntet att mina har lägre svårigheter.

Ordlista över Cryptocurrency Mining Terms

 • Hash-hastighet – hur många gissningar en gruvarbetare kan göra med hash för ett block.
 • ASIC – applikationsspecifik integrerad krets. Dessa marker har utformats speciellt för att bryta ut kryptovaluta. De är dyra att köpa och makt hungriga men är de bästa på marknaden för gruvdrift.
 • Gruvrigg – En gruvrigg är en samling processorer, grafikprocessorer eller ASIC-chips som körs tillsammans för att öka gruvarbetarens hashfrekvens.
 • GPU – Grafikbehandlingsenhet utformad för att rendera 3D-grafik. De kan skapa fler gissningar på en hash än en CPU på samma tid.
 • CPU – Central Processing Unit. En CPU är som hjärnan på din dator. Den behandlar den information som den får från datorprogram. Processorer är också det billigaste, lättast tillgängliga sättet att bryta kryptovaluta.
 • Bevis på arbete – processen att gissa hash kallas proof-of-work. Arbetsbevis gör det mycket dyrt att fuska ett kryptovalutanätverk. Det är en viktig säkerhetsfunktion i de flesta blockchain-nätverk.

Så du vet nu hur gruvdrift fungerar, men hur ska du välja det bästa myntet att bryta?

Vad du ska leta efter när du väljer ett mynt

Om du vill välja det bästa myntet att bryta, finns det mycket att titta på. Först måste du tänka på vad du bryter ut kryptovaluta för att uppnå. För vissa kommer detta att vara uppenbart – omedelbar vinst. Andra kommer att överväga att bryta som en hobby som kan göra dem mycket rika på lång sikt.

Slutligen finns det de människor som vill bryta kryptovaluta för att säkra ett nätverk. Detta är fallet med många Bitcoin-hobbyister. Även om de inte kommer att göra någon direkt vinst, hjälper de till att decentralisera nätverket. För dem är brytning av nätverket som att betala för antivirusprogram för att säkra din dator – alla borde göra det.

I denna artikel antar jag att du vill dra nytta av dina gruvaktiviteter.

Kort Term Profitability

Om du bara letar efter kortsiktiga vinster måste du hålla dig uppdaterad om förändrade gruvförhållanden för olika projekt. Eftersom gruvsvårigheten för varje valuta ständigt förändras är det inte bra att jag säger att du ska rikta din hårdvara mot ett mynt och att du bara låter din hårdvara gå till jobbet. Vad som är lönsamt idag kanske inte är imorgon!

Av denna anledning är det mycket mer meningsfullt för mig att förklara hur man kan upptäcka vad man ska bryta själv. På det sättet känner du ständigt de bästa mynten att bryta och kan växla till att bryta altcoins som representerar mest lönsamhet vid varje tillfälle!

Minoräknare för gruvdrift

Ett av de enklaste sätten att kontrollera lönsamheten för varje kryptovaluta är att använda en miniräknare för gruvdrift. Det finns mycket att välja mellan.

En som jag gillar särskilt att använda tillhandahålls av CryptoCompare. Allt du behöver göra är att ange några detaljer och räknaren visar vilken som är mest lönsam av BTC, XMR, DASH, ETH, ZEC, LTC, ETC och PASC. Andra miniräknare visar också lönsamheten för andra mynt.

Det är enkelt att ta reda på vad man ska bryta med krypteringsgräskalkylatorn. Jag har beskrivit stegen nedan:

 • Ange den totala hashkraften (hashfrekvensen) för dina gruvutrustningar. Varje GPU eller CPU har olika hastighet. Du kan kontrollera dem här för icke-specialiserade enheter (GPU: er och CPU: er), eller här för ASIC-marker.
 • Ange den totala effekten som dina riggar förbrukar i watt. Detta kommer att beskrivas någonstans på specifikationssidan för en bit gruvutrustning eller på de två länkarna i föregående punkt.

  Nvidia GPU-jämförelse

 • Ange priset på din el. Detta kommer att ske i kilowattimme (kWh). Du kan få detta från din elleverantör.
 • Ange din avgift för gruvpool om det behövs.

Räknaren visar då vinsten du kan förvänta dig att göra per dag, per vecka, per månad och per år. Hur lätt är det?

CryptoCompare-applikation för bästa mynt att mina

Långsiktig potential för projektet

Ett annat sätt att bestämma det bästa myntet är att titta på projektets långsiktiga potential. Det kanske inte är det mest lönsamma myntet att bryta i dag, men din gruvdrift kan vara ett sätt att samla många mynt innan priset ökar med framtida antagande. Ett mynt som Ethereum skulle vara ett exempel på ett projekt med enorm långsiktig potential som kanske inte är det mest lönsamma idag.

En sak att notera, om du överväger att använda detta tillvägagångssätt för att välja det bästa myntet att bryta, är att du måste bestämma om din gruvrigg skulle vara mer användbar att bryta ett annat mynt och sedan handla det myntet för din valda långsikt projekt. Detta kommer att innebära lite mer arbete för dina räkning (faktiskt handla mynten samt ständigt kontrollera vilket är det mest lönsamma myntet att bryta), samt vissa transaktions- och handelsavgifter.

Nu när du har en uppfattning om Bitcoin och altcoin mining, och några idéer om hur du väljer vilket mynt du ska bryta, kommer jag att prata om dig genom några av de mest populära alternativen för kryptovalutagrupp idag.

Bästa mynt till mina: några exempel

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

Bitcoin

Bitcoin är för närvarande den främsta rankade kryptovalutan när det gäller sitt börsvärde. Tyvärr betyder det inte att det är det bästa myntet att vinna på vinster. Detta beror på att det redan finns så många ASIC-gruvutrustningar i nätverket. För en gruvarbetare som inte vill investera bokstavligen miljoner dollar på hårdvara kommer det inte att vara värt att bryta Bitcoin.

Allt sagt, det finns fortfarande en mycket god anledning att bryta Bitcoin – för att öka decentraliseringen i nätverket. Många Bitcoin-purister tror att endast Bitcoin erbjuder den nivå av oföränderlighet och censurmotstånd som behövs för en verkligt decentraliserad valuta. För dem är kostnaden för att driva en liten Bitcoin-gruvrigg ett litet pris att betala för att spela en roll för att säkra den viktigaste av alla kryptovalutor.

Men om det är strikt vinst du söker, lever du inte i ett kallt klimat med billig kraft och du har inte miljontals att investera, borde du antagligen leta efter möjligheter med att bryta altcoins.

Om du vill köpa Bitcoin och börja handla, rekommenderas det att du går till säkra kryptobörser som Coinbase och Binance.

Ethereum

Ethereum är ett projekt med enorm långsiktig potential. Faktum är att en av Reddits grundare, Alexis Ohanian, förutspår att varje Ether-token kommer att bli $ 15 000 vid utgången av 2018. Han tror att det kommer att komma över Bitcoin och bli den mest värdefulla tillgången i hela kryptovalutorummet. Om detta blev sant skulle det göra gruvdrift Ethereum till ett mycket bra långsiktigt spel. Låt oss undersöka ämnet mer för att ta reda på om Ethereum kan vara det bästa myntet för mig.

Ohanian och andra hausseartade kommentatorer baserar sina förutsägelser på det faktum att applikationer kan byggas ovanpå Ethereum-nätverket. Det talas om decentraliserade hemdelningsappar som Air Bnb eller motsvarande Ubers rittdelningsplattformar som skapas i Ethereum-nätverket. Om en av dessa applikationer visar sig vara lika framgångsrik som deras centraliserade ekvivalenter, skulle värdet av Ether-tokens skjuta upp.

Notera är också Enterprise Ethereum Alliance. Denna grupp av några av de största företagen på planeten testar för närvarande blockchain-applikationer som stöds av Ethereum-nätverket. Om du tittar på skärmdumpen nedan från gruppens webbplats ser du att det finns några ganska imponerande och spännande namn som är intresserade av Ethereum.

Ethereum myntpartnerskap

Monero

Monero är en kryptovaluta med ett mycket verkligt användningsfall som redan finns i den verkliga världen. Eftersom det är ett av de mest framgångsrika sekretessmynten finns det alla möjliga anledningar till varför människor vill använda det. Låt oss se i Monero är det bästa myntet till mig.

Det finns många Monero-användare som för närvarande köper och säljer saker för Monero på mörka webbmarknadsplatser. Men det finns också många exempel där sekretessfokuserade mynt är användbara som inte är olagliga.

Det finns till och med hela nationer som är intresserade av Monero. Ta till exempel Nordkorea. Den oseriösa staten har enligt uppgift använt Monero för att undvika ekonomiska sanktioner som västvärlden utsätter dem för.

Även om de olagliga tillämpningarna av Monero kan göra att vissa människor bryter det, skulle myntets integritetsfunktioner göra det mycket svårt att slå ner på Moneros användning. När allt kommer omkring, hur kan du polisera något du inte kan se?

En av de bästa sakerna med att bryta Monero är att du fortfarande kan bryta den lönsamt med antingen CPU eller GPU. Detta beror på att den använder en annan hashingalgoritm än Bitcoin och andra kryptovalutor, som kallas CryptoNote.

Det är också väldigt enkelt att skapa en gruvverksamhet i Monero. Det kan göras med GUI-versionen av plånboksprogrammet. Detta gör Monero till ett av de bästa mynten att bryta för absoluta nybörjare.

Electroneum

Electroneum baserades på Monero. Det betyder att det är lika enkelt att bryta som Monero är. Återigen har plånboken i sig en mycket lättanvänd “min” -funktion som börjar generera Electroneum med ett klick på en knapp.

Beslutet från Electroneum-teamet att göra sitt mynt till en av de enklaste valutorna börja bryta var avsiktligt. Electroneum har också några stora mål. Teamet bakom det vill verkligen att det ska bli kryptovalutan för de obankrade.

Genom att göra det enkelt för mobilanvändare att använda den inbyggda gruvprogramvaran som är ansluten till standardplånboken Electroneum, hoppas de att den kommer att utvecklas till den mest decentraliserade kryptovalutan. Detta enkla sätt att bryta valutan bör ge alla dessa mobiltelefonägare i tillväxtekonomier en chans att delta i den digitala ekonomin utan att behöva traditionella banktjänster.

Zcash

Zcash är en annan integritetsfokuserad kryptovaluta. En av de saker som gör det till ett populärt val bland kryptovalutagruvar är att det är ASIC-resistent. Det betyder att det fortfarande är mycket lönsamt att bryta Zcash med de mycket billigare GPU-chipsen, så det är ett stort plus när du väljer ditt bästa mynt att bryta om du inte vill spendera mycket på GPU.

Tack vare dess integritetsfunktioner stöds Zcash av sådana som Edward Snowden. han påståenden att dess “integritetsegenskaper är verkligen unika”. Den tidigare NSA-agenten är (naturligtvis) något av en expert på att skydda onlinedata. Det är delvis tack vare hans exponeringar om de skumma rutinerna från olika regeringar runt om i världen att integritet på nätet till och med fick den stora uppmärksamhet som de har gjort de senaste åren..

Det finns Lots av andra mynt också!

Naturligtvis är detta inte en fullständig lista över de kryptovalutor som är tillgängliga för mig. Det finns hundratals andra att välja mellan. De som listas ovan är bara några av de mest populära. Att plocka de bästa mynten att bryta beror på dina mål som gruvarbetare.

Men förhoppningsvis kommer de tips jag gav dig om hur du väljer vad du ska bryta innan de specifika exemplen hjälper dig att begränsa dina val för dig själv.

Slutsats

Det är vår guide till Bitcoin och altcoin mining. Jag hoppas att du tyckte det var både underhållande och, ännu viktigare, informativt.

Som du kan se finns det många olika saker att tänka på när man gräver altcoins, får en pålitlig hårdvaruplånbok, som Ledger Nano X och Trezor Model T är en av dem. Det finns omedelbar lönsamhet, ett projekts långsiktiga framgång och till och med om du vill bryta valuta av någon annan anledning än vinst.

I den här guiden behandlade vi mycket, så låt oss ta en snabb sammanfattning.

 • Vad cryptocurrency mining är.
 • Hur processen för kryptovalutagruv fungerar.
 • Vad vi menar med gruvsvårigheter.
 • Några användbara ord som du kan stöta på när du utforskar att lära dig att bryta altcoins eller Bitcoin.
 • Jag täckte sedan över hur man väljer det bästa myntet till mitt. Detta innebar att du tittade på dina mål som gruvarbetare.
 • Slutligen pratade jag om fördelarna med att bryta några av de bästa kryptorna idag. Jag täckte: Bitcoin, Ethereum, Monero, Electroneum och Zcash.

När det gäller dessa kryptovalutor kan du köpa eller handla dem på Coinbase, Binance eller Coinmama.

Nu när vi alla är klara, vad tycker du? Har du en bättre uppfattning om hur du väljer olika mynt att bryta. Vi skulle också gärna höra vad du tycker är det bästa myntet! Låt oss veta!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map