Bitcoin kontantpris förutsägelse: Vad du kan förvänta dig

Bitcoin Cash (BCH) lanserades 2017 och har blivit en av de bästa altcoins på marknaden. Det är faktiskt den nionde största kryptovalutan med ett börsvärde på 8,446 miljarder dollar.

Som du kan föreställa dig var 2017 ett enormt år för Bitcoin Cash och det är investerare. Men efter upp-och nedgångar 2018, kan det fortsätta att prestera 2021 och därefter? Tja, om du undrar hur Bitcoin Cash-prognosen ser ut, har du kommit till rätt ställe!

I den här guiden ska jag täcka de bästa förutsättningarna för Bitcoin Cash-pris både på kort och lång sikt. Jag tar dig igenom Bitcoin-kontantprognoser som jag har samlat från en mängd olika källor som använder olika förutsägelsemetoder. Sedan kommer jag att ge min egen åsikt om Bitcoin Cash och om jag tycker att Bitcoin Cash är en bra investering eller inte.

Så i slutet av den här guiden kommer du att ha mer kunskap om Bitcoin Cash, hur det har presterat det senaste året och hur framtiden ser ut.

Så, låt oss börja med en snabb översikt över Bitcoin Cash.

Vad är Bitcoin Cash?

Det som gör Bitcoin Cash unikt är att det bokstavligen föddes av Bitcoin. Den 1 augusti 2017 genomgick Bitcoin en hård gaffel. Denna hårda gaffel delade Bitcoin i två separata blockkedjor – Bitcoin och Bitcoin Cash.

Senaste Coinbase-kupong hittades:

För er som inte vet vad en “hård gaffel” är, låt mig förklara…

En hård gaffel är när en ny blockchain (Bitcoin Cash) skapas från en befintlig blockchain (Bitcoin). Den nya blockchain har dock gjort ändringar i tekniken för den befintliga blockchain.

Bitcoin Cash skapades för att övervinna två av de största utmaningarna som Bitcoin står inför. Dessa två aspekter har en betydande inverkan på Bitcoin Cash-förutsägelse, så låt oss ta en snabb titt på dem:

  • Skalbarhet: På grund av den enorma ökningen i popularitet har Bitcoin börjat möta några allvarliga skalbarhetsproblem. Bitcoins nätverk kan för närvarande endast hantera 7-10 transaktioner per sekund.

Bitcoin Cash löser detta problem genom att öka ”blockstorleken”. Detta gör det möjligt för Bitcoin Cash att bearbeta ett högre antal transaktioner per sekund jämfört med Bitcoin.

  • Kostnader för transaktioner: Transaktionsavgifter är ett stort problem för Bitcoin-användare. För närvarande är den genomsnittliga transaktionsavgiften för Bitcoin runt 1,31 $, medan det sitter runt 0,125 dollar för Bitcoin Cash. Som du kan se är det en stor skillnad!

Nu när du vet vad Bitcoin Cash är, låt oss prata om dess tidigare pristrender.

BCH Investeringshistoria

Som du kan se i diagrammet nedan växte priset på Bitcoin Cash från 310 $ den 1 augusti 2017 till 3656 $ den 20 december 2017. Denna snabba tillväxt gav investerarna en avkastning på mer än 1000% på mindre än 6 månader.


bitcoin-kontant-pris-förutsägelse

Bitcoin Cash-priserna såg många upp- och nedgångar, men för det mesta av 2017 var Bitcoin Cash en fantastisk investering. Medan Bitcoin-anhängare förväntade sig att Bitcoin Cash skulle misslyckas, ökade priserna på grund av dessa skäl:

  • De flesta av de stora börserna (inklusive Coinbase!) Bestämde sig för att lista Bitcoin-kontanter, vilket ökade dess handelsvolym.
  • Gruvlönsamheten för BCH ökade i augusti 2017, vilket gjorde den populär bland kryptovalutagruvar.
  • Ett nytt försök gjordes för att gaffla Bitcoin i november 2017. Detta försök misslyckades och fick investerare att tro att Bitcoin Cash var ett av de mest värdefulla Bitcoin-alternativen.

Med en uppfattning om de historiska trenderna i BCH, låt oss gå till vår Bitcoin Cash-förutsägelse.

Varning

Som du redan vet är kryptovalutamarknaden mycket spekulativ och stora prisförändringar kan ske inom några minuter. Det finns många faktorer som kan påverka priserna, till exempel regler, konkurrens, framväxten av ny teknik, marknadsuppfattningar och så vidare.

Så det är mycket svårt att komma med en korrekt Bitcoin Cash-prognos. De bästa Bitcoin Cash-förutsägelserna nedan kan eller kanske inte går i uppfyllelse och därför bör de inte betraktas som investeringsrådgivning.

Rådgivning med en finansiell expert rekommenderas starkt innan du gör några kryptovalutainvesteringar.

Bitcoin Cash Price Prediction 2021

Nu tar jag dig igenom några förutsägelser från 2021, som har sammanfogats med olika metoder. Detta hjälper dig att få en helhetsbild av framtiden för Bitcoin Cash.

Teknisk analys

Teknisk analys utförs med en mjukvara. Den baserar sina förutsägelser på två olika informationsbitar – historiska pristrender och historiska volymtrender. Det tar dock inte hänsyn till andra faktorer, som teamet, tekniken, marknadsscenariot etc. Det finns flera webbplatser som har utfört teknisk analys för att få en Bitcoin Cash-prisförutsägelse 2020.

Walletinvestor.com är en av dessa webbplatser, och deras Bitcoin Cash-förutsägelse ligger på $ 407 under ett år. Eftersom Bitcoin Cash nuvarande pris är $ 453, bör du inte märka mycket skillnad.

En annan teknisk förutsägelse har gjorts av tradingbeasts.com. Enligt dem förväntas priset på Bitcoin Cash ligga i intervallet $ 353 – $ 520 i december 2021. Naturligtvis är båda förutsägelserna för 2021 ganska lika.

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

Experter

Det är en bra idé att titta på vad kryptovalutaexperterna säger om framtiden för Bitcoin Cash. De ger kanske inte en exakt Bitcoin Cash-prisförutsägelse, men du kan se hur positiva eller negativa de är mot projektet.

Roger Ver, ofta kallad Bitcoin Jesus, har varit en högtalare för Bitcoin Cash sedan början. Som du kan se på ögonblicksbilden nedan, twittrade han nyligen till stöd för Bitcoin Cash.

Experts åsikt om bitcoin kontantpris förutsägelse

I en nyligen intervju, han sa också, “Jag är väldigt hausse på Bitcoin Cash, precis som jag var när jag var den allra första investeraren i Bitcoin 2011.” Han förutspår också att Bitcoin kommer att vara 10 till 20 gånger högre än sitt nuvarande värde, och Bitcoin Cash kommer att vara 2 gånger mer värdefullt om ett år.

Enligt honom är Bitcoin Cash populärt eftersom det kan lagras och användas som kontanter, vilket gör det möjligt att använda det i det dagliga livet. Roger Ver verkar ha en positiv Bitcoin Cash-prisprognos och förväntar sig att den kommer att visa god tillväxt under de kommande månaderna.

Andra källor

Låt oss ta en titt på Bitcoin Cash-prognosen från några andra (inte så tillförlitliga) källor, som baserar sina förutsägelser på faktorer som tidigare trender, team, tekniska fördelar och marknadsuppfattningar..

smartereum.com är en webbplats som regelbundet delar kryptovalutaprognoser baserat på ovan nämnda faktorer. Deras förutsägelse för Bitcoin Cash-pris 2021 sattes till $ 6700 för 2019. Det är 500% tillväxt på mindre än ett år!

En annan källa som regelbundet kommer ut med kryptovalutaprognoser är profitconfidential.com. Denna förutsägelse förväntade sig att priset på Bitcoin Cash skulle vara runt 7000 dollar i slutet av 2018.

Dessa förutsägelser var optimistiska eftersom de trodde att BCH är det bästa Bitcoin-alternativet, med beprövade fördelar som snabba transaktioner och låga avgifter. Men även om dessa Bitcoin Cash-förutsägelser var spännande, var de långt ifrån sanningen från och med 2019, fortsatte priset på Bitcoin Cash att sjunka.

BCH-förutsägelsen för 2021 är mer realistisk. Enligt vissa källor kan det gå upp till cirka 500 dollar i slutet av året.

Bitcoin Cash Prediction Long Term

Endast i grunden starka kryptovalutaprojekt kan överleva utmaningarna med konkurrens, regler och andra faktorer på lång sikt. Låt oss se om Bitcoin Cash är en av dem och hur förutsägelserna ser ut på lång sikt.

Teknisk analys

I likhet med den tekniska analysen Bitcoin prisförutsägelse 2021, samma webbplatser ovan ger också långsiktiga prisförutsägelser.

Enligt Walletinvestor.com, priset på Bitcoin Cash förväntas uppgå till cirka 7520,50 dollar om 5 år. Så om du investerar idag till 1118,2 $ skulle din investeringsavkastning vara cirka + 572,6% om denna förutsägelse visade sig vara korrekt. Men kom ihåg att 5-års förutsägelser kan vara mycket felaktiga.

Dessa långsiktiga prisprognoser tyder på att det kan finnas en positiv prisrörelse för Bitcoin-kontanter under de kommande åren. Du bör dock inte förvänta dig att priset kommer att förändras mycket i slutet av 2021.

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

Experter

Brian Kelly, en ledande kryptovalutaexpert, beskrev Bitcoin Cashas som den ”måste-äga” digitala valutan i en intervju på CNBC.

Brian Kelly är grundare och VD för BKCM LLC, ett investeringsbolag som fokuserar på kryptovalutor. Han sa att Bitcoin Cash gruvarbetare överväger att tilldela några av sina gruvbelöningar för att finansiera utvecklingen av BCH-ekosystemet.

Han lät entusiastisk över BCHs långsiktiga prestanda, tillade han vidare "Det är hur blockchainsvinstvärde. Du kommer att få fler användningsfall i den mån användbarheten översätts till värde. Det kan vara positivt för Bitcoin Cash."

Andra källor

smartereum.com har gjort en 5-årig Bitcoin Cash-prisprognos till $ 24.600. Förutsägelsen gjordes tillbaka 2018. Som investerare skulle jag älska att denna prisförutsägelse skulle gå i uppfyllelse, men jag tycker att den är alldeles för optimistisk.

Enligt en annan prisprognoswebbplats, priceprediction.co, ser Bitcoin Cash-framtiden ljus ut. De förväntar sig att Bitcoin Cash-priset kommer att ligga runt 9560,28 dollar om några år framöver.

Eftersom kryptovalutamarknaden är så volatil är det svårt att säga vilket pris BCH kommer att nå på sikt, men de totala utsikterna verkar dock vara positiva.

Som du vet är dessa förutsägelser bara en indikation på möjliga prisrörelser, men vem vet om de kommer att gå i uppfyllelse eller inte. Så du bör aldrig investera baserat på vad någon säger, istället bör du titta på de faktorer som kan göra det till en bra eller dålig investering.

Är BCH en bra investering?

I det här avsnittet kommer jag att dela några av de saker som kan hjälpa dig att komma med din egen Bitcoin Cash-prisförutsägelse. Följande är några av anledningarna som kan ha en positiv inverkan på Bitcoin Cash-framtiden.

Teknologi

Bitcoin Cash byggdes med Bitcoins teknik, men med betydande förbättringar. Som beskrivits tidigare har Bitcoin-kontanter högre transaktionshastigheter och lägre transaktionsavgifter än Bitcoin.

Brytning Profitability

För att någon kryptovaluta ska trivas behöver den ett stort nätverk av gruvarbetare som verifierar transaktioner och "skapa" nya mynt.

Den goda nyheten är att BCH-gruvdrift för närvarande är mer lönsamt än Bitcoin-gruvdrift. Detta gör att gruvarbetare byter till BCH från Bitcoin, vilket skapar ett mer gedigen nätverk för Bitcoin Cash.

Mainstream Adoption

BCH har gjort ständiga ansträngningar för att bli mer acceptabla i världen av onlinebetalningar. Det fick ett stort lyft nyligen när BitPay började stödja BCH.

BitPay, en betaltjänst, har endast stöd för Bitcoin sedan starten 2011 men tillåter nu sina handlare att acceptera BCH. Detta har ökat användningen av Bitcoin Cash.

Infrastruktur Utveckling

Det finns några spännande saker planerade för utvecklingen av BCH-infrastrukturen. Förutom plånbokstöd testar Bitcoin Cash-communityn också en beta-Telegram-tippbot – Tipmebchbot.

Bitcoin kontant deponering på Telegram

Denna nya bot från BCH gör det möjligt för Telegram-användare att tipsa andra användare som använder BCH.

Kan BCH vara en dålig investering?

Följande är några av de faktorer som kan påverka priset på Bitcoin Cash negativt.

Stänga Akoppling till Bitcoin

BCH är för nära kopplat till Bitcoin, så mycket att det nästan verkar som om det inte har sin egen identitet, det är därför Bitcoin kontantpris förutsägelse kan bli svårt. Människor tänker ofta på Bitcoin Cash i samma ljus som Bitcoin.

På grund av detta, om Bitcoin skulle misslyckas, är det stor chans att BCH misslyckas också. Men om Bitcoin får fart, kommer Bitcoin Cash att vara en av de första att skörda frukterna med tanke på att det är en av de största Bitcoin-konkurrenterna..

Brytning Centralisering

BCH har ofta kritiserats för att vara centraliserat när det gäller gruvdrift, något som strider mot begreppet decentraliserade kryptovalutor.

Det mesta av BCH-gruvdriften utförs av några få stora gruvarbetare. Detta är inte bara orättvist, utan ökar också säkerhetsrisken för hela nätverket.

Här är vad den berömda John McAfee har att säga om det:

John McAfee åsikt om BCH vs BTC

Konkurrens

Även om BCH för närvarande är en av de bästa altcoinsna kan den förlora den positionen på grund av det ökande antalet kryptovalutaprojekt.

BCH möter hård konkurrens från Litecoin, som också erbjuder fyra gånger snabbare transaktionshastigheter jämfört med Bitcoin. Det finns också andra konkurrenter som Monero, Dash, etc. som erbjuder integriteten för transaktioner.

Andra populära kryptovalutor som Ethereum, Cardano och EOS erbjuder också tekniska fördelar jämfört med Bitcoin Cash och vill också ta över BCH.

Slutord

Så där har du det! Du känner nu till några av de bästa Bitcoin Cash-prisprognoserna för 2021 såväl som de långsiktiga. De kanske inte har kommit från de mest ansedda källorna, men de är de bästa förutsägelserna jag kunde hitta!

Jag har täckt Bitcoin Cash-förutsägelser med hjälp av olika metoder som teknisk analys, teknik, marknadstrender, analys av experter etc. Alla dessa förutsägelser kan gå i uppfyllelse, men de kan också vara felaktiga. Så se till att du gör din egen undersökning och baserar ditt investeringsbeslut på andra saker än de beräknade priserna i den här artikeln.

Avslutningsvis har dock de flesta av dessa förutsägelser haft en positiv syn på framtiden för Bitcoin Cash. När du överväger faktorer som dess tekniska fördelar jämfört med Bitcoin, dess community, nya utvecklingar etc. Bitcoin Cash kan vara ett säkert val.

Så, vad tycker du om framtiden för Bitcoin-kontanter? Kommer den att se en enorm tillväxt, eller kommer den att se en ny priskrasch? Meddela oss gärna i kommentarerna nedan!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map