Bitcoin.com granskning

Utan tvekan, Bitcoin är den mest populära kryptovaluta i världen – jag menar, det är den som startade allt! Naturligtvis, med en sådan mängd uppmärksamhet som den får, har denna speciella kryptovaluta många dedikerade plånböcker. I denna Bitcoin.com granskning, kommer vi att titta på en av dem.

Om du tänker nu – med ett sådant domännamn borde den här plånboken vara bra, eller hur? -, du har inte för fel. Medan du hittar många “är Bitcoin.com säkert?” förfrågningar online verkar majoriteten av svaren tyda på det plånboken är verkligen värt att uppmärksamma.

Vi kommer dock in på de detaljerade detaljerna i god tid – vi pratar om legitimiteten på webbplatsen, hur den fungerar och om det är värt att använda som en tillförlitlig kryptoplånbok.

TL; DR: De flesta användare av Bitcoin.com-recensioner som hittades online är ganska positiva när det gäller plånboken i fråga. Användare hävdar att det är superenkelt att använda, speciellt när det gäller att köpa de faktiska mynten med fiatpengar. Även om det finns några mini-kontroverser kring plattformen, är det allmänna samförståndet att Bitcoin.com faktiskt är legitimt.

Fördelar

  • Mycket lätt att använda
  • Smidigt användargränssnitt
  • Väl ansedd plånbok
  • Finns på alla större plattformar

Nackdelar

  • Relativt stora avgifter
  • Stöder endast Bitcoin och Bitcoin Cash
  • Någon tidigare kontrovers
  • Saknar säkerhetsfunktioner

Bitcoin.com recension: PROS

Den nuvarande versionen av Bitcoin.com lanserades om 2015. En enda google-sökning kommer att avslöja för dig det domännamnet (och operationerna bakom det) har haft en ganska komplex historia av rättsliga tvister och miniatyr kontroverser. Från 2015 till augusti 2019 drevs Bitcoin.com av en kryptoentusiast med namnet Roger Ver.

Om det namnet låter bekant beror det förmodligen på att du har sett det komma upp i andra användare av Bitcoin.com-recensioner – visserligen, Herr Ver är en av de mer kontroversiella figurerna i kryptovalutavärlden.

Bitcoin.com granskning

Roligt nog skulle det faktiskt vara omöjligt att prata om Bitcoin.com och alla dess fördelar och nackdelar utan att också diskutera Roger Ver och hans syn på Bitcoin. De är faktiskt ganska sammanflätade med kryptoplånboken i fråga, speciellt när det gäller användarnas Bitcoin.com-recensioner och frågor som “är Bitcoin.com-plånboken säker?”.

Detta är sant även idag – medan Roger Ver har avgått från positionen som VD för hela företaget i augusti 2019, hans känslor angående Bitcoin, Bitcoin kontanter och begreppet decentralisering, i allmänhet dröjer sig fortfarande runt plånboken. Oroa dig inte, för allt detta kommer att utarbetas i avgifterna – för nu, låt oss koncentrera oss på plånbokens faktiska användbarhetsaspekter.

Mycket lätt att ställa in och använda

En av de första fördelarna som du kommer att se nämns ganska ofta bland användare Bitcoin.com-recensioner är det faktum att Bitcoin.com faktiskt är som en kryptolagringsplattform. mycket enkel att använda, och enkelt att sätta upp, i första hand.

Visserligen har användbarhet alltid varit den “udda funktionen” när det gäller kryptoplånböcker, oavsett om det är dedikerade, eller de som kan lagra flera kryptovalutor samtidigt. Medan du kommer att stöta på frågor som ”är Bitcoin.com legit?” och “är plånboken säker att använda?”, kommer du sällan att stöta på frågor angående användbarhet.

Bitcoin.com granskning

Missförstå mig inte nu – som nämnts ovan påpekar användare regelbundet enkelhetsaspekten av Bitcoin.com. Som sagt, ämnen som ”avgifter” eller ”säkerhet” tenderar att överskugga alla aspekter av användbarhet.

Men allt detta sägs, låt mig betona detta än en gång – Bitcoin.com är väldigt enkelt att installera och börja använda, som en Bitcoin-plånbok. Dess en programvarubaserad plånbok, också, vilket innebär att det kommer med några extra säkerhetsfunktioner.

Programvarubaserad Bitcoin-plånbok (tillgänglig på de flesta operativsystem)

Varelse en programvarubaserad Bitcoin plånbok betyder att du måste ladda ner en fil från Bitcoin.com och installera den på ditt system. Skillnaden från en onlineplånbok är att du, med den senare, bara skulle kunna använda den när du är ansluten till webben, på en specifik webbplats, medan den tidigare har en dedikerad programvara.

Naturligtvis, som du förmodligen kan föreställa dig, är detta några bra nyheter för alla som undrar “är Bitcoin.com plånbok säker?”.

Jag har inte sett många användare av Bitcoin.com-recensioner utarbeta detta, men en programvaruplånbok kommer att tillhandahålla bättre säkerhetsfunktioner än de flesta online. Det är helt enkelt för att program- eller appbaserade plånböcker är svårare att hacka än de som är baserade på webbläsaren.

Bitcoin.com recension: ladda ner plånbok-appen.

Bättre säkerhet utöver det verkar som om en av de bättre funktionerna som nämns i flera Bitcoin.com-plånbokgranskningar är det faktum att plånboken i fråga finns i alla huvudoperativsystemiOS, Android, Mac, Windows, och Linux.

Även om detta förmodligen är ganska självförklarande, gör omfattande enhetsstöd plånboken mycket tilltalande för en stor grupp människor, oavsett vilket operativsystem du använder, kommer du alltid att kunna komma åt din plånbok och kontrollera dina pengar.

Accepterar Fiat Money / Lätt att köpa Bitcoin

Fiat-valutor är de som utfärdas av regeringen – USD, EUR, GBP och så vidare. Uppriktigt sagt är de valutor som vi hanterar varje dag – de är också pengar som kryptovalutor och decentraliseringsprocessen syftar till att så småningom ersätta.

Problemet med många kryptoplånböcker är det antingen accepterar de inte fiat-pengar, eller tillåter dig inte att köpa kryptos från dem, i allmänhet.

Bitcoin.com recension: funktioner i plånboken.

Som användaren Bitcoin.com-recensioner kommer att berätta för dig, så är det inte fallet med Bitcoin.com.

Plånboken i fråga låter dig enkelt integrera ditt kreditkort och köpa Bitcoin eller Bitcoin Cash på det sättet. Integrationen är enkel, själva inköpsprocessen – allt relaterat till användbarhetsaspekten är enkelt och enkelt!

Senaste Ledger Wallet-kupong hittades:

Bitcoin.com recension: CONS

Som nämnts i den här artikeln redan några gånger, användare Bitcoin.com plånbokrecensioner skulle få dig att tro att plånboken i fråga är ganska populär bland kryptosamhället, och att den faktiskt är bra för att lagra din Bitcoin i. Även om det kan vara fallet finns det i allmänhet fortfarande några nackdelar som måste åtgärdas.

Kan bara lagra Bitcoin och Bitcoin Cash

Jag menar, när domännamnet bokstavligen är “bitcoin.com” såg du förmodligen den här komma från mil bort, eller hur?

En av de största utropade nackdelarna med Bitcoin.com är det faktum att du kan inte lagra någon annan kryptovaluta inom den, förutom Bitcoin och Bitcoin Cash.

Bitcoin.com-recension: användarrecensioner.

Oavsett om det är några av de mest populära altcoins som Ethereum och Litecoin, eller någon mindre känd som Rusa och NEO – ingen av dem är tillgängliga för lagring på Bitcoin.com-plånboken.

Om du är bara intresserad av Bitcoin, då kommer du naturligtvis inte att se detta som en enorm fråga. Med detta sagt, med kryptovalutor som blir mer och mer populära när tiden går, börjar ett ökande antal människor också utvidga deras intressen att inkludera olika altcoins – för denna grupp individer kommer Bitcoin.com bara inte att “göra det”.

Saknar säkerhetsfunktioner

När någon refererar säkerhetsaspekten av kryptovalutaplånböcker (vare sig i Bitcoin.com-recensioner eller andra) är de två stora termerna som vanligtvis spelar in ”tvåfaktorautentisering”Och”anpassade PIN-koder”.

Båda dessa säkerhetsåtgärder har blivit nästan obligatoriska när du väljer rätt kryptoplånbok för dig själv. Anpassade PIN-koder är självförklarande – de är ganska idiotsäkra, om du inte gör det använda samma PIN-koder på flera olika platser online.

Bitcoin.com recension: kryptoportfölj.

2FA, å andra sidan anses vara en säkerhetsåtgärd på toppnivå när det gäller att hålla dina kryptovalutor säkra – utbyten och plånböcker som använder 2FA (dvs.. Cex.io) hyllas vanligtvis för det, eftersom det är uppenbart att de bryr sig om säkerheten för sina användarkryptomynt.

Tyvärr saknar Bitcoin.com tyvärr autentisering.

Visst betyder det inte att plånboken är ”osäker” att använda. Med detta sagt betyder det dock bara att det finns vissa säkerhetsåtgärder som helt enkelt inte vidtas av företaget bakom plattformen – åtgärder som kan garantera höga säkerhetsnivåer och som annars vanligtvis ses som nödvändiga.

Inblandad i kontrovers

Kom ihåg när jag sa att nu ex-VD för Bitcoin.com – Roger Ver – är en ganska kontroversiell figur i kryptovärlden, med några ganska kontroversiella syn på saker?

Ya, ja, hans rykte gör det tydligen, skada hur människor ser Bitcoin.com, för. Detta framgår av en hel del Bitcoin.com-recensioner kvar på nätet, och särskilt från sociala forum som Reddit.

Herr Ver är en ivrig fan av Bitcoin kontanter – så mycket att han främjar det i största möjliga utsträckning, samtidigt som man undviker människor från det “ursprungliga” Bitcoin med argumentet att det “saknar skalbarhet”.

Bitcoin.com recension: betala snabbare.

Några av Herr Ver: s praxis ses som ganska omoraliska i samhället, och dessutom anses hans åsikter stå emot “filosofin” bakom Bitcoin och begreppet decentralisering, i allmänhet.

Visserligen har inget av det något att göra med de faktiska användbarhetsaspekterna av Bitcoin.com. Det har dock lett till att många människor ifrågasätter “är Bitcoin.com plånbok säker?” och “är Bitcoin.com legit i första hand?”.

Om du är en ivrig kryptovaluta-fan själv, och är en sann tro på att kryptor är framtiden, kan Roger Vers kommentarer och synvinkel lämna en bitter smak i munnen också. Om du bara är “för pengarna” och bryr dig inte riktigt om den filosofiska sidan av saker, påverkar det inte riktigt dig eller plånboken i fråga, antingen.

Ingen Live kundsupport

Så mycket som filosofin om Bitcoin.coms före detta VD var ett subjektivt ämne som diskuterades, det faktum att plånboken har inte dedikerad, live kundsupport är objektivt dåligt.

Det verkar finnas några olika branscher som lider av denna fråga, och kryptoplånboken (och utbytesvärlden) är en av dem. Medan vissa varumärken är värd dåligt kvalitetssupport har företag som Bitcoin.com inget live-alternativ i allmänhet.

Bitcoin.com granskning

Som ni förmodligen kan föreställa er, det här är inte bra – speciellt om du stöter på ett problem med plånboken och till synes inte kan lösa det själv.

Ingen live kundsupport betyder också det ofta, du måste lita på samhället för att hjälpa dig. Ofta är detta ett skott i mörkret – medan vissa människor kan vara det välmenande och vill verkligen hjälpa dig, andra kommer att söka efter sätt att bluffa dig ur dina Bitcoins. Klicka aldrig nätfiskeliknande länkar skickas till dig av en slumpmässig person!

Jämför Bitcoin Com sida vid sida med andra

Visste du?

Jämför Bitcoin Com sida vid sida med andra

Alla Crypto-utbyten kan se ut som du men de är INTE alla samma!

ja! Visa mig jämförelsetabellen

Pris

En viktig del av något Bitcoin.com plånbokgranskning har att göra med prissättningen (avgifterna) för plånboken i fråga.

Som du vet kan du köpa Bitcoin och Bitcoin kontanter från plånboken i fråga. Naturligtvis, som med de flesta andra utbytesplånböcker där ute, kommer du att vara debiteras en fast avgift för din transaktion.

Bitcoin.com har dock ett ganska enkelt avgiftssystem på plats – det består av “Takers”Och”Tillverkare”. Avgiftssystemet ser ungefär så här ut:

Visserligen, avgifterna är faktiskt ganska höga! Det finns många plånböcker där ute som tar en mycket mindre avgift från din transaktion, och som har ett skalningsavgiftssystem på plats.

Hur man använder Bitcoin.com-plånboken?

För att avsluta vår Bitcoin.com-recension, låt oss snabbt diskutera hur man faktiskt använder plånboken i fråga – mening, hur man installera och ställa in den, överföra pengar, köp Bitcoin, och så vidare. Beviljas att vi har svarat på frågan ”är Bitcoin.com legit?” ganska omfattande kanske du vill prova plattformen – det är bättre att veta vad du kan förvänta dig!

Hur man installerar och ställer in Bitcoin.com?

Först ut, installationsprocessen.

Steg 1: Ladda ner och installera Bitcoin.com plånbok från den app store du väljer. För den här Bitcoin.com-recensionens skull kommer jag att använda Play Store.

Bitcoin.com-recension: Bitcoin.com i Play Store.

Steg 2: När installationen är klar och du går till appen kommer du att riktas till hemskärmen.

Bitcoin.com-recension: Bitcoin.com-framsidan av appen.

Steg 3: Från startskärmen går du direkt till den plånbok du väljer – du kommer att märka att den ber dig att säkerhetskopiera din information. Gör det så får du se en återvinningsfras på 12 ord – se till att du skriver ner det och förvarar anteckningen, eftersom det är ditt enda sätt att få tillbaka dina pengar om du glömmer din information!

Bitcoin.com recension: Bitcoin.com återhämtningsfras.

Användaren Bitcoin.com recensioner ljög inte – när det är klart, installationsprocessen är klar – Du kan nu skicka och ta emot Bitcoin eller Bitcoin Cash!

Hur man skickar / tar emot Bitcoin?

Att skicka och ta emot Bitcoin eller Bitcoin Cash är också väldigt enkelt med plånboken i fråga.

Steg 1: Från plånboksskärmen trycker du på antingen “Skicka”, Eller”Motta”.

Bitcoin.com recension: Bitcoin.com plånbokskärm.

Steg 2: Om du vill skicka Bitcoin kommer du att kunna skanna en QR-kod, ange plånbokadressen manuellt, skicka mynt till din egen plånbok, eller skicka dem till en av dina kontakter.

Bitcoin.com-recension: Bitcoin.com-skärmen när du skickar eller tar emot pengar.

När det är klart väljer du bara den mängd Bitcoin som du vill skicka och följer upp transaktionen!

Steg 3: Om du vill ta emot kryptomynt är allt du behöver göra att trycka på “Motta”-Knappen och du ser en QR-kod och din plånboks offentliga nyckel. Antingen skanna koden eller kopiera och klistra in nyckeln till någon du vill få Bitcoin eller Bitcoin Cash från – det är det!

Bitcoin.com recension: Bitcoin.com plånboksskärm när du tar emot pengar.

Som du kan se är processerna för att skicka och ta emot Bitcoin faktiskt väldigt enkelt med plånboken i fråga – de flesta användare av Bitcoin.com-recensioner är överens!

Slutsatser

Nu, då – är Bitcoin.com värt att använda, i första hand?

Att döma av de flesta användare av Bitcoin.com-recensioner som hittades online, ja – så länge du bara bryr dig om köp av, sälja och lagra kryptos, och om du inte har något annat än Bitcoin och (eller) Bitcoin Cash.

Naturligtvis, plånboken har lite brister – allt från ett litet antal säkerhetsfunktioner, upp till det innehar bara två kryptovalutor kan vara irriterande. Som sagt, de flesta av dess användare är överens om att när det gäller Bitcoin-lagring, det är säkert en av de bättre och lättanvända plånböckerna där ute.

Innehållet som publiceras på denna webbplats syftar inte till att ge någon form av finansiell, investering, handel eller någon annan form av rådgivning. BitDegree.org rekommenderar inte eller föreslår att du köper, säljer eller innehar någon form av kryptovaluta. Innan du fattar finansiella investeringsbeslut, kontakta din finansiella rådgivare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map