Binance VS Coinbase: Två Crypto Exchange-jättar

I denna Binance MOT Coinbase jämförelse, vi ska diskutera två av marknadens största kryptobörser. Jag ska berätta för dig vad de är, vilka tjänster de erbjuder, och hur säker de är att använda. Eftersom detta är en Coinbase VS Binance-recension, kommer jag också att berätta vilken utbyte som är bäst för nybörjare.

Kryptovalutamarknaden är värt mer än 320 miljarder dollar i dag. Så om du har funderat på att investera i några Ethereum, Bitcoin eller Krusning då är du inte den enda! En hel bransch har skapats för att göra det så enkelt som möjligt för människor att köpa och sälja kryptovalutor.

De företag som utgör denna bransch kallas kryptovalutabörser. CoinMarketCap listor 204 kryptovalutabörser där användare kan handla hundratals mynt och tokens. För nybörjare kan antalet val vara skrämmande, men oroa dig inte eftersom jag är här för att hjälpa till!

Jag svarar på alla viktiga frågor som, är Binance säkert? Och vad är Coinbase-gränserna? Men den första frågan jag ställer är – ska vi börja? Ja? Bra!

Innan jag börjar prata om Coinbase VS Binance-jämförelse, tittar jag snabbt på vad varje börs är och varifrån det kom. Jag börjar med Coinbase och flytta sedan till Binance. Om du har bråttom kan du också hitta huvuddetaljer om var och en av plattformarna nedan.

Låt oss nu gå till Coinbase.

Rötter av Coinbase

Coinbase är ett mäklarbörs grundat 2012 av Brian Armstrong och Fred Ehrsam i San Francisco, Kalifornien.

Senaste Coinbase-kupong hittades:

En mäklare utbyte köper en kryptovaluta för sina kunder istället för att samla köpare och säljare som handelsbörser gör. Coinbase är den största mäklarbörsen på marknaden.Binance VS Coinbase: VD & amp; Medgrundare av Coinbase.

I augusti 2017 var Coinbase den första börsen som blev en enhörning! Nej, inte den mytiska hästen! Coinbase blev en ekonomisk enhörning som är ett företag som är värderas till mer än 1 miljard dollar. Brian Armstrong har också rankats som nummer 10 på Öde lista över de mest inflytelserika ungdomarna i branschen. Inte illa för ett företag som bara är sex år gammalt, eller hur?

Sedan starten har Coinbase byggt upp partnerskap med stora företag som Dell, Time Inc., och Expedia. Mer nyligen har det varit ryktas att den sociala mediejätten, Facebook, är intresserad av att köpa börsen! Allt detta gör Coinbase till ett av de mest legitima företagen i krypto.

Men hur är det med Binance??

En snabb översikt över Binance

Binance grundades 2017 av Changpeng Zhao och Yi He. Det är baserat på Malta, även om det har kontor i Kina, Japan och Taiwan. Båda grundarna började sin karriär i krypto på OKCoin utbyta.

Binance är ett krypto-till-krypto-utbyte, vilket betyder det ansluter köpare med säljare för kryptovalutahandel. Det har också sin kryptovaluta som heter Binance Coin (BNB). Börsen använde ett Binance Coin ICO att höja 15 miljoner dollar USD i juli 2017.Binance VS Coinbase: Binance-logotyp.

Notera: En ICO är ett första mynterbjudande och är ett sätt för nya företag att samla in pengar utan att använda mer traditionella metoder som att ge ut aktier eller obligationer.

Binance är känt för att ge bort coola priser till sina bästa handlare. Tidigare har priser inkluderat iPhones, MacBooks, en Mercedes-Benz och till och med en Maserati! För närvarande letar teamet på Binance efter partners för att bilda en investeringsfond på en miljard dollar.

Så båda utbytena är stor… men vilken är större? Låt oss göra en Coinbase VS Binance-storleksjämförelse.

Storlek

Coinbase har tjänat mer än 20 miljoner kunder i 32 olika länder. Över 150 miljarder dollar i kryptovaluta har köpts och sålts på plattformen.

Binance rankas andra största i CoinMarketCaps lista över 204 börser. Den har en 24-timmars handelsvolym på 1.261.129.677 $.

Notera: En handelsvolym dygnet runt är det totala värdet av kryptovalutan som köps och säljs på en börs på en dag. Siffran som visas är för 02/02/18.

Det är svårt att säga vilken börs som är större eftersom Coinbase inte är noterat på CoinMarketCap. Du kan dock göra en grov uppskattning av Coinbases genomsnittliga dagliga volym baserat på siffrorna som den ger på sin hemsida. Denna uppskattning är runt 85-100 miljoner dollar per dag.

Nu vet du att båda börserna är enorma, men vilket är bättre? För att ta reda på det måste vi kolla vilka valutatjänster varje börs erbjuder. Låt oss ta en titt på Coinbase VS Binance-jämförelse av deras valutatjänster.

Valutatjänster

De två typerna av valutatjänster som erbjuds av kryptobörser är fiathandel och kryptovalutahandel.

Fiat-handel är en tjänst som tillåter användare att köpa och sälja kryptovaluta med fiat-valutor. Fiat-valutor är de officiella valutorna för nationer eller grupper av nationer. Exempel på fiatvaluta inkluderar den kanadensiska dollarn (CAD), den indiska rupien (INR) och Europeiska unionens euro (EUR).

Handel med kryptovaluta är en tjänst som tillåter användare att byta en kryptovaluta mot en annan.

De valutapar där börser erbjuder växelkurser kallas handelspar. Användare kan bara byta valutor som är listade som handelspar. Det är lite som att gå till Bureau de Change på flygplatsen;

 • Ett fiat-handelspar ser ut så här; 1 Brittiskt pund (GBP) = 90 Indiska rupier (INR).
 • Ett kryptohandelspar ser ut så här; 1 Bitcoin (BTC) = 14 Ethereum (ETH)
 • Ett fiat / crypto-handelspar ser ut så här; 1 Bitcoin (BTC) = 6300 US dollar (USD).

Låt oss se vilka valutatjänster Coinbase erbjuder.

Coinbase valutatjänster

Coinbase-handlare kan köpa kryptovalutor med fiatvalutorna i något av de 32 länder där det verkar. Alla länder där Coinbase verkar finns i Europa och Nordamerika, utom Australien och Singapore.

Notera: Handlare kan också använda Coinbase för att sälja kryptovalutor i alla 32 länder, utom Australien och Kanada.

Fiat-handel på Coinbase är bra för nybörjare eftersom de inte behöver besöka en annan börs innan de börjar handla kryptovalutor. De hittar allt de behöver på ett ställe!

Binance VS Coinbase: Coinbase-funktion.

För närvarande erbjuder Coinbase bara att handla för Bitcoin (BTC), Bitcoin kontanter (BCH), Litecoin (LTC) och Ethereum (ETH). Detta innebär att Coinbase erbjuder 12 valutahandelspar med varje kryptovaluta som erbjuds för handel med de tre andra.

Nu ska vi ta en Binance-granskning och vad de erbjuder.

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

Binance valutatjänster

Binance erbjuder inte någon fiat-handel alls. Detta innebär att användare bara kan finansiera sina konton – och handla – med kryptovalutor. Binance erbjuder dock ett mycket bättre urval av kryptovalutahandel än Coinbase. Börsen erbjuder att handla med hundratals kända och nyligen släppta kryptovalutor. De inkluderar EOS, SALT, Cardano, Gifto, Steem, Lisk, Slingring, NEO, och många fler.

Binance har fyra huvudkryptovalutor som det erbjuder handelspar för. Dom är:

 • Bitcoin (BTC): 149 par

 • Binance Coin (BNB): 74 par

 • Ethereum (ETH): 146 par

 • Amerikansk tether (USDT): 18 par

Så vem har valutatjänster som är bättre – Binance VS Coinbase?

För nybörjare, Coinbase har bättre valutatjänster eftersom nya handlare kan köpa kryptovalutor med fiatvalutor. De behöver inte gå till ett nytt utbyte först. Dess urval av mynt är relativt litet, men det är fortfarande tillräckligt stort för att de flesta nybörjare kan komma igång.

Binance VS Coinbase: Binance-funktion.

För mer avancerade användare, Binance har bättre valutatjänster. Myntvalet är ett av de bästa på marknaden och nya mynt läggs alltid till. Denna runda går dock till Coinbase på grund av Binances brist på fiat-handel.

Du vet nu vilka valutor du kan handla med på Coinbase och Binance. Låt oss sedan se vem som tar ut de lägsta avgifterna mellan Coinbase VS Binance.

Avgifter

Det finns tre huvudtyper av avgifter näringsidkare måste betala för att använda tjänsterna i en kryptovalutautbyte. Dom är: insättningsavgifter, uttagsavgifter, och handelsavgifter. Jag tittar först på Coinbase-avgifterna.

Coinbase-avgifter

Coinbase tar ut en avgift på 1,49% för varje köp eller försäljning av kryptovaluta. Denna avgift går upp till 3,99% för affärer med kreditkort.

Binance VS Coinbase: Coinbase-avgifter.Coinbase-avgifter | Källa: coinbase

Coinbase erbjuder inte handelspar som Binance. Det betyder att den inte heller erbjuder växelkurser. Istället använder den en omvandlingstjänst som erbjuder ett fast pris eller en “omvandlingsfrekvens” för varje handel. Coinbases omvandlingsavgifter baseras på växelkurserna för GDAX.

Notera: GDAX (Global Digital Asset Exchange) är en kryptobörs som ägs av Coinbase. Det erbjuder fler handelspar och funktioner än Coinbase. Om du registrerar dig på Coinbase får du också tillgång till ett GDAX-konto.

Coinbase erbjuder gratis insättningar på euro i SEPA. I SEPA debiteras uttag av euro med en avgift på 0,15. Banköverföringar på amerikanska dollar är gratis. Uttag av amerikanska dollar debiteras en avgift på $ 10.

Notera: SEPA är det gemensamma eurobetalningsområdet. Det är en organisation med 28 EU-länder som tillåter snabb och säker förflyttning av euro över sina gränser.

Coinbase-avgifterna är låga jämfört med börser som erbjuder liknande tjänster som CEX och Coinmama. De är dock höga jämfört med krypto-till-krypto-utbyten som Binance …

Binance-avgifter

Binance tar inte ut några avgifter för insättningar eller uttag. Detta beror på att Binance bara erbjuder kryptohandel. Att hantera kryptovalutahandel är mycket billigare än att hantera fiatvalutahandel!

Binance tar ut en avgift på 0,1% för alla affärer. Det erbjuder också 50% rabatt på avgifter för affärer gjorda med Binance Coin.

Binance VS Coinbase: Binansavgifter.

Binansavgifter | Källa: binance

Som du kan se finns det en klar vinnare här. Binance VS Coinbase-avgiftsrundan är en enkel seger för team Binance. Dess avgifter är mycket låga och de är lätta att förstå vilket är bra för nybörjare!

Därefter vill jag prata om hur användarvänlig varje utbyte är. Men först en kort anteckning om Coinbase VS Binance-handelsgränser.

En snabb anmärkning om handelsgränser

De flesta börser har gränser om hur mycket valutahandlare får sätta in och ta ut. Låt oss se hur Binance VS Coinbase-gränser jämförs.

Coinbase-gränser

Coinbase-gränserna beror på fiatvalutan som du handlar med och om du är en nivå 0, 1, 2 eller 3-användare. Till exempel kan nivå 2-användare göra upp till $ 25 000 transaktioner en dag. Nivå 3-användare kan göra obegränsade affärer.

Binance VS Coinbase: varför använda Coinbase.

Notera: Nivån en näringsidkare uppnår beror på hur mycket personlig information de tillhandahåller när de ställer in sitt konto. Detta kallas kontoverifiering. Varje nivå kräver mer användarinformation för att verifieras.

Binansgränser

Binansgränser beror på om en näringsidkare har nivå 1 eller 2-verifiering. Användare på nivå 1 kan handla upp till 2BTC i kryptovaluta per dag. Nivå 2-användare kan göra affärer värda upp till 100BTC per dag (det är ungefär 650 000 USD!).

Binance har ingen gräns för hur mycket kryptovaluta en användare kan sätta in.

Så erbjuder Binance högre handelsgränser än Coinbase, men vilken plattform är lättare att använda?

Användarvänlighet

Det finns en tydlig vinnare mellan Binance VS Coinbase i den här omgången.

Coinbase är en av de mest användarvänliga produkterna i kryptovaluta. Det rekommenderas för varje krypto-nybörjare eftersom det är det perfekta stället att göra dina första affärer. Layouten är rena, enkel och väl-designad, och dess funktioner är grundläggande (på ett bra sätt!). Jag gjorde mina första affärer med Coinbase, och det är alltid det första utbytet jag nämner för vänner.

Binance VS Coinbase: Coinabse-instrumentpanelen.

Källa: Coinbase

Binance kan ha vunnit den här omgången om den jämfördes med något annat utbyte. Den har två användarinställningar: grundläggande och Avancerad. Grundläggande är förmodligen lite för avancerad för fullständiga nybörjare. Det erbjuder dock säkrare handlare all information och funktioner de behöver enkelt och tydligt.

Coinbase vinner den här omgången, men Jag skulle rekommendera båda utbytena för nybörjare. Använd Coinbase först och Binance senare för fullständig handelsupplevelse.

Binance VS Coinbase: Binance-instrumentpanelen.

Så nu vet du vilka tjänster Coinbase och Binance erbjuder, hur mycket de kostar och hur lätt de är att använda.

Därefter vill jag svara två mycket viktiga frågor. Är Binance säkert? Och har den bättre säkerhet än Coinbase? Låt oss ta reda på det när vi jämför Binance VS Coinbase säkerhet.

säkerhet

Båda börserna använder tvåfaktorautentisering för att skydda användarkonton. Detta är ett system där varje konto har två typer av lösenordet. Den första väljs av användaren och den andra skickas till användarens mobiltelefon eller skapas av en app som Google Authenticator.

Binance VS Coinbase: Google Authenticator.

Coinbase lagrar 98% av användarnas medel offline. De 2% som hålls online är försäkrad mot stöld av Lloyd’s i London. Coinbase håller också användarnas medel separerade från driftsmedlen för att förhindra missbruk. Att vara baserad i USA innebär också att Coinbase måste följa amerikanska finansiella lagar, vilket är några av de tuffaste i världen.

Det är mindre tydligt hur Binance hanterar sina kunders pengar och det oroar vissa användare. Så sent som den 27 juni 2018, Binance-användare rapporterade saknade medel efter en planerad systemuppgradering. Binance tvingades be om ursäkt och erbjöd 70% rabatt på handelsavgifter för det problem uppgraderingen orsakade.

Men säkerhetsteamet på Binance har varit beröm för att skydda sina användares pengar från hackare. I mars 2018 stal hackare användarnas inloggningsuppgifter och försökte råna utbytet. Binance-system upptäckte hacket och stoppade det. Inga användare förlorade några pengar och hackarens medel donerades till välgörenhet!

Binance VS Coinbase: köp Bitcoin med USD i Binance.

Så är Binance säkert och kan Coinbase lita på att skydda sina användares pengar?

Binance och Coinbase har båda bättre säkerhetsrekord än de flesta andra börser. De tar kundsäkerhet väldigt allvarligt. I Binance VS Coinbase går denna runda till Coinbase, eftersom det är mer öppet och ärligt om var användarens medel är och vad de används för.

Kryptovalutor är fortfarande en ny teknik, så användare har ofta problem. Jag vill se vilket utbyte som hanterar dessa problem bäst. Därefter Binance VS Coinbase – kundsupport.

Kundsupport

Många utbyten kritiseras för att ha dålig kundservice. Tyvärr kan Binance och Coinbase också förbättras inom detta område. Varken börsen har ett alternativ för livechattstöd på sina hemsidor. Båda börserna föredrar att kommunicera med sina kunder via e-post. Som sagt, erbjuder båda börserna “SupportBot” -tjänster för allmänna förfrågningar också.

Coinbase tar mellan 1-3 dagar för att svara på kundens e-postmeddelanden, och vissa användare har klagat över att svaren är gagnlöst eller för allmänt. Börsen har en detaljerad FAQ-sektion på sin “support” -sida, som många nya handlare kommer att hitta användbara. Coinbase har också en telefonlinje men det är baserat i USA, så det är svårt för internationella kunder att komma åt dem.

Binance supporten kan vara långsam när utbytet är upptaget, men det finns tillgängligt i fyra olika språk (Kinesiska, koreanska, engelska och japanska), så åtminstone försöker de, eller hur?

Kryptobörser erbjuder fortfarande mycket sämre kundsupport än traditionella finansinstitut. Binance och Coinbase kan också göra mycket bättre också. Varken utbyte vinner Coinbase VS Binance kundsupportrundan. Kryptosamhället förtjänar bättre!

Innan du bestämmer dig för vilket utbyte som är bäst för dig, finns det en runda till. Den sista tävlingsomgången heter Binance VS Coinbase: Mobila plattformar.

Mobila plattformar

Coinbase och Binance har båda mobilappar, men vilken är bättre? Låt oss se vad användarna tycker:

 • Coinbase mobilapp:
 • iTunes-betyg: 5 av 5 (61,9k recensioner)
 • Google Play-betyg: 4 av 5 (144,4k recensioner)
 • Binance Mobile App:

Så, Coinbase vinner slaget om mobilappar på grund av dess tillgänglighet och popularitet.

Jag är nästan klar, så jag har lagt allt du har lärt dig hittills i ett praktiskt jämförelsediagram för Binance VS Coinbase.

Binance VS Coinbase: Jämförelsediagram

Coinbase Binance
Plats USA Malta
Handelstyp Mäklare Crypto-to-Crypto
Antal handelsmynt 30+ 150+
Avgifter Hög Låg
Användarvänlighet Väldigt högt Medium
säkerhet Hög Hög
Kundsupport Medel Medel
Mobil app Ja Ja

Och det är det, min kompletta nybörjarguide till Binance VS Coinbase! Innan jag går berättar jag om några fler tankar som kan hjälpa dig att bestämma vilket utbyte som är bäst för dig.

Slutsatser

Att handla kryptovaluta för första gången kan vara skrämmande, dyr, och frustrerande! Det är därför det är så viktigt att välj rätt byte.

Binance och Coinbase är båda bra val för nybörjare. Min rekommendation är att använda dem båda! Börja med att öppna ett konto med Coinbase. Gör några enkla affärer med Litecoin eller Ethereum och flytta sedan över till Binance när du känner dig redo. Coinbase är den perfekta introduktionen till kryptohandel och Binance är en av de bästa platserna för att fortsätta din kryptoutbildning!

Denna strid av Binance MOT Coinbase slutar med en glad slips! Det har varit ett nöje att berätta om två av de mest professionell, pålitlig, och användarvänliga utbyten på marknaden. Vad tror du? Tror du att det finns ett bättre utbyte där ute? Om du gör det, låt mig veta så ska jag kolla in det!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map