Binance vs Bittrex – Vad är det bästa alternativet

Binance och Bittrex: två av de mest populära börserna för kryptovalutahandel.

Vi har alla hört talas om dem, men vet du skillnaderna mellan dem? Vet du vad som är bäst för dig?

Välkommen till ett av de mest diskuterade ämnena i kryptovalutvärlden – Binance vs Bittrex. Min plan är dock att avsluta debatten med den här guiden.

I den här guiden kommer jag att markera alla viktiga skillnader mellan de två börserna och hjälpa dig att bestämma vilken som är bäst för dig – Binance eller Bittrex.

Jag kommer att täcka deras historia, team och tjänster så att du kan bedöma deras trovärdighet. Sedan kommer jag att gå in i en fullständig jämförelse mellan Bittrex och Binance angående saker som säkerhet, gränssnitt, transaktionstider, avgifter och mer.

I slutet kommer du att ha en klar förståelse för skillnaderna mellan de två börserna och vilka typer av investerare varje börs är bättre för.

Så, låt oss komma igång!

Binance vs Bittrex: Vad är Binance eller Bittrex?

Binance och Bittrex är mycket lika när det gäller vad de gör. Precis som börser eller valutabörser låter Binance och Bittrex användare handla en tillgång. Endast med Binance och Bittrex är tillgångarna kryptovalutor.

Senaste Coinbase-kupong hittades:

På vissa börser kan du köpa kryptovalutor med fiatvalutor (USD, EUR, etc.). Dessa börser är kända som mäklarbörser.

På Binance och Bittrex kan du dock inte köpa krypto med fiat. Istället kan du köpa kryptovalutor med andra kryptovalutor. Du kan till exempel gå på Binance för att köpa OmiseGo (OMG) med Ether (ETH). Det är därför det kallas för handel och Binance och Bittrex är kända som handelsbörser.

Så för att kunna använda Binance eller Bittrex måste du redan äga lite krypto. Om du vill köpa krypto att använda på Binance eller Bittrex, läs oss Hur man köper kryptovaluta guide. När du har fått din kryptovaluta kan du överföra den till Binance eller Bittrex och börja handla.

Människor använder handelsbörser av många anledningar: vissa använder den för att handla för vinst varje dag och andra använder den bara för att köpa en kryptovaluta som de inte kan köpa med fiat. (Eftersom du bara kan köpa några få kryptovalutor på en mäklarbörs / med fiat).

Med detta i åtanke, låt oss börja vår Binance vs Bittrex-undersökning genom att titta på historien och grunderna för varje utbyte!

Binance

Från Japan startades Binance i juli 2017 av Changpeng Zhao med en ICO. Det är en av de mest framgångsrika ICO: erna hittills.

Obs: En ICO (Initial Coin Offering) är en crowdfunding-händelse värd blockchain med ett smart kontrakt. För mer information om ICO, se vår Vad är en ICO guide.

Zhao har mycket erfarenhet av att arbeta på kryptovalutamarknaden. Han hade arbetat med Blockchain.info och OKCoin innan du börjar med Binance.

Vid tidpunkten för lanseringen höjde Binance 15 miljoner dollar genom försäljning av 200 miljoner tokens. Det fortsatte med att bli den största handeln med kryptovalutahandel på mindre än ett år!

Enligt myntmarknad, Binance har för närvarande (14.03.18) en handel på cirka 1,24 miljarder dollar per dag! Det är galet!

Binance stöder hundratals mynt och har blivit en utmärkt plats för nya mynt och tokens att bli populär. Om ett mynt / token är listat på Binance, kommer många människor att se det. På grund av detta kan Binance ta ut mycket pengar på nya kryptoprojekt som vill noteras på börsen.

Även med noteringsavgiften laddar de, Binance har lagt mynt till sin plattform i mycket snabb takt. Som visas i bilden nedan har den till och med en flik som heter ‘Launchpad’, där den innehåller kommande blockchain-projekt och deras myntlanseringar.

Detta har blivit en mycket populär plats för investerare som letar efter nya projekt att investera i.

Binance LaunchPad blockchain-projekt

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

Bittrex

Bittrex, grundat 2014, är ett av de äldsta kryptovalutabörserna. Det grundades av Bill Shihara och Richi Lai i Las Vegas, USA, och det fungerar fortfarande därifrån.

När man jämför Binance vs Bittrex har Bittrex funnits mycket längre tid än Binance och har därför en mer beprövad meritlista.

Enligt myntmarknad, Bittrex omsätter cirka 240 miljoner dollar per dag! Det är inte lika mycket som Binances 1,24 miljarder dollar, men det är fortfarande enormt.

Bland annat blev Bittrex populär eftersom det erbjöd många nya mynt när de flesta andra börser bara erbjuder några stora kryptovalutor som Bitcoin, Ethereum och Litecoin.

För närvarande stöder Bittrex cirka 190+ mynt men nyligen har det varit långsamt att lägga till nya mynt. Faktum är att det mesta av ICO-åtgärden saknas från Bittrex. Detta är en av anledningarna till att det har börjat förlora användare – investerare som vill köpa färska tokens direkt från ICO har tvingats gå till andra börser för att hitta den token de vill ha.

Så nu när vi vet lite mer om dessa två börser och hur de började kan vi hoppa in i funktionsjämförelse av de mest populära handelsbörserna.

Binance vs Bittrex: Jämförelsen

Jag skulle vilja ta dig igenom en detaljerad jämförelse av dessa två börser med fokus på de viktigaste punkterna som hjälper dig att avgöra vilka som passar dig bättre. Den första punkten är avgifter …

Avgifter

Både Binance och Bittrex tar ut handelsavgifter. Följande är avgifterna per handel som tas ut av de två börserna:

Om du har några Binance-symboler (BNB) kan du också använda BNB för att betala transaktionsavgifter som standard. Om du gör det är dina avgifter bara 0,05%!

Obs! BNB-token är kryptovalutan för Binance själv. Jag pratar mer om det senare.

 • Bittrex avgifter: Flat handelsavgift på 0,25%

Som du kan se, i en kamp är Binance vs Bittrex – Binance den tydliga vinnaren när det gäller handelsavgifter. Dessa avgifter kan göra en betydande skillnad, särskilt om du handlar mycket och / eller varje dag.

Om vi ​​går vidare från en viktig faktor till en annan, låt oss se hur bra Binance och Bittrex presterar med sin säkerhet.

säkerhet

Hundratals miljoner dollar har gått förlorade på grund av hack på kryptovalutabörser, så det är extremt viktigt att veta hur säkra dessa två börser är. Låt oss se hur de matchar …

Binance

Binance erbjuder bekräftelser via e-post för överföringar och tvåfaktorsautentisering för inloggning. Det betyder att du måste bekräfta varje uttag du gör från Binance med din e-postadress – du får ett e-postmeddelande med en bekräftelselänk varje gång du skickar en överför från din Binance-plånbok till någon annan plånbok.

Det här är bara de funktioner som låter dig skydda ditt eget konto. Men för att skydda de faktiska servrarna som Binance körs på har Binance sina egna säkerhetsfunktioner. På grund av dessa funktioner har Binance ännu inte hackats framgångsrikt.

Bittrex

I en matchning av Binance vs Bittrex är säkerheten som Bittrex erbjuder samma som den som Binance erbjuder. Det erbjuder tvåfaktorautentisering och e-postbekräftelser.

Säkerheten den lägger på sina servrar verkar också fungera ganska bra, precis som Binance. Under sin långa tid på cirka 4 år har det aldrig hackats.

Man kan säga att båda är lika bra vad gäller säkerhetsaspekten.

Men du borde göra det aldrig lämna stora mängder krypto på ett utbyte. Inte på Bittrex, inte på Binance, inte på något utbyte. Att lagra krypto på en börs är det minst säkra sättet att lagra krypto. Istället bör du överväga en mjukvaru- eller hårdvaruplånbok.

Hårdvaruplånböcker är den säkraste typen, och jag rekommenderar Ledger Nano S. Trezor-plånboken är också riktigt bra. Det är svårt att bestämma vilken du ska använda, så läs min Trezor vs Ledger granska om du vill ha hjälp.

Inställning och användarvänlighet

Uppstart

När det gäller kontoinställning och användning av Binance vs Bittrex-konton är båda utbytena ganska lika.

Oavsett om det är Bittrex eller Binance, måste du verifiera dig själv när du har registrerat dig. De uppgifter du måste ange inkluderar e-postadress, foto-ID, kontaktnummer och adress, etc..

När du är registrerad och verifierad får du ett bekräftelsemeddelande som säger att du kan börja handla.

Även om det är enkelt och enkelt att registrera sig på Binance och Bittrex, är det inte alltid tillgängligt. Vad jag menar med detta är att Binance och Bittrex har varit så upptagna med registreringar (de får tiotusentals registreringar per dag), att de ibland inte tillåter nya användare att registrera sig.

Så innan du bestämmer dig för att registrera dig, se till att ta reda på om de för närvarande accepterar nya användare.

Klick här att registrera sig på Binance och här för att registrera dig på Bittrex.

Enkel användning

Ingen av de nämnda handelsbörserna får poäng i en kamp Binance vs Bittrex, ingen av dem är bra för enkel användning – Jag skulle rekommendera att titta på några YouTube-handledning om du är en helt nybörjare. Som du kan se på bilderna nedan ser de ganska komplicerade och ovänliga ut för nybörjare.

Binance-gränssnitt

Gränssnittet för Binance är svårt att förstå omedelbart och kräver att användaren lägger lite tid på att vänja sig vid det. Det händer många saker på en skärm – även om det här är bra för erfarna handlare kan det se ganska skrämmande ut för en nybörjare.

Gränssnitt för Binance-plattformen

Bittrex-gränssnitt

Bittrex har ett lite mer användarvänligt gränssnitt jämfört med Binance, men det är fortfarande inte så enkelt som det kan vara för nybörjare. Det är dock lättare att använda, och dess diagram är lite enklare att läsa för nybörjare.

Till skillnad från Binance har Bittrex också 1 minuts diagram tillgängliga.

Gränssnitt för Bittrex-plattformen

Om vi ​​måste avgöra en vinnare av Binance vs Bittrex för enkel användning, skulle det vara Bittrex. Bittrex är ett bra Binance-alternativ vad gäller gränssnittet.

Även om jag har sagt att Binance och Bittrex inte är de vänligaste platserna för nybörjare, är det viktigt att notera att detta är detsamma för de flesta börser. Det är mycket sällsynt att hitta en handelsbörs som är lika användarvänlig som en mäklarbörs (som Coinbase, Coinmama etc.).

I själva verket, om vi bara pratar om börser, skulle Binance och Bittrex vara där uppe bland mina toppval för de mest nybörjarvänliga.

Så nu när vi har tittat på Binance vs Bittrex-plattformarna själva, låt oss prata om deras kundsupport. Kundtjänst kan spela en mycket viktig roll eftersom de flesta användare av dessa plattformar är helt nya för kryptohandel.

Stöd

En annan aspekt som vi kan bedöma förmågan hos lagen bakom Binance vs Bittrex är kundsupport.

Bittrex kundsupport

Nyligen har Bittrex fått många klagomål om sin brist på kundsupport. Över hela internet har användare sagt att Bittrex har svarat långsamt på kundfrågor.

Tidigare fanns det fall där Bittrex-kunder var oroliga över bristen på öppenhet som Bittrex-teamet visade.

Detta ledde till mycket oro och misstro, särskilt när många Bittrex-kunder faktiskt inte kunde ta ut sin kryptovaluta förra året. Tyvärr var det som förvärrade situationen bristen på svar från Bittrex-teamet …

Binance kundsupport

Jämförelse av Binance vs Bittrex och deras kundsupport har Binance inte haft så många klagomål som Bittrex, så det här är definitivt en poängskytt. De svarar på kunder via e-post & sociala medier, och det verkar inte heller ta lång tid att göra det!

Med den ökande trafiken på deras plattform har Binance mött vissa tekniska problem men de verkar ta hand om det bra och svara på alla sina kunders frågor

Jag skulle säga att Binance är vinnaren i den här frågan och ger ett bra Bittrex-alternativ när det gäller kundsupport.

Mobilhandel

Binance har en fördel här eftersom den har mobilappar för både Android- och iOS-användare. Bittrex har inte någon app, och dess webbplats är inte heller mycket lätt att använda på smartphones.

I dagens samhälle har smartphones ersatt datorer för många olika uppgifter. Många användare föredrar att få tillgång till kryptovalutautbyten från sina telefoner. När det gäller mobilhandel är Binance en klar vinnare!

Binance (BNB) mynt

Som lovat i början av denna guide kommer jag nu att berätta lite om BNB-myntet. I denna jämförelse mellan Binance och Bittrex erbjuder BNB-myntet en stor fördel för Binance!

BNB är symbolen som Binance skapade och släppte på sin ICO. Det kan handlas för vilken annan kryptovaluta som helst på Binance-börsen. Om du handlar med BNB sparar du också 50% av dina transaktionsavgifter! Det är inte precis en liten mängd, eller hur??

För det andra, om Binance-börsen presterar bra och fortsätter växa, är det mycket möjligt att priset på BNB också skulle öka. Så det finns en chans att göra goda vinster från BNB-token själv.

Faktum är att Binances BNB-token var en av de bästa kryptovalutorna för 2017. Som du kan se i diagrammet nedan gick det från nästan noll till att röra en högsta av cirka 24 dollar på mindre än ett år.

Diagram över Binance-mynt

BNB ökade med cirka 25% den 14 mars 2018 på grund av tillkännagivandet att Binance lanserar sin egen offentliga blockchain. Binance gör detta för att skapa ett nytt decentraliserat utbyte. Om detta händer kommer Binance att bli mer ett samhälle snarare än ett företag, vilket kan vara goda nyheter för användarna.

Bittrex har inget eget mynt och har ännu inte gjort något meddelande om att lansera något liknande. Kanske kommer Bittrex att göra något liknande senare, kanske inte. Vi får se!

Så jag har nu täckt de flesta av de viktigaste punkterna du behöver veta innan jag bestämmer vilken utbyte som passar dig bättre – Bittrex eller Binance. Låt oss sammanfatta vad vi har tittat på genom att lyfta fram för- och nackdelar.

Binance vs Bittrex: Fördelar & Nackdelar

Binance

Fördelar

 • Låga handelsavgifter på 0,1% per transaktion
 • Många nya mynt och ICOs läggs till regelbundet
 • Har sin egen symbol – BNB-mynt, som kan användas för att handla till en lägre avgift på 0,05%
 • Inga säkerhetsöverträdelser har hänt hittills
 • Teamet som stöder utbytet är mycket erfaren och dynamiskt – de arbetar också med att lansera sin egen blockchain
 • Har mobilappar för iOS och Android

Nackdelar

 • Gränssnittet är inte särskilt användarvänligt
 • Mycket nytt utbyte så det måste fortfarande bevisa sig på lång sikt
 • Kundsupport är bättre än Bittrex men måste ändå förbättras
 • Accepterar inte fiat-valuta (USD, EUR, JPY, etc.)

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

Bittrex

Fördelar

 • Har en beprövad meritlista på cirka 4 år – ett gott rykte
 • Aldrig hackats – inte heller har Binance men Bittrex pågått i tre år längre än Binance, så det har överlevt längre utan att ha hackats
 • Lättare att förstå än Binance för en nybörjare
 • Stöder över 190 mynt

Nackdelar

 • Höga handelsavgifter på 0,25% per transaktion
 • Brist på svar och transparens från kundsupport
 • Lägger inte till nya mynt regelbundet
 • De har inte sitt eget mynt eller token som Binance har
 • Accepterar inte fiat-valuta (USD, EUR, JPY, etc.)
 • De har ingen mobilapp

Binance vs Bittrex: Vilket utbyte du ska gå till?

Båda är mycket populära börser och används av ett stort antal användare över hela världen. Så om du väljer Binance eller Bittrex beror verkligen på vad det viktigaste är för dig personligen.

Vad letar du efter i ett utbyte?

Om du letar efter ett utbyte med trovärdighet och användarvänlighet, kanske Bittrex är vinnaren för dig. Om din handelsvolym blir låg och du inte har något emot att betala en högre avgift kan Bittrex fungera för dig.

Men om du vill investera i kommande ICO och nynoterade mynt, borde du förmodligen hitta ett Bittrex-alternativ … Binance, kanske?

Binance är ett utmärkt alternativ om du letar efter en börs för att köpa nynoterade mynt och token direkt från ICO. De lägger till nya mynt regelbundet och svarar snabbt på meddelanden. Och den mest uppenbara anledningen att välja Binance, särskilt om din handelsvolym är hög, är de lägre avgifterna som Binance erbjuder.

(Kom ihåg att om du handlar med BNB sparar du ytterligare 50% på dina handelsavgifter.)

Binance har byggt ett så gott rykte för sig själva på så kort tid – det är otroligt. Den enda stora nackdelen för mig är att de behöver överleva längre utan att bli hackade för att bevisa sig själva.

De klarar sig mycket bra hittills säkerhetsmässigt, men kan de hålla det? Jag hoppas det.

Många seriösa handlare använder både Binance och Bittrex tillsammans. På så sätt får de de bästa funktionerna från båda. Som nybörjare behöver du kanske inte göra det och istället kan du bara välja en – beroende på vad som passar dina behov mest.

Binance vs Bittrex: Slutliga tankar

Du har nu en god förståelse för vad Bittrex vs Binance är, när de startade och hur de skiljer sig från varandra. Du vet hur de jämför när det gäller handelsavgifter, mynt som stöds, användarvänlighet, säkerhet, team och andra viktiga faktorer.

Med fördelar och nackdelar med varje utbyte bör du kunna bestämma vilket utbyte som är bäst för dig och dina behov.

Så jag hoppas att du gillade den här guiden och att den hjälpte dig att fatta ditt beslut för Binance vs Bittrex! Låt mig veta vilken du föredrar, vad du gillar med den och hur du tror att den kan förbättras ytterligare! Jag skulle gärna höra dina tankar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map