Billigaste sättet att köpa Bitcoin: Vad är den bästa webbplatsen att köpa Bitcoins

Satoshi Nakamoto skapade den första Bitcoin under 2009. Under åren sedan dess har Bitcoin förändrat hur världen tänker på pengar. Idag är alla Bitcoins i världen värda mer än 156 miljarder amerikanska dollar!

Att köpa dina första Bitcoins kan vara en förvirrande upplevelse, såvida du inte väljer tillförlitligt kryptovalutautbyte plattformar, som Coinbase, Binance och Coinmama.

Det finns många olika platser att köpa Bitcoin. Alla dessa platser erbjuder olika sätt att köpa Bitcoin. Varje metod för att köpa Bitcoin kommer att ha sina egna avgifter. Några av de saker som kan påverka de avgifter du betalar är:

  • Var bor du;
  • Hur du betalar;
  • Vilken typ av köpare du är.

I den här guiden berättar jag om det billigaste sättet och det bästa stället att köpa Bitcoin. Jag kommer att inkludera den bästa webbplatsen att köpa Bitcoins, det billigaste Bitcoin utbyte, och hur man köper Bitcoin utan avgifter. När du har läst den här guiden kommer du att kunna bestämma var du vill köpa dina första Bitcoins från. Du kommer också att veta hur du vill betala för dem.

Innan jag börjar är det viktigt för dig att veta vilken typ av Bitcoin-köpare du är.

Billigaste sättet att köpa Bitcoin: Vilken typ av köpare är du?

Människor har många olika anledningar till att välja var och hur de köper Bitcoin. Här är några av de mest populära orsakerna:

Senaste Coinbase-kupong hittades:

  • Anonymitet – Bitcoin tillåter människor att skicka pengar till varandra direkt, utan att använda en bank och utan att behöva dela personliga uppgifter med någon. Det här kallas anonymitet. För vissa köpare är anonymitet den viktigaste anledningen till att köpa Bitcoin. Det betyder att de måste hitta en plats att köpa Bitcoin där de kan vara anonyma!
  • gemenskap – Vissa köpare är verkligen intresserade av kryptovaluta och blockchain-teknik. De vill vara en del av kryptosamhället. För dessa köpare är det viktigt att köpa Bitcoin på en plats där de kan blanda sig med Bitcoin-communityn. Det här kan vara online eller personligen.
  • Enkel användning – Hur lätt det är att köpa Bitcoin är mycket viktigt för nybörjare i krypto. Nybörjare måste hitta en plats där man köper Bitcoin enkel.
  • säkerhet – Alla vill vara säkra när de gör ett köp. Vissa sätt att köpa Bitcoin är säkrare än andra!

En sak som alla dessa typer av köpare har gemensamt är att de vill hitta det billigaste stället att köpa Bitcoin. Så oavsett vilken typ av köpare du är kan jag hjälpa dig att hitta det billigaste sättet att köpa Bitcoin som passar dina behov.

En av de mest populära platserna för nybörjare att köpa sina första Bitcoins är Coinbase. Det är pålitligt, lättanvänt och låter dig göra det köp Bitcoins med fiat-pengar. Är Coinbase dock den bästa webbplatsen för att köpa Bitcoins? Låt oss se.

Coinbase – Köp Bitcoin nu

billigaste sättet att köpa bitcoin i myntbas

Coinbase är ett Bitcoin-mäklarbörs. Detta betyder det köper Bitcoin åt dig! Allt du behöver göra är öppna ett konto och bestäm hur mycket Bitcoin du vill köpa. För att betala för din Bitcoin behöver du lite fiat-valuta.

Obs: En fiatvaluta är ett lands lagliga pengar. Till exempel är Frankrikes fiatvaluta Euro (EUR).

Coinbase är baserad i USA, och är finns i 32 länder runt om i världen. De inkluderar Kanada, Australien, Singapore, de Förenta staterna och många europeiska länder som är i SEPA.

Obs! SEPA är det gemensamma eurobetalningsområdet. Om du bor i SEPA kan du skicka euro mellan SEPA-länder snabbt och enkelt. Men om du bor i ett SEPA-land som inte använder euron som sin fiatvaluta – som Storbritannien – kan din bank ta ut en valutaomvandlingsavgift för att använda SEPA-tjänster.

Coinbase-avgifter

Du ska betala minst 1,49% av ditt inköpsbelopp som avgift när du köper Bitcoin med Coinbase. Du betalar detta om du sätter in fiat-valuta på ditt Coinbase-konto innan du köper Bitcoin. Coinbase tar inte betalt för insättningar av fiatvaluta som görs via banköverföring.

Coinbase debiteras minst 3,99% av ditt köpebelopp om du använder ett kredit- eller bankkort att köpa Bitcoin.

Obs! Om du använder Coinbase i Kanada eller Australien kommer du bara att kunna köpa Bitcoin med kredit- eller bankkort.

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

Är Coinbase det bästa stället för dig att köpa Bitcoins?

Vissa kritiker tycker att Coinbase fungerar för mycket som en online shoppingapp. Om du vill träffa hardcore-kryptosamhället är det förmodligen inte på Coinbase! Coinbase är inte heller för användare som vill ha anonymitet. I februari 2018 gav Coinbase den amerikanska skattemannen kontouppgifterna för 13 000 av dess användare!

i alla fall, Coinbase är en mycket enkel plattform att använda. Det har också en stor säkerhetsrekord. Coinbase har aldrig hackats och cirka 98% av dess medel lagras off-line. Det är den perfekta platsen för de flesta nybörjare att köpa Bitcoin.

Låt oss ta en titt på avgifterna för ett par andra mäklarbörser för att se om Coinbase är det billigaste sättet att köpa Bitcoin.

Andra mäklarbörser

Det finns några andra mäklare som erbjuder liknande tjänster som Coinbase. Men vilket är det billigaste Bitcoin-utbytet?

CEX.IO – Köp Bitcoin nu

CEX är ett mäklarbörs baserat i London. Det erbjuder tjänster i 99% av länderna i världen, och 24 stater i USA (det fungerar inte i New York).

billigaste sättet att köpa bitcoin på cex

CEX tar 7% för att köpa Bitcoin med kredit- eller bankkort. CEX tar ut lägre avgifter om du sätter in pengar på ditt konto innan du köper.

Du kan göra insättningar via banköverföring med US dollar (USD), Brittiska pund (GBP) och Euro (EUR) gratis. CEX-avgifter baseras sedan på om du är tillverkare eller tagare.

A tillverkare är någon som är villig att köpa eller sälja Bitcoin till ett pris som inte redan erbjuds på börsen. En tagare är någon som vill köpa eller sälja Bitcoin till ett pris som redan erbjuds. En mottagare kommer att få sin beställning av Bitcoin omedelbart. En tillverkare måste vänta tills en tagare accepterar sitt pris.

Mäklare för samman tillverkare och tagare. CEX debiterar tagare 0,25%. Detta baseras på ett köp på mindre än 5 BTC (som är värt cirka 48 000 USD). Avgifterna för tillverkare är lägre (0,16%), men de flesta nybörjare kommer att ta tak eftersom det är en lättare handel.

CEX är en säker plattform, men det kan vara lite för komplicerat för nybörjare. Det billigaste sättet att köpa Bitcoin snabbt är fortfarande Coinbase. Låt oss ta en titt på Coinmama, och se om denna plattform är det billigaste sättet att köpa Bitcoin.

Coinmama – Köp Bitcoin nu

billigaste sättet att köpa bitcoin på Coinmama

Coinmama är ett mäklarbörs baserat i Israel. Det erbjuder tjänster till över 180 länder runt om i världen. Coinmama erbjuder mycket liknande tjänster till Coinbase, men vilken är den bästa webbplatsen att köpa Bitcoins?

Du kan inte sätta in pengar på Coinmama, så du måste betala med kreditkort, betalkort eller Western Union-betalning.

Du kan bara KÖP Bitcoin med Coinmama. Om du vill sälja det senare måste du göra det använd en annan växel. Coinmama har mycket begränsade funktioner, men vad sägs om avgifterna?

Coinmama avgifter en avgift på 5,9% för varje köp av Bitcoin. Det tillägger ytterligare 5% avgift för köp med kredit- eller bankkort. Du kan förvänta dig att betala nästan 11% totalt.

Coinmama är en av de dyrare mäklarna, men det har också några bra egenskaper. Coinmama är lätt att använda och det är snabb. Kortregistrering behövs inte för att göra ett köp, och kortuppgifter sparas inte på huvudsidan. Detta gör Coinmama till en av de säkraste och mer anonyma platserna att köpa Bitcoin.

Vilket är den billigaste Bitcoin-börsen?

Coinbase är det snabbaste och billigaste sättet att köpa Bitcoin av de tre mäklarna jag har pratat om. CEX har bättre handelsalternativ och Coinmama är bättre för integriteten. i alla fall, Coinbase erbjuder några av de lägsta avgifterna på marknaden för direktköp med kredit- och bankkort.

Jag vet vad du tänker! Du tänker, “hej, jag trodde att Bitcoin skulle vara en ny typ av pengar? Varför ska jag betala avgifter till börser !? ” Många Bitcoin-användare känner så. Bitcoin är a peer-to-peer valuta, så du borde kunna köpa den från ett peer-to-peer-utbyte. Oroa dig inte, det kan du!

Obs! Peer-to-peer betyder från en person till en annan. Bitcoin är peer-to-peer eftersom användare kan skicka varandra Bitcoins utan att använda en bank. En bank är en tredje part eller mellanhand. Bitcoin – och alla andra kryptovalutor – behöver inte tredje part för att de ska fungera.

Men när du köper Bitcoin på en börs – som Coinbase – använder du en tredje part. Vissa kryptofans vill inte använda tredje part alls!

Är peer-to-peer-börser det billigaste sättet att köpa Bitcoin? Låt oss ta reda på.

Att köpa Bitcoins Peer-to-Peer

En av de mest populära peer-to-peer-utbytena är LocalBitcoins. LocalBitcoins är baserat i Finland och tillåter sina användare att handla Bitcoins direkt med varandra. Det betyder att du kan använda LocalBitcoins för att köpa Bitcoins från människor i ditt område!

billigaste sättet att köpa bitcoin

LocalBitcoins har handlare som är villiga att sälja Bitcoin i mer än 15 000 städer i 248 olika länder. Handlarna på LocalBitcoins betalar en avgift för att marknadsföra sina Bitcoin. Köpare betalar ingenting!

Det finns många olika betalningsmetoder tillgänglig på LocalBitcoins. Du kan betala handlare med PayPal, bankinsättningar, banköverföringar, kreditkort, och även kontanter!

LocalBitcoins är en av få börser som uppmuntrar sina användare att träffa varandra personligen för att köpa och sälja Bitcoin. Detta gör det till en utmärkt plattform för användare som vill vara en del av kryptosamhället. För säkerhet har LocalBitcoins en användarbedömningsfunktion. Det har också bra kundsupporttjänster. Dessa inkluderar konfliktlösning och spärrhållning.

Det är viktig för var försiktig när du köper Bitcoins peer-to-peer. Lär dig så mycket du kan om säljaren innan du köper. Om du träffar en säljare personligen, gör det alltid på en allmän plats och ta en kompis med dig!

Är LocalBitcoins det billigaste sättet att köpa Bitcoin Peer-to-Peer?

Det finns inga avgifter, och du behöver inte ge någon personlig information när du köper Bitcoin med LocalBitcoins. Användare kan vara anonyma och träffa kryptosamhället! Men säljare tar ofta mer för Bitcoins än vad vissa börser gör. Det betyder att LocalBitcoins inte alltid är det billigaste sättet att köpa Bitcoin.

Andra peer-to-peer Bitcoin-utbyten inkluderar Wall of Coins, Paxful, och BitQuick. Dessa börser tenderar att ha högre avgifter än LocalBitcoins och erbjuda färre tjänster. Wall of Coins är till exempel endast tillgängligt i 12 länder och BitQuick debiterar köpare en avgift på 2%.

LocalBitcoins är det bästa och billigaste sättet att köpa Bitcoin peer-to-peer.

Jag vet att när jag vill ha lite pengar går jag till bankomaten. Låt oss titta på var du kan köpa Bitcoin från en bankomat.

Att köpa Bitcoin från en bankomat

En Bitcoin-bankomat är en bankomat där du kan köpa Bitcoin. CoinATMRadar listar platserna för Bitcoin-bankomater i över 60 olika länder. Bitcoin-bankomater kan vara helt anonym. De är också ett säkrare sätt att köpa Bitcoins än peer-to-peer. Bitcoin-bankomater kan dock kosta mycket mer än andra sätt att köpa Bitcoin. Låt oss använda ett exempel för att se skillnaden:

Mario bor i San Diego, Kalifornien, och vill köpa 1 BTC. Mario använder Coinbase och betalar med kreditkort. Coinbase erbjuder 1 BTC för 9 633 dollar. Mario betalar ungefär 10 018 dollar efter en avgift på 3,99% läggs till.

Marios bror, Wario, bor också i San Diego och vill köpa 1 BTC. Han går till Bitcoin-bankomaten på The Cage Smoke Shop på El Cajon Boulevard. Bankomaten laddar Wario $10 420,36. Det är över $ 400 mer än Mario betalade!

Att köpa Bitcoin från bankomater är snabbt, anonym, och säker. Det är dock inte det billigaste sättet att köpa Bitcoin.

När du köper Bitcoin behöver du någonstans att lagra den. För att använda någon av metoderna jag har pratat om behöver du en Bitcoin plånbok.

Hur man köper Bitcoin utan avgifter

Kom ihåg när jag sa det till dig Coinbase tar inte ut avgifter för insättningar? Coinbase har ett systerföretag som heter GDAX. När du registrerar dig för ett Coinbase-konto får du också tillgång till GDAX. GDAX tar inte ut tillverkaravgifter. Det betyder att du kan köpa Bitcoin utan att betala några avgifter!

Billigaste sättet att köpa Bitcoin: GDAX.

För att göra detta måste du överföra pengar från Coinbase till GDAX (gratis). Då måste du skicka en köporder som inte redan finns på börsen. Det här är en tillverkarorder. Det kan ta lite tid innan din beställning fylls. När ordern är fylld får du det Bitcoin du beställt. Utan avgift!

Detta är det billigaste sättet att köpa Bitcoin utan att betala avgifter!

Bitcoin-lagring

Bitcoin plånböcker är där du behåller alla koder du behöver för att komma åt din Bitcoin. En plånbok kan vara programvara, hårdvara, uppkopplad, eller off-line. Det kan till och med vara ett papper! Det rekommenderas att du använder mer än en typ av plånbok för att lagra din Bitcoin.

För närvarande är de mest rekommenderade plånböckerna hårdvara, inklusive sådana produkter som Ledger Nano X och Trezor Model T. De är mycket säkra och pålitliga eftersom dina privata nycklar kommer att förvaras offline!

Plånböcker är mycket viktiga, så håll dem säkra!

Nästa steg

I den här guiden har jag berättat om det billigaste stället att köpa Bitcoin. Du har också lärt dig hur du köper Bitcoin utan avgifter. Det finns dock andra ställen att prova. När du blir mer självsäker kan du prova att köpa Bitcoin på en professionell handelsbörs som Bitstämpel eller Kraken.

Om du är redo att börja handla som ett proffs, kolla in vår Kraken vs bitstämpeljämförelse.

Låt oss avsluta med några sista tankar.

Slutsats

Om du googlar orden “köp Bitcoin lägsta avgifter” får du tusentals resultat. De flesta av de webbplatser som hävdar att de har de lägsta Bitcoin-avgifterna ljuger! Sanningen är att köpa Bitcoin är ganska dyrt.

Så oroa dig inte för mycket om det billigaste sättet att köpa Bitcoin. Försöka hitta det bästa stället att köpa Bitcoin åt dig. Det första du köper Bitcoin bör vara säkert och enkelt att använda. Coinbase är båda dessa saker och det är billigt. Det är därför så många människor rekommenderar Coinbase till nybörjare.

Vissa köpare kanske bryr sig mer om Integritet än avgifter. För dessa människor föreslår jag att du använder ett peer-to-peer-utbyte som LocalBitcoins. Eller om du helt vill undvika besväret kan du bara köpa BTC via Simplex, med kreditkort. De är också ett bra sätt att engagera sig i kryptovärlden. Kom ihåg att Bitcoin är mer än bara pengar. Bitcoin är ett nytt sätt för människor att ansluta till varandra.

Glöm inte att göra det välj en säker plånbok för din Bitcoin. Ledger Nano X och Trezor Model T är bland de mest rekommenderade alternativen.

Ledger Wallet Deal aktivt just nu:

Låt mig veta när du har gjort ditt första köp av Bitcoin. Jag skulle gärna höra vilken metod du använde!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map