Bästa Ripple-plånbok

Så – du har precis läst om hur fantastiskt Ripple är, hur många underbara proffs det har och hur du ska köpa det RÄTT DETTA INSTANT. Tja … Det är coolt, men sakta ner lite och tänka igenom det. Visst, Ripple är bra och allt, men om du inte har det den bästa Ripple plånboken på marknaden, var ska du då lagra din Ripple?

Tja, låt mig berätta – idag är din lyckodag! I den här handledningen ska jag berätta allt om de bästa Ripple-plånböckerna som finns. Vi pratar om Rippel i allmänhet (varför det är så coolt som det är) och övergå sedan till plånbokguiden. Heta plånböcker, kalla plånböcker (som Ledger och Trezor) – vi täcker allt.

Ripple (XRP)

Första saker först – låt oss få något rakt. För att du kom hit för en krusning plånbok, Jag antar att kryptovaluta är vad du tänker på. Jag vet inte om du visste det, men Krusning är namnet på företaget som skapade myntet, inte själva myntet. Den faktiska kryptovalutan kallas XRP. Men som tiden gick vände folk sig bara vid att kalla kryptomynt Ripple. Och det är allt bra – för att undvika förvirring kommer jag också att hänvisa till myntet som “Ripple” (om inte annat anges).

Så, vad är Ripple? Tja, för att uttrycka det enkelt är Ripple (XRP) det en centraliserad kryptovaluta skapad som ett medel för snabbare penningöverföringar.

Bästa Ripple-plånbok: Ripples hemsida.

Observera att nyckelordet i den beskrivningen är centraliserad. Detta är en av de viktigaste unika funktionerna som XRP-myntet har.

De flesta kryptovalutor som för närvarande finns på marknaden (särskilt de mer vanliga, välkända) är decentraliserad. Det betyder att deras kod är tillgänglig för alla – om du vill delta i några av utvecklingsaktiviteterna kring kryptovalutan och dess blockchain, skulle du vara fri att göra det.

Å andra sidan, centraliserad mynt som Ripple har inte den här funktionen. Ett centraliserat mynt tillhör en enda enhet (vare sig det är en utvecklare, ett team eller ett företag) och ingen annan kan slå in när det gäller myntens stöd.

Det här är en ganska kontroversiellt ämne i kryptovaluta-samhället. Å ena sidan betyder detta att kryptor som Ripple (centraliserade, det vill säga) är mer stabila och är mindre benägna att producera några oväntade och oönskade överraskningar när det gäller nätverkskrascher, prissvängningar och så vidare. Om en potentiell investerare bara är intresserad av att tjäna pengar blir detta en utmärkt funktion.

Tabell: Huvuddragen i Ledger Nano S och Trezor One

På baksidan är dock den hardcore-kryptovaluta-communityn som är mindre intresserad av att göra vinst och mer intresserad av konceptet av krypto själv hatar Ripple.

Ripple ses som ett försök att infiltrera samhället av större, centraliserade och regeringsallierade spelare. Det faktum att Ripple älskas och accepteras av en stor del av banker över hela världen (de flesta är baserade i Östasien) ses som ett stort nej-nej snarare än något positivt.

Du förstår ursprungliga syften av kryptovalutor (som föreslagits av Bitcoin whitepaper) var centrerad kring integritet, decentralisering och transaktionsfrihet. Centraliserade mynt som Ripple ses som ett steg tillbaka från dessa mål.

Bästa Ripple plånbok

Ripple (XRP) är en stort diskussionsämne inom olika kretsar av människor som är intresserade av kryptovalutor och deras stödnätverk. Det finns dock en funktion som Ripple har som anses vara den främsta orsaken till Ripples attraktivitet. Och den funktionen är hastighet.

Snabbare än..?

Naturligtvis har Bitcoin förmodligen fått den mest lojala följen av alla kryptovalutor som det för närvarande finns. Men även de mest hängivna fansen erkänner att det finns problem med myntet som ännu inte har lösts.

Förmodligen anses det största av dessa problem vara hastighet. Med enorma mängder människor som slår till Bitcoin gruvdrift varje dag blir kryptovalutans nätverk mer och mer besvärat. Detta leder i sin tur till långsammare transaktionsräntor – snabba transaktioner är inte något som Bitcoin var känt för till att börja med.

Många altcoins försök att lösa detta problem genom att införa nätverk som hanterar transaktioner i dubbla eller tredubblade hastigheter som Bitcoin gör. Du har antagligen gissat det redan, men en av de mest kända av dessa altcoins är Ripple (XRP).

Ripple syftar till revolutionera hastigheten där en transaktion mellan två parter utförs. Det gör det genom att tillämpa kryptovalutformlerna och kombinera dem med sitt eget unika nätverk. Ta det nu och lägg till centralisering i ekvationen – vad du får är anledningen till att så många banker älskar och accepterar Ripple i sina system.

Bästa Ripple plånbok

Nu när vi båda är på samma sida kan vi gå över till själva guiden “Best Ripple Wallet”. Det sätt som jag ska gå igenom är att jag berättar om det den bästa plånboken för Ripple (eller några fler alternativ än ett!) i både de heta och kalla kryptoplånboksavdelningarna.

Heta plånböcker

Om du inte är så bekant med termen är en het kryptovalutaplånbok en plånbok som är ständigt ansluten till internet (online, programvara etc.). Naturligtvis har denna typ av plånbok sina fördelar och nackdelar, men låt oss lämna det för en annan handledning. Det räcker att veta att denna typ av Ripple-plånbok är den mest populära – mest för att den nästan är gratis.

Nu kanske du tänker – vad menar han – nästan..?

Tabell: Huvuddragen i Coinbase-plånboken och Binance-plånboken

Du ser, heta kryptovalutaplånböcker är det vanligtvis helt gratis (åtminstone när det gäller själva plånböckerna). Ripple är dock det enda undantaget. Varje XRP-plånbok som du skapar måste du betala 20 XRP för att aktivera adressen. Observera att så är fallet med både varma och kalla plånböcker. Därför vill du antagligen bara ha en, enkel och viktig Ripple myntplånbok – annars kan det bli ganska dyrt.

Nu när vi har gjort det ur vägen kan vi gå vidare och prata om heta plånböcker för Ripple. Jag berättar om några av de mest populära alternativen du kommer att ha när du tänker på heta plånböcker för dina XRP-mynt.

Myntbetalningar

En mycket välkänd kryptovalutahandelsplattform, Myntbetalningar erbjuda sina användare möjligheten att lagra olika kryptovalutor i sin onlineplånbok. Ripple är inget undantag.

Bästa Ripple-plånbok: Coinpayments hemsida.

Coinpayments tar ut en platt 0,5% avgift för de transaktioner som du gör från din plånbok. Det betyder att när du köper eller säljer något med Ripple kommer du att debiteras 0,5% av beloppet för Ripple i transaktionen. Det anses vara en av de bästa erbjudandena på den nuvarande marknaden för kryptohandel. Naturligtvis är insättningar och uttag helt gratis.

En annan bra funktion som Coinpayments erbjuder är att deras plånbok är en flera mynt en. Det betyder att du kan lagra många fler kryptovalutor där inne – inte bara Ripple. Det här kan vara bra om du vill diversifiera dina tillgångar eller helt enkelt ha några säkerhetskopior för Ripple. De har dock ingen Ripple-plånbok.

Tveka inte att prova Coinpayments om du försöker hitta den bästa Ripple plånboken – detta företag har en pålitligt rykte och anses vara en av de bästa hundarna när det gäller kryptovalutahandelplattformar och heta plånböcker.

Rostat bröd

Du kunde antagligen inte hitta en “bästa Ripple plånbok” guide som inte skulle ha Toast plånbok som en post någon gång i guiden. Och med goda skäl.

Toast är en exklusiv plånbok designad speciellt för Ripple. Det är super lätt att använda, är öppen källkod och är för närvarande tillgängligt som en mobil (Android och iOS), uppkopplad och en “Ripple desktop wallet” version (Windows, Mac, Linux).

En av de bästa funktionerna som Toast-plånboken har (förutom att den är utformad speciellt som en XRP-plånbok) är att den betonar säkerheten som högsta prioritet. Toast har en säkerhetskopieringsfunktion, ett återställningsalternativ och låter användare ställa in specifika, kryptografiska PIN-koder för ett extra lager av säkerhet.

Toast är en exklusiv XRP-plånbok som gör att den enkelt kan bestrida titeln “den bästa plånboken för Ripple”. Du bör behålla det som ett alternativ och se till att prova det!

Kalla plånböcker

Som du antagligen redan har gissat är kalla plånböcker för lagring av kryptovalutor de som behöver inte en internetanslutning att fungera eller helt enkelt arbeta. Det gör dem till bra utmanare för positionen “bästa Ripple-plånbok”.

Bästa Ripple plånbok

Kalla plånböcker är långt ifrån lika populära som heta. Och det här är inte heller en Ripple-exklusiv sak – den här trenden ses i hela kryptovalutavärlden. Men få inte intrycket att detta betyder att de är dåliga eller felaktiga. Problemet med deras popularitet ligger i mycket enklare resonemang.

Kalla plånböcker är vanligtvis ganska dyr. En anständig kall plånbok kan gå var som helst från $ 70 upp till $ 150. När man jämför detta med heta plånböcker (som vanligtvis är helt gratis) blir det tydligt varför människor ofta väljer det senare.

Emellertid ses kalla plånböcker som en säkrare och pålitligare alternativ. Medan du har en behöver du inte oroa dig för hackningar, bedrägerier eller systemfel. De mest rekommenderade kalla plånböckerna just nu är Ledger och Trezor. Om du lagrar stora mängder mynt bör du definitivt överväga dem.

Med detta sagt, när det gäller ämnet “den bästa Ripple-plånboken”, finns det en som slår tävlingen långt ifrån.

Ledger Nano S

Även om Huvudbok först nyligen implementerade Ripple (XRP) som ett alternativ när det gäller myntlagring, placerades den automatiskt högst upp på listan “bästa Ripple plånbok – kall upplaga”.

Ledger Nano S är redan mycket välkänd i andra kryptovalutasamhällen och är en hårdvarukrypto-lagringsenhet som har bevisat sitt värde om och om igen. Den främsta anledningen till den här kalla plånbokens framgång är dess säkerhet.

Först och främst är det en kall plånbok. Detta ger automatiskt mer säkerhet och tillförlitlighet jämfört med dess heta motsvarigheter.

Dessutom erbjuder Ledger 2-faktor autentisering, en individuell PIN-kod och a återställningsalternativ. Den främsta anledningen till att säkerheten refereras ständigt till är dock att själva enheten inte lagrar dina Ripple-mynt per ord. Snarare det spårar dina besparingar på själva blockchain och visar dem med ett klick på en knapp.

Bästa Ripple plånbok

Detta är ett annat bra alternativ som Ledger erbjuder. Den har en liten, inbyggd skärm som du kan använda för att se både dina besparingar och de transaktioner som du gör via Ripple.

Om du letar efter bästa Ripple plånbok, och undviks inte genom att spendera lite pengar för att få en kall plånbok, Huvudbok ses för närvarande som det bästa alternativet på marknaden. Var noga med att kolla in den!

Varför inte gör det själv?

Om du inte vill spendera mycket pengar men fortfarande är intresserad av kalla plånböcker finns det ett alternativ för dig – att skapa din Rippel pappersplånbok.

Även om detta är en mindre känd och inte så ofta använda metoden för att lagra Ripple, det är ett bra och säkert alternativ. En Ripple-plånbok är fortfarande en “kall plånbok” – den är bara annorlunda i sitt slag. Precis som Ledger är en hård plånbok för hårdvara, så är det också en papperskall.

Nu är de enda problemen som du kan stöta på med en Ripple-plånbok centrerad kring det faktum att det i slutändan fortfarande är papper. Du måste skydda den från att bli blöt, bränd, smutsig och så vidare. Men om du har en säker plats att förvara den bör dessa saker inte vara ett problem.

Annat än de ovan nämnda “problemen”, pappersplånböcker fungerar på samma sätt som hårdvaruplånböcker när det gäller säkerhet. De är också väldigt lätta att dölja – en liten anteckning är mycket mer diskret än en hårdvaruenhet.

En blick på nätet visar dig många olika sätt att skapa din Ripple-plånbok. Det är en kort och enkel process – du borde inte stöta på några svårigheter än någonsin. Så, om den bästa plånboken för Ripple är vad du letar efter, överväga pappersplånböcker som en möjlighet.

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

Slutsatser

Många online letar efter den bästa Ripple-plånboken där ute. Det är ofta svårt att ge ett enda, solid svar på frågan ”vad är den bästa Ripple-plånboken som finns?”. Det finns många anledningar till det.

Inte alla är redo att spendera pengar för att förvara sin Ripple i en kall plånbok, men alternativ som Ledger Nano S och Trezor är helt värda det. Visst, pappersplånböcker blir ett bra alternativ här, men vissa tycker inte om att deras sårbara koder visas på ett fysiskt objekt.

Tabell: Prisinformation för Ledger Nano S och Trezor One

Heta plånböcker är mycket mer tillgängliga, men ändå mycket mindre säkra. Även Ripples skrivbordsplånböcker är en knepig sak när det gäller tillgång till internet och anslutning. I slutet av dagen blir allt föredrag.

Vi har nått slutet på ”Bästa Ripple plånbok”Handledning. Jag hoppas att den information jag har gett var användbar för dig och att du kommer att använda din nya kunskap för att hitta bästa möjliga plånbok för dig!

Innehållet som publiceras på denna webbplats syftar inte till att ge någon form av finansiell, investering, handel eller någon annan form av rådgivning. BitDegree.org rekommenderar inte eller föreslår att du köper, säljer eller innehar någon form av kryptovaluta. Innan du fattar finansiella investeringsbeslut, kontakta din finansiella rådgivare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map