Bästa Monero plånbok

Monero blir stadigt en av de mest populära kryptovalutorna på den nuvarande kryptomarknaden. Fler och fler människor vänder sig mot just detta mynt, oavsett om det beror på dess integritetsfunktioner, investeringsändamål, annars. Med detta ökade allmänna intresse är det dock avgörande att hitta en pålitlig Monero plånbok, för.

Om du tar en titt på användarrecensioner online kan du hitta flera olika utmanare för den bästa Monero-plånboken. Vi tar en titt på de högst rankade valen här i listan.

Observera att vi kommer att diskutera båda uppkopplad Monero plånböcker, och även de som är baserade off-line (kylförvaringsenheter). Vår lista i dag kommer att se lite ut så här:

Hur du hittar den bästa Monero-plånboken för dig själv?

Innan vi hoppar in i den faktiska listan över de bästa Monero-plånböckerna på marknaden, måste vi göra det diskutera ett par viktiga saker. På toppen av dessa saker står frågan om varför människor vill investera i Monero, för det första!

Tja, den första stora anledningen är just det – investeringsändamål. Många köper Monero och söker sedan efter den bästa Monero-plånboken helt enkelt för att lagra dessa mynt på ett säkert sätt sälja dem vid ett senare tillfälle, med avsikt att göra vinst.

Även om kryptovalutamarknaden är en verkligt flyktig plats har den senaste historien visat att de aktuella kryptovalutapriserna inte riktigt speglar verkligheten – denna teknik blir allt mer uppskattad, vilket höjer priset på de flesta stora kryptomynt, för. Monero är inget undantag.

Så är fallet, en annan stor anledning till att människor kanske letar efter den bästa plånboken för Monero är Integritet – Monero anses ofta vara den säkraste kryptovalutan på marknaden.

Monero plånbok: ett Monero-mynt på en bärbar dator.

Ovanstående är tack vare tekniken bakom XMR. Varje transaktion är dold för allmänheten via ringsignaturer – dessa signaturer gör Monero-transaktioner ospårbara. Med andra ord finns det inget sätt att avsändaren och mottagaren kommer att kopplas till varandra – du kan vara säker på att dina betalningar kommer att bli helt anonyma.

Så som du förmodligen kan föreställa dig har Monero en hel del funktioner som gör myntet och tekniken bakom det ganska tilltalande för ett stort antal människor. Med detta sagt, men … Hur ska du välja den bästa Monero-plånboken för dig själv?

Två typer av plånbok – För- och nackdelar

Om du skulle undersöka de bästa Monero-plånböckerna, skulle du snabbt lära dig att det finns två stora typer av dem tillgängliga för dig att använda – varma och kalla.

Naturligtvis har var och en av sina egna fördelar och nackdelar – båda dessa typer kommer också att visas på den här listan! Som sagt, men som du förmodligen kan föreställa dig, kommer de fortfarande att skilja sig mycket från varandra och kommer således att passa olika typer av människor.

Låt oss titta närmare på både varma och kalla plånböcker och kontrollera vad du kan förvänta dig av var och en av dem.

Hot Wallets (programvara, skrivbord, mobilapp etc.)

Heta plånböcker är de som är ständigt ansluten till internet. Dessa plånböcker inkluderar programvara och uppkopplad sådana, mobilappar, och så vidare.

Nu är den största fördelen med heta Monero-plånböcker att de är mycket tillgänglig. Vad detta betyder är att du kan överför dina XMR-mynt mycket snabbt, utan att behöva gå igenom några svåra installationsprocesser.

Monero plånbok: Binance.

Som ni kan föreställa er detta särskilt viktigt för de människor som vill handla Monero. En Monero-plånbok online gör att du kan reagera snabbt på marknadsförändringarna – du kommer att kunna köp och sälj XMR direkt, och överför dina nyförvärvade mynt direkt i din plånbok.

Med detta sagt, men som du snart kommer att se från listan över de bästa Monero-plånböckerna, finns det några heta lagringstjänster faktiskt integrerad direkt i specifika kryptobörser. Detta har naturligtvis vissa fördelar och nackdelar, men många föredrar faktiskt att hålla sina mynt på börser. Mer om detta senare.

Kalla plånböcker (hårdvaruenheter, pappersplånböcker etc.)

I motsats till heta Monero-plånböcker, kalla är de som är från internet – dessa kan inkludera hårdvaruenheter och även pappersplånböcker.

Visserligen ses kalla plånböcker vanligtvis som “vägen att gå”. Om du vill toppskiktet säkerhet, sedan det finns inga bättre alternativ än kylförvaringsenheter.

Med en Monero offline-plånbok behöver du inte oroa dig för att hackare eller bedragare når dina pengar utan att du märker det. Ärligt talat, det är omöjligt – eftersom din enhet aldrig är ansluten till internet (förutom de gånger du skickar och tar emot XMR-mynt), kommer skadliga tredje parter inte riktigt ha möjlighet att nå dina mynt!

Nu vet jag vad du tänker – var är fångsten?!

Ärligt talat, det finns ingen fångst. Det finns dock ett par saker som är värda att överväga när man beslutar om man ska köpa en kall Monero plånbok eller inte.

Monero plånbok: Ledger Nano X.

Till att börja med används vanligtvis kalla plånböcker till långvarig lagring. Det kan vara lite krångel att behöva sälja eller handla dina mynt – du måste överföra dem från plånboken på ett utbyte, och utför sedan dina transaktioner. Det tar tid och i en bransch som är så flyktig som krypto räknas varje minut!

Den enda andra “nackdelen” relaterade till Monero offline-plånböcker är att hårdvaruenheterna kostar lite pengar. Men om du vill ha den bästa säkerheten i spelet kan du vara säker på att det inte finns något bättre alternativ!

Så då – med allt detta sagt, borde du nu ha en ganska bra uppfattning om vad du kan förvänta dig när det gäller de bästa Monero-plånböckerna på marknaden! Utan vidare, låt oss gå direkt till listan och kolla in de bästa tillgängliga alternativen.

1. Ledger Nano X – Marknadens bästa Monero-plånbok

Rankar # 1 av 7 Crypto-utbyten

Ledger Nano X Review Saker vi gillade:

 • + Kan hanteras från mobil enhet
 • + Mycket säker
 • + Stöder mer än 1500 kryptovalutor
 • + Bekväm design

Saker vi inte gillade:

 • Relativt dyrt

Besök sida

Ledger Nano X anses ofta vara den bästa Monero plånboken på marknaden. Det finns en hel mängd skäl till varför det också är fallet.

Till att börja med är Ledger Nano X det en toppmodern enhet. Det är en av de mest moderna kryptovalutaplånböckerna på hela marknaden – den har en robust design, är hållbar, har en ganska stor skärm och funktion med två knappar, och är bra gjord, övergripande.

När det gäller Monero använder Ledger något som kallas GUI för Monero – Monero grafiska användargränssnittet. Vad detta betyder är att det aktuella myntet stöds av Ledger Nano X-enheten, men när det gäller själva visuell representation av ditt saldo och transaktioner (skicka, ta emot XMR, etc.) måste du lita på GUI.

Detta är faktiskt ganska lika som med andra kryptovalutor – ett bra exempel skulle vara MIOTA, eller ens ADA (Cardano). Båda dessa mynt är stöds av Ledger, men båda har också deras egen, specifika plånböcker som måste anslutas till din Ledger-enhet.

När det gäller den bästa Monero-plånboken kan du dock vara säker på att du får allt av de högsta säkerhetsfunktionerna av Ledger Nano X-plånboken. Allt du behöver göra är att installera Monero-appen (blockchain) på din Ledger Nano X-enhet och konfigurera Monero GUI – när det är klart kan du skicka, ta emot och dela XMR-mynt, allt från din plånbok!

Allt är bra och dandy, men … Vad får Ledger att sticka ut ur mängden, säkerhetsmässigt?

Tja, Nano X-modellen är den senaste och bästa som Ledger har att erbjuda sina kunder. Enheten är utrustad med allt av den mest avancerade säkerheten funktioner som en hårdvaruplånbok kan ha!

Ledger Nano X kostar 119 USD, och den frakt är helt gratis. Det är visserligen en av de dyrare hårdvarukryptoplånböckerna på marknaden branschledaren, du kan vara säker på att det definitivt är en av de bästa Monero offline-plånböckerna där ute!

Ett ord av försiktighet, dock – se till att du köp bara din Ledger-enhet från företagets officiella webbplats. Tredjepartsåterförsäljare kan försöka sälja en defekt enhet, och kan göra en återvinning av dina medel senare. Inte något som du vill ska hända!

Besök Ledger Nano X

…eller läs vår Ledger Nano X recension

2. Trezor Model T – En ledare inom säkerhet för hårdvaruplånbok

Rankar # 2 av 7 Crypto-utbyten

Trezor Model T Review Saker vi gillade:

 • + Högsta säkerhet
 • + Pekskärm användargränssnitt
 • + Lätt att ställa in
 • + Stöder cirka 1000 kryptotillgångar

Saker vi inte gillade:

 • Skrymmande design
 • Dyrt

Besök sida

Trezor är en av de två stora kryptovaluta-plånboksleverantörerna på marknaden (med den andra Huvudbok). Trezor Model T är företagets senaste produkt – och det är en rättmätig utmanare att vara en av de bästa Monero-plånböckerna på marknaden!

Trezor Model T överstiger i säkerhetsavdelningen. Dess en extremt säker plånbok som kan fungera som en U2F-maskinvarutoken!

Som en av de ledande kryptohårdvaruplånböckerna kan du förvänta dig det Trezor håller dina privata nycklar helt säkra. Nycklarna kommer att lagras på den enskilda plånboken som du äger och förvaras där på ett isolerat sätt – ingen tredje part kommer att ha tillgång till dina Monero-medel!

När det gäller Monero verkar Trezor på ett mycket liknande sätt som sin huvudkonkurrent – Ledger. Du kommer nämligen att kunna lagra dina mynt på enheten, men måste använd GUI för Monero för att kontrollera dina pengar, och göra transaktioner.

Nu är det värt att nämna att den viktigaste kritiken som ofta riktas mot Trezor är det faktum att plånboken är väldigt dyr. Model T kostar dig cirka 170 dollar – det är faktiskt betydligt dyrare än Ledger Nano X, Model T: s huvudkonkurrent!

Är produkten värt prislappen? Väl, det beror på. Det kan inte förnekas att Trezor är en av branschledarna, och erbjuder en av de bästa Monero-plånböckerna på hela marknaden. Om säkerhet är det du letar efter, då är Trezor säkert ett anständigt val – det är trots allt en kylförvaringsenhet!

Besök Trezor Model T

…eller läs vår Trezor Model T recension

3. Ledger Nano S – Ett kompromiss mellan säkerhet och pris

Rankar # 3 av 7 Crypto-utbyten

Ledger Wallet Review Saker vi gillade:

 • + Super säker
 • + Skydd mot fysisk skada
 • + Stöder mer än 1500 mynt och token

Saker vi inte gillade:

 • Relativt dyrt

Besök sida

Huvudbok är ett namn som du kommer att se nämns ett par gånger i den här listan över de bästa Monero-plånböckerna. Det beror på, till skillnad från sin konkurrent Trezor, Ledger erbjuder faktiskt två olika hårdvaruplånböcker som du kan hålla dina XMR-mynt i, med S-modellen är det äldre och billigare alternativet.

Ledger Nano S fungerar på samma sätt som den mer förbättrade versionen – Nano X. Vad jag menar med det är att du kommer att behöva installera Monero-applikationen på enheten, och även använda XMR GUI: s tjänster.

Så … Om båda enheterna fungerar på samma sätt, vad är den faktiska skillnaden mellan dem??

Till att börja med har S lite mer ödmjuk design. Plånboken är mindre än dess avancerade version, och därmed, blir inte lika märkbar. Detta kommer att uppskattas av de som vill förbli diskret när du använder plånboken på, säg, offentliga platser.

Visserligen, Ledger Nano S stöder färre altcoins än Nano X. Detta är en anmärkningsvärd aspekt för dem som letar efter den bästa Monero-plånboken, men som också planerar att behålla och handla fler mynt.

Som nämnts ovan kan du dock förvänta dig att Ledger Nano S ska vara mycket billigare än den mer avancerade versionen av plånboken. Om du väljer just den här plånboken som ditt alternativ för den bästa Monero offline-plånboken kostar det dig cirka 59 dollar, plus frakt.

Nu, som alltid, måste jag nämna – se till att bara köpa Ledger Nano S från företagets officiella webbplats! Best practices anger att hårdvarukryptoplånböcker aldrig ska köpas från tredje part – notera!

Besök Ledger Wallet

…eller läs vår Ledger Wallet-recension

4. Binance – Ett sätt att handla Monero direkt

Rankar # 4 av 7 Crypto-utbyten

Binance Review Saker vi gillade:

 • + En mycket välkänd kryptoutbytesplattform
 • + Mer än 100 olika kryptovalutor tillgängliga för handel
 • + Tvåfaktorsautentisering

Saker vi inte gillade:

 • Det kan vara lite svårt för nybörjare av kryptoentusiaster

Besök sida

Nu vet jag vad du tänker – Binance? Verkligen? Det är ett byte, inte en plånbok!

Tja, du har inte fel – det finns dock mer i det här utbytet än vad som syns.

I början av den här listan över de bästa Monero-plånböckerna har vi diskuterat två typer av möjliga plånböcker – varma och kalla. Börser som gör att du kan behålla dina kryptotillgångar efter att du är klar med handel faller inom den tidigare kategorin.

Det är uppenbart att det är inte ett säkrare alternativ att förvara dina XMR-mynt på en börs a high-end, pålitlig hårdvaruplånbok. Men som du antagligen har kommit fram till nu har detta fortfarande sina egna fördelar och fördelar.

Låt oss diskutera Binance-specifika, ska vi?

Binance är känt i kryptohandeln för att erbjuda sina användare några av de mest varierande handelspar som finns där ute. Vad detta betyder är att du kommer att kunna handla några ganska nischmynt på plattformen – XMR är inte annorlunda.

Medan Monero visserligen har klättrat sig in på de bästa myntplatserna på marknaden, är det fortfarande i allmänhet svårt att hitta ett sätt att skaffa lite XMR på ett snabbt och enkelt sätt. Detta beror på anonymitetsfaktorn av kryptovalutan.

Binance löser problemet!

Faktiskt lagringsmässigt kan du förvänta dig lite höga säkerhetsnivåer på Binances sida. Utbytesplattformen är lika säker som de kommer och litar på av ett otal antal användare över hela världen.

Om du är intresserad av att använda Binance som din huvudsakliga metod för att lagra XMR kan du kolla in plattformen här.

Besök Binance

…eller läs vår Binance-recension

5. Kraken – kylförvaring, 2FA

Rankar # 5 av 7 Crypto-utbyten

Kraken recension Saker vi gillade:

 • + Säker och pålitlig
 • + Låga avgifter
 • + En bra mängd fiatvalutor accepteras

Saker vi inte gillade:

 • Inte den mest hjälpsamma kundservicen

Besök sida

Kraken är, främst, en handelsplattform för kryptovaluta. Börsen kan dock också fungera som en Monero-plånbok!

Om du väljer Kraken som din huvudsakliga metod för att lagra XMR, två aspekter kommer troligen att dyka upp framför allt annat – kylförvaring, och tvåfaktorautentisering.

Kylförvaring hänvisar till det faktum att Kraken innehar den stora majoriteten av sina användares medel, välKallagringsenheter! Det här är faktiskt bra nyheter!

Uppriktigt sagt, vad detta betyder är att om du bestämmer dig för att behålla dina XMR-mynt på Kraken och anser att det är den bästa Monero-plånboken online för dina egna behov och behov, majoriteten (om inte alla) av dina mynt kommer att förvaras i hårdvaruenheter. Dessa enheter skiljer sig vanligtvis lite från dina vanliga, användarorienterade kalla plånböcker – föreställ dig dem som valv, snarare än enskilda plånböcker.

Oavsett hur du tittar på det är det ändå fantastiskt att Kraken använder en sådan kryptolagringsteknik. Det gör att du – användaren – kan vara säker på att dina medel är säkra med plattformen. Ingen hackare kommer att kunna nå dem, eftersom de allra flesta av dina Monero-mynt kommer att vara offline!

Tvåfaktorsautentisering – 2FA – är den andra saken.

Medan 2FA nyligen har blivit standardpraxis med de flesta högnivåbörsen, som fortfarande inte tar bort det faktum att det är ett mycket effektivt verktyg för att hålla dina kryptotillgångar – i det här fallet Monero – säkra. Med 2FA får du det extra lagret av säkerhet – det avskräcker de mest skadliga tredje parter och hjälper dig att vara säker på att dina XMR-mynt är säkra och sunda.

Om du är intresserad av att använda Krakens Monero plånbokstjänster, kolla in utbytesplattformen här!

Besök Kraken

…eller läs vår Kraken-recension

6. KuCoin – Perfekt för snabba handelsbehov

Rankar # 6 av 7 Crypto-utbyten

KuCoin Review Saker vi gillade:

 • + Anonym handel
 • + Säkra
 • + Stöder en mängd olika kryptovalutor

Saker vi inte gillade:

 • Låg handelsvolym

Besök sida

KuCoin är visserligen ett av de mindre kända alternativen för hodlers för att lagra sina Monero-mynt i. Den främsta utbytesplattformen erbjuder dock en mycket specifik typ av XMR-plånbok – den som är utformad för människor som delta i daghandelsaktiviteter, och kan behöva få tillgång till och överföra sina pengar supersnabbt.

Nu är det värt att nämna att detta inte exakt är avsiktligt på KuCoins sida. Men när du letar efter den bästa Monero-plånboken kanske du får reda på det KuCoin verkar hålla de flesta av sina användare kryptos på heta plånböcker.

Detta motsätter sig direkt branschens bästa praxis. Det erbjuder dock fortfarande ett ganska anständigt alternativ vad gäller snabb Monero-handel.

Det är dock värt att notera det KuCoin har 2FA-stöd, och även några omfattande KYC krav.

2FA tillägger det extra lagret av försäkran att inga tredje parter kommer att ha tillgång till dina Monero-medel. KYC-kravet främjar bara detta!

Utöver allt detta har KuCoin också en funktion som låter dig göra det låsa transaktioner under ett fast lösenord. För alla som vill handla XMR-mynt är det här några bra nyheter!

Om du vill prova KuCoin själv kan du kolla in webbplatsen här.

Besök Kucoin

…eller läs vår Kucoin-recension

7. Bittrex – starka säkerhetsfunktioner, kylförvaring

Rankar # 7 av 7 Crypto-utbyten

Bittrex Review Saker vi gillade:

 • + Mycket säker
 • + Små, fasta avgifter
 • + Snabba utbyten
 • + Stort utbud av krypto- och fiatvalutor

Saker vi inte gillade:

 • Vissa användarklagomål angående support
 • Kan vara lite svårt för en branschnykomling

Besök sida

Bittrex är ett av de äldre och mer tillförlitliga börserna på marknaden. Det anses också vara en av de bästa Monero plånböckerna, åtminstone så långt som växlingstjänster går.

Ovanstående beror på säkerhetsfunktionerna av utbytet.

Du förstår, Bittrex har lyckats bygga upp sig ett rykte om att vara en mycket pålitlig och säker plattform. Det anses ofta vara en av de säkraste plattformarna att handla och hålla kryptos på, helt enkelt på grund av det faktum att det har aldrig hackats.

Japp, det stämmer – säkerhetssidan av Bittrex har aldrig brutits! Detta är faktiskt en ganska stor sak, givet att många av de ännu mer kända börserna har haft vissa säkerhetsproblem vid en eller annan tidpunkt.

Bittrex också behåller upp till 90% av användarnas medel på kylförvaringsenheter. Vad detta betyder är att om du väljer Bittrex som din Monero-plånbok kommer majoriteten av dina medel att lagras på offlineplånböcker.

Uttag på Bittrex skyddas av 2FA, för. Ärligt talat, varje gång du vill ta ut dina XMR-mynt kommer du att bli ombedd att ange en PIN-kod från din autentiserare. Nu är det här fantastisk – det är ett enormt extra skydd för din XMR-krypto, och det gör Bittrex säkert till en av de bästa Monero-plånböckerna i sitt slag!

Om du vill prova Bittrex själv kan du kolla plattformen här.

Besök Bittrex

…eller läs vår Bittrex-recension

Alternativa Monero Wallet-alternativ

Så då är det några av de bästa plånböckerna för Monero på den nuvarande marknaden!

Som du kan se finns det en ganska bra blandning av hårdvarulagringsenheter och även heta plånböcker (de som är baserade online och i XMR: s fall – på börser). Naturligtvis kommer det faktiska bästa alternativet att bero på en mängd olika faktorer, till exempel mängden Monero som du vill lagra, oavsett om du vill handla eller handla på ett aktivt sätt, och så vidare.

Hårdvaruenheter och utbytesbaserad lagring åt sidan nämner vissa kryptoentusiastrecensioner alternativ för Monero-plånbok, för! Några av dessa alternativ inkluderar, men är inte begränsade till:

 • Exodus. Exodus är en programvaruplånbok – med andra ord en het. Anmärkningsvärt är det faktiskt en av de mer populära heta plånböckerna på marknaden! Exodus är inte en Monero-exklusiv plånbok, eftersom det gör att du kan lagra ett brett urval av kryptovalutor inom sig själv. Men det är faktiskt en bra sak – det betyder att du kommer att kunna lagra både XMR och några andra krypton på samma plånbok! Detta garanterar en enklare tillgång till dina tillgångar och är helt enkelt mer bekvämt i allmänhet.
 • MyMonero. Som namnet antyder är MyMonero en Monero plånbok – som i, exklusivt! Plånboken skapades och hanteras av en av de centrala teammedlemmarna bakom Monero-projektet, och skapas för att tillåta användare att hålla inne XMR-mynt en säker och lätt att hantera miljö. Det ses ofta som en av de bästa Monero plånböckerna, och är definitivt värt att kolla in om du letar efter webbaserat Monero lagring.
 • Guarda. Guarda är en allmän plånbok för kryptovaluta. Vad detta betyder är att du kan lagra ett brett utbud av kryptomynt och token på Guarda – det är inte Monero-exklusivt. Men när man tittar igenom feedback från Monero-hållare som hittades online verkar det som om namnet tenderar att dyka upp ganska ofta – Guarda kan användas både som en webbaserad plånbok och en mjukvarupaket, och till och med tillåter satsar att göras inifrån sig själv. Ett intressant alternativ!

Visserligen finns det många, många fler Monero-plånböcker där ute. De allra flesta av dem är dock, webb- och programvarubaserad. När det gäller hårdvaru-XMR-lagring diskuteras de faktiskt genomförbara alternativen i listan ovan.

Med alla dessa olika Monero-plånböcker kan det förståeligt vara svårt att välja den bästa själv. Som eluded till ett par gånger redan, men det finns några gyllene regler som du kan följa, och därmed välja det perfekta alternativet för dig själv!

Tabell: Huvuddragen i Ledger Nano X och Trezor Model T

Det allra första steget är enkelt – du måste fråga dig själv om dina planer med XMR. Det är ingen nytta att söka efter den bästa plånboken för Monero om du inte är säker på denna enkla punkt!

Vissa människor tittar bara för att göra några vinster, andra är teknikentusiaster som kan vara intresserade av myntets anonymitetsfunktioner och blockchain bakom det. Båda dessa grupper av människor kommer att ha olika behov och behov!

Monero plånbok: Exodus.

Dessutom bör du också bestämma om du vill håll Monero långsiktigt, eller om du planerar dagshandel och aktivt spekulation. Detta kan påverka ditt beslut om en Monero-plånbok avsevärt!

Allt detta sagt är dock faktiskt ganska enkelt – om du planerar att hålla ett högre antal XMR-mynt och är “i det” på lång sikt, bör du titta på hårdvaruplånböcker. Men om du bara “testar vattnet”, en het plånbok kan vara ett anständigt alternativ.

På tal om det, när det gäller Monero-plånböcker online, överväga utbytena som nämns i listan ovan! Även om de inte exakt är Monero-exklusiva lagringstjänster kan de vara perfekta för dem som fortfarande är nya på platsen och bara vill “få en känsla” för hur saker och ting fungerar.

Börsbaserade plånböcker är också fantastiska för daghandlare. Du kommer att kunna utföra alla dina affärer från plånboken och på en marknad där varje minut räknas, detta kan vara en stor fördel!

Slutsatser

Nu har vi nått slutet av vår lista över de bästa Monero-plånböckerna för året – tack för att du läste! Innan jag släpper dig går vi dock snabbt ner huvudpunkterna som vi har diskuterat i artikeln ovan.

Det finns i allmänhet två typer av Monero-plånböcker på marknaden – hårdvara, och programvara (eller webbaserade) sådana. Båda dessa typer har sina egna, specifika fördelar och brister.

Hårdvaruplånböcker är naturligtvis, ditt bästa alternativ – dom är supersäker, och förse dig med alla väsentliga funktioner som du kan förvänta dig av en högklassig XMR-plånbok. Ledarna i denna bransch är Huvudbok och Trezor.

Programvara och webbaserade plånböcker (eller helt enkelt – heta plånböcker) bör övervägas av dem som fortfarande är nya inom branschen, eller handlare som vill ständigt sälja och återköpa sina XMR-mynt, och därmed tänker göra vinst.

Tabell: Prisalternativen för Ledger Nano X och Trezor Model T

När det gäller heta plånböcker kan du antingen gå med ett program- eller appspecifikt verktyg, eller använda XMR-lagringstjänster från ett utbyte du väljer. Inte alla börser stöder dock Monero, så se till att referera till listan ovan!

Oavsett vad dina mål med Monero kan vara, se till att alltid fokusera på säkerhetsaspekten av saken! Om din plånbok inte är säker spelar ingenting annat större roll – den kan ha alla de inbyggda insats- och delegeringsfunktionerna i världen och stödja ett brett urval av andra kryptor, men om den saknar säkerhet riskerar du att förlora alla dina Monero-mynt till ett potentiellt hackförsök.

Med detta sagt tackar jag dock för att du läser den här listan över de bästa Moenro-plånböckerna och hoppas att den var till nytta för dig! Se till att kolla in några av de högst rankade börserna om du vill köpa XMR-mynt och också lära dig mer några andra altcoins på marknaden, för. Lycka till och fram till nästa gång!

Innehållet som publiceras på denna webbplats syftar inte till att ge någon form av finansiell, investering, handel eller någon annan form av rådgivning. BitDegree.org rekommenderar inte eller föreslår att du köper, säljer eller innehar någon form av kryptovaluta. Innan du fattar finansiella investeringsbeslut, kontakta din finansiella rådgivare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map