Bästa hårdvarukryptoplånböcker

Plånböcker för kryptovaluta är ett ämne som man kan diskutera till slutet av tiden. Oavsett om du vill diskutera marknadens bästa kryptoplånböcker, eller helt enkelt diskutera deras typer och funktioner, du kan vara säker på att det kommer att finnas en hel del olika åsikter som dröjer kvar. Idag ska vi dock diskutera de bästa hårdvarukryptoplånböckerna!

Hårdvaruplånböcker är en nisch och mycket specifik typ av kryptolagring som du kan använda för att hålla dina mynt säkra. När jag säger nisch menar jag dock inte “opopulär” eller oanvänd – tvärtom är hårdvaruplånböcker bland de mest populära kryptovalutalagringsalternativen på marknaden!

Istället, vad jag menar är att det inte finns ett brett urval av dem att välja mellan. Som sagt, oroa dig inte – vi ska prata om de bästa på den här listan! Den kommer att innehålla följande produkter:

Funktionerna i den bästa hårdvaru Crypto-plånboken

Nu, innan vi kommer in i vår lista över de bästa hårdvarukryptoplånböckerna för året, finns det några saker vi måste ta en titt på först. En av de viktigaste av dessa saker måste vara de funktioner som du bör leta efter i en sådan plånbok.

Oavsett vilken typ av plånbok det är som du planerar att använda (eller redan använder), kommer det sannolikt att ha några utvalda funktioner och fördelar som gör att den sticker ut från mängden. Hårdvarukryptoplånböcker skiljer sig inte åt i detta avseende.

Låt oss börja vår diskussion från den mest anmärkningsvärda funktionen som du bör titta på när du väljer den bästa offline kryptoplånboken – säkerhet.

Säkerhet är ”namnet på spelet”

Oavsett om du är en veteran crypto hodler eller en nybörjare på scenen kommer en sak att vara avgörande för alla kryptovalutaentusiaster – säkerheten för deras tillgångar.

Det är utan ett enda tvivel, det viktigaste att titta på när du bestämmer vilken plånbok du vill använda för att hålla dina kryptotillgångar i, vilken börser och andra handelsplattformar är pålitliga och pålitliga och jämna vilka mynt är värda att kolla in, för.

Tabell: Säkerhetsfunktionerna i Ledger Nano X och Trezor Model T

När jag diskuterar hårdvarukryptoplånböcker med mina kamrater älskar jag alltid att ge ett specifikt exempel som är relaterat till säkerhet. Låt mig illustrera det här också för dig:

Tänk dig att du håller några Bitcoin. Vid någon tidpunkt bestämmer du att det är dags att uppgradera till den bästa hårdvarubitcoin-plånboken du kan hitta. När du söker på internet kommer du över en fantastisk plånbok – den har en snygg design, ett brett utbud av olika funktioner och ett fantastiskt och interaktivt användargränssnitt. Utan att verkligen titta på det för mycket köper du plånboken.

Hårdvarukryptoplånbok: Ledger Nano S ansluten till en dator.


Tyvärr saknar dock den här hårdvaruplånboken inom säkerhetsområdet, big time. Efter en tid bryts det över och alla dina BTC blir stulna.

Så, vad är poängen med mitt ovan angivna exempel? Enkelt – oavsett hur fantastiska funktionerna i en viss plånbok kan vara, om den saknar säkerhet, det är inte värt din uppmärksamhet till att börja med.

När du väljer den bästa hårdvarukryptoplånboken till dig själv, var alltid uppmärksam på de säkerhetsåtgärder som den använder för att hålla dina tillgångar säkra och sunda. Tvåfaktorsautentisering, PIN-koder, firmwareuppdateringar, och en mängd andra funktioner är bara några av de viktigaste sakerna du bör titta på!

Pågående utveckling & Uppdateringar

När du väl har räknat ut säkerhetsaspekten och begränsat listan över de bästa offline-kryptoplånböckerna är nästa steg att undersöka stöd för utveckling och uppdatering av firmware som produkten får.

Uppriktigt sagt, jag borde säga – oavsett om den får det eller inte, i första hand.

Du ser, ständiga uppdateringar av hårdvaruplånbokens firmware är avgörande för att plånboken ska kunna behålla sina säkerhetsfunktioner. Hackare, bedragare, och andra skadliga tredje parter sover inte – det finns nya metoder för att bryta in i kryptoplånböcker som utvecklas varje dag!

Detta är anledningen till att företaget bakom en viss hårdvarukrypteringsplånbok bör ligga före kurvan och utfärda nya säkerhetsuppdateringar med jämna mellanrum.

Hårdvarukryptoplånbok: Trezor One på ett tangentbord.

Med detta sagt är dock säkerhet bara en del av ekvationen.

Firmware-uppdateringar kommer att göra din plånbok uppdaterad i säkerhetsavdelningen, men det finns också andra områden som de påverkar. Till exempel, nytt myntstöd kan läggas till plånbokens användargränssnitt (eller till och med plånboken i sig), olika buggar fixade, och användargränssnittet utjämnas, i allmänhet.

Oavsett hur du tittar på det är en sak klar – den bästa kryptovalutahårdvaruplånboken borde ha konstanta uppdateringar associerade, period.

Användbarhetsfunktioner (fysisk enhet & UI)

Användbarhet är en av de mer underskattade funktionerna i hårdvarukryptovalutalagringsenheter.

Tänk på det – du kommer nog att bli det använder din plånbok ganska ofta, oavsett om det är att överföra pengar, köpa eller sälja kryptomynt eller helt enkelt att kontrollera dina tillgångar i allmänhet. Med tanke på att detta är fallet skulle du förmodligen vilja att enheten ska vara enkel och enkel att använda, åtminstone så mycket som det är möjligt!

Detta sträcker sig också till det grafiska användargränssnittet av den specifika enheten också. Det är programvaran eller applikationen som du kommer att använda för att komma åt och hantera dina pengar – det är viktigt att den är uppdaterad och helt enkelt trevlig att använda!

Hårdvarukryptoplånbok: Ledger Nano S och några kryptomynt.

Som du ser från vår lista över de bästa hårdvarukryptoplånböckerna nedan har de flesta högkvalitativa hårdvarukryptoplånböcker fantastiska användargränssnitt som är både moderna och även enkla & enkelt att använda också.

Som sagt, inte alla plånböcker har till synes “spikat det” när det gäller den fysiska aspekten av deras design. Vi kommer dock in i det när tiden kommer.

Ytterligare egenskaper

Slutligen bör en stor hårdvarukryptoplånbok faktiskt ha ytterligare egenskaper att erbjuda sina användare.

Det finns ingen specifik “regel” om vad dessa funktioner kan vara, kom ihåg. Det kan vara allt från att du kan sätt några speciella tillgångar från din plånbok, hela vägen till avancerade inställningar som gör att du kan ha mer kontroll över ditt tillgångsskydd.

Dessa ytterligare funktioner är viktiga av några anledningar. Först och främst ger de bekvämlighet – om du kan hantera varje enskild aspekt av dina kryptos från en enda hårdvarukryptoplånbok, blir det mycket enklare!

Hårdvarukryptoplånbok: Trezor One nära en hög Bitcoins.

Dessutom, som en förlängning till ovan nämnda punkt, garanterar ytterligare funktioner också det du behöver inte gå ut och köpa en separat, extra plånbok. Jag menar, om du har allt i en specifik enhet, behöver du helt enkelt inte göra det!

Sammantaget är det några av de viktigaste funktionerna som du bör titta på när du väljer den bästa hårdvarukryptoplånboken till dig själv. Nu, utan vidare, låt oss gå vidare till vår lista och diskutera alla topprankade plånböcker i branschen!

1. Ledger Nano X – Fantastisk fysisk design & UI, säkerhetsfunktioner i toppklass

Rankar # 1 av 5 Crypto-utbyten

Ledger Nano X Review Saker vi gillade:

 • + Kan hanteras från mobil enhet
 • + Mycket säker
 • + Stöder mer än 1500 kryptovalutor
 • + Bekväm design

Saker vi inte gillade:

 • Relativt dyrt

Besök sida

Ledger Nano X är utan ett enda tvivel, en av de bästa kryptovalutahårdvaruplånböckerna på marknaden. Oavsett var du tittar online, skulle du antagligen märka att det här är den allmänna känslan överallt – kryptoinnehavare älskar verkligen och uppskattar vad Nano X har att erbjuda.

Vad kan det vara, frågar du? Tja, låt oss ta det uppifrån och arbeta oss ner i listan “Funktion och nytta” i Ledger Nano X.

Till att börja med kan du naturligtvis förvänta dig den högsta säkerhetsnivån från enheten i fråga. Det har en dubbel-chip-installation i sin interna design, och låser alla dina kryptotillgångar under en anpassad PIN-kod. Varje gång du utför en betydande åtgärd måste du ange den PIN-koden i din enhet.

Nano X är inte bara säker på insidan utan också på utsidan. Det kan mycket väl vara den bästa hårdvaruplånboken för altcoins och Bitcoin helt enkelt på grund av hur välgjord det är! Nano X har något skrymmande, men ändå väldigt robust, med en vippbar fobliknande inre del på enheten med tvåknappsfunktionalitet. Du måste verkligen hålla enheten i dina händer för att känna hur välgjord den är!

Hårdvarukryptoplånbok: Ledger Nano X.

Utöver allt detta kommer du också att få tillgång till genom att köpa Ledger Nano X Ledger Live-användargränssnittet. Som namnet antyder är det här Ledger-versionen av ett hårdvaru-kryptoplånbokgränssnitt – en stationär och mobil enhetsapplikation som låter dig komma åt och hantera dina kryptotillgångar vid en viss tidpunkt.

Varför nämner jag det? Tja, helt enkelt på grund av bara hur vackert och modernt gränssnittet är! Du kan förvänta dig fullständig lyhördhet och lite fantastiska användbarhetsfunktioner – bra!

Konstant uppdatering av firmware, Bluetooth-funktionalitet, en universell USB-C-port, 24-ords återhämtningsfras… Det finns många funktioner som gör Ledger Nano X till ett fantastiskt val och säkert en av de bästa hårdvarukryptoplånböckerna på marknaden idag!

Nano X kostar dig cirka 119 $, om köpt från företagets officiella webbplats (det enda stället du borde köpa det från, kom ihåg). Det är säkert en av de dyrare hårdvaruplånböckerna där ute, men kvaliteten är definitivt värt investeringen!

Besök Ledger Nano X

…eller läs vår Ledger Nano X recension

2. Trezor Model T – En av de säkraste plånböckerna för kryptovalutahårdvara

Rankar # 2 av 5 Crypto-utbyten

Trezor Model T Review Saker vi gillade:

 • + Högsta säkerhet
 • + Pekskärm användargränssnitt
 • + Lätt att ställa in
 • + Stöder cirka 1000 kryptotillgångar

Saker vi inte gillade:

 • Skrymmande design
 • Dyrt

Besök sida

Alla som har spenderat till och med en dag på att undersöka hårdvarukryptoplånböcker kommer att veta det säkerhet är den viktigaste funktionen att titta på när du väljer rätt alternativ för dig själv – det har jag också betonat i den här artikeln!

Varför tar jag upp det nu? Tja, helt enkelt för att Trezor Model T är ett av de bästa exemplen på en säkerhetsbesittande plånbok.

Trezor är ett av de två största märkena för kryptohårdvaruplånböcker på marknaden, med den andra Huvudbok. Medan båda företagen handlar med kryptoplånböcker, har deras produkter visserligen några anmärkningsvärda skillnader, oavsett om det är fysiskt utseende, funktionalitet, eller några specifika designval.

Trezor Model T är dock mest känd för hur säker det är. Plånboken använder konstant uppdatering av firmware för att säkerställa att dina tillgångar är helt säkra från eventuella hackningsförsök. Utöver det kan det också fungera som en universell andrafaktorautentiseringstoken – det skulle faktiskt vara ett av de mer bekväma alternativen på marknaden, tack vare dess skärm!

Hårdvarukryptoplånbok: Trezor Model T.

På tal om det, erbjuder Model T sina användare en pekskärm – det är säkert en unik funktion när det gäller hårdvarukryptoplånböcker! Ingen annan viktig bästa kryptovalutahårdvaruplånboksleverantör erbjuder denna typ av plånboksdesign – den är definitivt unik!

Nu är plånboksens fysiska designval … Diskutabelt. Du förstår, så långt som visuell estetik är oroad, det är en preferens sak – Jag har inget att säga om det. Plånboken är dock väldigt iögonfallande – det är skrymmande och ser inte riktigt ut som någon annan enhet som du skulle använda i ditt dagliga liv.

Medan det ser coolt ut och unikt låter bra kan det faktiskt vara ett hinder. Om du inte vill berätta för alla omkring dig att du äger krypto, skulle du antagligen vilja att din plånbok ska vara så diskret som möjligt!

Nu, förutsatt att du kommer att utföra dina kryptoöverföringar och alla dina köp / försäljningsaktiviteter från en diskret och säker plats (dvs. hem), är det inte något att vara orolig för!

Köp plånboken från företagets officiella webbplats, Trezor Model T kommer att kosta dig cirka $ 160. Visserligen kan detta lika gärna vara den dyraste hårdvarukryptoplånboken på marknaden. Som sagt, det har det verkligen ett fantastiskt rykte av att vara ett mycket säkert och pålitligt kryptolagringsalternativ!

Besök Trezor Model T

…eller läs vår Trezor Model T recension

3. Ledger Nano S – den perfekta hårdvaruplånboken för nybörjare

Rankar # 3 av 5 Crypto-utbyten

Ledger Wallet Review Saker vi gillade:

 • + Super säker
 • + Skydd mot fysisk skada
 • + Stöder mer än 1500 mynt och token

Saker vi inte gillade:

 • Relativt dyrt

Besök sida

Ledger Nano S är en av de två hårdvarukryptoplånböckerna som erbjuds och säljs av företaget i fråga. Nano S är den äldre versionen av den nu kända Ledger Nano X. Men fram till idag anses Nano S ofta vara den bästa hårdvaruplånboken för altcoins, och även Bitcoin också!

Medan vissa mer cyniska människor skulle berätta att Nano X har gjort den äldre versionen av plånboken föråldrad kan jag säga bestämt – det är definitivt inte fallet! I själva verket, samma som alla andra enheter på den här bästa offline-kryptoplånboken, har Ledger Nano S en mycket specifik uppsättning fördelar och kommer säkert att passa vissa grupper av kryptoentusiaster mer än andra.

Det verkar som om det allmänna sentimentet online (som jag för övrigt helt håller med om) är det Nano S är den perfekta plånboken för alla nykomlingar i branschen, särskilt de som letar efter den bästa Bitcoin-plånboken.

Beviljas att det finns några anledningar till varför så är fallet, låt oss ta det uppifrån, ska vi?

Hårdvarukryptoplånbok: Ledger Nano S.

Till att börja, Ledger Nano S stöder några olika mynt. Tja, det erbjuder stöd för ett brett urval av krypton, men utrymmet på enheten är ganska begränsat – du kommer att kunna installera några av de viktigaste kryptovalutablockkedjorna, men kan ha svårt att montera andra altcoins i plånboken.

Detta kan faktiskt inte vara ett problem om du är en nybörjare av kryptoentusiaster och bara letar efter den bästa Bitcoin-plånboken för hårdvara. Du kommer att kunna köpa, lagra och hantera alla huvudmynt på marknaden – det kan mycket väl vara tillräckligt!

Ledger Nano S är också utrustad med alla viktiga säkerhetsfunktioner som förväntas från en högkvalitativ hårdvarukryptoplånbok. Det får också ständigt uppdateringar av firmware – dessa uppdateringar säkerställer att plånbokens säkerhetssida är uppdaterad och i linje med de aktuella trenderna.

Utöver allt detta tillåter Ledger Nano S dig också att ha full åtkomst till Ledger Live-användargränssnittet – du kommer att kunna hantera dina kryptotillgångar utan problem! Utmärkt!

Den bästa delen? Ledger Nano S kostar bara dig cirka 59 dollar – detta gör det i sin tur ett helt fantastiskt alternativ för dem som inte vill spendera mycket pengar, men som fortfarande letar efter ett topprankat alternativ för hårdvarukryptoplånbok. Verkligen en fantastisk enhet!

Besök Ledger Wallet

…eller läs vår Ledger Wallet-recension

4. Trezor One – Bra pris VS kvalitetsförhållande

Rankar # 4 av 5 Crypto-utbyten

Trezor Wallet Review Saker vi gillade:

 • + Högsta säkerhet
 • + En mycket välkänd kryptoplånbok
 • + Har ett stort antal kryptovalutor
 • + Konstant firmwareuppdateringar

Saker vi inte gillade:

 • Dyrt
 • Har varit föremål för obehörig åtkomst tidigare

Besök sida

Trezor One är den äldre versionen av Trezor Model T. Båda plånböckerna erbjuds och säljs av Trezor – en av världens ledande tillverkare av hårdvarukryptoplånböcker.

Trezor One är också flaggskeppsprodukten från företaget – det är den här specifika plånboken som sätter Trezor på radarn för många kryptovalutor hodlers och entusiaster.

Så, då – vad gör Trezor One så speciell? Det är helt enkelt en välgjord hårdvarukryptoplånbok!

På riktigt Trezor-sätt är den aktuella enheten säkert en av de bästa kryptovalutahårdvaruplånböckerna när det gäller säkerhet. Enheten behåller dina tillgångar helt säkert från alla typer av hot – du kan förvänta dig keylogger skydd, slumpmässig PIN-generering, periodiska firmwareuppdateringar, och andra avancerade säkerhetsåtgärder som kommer att hålla dina kryptor säkra och sunda.

Hårdvarukryptoplånbok: Trezor One.

I motsats till den nyare versionen av plånboken är Trezor One faktiskt mycket mindre, och också tunnare. Detta kan ses som en stor fördel för dem som planerar att bära enheten runt – medan detta inte rekommenderas, för det första, om det är en nödvändighet för dig, är det mycket bättre att ha en mindre och mindre iögonfallande enhet än en skrymmande och uppmärksamhet ett!

Det är värt att nämna att Trezor One också är det mycket billigare än dess efterträdare. Köper hårdvarukryptoplånboken från Trezors officiella webbplats, det kommer att kosta dig cirka 59 dollar. Det är en helt fantastisk affär för en av de bästa Bitcoin-plånböckerna på marknaden!

Besök Trezor

…eller läs vår Trezor-recension

5. KeepKey – ett prisvärt alternativ till hårdvaruplånbok

Rankar # 5 av 5 Crypto-utbyten

KeepKey Review Saker vi gillade:

 • + Säker hårdvaruplånbok
 • + Lätt att använda
 • + Attraktivt pris

Saker vi inte gillade:

 • Stöder endast 40 kryptovalutor
 • Kan vara tung att bära med sig

Besök sida

KeepKey är visserligen en av de mindre kända hårdvarukryptoplånböckerna på marknaden. Tja, nej, låt mig omformulera det – det är en av de mindre kända avancerade hårdvarukryptoplånböcker på marknaden.

Om du tittar på någon av användarlistorna med kalla plånböcker som finns ute på internet kommer du snabbt att märka det de allra flesta domineras av Huvudbok och Trezor, och inte mycket annat. Även om detta är rättvist i den utsträckning att dessa två företag verkligen gör några av de bästa kryptovalutahårdvaruplånböckerna i hela branschen, KeepKey är ett annat alternativ som säkert är värt att ge ett skott.

Plånboken är inriktad på att förse sina användare med optimala säkerhetsfunktioner, samtidigt vara så enkelt och enkelt att använda som möjligt. I linje med branschstandarderna har KeepKey funktioner a slumpmässig PIN-generator – det här är något som hjälper dig att skydda dig själv och dina kryptotillgångar mot keyloggers och liknande hackningsförsök.

Hårdvarukryptoplånbok: KeepKey.

Plånboken i sig är enkel att använda, och borde inte orsaka några problem, oavsett om du precis börjat med krypto eller redan är en professionell handlare / hodler. Som sagt, det finns en del av KeepKey som är lite … Särskilt.

Det skulle vara plånbokens exteriördesign. Det är skrymmande – mycket mer än andra enheter som nämns i listan över hårdvarukryptoplånböcker.

Visserligen har KeepKey inte en sådan berättande design som, säg, Trezor Model T – det är en bra sak. Plånboken vaggar dock en rektangelform och ökar därmed ytterligare det visuella elementet. Det är definitivt en hit eller miss!

Prismässigt, dock är KeepKey faktiskt en av de mest prisvärda hårdvarukryptoplånböckerna! Enheten kostar dig cirka $ 49, beroende på när du köper den. Det är definitivt ett bra pris VS-kvalitetsförhållande!

Besök KeepKey

…eller läs vår KeepKey-recension

Ett intressant alternativ för kall plånbok

Låt mig nu vara så tydlig om detta som möjligt – kapitlet framåt är mestadels här för utbildningsändamål, och jag skulle inte råda dig att använda den typ av kryptoplånbok som beskrivs nedan. Eftersom detta är en lista över de bästa offline kryptoplånböckerna, skulle det dock vara otrevligt att inte nämna pappersplånböcker.

Yup, du har läst rätt – PAPPERS plånböcker.

Även om det är ett superniskt sätt att lagra krypto, anses pappersplånböcker av vissa vara det säkraste alternativet för lagring av tillgångar, långsiktigt. Det allmänna sättet att det fungerar är faktiskt ganska enkelt – allt du behöver är en plånbokadress och en privat nyckel. Du skulle skapa dem och skulle sedan skriva ner dem på ett papper.

Det är allt.

Hårdvarukryptoplånbok: en pappersbitcoinsplånbok.

Nu uppenbarar det uppenbarligen en hel del problem, och det finns komplexa krångligheter involverade i hela prövningen. Det är värt att notera att du förmodligen måste vara ganska väl insatt i kryptovärlden för att försöka skapa en plånbok som den här.

Även då är det dock helt enkelt inte värt det, och hårdvarukryptoplånböcker är fortfarande ett mycket bättre alternativ.

Tänk på det här sättet – ett papper är ett mycket ömtåligt material! Dess benägen att bära, brand & vattenskada, eller helt enkelt gå vilse bland andra pappersbitar som du kan ha.

Inte fallet med en toppmodern, bästa hårdvaruplånbok för altcoins och Bitcoin, dock.

Med en hårdvaruenhet behöver du inte all teknisk kunskap för att ställa in den så kommer du att kunna köpa, sälja och underhålla dina kryptovalutatillgångar på ett enkelt och snabbt sätt. Inget av det kommer att finnas tillgängligt med en pappersplånbok, dock – processerna är mycket mer komplexa än vad de behöver vara.

Så kort sagt finns pappersplånböcker, men de riktar sig mest till en mycket nischgrupp av kryptoentusiaster. De allra flesta människor kommer alltid att föredra de bästa plånböckerna för kryptovaluta – och med goda skäl också.

Hot Wallets – ett alternativ eller ett tillägg?

För att avsluta vår lista över de bästa hårdvarukryptoplånböckerna på den nuvarande marknaden vill jag berätta om en extra plånbok som du kan använda i kombination med den hårdvaruplånbok du väljer.

Yup, du har läst rätt – en YTTERLIGARE plånbok. Inte ett alternativ.

Du förstår, hårdvarukryptolagring faller under paraplyperioden kalla plånböcker. Det här är alla plånböcker som finns inte ansluten till internet, åtminstone den allra största delen av tiden – ett exempel skulle vara de ovannämnda pappersplånböckerna.

Tabell: För- och nackdelar med Coinbase- och Binance-plånböckerna

På andra sidan av spektrumet har du dock din heta plånböcker. Dessa är onlinebaserade kryptolagringsalternativ – webbplånböcker, stationära eller mobila appar eller till och med utbytesbaserade plånböcker också.

Nu är den allmänna känslan bland många kryptofans online att du ska välja och välja den bästa plånboken för dig själv, och använd det – mening, ENDAST den. Eftersom hårdvarukryptoplånböcker alltid kommer att vara ett bättre alternativ säkerhetsmässigt, verkar det som en bra idé, eller hur?

Hårdvarukryptoplånbok: Coinbase.

Jag skulle säga – saker är lite mer komplicerade än så!

Om du vill hodl och inget annat, visst – en kall plånbok (snarare – den bästa Bitcoin-plånboken) är vägen att gå. Men om du är någon som deltar i valutahandel med kryptovaluta, kan det vara bra att använda tjänsterna för både varma och kalla plånböcker ett smartare alternativ!

Helst vill du behålla majoriteten av dina kryptotillgångar i en hårdvarukryptoplånbok och resten – på en börs eller annan typ av het plånbok. Coinbase, Binance, och Kraken är några av de mest populära alternativen så långt som börsen går.

Om du väljer en utbytesplånbok kan du reagera snabbt på marknadsförändringar, vilket ökar dina chanser att gör en lönsam handel. I så fall måste du bara välja high-end, pålitliga kryptovalutautbyten, om du bestämmer dig för att följa växel-plånboksvägen.

Slutligen, än en gång, notera det en het plånbok bör aldrig ersätta en hårdvarukryptoplånbok. Säkerheten som du får från en hårdvaruenhet är oöverträffad – välj den bästa kylförvaringsenheten för dig själv, och vara säker på att dina tillgångar är säkra och sunda, dygnet runt!

Slutsatser

Nu när vi har nått slutet av vår lista över de bästa hårdvarukryptoplånböckerna på den nuvarande marknaden vill jag tacka dig för att du läste och fastnade i slutet – jag uppskattar det!

Jag hoppas också att den här listan var användbar för dig och att du inte bara har lyckats hitta den bästa kryptovalutahårdvaruplånboken för dig själv, men också blev mer kunnig om ämnet kryptoplånböcker i allmänhet!

Tänk på att, oavsett vilken av hårdvaruplånböckerna du kan välja från listan ovan, och medan de alla kommer att ha sina fördelar och nackdelar, så finns det en sak som förenar dem alla – kvalitet.

Oavsett om det är Huvudbok, Trezor, eller KeepKey, alla hårdvarukryptoplånböcker som diskuteras i den här artikeln erbjuder sina användare högsta säkerhet och allmänna funktioner. Allt annat är bara en extra fördel!

Tabell: Huvuddragen i Ledger Nano X och Trezor Model T

Förutom allt detta, notera att du också kan utnyttja tjänsterna i en het plånbok som du väljer, också i kombination med den bästa offline kryptoplånboken! Detta är något som är särskilt häftigt för människor som gillar att handla ganska ofta, eftersom det låter dig spara mycket tid, samtidigt som det är en mycket mer bekväm metod för att lagra kryptos.

Slutligen, om du är intresserad av att handla dina kryptovalutor, se till att du bara använder marknadens bästa börser! Oavsett om det är Binance, Coinbase, eller någon annan av dem, se till att göra din egen, ytterligare forskning i förväg!

Med det önskar jag dig lycka till i alla dina kryptosatsningar som kommer! Tills nästa gång!

Innehållet som publiceras på denna webbplats syftar inte till att ge någon form av finansiell, investering, handel eller någon annan form av rådgivning. BitDegree.org rekommenderar inte eller föreslår att du köper, säljer eller innehar någon form av kryptovaluta. Innan du fattar finansiella investeringsbeslut, kontakta din finansiella rådgivare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map