Bästa GPU för gruvdrift – Topp 6 val

Hej och välkommen till den här guiden den välja den bästa GPU för gruvdrift. I den här guiden ska jag titta på sex av de bästa enheterna på marknaden. Jag ska jämföra GPU: er och slutligen ge dig verktygen för att välja den bästa GPU för gruvdrift.

Det finns många olika GPU: er på marknaden idag. Vissa är byggda speciellt för att återge video, andra är utformade för spel. Den här guiden handlar dock inte om allt det. Det handlar strängt om att hitta den bästa GPU för gruvdrift!

Under guiden börjar jag med en kort introduktion till vad cryptocurrency mining egentligen är. Detta kommer att följas av en titt på sex av de bästa GPU: erna på marknaden idag. Efter detta har jag inkluderat en praktisk GPU-jämförelsediagram. Detta bör hjälpa dig att snabbt se specifikationerna för varje GPU och ta reda på vilken som är den bästa gruv-GPU för dina personliga behov.

Efter gruvmynt bör du se till att hålla dem kvar säkra kryptoplånböcker. Några av de mer rekommenderade alternativen inkluderar Ledger Nano X, och Trezor Model T.

Om du bestämmer dig för att välja ett enklare sätt att få kryptovalutor, se till att du väljer pålitliga kryptovalutautbyten, som Coinbase och Binance.

Låt oss börja!

Huvudidén med Crypto Mining

Innan vi börjar jämföra GPU för gruvdrift, vi bör börja med en kort förklaring av vad vi egentligen menar när vi säger cryptocurrency mining. Gruvdrift är processen för verifiera transaktioner på ett kryptovalutanätverk. För att göra detta på ett sätt som är säkert nog för att ett kryptonätverk ska kunna stödja miljarder dollar i värde måste datorer försöka gissa en sträng av tecken – även känd som en hash.

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Denna “proof-of-work” som den kallas är en av de viktigaste funktionerna i en kryptovaluta. Det i huvudsak skyddar nätverket mot att människor skapar ytterligare Bitcoin, Eter, Rusa, eller vilken valuta det är fråga om.

Bästa GPU för gruvdrift: GPU för gruvdrift.

Cryptocurrency mining kan göras med en mängd olika olika typer av datorsystem. Det mest grundläggande är en CPU. CPU står för centrala behandlingsenheten. De var bra på att bryta kryptor för några år sedan när konkurrensen inom gruvdrift inte var lika stor.

Men idag föredras en GPU för bryta många olika kryptor. Detta beror på att en GPU kan göra många fler gissningar på rätt teckensträng varje sekund. Antalet gissningar en maskin kan göra kallas dess hashhastighet. Därför kommer den bästa GPU för gruvdrift att ha en hög hashhastighet!

GPU står för grafisk bearbetning enhet och de är ett måste-ha hårdvara för alla som gör tungt rendering (det slag som används för videoproduktion) eller för att spela de mest avancerade videospel.


Sedan populariteten för kryptovalutor exploderade 2017, det var en massiv brist på GPU: er. Detta berodde på att så många köpte dem för att bryta kryptor. Andelar i GPU-tillverkningsföretag som NVIDIA och AMD skyrocketade också!

Bästa grafikkort för gruvdrift

Introduktioner ur vägen, vi kan äntligen komma ner till huvudfokus för den här guiden – hitta dig den bästa GPU för gruvdrift!

Jag har letat efter webben för att ge dig en kort lista över det absoluta toppvaror av hårdvara på marknaden idag. Det kan dock vara svårt att få tag på några av dessa. De är fortfarande mycket efterfrågade.

Bäst av gruppen – NVIDIA GeForce GTX 1070

Den första på vår lista över bästa gruv-GPU: er är NVIDIA GeForce GTX1070. 1070 är ett fantastiskt grafikkort för videospel. Det är också ett fantastiskt val för kryptovaluta brytning.

NVIDIA GeForce GTX1070 har en mer än generös hashhastighet på 30mh / s. Det drar inte heller mycket kraft. På bara 150W per enhet, det är ett av de billigare korten att köra. Detta innebär att elektricitet borde inte äta för mycket på dina gruvvinster.

En nackdel med GTX1070 är att den är det en av de dyrare enheterna på vår lista. Det säljs mellan $ 600 och $ 1 000 beroende på var du hämtar det samt det aktuella utbudet och efterfrågan på dem.

Allt sagt, det är förmodligen den bästa GPU för gruvdrift. Så om du lyckas hitta den för mindre än $ 600, bör du definitivt få det.

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

Bäst på en budgetAMD Radeon RX580

Nästa på vår översikt över de bästa GPU: erna för gruvdrift är AMD Radeon RX580. Liksom NVIDIA är AMD ett annat absolut känt namn inom grafikkortproduktionsbranschen. Du kan vara säker på att du får en kvalitet maskinvara från företaget.

Bästa GPU för gruvdrift - AMD Radeon RX580

RX580 kommer till ett mycket billigare pris än NVIDIA GeForce GTX 1070. Det är bara runt $ 350 istället av dubbelt så mycket som för 1070. Detta är särskilt imponerande med tanke på att några justeringar till chipet kommer att se det fungera med en hashhastighet på 29mh / s. Inte illa alls!

Vad mer är om du kör flera gruvutrustningar för din verksamhet, du kan göra ytterligare besparingar på att extrahera all den skapade varma luften. Detta beror på att RX580 körs på en anmärkningsvärt låg temperatur för!

Det finns dock en några nackdelar till denna underbara bit kit. Tyvärr, eftersom det är ett toppval för hobbyister eller personer med en budget, är det ofta helt slutsålt. Det har också en något större kraftuttag än 1070, även om det bara är 185W är det inte alls det mesta el-hungrig enhet Jag ska titta på idag.

Bästa GPU för Mining Radeon 680

Bäst för dem med dyr el – Nvidia GeForce GTX 1060

Därefter har vi lillasyster 1070, den NVIDIA GeForce GTX1060. Precis som Radeon RX580 är 1060 det mycket billigare än vår första post i denna översikt. Det kommer in kl cirka 300 dollar.

Återigen gör det det till ett bra val för dem som vill ha en prisvärd enhet till generera en passiv inkomst gruvkrypto. Det är inte den bästa GPU för gruvdrift på vår lista, men det är en mycket populär enhet.

Självklart, eftersom det är en så bra enhet som prissätter så bra, kan den också vara helt slutsåld. Om du har turen att få tag på 1060, kommer du dock att hitta det här grafikkortet väl lämpad för GPU-gruvdrift. Det är också ett fantastiskt grafikkort för spel (om du blir trött på att skriva ut pengar!)

Jag rekommenderar särskilt 1060 för de användare som bor någonstans att el är dyrt. Detta beror på att det drar bara 120W – vilket gör den till den minst strömkrävande enheten i vår genomgång.

Bästa GPU för gruvdrift - Nvidia GeForce Gtx 1060

Bäst lämpad för stora gruvdrift i kalla klimat med billig kraft – AMD Radeon RX Vega 56

Om du bor någonstans där kraften är billig (eller ännu bättre, gratis), sedan AMD Radeon RX Vega 56 är ett odjur av en enhet. Det går faktiskt snabbare än NVIDIA GeForce GTX 1070 också!

Sedan det drar så mycket kraft, du vill verkligen inte köra något av detta någonstans där kraften är dyr. Men om du får rabatterad elektricitet och bor någonstans kallt är det en bra GPU. Det går mycket hett, kanske det hetaste på vår lista. Av detta skäl kommer ett kallt klimat att spara pengar på utvinningsenheter.

Alternativt kan du närma dig detta värmeproblem på ett annat sätt som vissa gruvarbetare i Östeuropa har gjort. Det har rapporterats att en gruvarbetare har använt överflödig energi till värma upp sitt växthus under vintern. En annan gruvarbetare i Sibirien har faktiskt värmt sitt hem med hjälp av värme som utvunnits från hans gruvdrift!

Bästa GPU för gruvdrift: GPU för gruvdrift.

En annan potentiell nackdel med AMD Radeon RX Vega 56 är kostnad för att köpa den för det första. Bara en av dessa GPU-enheter kommer tillbaka dig cirka 500 dollar. Detta gör enheten lämpad för dem med mycket kapital att investera i ett stort projekt.

Återigen RX Vega 56 är en annan GPU som kan visa sig vara svår att källa. För att vara ärlig, så är det i stort sett fallet med vilken GPU som helst som är bra för gruvkryptering med dessa dagar!

Bäst om pengar inte är något föremål – NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti

En av de dyraste enheterna på vår lista är odjuret som är det NVIDIA GeForce GTX1080 Ti. Den här hårdvaran kostar dig cirka 860 dollar per GPU. Till nästan tre gånger priset för våra billigare val är det uppenbart att den här inte är för amatörhobbyistgruvaren.

Som du kan förvänta dig av en GPU som kostar så mycket är GeForce GTX1080 Ti en extremt kraftfull enhet. Det erbjuder en nästan otrolig hashhastighet på 32,2 mh / s med några modifieringar och justeringar. Denna prestation kostar dock. Det är också den mest kraftfulla maskinen på vår lista. GTX1080 Ti kommer att äta upp 250W el. Det betyder att den drar dubbelt så mycket kraft som GTX 1060.

Naturligtvis är 1080 Ti också en fantastiskt grafikkort för spel samt en gruv-GPU. Faktum är att det tidigare har kallats det bästa grafikkortet på planeten.

Inte överraskande, enheten lider när det gäller mängden kraft det måste dra från väggen. Detta minskar din avkastning och är en viktig sak att tänka på när du väljer det bästa grafikkortet för gruvdrift för dig. Precis som Vega 56 är 1080 Ti det bättre lämpad för allvarliga applikationer på platser där elkostnaden är låg och det finns ett svalt klimat.

Bästa GPU för gruvdrift - Nvidia Gtx 1080Ti

Bäst för erfarna inställningar TweakersNVIDIA GeForce GTX 1070 Ti

Som du förmodligen kan gissa från namnet, NVIDIA GeForce GTX1070 Ti är en uppdaterad version av den ursprungliga 1070-enheten. NVIDIA har skapat en enorm kraftfull enhet i 1070 Ti. Enligt en webbplats som heter LegitReviews, det erbjuder en mycket konkurrenskraftig hashhastighet på 28,3 mh / s.

Strömförbrukningen på 1070 Ti är mycket hög konkurrenskraftig 180W. Detta är mycket imponerande för en enhet av dess kraft och gör den idealisk för användning även när ström inte är den billigaste.

En sak att vara medveten om med NVIDIA GTX1070 Ti är att det finns har rapporterats om ett fel i drivrutinsprogramvaran för enheten. Detta gör 1070 Ti-hash lägre än vad som annonseras.

Detta kan dock åtgärdas nu med några justeringar. Av den anledningen kan vi bara rekommendera den här enheten till dem som är beredda att justera några inställningar. Med det sagt är det fortfarande en fantastisk GPU-gruvdrift!

Bästa gruv-GPU: GPU-jämförelsetabell

Nedan har jag skapat ett praktiskt GPU-jämförelsediagram för att snabbt jämföra mina val för den bästa GPU för gruvdrift.

GPU Core Clock Minne Minnes klocka Strömkontakt Power Draw Utgångar
GeForce GTX 1070 1 506 MHz 8 GB GDDR5 8Gbps 1×6-stift 150W 3x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.0, DL-DVI
Radeon RX580 1,257 MHz 8 GB GDDR5 8Gbps 1x 8-stift, 1x 6-stift 185W 1x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.0
GeForce GTX 1060 1 506 MHz 6 GB GDDR5 6 Gbps 1x 6-stift 120W 3x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.0, DL-DVI
Radeon RX Vega 56 1,156 MHz 8 GB HBM2 800 MHz 2x 8-stift 210W 3x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.0
GeForce GTX 1080 Ti 1 480 MHz 11 GB GDDR5X 11 GHz 1x 6-stift; 8-stift 250W 3x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.0
GeForceGTX 1070 Ti 1 6070 MHz 8 GB GDDR5 8 GHz 1x 6-stift; 1x 8-stift 180W 3x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.0

Slutsats

Så det är det. Det är guiden till bästa GPU för gruvdrift. Jag hoppas att du hittade den information som jag har gett dig användbar och att du kan använda den när du bestämmer vilket som är det bästa grafikkortet för gruvdrift för dig.

Bästa GPU för gruvdrift: GPU för gruvdrift.

I slutändan kommer den bästa GPU för gruvdrift beror på dina exakta omständigheter. Bor du någonstans där el är dyrt? Vill du köra många enheter bredvid varandra, men är bekymrade över värmen? Har du stort kapital och vill investera kraftigt i kryptogruv?

Svaren på alla ovanstående frågor och den här guiden ska hjälpa dig att bestämma vilken GPU för gruvdrift som är bäst för dig personligen. Det är inte bra att köpa en dyr kraftfull enhet bara för att upptäcka att kostnaden för el gör det omöjligt att tjäna pengar på det!

Så nu har du sex alternativ att välja mellan, inklusive NVIDIA GeForce GTX 1070, de AMD Radeon RX580, de NVIDIA GeForce GTX 1060, de AMD Radeon RX Vega 56, de NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti, och den GTX 1070 Ti.

När du börjar tjäna pengar måste du hitta en säker plånbok för dina mynt. De mest rekommenderade alternativen inkluderar Ledger Nano X och Trezor Model T.

Tänk på alla aspekter för att fatta rätt beslut!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map