Bästa DASH plånbok

För tio till tjugo år sedan, när någon skulle använda termen “plånbok”, skulle du antagligen föreställa dig ett vikbart läderhölje som rymmer pengar, ID-kort och liknande saker. Men nu har termen överskridit sin innebörd till digital värld – Syftet med en “plånbok” är fortfarande detsamma, men nu istället för papperspengar och mynt rymmer digitala valutor.

Idag ska vi försöka hitta bäst lämpliga bostadsförhållanden för en sådan valuta – vi försöker hitta bäst Dash plånbok där ute.

Ser att det finns många olika typer av kryptovaluta som lagrar plånböcker i världen, kanske det inte är en lätt uppgift. Även om jag med lite tur (och med tur menar jag timmar och timmar med teknisk och analytisk analys) tror jag att vi – åtminstone – kan göra en ganska exakt lista.

För din bekvämlighet har jag jämfört plånboken i en pro och con-typ analys. Jag har täckt deras huvudfunktioner & nackdelar och presenterade resultaten. Du behöver bara läsa guiden och, baserat på vad du har lärt dig, välj din Dash-plånbok.

Dash Wallet Review: Allt om Dash

Om du läser den här guiden är chansen att du förmodligen är det ganska bekant med Dash. För att ge dig bara en snabb översikt är Dash en decentraliserad kryptovaluta som har gafflat från Bitcoin-filialen (vilket betyder att det är ett ‘altcoin’). Om du vill bekanta dig med det bättre, läs den här Dash-kryptovalutahandboken först.

Dash plånbok: Dash hemsida.

Roligt faktum: Visste du att Dash ursprungligen lanserades som “Xcoin” redan i januari 2014?

I skrivande stund, Dash håller för närvarande 15: e plats på kryptovalutamarknaden, med dess lock knappt 975 miljoner dollar. Priset är cirka $ 101 per enhet. Att döma av denna information tror jag att vi säkert kan säga att Dash är en stor spelare i kryptovalutavärlden, så att hitta en ansedd och användarvänlig Dash-plånbok bör vara en prioritet för alla som funderar på att investera i denna krypto.

Plånböcker för kryptovaluta

Du har antagligen en ganska bra idé av vad en “kryptovalutaplånbok” egentligen är, men bara för att se till att vi båda är på samma sida vill jag ge dig en snabb genomgång av alla de olika typerna av plånböcker som finns.

I allmänhet finns det fem olika typer av plånböcker som lagrar kryptovaluta: online, stationär, mobil, hårdvara och papper. Var och en av dem har samma syfte – att lagra innehavarens digitala (krypto) valuta på en säker och krypterad, men ändå lättillgänglig för innehavarens sätt.

Bästa DASH plånbok

Många människor älskar pappersplånböcker för sin säkerhet. De kan vara förvaras enkelt i hållarens ficka, ändå kunde en potentiell tjuv eller bedragare inte ha tillgång till dem – koderna trycks säkert (eller skrivs ner) på ett papper, alltid vid innehavarens sida när de behöver dem.

Andra plånböcker med digital valuta har också sina fördelar och nackdelar, men det är inte värt att lista dem alla här – trots allt kom du hit för att ta reda på den bästa Dash-plånboken.

Roligt faktum: Visste du nu att ordet “Dash” är en blandning av orden “digital” och “cash”?

Välja en Dash Wallet

Nu när vi båda är på samma sida och har uppdaterat vår information kan vi hoppa direkt in i Dash-plånbokens valguide. Jag ska berätta om några av de bästa Dash-plånböckerna för tre av huvudtyperna av plånböcker tidigare nämnts – skrivbord, hårdvara och papper.

För öppenhetens skull vill jag att du ska veta att jag har valt dessa digitala valutaförvaringsplånböcker efter hur lätt de är att använda (UI), deras säkerhetskopierings- och säkerhetsfunktioner, privat nyckelkontroll och några andra alternativ.

Plånböckerna nedan listas inte i någon särskild ordning.

Desktop Dash Plånböcker

Låt oss börja med de mest användarvänliga plånböckerna.

Jaxx

Jaxx-plånboken för digital valuta är mycket välkänd i kryptovärlden. Det anses av många vara den bästa digitala myntplånboken där ute.

Jaxx erbjuder sina användare en portföljmodul, up-to-par säkerhet, senaste kryptovaluta nyheterna och många fler olika funktioner. Du kan använda onlineversionen av deras plånbok, men de ger dig också möjlighet att ladda ner plånboken direkt till skrivbordet.

Dash plånbok: Jaxx hemsida.

Jaxx är stolt över att de har det miljoner nedladdningar över hela världen, som sammanfattar en bra och beprövad meritlista. De erbjuder också 24-timmars global kundsupport, vilket alltid är coolt att ha när man talar om kryptoplånböcker.

Jaxx-proffs:

 • En av de mest kända och beprövade digitala Dash-plånböckerna där ute;
 • Hög sekretessnivå (dvs. skannade bilder lagras bara i enheten, inte ens sparade online);
 • Stöder mer än 100 olika valutor.

Jaxx Cons:

 • Jaxx-plånboken har en utsatt utsädextraktion;
 • De saknar tvåfaktorautentisering.

Dom: Trots sina nackdelar är Jaxx en bra Dash-plånbok som stöder många olika funktioner och har ett bevisat rykte i kryptovalutavärlden.

Exodus

Exodus är en annan välkänd stationär Dash-myntplånbok. En av de viktigaste funktionerna som Exodus erbjuder är dess kompatibilitet med ett berömt omedelbart utbytesprogram för kryptovaluta ShapeShift. På grund av detta kan Exodus-användare handla ett stort antal olika kryptovalutor utan några anmärkningsvärda tidsbegränsningar.

Bästa DASH plånbok

En annan sak att tänka på är att Exodus är en liten plånbok. Vad detta betyder är att du aldrig behöver ladda ner hela blockchain till din dator – de av er med långsammare internetanslutning kommer att berätta!

Exodus Pros:

 • Exodus erbjuder ett visuellt tilltalande, användarvänligt gränssnitt;
 • Den designades speciellt med tanke på nybörjare av kryptovaluta, vilket gör den perfekt för din första Dash-plånbok;
 • Det erbjuder ett brett utbud av kryptovalutor att handla – det finns inget behov av att begränsa dig själv!

Exodus Cons:

 • De är fortfarande ett “friskt ut ur ugnen” företag, vilket innebär att många olika tvivel flyter runt. Detta faktum understryks ytterligare av att de inte är öppen källkod;
 • Brist på hög skyddsnivå;
 • Brist på tvåfaktorautentisering.

Dom: Även om Exodus fortfarande är ett något nytt företag, är de redan ganska kända inom kryptohandelssamhället. Om du funderar på att lita på din Dash med Exodus Dash-plånboken bör du väga för- och nackdelar.

Dash Core plånbok

Yup, du har läst det rätt. Dash har sin plånbok.

”Dash Core Wallet” är, som namnet antyder, en speciellt utformad Dash-plånbok. Det tillåter en mängd olika funktioner (masternode-hantering, PrivateSend, etc.) och är ganska bra optimerad för skrivbordsanvändning.

Dash-plånbok: Dash-app.

Med Dash-plånboken behöver du ingen verifiering samtidigt som du får tillgång till dina pengar än en säkerhetsnyckel. Du behöver inget ID, foton eller något däremellan för att få tillgång till dina Dash-plånboksfonder.

Dash Core Wallet-proffs:

 • Det är *DE* Dash plånbok;
 • Den har ett brett utbud av tillgängliga funktioner.

Dash Core Wallet Cons:

 • Höga krav på utrymme på din dator (hela blockchain laddas ner).

Tabell: Fördelar och nackdelar med plånböckerna Jaxx och Exodus

Dom: Människor har kommit att acceptera Dash Core Wallet som THE Dash-plånbok med tanke på dess namn och ursprung. Om du har en internetanslutning över genomsnittet (eller om du är väldigt tålmodig och långa nedladdnings- och synkroniseringstider skrämmer dig inte), kan Dash Core Wallet vara något du kan prova.

Senaste Ledger Wallet-kupong hittades:

Hårdvara Dash plånböcker

Det är dags att gå till Dash-plånböcker för hårdvara. De är definitivt det bästa valet om du vill ha ultimat säkerhet.

Ledger Nano S

Ledger Nano S är förmodligen en av de mest populära plånböcker för digital valuta för hårdvara där ute. Detta innebär i sin tur att det – teoretiskt sett – borde vara en av de bästa Dash-plånböckerna.

Ledger Nano S säkrar din Dash med en privat nyckel OCH a Pinkod. Naturligtvis är det stöder alla större kryptovalutor där ute – Dash är bara en av dem.

Dash plånbok: Ledger Nano S.

Det bästa med Ledger Nano S är att det har en säkerhetskopia. Om något går inte enligt planen kan du vara säker på att din Dash (eller någon annan kryptovaluta) är säker och sund!

Ledger Nano S Pros:

 • Stöder många olika kryptovalutor;
 • Slitstark och robust, ingen olägenhet att ha runt;
 • Det har en säkerhetskopia för när saker tar en oväntad vändning.

Ledger Nano S Nackdelar:

 • Ganska dyr. I skrivande stund är standardpriset för en Nano S $ 99,99;
 • Inget mobilsupport.

Dom: Ledger Nano S är ett bra hårdvaruverktyg och Dash-plånbok om du inte skräms av prislappen och bristen på visst enhetsstöd.

Trezor

Trezor var OG av hårdvarukryptoplånböcker – det var första digitala valuta hårdvaruplånbok någonsin skapat! Att döma av det enda faktum, har det fortfarande den här dagen varit ett mycket populärt val inom kryptovalutasamhället.

Bästa DASH plånbok

Trezor stöder många olika kryptovalutor, Dash är en av dem. Den är liten, kompatibel och enkel att använda, vilket motsvarar en fantastisk Dash-plånbok. Nackdelen är dock densamma som med Ledger Nano S – vid tidpunkten för att skriva detta, Trezor kostar $ 99,99.

Trezor-proffs:

 • Liten och kompatibel, enkel att använda;
 • Har olika kryptovalutor.

Trezor Nackdelar:

 • Kostsam;
 • Vissa funktioner saknas för närvarande (även om det finns planer på att lägga till dem i framtiden).

Dom: Om prislappen inte svänger dig bort kan Trezor vara en bra Dash-plånbok.

KeepKey

KeepKey är förmodligen inte så känd, speciellt när du jämför det med Ledger Nano S eller Trezor.

Det är också ganska dyrt – det är genomsnittliga prisklasser upp till $ 99. Denna plånbok för digital valuta för närvarande stöder sju olika kryptovalutor – Dash är naturligtvis en av dem. Den enda stora skillnaden från konkurrenterna är att KeepKey är mycket större och har en betydligt större skärm, vilket kan vara bekvämt för vissa användare.

KeepKey-proffs:

 • Jämfört med andra enheter, har en stor skärm;
 • Den har fina säkerhetsfunktioner.

KeepKey Cons:

 • Är lite skrymmande jämfört med andra hårdvaruenheter för digital valuta;
 • Ganska dyrt.

Dom: När KeepKey placeras tillsammans med andra krypteringsenheter för hårdvara misslyckas i jämförelse ganska mycket. Men om du vill ha en större skärm och en större enhet, så är KeepKey vägen att gå!

Paper Dash plånböcker

Pappersplånböcker är ganska annorlunda från andra typer av kryptovalutaplånböcker. Huvudskillnaden är att pappersplånböcker är off-line – skulle en användare helt enkelt göra det skriva ut privata och offentliga nycklar på ett pappersark och bär det sedan runt.

Tabell: Huvuddragen i Ledger Nano S och Trezor One

Människor tenderar att uppskatta pappersplånböcker mycket på grund av deras extra säkerhetsnivå. Dina koder finns inte på Internet. Detta innebär att alla potentiella hackare, bedragare eller någon annan typ av person med någon form av dålig avsikt inte kommer att kunna komma åt din information – såvida de inte drar den ur fickan!

Paper Dash Wallets fördelar:

 • Förmodligen erbjuda högsta säkerhet;
 • Lätt att bära runt, super bärbar;
 • Mycket kostnadseffektivt.

Paper Dash Wallets nackdelar:

 • Inte hållbart (inte motståndskraftigt mot vatten, eld, etc.);
 • Om någon upptäcker att du bär den kan du bli föremål för ficktjuvar.

Dom: Om du inte vill spendera mycket pengar på hårdvarulager för digital valuta, men ändå inte litar på kryptoplånböcker på nätet, kan Dash-plånboken vara det bästa valet för dig!

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

Slutsats

Det finns så många olika typer av Dash-plånböcker tillgängliga, att det är helt förståeligt om det är svårt att tänka på en enda. När det gäller att fatta ett beslut erbjuder onlinehandledning, guider och recensioner vanligtvis bra råd.

Vanligtvis föredrar den genomsnittliga personen skrivbordet eller mobilversioner av dessa plånböcker, både för tillgänglighet och tillgänglighet.

Människor som kan ha säkerhetsfrågor (eller helt enkelt vill ha sina plånböcker alltid vid sin sida i en angiven enhet) kan välja hårdvaruenheter eller den pappersplånböcker. Det är ett fall-till-fall-scenario – varje person är annorlunda, men jag rekommenderade alltid att välja hårdvaruplånböcker, som Ledger Nano S och Trezor.

Oavsett vad du väljer ska du göra det alltid betrakta säkerhet som högsta prioritet av din Dash-plånbokspreferens. Det borde också vara fallet med alla andra kryptohållplånböcker! När du vet att dina medel är säker och sund, saker som det visuella överklagandet av ett användargränssnitt, långsam nedladdningshastighet eller enhetens estetiska värde blir sekundära.

Jag hoppas att du tyckte att den här handboken för Dash-plånbok var till hjälp, och jag önskar dig lycka till med att välja rätt plånbok för dig!

Innehållet som publiceras på denna webbplats syftar inte till att ge någon form av finansiell, investering, handel eller någon annan form av rådgivning. BitDegree.org rekommenderar inte eller föreslår att du köper, säljer eller innehar någon form av kryptovaluta. Innan du fattar finansiella investeringsbeslut, kontakta din finansiella rådgivare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map