Bästa Cryptocurrency Trading Platform: Topprankade

Hej där! Välkommen till min guide till den bästa kryptovalutans handelsplattform.

Handel med kryptovaluta har blivit en mycket populär aktivitet under de senaste 12 månaderna. För många är det den första upplevelsen de får av att köpa och sälja tillgångar för att försöka tjäna pengar. Det är inte förvånande att sådana nybörjare behöver denna typ av guide för att hjälpa dem att räkna ut var de ska börja handla kryptovaluta!

Under den här artikeln lär du dig om fyra av de största börserna för handel med kryptovaluta. De jag har valt är bra av minst en eller två olika skäl. Man kan vara bäst för daghandlare som vill köpa och sälja stora volymer. Under tiden kan man vara mer lämpad för absoluta nybörjare.

I den här guiden tittar vi på Bittrex, GDAX, Binance och Bitfinex. Jag kommer att täcka följande om varje plattform: avgifter, funktioner, säkerhet, mynt tillgänglighet, volym och hur användarvänligt varje börs är.

Förhoppningsvis vet du i slutet av guiden vilken som är den bästa handelsplattformen för dagshandlare med mycket erfarenhet av att använda börser och vilken som är bäst för absoluta nybörjare. Du bör också veta lite om historien om dessa fyra massiva utbyten, samt information om var och en av punkterna ovan.

Tyvärr måste vi glänsa över vissa saker. Den här artikeln handlar egentligen inte om hur man handlar kryptovaluta! Det finns tillräckligt att täcka redan utan att ge steg-för-steg-handledning om teknisk analys och läsdiagram! Dessutom är det mycket för avancerat att lära sig att handla kryptovaluta för ett enda ämne för en enda artikel.

Med allt sagt, det finns mycket att komma igenom innan vi kan identifiera vilken som är den bästa handelsplattformen för kryptovaluta för dig.

Om du sitter bekvämt börjar jag!

Så, vad är den bästa plattformen för handel med kryptovaluta?

Innan vi börjar förklara några av skillnaderna mellan de många börserna där ute är det viktigt att dela upp de potentiellt bästa kryptovalutahandelsplattformarna i två grupper.

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Grupp 1

För det första finns det plattformar som tillåter kryptovalutahandel mot fiatvalutor. Dessa utbyten kräver vanligtvis mycket fler former av identifiering för att registrera sig.

De erbjuder också ofta färre typer av digitala mynt. Du hittar Bitcoin, Ether, Litecoin och några andra, men förvänta dig inte att hitta obskyra små capsprojekt på dem.

Grupp 2

Den andra typen av plattform för handel med kryptovaluta är en som inte accepterar fiat-insättningar. Dessa utbyten endast med kryptovaluta erbjuder vanligtvis alla typer av digitala tillgångar, av vilka många du aldrig har hört talas om (jag har faktiskt inte ens hört talas om många av dem!)

Dessutom kommer dessa kryptovalutahandelsplattformar vanligtvis att be om mycket få former av ID. En del av dem ber inte ens om något!

Att bestämma vilken av dessa två typer av börser som är den bästa handelsplattformen för kryptovalutor kommer att bero på dina egna personliga behov. Med det i åtanke, låt oss titta på vad som erbjuds!

Obs: Fiat-valuta avser pengar som utfärdas av en nationell regering. Exempel på fiatvalutor är dollar, euro, pund och yuan.

Börser som tillåter Fiat-insättningar

Låt oss först utforska “Grupp 1”, börja med Bitfinex.

Bitfinex

Den första börsen som jag ska titta på med dig i vår bästa kryptovalutahandelsplattformguide är Bitfinex.

Bitfinex är ett kryptovalutautbyte som är baserat i Hong Kong. Plattformen lanserades först 2012 och har ökat i användare sedan dess. Bitfinex marknadsför sig som en handelsplattform för kryptovaluta på professionell nivå. Som sagt, det finns inget för skrämmande om det för att skjuta nybörjare från att använda det!

Bitfinex-avgifter

Liksom många handelsplattformar för kryptovaluta på professionell nivå har Bitfinex en glidskala för att räkna ut hur mycket som betalas i avgifter per handel. Ju mer pengar som handlats under de senaste 30 dagarna, desto billigare blir plattformen. Detta är bara ett av många sätt som Bitfinex passar handlare med högre volym.

I stället för att försöka förklara deras avgifter själv kan du titta på tabellen nedan. Du behöver antagligen inte titta så långt igenom – beloppen som behövs för att nå även tredje nivån kommer att vara mycket högre än den genomsnittliga näringsidkaren kan hantera!

Bitfinex kryptovalutans handelsplattformsbeställning

Obs: En tillverkare är en näringsidkare som tillför marknaden likviditet. Det betyder att om du publicerar en handel som inte fylls omedelbart är du tillverkare. Om du publicerar en handel som fylls omedelbart (tar bort likviditet), är du tagaren.

Bitfinex-funktioner

Bitfinex-kryptovalutans handelsplattform erbjuder följande funktioner:

 • Handel i USD och euro. Obs: Om du vill handla i fiatvaluta måste du verifiera ditt konto.
 • Avancerade handelsfunktioner – 3,3x hävstång, marginalhandel och tio olika ordertyper. Om du inte är säker på vad det här är, är det bäst att inte röra med dem! Om du vill lära dig mer om hur du handlar kryptovaluta, läs vår fullständiga guide.
 • Insättningar kan göras antingen via banköverföring eller kryptovalutor.
 • Kan anpassa handelsgränssnittet. Det betyder att du kan anpassa din arbetsstation med funktioner som du använder mest.

Är Bitfinex användarvänlig?

Bitfinex är inte den mest användarvänliga kryptovalutans handelsplattform. Om du vet vad du gör är det fantastiskt. Men om du inte har börjat handla kommer mycket av det att vara svårt att förstå och du kanske tycker att det finns fler alternativ än du verkligen behöver. Dessa skäl kan göra Bitfinex till den bästa handelsplattformen för daghandlare som redan har mycket erfarenhet.

Bitfinex säkerhet

Säkerhet är en av de viktigaste faktorerna för att kunna kalla dig den bästa handelsplattformen för kryptovaluta. Bitfinex erbjuder följande säkerhetsförbättringar för användarkonton:

 • Tvåfaktorautentisering – användare kan aktivera 2FA. Detta lägger till ett extra lager av säkerhet när du loggar in.
 • Bekräftelse av IP-adress vid uttag – användare kan bara tillåta uttag som begärs från en viss IP-adress.
 • Uttagningsbekräftelsefras – användare måste ange en fras som ställts in vid ett tidigare datum för att behandla ett uttag.
 • Krypterade e-postmeddelanden – användare kan begära att alla e-postmeddelanden mellan sig och Bitfinex ska krypteras vilket innebär att bara de kan läsa dem.
 • Användare kan begära att ett e-postmeddelande skickas till dem när deras konto är inloggad. Konton fryses om misstänkt aktivitet inträffar.
 • Bitfinex påstår sig lagra 99,5% av användarnas kryptokurrency i en plånbok med flera signaturer.
 • Bitfinex har olika försiktighetsåtgärder för att skydda mot en distribuerad denial of service-attack.
 • Användarinformationsdatabasen säkerhetskopieras och lagras på flera platser utanför anläggningen.

Bitfinex mynt tillgänglighet

För en plattform som accepterar fiat-insättningar stöder Bitfinex en stor lista med digitala valutor. Följande mynt kan handlas på börsen:

BTC, BCH, BTG, TRX, GNT, AVT, DASH, DATA, EDO, EOS, ETC, ETH, ETP, LTC, MIOTA, NEO, OMG, QTUM, SAN, USDT, XMR, XRP, ZEC, BAT, ZRX, FUN, MANA, SPANK, TNB, RLC, RCN, REP, ELF, AID, SNGLS, SNT, QASH, YOYO, MITH.

Bitfinex-volym

Den totala handeln med kryptovaluta under de senaste 24 timmarna i skrivande stund (10 maj 2018) på Bitfinex var 699 816 667 $.

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

GDAX

Därefter tittar jag på GDAX i vår guide till den bästa handelsplattformen för kryptovalutor.

GDAX är det professionella handelsavsnittet för närmaste sak till ett hushållsnamn i kryptovaluta – Coinbase.

GDAX står för Global Digital Asset Exchange. Eftersom det är kopplat till Coinbase är det en av de mest populära handelsplattformarna på marknaden idag. Den är baserad i San Francisco, USA och lanserades några år efter Coinbase 2016.

GDAX-avgifter

GDAXs avgifter är strukturerade på samma sätt som Bitfinex. De beräknas med hjälp av en “maker / taker” -modell. Tageravgiften beräknas baserat på hur mycket USD en kund har handlat den senaste månaden. Dessa sträcker sig från mellan 0,3% och 0,1%.

Alla tillverkare handlar dock helt avgiftsfritt på GDAX!

GDAX-funktioner

GDAX erbjuder användarna en mängd olika funktioner som gör det till ett bra ställe att köpa och sälja digitala tillgångar. Låt oss titta på dem och se om GDAX kan vara den bästa handelsplattformen för kryptovaluta:

 • Obegränsad fiat-insättning med banköverföring. Pengar kan också sättas in med valfritt av Coinbases alternativ (kredit- / betalkort) och överföras gratis.
 • Mycket betrodda av kryptovalutasamhället.
 • Avancerade handelsfunktioner – marknadsköp, begränsning av köp, stopp och marginalhandel (3x).
 • Försäkring – GDAXs fiat-insättningar är försäkrade av FDIC-försäkring. Kunder täcks upp till $ 250 000.
 • Användare som startade på Coinbase kan enkelt verifiera sin identitet och komma igång med GDAX.

Är GDAX användarvänlig?

Eftersom det är en del av Coinbase kan GDAX hävdas vara idealiskt för både nybörjare och mellanliggande kryptovalutahandlare. Coinbase erbjuder många omedelbara köpalternativ som gör det enkelt att komma igång med digital valuta.

GDAX är för lite mer avancerade användare som är angelägna om att börja sätta sina egna priser eller kanske dagshandel med vinst. Som sagt, det erbjuder inte riktigt samma urval av alternativ för Bitfinex. Detta gör den lite mindre avancerad av en plattform och därför kan vissa användare på hög nivå föredra Bitfinex. För de flesta handlare är alternativen tillgängliga på GDAX dock mer än tillräckligt.

Diagram på GDAX är mer grundläggande än på Bitfinex och som sådan är gränssnittet lite mer användarvänligt. Detta gör GDAX återigen mer lämplig för mellanhandlare snarare än avancerade.

GDAX-säkerhet

GDAX erbjuder användarna en hög säkerhetsnivå.

 • Fiat-insättningar är FDIC-försäkrade. Detta ger användarna stor trygghet när de gör insättningar med banköverföringar.
 • 98% av kryptovalutans insättningar förvaras i kylförvaring. För att komma åt dessa krävs flera signaturer vilket gör dem mycket säkra.
 • Tvåfaktorautentisering på konton.
 • Ingen historik om säkerhetsintrång eller hack.
 • Historik över finansiella och säkerhetsrevisioner.
 • Mycket klagomål med befintliga amerikanska finansiella bestämmelser.

Tillgänglighet för GDAX-mynt

Följande mynt finns tillgängliga på GDAX:

BTC, ETH, BCH och LTC.

GDAX Volym

Den totala handeln med kryptovaluta under de senaste 24 timmarna i skrivande stund (10 maj 2018) på GDAX var 224 047 290 $.

Crypto-Only-utbyten

Låt oss nu titta på ‘Grupp 2’ – kryptobörser.

De utbyten vi hittills har tittat på i min bästa kryptovalutahandelsplattformguide har alla varit fullt licensierade och mycket säkra. Nu går vi in ​​i det vilda västern av digital valutautbyte!

Eftersom krypto-till-kryptobörser inte hanterar några traditionella valutor finns det inte många befintliga regler som de behöver följa. Detta beror på att regler som reglerar kryptovalutor inte existerar korrekt i de flesta länder (även om vissa länder har börjat införa dem). Dessa kryptovalutahandelsplattformar behöver inte nödvändigtvis registrera sig som en penninghanteringstjänst heller.

Oroa dig inte, de som vi har valt ut som de bästa kryptovalutahandelplattformarna som inte tillåter fiat-insättningar är mycket säkra. Låt oss börja!

Binance

Binance är en av de yngsta men största kryptovalutahandelplattformarna i branschen. Det verkade som om det verkade ut ur ingenstans i mitten av 2017 och det blev snabbt uppenbart att det ville bli den största börsen på marknaden. Galen nog uppnådde den det tidigt i år med ett totalt börsvärde på 1,3 miljarder dollar!

Binance grundades i Kina, men osäkerheten i lagstiftningen såg det flytta till Japan i september 2017. Grundaren Zhao Chengpeng har sedan dess meddelat att han tittar på den europeiska ön Malta för att basera sitt företag i. Detta beror på att Malta snabbt utvecklar kryptovalutavänlig lagstiftning. för att ge unga företag som Binance friheten att förnya sig.

Binance-avgifter

Binance-kryptovalutan byter ut användare en genomsnittlig avgift på 0,1% för varje handel. Men plattformen har faktiskt också sin egen token. För att få folk att använda det, får de som betalar med Binance Token (BNB) 50% rabatt på sina avgifter! Kanske räcker det för att vara den bästa handelsplattformen för kryptovaluta?

Sådana låga avgifter kan göra Binance till en stark konkurrent för den bästa handelsplattformen för daghandlare som vill göra många byten.

Detta kommer dock inte att vara för alltid. Fördelningen av rabatterna visas i tabellen nedan.

Binance-handelsplattforms diskonteringsräntor

Binance-funktioner

 • Binance-mobilapplikationen låter användare handla kryptovaluta på språng.
 • Flerspråkiga supportalternativ: engelska, kinesiska, koreanska, japanska.
 • Det har sitt eget mynt som ger exklusiva fördelar.
 • Det erbjuder tävlingar för handlare. Till exempel var det en månad då den näringsidkare som kunde köpa och sälja mest WAVES-kryptovaluta fick 20 000 WAVES-token. En annan tävling såg användare vinna bilar och datorer som priser!
 • Stöder ett stort antal olika mynt och token – ett av de största tillgängliga alternativen.
 • Det erbjuder tidigt stöd för Bitcoin-gafflar. Bitcoin Gold och Bitcoin Diamond noterades på Binance mycket snabbt efter skapandet.
 • Ingen gräns för kryptovalutans insättningar.
 • Begränsningar av uttag. Dessa tas bort när ett konto verifieras. Detta kräver att användare skickar in sitt fullständiga namn, land, kön, ett foto av sitt pass / ett foto av ett statligt utfärdat identitetskort och ett fotografi av sig själva som innehar dokumentet.
 • Stabila mynt stöds. De som vill konvertera en investering till fiat för att tidpunkten för nästa steg på marknaden kan göra det genom att använda USDT (Tether) om handelsparet är tillgängligt.

Är Binance användarvänligt?

Trots att det finns både en grundläggande och avancerad vy är Binances gränssnitt inte det lättaste att förstå. Det kan ta lite tid för ännu mer erfarna användare att vänja sig vid det. Men när de väl gör det belönas de med en stor mängd information tillgänglig på en enda skärm.

Till och med grundvyn pågår mycket.

Eftersom det erbjuder användarna en sådan potentiellt förvirrande upplevelse är Binance förmodligen bättre för mellanhand till avancerade handlare. Nybörjare bör åtminstone spendera en anständig tid på att studera gränssnittet för att förstå hela layouten innan de börjar göra affärer på plattformen.

Binance Security

Binance har snabbt uppnått en hög grad av förtroende inom kryptovaluta-communityn vilket är extremt viktigt om du vill kalla dig den bästa Bitcoin-handelsplattformen. Det är dock inte många detaljer som är kända om hur plattformen säkrar sina kryptovalutainbetalningar och hur den skyddar sig mot hack.

Med det sagt erbjuder Binance följande säkerhetsfunktioner:

 • Tvåfaktorsautentisering.
 • Okänd plats för centrala servrar. De anses för närvarande vara i Hong Kong även om ingen ytterligare information är känd om dem.
 • E-postvarning för att bekräfta återkallandet. Användare måste följa en länk i e-postmeddelandet för att bekräfta att de begärde återkallelsen.

Binance Coin tillgänglighet

Utan tvekan är det bästa med Binance-plattformen antalet mynt som stöds där. Listan är alldeles för lång för att listas här. Detta beror på att det också listar många tokens så snart de har avslutat sitt första utbud av mynt. Detta gör det möjligt för användare att få dem tidigt och potentiellt låsa in så mycket vinst som möjligt på alla pumpar efter ICO.

Några av de mer anmärkningsvärda listorna på Binance inkluderar Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Ethereum, Ethereum Classic, EOS, Dash, Litecoin, NEO, GAS, Zcash, Dash, Ripple.

Det finns många fler listade på börsen. För en fullständig lista, besök webbplatsen själv.

Bitcoin-volym

Den totala kryptovalutahandelsvolymen de senaste 24 timmarna i skrivande stund (10 maj 2018) på Binance var totalt 2 210 146 604 USD!

Handel med kryptovaluta på Binance

Därefter förklarar jag i vår guide till den bästa handelsplattformen för kryptovaluta hur man handlar kryptovaluta på Binance. Stegen som beskrivs nedan kommer att vara mycket lika för de flesta börser. För den här guiden antar jag att du redan har ett konto.

 1. Besök Binances webbplats på binance.com.
 2. Klicka på “logga in” högst upp på sidan och fyll i dina inloggningsuppgifter.
 3. Använd sedan din telefon för att få den begärda tvåfaktorautentiseringskoden. Ange den i rutan nedan.

  Googles autentisering på Binance-kryptovalutans handelsplattform

 4. Klicka på “medel” högst upp på skärmen. Du kommer till plånboksidan.

  Binance kryptovaluta handelsplattformsmedel

 5. Klicka på “insättning” bredvid den digitala tillgången du vill handla. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra din insättning.

  Binance kryptovalutans handelsplattformsinsättning

 6. När ditt konto har krediterats klickar du på “byt” längst upp till vänster på skärmen.

  Binance kryptovalutans handelsplattformbyten

 7. Du får två alternativ i en rullgardinsmeny. För den här guiden använder jag “grundläggande” läge. Detta rekommenderas för första gången eftersom det finns färre alternativ för att förvirra dig!

  Binance som en av kryptovalutans handelsplattform

 8. I det här exemplet byter vi ut den lilla mängden NEO som jag hade på mitt konto för BTC med en begränsningsorder. En begränsningsorder innebär att handeln endast sker till det pris jag har angett eller bättre, vilket innebär att jag är tillverkare. Om du vill att din beställning ska fyllas i direkt, använd “market”. Det betyder att du är en tagare.
 9. Ange beloppet du vill handla, kontrollera att priset överensstämmer med den aktuella kursen för tillgången du köper eller säljer och tryck på knappen “sälj”.
 10. När beställningen har fyllts kan du gå tillbaka till avsnittet “fonder” på webbplatsen och ta ut din kryptovaluta igen.

Obs! Om du inte handlar ofta dagligen rekommenderas det inte att du lämnar några pengar på en börswebbplats. Utbyten har hackats tidigare och de kommer att hackas igen. Upprepa: Ett utbyte är INTE en säker plats för att säkert lagra dina kryptovalutor! Se vår guide om Bästa kryptovalutaplånböcker för mer information.

Bittrex

Det sista utbytet jag kommer att titta på i min bästa kryptovalutahandelsplattformguide är Bittrex. Liksom Binance tillåter Bittrex inte fiat-insättningar. Liksom Binance har Bittrex också ett stort antal kryptovalutor som användare kan köpa och sälja.

Bittrex lanserades i december 2014. Det har sedan dess blivit ett av de mest användarvänliga altcoin-börserna.

Det grundades av Bill Shihara, Richie Lei, Rami, Kawach och Ryan Hentz i Las Vegas. Eftersom Bittrex är baserat i USA följer de de få befintliga regler som finns idag.

Bittrex-avgifter

Avgifterna på Bittrex är något högre än andra börser. Plattformen har inte heller olika avgifter för tillverkare och tagare eller en glidskala för användare med hög volym. Bittrex tar ut ett schablonbelopp på 0,25% per handel.

Bittrex-funktioner

Bittrex är kanske inte det billigaste utbytet, men det utmärker sig i vissa funktioner. Det är en användarvänlig plattform som är ett utmärkt sätt att börja handla olika altcoins. Här är några av de bästa funktionerna, låt oss se om det räcker för att göra det till den bästa handelsplattformen för kryptovaluta:

 • Många altcoins stöds.
 • Initiativ enkel att använda layout.
 • Ingen verifiering för grundläggande konton. Dessa konton kan göra uttag på upp till $ 3000 per dag.
 • Ingen begränsning på insättningar.
 • Tillgänglig för de flesta länder runt om i världen.
 • Platta avgifter gör dem enkla att beräkna.

Bittrex säkerhet

Bittrex grundande team består av tidigare experter på digital säkerhet. Som du förväntar dig av ett sådant team är Bittrex-plattformen en av de säkraste. Säkerhetsfunktionerna på Bittrex är följande:

 • Flerstegsplånböcker. Detta innebär att de flesta digitala tillgångar förvaras i kylförvaring.
 • Tvåfaktorsautentisering.
 • Fullt reglerad och kompatibel med amerikanska myndigheter. Har en Money Service Business-licens från FinCEN.
 • Har två tidigare hemskyddsexperter som arbetar för dem.
 • E-postvarningar när en ny IP-adress upptäcks. En länk måste följas från användarens registrerade e-postmeddelande för att bekräfta att försöket gjordes av dem.
 • E-postvarningar när ny inloggning görs.
 • E-postvarning för att bekräfta tillbakadragandet.

Bittrex mynt tillgänglighet

Med över 250 olika kryptovalutor på Bittrex finns det en stor chans att projektet du vill handla med tokens för finns där. Teamet är dock noga med att veterinär källkoder för olika mynt för att säkerställa att de är legitima erbjudanden.

Dessutom avnoteras de mynt som visar sig opopulära från plattformen. I stället för att vara en utbytbar altcoin-utbyte, erbjuder Bittrex ett mer förfinat urval av tokens och mynt och det gör det ett steg närmare att kallas den bästa handelsplattformen för kryptovaluta..

Alla de mest populära mynten är noterade på Bittrex med handelspar mellan Bitcoin, Ethereum och USDT eller BitCNY för dem som vill konvertera till fiatvaluta medan de väntar på gynnsamma villkor för handel.

Bittrex Volym

Den totala handelsvolymen för kryptovaluta under de senaste 24 timmarna i skrivande stund (10 maj 2018) på Bittrex var $ 197,237,259 $.

Slutsats: Finns det en “Bästa Cryptocurrency Trading Platform”?

Så det är det. Det är vår bästa kryptovalutahandelsplattformguide. Som du kan se har varje utbyte något olika fördelar och nackdelar. Vissa är specialiserade på att ge en användarvänlig upplevelse medan andra gynnar mer avancerade handelsalternativ.

Detta gör att det är svårt att välja en bästa kryptovalutahandelsplattform – jag känner att det inte finns något övergripande “bästa” utbyte, men det finns utbyten som är “bäst” för varje enskild användare enligt deras behov och preferenser.

Vad som är bra för en användare kan vara hemskt för en annan.

Om du är en oerfaren kryptohandlare eller användare kanske du tycker att en plattform är lysande. Men för mig, en erfaren användare av olika utbytesplattformar, kanske det saknas några mer avancerade funktioner som jag föredrar.

Med det sagt hoppas jag att du har lärt dig några saker om några av de största kryptovalutahandelplattformarna i verksamheten. Vi har sammanfattat fyra totalt: Bittrex, Binance, Bitfinex och GDAX. De två första är de som inte tillåter fiat-insättningar och den andra är de som gör det.

Jag har täckt: avgifter, funktioner, hur användarvänliga de är, handelsvolym, säkerhet och mynt tillgänglighet vid varje. Jag har också gett lite historia om dem alla.

Nu när vi alla är klara, vad tycker du? Vilken tycker du är den bästa handelsplattformen för kryptovaluta för dig?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map