Bästa Cryptocurrency Exchange

Om du letar efter det bästa kryptoutbytet, Du kanske har märkt att det finns flera olika alternativ online att välja mellan online. Coinbase, Binance, Kraken, Bittrex… Det kan bli ganska överväldigande, ganska snabbt!

I en sådan situation är allt du behöver en objektiv, punktlig granskning av de 10 bästa kryptobörserna (eller i det här fallet – topp 7). Jag är glad att ge dig en!

Visserligen är det dock inte riktigt värt att prata om utbytena om du inte riktigt vet utvärderingskriterierna först, eller hur? För att säkerställa att vi båda är på samma sida här, ger jag dig en kort översikt över de viktigaste aspekterna av hur det bästa stället att köpa kryptovaluta ska se ut först.

Kryptoutbytesplattformarna som vi kommer att diskutera är:

 • Coinbase (bäst totalt)
 • Simplex (bäst vid köp med kredit- / bankkort)
 • Binance (mycket låga avgifter)
 • Kraken (stort utbud av kryptomynt att välja mellan)
 • Bittrex (höga säkerhetsnivåer)
 • Cex.io (mycket lätt att använda)
 • Coinmama (bra kundsupport)

Ytterligare alternativ:

Bästa Crypto Exchange: utvärderingskriterierna

Som noterats i den inledande delen av artikeln är det avgörande för att prata om de bästa kryptobörserna först först de faktiska kriterierna enligt vilka dessa växlar sorteras.

Med andra ord, innan du går och registrerar dig på någon typ av kryptoutbytesplattform, borde du förmodligen veta lite mer om dess säkerhetsåtgärder, tidigare säkerhetsöverträdelseshistorik (om det finns någon), avgifter och prissättning, mynt sort, och så vidare.

Det är faktiskt några av de viktigaste aspekterna att titta på när du väljer det bästa valutaväxlingen också. Säkerhet är ingen roll – om utbytet inte har det några grundläggande säkerhetsåtgärder, det är inte ens värt att titta på det.

Vissa börser erbjuder ännu mer än de grundläggande säkerhetsfunktionerna – ett exempel på detta skulle vara 2FA (tvåfaktorautentisering), eller skapande av anpassade PIN-koder.

Bästa kryptoutbyte: kryptomynt spridda i en graf.

Naturligtvis vill du att det bästa kryptoutbytet ska vara lätt att använda. Menande, snabba registrerings- och verifieringsprocesser uppskattas mycket, men tyngdpunkten ligger fortfarande i gränssnittetanvändargränssnitt. Processer som handel, utbyte och köpa kryptomynt ska vara idiotsäker och mycket lätt att uppnå. Tillgång till plånbok och säkerhetsinställningar är också viktiga!

Oavsett om du letar efter de 10 bästa kryptobörserna eller de tre bästa, vill du alltid ha det bästa alternativet att har flera myntstöd. Om börsen endast stöder 2 eller 3 mynt kommer det inte att vara värt att registrera sig, åtminstone i de flesta fall.

Så med allt detta ur vägen, låt oss gå vidare till listan över årets bästa kryptobörser!

1. Coinbase – En Crypto Exchange Leader

Rankar # 1 av 7 Crypto-utbyten

Coinbase Review Saker vi gillade:


 • + Fiat-valutor – accepteras
 • + Enkel att använda
 • + Accepterar endast de mest pålitliga kryptovalutorna
 • + Mycket säker

Saker vi inte gillade:

 • Ej tillgängligt i alla länder
 • Några av de mindre kända mynten stöds inte

Besök sida

Om du någonsin har sökt efter de bästa kryptobörserna, utan ett enda tvivel, Coinbase måste ha dykt upp på din radar ganska ofta.

Det här är inte utan en solid anledning – Coinbase ses ofta som det bästa stället att köpa kryptovaluta, oavsett vilken valuta är. Okej då, kanske spelar det någon roll – men vi kommer till det om en minut.

Så, vad gör Coinbase så speciellt? Tja, det markerar nästan alla viktiga delar av ett bra kryptoutbyte.

Coinbase är väldigt enkelt och enkelt att använda. Registrerings- och registreringsprocessen går snabbt, och medan du måste Verifiera din identitet, det tar inte alls lång tid heller. Utbytet håller saker mycket enkla och, ännu viktigare, minimal – det kommer inte att överfulla dig med en mängd olika gränssnittsskärmar och funktioner.

En annan sak som gör Coinbase till en av de bästa kryptobörserna är det faktum att plattformens mycket säker. Även om det har gjorts flera olika försök att bryta börsens säkerhet, Coinbase har ännu inte drabbats av ett enormt hack (tror Mt. Gox-nivåer av “enorma”).

Nu är det en kval som många användare har med plattformen det det saknar några kryptovalutor. Det betyder att du bara kan köpa specifika kryptor från webbplatsen, medan andra kommer att vara otillgängliga, även om de är listade.

Och vi pratar inte bara om några okända nischkryptor som inte är tillgängliga här heller! Exempel skulle inkludera Monero, Tjudra och tron – det här är några av de mer kända namnen i branschen!

Visserligen, avgiftsmässigt, Coinbase är inte heller det bästa kryptobörsen där ute. Avgifterna på plattformen kommer att variera från 1,49% upp till 3,99%, beroende på ditt land där du bor, hur mycket pengar som handlas och så vidare. Det här är några höga siffror! Som sagt, Coinbase garanterar optimal säkerhet, och är mycket pålitlig bland samhället.

Besök Coinbase

…eller läs vår Coinbase-recension

2. Binance – Superlåga avgifter

Rankar # 2 av 7 Crypto-utbyten

Binance Review Saker vi gillade:

 • + En mycket välkänd kryptoutbytesplattform
 • + Mer än 100 olika kryptovalutor tillgängliga för handel
 • + Tvåfaktorsautentisering

Saker vi inte gillade:

 • Det kan vara lite svårt för nybörjare av kryptoentusiaster

Besök sida

Binance är ett mycket bekant namn för alla som någonsin har gjort kryptotransaktioner eller letat efter det bästa kryptobörsen. Dess ett av de dominerande börserna i branschen, och det finns ett par bra anledningar till varför så är fallet.

Till att börja, Binance som några ganska höga handelsvolymer. Om du är en nybörjare när det gäller kryptohandel (eller helt enkelt handel i allmänhet) kanske du inte är medveten om hur viktig denna punkt faktiskt är!

Du förstår, om ett börs har några höga handelsvolymer betyder det det människor litar faktiskt på plattformen, och det finns många kryptor som löper igenom den konstant.

Ännu mer än så betyder det dock det det kommer alltid att finnas konkurrenskraftiga priser tillgänglig för dig att analysera och kanske till och med använda om du är tillräckligt snabb.

Du förstår, om du skulle leta efter några av de 10 bästa kryptobörserna (eller valfritt antal toppbörser, för den delen) och välja en som har obefintliga handelsvolymer, skulle du ha ganska svårt att sälja eller köpa krypto mynt där, till några bra priser.

Binance är också bra eftersom det använder 2FAtvåfaktorautentisering. Detta innebär att utbytet tar verkligen säkerhetsfrågan på allvar (även om det hade några problem med sin säkerhetssida, en tid tillbaka).

Slutligen, det som gör Binance ett av de bästa kryptobörserna som finns avgifterna att det verkställs. Du betalar upp till 0,1% i avgifter, oavsett vilken typ av krypto det handlar om. Det är fantastiskt!

Besök Binance

…eller läs vår Binance-recension

3. Coinmama – vänlig kundsupport, men höga avgifter

Rankar # 3 av 7 Crypto-utbyten

Coinmama Review Saker vi gillade:

 • + Hög säkerhet
 • + Hjälpsam kundsupport
 • + Användarvänlig plattform
 • + Finns i 188 länder och i de flesta amerikanska stater
 • + Accepterar kredit- / betalkort

Saker vi inte gillade:

 • Inget sätt att ringa supporten via telefon
 • Begränsad mängd kryptovalutor

Besök sida

Coinmama är ett av namnen som tenderar att dyka upp ganska ofta när du letar efter det bästa kryptoutbytet. Medan utbytet i fråga verkar vara väl avrundat finns det i allmänhet ett par saker som sticker ut ganska snabbt.

Coinmama har enligt uppgift gjort några av marknadens bästa kundsupport. Det är både sällsynt och också mycket uppskattat! Användare av plattformen rapporterar att kundsupporten är mycket vänlig, men ändå ganska professionell – du får svar på alla dina frågor, inga problem!

Utbytet är också användarvänlig – funktionerna är alla enkla att hitta (och använda, naturligtvis). Även om du är en komplett nykomling i branschen bör du inte kämpa för att räkna ut Coinmamas gränssnitt.

Det största (motiverade!) Kvalet som människor har människor har med Coinmama är avgifterna. Plattformen debiterar användare upp till en avgift på 5,5% – det är sinnessjukt! De flesta av de andra aspekterna kring Coinmama är ändå helt okej – det kvalificerar sig fortfarande för en plats i listorna med “bästa kryptobörser”.

Besök Coinmama

…eller läs vår Coinmama recension

4. Kraken – Över 150 tillgängliga kryptovalutor

Rankar # 4 av 7 Crypto-utbyten

Kraken recension Saker vi gillade:

 • + Säker och pålitlig
 • + Låga avgifter
 • + En bra mängd fiatvalutor accepteras

Saker vi inte gillade:

 • Inte den mest hjälpsamma kundservicen

Besök sida

Letar du efter det bästa kryptobörsen eller helt enkelt det bästa stället att köpa kryptovaluta förr eller senare kommer du att stöta på Kraken.

Visserligen kan detta vara ett av de bättre alternativen när det gäller den “bästa” delen.

Vad gör Kraken så speciell? Till att börja med erbjuder utbytet i fråga användare mer än 150 olika kryptovalutor att välja mellan, när det gäller handel, köp och försäljning. Även om detta är långt ifrån de 5000+ olika kryptotillgångar som finns idag, låt oss inse det – de flesta kommer att vara intresserade av 3-7 kryptovalutor, toppar.

Med ett urval av över 150 kryptomynt och token, Kraken erbjuder verkligen ett bra utbud av val! För att lägga till det, du kan köpa kryptor med fiat-valutor på själva börsen – Detta gör det betydligt enklare!

Kraken har också en fantastisk mobilapp det är både intuitivt och enkelt att använda, och användare påpekar att, vad beträffar de bästa kryptobörserna, den här kan säkert skryta med sin kundsupport.

Avgiftsmässigt, Kraken tar var som helst från 0% upp till 0,26% från din transaktion. Verkligen några av de bättre siffrorna, åtminstone när det gäller kryptoutbytesavgifter!

Besök Kraken

…eller läs vår Kraken-recension

5. Bittrex – högsta säkerhet

Rankar # 5 av 7 Crypto-utbyten

Bittrex Review Saker vi gillade:

 • + Mycket säker
 • + Små, fasta avgifter
 • + Snabba utbyten
 • + Stort utbud av krypto- och fiatvalutor

Saker vi inte gillade:

 • Vissa användarklagomål angående support
 • Kan vara lite svårt för en branschnykomling

Besök sida

Om säkerhet är något som du bryr dig om när du väljer det bästa kryptobörsen (som du utan tvekan borde bry dig om), då Bittrex är säkert en av de börser som du bör vara noga med.

Det viktigaste som visar hur säker Bittrex verkligen är är det faktum att utbytet håller upp till 90% av alla kryptotillgångar i kylförvaringsenheter – med andra ord behålls kryptona off-line, utan förmåga för hackare för att komma åt dem lika enkelt som med andra utbytesplattformar.

Bittrex har också cirka 200 olika kryptotillgångar för användare att välja mellan (det är mycket!), och avgifterna är fastställda till 0,25%. Medan plattformen har haft några problem med “Pump-and-dump” -bedrägerier innan verkar saker vara i kontroll ett tag nu.

Sammantaget är det säkert ett av de bästa kryptobörserna på marknaden!

Besök Bittrex

…eller läs vår Bittrex-recension

6. Cex.io – Höga säkerhetsnivåer, enkla att använda

Rankar # 6 av 7 Crypto-utbyten

CEX.io granskning Saker vi gillade:

 • + Lätt att räkna ut
 • + Olika handelspar
 • + Bra stöd

Saker vi inte gillade:

 • Kanske saknar myntalternativ

Besök sida

De enkelhet av Cex förmodligen ökänd vid denna tidpunkt – så långt som de bästa kryptovalutabörserna går, Cex.io är säkert en av de mest enkla och lättanvända plattformarna!

Utbytet har några mycket strikta säkerhetsåtgärder, för. Dessa är uppenbara varje gång du loggar in på ditt konto – förutom 2FA, du kommer också få aviseringar till ditt registrerade e-postmeddelande om varje enskilt inloggningsförsök – det är fantastiskt för dem som verkligen bryr sig om säkerheten och integriteten hos sina kryptomynt.

Samma som med andra kryptobörser, Cex erbjudanden bra avgifter också för sina användare. Avgifterna kommer att variera från 0% upp till 0,25%.

Sammantaget är Cex.io säkert värt att uppmärksamma!

Besök CEX

…eller läs vår CEX-recension

7. Simplex – Topprankad plattform för kreditkortbehandling

Rankar # 7 av 7 Crypto-utbyten

Simplex Review Saker vi gillade:

 • + Kan betala för kryptovaluta med kredit- eller bankkort
 • + Mycket snabb betalningshantering
 • + Säker och pålitlig
 • + Mycket enkel att använda

Saker vi inte gillade:

 • Stöder inte vissa kryptovalutor
 • Högre avgifter än vid vissa kryptovalutor

Besök sida

Nu, Simplex är en av de mest unika posterna i den här listan – det säger sig självt.

Anledningen till detta är också ganska intressant – Simplex är egentligen inte en kryptovalutautbyte, till att börja med. Istället är det en kreditkortsbehandlingstjänst.

Även om det kanske låter lite på sin plats, så är det faktiskt plattformens huvudsakliga styrka, också – det tillåter användare att köpa önskad kryptovaluta med ett kredit- eller bankkort, utan att behöva gå igenom processen för registrering på någon annan börs, köpa ett kryptomynt där och sedan använda det för att köpa något annat någon annanstans.

Som du förmodligen kan föreställa dig är det här ganska bekvämt. Med det sagt är komfort långt ifrån det enda som Simplex tillhandahåller – det skulle inte ligga på detta "bästa krypto utbyte" lista om så var fallet, skulle det nu göra det?

Att köpa din önskade kryptovaluta via Simplex kan du vara säker på att din betalning kommer att bli smidig och säker. Processen med att köpa krypto via plattformen är också väldigt enkel och enkel, vilket är bra för både krypto-nykomlingar och veteraner i branschen..

Medan vissa användare påpekar att avgifterna för Simplex är något höga (upp till 5%), motiveras detta av den oöverträffade säkerheten och enkelheten (köpa krypto med kreditkort) som plattformen tillhandahåller.

Besök Simplex

…eller läs vår Simplex-recension

Slutsatser

Att välja det bästa kryptovalutautbytet är ingen lätt uppgift. Även med en omfattande lista över de bästa kryptobörserna kan det vara svårt att välja den som passar dina önskemål och behov bäst.

Se ändå alltid till att koncentrera dig på aspekter som säkerhet och avgifter. Om plattformen är säker och har fantastiska avgifter förknippade med det, kan allt annat säkert förbises, åtminstone till en viss grad.

Tja, DET och kryptomynt sort – det är nog något som kommer att betyda för många människor också. Oavsett fallet, försök aldrig att “genväga” och använda en plattform som ingen ens har hört talas om tidigare. Kom ihåg – din kryptovaluta är på spel här!

Med allt detta sagt hoppas jag att den här listan med några av de bästa kryptobörserna där ute var användbar för dig. Lycka till med dina affärer och vi ses nästa gång!

Se användarrecensioner

Andra kryptobörser i denna kategori

Här är andra kryptoutbyten relaterade till kategorin men som inte gynnas av BitDegree.org Crypto Exchanges-läsare ännu. Enligt min personliga åsikt finns det idag mycket mer optimalt kryptoutbyte i listan med det högre betyg som jag hade rekommenderar för samma prisklass eller mindre.

Bitstamp – En pålitlig kryptoutbyte med en långvarig anseende

Bitstamp Review Saker vi gillade:

 • + Hjälpsam kundsupport
 • + Fiat-betalningar accepteras
 • + Pålitlig

Saker vi inte gillade:

 • Inte bäst för nybörjare
 • Kanske saknar kryptovalutealternativ

Visserligen, Bitstämpel kan vara den mindre nämnda kryptovalutaplattformen, vad gäller den här listan. Det är dock fallet, men det anses också vara ett av de mest pålitliga kryptobörserna i branschen!

Bitstamps rykte är inte olagligt – börsen har en historia med vissa säkerhetsöverträdelser. Den förlossande faktorn här är dock den inga kryptotillgångar för användare förlorades, och företaget har verkligen gjort objektiva ansträngningar för att se till att dessa saker inte händer igen.

I en mycket allmän bemärkelse är Bitstamp en av de plattformar som har verkligen förtjänat sitt rykte – det var inte en lätt prestation, kom ihåg! I dag, dock oavsett vilken punkt du tittar på (kundservice, avgifter, säkerhet eller annat), betraktas Bitstamp ofta ganska högt.

När det gäller avgifter, Bitstämpel kan debitera dig var som helst från 0,05% upp till 5%. Även om det är ett ganska brett spektrum, beror de faktiska avgifterna säkert på din föredragna betalningsmetod.

Innehållet som publiceras på denna webbplats syftar inte till att ge någon form av finansiell, investering, handel eller någon annan form av rådgivning. BitDegree.org rekommenderar inte eller föreslår att du köper, säljer eller innehar någon form av kryptovaluta. Innan du fattar finansiella investeringsbeslut, kontakta din finansiella rådgivare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map