Bästa Cardano plånbok

Cardano är en blockchain där ADA-kryptokurrency bor. Det används mest för att skicka och ta emot digitala medel. Just nu är det de 6: e mest populära kryptovaluta med ett marknadsvärde på mer än 10 miljarder dollar. Nu, eftersom du kom till den här bästa Cardano-plånbokgranskningen, vet du förmodligen redan det.

Om du råkar ha en enorm mängd (eller helt enkelt det belopp som du inte hade råd att förlora) av ADA-mynt, bör du också hitta en pålitlig plånbok för dem. När allt kommer omkring är det mycket rekommenderat att lagra dina tillgångar på utbytesplattformar för kryptovalutor. Pågrund av brist på säkerhet, miljontals kryptovalutor stjäls varje år.

I denna bäst Cardano plånbokslista, du kommer hitta två olika typer av plånböcker – hårdvara och mjukvara. Jag kommer att presentera dig för var och en av dem en efter en och hjälpa dig att fatta rätt beslut. Här är topp 7 alternativ som anses vara några av de bästa Cardano-plånböckerna och kommer att diskuteras i den här artikeln:

Låt oss börja med introduktionen till olika typer av plånböcker som finns på marknaden. Det är lättare att välja en plånbok för dina personliga behov när du har en bredare förståelse.

Bästa Cardano-plånbok: olika typer av alternativ

Det finns fyra olika typer av plånböcker som du kan hitta när du letar efter den bästa Cardano-plånboken. Här är listan där du hittar dem alla:

 • Online plånböcker
 • Programvara / appplånböcker
 • Hårdvaruplånböcker
 • Pappersplånböcker

Var och en av dessa plånböcker kommer med olika förmåner och konstigheter och kan rekommenderas för olika individer. Innan du går till den bästa Cardano-plånbokslistan bör du ha en bredare förståelse för var och en av dem.

Online plånböcker

Online plånböcker är kända för att vara minst säker. Om du väljer en sådan plånbok bör du verkligen lita på leverantören. Medan majoriteten av online-plånböcker på toppnivå inte lagrar dina privata nycklar, dina mynt kan fortfarande stulas om någon lyckas hacka det.

Bästa Cardano plånbok: digital plånbok.

Den största fördelen med sådana plånböcker är användbarhet. För att komma åt plånböcker online behöver du bara ha en internetanslutning. Det är det också super lätt att göra transaktioner eftersom dina privata nycklar lagras på deras servrar.

Sammantaget kan onlineplånböcker bara rekommenderas om du lagrar små mängder kryptovalutor. Annars bör du gå till säkrare alternativ.

Programvara / appplånböcker

Om du planerar att göra dagliga affärer, då programvaruplånböcker kan vara ett riktigt bra val. De är säkrare än online lagring, dock, inte lika pålitlig som hårdvara plånböcker.

Programvara eller appplånböcker är super lätt att använda. Dessutom kan du hålla koll på dina tillgångar när du är på språng genom att använda en mobilapp. De pålitlighet för programvaruplånböcker beror helt på plattformen. Det finns några riktigt säkra alternativ som jag kommer att presentera när jag pratar om den bästa Cardano-plånboken, men du kan också stöta på mindre tillförlitliga leverantörer, dock inte i den här artikeln.


Sammantaget rekommenderas programvaruplånböcker för människor som tillverkar flera transaktioner under hela dagen, och även för dem som lagrar små mängder kryptovalutor i dem.

Hårdvaruplånböcker

När man letar efter bästa Cardano plånbok, du kommer att märka att de mest rekommenderade alternativen är hårdvaruplånböcker. De kallas också kalla plånböcker eftersom din privata nycklar lagras offline, så det blir inga hackingsproblem.

Bästa Cardano plånbok: Ledger.

Majoriteten av högkvalitativa plånböcker för hårdvara är tillverkade av hållbara material, vilket innebär att du inte borde vara orolig för att tappa eller bryta dem. Återhämtningsprocessen är vanligtvis ganska enkel om du tappar den.

Naturligtvis, när det gäller hårdvara Cardano plånböcker, de är inte lika lätt att använda som online eller mjukvara, men om du lagrar stora mängder kryptovalutor är det ett måste att få en sådan plånbok.

Pappersplånböcker

Medan pappersplånböcker anses vara de säkraste, om du förlorar dem eller om någon form av vattenolycka inträffar, går dina kryptovalutor förlorade. Det här är det enda icke-tekniskt sätt att lagra dina kryptovalutor.

Om du väljer en pappersplånbok, då behöver du dina offentliga nycklar varje gång du gör en transaktion. Det behöver inte sägas att det kan vara verkligen tidskrävande, sådana plånböcker är dock fantastiska om du ser ADA-mynt som ett långsiktig investering.

Nu när du har en grundläggande förståelse, låt oss ta en titt på de bästa Cardano-plånböckerna.

Bästa Cardano plånbok: TOPP 7 alternativ

I listan över “bästa Cardano-plånböcker” hittar du en mängd olika val, men du bör vara medveten om olika faktorer som du bör ta hänsyn till när du väljer bästa ADA plånboken för dina behov.

Låt mig snabbt gå igenom dessa aspekter:

 • SÄKERHET. Säkerhet är definitivt den viktigaste faktorn bör du överväga när du väljer vilken Cardano-plånbok du ska välja. Alla andra aspekter är inte viktiga om din säkerhet är i fara.
 • Användbarhet. En bra kryptovaluta plånbok borde vara lätt att använda och har en tydligt gränssnitt. Denna faktor kanske inte är lika viktig för dem som anser ADA-mynt som en långsiktig investering, men det är avgörande för dem som gör det utföra flera transaktioner under dagen.
 • Rörlighet. Hur lätt är det att komma åt en plånbok? Om vi ​​talar om en hårdvaruplånbok, se till att återhämtningsprocess är lätt om du tappar det och tar hänsyn till materialet som det är tillverkat av. De borde vara motståndskraft mot fysisk skada.
 • Mynt som stöds. Även om du nu letar efter den bästa Cardano-plånboken kan du välja att använda den för att lagra andra kryptovalutor i framtiden. Det är därför det är viktigt att se till att plånboken stöder en hel del kryptovalutor. Du kommer att bli förvånad över att höra att vissa av dem stöder tusentals olika tillgångar.

Varje plånbok levereras med olika fördelar och nackdelar, det är därför varje individ ska välja ett alternativ efter att ha utvärderat sina personliga önskemål och behov. Nu är det dags att hoppa till den bästa plånboken för Cardano-listan och hitta det lämpligaste alternativet för dig.

1. Ledger Nano X – Den säkraste plånboken för hårdvara

Rankar # 1 av 7 Crypto-utbyten

Ledger Nano X Review Saker vi gillade:

 • + Kan hanteras från mobil enhet
 • + Mycket säker
 • + Stöder mer än 1500 kryptovalutor
 • + Bekväm design

Saker vi inte gillade:

 • Relativt dyrt

Besök sida

Det allra första namnet som du förmodligen kommer att höra när du letar efter den bästa Cardano plånboken är Huvudbok. Företaget erbjuder två tillförlitliga alternativLedger Nano S och Ledger Nano X. Den senare är den nyaste och mest avancerade hårdvaruplånboken som erbjuds av företaget.

Ledger-företaget var grundades 2014 av åtta experter som hade tidigare erfarenhet av kryptovalutor, cybersäkerhet och entreprenörskap. Deras huvudmål var att skapa säkra lösningar för blockchain-applikationer, och de lyckades uppnå det.

För närvarande är Ledger Nano X en av de ledande plånböckerna för Cardano och flera andra kryptovalutor på grund av dess säkerhetsmätningar. Den här enheten lagrar alla dina privata nycklar offline vilket garanterar fullständig integritet och anonymitet.

Bästa Cardano plånbok: Ledger Nano X säkerhet.

Dessutom har den funktioner Säkert element (SE) det vill säga kan skydda dig om din Bluetooth-anslutning är hackad. Det fungerar genom att be om ditt tillstånd innan du gör några ändringar. Som sagt, medan vissa människor var oroliga för Bluetooth Low Energy (BLE) -anslutning, du behöver inte oroa dig mer.

Nu, sedan Ledger Nano X är en fysisk enhet bör du veta att den är gjord av förstklassiga material, Inklusive rostfritt stål. Så om du släpper det på golvet av misstag kommer inget att hända med det. Naturligtvis kan du märka några repor i att använda den, men det påverkar inte enhetens prestanda.

Vad som är fantastiskt är att Ledger Nano X har en bredare skärm jämfört med företagets tidigare modell – Ledger Nano S. Men precis som den här har den det två knappar för navigering. Även om du kanske behöver lite tid för att vänja dig vid det, är den här enheten ganska enkel. Dessutom kommer den tillsammans med en användarmanual där du kan hitta alla instruktioner.

Denna enhet kommer tillsammans med en USB-C-kabel som du kan använda för att ansluta den till din dator. Dessutom erbjuder Ledger en app som låter dig styra allt från en plats. Allt som allt bör du inte ha problem när det gäller användbarhet.

En annan fantastisk aspekt med denna plånbok är att den stöder mer än 27 mynt och över 1500 mynt. Det betyder att du inte bör begränsa dig till ADA-mynt, det finns så många andra digitala tillgångar som du kan välja att investera i.

Vad är Ledger Nano X-prissättning?

Ledger Nano X kan tyckas lite dyr. För närvarande är det kostar $ 119, Du bör dock komma ihåg att du bara betalar en gång och kan njuta av en av de bästa Cardano-plånböckerna i flera år.

Företaget erbjuder också några riktigt attraktiva erbjudanden och rabatter vid speciella tillfällen, så du bör inte missa dem. Och om du köper en bunt kostar en Ledger-plånbok dig mindre.

Besök Ledger Nano X

…eller läs vår Ledger Nano X recension

2. Trezor Model T – Pålitlig hårdvaruplånbok

Rankar # 2 av 7 Crypto-utbyten

Trezor Model T Review Saker vi gillade:

 • + Högsta säkerhet
 • + Pekskärm användargränssnitt
 • + Lätt att ställa in
 • + Stöder cirka 1000 kryptotillgångar

Saker vi inte gillade:

 • Skrymmande design
 • Dyrt

Besök sida

Trezor Model T är en annan plånbok som måste ingå i listan “bästa Cardano plånbok”. Eftersom Trezor Model T är en hårdvaruplånbok, precis som Ledger Nano X lagrar den din privata nycklar offline. Det är praktiskt taget omöjligt för en hackare att stjäla dina tillgångar eftersom plånboken aldrig är ansluten till internet.

Med Trezor Model T kan du skicka och ta emot samt lagra dina kryptovalutor (uppenbarligen) och kontrollera ditt saldo. Innan du gör några ändringar måste du ange ditt personliga PIN-nummer. Dessutom får du din säkerhetskopieringslösenfraser som behövs om din enhet tappas bort eller blir stulen.

Trezor Model T-funktioner förstklassiga säkerhetsfunktioner. Du vet redan att dina privata nycklar lagras offline, men den här plånboken låser också alla dina lösenord Trezor Password Manager individuellt genom att använda dina digitala nycklar. Dessutom stöder Trezor BIP39 lösenfraser, så dina privata och offentliga nycklar kommer aldrig ihåg av enheten.

Bästa Cardano plånbok: Trezor.

Notera: Det är viktigt att du inte delar din PIN-kod eller reservfraser med någon!

Trezor Model T stöder vidare mer än 1600 kryptovalutor, inklusive de mest populära mynt och ännu mindre kända tokens. Naturligtvis stöds ADA-myntet också.

Trezor Model T är också baserat på kundrecensioner relativt lätt att installera och använda, även människor utan någon erfarenhet kommer att kunna ställa in det snabbt. Eftersom den kommer med alla nödvändiga instruktioner blir processen ännu mindre komplicerad.

Trezor Model T har två knappar för navigering, Men vad är det? skiljer sig från den tidigare modellen (Trezor One) är att den här enheten har en pekskärm vilket är en uppenbar förbättring jämfört med den tidigare modellen.

Sammantaget är Trezor Model T definitivt ett av de bästa alternativen som du bör ta hänsyn till när du väljer den bästa Cardano-plånboken..

Vad är prissättningen för Trezor Model T?

Att vara en av de bästa ADA-plånböckerna, Trezor Model T levereras med ett pris. En enhet kostar $ 169,99, eller så kan du välja en paket det inkluderar Trezor Model T, Trezor One och ett Cryptosteel-kassaskåp för 274 $. Verkar som en bra affär.

Du kommer också att kunna hitta riktigt attraktiva Trezor-erbjudanden vid speciella tillfällen, så se till att du inte missar dem!

Besök Trezor Model T

…eller läs vår Trezor Model T recension

3. Ledger Nano S – Bra förhållande mellan pris och kvalitet

Rankar # 3 av 7 Crypto-utbyten

Ledger Wallet Review Saker vi gillade:

 • + Super säker
 • + Skydd mot fysisk skada
 • + Stöder mer än 1500 mynt och token

Saker vi inte gillade:

 • Relativt dyrt

Besök sida

Om du letade efter den bästa Cardano-plånboken tidigare, slår jag vad om att du stötte på Ledger Nano S flera gånger. Det är en hårdvaruplånbok som gör att du inte bara kan lagra utan också skicka och ta emot kryptotillgångar.

Ledger Nano S stöder mer än 1500 olika kryptovalutor (26 mynt och mer än 1500 poletter), inklusive ADA-mynt, förstås. Även om det inte finns någon plånbok som stöder alla befintliga kryptovalutor förbättrar Ledger Nano S sin lista över kryptovalutor som stöds varje dag.

En av anledningarna till att Ledger ofta anses vara den bästa Cardano-plånboken är säkerhet. Skiljer sig från programvaruplånböcker, din privata nycklar lagras i själva enheten – off-line. Dessutom måste du välja en pinkod som måste innehålla minst fyra siffror, och du får en 24-ords återhämtningsfras det behövs om du glömmer din nål.

Det finns viss oro när det gäller hållbarheten hos hårdvaruplånböcker, men det borde inte finnas några tvivel om Ledger Nano S. Enheten är tillverkad av rostfritt stål som gör den motståndskraftig mot fysisk skada.

Medan Ledger Nano S är företagets mer populära modell finns det också en förbättrad version – Ledger Nano X. Den har en större skärm som gör att du kan se fullständiga plånboksadresser samt alla andra detaljer som behövs.

Bästa Cardano plånbok: Ledger Nano S.

Även om Ledger Nano S inte är lika lätt att använda som programvara eller plånböcker online, är det starkt förbättrar användbarheten genom att tillhandahålla en app som gör att du kan köpa ADA-kryptovaluta och hantera den. Som sagt, allt du behöver är en enda app.

En exceptionell aspekt av både Ledger Nano S och Ledger Nano X är att de har anpassat operativsystem (BOLOS) som säkerställer att applikationer är isolerade från varandra och också skyddar dig från skadliga attacker. Det integrerar också en Säker element (SE) som är värd för dina privata nycklar säkert och kan skydda dig från allvarliga attacker.

Vad är Ledger Nano S-prissättning?

En av de främsta anledningarna till att människor ofta väljer plånböcker online eller mjukvara istället för hårdvarupaket är att du faktiskt måste äga dem. Faktum är att vissa av dem kan vara relativt dyra, men vad är Ledger Nano S-prissättning?

Ledger Nano S kommer att kosta dig bara $ 59 det är relativt billigt med tanke på det faktum som ger dig ultimat säkerhet, fantastiska funktioner och snygg design.

Enheten kommer att skickas omedelbart efter att du har gjort en betalning, så du kan förvänta dig att få den så snabbt som en arbetsdag.

Både Ledger Nano S och Ledger Nano X kan betraktas som den bästa Cardano-plånboken, men du bör välja en baserat på dina personliga preferenser.

Besök Ledger Wallet

…eller läs vår Ledger Wallet-recension

4. Trezor One – Prisvärd hårdvaruplånbok

Rankar # 4 av 7 Crypto-utbyten

Trezor Wallet Review Saker vi gillade:

 • + Högsta säkerhet
 • + En mycket välkänd kryptoplånbok
 • + Har ett stort antal kryptovalutor
 • + Konstant firmwareuppdateringar

Saker vi inte gillade:

 • Dyrt
 • Har varit föremål för obehörig åtkomst tidigare

Besök sida

När du söker efter den bästa plånboken för Cardano kommer du att stöta på Trezor One. Det är en av de mer rekommenderade hårdvaruplånböckerna där du kan lagra ADA-mynt.

Trezor One är den ursprungliga Trezor-plånboken som var släpptes 2014 av ett företag som heter SatoshiLabs. Plånboken är CE- och RoHS-certifierade vilket innebär att den uppfyller kvalitets- och tillförlitlighetsstandarder.

En av anledningarna till att det rekommenderas att välja den här plånboken är säkerhet. När du skickar eller tar emot ADA-mynt med Trezor One måste du ange ett STIFT koda varje gång du utför en åtgärd. Inga ändringar kommer att göras utan ditt tillstånd.

Nu, om du tappar den här enheten, bör du veta att återställningsprocessen är ganska enkel. Du får en lösenfras när du ställer in din plånbok. Det kommer att behövas för att få tillbaka dina medel.

Trezor One är relativt lätt att använda jämfört med andra hårdvaruplånböcker på marknaden. Den levereras med alla instruktioner du behöver för att ta reda på hur du använder den.

Vad är Trezor One-prissättning?

Trezor One är en av de mest prisvärda hårdvaruplånböckerna för Cardano. Precis som Ledger Nano S det kostar för närvarande bara $ 59. Som sagt, du gör bara en betalning och kan använda en säker hårdvaruplånbok för ADA-kryptovaluta i flera år.

När vi pratar om prissättningen ser du att Trezor ibland erbjuder riktigt attraktiva erbjudanden för båda plånböckerna, så att du kan spara dina besparingar avsevärt. Också när du köp en 3-pack för dig och dina vänner kommer en Trezor-plånbok att göra kostar dig mindre.

Besök Trezor

…eller läs vår Trezor-recension

5. Coinbase – Säker programvaruplånbok

Rankar # 5 av 7 Crypto-utbyten

Coinbase Wallet Review Saker vi gillade:

 • + Lätt att använda
 • + Gratis att registrera och förvara kryptomynt i
 • + Anständiga avgifter
 • + Stöder de flesta av de viktigaste kryptovalutorna
 • + Högsta säkerhet

Saker vi inte gillade:

 • Litet antal kryptovalutor som stöds
 • A "värd" plånbok – konstant anslutning till internet upprätthålls

Besök sida

Även om jag i början av den här guiden nämnde det programvara / heta plånböcker är inte lika säkra som hårdvaru, det finns flera anledningar till att Coinbase förtjänar att vara med på den här listan för de bästa ADA-plånböckerna.

Innan du går vidare bör du veta att Coinbase ännu inte stöder Cardano, men det bör inkluderas i listan över Coinbase-kryptovalutor som stöds på nolltid. Så du behöver inte vänta länge.

Coinbase är ett av de mest populära och pålitliga kryptovalutautbytena på marknaden, men det har det också en av de säkraste plånböckerna för digital valuta som kan användas för att lagra ADA-mynt. Vad du borde veta är dock att du kommer att behöva två separata appar för Coinbase-utbyte och plånbok.

En av anledningarna till att Coinbase-plånboken rekommenderas så mycket är säkerhet. Det ger inte bara tvåfaktorautentisering men också flera signaturer, bekräftelseförfrågningar och flera andra säkerhetsåtgärder. Det är viktigt att nämna att Coinbase aldrig har hackats. Denna aspekt ger ytterligare tillförlitlighet.

Vad är Coinbase Wallet Pricing?

Den goda nyheten är att Coinbase-plånboken till skillnad från hårdvaruplånböcker är helt gratis. Detta innebär att det inte kommer att tas några extra avgifter för säker kryptovalutalagring. Du behöver bara ladda ner en app och börja använda den.

Besök Coinbase Wallet

…eller läs vår Coinbase Wallet-recension

6. Guarda Plånbok – Crypto-plånbok med flera plattformar

Rankar # 6 av 7 Crypto-utbyten

Guarda Wallet Review Saker vi gillade:

 • + Bra säkerhetsåtgärder
 • + Lätt att använda
 • + Live kundsupport
 • + Stort antal kryptovalutor som stöds

Saker vi inte gillade:

 • Fortfarande nytt företag
 • Relativt höga avgifter

Besök sida

Guarda är en multi-plattform kryptovaluta plånbok som erbjuder webb-, stationära och mobila plånböcker. Vad som är fantastiskt med den här plånboken är att den är kompatibel med Ledger. Av denna anledning kan du förvara en del av ADA-mynt i en hårdvaruplånbok och en del av dem i Guarda-plånboken.

Guarda plånbok erbjuder både online- och mjukvaruplånböcker som är kända för att vara mindre säkra än hårdvaruplånböcker. Det kommer dock med bra säkerhetsfunktioner, som krypterade säkerhetskopior, ansikts- eller ID-igenkänning.

När det gäller kryptovalutor som stöds stöder Guarda mer än 40 mynt och tusentals poletter Inklusive ERC20, BEP-2, och andra populära tillgångar. Som sagt, vissa anser att det inte bara är den bästa Cardano-plånboken utan också ett riktigt bra alternativ för andra kryptovalutor.

Slutligen är Guarda plånboken väldigt lätt att använda, den har en tydligt gränssnitt och användbara funktioner. Därför rekommenderas denna plånbok för nybörjare.

Vad är Guarda Wallet-prissättningen??

Guarda plånbok är helt gratis, precis som de flesta andra online- och programvaruplånböcker. Guarda skrivbordsplånbok finns för båda Windows- och macOS-användare. Mobilversionen kan laddas ner för iOS- och Android-enheter.

Besök Guarda

…eller läs vår Guarda-recension

7. Atomic Wallet – Stor användbarhet

Rankar # 7 av 7 Crypto-utbyten

Atomic Wallet Review Saker vi gillade:

 • + Lätt att använda
 • + Stöder mer än 300 kryptovalutor
 • + Säkra
 • + ShapeShift och Changelly-integrationer
 • + 24/7 live kundsupport

Saker vi inte gillade:

 • Inte lika säker som en hårdvaruplånbok
 • Få mynt kan ‘bytas ut atom’

Besök sida

Det sista alternativet på listan “bästa plånbok för Cardano” är Atomic plånbok. Atomic är en programvarubaserad kryptolagring plattform som också har ett integrerat utbyte för ytterligare funktionalitet. Det betyder att du inte bara kan använda Atomic för att lagra krypto utan också för att köpa, sälja och handla olika kryptovalutor.

Atomic-plånboken skapades redan 2017, året då kryptovalutamarknaden blomstrade. Skaparen av denna plånbok är Konstantin Gladych, som också är mannen bakom Changelly – en av de mest pålitliga utbytesplattformarna för kryptovaluta.

För tillfället Atomic plånbok stöder mer än 300 kryptovalutor och alla befintliga ERC-20-tokens. Även om antalet kanske inte är det mest imponerande vi har, är det definitivt mer än tillräckligt, speciellt om du letar efter den bästa Cardano-plånboken.

Som tidigare nämnts är det en programvaruplånbok, vilket innebär att den kan sakna viss säkerhet. Men jämfört med online plånböcker är det definitivt ett bättre alternativ. Atomic plånbok är fortfarande ny, men jag har inte märkt några kundrecensioner som skulle vara mycket negativa mot säkerheten för denna plånbok.

Atomic plånbok är mycket lätt att använda. Allt du behöver göra är ladda ner appen och skapa ett konto. När det är klart kan du överföra ADA-mynt från en annan plånbok till Atomic eller helt enkelt köpa denna kryptovaluta på plattformen. Om du har några frågor kan du alltid kontakta företagets kundsupport. Enligt användare är Atomic plånboks kundsupport verkligen till hjälp när det gäller olika frågor relaterade till användbarhetsfrågor.

Vad är Atomic Wallet Pricing?

Precis som andra programvaruplånböcker i den här listan kostar det dig inget att ladda ner Atomic-plånboken.

Besök Atomic

…eller läs vår Atomic-recension

Slutsatser

När välja den bästa Cardano plånboken överväga alltid för dina personliga behov de viktigaste aspekterna som vi redan pratade om: säkerhet, användbarhet, tillgänglighet och antalet kryptovalutor som stöds. Medan var och en av dessa aspekter är viktig, säkerhet bör komma först. Kom ihåg det.

Alla plånböcker i listan har dess egna fördelar och nackdelar, så det beror helt på dina personliga behov vilken du ska välja. I allmänhet, om säkerhet är den främsta funktionen som du letar efter i en enhet, bör du definitivt gå till hårdvaruplånböcker, Till exempel Ledger Nano X eller Trezor Model T.

Tabell: Anslutningsfunktionerna för Ledger Nano X och Trezor Model T

Men om du bara lagrar små mängder kryptovalutor och letar efter enklaste sättet att köpa och lagra kryptovalutor samt göra transaktioner, kanske du vill överväga programvaruplånböcker. När du väljer den bästa programvaruplånboken för Cardano, bör du ta hänsyn till Coinbase plånbok. Det erbjuder både kryptovalutaväxling och en säker plånbok.

Om du inte har ADA-mynt än, bör du också välja ett säker kryptoutbytesplattform för att köpa denna kryptovaluta. Några av de mest pålitliga och rekommenderade plattformarna inkluderar

 • Coinbase
 • Binance
 • Coinmama

Jag hoppas att den här guiden hjälpte dig att hitta den bästa Cardano-plånboken för dina behov. Glöm inte att säkerhet alltid ska komma först.

Innehållet som publiceras på denna webbplats syftar inte till att ge någon form av finansiell, investering, handel eller någon annan form av rådgivning. BitDegree.org rekommenderar inte eller föreslår att du köper, säljer eller innehar någon form av kryptovaluta. Innan du fattar finansiella investeringsbeslut, kontakta din finansiella rådgivare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map