Bästa Bitcoin-kran: Komplett guide

Bitcoin kranar är ett mycket populärt tema inom de olika kryptosamhällena runt om i världen. De får både mycket beröm och motreaktion. Vissa människor älskar dem, andra tycker att de inte är mer än en bluff. Tja, i den här guiden kommer vi att försöka ta reda på inte bara som gruppen har rätt, men också leta efter bästa Bitcoin-kran tillgänglig – antar att det är legitimt, förstås.

Jag berättar allt om ämnet: vad är en Bitcoin-kran, vad de används till, varför är de till och med en sak i första hand. Vi kommer att prata om deras inverkan på Bitcoin (oavsett om det är bra eller dåligt) och sedan äntligen se om vi kan hitta en legitim och lönsam Bitcoin-kran.

Förstå Bitcoin Kran Betydelse

Om du någonsin har gjort det lämnade en kran inte helt stängt i ditt kök eller badrum, märkte du förmodligen att det droppade vatten. Om du skulle placera en skål under den skulle den troligen fylla skålen inom en dag.

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Detta är precis vad en Bitcoin-kran gör – ersätt bara “vatten” med “Bitcoin”.

En Bitcoin-kran är en webbplats som erbjuder dig mycket små mängder Bitcoin i utbyte mot att du löser captchas, tittar på annonser eller gör några andra superlätta uppgifter. Namnet på de enheter av Bitcoin som dessa webbplatser erbjuder heter satoshis (för att hedra skaparen / skaparna av Bitcoin). En satoshi anses vara den minsta tänkbara mängd Bitcoin – en BTC är lika med 100 miljoner satoshis.

Bästa Bitcoin-kran: bitcoin-kran.

Antalet satoshis som en Bitcoin-kran kan erbjuda dig för uppgifterna varierar – vissa webbplatser har bra priser, medan andra … inte så mycket. Det är ett fall från fall till fall.

Ursprung och syfte

Den första Bitcoin-kranen någonsin hette exakt det – Bitcoin-kranen – och släpptes för allmän användning redan 2010 – ett år efter starten av Bitcoin själv. Det skapades av en man som heter Gavin Andresen, som för närvarande är känd för att vara starkt involverad i kryptovalutor, särskilt Bitcoin.

Bitcoin Kran erbjöd användarna en belöning på 5 Bitcoins.

Låt det sjunka in lite.

Naturligtvis var Bitcoin i dess mycket tidiga utvecklingsstadier och var värt cirka 0,01 dollar. I denna typ av scenario, en webbplats som erbjuder användare att tjäna 0,05 $ för att titta på en annons eller göra någon annan enkel uppgift verkar fortfarande generös.

Men om vi konverterade det till Bitcoins nuvarande pris, skulle det innebära att Gavin erbjöd människor nästan 29 000 dollar för att lösa captcha! Tänk dig att!


Originalet syftet med en Bitcoin-kran skulle Sprida medvetenhet och utbilda människor om Bitcoin. När du går in på webbplatsen skulle kranen först och främst erbjuda dig en spelade metoden att lära sig om kryptovalutatransaktioner – du skulle få några spelkrediter (mynt) och kan prova olika transaktionsmetoder på webbplatsen (eller appen).

Bästa Bitcoin-kranhandbok

När du är bekväm och känner att du vet vad du gör, sajten låter dig delta i olika aktiviteter som ger dig en viss mängd satoshior. Det är ett utmärkt sätt att spela inlärningsprocessen samtidigt som man tar in nya användare.

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

Affärsmodell

Nu när du vet vad som är en Bitcoin-kran och hur Bitcoin-kranar fungerar, slår jag vad om att du förmodligen undrar – hur tjänar det pengar?

Sanningen att säga, det är inte lätt att tjäna vinst med Bitcoin kranar. Du kan ha den bästa Bitcoin-kranen på marknaden och fortfarande kämpa för att få ena mötena.

Kranägare sätter vanligtvis in någon form av mängd Bitcoin i sina kryptovaluta plånbok (om du letar efter en pålitlig plånbok, kolla in Ledger Nano S och Trezor). Denna plånbok kopplas sedan till sin egen, personliga kranplats. När människor tjänar en viss mängd Bitcoin genom att slutföra uppgifter och spela minispel på webbplatsen eller appen är den mängden Bitcoin betalats ut av kryptoplånboken till personen i fråga.

Att tjäna pengar och tjäna pengar på en Bitcoin-kranwebbplats, du måste komma på något unikt och originellt för att få din kran att sticka ut ur mängden. Nya Bitcoin kranar är dyker upp varje dag (både som webbplatser och som appar), så marknaden anses vara mycket konkurrenskraftig. Endast de mest originella idéerna kan driva genom mängden.

Bästa Bitcoin-kran: bitcoin-kran.

Du bör inte glömma att du i slutet av dagen ger ut pengar (bara i form av Bitcoin). Detta gör det ännu svårare att bryta jämn, än mindre göra vinst. Några alternativ av vad du kan göra med din kran omfatta, men är inte begränsade till: vara värd för fler annonsörer, marknadsföra dina produkter eller tjänster med annonser som inte kan hoppas över, erbjuda betalda tävlingar och prishjul, crowdfund, etc.

Unikt och märkbart innehåll hjälper dig inte bara att tjäna pengar eller sprida medvetenhet utan kommer också att klättra in i de bästa Bitcoin-kranplatserna på webben.

Bästa Bitcoin-kranar

Så du vet hur kranar fungerar, hur de tjänar pengar och hur de kom till att börja med. Du är intresserad och ivrig att prova den bästa Bitcoin-kranen där ute och tjäna dig lite Bitcoin. För att göra det behöver du dock en Bitcoin-kranlista. Inte någon lista, dock – du behöver “Bästa Bitcoin kran” -listan, och det är vad jag ska tillhandahålla.

Innan vi hoppar in i Bitcoin-kranlistan vill jag dock berätta om en webbplats som heter bestchange.com.

BestChange är en webbplats för valutaprisomvandlare. Det är en utmärkt plats att konvertera fiat-valutapriser till kryptopriser och vice versa. Anledningen till att jag tar upp det i denna handledning är dock att det låter dig konvertera satoshis till vilken annan populär valuta du vill. Detta är ett utmärkt verktyg för att snabbt kontrollera hur mycket du skulle göra med en specifik kran.

Nu till Lista över Bitcoin-kranar.

Bitcoin Aliens

Bitcoin Aliens är ett utmärkt exempel på en Bitcoin-kran som är både effektiv OCH unik.

Bästa Bitcoin-kran: Bitcoin Aliens hemsida.

BTC Aliens erbjuder dig att spela spel i utbyte mot Bitcoin. Så här fungerar det är att du installera en app på din Android- eller iOS-enhet, registrera dig och börja spela. Medan du gör det genererar kranen specifika mängder Bitcoin i bakgrunden (beroende på spelet genererar olika åtgärder som du utför olika mängder BTC).

Denna Bitcoin-kran är också känd för att ha bra utbetalningsnivåer. En enstaka betalning från den här webbplatsen sägs vara cirka 4000 satoshis, vilket ungefär motsvarar 0,25 dollar.

Om du letar efter den bästa Bitcoin-kranen där ute, bör du ge Bitcoin Aliens en chans.

Bitcoin Zebra

Bitcoin Zebra föddes av frustration och behov av kvalitet – utvecklaren bakom denna kran sa att han var besviken över bristen på ansedd och väl fungerande kranplatser, så han bestämde sig för att göra en av sina egna.

Bästa Bitcoin-kranhandbok

Det som gör Bitcoin Zebra unikt är att det ständigt får uppdateringar och nytt innehåll, olika tävlingar hålls med fantastiska prispottar och appen hålls uppdaterad med uppdateringar och förändringsloggar.

Utvecklaren av Bitcoin Zebra är fast besluten att hålla kranen igång så länge människor tycker om att använda den och är aktiva med att ”mata zebra”. Sättet på kranen fungerar är att du måste logga in vid specifika perioder också, väl … mata en animerad zebra. Genom att göra detta, du tjäna lite satoshis varje gång.

Om skaparen av appen är ärlig & stå vid hans ord och leverera, Bitcoin Zebra har potentialen att bli en av de bästa Bitcoin-kranarna på marknaden, om inte den bästa Bitcoin-kranen som finns.

Moon Bitcoin

En etablerad Bitcoin-kran, Moon Bitcoin har en dedikerad användarbas och anses av många vara en av de bättre kranarna som finns.

Bästa Bitcoin-kranhandbok

Moon Bitcoin syftar till att locka nya användare genom att erbjuda dem en rad olika kryptovalutor att uppnå, samtidigt som de har dagliga inloggningsbelöningar. Denna kran utfärdar sina betalningar med några minuters mellanrum, så att du bara kan lämna en öppen flik i din webbläsare och titta på en film eller spela ett spel och helt enkelt komma tillbaka till Moon Bitcoin med några minuters mellanrum för att göra anspråk på dina satoshis.

Webbplatsen erbjuder dig också konsekvensbelöningar – om du gör anspråk på satoshis minst en gång om dagen, börjar du få mer och mer vinst efter en viss tid. Som du kan se från skärmdumpen ovan, efter 30 dagars konsekventa anspråk din potentiella vinst kan öka med 4,7% – det här är en stor marginal när du tänker på det.

Precis som de flesta andra Bitcoin-kranplatser erbjuder Moon Bitcoin sina användares affiliate-bonusar. Om du tar nya användare till webbplatsen kan du eventuellt tjäna upp till 10% mer med dina påståenden!

Moon Bitcoin är ett utmärkt tillskott till alla “bästa Bitcoin-kranar” -listor, så tveka inte att prova!

FamilyBTC

Så roligt som det kanske låter anses denna kran vara den mest “familjevänliga” där ute. Det är en av de mindre kända Bitcoin-kranar, men dess användarbas växer ständigt och det börjar få ett visst erkännande i kryptovaluta-krangemenskapen.

FamilyBTC är unik genom att det erbjuder användarna olika planer som de kan välja för att öka sina vinsthastigheter. Webbplatsen också har en 100% remissbonus, vilket är ganska viktigt när man tar hänsyn till kranens användarbas.

Sammantaget lovar detta att vara ett bra alternativ när det gäller de bästa Bitcoin-kranarna, även om det inte är lika känt som de andra posterna i den här listan..

Välja den bästa kranen

Så nu vet du om några av de bästa Bitcoin-kranarna som finns, och du har lite information om deras början och användbarhet till ditt förfogande. Hur går det dock att välja rätt kran?

Först och främst du borde inte begränsa dig till en, enkel kran. Detta skulle allvarligt sakta ner din potentiella intjäningshastighet och det skulle ta mycket lång tid att märka eventuella intäkter.

Välj några olika kranar. De viktigaste kriterierna du bör följa är mängder satoshis som kranarna erbjuder, utbetalningsfrekvenser och rykte. Om en webbplats säger att den kommer att betala en halv Bitcoin per dag, så är det förmodligen en bluff – undersök alltid kranarna du planerar att använda och läs några användarrecensioner på internet. När du är säker på att Bitcoin-kranen är legitim, kom ihåg att det är parametrar och sök efter nästa.

När du har fyra eller fem ansedda kranplatser och appar till ditt förfogande, ta reda på var och en av dem. Det kan ta lite att vänja sig vid, men du borde snart kunna inte ens tänka på det och samla dina satoshis nästan automatiskt.

Slutsats

Det finns det många webbplatser påstår sig vara den “bästa Bitcoin-kranen”, så att du så småningom kan befinna dig vid en korsning – förvirrad och inte veta vilka som är legitima och vilka som är en bluff. Det tar tid och kritiska tänkande färdigheter att plocka ut det legitima sådana.

Idag har du lärt dig vad som är en Bitcoin-kran, hur de fungerar och varför de till och med finns och du har läst om några av de bästa Bitcoin-kranarna som finns. Kom ihåg att listan i den här guiden knappt repar ytan – kanske den kran som passar perfekt för dina önskemål och behov nämns inte ens här.

Hur som helst, var alltid försiktig och se varje webbplats som påstår sig vara den “bästa Bitcoin-kranen” med ett saltkorn. Använd alltid dina analytiska tänkande färdigheter och läs recensioner – du kan bli förvånad över hur smarta människor kan vara när de vill bluffa dig.

Kom ihåg – begränsa dig inte till en enda kran. Maximera dina potentiella intäkter genom att välja åtminstone några olika kranar och lära dig hur de fungerar. Glöm inte att skapa en bra balans mellan webbplatser och appar – det hjälper dig att inte bli tömd och uttråkad i det långa loppet.

Välj också en pålitlig kryptovalutaplånbok för att lagra dina Bitcoins. De mest rekommenderade alternativen inkluderar Ledger Nano S och Trezor.

Jag hoppas att den här guiden var till nytta för dig, och om du bestämmer dig för att testa Bitcoin-kranar själv, önskar jag dig lycka till!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map