Bästa Altcoins 2021: Hitta ditt bästa Altcoin att investera 2021

Storleken på kryptovalutamarknaden som var cirka 25,9 miljarder dollar i april 2017. Den står nu på 409,47 miljarder dollar! När marknaden växte uppstod många nya kryptovalutor.

Obs! Marknadsvärde för valutor är det antal som uppnås när det totala antalet mynt multipliceras med värdet på ett mynt.

Dessa kryptovalutor kallas ofta ”Altcoins” eftersom de utgör ett alternativ till Bitcoin. Det kan vara en svår uppgift att välja de bästa altcoinsna, eftersom det finns tusentals alternativ där ute.

Om du vill hitta de bästa altcoins 2021 behöver du inte leta längre. Jag kommer att täcka de mest lovande altcoinsna i den här guiden. Jag kommer att prata om deras historiska trender, teknik, unika egenskaper och vad som kan förväntas 2021.

I slutet av den här guiden borde du ha en rättvis uppfattning om de bästa altcoins 2021. Med den här informationen i handen kan du gå till en finansiell konsult för att planera din kryptovalutainvestering för 2021.

Notera: Om du bestämmer dig för att köpa någon av de kryptovalutor som presenteras i den här artikeln, se till att du väljer ett pålitligt kryptobörs. Mest rekommenderade alternativ inkluderar Coinbase och Binance. Du kan se hur de jämför Nedan.

Låt oss nu komma igång med granskningen av bästa altcoins 2021.

1. Bästa Altcoins 2021: Ethereum

Listan över de bästa altcoinsna måste börja med Ethereum, som är den näst mest värdefulla kryptovalutan efter Bitcoin. Det har ett aktuellt börsvärde på 64,35 miljarder dollar! Ethereum lanserades i juli 2015 av det nu berömda underbarnet i kryptovalutavärlden – Vitalik Buterin.

Historiska investeringstrender

Som du kan se i ögonblicksbilden nedan växte priset på Ethereum från 9 dollar i januari 2017 till 1389 dollar i januari 2018 vilket ger en avkastning på över 17000%. Priset fördubblades nästan i pris förra månaden, från 396 $ i början av april (2018) till 648 $ idag.

Ethereums prisdiagram för 2018

Hur är Ethereum unikt och skiljer sig från Bitcoin?

Bitcoin är bara en digital valuta, men Ethereum har mer att erbjuda utöver det. Ethereum tillhandahåller en plattform för utvecklaren där de kan bygga blockchainbaserade smarta kontrakt och decentraliserade appar.


Ethereum var den första kryptovalutan som introducerade smarta kontrakt, som nu betraktas som nästa stora sak.

Obs: Smarta kontrakt är avtal kodade på blockchain som kör sig själva när vissa förinställda villkor är uppfyllda.

Ethereum är också den mest föredragna plattformen för att lansera Initial Coin Offerings (ICO). För mer information om ICO, se vår Vad är en ICO guide.

Så det här är några av de viktigaste sakerna som skiljer Ethereum från Bitcoin och gör det attraktivt för både utvecklare och investerare.

uppkommande händelser

En av de största utmaningarna för Ethereum har varit skalbarhet. Ethereums nätverk stöder för närvarande ungefär 15 transaktioner per sekund. Det här är inte så bra jämfört med VISAs 56 000 transaktionsmeddelanden per sekund.

Ethereum förväntas uppgradera sin teknik från Proof-of-Work till Proof-of-Stake 2021. Detta kommer att öka dess skalbarhet till stor del.

Var man kan köpa Ethereum

Att vara en av de mest tillgängliga kryptovalutorna kan du köpa Ethereum från alla populära börser. Många av dessa börser stöder kredit- / betalkort utöver banköverföring. Du kan köpa Ethereum från Coinbase, Coinmama, CEX.io eller Gemini.

Köp Ethereum

2. Bästa Altcoins 2021: Litecoin

Litecoin, en av de äldsta altcoins, skapades 2011 av en tidigare Google-anställd, Charlie Lee. Liksom Bitcoin är Litecoin också bara digital valuta men med förbättringar. Faktum är att anledningen till att lansera Litecoin var att övervinna några av Bitcoin-bristerna, särskilt dess långa transaktionshastighet.

Historiska investeringstrender

På den oförutsägbara kryptovalutamarknaden där mynt går in och ut ur marknaden mycket snabbt har Litecoin funnits på marknaden i över 7 år. Det har vuxit till att bli en av de bästa altcoins med ett börsvärde på 8,2 miljarder dollar.

Det har gett en enorm avkastning 2017 när det växte från 4 dollar i januari 2017 till 350 dollar i december 2017. Det är en avkastning på 8000%!

Som du kan se på ögonblicksbilden nedan har Litecoin återfått tillväxtmoment sedan april 2018, då det var runt $ 121 och handlas för närvarande till $ 145.

Litecoin-prisdiagram för 2018

Hur är Litecoin unikt och skiljer sig från Bitcoin?

Litecoin har gjort avsevärda förbättringar i Bitcoins teknik för att öka transaktionshastigheten. Anledningen till att det kallas Litecoin är att det är 4 gånger snabbare än Bitcoin.

En Bitcoin-transaktion tar cirka 10 minuter att slutföra men en Litecoin-transaktion slutförs på 2,5 minuter. Detta gör Litecoin mer skalbart än Bitcoin eftersom det kan slutföra fler transaktioner per sekund.

Litecoin har byggts på Bitcoins teknik och betraktas som Bitcoins närmaste rival. Mer eftersom båda tjänar samma syfte: att erbjuda ett alternativ till fiatvalutor som USD, EUR, CAD, etc..

uppkommande händelser

Litepal, som är den första betalningsprocessorn för Litecoin, lanserades i februari 2018. Det är fortfarande ett pågående arbete och förväntades släppas under Q2 eller Q3 2018.

Att köpa, skicka och ta emot Litecoin (eller vilken kryptovaluta som helst) är en mycket komplex process. LitePal förväntas göra transaktioner i Litecoin mycket enklare. LitePal tillhandahåller också tjänster och support för säljare med enkel integration till de flesta befintliga e-handelsplattformar.

Som du kan se på bilden nedan har den här tjänsten potential att göra Litecoin mer mainstream och en av de mest lovande altcoins.

Bitcoin och Litecoin-logotyp i tunnelbanan

Var kan jag köpa Litecoin

Liksom Ethereum är det ganska enkelt att köpa Litecoin eftersom det erbjuds av de flesta av de bästa kryptovalutabörserna. Du kan köpa Litecoin från Kraken, Coinbase, Coinmama eller Bitsquare.

Köp Litecoin

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

3. Bästa Altcoins 2021: NEO

NEO, som ursprungligen hette AntShares, skapades 2014 av Da Hongfei i Kina. Det är den största kryptovaluta som har kommit från Kina.

NEO, liksom Ethereum, är en plattform utformad för att utveckla decentraliserade applikationer (Dapps), smarta kontrakt och ICO. På grund av denna nära likhet med Ethereum kallas NEO ofta som “kinesiska Ethereum”.

Historiska investeringstrender

NEO har varit en av de bästa altcoinsna under 2017 och har gett enorma avkastningar. Det växte från cirka 0,16 USD i januari 2017 till cirka 162 USD i januari 2018. Det är ungefär en 111 400% avkastning på investeringen, vilket är enormt!

NEO presterar för närvarande bra eftersom det har vuxit från cirka $ 44 i början av april 2018 till $ 82 idag. Det har nästan fördubblats!

En av de viktigaste faktorerna som driver tillväxten för NEO är stödet från den kinesiska regeringen och dess robusta teknik.

Hur är NEO unikt och skiljer sig från Bitcoin?

Liksom Ethereum erbjuder NEO också en plattform för utveckling av smarta kontrakt och Dapps. Å andra sidan är Bitcoin bara en digital valuta som inte erbjuder någon sådan plattform.

NEO erbjuder många tekniska fördelar jämfört med Ethereum. NEO kan hantera cirka 10 000 transaktioner per sekund medan Ethereum blockchain för närvarande stöder cirka 15 transaktioner per sekund.

NEO stöder programmering på flera språk som C ++, C #, Go och Java, medan Ethereum bara stöder ett språk – Soliditet. Detta har gjort NEO ganska populärt bland utvecklarsamhället, eftersom de kan använda NEOs plattform på det språk de redan känner snarare än att behöva lära sig en ny.

uppkommande händelser

2018 förväntades NEO bygga en infrastruktur för att uppnå sin vision om att bygga – Smart Economy. Grundidén för den smarta ekonomin kretsar kring digitalisering av verkliga fysiska tillgångar som bilar, hus eller något annat som du kan tänka dig.

Dessa digitaliserade tillgångar kan sedan säljas, handlas och utnyttjas genom smarta kontrakt. Med sådana aggressiva planer, ett bra team och stigande priser är NEO definitivt en av de bästa altcoins 2021.

Var man kan köpa NEO

Det finns inte många alternativ att direkt köpa NEO med fiatvaluta som USD eller GBP. Det enklaste sättet är att först köpa Bitcoin från Kraken, Coinbase och sedan byta ut det mot NEO. Du kan byta Bitcoin till NEO på många stora börser som Bitfinex eller Binance.

Köp NEO

4. Bästa Altcoins 2021: Cardano (ADA)

Cardano grundades i september 2017 av Charles Hoskinson, en av grundarna av Ethereum. Cardano erbjuder inte bara en plattform för Dapps och smarta kontrakt utan erbjuder också många tekniska förbättringar jämfört med Ethereum och andra blockkedjor.

Historiska investeringstrender

Cardano är en av de nyaste kryptovalutorna men har fortfarande lyckats bli en av de bästa altcoins med ett börsvärde på 8,86 miljarder dollar.

Även om det inte har gett lika hög avkastning som andra toppmynt, är det fortfarande populärt bland investerare och utvecklare på grund av sitt löfte om att bygga en mycket robust blockchain som erbjuder fördelar jämfört med Ethereum.

Cardano växte från cirka 0,20 dollar vid lanseringen i oktober 2017 till ett pris på 1,20 dollar i januari 2018. Det är en avkastning på cirka 500% på tre månader.

Cardano prisdiagram för 2018

Hur är Cardano unikt och skiljer sig från Bitcoin?

Cardano erbjuder inte bara många tekniska förbättringar jämfört med Bitcoin utan också över Ethereum. Medan Bitcoin bara är en digital valuta är Cardano en dApp-byggplattform med sin egen inhemska valuta – ADA.

Cardano har utformats för att lösa tre av de mest pressande frågorna för första och andra generationens blockchain-projekt – skalbarhet, interoperabilitet och hållbarhet.

Inte bara det, men Cardano syftar också till att ta itu med problemen med internationell betalningsöverföring, vilket ofta tar mycket tid och pengar. Det är inriktat på att ta bort transaktionstiden för internationella betalningar från några dagar till några sekunder.

Var man kan köpa Cardano?

Om du vill köpa Cardano direkt med ett kredit- / betalkort finns det bara ett alternativ – Coinmama. På alla andra börser som erbjuder Cardano måste du först köpa Bitcoin, Ethereum, Litecoin eller Bitcoin Cash och sedan byta ut det mot Cardano.

Du kan köpa Cardano med Bitcoin på Binance, Bittrex eller Changelly.

köpa Cardano

5. Bästa Altcoins 2021: EOS

EOS är ett relativt nytt altcoin vars Initial Coin Offering (ICO) lanserades i juni 2017. EOS skapades av Dan Larimer, som också har krediterats för att grunda kryptovalutaväxling Bitshares och blockchainbaserad bloggsida Steemit.

Liksom Ethereum erbjuder EOS också en plattform för utvecklare att bygga decentraliserade applikationer. Dess teknik skiljer sig dock, som vi snart kommer att se.

Historiska investeringstrender

EOS samlade in 700 miljoner dollar genom sin ICO och fortsatte att bli en av de mest framgångsrika ICO 2017. Faktum är att EOS: s plattform fortfarande är under utveckling men dess börsvärde är redan cirka 15,69 miljarder dollar, vilket gör den till den femte mest värdefulla kryptovalutan i världen.

Som du kan se på ögonblicksbilden nedan, även innan lanseringen av sin plattform, har EOS fått enormt svar från investerare. Det växte från 4 dollar i juli 2017 och nådde högst 18 dollar i januari 2018.

Vad som gör EOS till en av de bästa altcoins 2021 är att den har överträffat sin tidigare topp och handlas för närvarande till 18,77 $.

EOS-prisdiagram för 2018

Hur är EOS unikt och skiljer sig från Bitcoin?

Bitcoin är bara en digital valuta medan EOS både är en digital valuta och en blockchain-plattform för DApps och smarta kontrakt. Så det vore mer lämpligt att jämföra EOS med Ethereum.

EOS kommer att använda en mekanism som heter Delegated Proof-of-Stake (DPoS) mot Ethereums Proof-of-Work (PoW). Detta gör EOS mycket mer skalbar än Ethereum.

En annan fördel som EOS har över Ethereum är dess kompatibla programmeringsspråk. Ethereum stöder bara ett språk, kallat ‘Solidity’, medan EOS stöder flera språk, inklusive C ++. Detta är en mycket attraktiv funktion om du är utvecklare.

uppkommande händelser

2021 kommer att bli ett mycket spännande år för EOS eftersom dess plattform förväntades släppas i juni 2017. Detta är en av de främsta anledningarna som tros orsaka den senaste prisökningen.

EOS är en av de viktigaste altcoins att titta på 2021.

Var kan jag köpa EOS

Om du vill köpa EOS direkt med USD är det bästa alternativet Bitfinex. Det finns flera alternativ om du vill byta Bitcoin mot EOS. Du kan gå till Binance, Shapeshift eller Kraken.

Köp EOS

6. Bästa Altcoins 2021: DASH

Liksom Bitcoin är Dash en digital valuta som lanserades 2014 av Evan Duffield. Vid tidpunkten för lanseringen hette den Xcoin och döptes sedan om till Darkcoin. Det var 2015 som det äntligen ommärktes till Dash.

Dash har gafflats från Litecoin, som i sig bygger på Bitcoins teknik. Dash har vunnit popularitet eftersom det erbjuder betydande fördelar jämfört med Bitcoin.

Historiska investeringstrender

Dashs pris började öka 2016 och tog slutligen fart 2017. Priset växte från 10 $ i början av 2017 till högt 1540 $ i december 2017. Kan du gissa avkastningsprocenten?

Ja, det är nästan 15 000%!

Med ett börsvärde på 3,79 miljarder dollar kan Dash kanske vara en av de bästa altcoins att investera 2021.

Hur är Dash unikt och skiljer sig från Bitcoin?

Dash har gjort betydande förbättringar i tekniken och erbjuder bättre integritet och högre transaktionshastighet än Bitcoin.

Till skillnad från Bitcoin där avsändarens och mottagarens allmänna adress är känd för hela världen, håller Dash adresserna dolda. Så, Dashs transaktioner kan inte spåras till ursprunget, medan Bitcoin-transaktioner kan spåras.

Dash har också en unik självfinansieringsmekanism där 10% av all gruvbelöning går tillbaka till Dash. Denna fond används för att ytterligare förbättra och växa Dash.

Dessa unika funktioner gör Dash till en av de mest lovande altcoins som finns tillgängliga.

Dash har potential att antas i den vanliga ekonomin, vilket möjligen gör det till en av de bästa altcoins 2021.

Var kan jag köpa Dash

Om du vill köpa Dash med banköverföring eller kreditkort kan du välja CEX.io eller Kraken. Du kan också byta Bitcoin mot Dash på kryptovalutor som Shapeshift, Bitfinex och Poloniex.

Köp Dash

7. Bästa Altcoins 2021: BitDegree (BDG)

När vi når slutet av den här guiden känner jag att det nästan skulle vara fel att inte nämna BitDegree. Jag tycker att vi förtjänar att nämnas här, eftersom vi också kan vara intressanta för dig. Vi är världens första blockchain-drivna utbildningsplattform online

Lanserades 2017, vi strävar efter att revolutionera utbildningssystemet. Tänk på det när Coursera och HackerRank slogs samman, drivna av decentraliserad blockchain-teknik.

Med BitDegree får studenter och lärare båda betalt. Att tillhandahålla förmågan att tjäna genom inlärning är ett av många sätt på vilket vi förnyar modern utbildning.

Historiska investeringstrender

BitDegree är det nyaste bland de bästa mynt som listas här så det finns inte mycket av en investeringshistorik att visa. Det handlas för närvarande till $ 0,039 och har ett börsvärde på $ 14 040 337 USD.

Hur är BDG unikt och skiljer sig från Bitcoin?

BDG är inte bara en kryptovaluta utan en hel plattform som syftar till att göra utbildning överkomlig och gränslös. Vår unika plattform gör det möjligt för miljontals människor runt om i världen att använda kraften i blockchain för att lära sig och växa.

De har redan en fungerande MVP som gör det möjligt för studenter att tjäna BitDegree-tokens när de tar kurser. Låter intressant? Du kan lära dig mer om dem på BitDegree.

Uppkommande händelser

2021 är ett stort år för BDG eftersom de har många viktiga lanseringar i rad. Tanken är att få starka sponsringar som kan hjälpa till att utveckla efterfrågade kurser.

Var man kan köpa BitDegree

Du kan köpa BDG på några av börserna som Tidex och Cobinhood.

Så vi kommer nu till slutet av den här bästa altcoins 2021-guiden.

Köp BitDegree

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Slutord

Så du känner nu till de bästa altcoins som finns där ute på marknaden. Du vet också om deras historia, teknik och de kommande evenemangen.

Jag har täckt grundläggande detaljer om Ethereum, Litecoin, EOS, NEO, Cardano, Dash och naturligtvis BitDegree! Med den här informationen i handen borde du kunna välja dina favorit altcoins att titta på för 2021.

När du har bestämt vilken kryptovaluta du vill köpa, välj en pålitlig kryptovalutaplattform. Här är de som hjälper dig top3-alternativ där ute: Coinbase, Binance, Coinmama.

Så vilka tror du är de bästa altcoins 2021? Har du en åsikt om vilket är det bästa altcoinet att investera 2021? Jag personligen gillar verkligen NEO, men det är bara min åsikt. Låt mig veta din!

Innehållet som publiceras på denna webbplats syftar inte till att ge någon form av finansiell, investering, handel eller någon annan form av rådgivning. BitDegree.org rekommenderar inte eller föreslår att du köper, säljer eller innehar någon form av kryptovaluta. Innan du fattar finansiella investeringsbeslut, kontakta din finansiella rådgivare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map