Bästa Altcoin Exchange

Om du vill börja köpa, handla och sälja altcoins, men är du inte säker på vad det bästa altcoin-utbytet är? Jag känner känslan – det finns hundratals olika utbyten att välja mellan, alla med sina egna fördelar och nackdelar.

Men oroa dig inte, du har kommit till rätt ställe! Idag ska jag ge dig en recension av sju av de bästa altcoin-börserna, där jag visar var du kan köpa altcoins och hur du köper altcoins med USD.

Visste du förresten att det första altcoinet som skapades någonsin var Namecoin 2011?

I den här bästa altcoin-utbytesguiden kommer jag att granska några av de bästa börserna och belysa deras avgifter, säkerhetsåtgärder, mynt tillgänglighet, handelsvolym och användarvänlighet. Så när du har läst igenom alla sju börserna kommer du att kunna bestämma vilken som bäst passar dina behov.

Tja … vad väntar du på? Den första recensionen i denna bästa altcoin-utbytesguide kommer att täcka Gemini-utbytet!

En glimt av Gemini

Gemini-webbplatsens framsida

Gemini skapades 2015 av Cameron och Tyler Winklevoss. Tvillingarna är kända för att stämma Facebook-grundaren Mark Zuckerberg för 65 miljoner dollar, som de säger, att han stal deras idé!

Tvillingarna är baserade i New York och de har något som kallas “BitLicense”. Detta innebär att de regleras på samma sätt som bankbranschen, vilket innebär att de tar säkerhet på allvar.

Eftersom Gemini också används av institutionella investerare finns det alltid höga handelsvolymer, vilket innebär att du inte har några problem att hitta likviditet. Gemini har också goda relationer med tillsynsmyndigheter, så de låter dig sätta in och ta ut med ett bankkonto.

Obs: En institutionell investerare är någon som investerar för en stor organisations räkning, såsom en bank eller en hedgefond. De investerar normalt mycket stora summor pengar.

Innan du kan finansiera ditt konto måste du slutföra en verifieringsprocess. Detta inkluderar att ange dina personuppgifter och ladda upp ett regeringsutfärdat ID (till exempel ett pass). Beroende på hur upptagen verifieringsavdelningen är kan det ta några dagar innan ditt konto verifieras.

Du får göra upp till 30 uttag av bankkonton och 10 Bitcoin- eller Ethereum-uttag gratis varje månad. Insättningar är också gratis. Handelsavgifter börjar på 0,25%, men när du börjar handla med större belopp minskas dessa avgifter.

En av de största nackdelarna med att använda Gemini är dock att det enda altcoin de listar är Ethereum!

När det gäller själva plattformen, även om det finns många verktyg tillgängliga för avancerade användare, är utbytet verkligen enkelt att använda, vilket gör det perfekt för första gången köpare.

Fördelar

 • Accepterar insättningar och uttag på bankkonton
 • Registrerad hos New York-tillsynsmyndigheter så mycket gott rykte
 • Utmärkt säkerhet
 • Mycket låga avgifter
 • Användarvänlig plattform
 • Bra likviditet

Nackdelar

 • Endast 1 altcoin tillgängligt – Ethereum
 • Verifiering kan ta några dagar

Nu när du känner till alla fördelar och nackdelar med Gemini, kommer jag att granska Coinbase i nästa del av denna bästa altcoin-utbytesguide.!

Vad sägs om Coinbase?

Coinbase kryptovaluta instrumentpanel

Om du har varit involverad i kryptovalutans värld under lång tid, så finns det en god chans att du skulle ha hört talas om Coinbase.

Coinbase skapades 2011 och ligger i San Francisco och har en av de största handelsvolymerna för Bitcoin. Men de låter dig också köpa och sälja tre altcoins, vilket är Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) och Bitcoin Cash (BCH)!

Plattformen är väldigt lätt att använda, vilket gör den perfekt för nybörjare. Inte bara detta, men de har utmärkt kundservice, som inkluderar telefonsupport!

En av de främsta anledningarna till att människor älskar Coinbase är att de låter dig göra insättningar med ett betalkort eller ett bankkonto.

Innan du börjar med fiatpengar måste du verifiera din identitet. Detta är enkelt, eftersom allt du behöver göra är att tillhandahålla några personliga uppgifter och sedan ladda upp ett regeringsutfärdat ID (till exempel ditt pass).

Säkerhet är också mycket bra, Coinbase har 98% av kundernas medel i kylförvaring och du har också möjlighet att ställa in tvåfaktorautentisering.

Obs: Kallagring är när kryptovalutor hålls offline, utan anslutning till internet. Detta gör dem extremt säkra och nästan omöjliga för brottslingar att stjäla dem!

En av de största nackdelarna med att använda Coinbase är att den endast är tillgänglig i några få utvalda länder. Detta inkluderar Australien, Kanada, Singapore, USA och de flesta E.U. länder.

Att använda ett betalkort eller kreditkort för att sätta in är också ganska dyrt med knappt 4%, men detta är normalt när du använder denna betalningsmetod. Handelsavgifter är också mycket bra, med Coinbase som tar ut strax över den aktuella marknadsräntan!

Fördelar

 • Mycket grundläggande plattform – perfekt för nybörjare
 • Accepterar debet- / kreditkort och banköverföring
 • Billiga handels- och uttagsavgifter
 • Utmärkt säkerhet
 • Bra kundsupport
 • Snabb och enkel verifiering

Nackdelar

 • Dyra avgifter för debet- / kreditkortsinsättningar
 • Endast 3 altcoins tillgängliga
 • Accepterar endast användare från några länder

Nu när du känner till fördelarna och nackdelarna med att använda Coinbase kommer nästa del av denna bästa altcoin-utbytesrecension att beskriva funktionerna i Kraken!

Jämför Crypto Exchanges sida vid sida med andra

Visste du?

Har du någonsin undrat vilka kryptobörser som är bäst för dina handelsmål?

Ser & jämför TOP3-kryptobörser sida vid sida

Kraken

Kraken bitcoin-utbyte

Kraken liknar mycket Coinbase och de har också en riktigt grundläggande plattform, vilket gör den perfekt för första gången köpare! De skapades också 2011 och är ett av de mest populära altcoin-börserna för europeiska handlare.

Tyvärr tillåter Kraken dig inte att finansiera ditt konto med betalkort eller kreditkort, men du kan använda ett bankkonto om du bor i Kanada, Japan, USA eller i de flesta delar av EU..

Precis som Coinbase måste du verifiera ditt konto innan du börjar. Om du bara gör insättningar med en kryptovaluta behöver du bara tillhandahålla grundläggande information. Men om du vill använda ditt bankkonto måste du ange ytterligare information som din adress.

När det gäller handelsavgifter beror detta på det belopp du vill handla och även på vilket altcoin du vill köpa. Detta kan vara så lågt som 0,02% eller så högt som 0,26%. Du kan kontrollera varje enskild avgift senast klicka här.

Till skillnad från Coinbase har Kraken ett riktigt bra urval av altcoins tillgängliga, inklusive Stellar Lumens, Krusning, ZCash och Mer!

Även om det inte finns någon telefonsupport tillgänglig kan du begära hjälp via deras chattfacilitet. Det verkar dock finnas många dåliga recensioner om kvaliteten på deras kundtjänst.

Fördelar

 • Accepterar bankkonton för insättningar och uttag
 • Mycket bra urval av altcoins
 • Låga handelsavgifter, men kan vara ganska förvirrande att förstå strukturen
 • Bra säkerhet
 • Livechattstöd
 • Grundläggande gränssnitt för nybörjare
 • Enkel verifiering

Nackdelar

 • Inga debet- eller kreditkortsinsättningar
 • Rapporter om dålig kundservice

Oroa dig inte om du inte har fattat ett beslut om vilket utbyte du ska använda ännu, vi har fortfarande några kvar! Nästa avsnitt i denna bästa altcoin-utbytesrecension kommer att prata om Bitstamp!

Lämna ett märke med bitstämpel

Bitstamp webbplatser förstasida

Bitstamp skapades 2011 och var ursprungligen baserat i Slovenien, men de har nu kontor i många olika länder. Plattformen är faktiskt utformad för mer erfarna handlare. Så om du fortfarande är i början av kryptovaluta, kanske det inte är det bästa altcoin-utbytet för dig.

De har dock en av de högsta handelsvolymerna i branschen, så likviditetsnivåerna är riktigt bra. Ändå är en av de största fördelarna med att använda Bitstamp att du kan sätta in pengar med ett bankkort, bankkonto och kryptovalutor också.

Insättningsavgifterna varierar beroende på vilken betalningsmetod du väljer att använda. Här är ett exempel på vad du kommer att betala.

Betalkort: $ 10

Kreditkort: 5%

SEPA: Gratis

Internationell tråd: 0,05% (minimum / maximum – $ 7,5 / $ 300)

När du tar ut via internationell tråd är avgifterna ganska dyra till $ 15, men SEPA är dock bara $ 0,90!

Handelsavgifter fastställs till 0,25% för varje transaktion, men om du handlar mer än $ 20 000 under en enskild månad går det ner. Ju mer du handlar, desto billigare avgifter, med det lägsta 0,10% om du kan handla mer än 20 miljoner dollar. Vilket är lite utanför min budget!

Även om Bitstamp nu har ett av de bästa säkerhetssystemen som finns tillgängliga har utbytet hackats mer än en gång, förra gången 2015. Detta speciella hack var så allvarligt att brottslingen stal mer än 19 000 BTC. Lyckligtvis har inget hänt sedan dess.

Även om antalet altcoins som finns att köpa inte är lika mycket som andra börser, kan du köpa Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Ripple (XRP) och Litecoin (LTC).

En av de största nackdelarna med att använda Bitstamp är att verifieringsprocessen kan vara riktigt långsam. Detta beror på att de försöker komma ikapp med det stora antalet kontoansökningar de hade i december 2017! Vissa människor har rapporterat väntetider på upp till två veckor, så om du vill börja omedelbart kan du bäst använda ett annat utbyte.

En annan nackdel med att använda Bitstamp är att deras kundtjänst kan vara väldigt långsam, där teamet ibland tar upp till tre dagar att svara.

Fördelar

 • Accepterar debet- / kreditkort och banköverföring
 • Låga uttagsavgifter för SEPA
 • Den goda handelsavgiftsstrukturen
 • Utbud av verktyg för avancerade handlare

Nackdelar

 • Långa verifieringstider
 • Endast 4 altcoins tillgängliga
 • Långsam kundsupport
 • Även om säkerheten nu är bra har den hackats mer än en gång
 • En plattform kanske inte passar nybörjare

Så, vad har du för syn på Bitstamp? Låter de som den typ av utbyte du vill använda? Om inte, läs vidare! Nästa del av min bästa utvärdering av altcoin-utbyte kommer att diskutera Poloniex.

Poloniex

Poloniex bytecoin utbyte

Poloniex är en amerikansk baserad börs som skapades 2014 av Tristan D’Agosta. De är nu ett av de mest populära börserna för att köpa och sälja kryptovalutor och deras lista över altcoins är enorm!

Handelsvolymerna är också höga, vilket innebär att du aldrig borde ha några problem att hitta likviditet.

Tyvärr är en av de största nackdelarna med att använda Poloniex att den inte stöder fiatvalutor. Det betyder att istället för att använda ditt betalkort eller bankkonto måste du finansiera ditt konto med en kryptovaluta.

Det som är bra är dock att både insättningar och uttag är gratis, förutom blockchain-transaktionsavgifter som tas för att betala gruvarbetare (vilket är normalt vid överföring av kryptovalutor). Liksom några av de andra altcoin-börserna jag har granskat beror deras handelsavgifter på det belopp du handlar.

Det högsta du kommer att betala är 0,25%, och detta sänks till 0% om du handlar med stora belopp. Detta är en av anledningarna till att Poloniex alltid har mycket likviditet.

Om du inte vill handla mer än $ 2000 per dag, finns det inga krav för att skicka identitetshandlingar, så du kan börja handla så snart du öppnar ett konto.

De har också en bra kundserviceavdelning, som inkluderar en chattfacilitet för omedelbar hjälp. Dessutom, även om börsen har många handelsverktyg, som diagram och grafer, är den faktiska plattformen verkligen användarvänlig.

Eftersom Poloniex är registrerat och ligger i USA har de faktiskt ett av de bästa säkerhetssystemen på plats. Det är dock viktigt att notera att de redan 2014 upplevde ett stort hack där hackarna stal mer än 12% av deras totala Bitcoin-innehav..

Detta bör påminna dig om att oavsett hur bra ett börs säkerhet är, är dina medel aldrig 100% säkra.

Fördelar

 • Mycket stort urval av listade altcoins
 • Bra kundservice
 • S. baserad – måste göra säkerhet till en prioritet
 • Användarvänlig plattform bra för både nybörjare och avancerade handlare
 • Betala endast blockchainavgift för insättningar och uttag
 • Handelsavgifterna är bra – högst 0,25%
 • Ingen verifiering såvida inte mer än $ 2000 per dag handlas

Nackdelar

 • Inga fiat-valutainbetalningar och uttag
 • Hade 12% av Bitcoin stulen 2014

Nu när du vet alla fördelar och nackdelar med Poloniex kommer nästa del av min bästa altcoin-utbytesguide att prata om Cex.io!

Cex.io

CEX.IO bitcoin-utbytesplattform

Cex.io lanserades 2013 och är baserat i Storbritannien. Under de första två åren av handeln var de båda en börs och en gruvpool. Sedan 2015 har de dock varit 100% fokuserade på sin handelsplattform, låt oss undersöka om CEX har potential att kallas det bästa altcoin-utbytet.

En av de bästa funktionerna med att använda Cex.io är att du kan sätta in och ta ut pengar med ett bankkonto. Om du är baserad i EU kan du använda SEPA, men du måste använda internationell tråd om du är baserad någon annanstans.

Det finns ett stort antal olika altcoins som du köper på Cex.io, med nya som läggs till hela tiden.

Det är viktigt att förstå att handelssystemet CEX.io skiljer sig något från de andra börserna jag har granskat hittills. Detta beror på att de behandlar order som liknar en “fyll eller död” -handel.

En fylla eller döda handel är där köparen antingen får vad de ber om eller så annulleras beställningen. Till exempel, om Peter vill köpa 500 ETH till $ 600 per ETH, går handeln bara igenom om Peter kan få hela beloppet till det priset. Annars annulleras beställningen!

Om du bara handlar med låga belopp bör detta inte vara ett problem eftersom det alltid kommer att finnas tillräckligt med likviditet för att fylla din beställning!

För att göra insättning med fiat måste du slutföra en verifieringsprocess. Detta inkluderar att ladda upp ditt ID och sedan skicka dem en bild av dig som har ID! Det tar normalt Cex.io två dagar att verifiera ditt ID, så om du vill köpa direkt kan du behöva överväga att använda en annan börs.

Att göra en insättning med en debet / kredit kommer att kosta dig 3,5%, men banköverföringar är gratis! Uttagsavgifter beror på vilken valuta och betalningsmetod du använder – klicka på den här länken här för att se strukturen. Handelsavgifter är ganska dyra på Cex.io, eftersom du måste betala 7% utöver det aktuella marknadspriset.

Som ett företag i Storbritannien är säkerheten på Cex.io mycket bra och majoriteten av medlen förvaras i kylförvaring.

Fördelar

 • Accepterar debet- / kreditkort och bankkonto
 • Bra urval av altcoins
 • Storbritannien baserade så utmärkt säkerhet

Nackdelar

 • Höga handelsavgifter på 7%
 • Långsam verifiering som kan ta upp till två dagar
 • Inget telefon- eller chattstöd

Det är nu dags för min sista bästa utvärdering av altcoin-utbyte, som kommer att bli BitSquare!

BitSquare

BitSquare-kryptovalutans handelsplattform

BitSquare skiljer sig något från de andra börserna som jag har granskat hittills eftersom det är ett decentraliserat utbyte. Detta innebär att, till skillnad från de andra, det inte finns någon tredje part mellan köparen och säljaren och ingen enskild myndighet har kontroll över nätverket. Viktigast är att utbytet inte har dina pengar.

BitSqaure lanserades först 2016 och tillåter användare att inte bara utbyta krypto-till-krypto- utan även krypto-till-fiat. Det finns inget behov av att ange ett ID eller ens några personuppgifter, vilket gör att du kan handla anonymt! Så, låt oss se om BitSquare kan vara det bästa altcoin-utbytet.

När du har laddat ner programvaran till din enhet kan du köpa och sälja ett bra urval av altcoins som Litecoin och Dash.

Det finns mer än 20 olika betalningsalternativ tillgängliga, såsom en nationell banköverföring, SEPA, OKPay och till och med kontant insättning. Dessutom, om du använder tredjepartsbetalningsprocessorn Perfect Money, kan du använda ditt betalkort eller kreditkort!

Handelsavgiftssystemet är ganska komplicerat och beror på hur mycket du planerar att handla. Enligt deras FAQ-sida börjar minimiavgiften vid 0,00005 BTC.

Eftersom du handlar peer-to-peer, finns det inga andra insättnings- eller uttagsavgifter än blockchain-transaktionsavgiften.

Även om plattformsgränssnittet ser väldigt tydligt ut kan det ta lite tid innan du vänjer dig vid den decentraliserade aspekten av handeln. Det är därför det kanske inte passar bäst för nybörjare. Så om det är första gången du använder BitSquare, se till att du börjar med en liten mängd!

Fördelar

 • Decentraliserad, så ingen har dina pengar
 • Utmärkt säkerhet
 • Ett brett urval av altcoins
 • Utmärkt utbud av fiat betalningsmetoder
 • Ingen identitetsverifiering – anonym handel

Nackdelar

 • Den komplicerade strukturen för handelsavgifter
 • Plattformen kan vara förvirrande för första handlare

Tabell över jämförelse

Jag har skapat en jämförelsetabell nedan för alla de börser som nämns ovan. Detta kan göra det lättare för dig att jämföra ovanstående börser och hjälpa dig att bestämma det bästa stället att köpa altcoins på.

Fiat-insättningar Handelsavgifter Användarvänlig? säkerhet Altcoin tillgänglighet
Gemini Bankkonto Det beror på volymen. Max = 0,025% Mycket Excellent Endast Ethereum
Coinbase Kontokort & Bankkonto Precis över marknadsräntan Mycket Utmärkt använder kylförvaring Ethereum, Litecoin & Bitcoin kontanter
Kraken Bankkonto 0,02% – 0,26% Mycket Utmärkt användning av kylförvaring Många tillgängliga
Bitstämpel Kontokort & Bankkonto 0,10% – 0,25% För avancerade handlare Hackat mer än en gång 4 tillgängliga
Poloniex Inga fiat-insättningar 0% – 0,25% OK Bra nu, men hackades 2014 Många tillgängliga
CEX.io Kontokort & Bankkonto 7% över marknadsräntan För mer avancerade handlare Utmärkt användning av kylförvaring Många tillgängliga
BitSquare Mer än 20 – Inklusive betalkort & Bankkonto Beror på handelsvolymen För avancerade handlare Utmärkt – decentraliserat Många tillgängliga

Senaste Coinbase-kupong hittades:

Slutsats

Och det är slutet på min bästa Altcoin Exchange-guide!

Jag förstår att det kan vara riktigt svårt att välja en specifik, eftersom de alla har sina egna fördelar och nackdelar! Men åtminstone vet du nu de bästa ställena var man kan köpa altcoins och hur man köper altcoins med USD.

Och medan vissa är perfekta för nybörjare, andra är bra om du vill handla anonymt.

Det är därför jag personligen använder mer än ett utbyte. Ibland behöver jag ett altcoin-utbyte som tar emot betalkortsinsättningar, men andra gånger letar jag efter lägre handelsavgifter – allt beror på mina handelsmål!

Hur som helst, om du läser min guide från början till slut, borde du nu ha en god uppfattning om de goda och dåliga punkterna i vart och ett av dessa populära börser! Kanske vet du ett bättre ställe att köpa altcoins som jag inte har listat här? Om så är fallet, låt mig veta i kommentarerna nedan vad som är ditt bästa altcoin-utbyte!

Innehållet som publiceras på denna webbplats syftar inte till att ge någon form av finansiell, investering, handel eller någon annan form av rådgivning. BitDegree.org rekommenderar inte eller föreslår att du köper, säljer eller innehar någon form av kryptovaluta. Innan du fattar finansiella investeringsbeslut, kontakta din finansiella rådgivare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map