3 razlogi, zakaj bi morali kupiti vsaj 1 bitcoin

Če ste bili ob strani, ne skrbite .. Niste edini.

Dejansko ste že pred tem, ko ste prebrali ta članek, že pred paketom in ste se pametno odločili, da ignorirate glavne medije, ki širijo strah in negotovost na trgu kriptovalut..

Tu so trije razlogi, zakaj bi morali kupiti vsaj 1 Bitcoin in postati 1% svetovnega prebivalstva, ki bi bilo lastnik tega revolucionarnega premoženja.

1. Faktor Bitcoin ‘pomanjkanje’

Da bi bilo nekaj dragocenega, mora biti redko, kar pomeni, da ima končno ponudbo. Plemenite kovine, starine, kovani kovanci in baseball karte so dragocene, ker so redke. Digitalni predmeti, na primer fotografije, filmi in glasba, pa sploh niso redki. Pri tem obstaja izjema.

V primeru Bitcoina ima nastavljeno zgornjo mejo 21 milijonov.

V zadnjih 10 letih od obstoja je bilo izkopanih približno 17 milijonov Bitcoinov. Do doseganja 21-milijonske zgornje meje bo prišlo šele okoli leta 2140. To NE pomeni, da imate 121 let za nakup Bitcoina.

pomanjkanje bitcoinov

Potopimo se nekoliko globlje.

Satoshi Nakamoto, skrivnostni ustvarjalec Bitcoina, ga je zasnoval tako, da se število Bitcoina, ki ga kopljejo s časom, zmanjšuje, ko se težave pri rudarjenju povečujejo. Za prvih 210.000 izkopanih blokov so bili rudarji nagrajeni s 50 novo ustvarjenimi bitcoini na blok. Leta 2012 se je to število prepolovilo na 25 Bitcoinov, nagrajenih na blok, in se ponovno prepolovilo na 12,5 Bitcoinov v letu 2016.

Naslednje ‘razpolovitev’ bo sredi leta 2020. Torej, kaj to pomeni? Vsako razpolovitev povzroči povečano pomanjkanje, saj se število Bitcoinov, ki jih je mogoče izkopati, zmanjša.

Pomanjkanje je pomembno načelo, ko gre za vrednost in naložbe. Z naslednjim prepolovljanjem, ki se hitro približuje, se bo povpraševanje po Bitcoinu povečalo.

Toda kaj razlikuje Bitcoin od drugih sredstev s „faktorjem pomanjkanja“, kot so plemenite kovine? Uporabnost kot plačilni sistem, za katerega lahko pričakujemo, da bo splošno sprejet, saj bo zaznati višje povpraševanje (in vrednost) po valuti, ki ni fiat.

2. Povečanje sprejetja Bitcoinov

Kljub nedavnemu popravku cen se globalno sprejemanje tega novega razreda sredstev povečuje. Bitcoin ima najvišjo stopnjo sprejemanja v primerjavi z drugimi kriptovalutami, kar zagotavlja zaupanje in verodostojnost.

Stopnja sprejemanja Bitcoinov raste z izjemno hitrostjo. Leta 2013 je 1.789 trgovcev sprejemalo Bitcoin, nato pa je bilo decembra 2018 na svetu 14.346 prizorišč, ki so sprejemala Bitcoin. To je 700-odstotno povečanje, kar kaže na to, da posvojitve nenehno naraščajo in bodo še naprej v letih.

Vse več ljudi želi digitalne valute uporabljati za vsakdanje nakupe. Postalo bo lažje, saj tisoči svetovnih organizacij začenjajo dodeljevati sredstva za raziskave tehnologije veriženja blokov, da bi preučili, kako lahko pozitivno vpliva na njihova že tako uspešna podjetja.

Nekatera najbolj priljubljena podjetja na svetu zdaj sprejemajo plačila z bitcoini, kot so Wikipedia, Microsoft in Expedia.

Preberite: 18 glavnih podjetij, ki sprejemajo bitcoin kot plačilo

Potem je tu še Facebook. Velikan spletnih družabnih medijev in družabnih omrežij je razkril podrobnosti o svoji novi kriptovaluti s kodnim imenom Libra. To bi lahko bilo presenečenje, saj je Facebook pred dobrim letom dni prepovedal vse oglase, povezane s kriptovalutami. Sprašujem se, zakaj?

Vsesplošno sprejemanje teh največjih podjetij je signal, da bo blockchain kmalu postal množičen. Podobno kot dot com boom bo tudi vpliv na naše vsakdanje življenje velik.

To bo potrdilo priljubljeno mnenje, da so Bitcoin (in druge kriptovalute) sestavni del prihodnjega globalnega poslovanja. Imeti Bitcoin zdaj pred množičnim sprejetjem je pametna odločitev.

Obiščite Zemljevid kovancev za ogled toplotne karte trgovin ali bankomatov v vaši bližini sprejmite Bitcoin po vsem svetu.

zemljevid kovancev

3. Velik denar še čaka

Po navedbah Bloomberga so velike institucionalne skupine nastopile v tekmi kriptovalut. Bilo je poročali da veliki kupci, kot so hedge skladi, z zasebnimi transakcijami neprestano kupujejo digitalne kovance v vrednosti več kot 100.000.000 USD.

“Počakajte, da institucionalni vlagatelji sprejmejo kripto”, je že dolgo navdušujoč krik za navdušence nad digitalnimi valutami, vendar bo za večino vlagateljev prepozno.

Na primer, Goldman Sachs je postala prva investicijska banka, ki svojim strankam ponuja izdelek za trgovanje z bitcoini. Torej zelo verjetno bo ta težnja v letu 2019 postala pravi trend.

kripto z ulice

Lansko leto, Zvestoba, Nasdaq in Intercontinental Exchange (ICE) sta objavila načrte za uvedbo ponudb za trgovanje s kriptovalutami za institucionalne vlagatelje v letu 2019. Fidelity je eden največjih upravljavcev premoženja na svetu s 2,6 milijona dolarjev sredstev bo lansiral kripto izdelke.

Najbolj pomembno je, da bo novo podjetje ICE “Bakkt” uvedlo več podjetij z Wall Streeta za trgovanje z bitcoini. Načrtovana regulirana platforma za trgovanje s sredstvi se bo začela z izvedenimi finančnimi instrumenti Bitcoin in storitvijo skrbništva za kriptovalute. Poleg tega načrtuje uvedbo plačilnih storitev trgovcev v ne tako oddaljeni prihodnosti.

Tudi Bakkt je sklenil posel z lastniškim kapitalom Starbucks kar bo omogočilo, da se Bitcoin uporablja za nakup pijač v njihovih trgovinah.

Po uvedbi finančnih predpisov se bodo odprla poplavna vrata. Denar se bo s trga v bilijonih dolarjev pretočil v Bitcoin, ki bo povečal svojo vrednost, da bo dosegel najvišjo raven.

Zaključek: Ne zamudite nakupa Bitcoinov

Upajmo, da imate zdaj boljši razlog za nakup vsaj 1 Bitcoina. Če tega ne storite, je še nekaj razlogov za nakup BTC:

  • Tehnologija je revolucionarna (očitna)
  • Ponudba je omejena, cene pa se bodo v letu 2019 zvišale
  • Večja podjetja še naprej razvijajo plačilne sisteme crypo
  • Prostor blockchain je še vedno mlad (tj. Do začetka leta 1999 dot com)

Če niste prepričani, kje in kako lahko kupite Bitcoin ali druge kriptovalute, smo pripravili enostaven za branje vodnik o najboljših kripto borzah na svetu.

Nadaljnja predlagana branja:

  • 3 najboljša mesta za kriptogram za trgovce z Altcoin
  • Primerjave najboljših borz za trgovanje s kripto vzvodom
  • Zakaj vedno izgubljam denar na Bitmexu? Izogibajte se teh 5 napak
  • Pregled OKEx: Presoja, ali je varno & Zanesljivo?
  • Najboljše strojne denarnice za shranjevanje Bitcoinov
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map