3 razloga zašto biste trebali kupiti najmanje 1 bitcoin

Ako ste bili na margini, ne brinite .. Niste jedini.

U stvari, već ste ispred paketa samo čitajući ovaj članak i pametno ste odlučili ignorirati glavne medije koji šire strah i neizvjesnost na tržištu kriptovaluta.

Evo 3 razloga zašto biste trebali kupiti barem 1 Bitcoin i postati 1% svjetske populacije koji će posjedovati ovu revolucionarnu imovinu.

1. Faktor bitkoina ‘oskudica’

Da bi nešto bilo vrijedno, mora biti oskudno, što znači da ima ograničenu ponudu. Plemeniti metali, starine, kovani novčići i bejzbol karte vrijedni su jer su rijetki. S druge strane, digitalni objekti, poput fotografija, filmova i glazbe, uopće nisu rijetki. Postoji iznimka od toga.

U slučaju Bitcoina ima ograničenu vrijednost 21 milijun.

Otprilike 17 milijuna Bitcoina iskopano je tijekom posljednjih 10 godina od njegovog postojanja. Dostizanje ograničenja od 21 milijun dogodit će se tek oko 2140. godine. To NE znači da imate 121 godinu za kupnju Bitcoina.

oskudica bitcoina

Zaronimo malo dublje.

Satoshi Nakamoto, tajanstveni tvorac Bitcoina, dizajnirao ga je tako da se broj Bitcoina koji se kopa s vremenom smanjuje kako se povećavaju poteškoće u rudarstvu. Za prvih 210 000 iskopanih blokova rudari su nagrađeni s 50 novostvorenih Bitcoina po bloku. U 2012. ovaj se broj prepolovio na 25 bitcoina nagrađenih po bloku, a ponovo se prepolovio na 12,5 bitcoina u 2016. godini.

Sljedeće ‘prepolovljenje’ dogodit će se sredinom 2020. godine. Pa što to znači? Svako prepolovljenje stvara povećanu oskudicu jer se smanjuje broj Bitcoina koji se mogu iskopati.

Oskudnost je važan princip kada je riječ o vrijednosti i ulaganju. Sljedećim prepolovljavanjem koje se brzo približava, potražnja za Bitcoinom će se povećati.

Ali što razlikuje Bitcoin od ostale imovine s ‘faktorom nestašice’ poput plemenitih metala? Korisnost je kao platni sustav za koji možemo očekivati ​​da će se široko usvojiti i koji će zabilježiti veću veću potražnju (i vrijednost) za valutom koja nije fiat.

2. Povećanje usvajanja Bitcoina

Globalno usvajanje ove nove klase imovine raste, unatoč nedavnoj korekciji cijena. Bitcoin ima najvišu stopu usvajanja u usporedbi s ostalim kriptovalutama, pružajući povjerenje i vjerodostojnost.

Stopa usvajanja Bitcoina raste impresivnom brzinom. U 2013. bilo je 1.789 trgovaca koji su prihvaćali Bitcoin, a zatim je u prosincu 2018. bilo 14.346 mjesta koja su globalno prihvaćala Bitcoin. Ovo je porast od 700% – što ukazuje na to da usvajanje neprestano raste i da će to činiti tijekom godina.

Sve više ljudi želi koristiti digitalne valute za svakodnevnu kupnju. Bit će lakše jer tisuće globalnih organizacija počinju raspoređivati ​​resurse za istraživanje blockchain tehnologije kako bi ispitali kako to može pozitivno utjecati na njihovo već uspješno poslovanje.

Neke najpopularnije tvrtke na svijetu sada prihvaćaju Bitcoin plaćanja poput Wikipedije, Microsofta i Expedije.

Čitati: 18 glavnih tvrtki koje prihvaćaju bitcoin kao plaćanje

Zatim je tu Facebook. Div internetskih društvenih medija i usluga društvenih mreža otkrio detalje o svojoj novoj kriptovaluti pod kodnim imenom Vaga. To bi moglo iznenaditi s obzirom na to da je Facebook prije nešto više od godinu dana zabranio sve oglase povezane s kriptovalutom .. Pitam se zašto?

Uvriježeno prihvaćanje ovih glavnih tvrtki signal je da će blockchain uskoro postati masivan. Slično kao i dot com boom, utjecaj na naš svakodnevni život bit će značajan.

Ovo će podržati trendovsko mišljenje da su Bitcoin (i druge kriptovalute) sastavni dio budućeg globalnog poslovanja. Pametna je odluka posjedovati Bitcoin sada prije masovnog usvajanja.

Posjetiti Karta novčića da biste vidjeli toplinsku kartu trgovina ili bankomata u svojoj blizini, prihvaćate Bitcoin širom svijeta.

mapa kovanica

3. Veliki novac tek dolazi

Prema Bloombergu velike institucionalne skupine ušle su u utrku kriptovaluta. Bilo je izvijestio da veliki kupci poput hedge fondova neprestano kupuju digitalne kovanice vrijedne preko 100 000 000 USD privatnim transakcijama.

“Pričekajte dok institucionalni investitori ne prihvate kripto” dugo je bio krik za zaljubljenike u digitalne valute, no za većinu ulagača to će biti prekasno.

Na primjer, Goldman Sachs postala je prva investicijska banka koja je svojim kupcima ponudila proizvod za trgovanje bitcoinima. Tako da će vrlo vjerojatno ova tendencija postati stvarni trend u 2019. godini.

kripto s ulice

Prošle godine, Vjernost, Nasdaq i Intercontinental Exchange (ICE) najavili su planove za lansiranje ponuda za trgovinu kriptovalutama za institucionalne investitore u 2019. Fidelity je jedan od najvećih svjetskih menadžera imovine s 2,6 tona sredstava lansirat će kripto proizvode.

Što je najvažnije, očekuje se da će novi pothvat ICE-a “Bakkt” predstaviti više tvrtki s Wall Streeta za trgovanje Bitcoinom. Planirana regulirana platforma za trgovanje imovinom pokrenut će se s derivatima bitcoina i uslugom skrbništva kriptovaluta. Nadalje, planira uvesti uslugu plaćanja trgovaca u ne tako dalekoj budućnosti.

Bakkt je također sklopio dionički ugovor s Starbucks što će omogućiti da se Bitcoin koristi za kupnju pića u njihovim trgovinama.

Dalje nakon uvođenja financijskih propisa, otvorit će se poplavna vrata. Novac će se s tržišta od bilijun dolara pretočiti u Bitcoin koji će povećati svoju vrijednost kako bi zabilježio vrhunce svih vremena.

Zaključak: Ne propustite kupiti Bitcoin

Nadamo se da sada imate bolji razlog za kupnju barem 1 Bitcoina. Ako to ne učinite, evo još nekoliko razloga za kupnju BTC-a:

  • Tehnologija je revolucionarna (očita)
  • Ponuda je ograničena, a cijene su porasle u 2019
  • Glavne tvrtke nastavljaju razvijati sustave za plaćanje
  • Prostor blockchaina je još uvijek mlad (tj. Dojenačka djeca prije 1999.)

Ako niste sigurni gdje i kako kupiti Bitcoin ili druge kriptovalute, sastavili smo jednostavan vodič za najbolje kripto burze na svijetu.

Daljnja predložena čitanja:

  • 3 najbolja mjesta za kriptografsko grafikovanje za Altcoin trgovce
  • U usporedbi s najboljim berzama za trgovanje kripto leveridžom
  • Zašto stalno gubim novac na Bitmexu? Izbjegavajte ovih 5 pogrešaka
  • OKEx pregled: Procjena je li sigurno & Pouzdan?
  • Najbolji hardverski novčanici za pohranu vašeg bitcoina
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map