Viktigheten av Blockchain i verktøy for ren energi

Ettersom økonomien projiserer mer etterspørsel i bruksnæringen, blir den også plaget med mange problemer. Denne guiden vil adressere alle problemene og drive en kobling mellom blockchain og verktøyadministrasjon for å forstå hvordan denne teknologien kan løse alle problemene.

Verktøyet er et stort spekter å jobbe med. Den dekker alle elementene vi trenger for å fungere på en daglig basis – gass, elektrisitet og vann. Dette er noen av de grunnleggende elementene i nytte, men spekteret for disse er langt større.

Problemet er at vårt forbruk av disse verktøyene eller energiene ikke er effektivt nok. Som et resultat brenner vi sakte gjennom reserven vår og slipper også ut mye karbon i atmosfæren vår. På grunn av ulik forvaltning og korrupsjon møter selskapene i denne bransjen også store tap hvert år.

Bruk av blockchain i verktøyet kan endre scenariet. Selv om blockchain ikke er den eneste kuren mot alle problemene i denne sektoren. Men det har evnen til å redusere en god del av det. Så vi vil se hvordan denne teknologien kan påvirke denne bransjen og vårt daglige liv.

Meld deg på nå:Gratis Blockchain-kurs

Blockchain In Utility: Hva er problemene med denne sektoren?

I realiteten kommer denne sektoren med mange problemer, og de fleste trenger en øyeblikkelig løsning. Derfor vil bruk av blockchain i verktøyindustrien hjelpe deg når det gjelder å løse og redusere alle problemene.

blockchain i brukssektoren

Lav kundetilfredshet

En av de største problemene i denne bransjen er å redusere kundetilfredsheten. I virkeligheten kjører infrastrukturen for denne bransjen fremdeles etter en veldig gammel modell. Som et resultat kan det ikke holde tritt med kundenes endrede atferd. Dermed er ikke forbrukerne fornøyd med det de får.

For eksempel ser det ikke ut til at en fjerdedel av befolkningen i USA drikker vann fra springen. Men hvorfor? Dette er strengt på grunn av dårlig lukt, som er knyttet til frykten for vannsikkerhet. Så hvis befolkningen ikke føler seg trygg å drikke den, så har sektoren sviktet alvorlig i denne forbindelse.

Økende vedlikeholdskostnader

Vedlikeholdskostnadene i disse sektorene er ekstremt høye. Ifølge eksperter var distribusjons- og overføringsinfrastrukturer ikke opp til merket og hadde veldig lite investering. På den annen side øker vedlikeholdskostnadene i denne sektoren på grunn av mangel på utilstrekkelige investeringer. Som et resultat er ikke tjenestens ytelse opp til merket, noe som reduserer påliteligheten til infrastrukturen.

Vet du hva det betyr? Det betyr at mindre pålitelig infrastruktur resulterer i mer vedlikeholdskostnader, og igjen reduserer kvaliteten. Det er et uendelig smutthull der både kostnadene vil fortsette å stige, og kvaliteten vil fortsette å synke.

Ineffektiv kapitalforvaltning

Eiendeler er grunnlaget for nytte- og kraftindustrien. Praktisk talt er dette rørledninger, transformatorer, elektriske kabler og mange flere. Men i virkeligheten har ikke organisasjonene et ordentlig helhetlig syn på eiendelene sine på ett sted. Som et resultat synes de det er ganske vanskelig å holde rede på alle eiendelene og administrere dem deretter. Men uten riktig ledelse vil ytelsen synke drastisk, og det vil øke kostnadene for å vedlikeholde dem. Siden de fleste av disse selskapene fremdeles bruker papirbaserte dokumenter, jobber det enda mer hardt for dem på sikt. Så kapitalforvaltning er en veldig viktig faktor når det gjelder verktøy.

Koordinering innen distribuert kraftproduksjon

Kraftproduksjon er strengt sentralisert, og det har vært slik i lang tid. På grunn av fremveksten av nye og bedre teknologier står modellen nå overfor utfordringer mer enn noen gang før. Problemet med den distribuerte kraftmodellen er at det ikke er tilstrekkelig infrastruktur for å koordinere seg imellom.

Nå ber regjeringen eller andre myndigheter verktøyindustrien om å imøtekomme både sentraliserte og distribuerte kraftkilder. Det betyr at selskapene må tilby sikkerhet og pålitelighet i begge retninger og kunden. Men dette er ikke en enkel oppgave, og bransjen er ikke fullt rustet til å håndtere problemene.

Les også:Blockchain Definisjon: Den virkelige betydningen av Blockchain Technology

Dårlig cybersikkerhet

Det kan virke som at denne bransjen ikke håndterer nettangrep, men i realiteten må denne bransjen også håndtere denne typen angrep. I virkeligheten, enten det var av økonomisk eller politisk grunn, men brukssektoren er sterkt målrettet av dårlige aktører. Mer, forsøkene på å bryte systemet vokser bare, og infrastrukturen er definitivt ikke egnet for å håndtere det.

Ettersom disse systemene har et eneste feilpunkt, kan de dårlige aktørene bruke den sårbarheten og starte et angrep. Så dette er grunnen til at denne sektoren trenger et sterkt nettverkssystem som kan beskytte all data fra de dårlige spillerne.

Miljøansvar

På tvers av alle bransjene i brukssektoren vil investeringen i miljøansvar øke i fremtiden enda mer. For tiden har ingen av disse sektorene muligheten til å tilby ren energi på noen måte. Mer, elektriske og gassbaserte verktøy vil ha størst innvirkning i denne forbindelse. I virkeligheten er problemet at denne sektoren slipper ut en enorm mengde karbon i miljøet. Så, å redusere dem er en stor utfordring.

Siden de ikke har noen måte å spore utslippene sine, kan de ikke implementere visse protokoller for å opprettholde eller redusere dem på noen måte.

Dynamisk pris

Endringene i prisene på verktøy er et stort bekymringspunkt for forbrukerne. I virkeligheten kan prisene avhenge sterkt av økonomien i et land eller verden. Så ethvert skifte i verdensøkonomien kan endre prisingen. Men problemet kommer når forbrukerne må følge med på prisendringen.

Mer, det er en enda større bekymring for kommersielle og industrielle kunder, da de må betale en stor skala av gebyrer når det gjelder å få tjenestene. Selv i øyeblikket har disse selskapene ikke en bestemt stasjonær app eller mobilapp for å informere kundene om endringen. Derfor reduserer det virkelig kundetilfredsheten og øker spenningen i bransjen.

Vil du vite hvordan blockchain kan påvirke betalingsbransjen? Sjekk ut vår omfattende guide om blockchain i betalingsbransjer akkurat nå!

Ineffektiv energilagring

Et annet stort problem er energilagringsproblemet. Ikke bare energi, men enhver form for verktøy har heller ikke tilstrekkelig lagringsadministrasjon som den trenger. På grunn av mangel på forsvarlig ledelse, klarer ikke selskapene å oppfylle kundenes krav i dette tilfellet.

For eksempel har mange selskaper ikke et godt og sikkert lagringsalternativ for strøm. Dermed går produsert elektrisitet i flere trinn tapt, og verden står overfor alvorlige blackouts.

I en verden der folk stort sett er avhengige av elektronikk og forskjellige produkter som trenger strøm, kan en blackout lett forstyrre den livsstilen.

Bedragerisk fakturering

Hovedproblemet er den økende mengden korrupsjon i denne sektoren. For eksempel må mange forbrukere møte falske eller dokumenterte strømregninger, selv om de helt klart vet at de ikke brukte så mye energi. På grunn av mangelen på riktig sikkerhet på plass utnytter dårlig spiller i systemet det.

I noen tilfeller er kontaktpersoner med høy autoritet til og med i ordningen med uredelig fakturering. Så å klage eller ta noen skritt mot disse regningene gir ikke noen resultater. Situasjonen er enormt ute av kontroll for øyeblikket, og forbrukerne er de som lider på grunn av den.

Mangel på gjennomsiktighet

Alle prosessene i verktøyindustrien har ingen gjennomsiktighet. Dermed kan mange utnytte det til personlig gevinst. Det kan være å utnytte selskapet selv eller til og med utnytte kundene. På grunn av dette problemet blir det manipulert med mange av dokumentene, og selskapet må takle situasjonen når det er for sent.

Mer, dette skader også selskapets omdømme hvis selskapet lar situasjonen eskalere.

Les lignende emner:Blockchain For Logistics: Revolutionizing the Industry

Fordeler med Blockchain i verktøysektoren

Nå som du vet om denne sektorens sannsynlige problem, bør du også lære hvordan blockchain kan gi fordeler for denne sektoren.

Blockchain tilbyr noen grunnleggende funksjoner som kan være nyttige i denne forbindelse. For eksempel tilbyr blockchain åpenhet, og det kan hjelpe denne sektoren til å bekjempe korrupsjon. Så å bruke blockchain i verktøyet for å øke gjennomsiktigheten på hvert trinn er et massivt pluss poeng.

Igjen er sikkerheten du får ved å bruke blockchain i verktøyindustrien forbløffende. Det er allerede mange populære applikasjoner i markedet som tilbyr sikkerhet, men ingen av dem er engang i nærheten av blockchain.

I virkeligheten vil bruk av kryptografi og andre protokoller for å beskytte og verifisere hver enkelt data sikre integriteten til denne sektoren. Så uansett hvor mye dårlige spillere prøver å infiltrere nettverket, kan de ikke gjøre det.

Den distribuerte naturen til teknologien vil også hjelpe deg med å bevare forbrukernes tillit. Som du allerede vet, mister forbrukerne sakte sin tillit på grunn av sentraliserte myndigheters økende innflytelse. Men ettersom blockchain kan bidra til å opprettholde en desentralisert tilnærming, vil det være lettere å stole på systemet ettersom den sentraliserte autoriteten vil ha svært lite makt over nettverket..

Dette er grunnen til at du absolutt bør bruke blockchain i verktøyet for å få det beste alternativet for din virksomhet.

Blockchain er perfekt for å øke effektiviteten for din bedrift. Lær om strategien for implementering av blockchain nå!

Bruk tilfeller av Blockchain i verktøy

Det er mange populære brukssaker i denne sektoren. Her vil vi gå gjennom noen av de mest effektive som for tiden brukes i markedet. Så, la oss se hva de er –

Tokenizing Utilities

En av den første bruken av blockchain i kraftsektoren er tokenisering av verktøy. I virkeligheten kaster det meste av landet bort mer eller mindre energi. Men USA ser ut til å være på første plass. Visste du at nesten 71% av energien går tapt i transport?

Mer enn, over 20% av bruken i industrien blir ikke engang brukt! Dette er absolutt ikke en effektiv måte å håndtere alle våre bruksbehov når vi har svært begrensede ressurser når det gjelder verktøy.

Imidlertid vil bruk av blockchain for å tokenisere disse verktøyene bidra til å redusere en stor mengde svinn. I tillegg vil tokenisering av disse verktøyene bidra til å holde orden på energien hver dag.

Riktig Microgrid-vedlikehold

En annen populær brukstilfelle av blockchain i verktøyhandel er vedlikehold av mikronett. Tidligere ble det sentraliserte kraftnettet ansett som en god energikilde, men med tiden resulterte det i mer energitap og ineffektivt. For å hjelpe med å takle dette introduseres mikronett. Det lokaliserer faktisk de elektriske nettene og hjelper til med å holde strømmen i gang.

Men de trenger også et skikkelig nettverkssystem for overvåking. Her kan blockchain gå inn og bidra til å overvåke alle energitransaksjoner. Mer, det kan også hjelpe til med å overvåke strømforbruket for å forutsi kravene på forhånd.

Peer to Peer Energy Trading

En annen god bruk av blockchain i kraftsektoren er peer-to-peer-energihandel. I virkeligheten er en av våre grunnleggende verktøy strøm. Imidlertid er forsyningsindustrien for ineffektiv til å imøtekomme alle forbrukernes krav. Som et resultat har mange land ikke en konstant strøm av strøm hver eneste dag.

Men med blockchain kan forbrukerne bruke sin uutnyttede kilde til strøm. For eksempel kan de selge batterilagring eller hvilken som helst form for solenergi direkte til en annen kollega som trenger det. Derfor vil det ikke bare løse problemet, men det vil også skape en ny type forretningsmuligheter for enkeltpersoner.

Automatisert insentiv for fornybar adopsjon

Populariteten til fornybart verktøy øker. I virkeligheten skader prosessen med å utvinne mange brukselementer miljøet på forskjellige måter. Så presset for bedrifter om å ta i bruk nye og forbedrede energikilder er på et helt toppnivå. Imidlertid er mange selskaper fremdeles ikke ivrige etter å begynne å implementere den nødvendige infrastrukturen for det.

Mer, i mange tilfeller vil ikke forbrukerne følge bestemte regler for hvordan de administrerer verktøyet de får. Men med blockchain kan regjeringer eller rette myndigheter tilby automatiserte insentiver for folk eller selskaper som vedtar fornybar infrastruktur.

Denne bruken av blockchain i kraftsektoren vil sakte skape interesse for gjenbruk av verktøy.

Vil du sjekke ut flere blockchain brukstilfeller? Ta en titt på de 20 beste tilfellene av blockchain-bruk akkurat nå!

Akselerere adopsjon av elektriske kjøretøy

Elektriske biler er avhengige av verktøy mer enn noensinne. Ettersom de kjører på strøm og trenger det for å fungere skikkelig, er det et annet viktig element som bruker mye energi.

Selv om konseptet med elektriske biler var et fremmed konsept til og med det siste tiåret, er det virkelig i dette øyeblikket. Flere og flere selskaper lanserer sin egen elektriske kjøretøytype for å effektivisere protokollen for ren energi.

Dermed er en av de mest fremtredende tilfellene av blockchain-bruk i verktøy akselerasjonen av adopsjon av elektriske kjøretøy. Ved hjelp av blockchain kan selskapene ha et riktig nettverkssystem på plass og tilby et handelssystem mellom drivere.

Redusere karbonutslipp

Et annet stort problem i denne sektoren er den økte mengden karbonutslipp som skjer på grunn av produksjonen av disse verktøyene. Denne økte mengden karbon forårsaker massiv skade på miljøet. Men siden disse selskapene ikke har et riktig sporingsalternativ, kan de ikke spore dem og redusere utslippene strategisk.

Men med blockchain-brukstilfeller i verktøy er det mulig å redusere karbonutslippet for godt. I virkeligheten vil blockchain i verktøyindustrien tilby en sporingsmetode. Denne metoden vil raskt peke på risikosonene og bidra til å redusere utslippene mer strategisk. Så, selskapene kan endelig spore opp og eliminere dette problemet for godt.

Reduserte vedlikeholdskostnader

En annen av bruken av blockchain i verktøy er redusert vedlikehold som koster industrien. Som du allerede vet er vedlikeholdskostnadene i disse sektorene ekstremt høye. På den annen side øker vedlikeholdskostnadene i denne sektoren på grunn av mangel på utilstrekkelige investeringer. Som et resultat er ikke tjenestens ytelse opp til merket, og det reduserer påliteligheten til infrastrukturen.

Det er her blockchain kan spille inn. I virkeligheten kan blockchain bidra til å effektivisere hele forsyningskjeden mer effektivt. På denne måten vil selskapene vite hva som skjer på hvilket stadium. Dette vil redusere kostnadene for vedlikehold og bidra til å unngå dårlige omstendigheter.

Gi engrosverktøy

En annen fantastisk bruk av blockchain er i verktøyhandel. Her kan selskaper fokusere på å distribuere grossistverktøy til sluttbrukerne. Så, ved å kombinere blockchain med IoT-enheter, kan de enkelt spore og handle bruken uten problemer. Mer på denne måten kan forbrukerne kjøpe verktøyet direkte fra kilden i stedet for å gå gjennom noen forhandlere. Fakturerings- og måleprosessen til verktøyene kan gjøres fra ett enkelt punkt. Så det er mer praktisk for mange mennesker. Offentlige blockchain-plattformer er også perfekte for denne typen prosjekter.

Bedre verktøy for datadrift

Blockchain i verktøyhandel kan tilby et bedre datastyringssystem. I virkeligheten har ikke alle prosessene i bruksnæringen noen åpenhet. Dermed kan mange utnytte det til personlig gevinst. Det kan være å utnytte selskapet selv eller til og med utnytte kundene. Dermed, uten riktig datahåndtering og sikkerhet på plass, vil situasjonen bare bli verre.

Men med blockchain i verktøy, vil bransjen få det gjennomsiktige systemet det trenger. Mer, blockchain kan tilby manipuleringssikker datastyring, som ikke bare vil sortere dataene, men også sikre dem.

Meld deg på nå:Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) kurs

Bedrifter som bruker Blockchain i verktøyindustrien

Enel Group

Enel Group bruker blockchain innen forsyningssektoren. Ifølge selskapet var prosessen superjevn, og den trengte ingen sentral megler for å gjøre det. I større grad måtte de investere mindre penger i strøminnkjøp fordi det ikke var noen mellommann.

Engie

Engie er et annet selskap som bruker blockchain i verktøyindustrien for å effektivisere intern blockchain-implementering. I virkeligheten testet de allerede beviset på konseptet til prosjektet sitt og rullet ut to produkter – Rockside og Dojo. Så langt bruker de Ethereum som basis for prosjektet.

TEPCO

TEPCO bruker også blockchain i deres kraftselskap. Sammen med Itochu Corporation jobber de med en plattform som skal handle overskuddsstrøm. Mer, selskapet vil snart starte et proof-of-concept-prosjekt i første halvdel av den kommende 2021.

E.ON

E.ON bruker også blockchain for kraftindustrien. I virkeligheten har de allerede utviklet en plattform som vil hjelpe kundene sine å få full åpenhet og kontroll over eget energiforbruk. Mer, de søkte også patent på denne nye systemformen.

KEPCO

KEPCO eller Korea Electric Power Corporation bruker også blockchain i kraftdistribusjon. Foreløpig signerte de en kontrakt med to lokale leverandører for transaksjoner av fornybare energisertifikater (REC). De tror blockchain kan åpne for nye muligheter for dem i det lange løp.

Iberdrola

Iberdrola er et av de største spanske strømforsyningsselskapene. I virkeligheten bruker dette selskapet også blockchain i kraftdistribusjon. Mer, de fullførte nylig en blockchain-basert test for å se om den leverte kraften og forbrukskraften er helt fornybar. Og de er glade for å kunngjøre at prosjektet var en stor suksess. Nå vil de bruke blockchain for å akselerere adopsjonen av fornybar energi.

Les mer:Blockchain i landbruk: brukstilfeller og eksempler

Exelon

Exelon er også et av selskapene som bruker blockchain i verktøy. Vel, faktisk er det et av deres underfirmaer ComEd som bruker teknologien i denne sektoren for å øke effektiviteten på alle måter. De planlegger også å teste ut teknologien i over tre år for å forstå konseptet fullt ut.

Kansai elektrisk kraft

Kansai Electric Power bruker blockchain i verktøy for handelsformål. Mer, de planlegger å bruke solenergi som handelsverktøy. Imidlertid tester de fremdeles teknologien, og vi har ingen anelse om noen endelig plattform ennå.

Centrica

Centrica bruker også blockchain i verktøy for peer-to-peer utility trading. For øyeblikket jobber de med Verv og er midt i en prøveversjon av hvordan fellesskapsenergi handles P2P. I større grad jobber rettssaken med lokalsamfunn for å se hvordan opplæringssystemet faktisk vil gå.

TenneT

TenneT er et annet stort selskap som bruker blockchain i verktøy for å tilby en unik måte å distribuere strøm på. Prosjektet inkluderer hovedsakelig å ta strøm fra forbrukerbatterier, solcellepaneler og elektriske kjøretøyer for å opprettholde elektrisk strømforsyning og etterspørsel. Her kan blockchain tilby en perfekt blanding av tilbud og kan effektivisere hele prosessen grundig.

Det er så mange selskaper over hele verden som begynte å bruke blockchain-teknologi for sin virksomhet. Ta en titt på de 50 beste selskapene som bruker blockchain-teknologi for å lære mer om hvordan de bruker den.

Sluttnotat

Nytteindustrien er virkelig en enorm industri som trenger å gjøre visse endringer i infrastrukturen for å holde tritt med den fartsfylte verdenen. Vi nevnte mange problemer i denne sektoren i denne guiden. Alle disse spørsmålene er ekstremt avgjørende og må løses så snart som mulig.

Derfor kan bruk av blockchain i verktøy hjelpe industrien fra å falle fra hverandre. Bruk av denne teknologien vil sikre at forbrukerne stoler på selskapene igjen, og det vil også bli kvitt korrupsjon. Vi tror dette er en en gang i livet mulighet for verktøyindustrien til å bruke blockchain og oppgradere systemene sine til det bedre.

Så enhver nybegynner som vil forstå denne teknologien litt bedre og ønsker å implementere blockchain-prosjekter i denne bransjen, bør begynne med vårt gratis blockchain-kurs. Du kan også melde deg på blockchain-kurs for å bli en dyktig profesjonell. Hvorfor vente? Ta det første skrittet mot målet ditt nå!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map