Verdien av Blockchain-sertifisering

Med den stadig økende populariteten til blockchain-teknologi, er det uunngåelig å lure på mulighetene med blockchain-sertifisering. Kan en sertifisert blockchain-profesjonell sikre en bedre fordel for karrieren? På den annen side kan du være bekymret for at sertifiseringen er en øvelse i nytteløshet.

Siden blockchain er et relativt nytt tillegg til det moderne teknologiske landskapet, er det viktig å finne ulike diskusjoner rundt de positive og negative sidene ved å forfølge blockchain-sertifiseringer. Vanligvis vil du støte på meninger om blockchain-sertifiseringer på grunnlag av karrierefordeler og relaterte lønn.

Men hvis du ønsker å utnytte funksjonene til blockchain for din bedrift, tjener ikke de ovennevnte faktorene noe tydelig formål. Det er viktig å finne ut verdien av blockchain-sertifisering til virksomheten din. Deretter er det også viktig å finne grunner til investeringer i blockchain-opplæring og sertifisering.

Følgende eBok vil utforske de viktige årsakene til å forfølge de beste blockchain-sertifiseringene i henhold til dine karrieremål. I tillegg kan du også reflektere over de mest produktive grunnene til å velge sertifisering i ønsket blockchain-spesialisering.

Ny i Blockchain? Start din Blockchain-karriere med Free Blockchain Fundamentals Course og legg grunnlaget for en lys Blockchain-karriere.

Hva er en Blockchain-sertifisering??

Før du går videre til en diskusjon om tilgjengelige alternativer for blockchain-sertifisering, er det viktig å forstå hva det er! La oss reflektere over definisjonen av blockchain-sertifisering i den mest grunnleggende forstand ved å ta hensyn til den generiske forklaringen på sertifisering. Blockchain-sertifiseringer er håndgripelige bevis på individers evner til å utnytte blockchain-teknologier for å møte forretningsmål.

I tillegg kan blockchain-sertifiseringer tjene som lovende bevis for flyt av fagpersoner i etterspurte ferdigheter for spesifikke blockchain-baserte jobbroller. Sertifiseringer i blockchain-teknologi kan hjelpe til med å bevise evnene for forretningstransformasjon med blockchain-teknologi. Så, en blockchain-sertifisering er i utgangspunktet et bevis på et visst nivå av ferdigheter og kunnskap i blockchain.

Viktigst av alt, vet at sertifiseringen ikke gir garanti for plassering i lukrative jobber. Imidlertid kan ferdighetene og kunnskapene som er bevist i sertifiseringen sikre lovende verdi for bedrifter i forskjellige størrelser.

Hvor kan jeg finne Blockchain-ferdigheter?

Bedrifter kan velge opplæring og utvikling av blockchain-ferdigheter hos eksisterende ansatte eller få inn nye ansatte med ønsket talent. Når det gjelder blockchain, er bedrifter i tvil om å bygge eller kjøpe blockchain-talent. Imidlertid foretrekker flertallet av selskaper å kjøpe blockchain-talent for å sikre at de velger den rette kandidaten for sine forretningsmål.

De mest bemerkelsesverdige grunnene til å forfølge blockchain-ferdigheter har ikke bare de økende anvendelsene av blockchain-teknologi. I perioden mellom 2017 og 2020 økte blockchain-etterspørselen dypt med nesten 2000%. Land som Storbritannia, Australia, Frankrike og Tyskland er noen av de beste stedene der blockchain er en av de mest etterspurte ferdighetene..

I følge den siste jobbundersøkelsesrapporten fra LinkedIn for 2020, dukket blockchain opp som en av de beste etterspurte ferdighetene. 

Videre utvides etterspørselen etter blockchain-ferdigheter utenfor omfanget av konvensjonelle roller som utvikler, arkitekt og sikkerhet. Nå er bransjen fokusert på å introdusere produkter på markedet sammen med lønnsomhet. Som et resultat har orienteringen i etterspørsel etter blockchain-ferdigheter i stor grad vendt seg mot design-, salgs- og markedsføringsroller.

Cryptocurrency exchange er for tiden de mest dominerende arbeidsgivere i blockchain-landskapet. Nesten 42% av de ansatte i blockchain-arbeidsmarkedet jobber for utveksling av kryptovalutaer. På den annen side jobber de resterende 10% for tiden med maskinvareprodusenter og innen gruvedrift. Viktigst av alt er det viktig å se mot blockchain-sertifisering som en mulig vei for å inngå store bedriftsgiganter som Microsoft, American Express, IBM, JP Morgan Chase, Amazon og Oracle.

Videre kan topp-blockchain-sertifiseringer også stave lovende muligheter for å få arbeid i forskjellige bransjer. Noen av de bemerkelsesverdige næringene som leter etter blockchain-talent inkluderer spill, oppdrett, helsetjenester, underholdning, frakt og mattrygghet.

Derfor skaper den kontinuerlig utviklende dynamikken i blockchain-økosystemet definitivt mange utfordringer for bedrifter når det gjelder å velge talent. Blockchain er en ikke så gammel teknologi, og den minste feil kan føre til en kaskadeffekt som resulterer i feil. Derfor må bedrifter være nøyaktige med valg av blockchain-fagpersoner for deres forretningsmål.

Grunner til å velge Blockchain-sertifiseringer

Ingen tvil, en blockchain-sertifisering gir deg en ekstra fordel for å komme deg videre i din blockchain-karriere. La oss sjekke ut de vanlige grunnene til å gå for blockchain-sertifiseringer.

 • Blockchain-sertifiseringer forbedrer anken din

Blockchain-sertifisering kan hjelpe deg med å validere dine ferdigheter innen ny teknologi. Det viktigste av alt er at blockchain i dag er favoritten til bedrifter i forskjellige størrelser. Mange selskaper bruker blockchain for tiden for å sikre forretningskommunikasjon og transaksjoner med bedre sikkerhet og gjennomsiktighet. Som et resultat kan blockchain-sertifisering hjelpe deg med å utnytte de forskjellige etterspurte jobbrollene.

De bemerkelsesverdige jobbrollene du kan forfølge med de beste blockchain-sertifiseringene, inkluderer full-stack blockchain-utvikler, systemingeniør, kryptovalutahandler og andre. I tillegg forbedrer blockchain-sertifiseringer også den profesjonelle porteføljen av fagpersoner i rollene som databaseadministratorer, løsningsarkitekter og systemadministratorer.

Blockchain Technology blir populær med sine nye og siste trender. Her er de beste Blockchain Trender for 2021.

 • Blockchain-sertifiseringer begrenser ikke mulighetene dine

Siden du har tilgang til et bredt spekter av blockchain-baserte jobbroller med topp blockchain-sertifiseringer, vil du være trygg på de positive karrieremessige fordelene med sertifiseringer innen blockchain-teknologi. På den annen side styrker blockchain-opplæring og sertifisering også flytene til kandidater i Distribuert Ledger-teknologi eller DLT. Blockchain-sertifiseringer viser at kandidater har muligheten til å implementere blockchain-infrastruktur på tvers av eksisterende prosesser og systemer i en organisasjon.

 • Blockchain er forberedt på fremtiden

Den neste viktige faktoren som trekker kandidater mot blockchain-sertifisering, refererer direkte til det futuristiske potensialet i blockchain. Blockchain er fremtidens teknologi. En viss andel av estimatene innebærer at rundt 0,5% av den verdensomspennende befolkningen bruker blockchain. Imidlertid indikerer internettbruksstatistikken at nesten 3,77 milliarder mennesker over hele verden er på nettverket.

Som et resultat gir sertifiseringer viktige instrumenter for å overgå konkurransen ved siden av å lære om blockchain. Det viktigste av alt er at blockchain-sertifiseringer også gir fleksibel tilgang til betydelige ressurser knyttet til blockchain-utvikling. I tillegg kan du lære Blockchain ved å lære om effektiv bruk av de aktuelle ressursene og forbedre din kompetanse. Så sertifiseringer kan definitivt tilby en gunstig mulighet for alle fagpersoner til å delta i et revolusjonerende teknologiforskyvning.

 • Blockchain kombineres effektivt med andre teknologier

Fleksibiliteten for integrering av blockchain med moderne teknologi som IoT er også en annen lovende grunn til å velge sertifiseringer. Blockchain-sertifisering kan hjelpe fagfolk med å utforske utsiktene for bruk av blockchain i handelsvare, eiendom og stemmesystemer.

Imidlertid har organisasjoner som er engasjert i tiltak for adopsjon av blockchain sammen med tingenes internett, gjort høydepunkter. Kandidater kan utforske ønskelige muligheter i rollene som fokuserer på å utvikle sikker infrastruktur med funksjoner for autonomt samarbeid.

 • Sertifiseringer hjelper deg å holde deg oppdatert

Som allerede diskutert, kan du forfølge blockchain-sertifisering for å bevise dine ferdigheter og kunnskap for spesifikke jobbroller. Imidlertid transformerer blockchain-økosystemet seg radikalt. Derfor dukker det opp nye konsepter og funksjoner hver dag. Så det er avgjørende for alle kandidater å sikre at de er oppdatert med de nyeste ferdighetene og kunnskapene som kreves for å takle deres faglige ansvar.

Evnene til anerkjente leverandører av blockchain-sertifisering når det gjelder å oppdatere eksamensmålene i henhold til de nyeste trendene i bransjen, kan hjelpe blockchain-fagpersoner å være relevante på arbeidsmarkedet. Samtidig gir sertifiseringskravene for blockchain-sertifiseringer også klare muligheter for bedrifter for å sikre effektive talentomdannelsesinitiativer.

 • Invester i å utvikle Blockchain Talent

“Sertifiseringer er bare indikatorer på verdi. Folk oppnår det. ”

Det er alltid viktig å merke seg at bestått en blockchain-sertifiseringseksamen ikke gir kvalifiserte kandidater rett til høyt betalte jobber. Faktisk fungerer sertifiseringer som en fullmektig for blockchain-ferdighetene dine. Derfor er en blockchain-sertifisering i seg selv ikke i stand til å levere noen verdi til bedriften. Personene som har sertifiseringen er de som er ansvarlige for å skape verdien som foretaket ønsker.

Sertifiseringer er bare en annen metode for å måle verdien av blockchain-ferdighetene til en enkelt blockchain-profesjonell. Som et resultat kan blockchain-sertifiseringer fungere som pålitelige verktøy for å etablere mål, evaluere ferdigheter på tvers av lag og spore fremgang. Hensynet til beste blockchain-sertifiseringer som den eneste referanseindeksen for blockchain-ekspertise til ansatte gir imidlertid ikke et pålitelig grunnlag.

Derfor er det rimelig å se på blockchain-sertifisering som en av resultatene av blockchain-opplæring og -utdanning. Programmer for transformasjon av blockchain-talent bør også vurdere ytterligere beregninger som tid til marked eller tid til innovasjon for å måle resultater for utvikling av blockchain-ferdigheter. Disse faktorene vil gi et klart inntrykk av mulighetene til blockchain-fagpersoner for å levere ønsket verdi for bedrifter.

Kostnad for en Blockchain-sertifisering

Den neste viktige faktoren for å skape effektive transformasjonstiltak for blockchain-talenter refererer til blockchain-sertifiseringskostnadene. Du må ha et fullstendig gjennomsiktig inntrykk av kostnadene som går med til sertifisering av ansatte eller kandidater på arbeidsplassen din. De totale kostnadene for opplæring og sertifisering av blockchain kan variere mye i forskjellige selskaper og bransjer.

Imidlertid er det mange andre viktige kostnader som kommer inn i bildet når du tenker på blockchain-opplæring og sertifisering. Først og fremst må du ta hensyn til de grunnleggende kostnadene for ønsket blockchain-sertifisering.

For eksempel kan du finne Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP-sertifisering) til en pris på $ 397 USD som inkluderer kostnadene for opplæring, eksamensregistrering samt sertifisering. I tillegg bør bedrifter også merke seg til prisene på kursene de ønsker å inkludere i blockchain-opplæring og utdanningstiltak.

 • Selv om du kan finne opplærings- og støttemateriell med CEBP-sertifisering til en fast pris, må du kanskje se på andre potensielle kostnader. Hvis du vil velge blockchain-opplæring på stedet, må du ta opp kostnadene for servering og sted sammen med reiseutgifter. Du kan imidlertid unngå logistikkostnadene ved bruk av online opplærings- og sertifiseringsplattformer i blockchain.               
 • Den neste kostnaden er sannsynligvis det mest sensitive og viktige aspektet ved budsjettering for blockchain-trening og talentutvikling. Opplæring av ansatte for blockchain-sertifisering resulterer også i nedetid fordi ansatte ikke kan jobbe når de lærer. Derfor bør bedrifter være forberedt på å påta seg de enorme forhåndskostnadene med håp om å drive forretningsmål med blockchain-ekspertise.
 • Et annet viktig aspekt er at kostnadsfaktoren for blockchain-sertifisering refererer til administrative kostnader. Bedrifter må investere i organisering av blockchain talentutvikling og utdanningstiltak. Regisserte investeringer i forskning på opplæringsløsninger ved siden av tildeling av ansatte kan bidra til å opprettholde en sømløs talentutviklingsrutine.

Sjekk nå: Ekspertveiledning for å få en Blockchain-sertifisering

Topp Blockchain jobbtrender

Blockchain går sakte inn i nesten alle næringslivet med forbedrede muligheter for fleksibilitet og sikkerhet. Imidlertid kan mange bedrifter ignorere viktigheten av blockchain-opplæring og sertifisering på grunn av forskjellige grunner. På den annen side er den falmende hypen rundt kryptovalutaer også en av de fremtredende årsakene til tvil om muligheten for blockchain-opplæring. I den virkelige verden indikerer etterspørselen etter blockchain-utviklere og den generelle statusen for blockchain-arbeidsmarkedet noe annet. Her er noen av de bemerkelsesverdige jobbtrendene som er tydelige i blockchain-landskapet for tiden.

 • Uavhengig av markedsnedgangen i 2018 forbedret etterspørselen etter blockchain-utviklere på heltid med 13% fra året før i juni 2019
 • Rundt 80% av tapet av utviklerne kom fra engangsutviklere per måned og deltid, noe som indikerer viktigheten av opplæring og sertifisering.
 • Blockchain-sertifisering og opplæring blir også oppfattet som et toppalternativ for å utnytte fordelene med konsepter som infrastruktur, DeFi-økosystemer og smarte kontrakter..
 • Uavhengig av konsistensen i kodeforpliktelsesvolum, reduseres den totale andelen av aktive blockchain-utviklere hver måned med 10% på årsbasis. 
 • Da kryptoøkosystemene sakte utvider seg mot størrelsen på anerkjente open source-prosjekter som Apache, økte mulighetene for opplæring og utdanning betydelig.

Sjekk også: Future of Blockchain Jobs Report 2020 av Worlds Economic

Opplæring av arbeidsstyrken utover forretningsmål

Generelt kan ikke bedrifter utnytte fordelene med blockchain-sertifisering og opplæring på grunn av forskjellige grunner. Mange bedrifter er generelt plaget av frykten for endring med opplærings- og utviklingsinitiativer. Mulighetene for opplæring og utvikling av ansatte i blockchain-konsepter og spesialiseringer kan imidlertid øke tilliten til arbeidsgivere.

Blant de mange grunnene til at ansatte forlater virksomheter, er karrierevekst, opplæring og utvikling de beste nevnte. Videre oppfatter ansatte bedre muligheter for å bo hos sin nåværende arbeidsgiver med tilgang til karriereutviklingsinitiativer. Så, bedrifter kan få fordelene av massiv avkastning på investeringene i opplæring og utvikling av ansatte.

Å unngå investeringer i opplæring og utvikling av medarbeidere i blockchain-kompetanse kan anspore følelser av mangel på engasjement. Deretter kan arbeidsgivernes opplevde manglende interesse resultere i en gradvis reduksjon av oppbevaringsgraden.

Hvordan vet du at du lykkes??

Blockchain-sertifiseringer og opplæringen knyttet til hver av dem er fremtredende verdidrivere for bedrifter. Blockchain-sertifiseringen viser at en person er i stand til å bruke blockchain for å løse forretningsproblemer. Samtidig kan de også sikre at fagpersoner er tilbøyelige til å oppnå lønnsomhet og produktivitet.

Deretter kan omfattende opplæring som fortsetter med fagansvarets ansvarsoppgaver også gi lovende fordeler. I stedet for å tenke på blockchain-sertifiseringen som den eneste indikatoren for blockchain-ekspertise, er det mange andre beregninger.

Bare det å lære og gjøre ingenting er noe som vil fungere som en veisperring, og du vil aldri få suksess med det. Hvis du vil lykkes i Blockchain-karrieren din, må du sjekke ekspertisen din med disse ytelsesberegningene. Her er noen av ideene du kan finne nyttige for å måle resultatene av blockchain talentutviklingsinitiativer.

 • Bedrifter bør følge forespørslene om støtte i organisasjonen, spesielt de som er relatert til blockchain. Utviklingen av blockchain-ekspertise i en organisasjon kan bidra til å sikre lavere forespørsler om støtte.
 • Benchmarks kan også fungere som pålitelige indikatorer for suksess, med objektive tester for å bestemme flytningen til ansatte i blockchain-konsepter. Hva er bedre? Du kan prøve å forutsi de potensielle resultatene og deretter vurdere i hvilken grad du var vellykket.
 • Tiden er også en pålitelig indikator på effektiviteten til et blockchain-sertifiserings- og treningsprogram. Hvis ansatte er i stand til å løse produkt- eller funksjonsproblemer med blockchain-ekspertise innen en spesifisert tid, er de i stand til å utnytte blockchain for forretningsmål..
 • Den neste viktige faktoren som kan bidra til å definere suksessen til blockchain-sertifisering og opplæringsprogrammer, er mellomtiden for å løse problemer. Du bør vite at de mest sofistikerte blockchain-infrastrukturene kan møte store tilbakeslag. Derfor er det viktig for utdannede og sertifiserte fagpersoner å oppnå en lavere gjennomsnittstid for å løse problemer. Lavere gjennomsnittstid er en klar indikasjon på flytningen i blockchain-ferdigheter. Samtidig gir det et detaljert inntrykk av individets evne til å øke forretningsverdien.

Alle disse beregningene kan hjelpe deg betydelig med å måle resultatene av trening og sertifisering av blockchain. Definisjonen av suksessmålinger kan lett betraktes som bedre enn anskaffelsen av sertifiseringer.

Forbereder du deg på et Blockchain-intervju? Gå gjennom disse topp Blockchain-intervjuspørsmålene og gjør deg klar for fremtiden.

Avsluttende ord

På et avsluttende notat kan du tydelig observere behovet for blockchain-sertifisering i det moderne IT-landskapet. Mange organisasjoner, spesielt de bemerkelsesverdige tekniske gigantene, hopper inn på blockchain-opplærings- og sertifiseringsprogrammene. Derfor kan du også utnytte kraften til blockchain for din bedrift med de beste blockchain-sertifiseringene.

Du kan benytte deg av tre topp blockchain-sertifiseringer på 101 Blockchains med omfattende støtte og bransjeekspertise innen trening. Samtidig kan du også utforske andre kurs for blockchain-trening på 101 Blockchains. Kom bort og utforsk mulighetene dine i blockchain akkurat nå!   

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map