Topp 50 Blockchain-intervjuspørsmål og svar 2021

Vil du ha en karriere innen blockchain? Sjekk ut disse topp blockchain intervju spørsmålene for å få tak i alle blockchain intervjuene dine!

Blockchain har fanget oppmerksomheten vår. Det vokser utvilsomt i raskt tempo, med flere oppstart og organisasjoner som jobber utrettelig for å gjøre blockchain bedre. Teknologien er banebrytende og endrer alle sektorer der ute.

Som arbeidssøker åpner det for mange muligheter. Du må imidlertid først bevise deg for oppstartere eller selskaper som ansetter for stillingen. Intervjuer er de vanligste måtene å komme inn i selskaper på. Derfor må du gå gjennom de beste blockchain-spørsmålene. Vi tror også å ta en blockchain quiz kan også hjelpe deg. Så sørg for å ta en blockchain-quiz når du kan.

Disse spørsmålene om blockchain-intervjuer vil hjelpe deg med å forberede og fjerne intervjuet med tillit. Som kandidat må du gå gjennom en haug med spørsmål om blockchain. Dette er hvor vi kommer inn når vi skal diskutere 50 blockchain-spørsmål og svar.

Alle disse spørsmålene har en annen vanskelighetsgrad knyttet til det. For å sikre at du kan gå gjennom dem uten problemer, grupperer vi lignende spørsmål. Disse spørsmålene vil hjelpe deg med å delta i svarene grundig og forberede deg i best mulig form. Så la oss komme i gang med de 50 spørsmålene om blockchain-intervjuet.

Meld deg på nå:Hvordan bygge karrieren din i Enterprise Blockchains Course

Contents

Topp 50 Blockchain-intervjuspørsmål og svarene

Spørsmål om Blockchain-intervju: Grunnleggende nivå

 1. Er Blockchain Network pålitelig? I så fall hvorfor?

Blockchain er et peer-to-peer-nettverk som har sin konsensusalgoritme. Hovedårsaken til påliteligheten er hvordan den lagrer og håndterer data. Den bruker kryptografiske algoritmer for å sikre at dataene er beskyttet mot skadelige aktører fra tredjeparter. Dette betyr at bare enheten som eier dataene vil ha tilgang til dem.

Datalagrene i blockchain kan også spores når som helst, noe som gir innsyn. En ting til som gjør blockchain pålitelig er dataintegritetsfunksjonen. Med denne funksjonen kan ikke data endres etter at de er skrevet.

Merk: Dette er et av de vanligste spørsmålene om blockchain.

 1. Hva er Ethereum?

Ethereum er et desentralisert system, akkurat som bitcoin. Det er helt desentralisert, noe som betyr at det ikke er noen sentralisert myndighet som kontrollerer det.

Den er utviklet av Vitalik Buterin og bruker en annen tilnærming sammenlignet med bitcoin. Akkurat som bitcoin kan digitale betalinger gjøres på plattformen. Den bruker smarte kontrakter for å automatisere juridiske kontrakter innen to jevnaldrende.

dApp (desentraliserte apper) er en app som kjører på Ethereum og bruker smarte kontrakter for å administrere en organisasjon eller en bestemt del av prosjektet. Dette er virkelig et av de viktige intervjuspørsmålene på Ethereum.

Les mer: Enterprise Ethereum: Private Blockchain For Enterprises

 1. Hva er forskjellen mellom Ethereum og Bitcoin Blockchain?

En blockchain er et distribuert peer-to-peer-nettverk. Det tilbyr jevnaldrende å registrere uforanderlige data og gjennomsiktighet. Forskjellen mellom bitcoin og Ethereum er deres tilnærming. Ethereum, som er 2. generasjons blockchain-løsning, forbedrer bitcoin på nesten alle mulige måter.

Hovedforskjellen er hvordan de prøver å løse bransjeproblemet. Konseptuelt er bitcoin en digital valuta, mens Ethereum handler om smarte kontrakter. Ethereum er også energieffektivt da det bruker Proof-of-Stake (PoS) konsensusalgoritme sammenlignet med bitcoin’s Proof-of-Work (PoW). Dette gjør også Ethereum mer skalerbart sammenlignet med bitcoin. Dette er nok et av de viktige intervjuspørsmålene om Ethereum.

 1. Hva er en offentlig nøkkel?

En offentlig nøkkel brukes i den kryptografiske algoritmen som lar jevnaldrende i en blockchain motta midler i lommeboken. Den offentlige nøkkelen er festet til en privat nøkkel, og skaper et par nøkler. Både det private-offentlige nøkkelparet brukes til å sikre at blockchain-sikkerheten er sikret. En offentlig nøkkel er en alfanumerisk streng som er unik for en bestemt node eller adresse.

 1. Hva er en privat nøkkel?

En privat nøkkel er en alfanumerisk setning som brukes sammen med en offentlig nøkkel for å gi kryptering og dekryptering. Det er en del av kryptografiske algoritmer som brukes i blockchain-sikkerhet. Nøkkelen er tilordnet nøkkelgeneratoren og skal bare være hos ham. Hvis han ikke gjør det, kan hvem som helst få tilgang til detaljene eller dataene som ligger i lommeboken eller adressen som den private nøkkelen er tildelt. Du vil møte denne typen intervjuspørsmål for en blockchain-arkitektstilling.

Vil du lære om forskjellen mellom en offentlig nøkkel og en privat nøkkel? Sjekk ut guiden vår om den offentlige nøkkelen mot den private nøkkelen nå!

 1. Hva er komponentene i et Blockchain-økosystem? Forklare.

Blockchain-økosystemet har fire hovedkomponenter. De er som følger.

 • Knuteprogram
 • Delt hovedbok
 • Konsensusalgoritme
 • Virtuell maskin

Hver spiller en avgjørende rolle for å sikre at blockchain-økosystemet fungerer etter hensikten.

Blockchain Technology Stack

Merk: Dette er et av de viktigste spørsmålene om blockchain-teknologi. Vi foreslår at du leser mer om blockchain-økosystemet, ettersom intervjuet enkelt kan stille oppfølgingsspørsmål avhengig av svaret du gir.

 1. Hva er de forskjellige typene av Blockchain-teknologi?

Det er mange forskjellige typer blockchain-teknologi (reskontro). Den første typen hovedbok som vi kjenner fra bitcoin er den offentlige blockchain. De er virkelig desentraliserte i naturen. Andre typer blockchain / reskontro er oppført nedenfor.

 • Offentlig blockchain
 • Privat blockchain
 • Konsortium eller Federated blockchain
 • Hybrid blockchain
 1. Er Blockchain helt forskjellig fra tradisjonell bankbok?

Bankreskontoer brukes for å sikre at transaksjonene kan skje riktig. Det er derfor de sporer og tidsstempler transaksjoner. Den vesentlige forskjellen mellom en bankbok og en blockchain er hvordan de styres. Blockchain er desentralisert i naturen; imidlertid er bankreskontoer fullstendig sentralisert ettersom bankene styrer dem.

Blockchain er helt gjennomsiktig og pålitelig sammenlignet med bankreskontoer. Bankene er opptatt av blockchain-teknologi for å automatisere det meste av bankfunksjonaliteten og gi en pålitelig tilnærming. Imidlertid er det mer sannsynlig at de bruker føderert blockchain eller privat blockchain for å sikre at de fortsatt kontrollerer driften.

Merk: Dette spørsmålet er også vanlig i blockchain-eksamensspørsmål hvis du vises i skriftlig format.

 1. Hva er offentlig blockchain? Gi eksempler.

En offentlig blockchain er offentlig i naturen. De er helt desentraliserte, hvor alle kan lese, skrive og bli med. Ingen sentral myndighet kontrollerer blockchain. Også, alle data kan valideres ettersom data når de er skrevet ikke kan endres. Viktige eksempler på offentlige blokkjeder inkluderer Bitcoin og Ethereum.

 1. Hva er privat blockchain? Gi eksempler.

En privat blockchain er privat. De opererer med en sentral autoritet i kontroll. På denne måten gir de tilgang til blockchain bare til utvalgte brukere. Det er ikke tilgjengelig for alle, noe som gjør det ideelt for banker og andre sentraliserte organisasjoner. For eksempel Hyperledger.

 1. Hva er Federated Blockchain? Gi eksempler

Federated blockchain er en blockchain som drives av en gruppe. Dette gjør dem raskere og skalerbare ettersom gruppen dedikerer validering av transaksjonene. For å komme i gang lages forhåndsvalgte noder av ledere. Disse nodene som dikterer både transaksjonene og også personene som kan delta i blockchain. Eksempler inkluderer EWF, R3, etc..

 1. Hva er de viktigste funksjonene / egenskapene til Blockchain?

Det er mange viktige funksjoner i blockchain. De inkluderer følgende.

 • Blockchain som datastruktur: Blockchain kan fungere som datastruktur og lagre forskjellige typer data, inkludert identitetsinformasjon, forsikring, medisinsk og så videre.
 • Uforanderlighet: Dataene, når de er lagret i blockchain, er uforanderlige. Dette gir også blockchain-detekteringsegenskapen.
 • Databeskyttelse: Siden eieren av dataene er selve kilden, er databeskyttelse helt avhengig av kilden. Fraværet av tredjepartsaktører betyr også at det er sikkert og gir den beste databeskyttelsen
 • Desentralisert hovedboksteknologi: Desentralisert hovedboksteknologi er den viktigste funksjonen i en blockchain. Den kan brukes av en privat organisasjon eller publikum i en rekke brukssaker.
 • Bedre brukeranonymitet: Brukere er relativt skjulte sammenlignet med andre tradisjonelle nettverk.
 • Dobbeltbruk: Blockchain løser problemer med dobbeltbruk ved hjelp av konsensusalgoritmer og distribuert hovedboksteknologi.

Blockchain-teknologifunksjoner

Merk: Dette spørsmålet er også vanlig i blockchain-eksamensspørsmål hvis du vises i skriftlig format.

Lær mer om de forskjellige funksjonene i blockchain-teknologi nå!

Spørsmål om Blockchain-intervju: Listicle Type

 1. Hvordan kan Blockchain sikre riktig sikkerhet?

Det er seks hovedprinsipper som kan sikre riktig sikkerhet og tillate organisasjoner å lage passende transaksjonsjournaler. Og alle disse sikrer riktig sikkerhet for alle dataene.

 • Revisjon
 • Sikring av applikasjoner
 • Databasesikkerhet
 • Digital arbeidsstyrkeopplæring
 • Riktige testmetoder
 • Kontinuitetsplanlegging.

Du vil møte denne typen intervjuspørsmål for en blockchain-arkitektstilling.

 1. Hva er ulempene med Blockchain?

Blockchain er ikke fri for ulemper eller ulemper. Ulempene er oppført nedenfor.

 • Kompleks teknologi er vanskelig å implementere og vedlikeholde
 • Skalerbare problemer er fortsatt der
 • Nettverkshastighet og transaksjonskostnader varierer
 • Menneskelige feil er fortsatt ikke eliminert
 1. Hva er fordelene med Blockchain?

De viktigste fordelene med blockchain inkluderer følgende –

 • Forbedret gjennomsiktighet
 • Økt sikkerhet
 • Bedre sporbarhet
 • Økt hastighet og effektivitet
 • Reduserte kostnader
 1. Hva får bedriftene fra å bruke blockchain?

Bedrifter kan tjene mange fordeler ved bruk av blockchain. De er

 • Hørbarhet
 • Effektivitet
 • Åpenhet
 • Sporbarhet
 • Tilbakemelding
 • Sikkerhet

Les mer:Hvordan implementere Blockchain for å styrke virksomheten din?

Spørsmål om Blockchain-intervju: Middels vanskeligheter

 1. Hva er blokker?

En blokk er en del av bitcoin-nettverket. Transaksjonsdata lagres permanent i en blokk. Blokkene er alltid sekvensielle, og nye data blir lagt til i den siste blokken. Med enkle ord er det en platebok med en fast størrelse. Når en blokk er fullført, genereres en ny blokk som deretter festes til kjeden av blokker. Det var her navnet på “blokk” -kjeden kom. All informasjon i blokken er kryptert og kan bare nås av mottakeren og avsenderen.

 1. Hvordan lager Blockchain blokker?

Blokker opprettes automatisk av blockchain når blokkstørrelsen er nådd. Siden blokken er en fil, holdes transaksjonene på filen til den blir full. De er oppført lineært og er koblet sammen slik at den siste blokken er koblet til den forrige. For å identifisere en blokk genereres en hash-verdi ved hjelp av en matematisk funksjon. Det indikerer også eventuelle endringer som er gjort i en blokk.

 1. Kan noen fjerne blokker fra en blockchain?

Fjerningen av blokker fra en blokkjede avhenger helt av hvordan den håndteres. Det er ikke mulig å fjerne en blokk manuelt. Imidlertid, hvis det går tapt, prøver blockchain generelt å gjenoppbygge databasen ved hjelp av andre jevnaldrende.

Når de er bekreftet, kan de slettes for å senke blockchain-størrelsen, da det ikke krever at noen utfører normal drift. Den kan lastes ned igjen når det er nødvendig. Denne prosessen er kjent som beskjæring.

Vil du vite mer om blockchain? Les vår forrige artikkel for å forstå hvordan blockchain fungerer.

 1. Hvordan er blokkene lenket sammen?

En hash-verdi tildelt en blokk brukes til å kjede dem sammen. Hvis hashverdien endres, betyr dette at noen prøver å forfalske dataene som er lagret i hasjen. Koblingen mellom blokker gjøres ved å lagre hash-verdien til den forrige blokken. For eksempel vil blokk 3 lagre hash-verdien til blokk 2, og så videre.

 1. Lar Blockchain noen endre dataene når de lagres? Hvis ikke, hvorfor?

Dataene som er lagret på blockchain er beskyttet med riktig kryptering ved hjelp av en digital signatur. Dette gjør dataene skrevet i en blokk som en engangsprosess. Det kan ikke endres på noen måte.

 1. Hvilken type poster du kan ha i en blockchain?

Blockchain fungerer som en datastruktur, noe som betyr at den kan brukes til å lagre hvilken som helst form for data. Bransjer kan gjøre riktig bruk av blockchain-posttyper, da de helt kan dra nytte av det de har å tilby. De vanligste typene poster / data som kan oppbevares i blockchain er som følger.

 • Identitetsstyring
 • Transaksjon behandles
 • Dokumentasjon
 • Medisinske journaler
 • Ledelsesaktiviteter
 • Forretningstransaksjoner
 1. Hvordan er Blockchain Distribuert Database forskjellig fra tradisjonelle databaser?

Tradisjonelle databaser fungerer i form av et klient-server-forhold. Klienten kan endre data og bruker en sentralisert server for å lagre all informasjonen. Autentisering er nødvendig for å få tilgang til dataene, noe som gjør databaseadministratoren til en kraftig enhet i hele oppsettet.

Blockchain-databasen er helt desentralisert og består av flere noder. Nodene deltar i konsensus når nye data legges til. Det gir en komplett desentralisert løsning. Blockchain-databasen gir bedre gjennomsiktighet og integritet. En annen forskjell mellom disse to typene databaser er hvordan de leser og skriver data. Den tradisjonelle databasen bruker CRUD, mens blockchain bruker sekvensiell dataskriving.

Blockchain vs Database

Hvis du vil lære mer om forskjellen, anbefaler vi å lese artikkelen Blockchain vs..

 1. Hva er en blokkidentifikator?

Hver blokk i en blockchain har en unik identifikator. Det er hash-verdien som fungerer som en unik identifikator. Dette betyr at ingen blokkeringsidentifikatorer vil være identiske.

 1. Hvordan opprettholder en blokk sikkerheten?

Sikkerheten til blokkene opprettholdes ved å koble hver blokk til den forrige ved hjelp av hash-identifikatorer. Dette betyr at blokkeringsdataene ikke kan endres eller endres ettersom hashverdien vil endres. Videre er hver data lagret i en blokk også beskyttet ved hjelp av kryptografi.

Dataene kan låses opp av nettverksdeltakeren som opprettet dem i utgangspunktet. Det kreves en privat nøkkel for å få tilgang til dataene. Transaksjonene lagret i en blokk er digitalt signert og kan derfor ikke endres, noe som gir blokken den nødvendige integriteten og gjennomsiktigheten når det er nødvendig.

 1. Hva er dobbeltbruk?

Dobbeltbruk er prosessen med å bruke den samme digitale valutaen to ganger uten nettverkssikkerhet, og merke det. Dobbeltbruk er et av de største problemene i markedet, og finansinstitusjonen tar ekstra forsiktighet for å sikre at de forhindrer dobbeltbruk for enhver pris. Det gjøres hovedsakelig ved å lure nettverket for å tro at det opprinnelige beløpet aldri blir brukt, noe som gjør det tilgjengelig for bruk for andre transaksjoner.

 1. Hvordan kan du stoppe dobbeltbruk?

Dobbeltbruk forhindres av blockchain ved hjelp av konsensusalgoritmen. Konsensusalgoritmen sikrer at transaksjonen er ekte og registrerer den i blokken. Det blir dermed bekreftet av flere noder som muliggjør dobbeltbruk.

Imidlertid kan 51% av nettverksangrep gjøre enhver blockchain sårbar for dobbeltbruk, ettersom mer enn 50% av nettverket kontrolleres av en enhet.

Ta en titt på de 50 største selskapene som bruker blockchain-teknologi for å lære mer om det.

Spørsmål om Blockchain-intervju: Emne – Konsensusalgoritmer

 1. Hva er konsensusalgoritme?

Konsensusalgoritmen er metoden for å få konsensus om endring av data over systemet eller det distribuerte nettverket. Konsensusalgoritmer brukes mye i blokkjeder, ettersom de gjør det mulig for nettverket av ukjente noder å oppnå konsensus om dataene som lagres eller deles gjennom blockchain. Noen av de mest populære konsensusalgoritmene inkluderer Proof-of-Stake (PoS) og Proof-of-Work (PoW).

Konsensusalgoritmer Infographic

 1. Hva er typene konsensusalgoritmer?

Det er mange typer konsensusalgoritmer eller teknikker der ute. Den mest populære konsensusalgoritmen inkluderer

 • Bevis for arbeid (PoW)
 • Bevis for innsats (PoS)
 • Delegert bevis på stav (DPoS)
 • Bevis for autoritet (PoA)
 • Bevis for forfalt tid (PoET)
 • Bysantinsk feiltoleranse

Lær mer om disse algoritmene nå i guiden vår om konsensusalgoritmer.

 1. Hvordan fungerer Proof-of-Work (Pow) konsensusalgoritme?

Proof-of-Work (PoW) fungerer ved å be noder om å bevise arbeidet sitt ved å gi den nødvendige beregningskraften for å løse tøffe matematiske gåter. Transaksjonene lagres i blokker der blokkproblemer bestemmer gruvedriftens vanskeligheter. Gruvearbeiderne er de spesielle nodene som tar del i å gi beregningskraften til blockchain. Prosessen er kjent som gruvedrift.

 1. Hvordan fungerer bevis for stav (Pos) konsensusalgoritme?

Proof-of-stake fungerer gjennom token staking. I stedet for å løse tøffe matematiske beregningsoppgaver, settes tokens eller mynter på noder. Disse spesielle nodene deltar i konsensusprosessen ved å sette fra en bruker. Nodene har alltid en sjanse til å bli valgt for å validere en blokk av transaksjonen. De vinner en belønning når de validerer transaksjoner.

 1. Hva er forskjellen mellom bevis på stav (pos) og bevis på arbeid (Pow)?

Forskjellen mellom de to mest populære konsensusalgoritmene, PoW og PoS, er hvordan de fungerer. PoW er energisulten, mens PoS ikke er det. Andre viktige forskjeller inkluderer behovet for enorm beregningskraft i PoW sammenlignet med ingen eller mindre beregningskraft i PoS. PoS er også kostnadseffektivt og gir raskere gjennomføringstid sammenlignet med PoW.

Les mer: PoW Vs. PoS: En sammenligning mellom to Blockchain Consensus Algorithms

Blockchain-intervjuspørsmål: dApps, smarte kontrakter, sentralbankens digitale valutaer, desentralisert økonomi

 1. Hva er sentralbankens digitale valutaer?

Sentralbankens digitale valutaer er en form for digital valuta. Dette er hovedsakelig en digital versjon av de eksisterende fiat-pengene. I virkeligheten kom inspirasjonen til å utvikle dette systemet fra Bitcoin, men dette systems underliggende arkitektur er ganske annerledes ettersom myndighetene vil kontrollere det.

 1. Hva er desentralisert finansiert teknologi?

Desentralisert finans er den nye typen desentralisert pengesystem som bruker offentlige blokkjeder som Ethereum som den underliggende teknologien. Vanligvis inkluderer komponentene i desentralisert finansiering digitale eiendeler, protokoller, smarte kontrakter og dApps.

Les mer: Desentralisert økonomiteknologi: En omfattende guide

 1. Hva er de populære plattformene for utvikling av Blockchain-applikasjoner?

De mest populære plattformene for utvikling av blockchain-applikasjoner inkluderer Hyperledger Fabric, Ethereum, R3 Cords, Quorum og Ripple.

 1. Hva er Hyperledger?

Hyperledger er et open source-samarbeid for å forbedre blockchain. Det tilbyr en bedriftsramme. Verktøyene vil bidra til å styrke blockchain-implementering på tvers av flere sektorer, inkludert produksjon, forsyningskjeder, økonomi osv. Linux Foundation administrerer det. Du kan også møte intervjuspørsmål om Hyperledger Fabric og Hyperledger Sawtooth. Så sørg for å sjekke ut Hyperledger sagtann og stoff for å få tak i intervjuspørsmålene.

 1. Hva er smart kontrakt?

En smart kontrakt defineres best som en datakode som lar deg håndheve regler og forskrifter mellom to parter som skal samhandle for å gjennomføre en avtale. Når avtalen er skrevet, kan den utføres automatisk et hvilket som helst antall ganger. Smarte kontrakter er en juridisk avtale som er skrevet ved hjelp av kode. Det brukes mye i blockchain for å automatisere oppgaver og også gi gjennomsiktighet til et bestemt system. For eksempel kan smarte kontrakter brukes til å selge eller eie eiendeler i den virkelige verden.

Lær mer om smarte kontrakter nå!

 1. Hvordan er smart kontraktutvikling relatert til Blockchain-teknologi?

Smarte kontrakter blir introdusert for å automatisere en juridisk kontrakt mellom to jevnaldrende. For å gjøre blockchain effektiv, er smart kontraktutvikling nødvendig. Ethereum taklet det ganske bra fra starten og introduserte ideen. Bitcoin kan også bruke smarte kontrakter, men ikke naturlig. Du må bruke RootStock smart kontraktplattform for å få smarte kontrakter kjørt på bitcoin. Utviklingen er nødvendig for at blockchain-teknologi skal utvikle seg og løse flere problemer.

hva er en smart kontrakt blockchain intervju spørsmål

 1. Hva er dApp?

dApp står også for “desentralisert applikasjon” som kjører på en blockchain. Smarte kontrakter brukes til å automatisere forskjellige funksjoner i dApp. Siden det er en applikasjon, kan mer enn en likemann delta og styres ikke av en enkelt enhet. dApps følger vanligvis en protokoll eller algoritme og krever også et insentiv knyttet til funksjonaliteten. Til slutt er det helt åpen kildekode.

Vil du vite mer om desentraliserte applikasjoner? Sjekk ut guiden vår om den desentraliserte applikasjonen nå!

 1. Hvordan er dApp forskjellig fra en normal app?

dApps kjøres på et desentralisert nettverk eller system, mens apper generelt ikke er designet for å fungere i et desentralisert økosystem. dApps er neste generasjons apper som utnytter blockchain og kjører på den. Populære blockchain-løsninger som støtter dApps inkluderer NEO og Ethereum.

 1. Hvordan er dApp forskjellig fra en smart kontrakt?

dApps er den desentraliserte appen som oppfyller en bestemt handling eller funksjon på blockchain. Det vedlikeholdes av en organisasjon slik at de effektivt kan automatisere noen eller fullføre prosesser. På den annen side blir smarte kontrakter laget for å fungere som to jevnaldrende under forhåndsdefinerte regler ved hjelp av kode. I motsetning til smarte kontrakter, kan dApps nås av flere jevnaldrende til enhver tid.

 1. Hva er soliditet??

Solidity er et høyt programmeringsspråk som tilbyr kontraktbasert programmering. Den brukes til å forbedre funksjonaliteten til Ethereum Virtual Machine og brukes også aktivt til å programmere Ethereum smarte kontrakter. Det ligner JavaScript når det gjelder syntaksen og er enkelt å bruke.

 1. Hva er de viktigste tilfellene av soliditet?

Hovedbruken av Solidity er å bygge smarte kontrakter og dApps på Ethereum blockchain. Den kan brukes til å lage en åpen kildekodeversjon av smarte kontrakter. De smarte kontraktene som er opprettet ved bruk av Solidity, kan brukes til å lagre data, ta en bestemt handling når en betingelse er oppfylt, eller bare stoppe en bestemt handling. Smarte kontrakter må utvikles av mennesker før de distribueres på blockchain.

Blockchain Intervju Spørsmål: Generiske spørsmål

 1. Kan du hacke et Blockchain Network?

Blockchain er ganske sikkert for det meste. Det er imidlertid ikke helt sikkert. Det er mange forskjellige typer hack som kan utføres av hackere. For eksempel Sybil-angrep, Routing-angrep, Direct Denial of Service, og så videre. 51% angrep er også et fremtredende angrep som hackere kan bruke til å stjele informasjon eller mynter. Andre sårbarheter inkluderer hvordan systemer eller plattformer implementeres, noe som gjør det sårbart. Desentralisert autonom organisasjon (DAO) er sårbare for angrep.

Kan blockchain bli hacket blockchain intervju spørsmål

Les også:Kan Blockchain hackes?

 1. Hva er Cryptocurrency Mining?

Cryptocurrency mining er prosessen med å validere transaksjoner på en blockchain og sikre at den blir validert og skrevet på en block. Gruvedrift utføres av gruvearbeidere som bruker kostbart beregningsutstyr for å gi konsensus til en blockchain. Gruvedrift brukes mest av Proof-of-Work (PoW) konsensusalgoritme der gruvearbeideren må løse komplekse matematiske gåter. De blir belønnet for sitt arbeid.

 1. Hvor nyttig er Blockchain for digital beskyttelse og cybersikkerhet?

Blockchain er en anti-manipuleringsløsning som kan hjelpe datasensitiv informasjon til å bli beskyttet. Dette betyr at blockchain kan være nyttig både for cybersikkerhet og digital beskyttelse. Andre viktige trekk ved blockchain som hjelper den med å gi verdi til digital beskyttelse og cybersikkerhet, er gjennomsiktighet, integritet og en desentralisert tilnærming. Kryptografi brukes også i blockchain, som også beskytter data og forbedrer cybersikkerhet.

 1. Hva er metamask?

Metamask er en webapp som lar deg koble til Ethereum dApps direkte fra nettleseren din. Dette betyr at du ikke trenger å ha en full Ethereum-node for å få tilgang til dApps og dens funksjoner.

 1. Hva er Lyn-nettverket?

Lynnettverket er en off-chain og skalerbar løsning for å forbedre arbeidet med bitcoin. Det vil gi øyeblikkelige transaksjoner til lave eller ingen kostnader forbundet med det. Videre vil det gjøre bitcoin mer skalerbar ved å ta flertallet av hardt arbeid utenfor kjeden. Lynnettverket er i aktiv utvikling og brukes allerede av mange leverandører.

 1. Hva tenker du om fremtiden for Blockchain??

Fremtiden for blockchain er lys. Den er for tiden i sin vekstfase, der den vokser både teknologisk og i adopsjon. Brukssakene i nesten alle de forskjellige sektorene taler volum om fremtiden. Med flere og flere investorer som er interessert i blockchain-teknologi, vil vi se en enorm innvirkning på blockchain, både industrielt og i det daglige livet. Den vil også bli brukt i forbindelse med andre teknologier, inkludert AI, big data, etc., for å gjøre det mer effektivt og praktisk.

 1. Hva er Atomic Swap?

Atomic swap muliggjør raskere overføringer takket være bruk av smarte kontrakter. Det er en revolusjonerende teknologi som gjør at jevnaldrende kan bytte ut en kryptovaluta til en annen uten mellomledd. Det gjøres utenfor kjeden og mellom to forskjellige blokkeringer.

Lær mer om Atomic swap nå!

Konklusjon

Dette fører oss til de 50 beste blockchain-spørsmålene og svarene. Alle disse spørsmålene om blockchain-teknologi vil hjelpe deg å gjøre deg klar for det store intervjuet. Men husk alltid at du må forberede deg mye på å få tak i et blockchain-intervju. Så sørg for å gå gjennom alle spørsmålene og få ditt grunnleggende solid.

Hvis du bare er en nybegynner og vil forstå hvordan du kan bygge en blockchain-karriere, anbefaler vi å starte med vår How to Build Your Career in Enterprise Blockchains Course!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map