Topp 5 Blockchain SEC-undersøkelser å se på i 2018

I følge en rapporten publisert 28. februar 2018, i Wall Street Journal ble det rapportert at SEC (Security and Exchange Commission) så nøye på alle selskapene som dabble i Blockchain.

Kommisjonen utstedte mange rettskjennelser 7. mars 2018. Den begynte også å be om informasjon fra forskjellige personer som var involvert i den stadig skiftende kryptoverdenen. Denne informasjonsfeien hadde all sin oppmerksomhet rundt ICO, blockchain, handel på andre markedet og kryptovalutaer.

Mer spesifikt ønsket de deres token salgsstruktur og detaljer om pre-sale elementene med seg.

Topp 5 Sec Blockchain etterforskninger

Bildekreditter: SEC

Visste du at prisen på BTC var omtrent 3% så snart rapporten fra WSJ kom ut? AS ICO’s er et marked for flere milliarder dollar, mer enn 5,6 milliarder dollar ble samlet inn av dem og $ 1 ble også lagt til etterforskningen ble startet.

SEC sa at det ville fortsette å fokus på plattformene som tilbyr handel med digitale eiendeler, fungerer som en ‘børs’, som definert av føderale lover. De så på salget som involverte SAFT’er, som lovet å distribuere tokens i bytte mot midler.

Under en tale holdt av SECs styreformann Jay Clayton sa han at – Jeg tviler på noen som mener at det er akseptabelt for et selskap uten poster i å fortsette distribusjonsboksen, endre navnene og tilby verdipapirer uten å gi nok data til investorene.

Etter at all informasjonssveip er gjort, er det de fem beste SEC-undersøkelsene av Blockchain i 2018.

Topp 5 Blockchain SEC-undersøkelser

1. SEC utstedt stevning til opprørsblokkjede

Riot Blockchain Sec Investigation

Bildekreditter: RiotBlockchain

SEC utstedte en stevning med hensyn til Riot Blockchain hvis aksjen rett og slett økte etter å ha byttet navn. Fram til oktober het navnet Bioptix, og det var kjent å ha veterinærproduktets patent.

Den årlige 10k-rapporten fra dette blockchain-selskapet avslørte at den mottok SEC-stevning 9. april 2018, som ba om informasjon fra selskapet. Rapporten sa også at de også har til hensikt å samarbeide med alle SEC-forespørsler.

Selv om styreleder for Riot, John O’Rourke ikke svarte umiddelbart, men i en pressemelding, sa han – vi fortsetter å fokusere på utvidelsen av kryptovaluta-gruvedrift og etterforskningen for å starte en utveksling i USA. Han la til at selskapet ser en mulighet for etterspørsel og tilbud mellom gruvedriften og sentralen.

Men Jay Clayton advarte om at det ikke er akseptabelt for selskapene å begynne å jobbe med blockchain, endre navn og tilby verdipapirer uten å gi detaljer om risikoen som er involvert..

Og ettersom Riot ikke hadde vært i denne bransjen på lenge, sa selskapet at det ikke hadde fortjeneste og forventer å se tap i fremtiden. Riot uttalte også at det aldri kan bli lønnsomt, og selv om selskapet oppnår lønnsomhet i fremtiden, vil det kanskje ikke være i stand til å opprettholde det i de påfølgende periodene.

Kilde

2. SEC stopper et svindel-ICO fra Titanium Blockchain som samlet inn $ 21 millioner

Titanuim Blockchain Sec Investigation

Bildekreditt: Titanuim Blockchain

29. mai 2018, SEC kunngjorde at det hadde fått en rettskjennelse for å stoppe et pågående svindel som involverte en ICO, som samlet inn 21 millioner dollar fra investorer inn og ut USA.

I følge en SEC-klage løy konsernsjefen i Titanuim Blockchain, Michael Stollaire, om forretningsforholdene med flere fremtredende selskaper. ICO fremmet også forholdet til føderale reserver og firmaer som Verizon, PayPal, The Walt Disney Company og Boeing. Klagen sier at nettstedet til denne blokkjeden også hadde falske attester fra kunder.

Robert A. Cohen, sjef for SEC-håndhevelsesdivisjonens cyberenhet sa at ICO var basert på en markedsføring på sosiale medier. De prøvde å lure investorene med fiktive påstander om deres forretningsmuligheter.

Denne klagen anklaget Titanium og Stollaire-selskapet for brudd på føderale lover. Etterforskningen er utført av David S. Brown og overvåkes av SECs Market Abuse Unit med tilsyn av Mr Cohen.

Kilde

3. SEC Emergency Fryser $ 27 millioner av et Cryptocurrency Company Longfin

6. april 2018, SEC har også innhentet en ny rettskjennelse for å fryse mer enn $ 27 millioner i handel fra salg og ulovlig distribusjon av begrensede aksjer i Longfin Corp-aksjen.

Det kjøpte også Ziddu.com som er et blockchain-selskap som sier seg selv som en løsning for den globale lagerindustrien.

I følge klagen fra SEC – 13. desember 2017, Longfin begynte å handle på NASDAQ, steg aksjekursene opp til 230 prosent på en enkelt dag, 2000% over to dager, og markedsverdien oversteg til 3 milliarder dollar. Denne prisstigningen trakk alles oppmerksomhet og kort tid etter prisstigningen; SEC startet en etterforskning av saken april 4, 2018.

SEC sier at det er enkeltpersoner som har solgt den begrensede Longfin til publikum. Og dermed tjente mer enn $ 27 millioner i fortjeneste.

Klagen sier at administrerende direktør i dette kryptokursfirmaet, Venkata Meenavali, utstedte mer enn to millioner uregistrerte aksjer til selskapets bedriftssekretær.

Nå sjefen for SEC Enforcement Division Cyber ​​Unit, Cohen sa at vi tok en handling for å forhindre at de 27 millioner dollarene flyttet ut av landet. Resultatet av denne etterforskningen er ikke ute da et team av SEC fortsetter sin etterforskning av denne saken.

4. Long Island Iced Tea Soars 280% etter å ha byttet navn til Long Blockchain

Long Island - Blockchain SEC Investigations

Image Credits: Long Blockchain

Long Island Iced Tea er et amerikansk selskap som eies av datterselskapet til Long Island Brand Beverages. Det er også en aksje som skjøt opp til 280% da navnet endret seg til Long Island Blockchain Corp. Aksjene ble stengt på $ 2,46 en dag før, og rett og slett steget til $ 7,45 da navnet kom ut. Handelsverdien hadde også mer enn 12,5 millioner aksjer, mens den daglige kursen var 170 220 aksjer.

Long Island Iced Tea ble ommerket på grunn av bedriftens skifte og for de nye investeringsmulighetene som kan få mest mulig ut av fordelene med blockchain-teknologi. Det evalueres også andre potensielle kunder og muligheter som inkluderer ulike infrastrukturtjenester for finans- og blockchainindustrien.

Pressemeldingen fra NASDAQ uttalte også at – det er ingen garanti gitt at den endelige avtalen vil komme til handling. Med andre ord, da Long Island Iced Tea evaluerer blockchain-industrien, vil den fremdeles fortsette å lage drikke.

I september 2017 har selskapet også signert en avtale om å øke virksomheten i Europa og Australia.

Men videre 10. april 2018, dette blockchain-selskapet mottok et brev om at aksjen ikke vil bli ansett som aktuelt av NASDAQ-børsen.

Nå vil aksjene i dette selskapet bare være kvalifisert for handel over disk. Og selskapet har også droppet planene om å kjøpe Bitcoin-gruveutstyr.

5. SEC har suspendert handel med Bitcoin-aksjer

The Crypto Company - Blockchain SEC Investigations

Bildekreditt: The Crypto Company

Securities and Exchange Commission suspenderte handelsrettighetene til The Crypto Company i desember 2017. Kommisjonen hadde alvorlige bekymringer angående informasjonen deres; spesielt nøyaktigheten av data om beløpet som er betalt for å markedsføre firmaet for salg.

The Crypto Company er det første offentlige selskapet i blockchain-sektoren som overholder alle styrings- og ansvarsstandarder.

Men da han aksjer i dette selskapet økte til nesten 160%, ga handelsmenn høye bud for Bitcoin-prisen.

Og så planla dette selskapet å dele aksjen i forholdet 10: 1 slik at det også blir overkommelig for gjennomsnittlige investorer.

I følge en 10-1-splittelse kan den øke 10 og redusere prisen med 57,50 dollar. Konsernsjefen sa at selskapet ønsket å se aktiviteten for aksjen og også ønsket at folk skulle ta hensyn til deres virksomhet.

Siste tanker:

Etter alle disse navneendringene svindel og svindel som kommer opp i kryptovalutaverdenen; SEC har tatt store skritt og undersøkelser for å nå deres grunnleggende årsak. SEC-undersøkelsene for forskjellige blokkjeder og ICO-er pågår fortsatt, og vi håper definitivt på de beste resultatene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map