Topp 10 utfordringer med å adoptere Blockchain

Hvor mange utfordringer har blockchain-teknologien? Kan den overvinne alt dette og skinne som en teknologisk velsignelse? Her vil vi dekke alle utfordringene for adopsjon av blockchain for å hjelpe deg med å forstå teknologien bedre.

Blockchain er fortsatt det ledende moteordet i teknologiverden. Hovedpersoner tror det vil revolusjonere finanssektorene, inkludert eiendom, helsetjenester og lov. Evnen til å jobbe i et distribuert miljø med et manipuleringssikkert anlegg er kjernekilden bak alle disse hypene.

Imidlertid vil enhver ny teknologi alltid gå gjennom en hype-fase. Det tar mye tid å kvitte seg med alle utfordringene og bruke den til å drive den moderne verden. Blockchain er ikke annerledes her. Selv om det er mange muligheter, vil det likevel ta litt tid å komme over alle utfordringene.

Derfor vil denne guiden dekke det grunnleggende om blockchain-problemer og deres mulige løsninger for å hjelpe nybegynnere til å forstå teknologien bedre.

Meld deg på nå: Gratis Blockchain-kurs

Topp Blockchain Adoption Utfordringer: Hva er de??

Her er listen over de 10 beste utfordringene for adopsjon av blockchain som bremser systemet:

Ineffektiv teknologisk design

Dette er en av de største utfordringene ved å implementere blockchain. Selv om blockchain-teknologi har mange fordeler, mangler den fremdeles på mange teknologiske måter. En kodende feil eller smutthull er et av de viktigste punktene i dette.

Bitcoin var grensen i denne forbindelse, men likevel, hele systemet stinker av ineffektiv design. Visst, Ethereum prøvde å dekke over alle manglene på Bitcoin, men det er fortsatt ikke nok.

La oss ta for eksempel desentralisert applikasjonsutvikling. Ethereum lar utviklere implementere dApps basert på systemet deres. Og til dags dato har det vært mange dApper basert på dem.

De fleste av dem ser imidlertid ut til å ha spørsmål om falsk koding og smutthull. Brukere kan bruke disse smutthullene og hacke seg raskt inn i systemet. Så alt det som snakkes om sikkerhet, fungerer ikke riktig her.

Hvis vi kan løse denne blockchain-adopsjonsutfordringen, vil ting sikkert bli mer komfortable.


Den kriminelle forbindelsen

Den anonyme funksjonen i blockchain-teknologien tiltrakk ikke bare eksperter, men også kriminelle kontaktannonser. Hvorfor? Vel, nettverkets natur er desentralisert slik at ingen kan kjenne din sanne identitet.

Dette gjør bitcoin til det primære målet som brukes som valuta i det svarte markedet og det mørke nettet.

Ikke en god ting å bygge opp omdømmet. Dette dårlige navnet får mange til å tenke seg om før de ser på hele systemet. Dessuten er det naturlig for folk som ønsker å holde seg borte fra enhver kriminell forening.

Kriminelle bruker nå disse kryptovalutaene til å kjøpe begrenset ulovlig utstyr og betalingsmåter. De ber også om kryptovalutaer i bytte som løsepenger. Den eneste måten å takle dette på er å stoppe den kriminelle forbindelsen og for alle for bedre implementering av blockchain.

 Lav skalerbarhet

En annen av utfordringene ved å implementere blockchain er skalerbarhet. I virkeligheten fungerer blokkjeder fint for et lite antall brukere. Men hva skjer når en masseintegrasjon vil finne sted? Ethereum og Bitcoin har nå det høyeste antallet brukere på nettverket, og det er unødvendig å si at de har vanskelig for å takle situasjonen.

Når brukernummeret øker på nettverket, tar overgangene lengre tid å behandle. Som et resultat koster transaksjonene høyere enn vanlig, og dette begrenser også flere brukere på nettverket.

Det kan ta til og med dager å behandle hele transaksjonen. Så til slutt gjør denne blockchain adopsjonsutfordringen teknologien mindre og mindre lukrativ.

Få av blockchain-teknologiene viste oss en raskere produksjon, men de bremser også når flere brukere logger på systemet.

Så denne utfordringen må takles ganske raskt, siden den gjør hele teknologien kjedelig.

Les mer: Topp 10 Enterprise Blockchain-implementeringsutfordringer

Høyt energiforbruk

Energiforbruk er en annen utfordring for adopsjon av blockchain. Det meste av blockchain-teknologien følger bitcoins infrastruktur og bruker Proof of Work som en konsensusalgoritme.

Proof of Work er imidlertid ikke så bra som det ser ut. For å holde systemet live, vil det trenge beregningskraft. Du har sikkert hørt om gruvedrift.

Gruvedrift krever at du løser komplekse ligninger ved hjelp av datamaskinen din. Så din PC vil ta mer og mer strøm for å overvinne denne situasjonen når du begynner å gruve.

For tiden bruker gruvearbeidere 0,2% av den totale strømmen. Hvis det fortsetter å øke, vil gruvearbeidere ta mer makt enn verden kan tilby. Dermed blir det nå en av de viktigste utfordringene i dette nettverket.

Mange organisasjoner prøver å unngå blockchain helt og holdent bare for denne utfordringen. Derfor må situasjonen være under kontroll, da det er en av hovedutfordringene ved å ta i bruk blockchain-teknologi. Men hvordan?

Vel, blockchain kan bruke andre konsensusmetoder for å validere overgangene. Konsensusalgoritmer som krever svært lite energi å behandle.

Dette er den eneste måten vi virkelig kan gjøre blockchain-teknologi til en velsignelse igjen.

Mangel på privatliv

Blockchain og personvern passer ikke veldig bra sammen. Hovedbokssystemet gir drivstoff til systemet, så full personvern er ikke det første som bekymrer seg.

Men kan noen organisasjoner fungere uten personvern? Vel nei. Mange selskaper som jobber med personvernet må ha definerte grenser. Forbrukerne deres stoler på sensitiv informasjon. Så hvis de alle er lagret i en offentlig hovedbok, vil det ikke være privat lenger nå, vil det??

Derfor er det nødvendig å endre registerene for å begrense tilgangen til dataene. Å gjøre den tilgjengelig for kun kundene vil være en løsning her.

Dette er et viktig krav når det gjelder bitcoin og andre kryptovalutaer. På den annen side gir dette noen bekymringer for regjeringer og selskaper. Regjeringer og selskaper må alltid beskytte og begrense tilgangen til dataene av forskjellige årsaker.

Dette betyr at blockchain-teknologi ikke vil kunne jobbe med sensitiv informasjon før noen løser problemet.

Privat eller føderert blockchain kan fungere her. Du vil få begrenset tilgang, og all sensitiv informasjon vil forbli privat som det skal.

Les mer: 6 viktige Blockchain-funksjoner du trenger å vite om

Ingen regulering

Dette er en av hovedutfordringene ved å implementere blockchain i en organisasjon. Mange organisasjoner gjør blockchain-teknologi til et transaksjonsmiddel. Du vil se mange produkter avhengig av dette. Men selv nå er det ingen spesifikke regler om det. Så ingen følger noen spesifikke regler når det gjelder blockchain.

Nå er det her problemet kommer inn. Selv om blockchain garanterer synlighet som en av fordelene, er det fortsatt ingen sikkerhet. Du vet ikke helt sikkert om det vil være trygt for deg eller ikke. For å komme over disse utfordringene, kan regjeringer og ekstremt kontrollerte sektorer trenge å lage regler for blockchain.

Sikkerhetsproblemer

Sikkerhet er et annet viktig tema her. Vi vet alle hvordan hver blockchain-teknologi kan skryte av sikkerheten. Men som alle andre teknologier, kommer blockchain også med noen få sikkerhetsløkker.

51% -angrepet på nettverket er en av sikkerhetsfeilene i nettverket. I dette angrepet kan hackere ta over nettverket og utnytte det på sin måte. De kan til og med endre transaksjonsprosessen og begrense andre mennesker fra å opprette en blokk.

For å takle dette trenger protokolllaget mer sikkerhet. Vi har allerede sett noen av sikkerhets smutthullene nå. Imidlertid er det bare en håndfull scenarier som har gode protokoller som kan takle dette. Så ingen vet om de er trygge å bruke i lang tid.

Mangel på tilstrekkelige ferdighetssett

I tillegg til programvare og maskinvare, må du også finne kvalifisert personell for å administrere blockchain-teknologi. Som du vet er blockchain-teknologien relativt ny og utvikler seg fortsatt. For øyeblikket er det få som har ferdighetene til å støtte slik teknologi.

På den annen side er etterspørselen etter dette kvalifiserte personalet enorm. Så hvis du ønsker å ansette dyktige mennesker, må du betale store lønninger. De riktige menneskene vil koste deg.

Som enhver teknologisk innovasjon vil blockchain fortsette å utvikle seg. Ja, det kan være utfordringer, men de er ikke hindringer. Det er et must å vedta nye regler og standarder. Før du vet ordet av det, vurderer du også å bruke blockchain-teknologi for din bedrift. Så vær forsiktig med utfordringene for adopsjon av blockchain.

Meld deg på nå: Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) kurs

Blokkjeder kan være sakte

Blockchain er kompleks. Derfor tar det mer tid å behandle eventuelle transaksjoner. Kryptering av systemet gjør det også enda tregere. Selv om de hevder å være raskere enn tradisjonelle betalingsmåter, kan de i noen tilfeller fortsatt ikke levere det.

Å fullføre en transaksjon kan ta opptil flere timer. Så hvis du vil betale for en kopp kaffe, vil det gi deg problemer. Det er best egnet til å gjøre store transaksjoner der tid ikke er et viktig element. Det er et element av risiko. Og var det ikke ment å fjerne blockcains ‘usikrede’ natur fra ligningen?

Teoretisk strekker prinsippet seg til blockchain-nettverk som bruker noe annet enn butikkverdi – for eksempel logging av transaksjoner eller interaksjoner i IoT-miljøet.

Disse kanalene – faktisk til og med datafiler – kan bli sakte og upraktiske. Det er ikke alltid tilfelle. Det bremser bare når nettverket er staked med for mange brukere. Jo mer den vokser, jo tregere blir den.

Disse utfordringene for adopsjon av blockchain kan snart bli et hinder. Så vi bør håpe på en løsning raskt. Imidlertid tilbyr noen nye teknologier raskere hastighet sammenlignet med de tradisjonelle.

Etableringen har en direkte interesse i at blockchain mislykkes. For å være ærlig – Det kan forsvinne raskere enn vi forventer. Så det er presserende å finne en løsning for disse blockchain-adopsjonsutfordringene.

Bankene tjener enorme fortjenester gjennom mellommenn. Og på grunn av dette er kostnadene mye mindre enn vanlig. Men hvis blockchain kan overgå denne faktoren, vil det være mye billigere enn dette. Vi tror organisasjoner vil måtte vurdere disse utfordringene ved å ta i bruk blockchain-teknologi.

Bankene bruker enorm lobbyvirksomhet med regjeringer og lovgivere. Det kan tenkes at hvis de bestemmer at det er i deres interesse, kan den tradisjonelle finansielle sektoren redusere blockchain. De kan også redusere bruken og begrense tilgjengeligheten betydelig.

Offentlig oppfatning

En annen av de store utfordringene ved å ta i bruk blockchain-teknologi er mangelen på kunnskapsbase. I virkeligheten er flertallet av publikum fortsatt ikke klar over eksistensen og potensiell bruk av denne teknologien. Hvis vi vil at blockchain skal lykkes, må det tjene aksept. Selv om teknologien lager historie, er det fortsatt ikke nok til å tiltrekke seg flere forbrukere.

Dessuten gjør mangelen på riktig markedsføring for denne nisjen den upopulær. Så hvis du ikke er involvert i dette, vil du ikke engang vite at det eksisterer.

Foreløpig er blockchain-teknologi nesten den samme betydningen som Bitcoin. De fleste tror bare bitcoin er det eneste blockchain-nettverket. Andre vet ikke engang om det, bortsett fra kryptovalutaen.

I mellomtiden fortsetter verdien av Bitcoin å stige til enestående nivåer. Og også, kryptovaluta forblir assosiert med mørke transaksjoner med hvitvasking av penger, svart handel og andre ulovlige aktiviteter.

Før den generelle adopsjonen er mulig, må publikum forstå forskjellen mellom bitcoins, andre kryptovalutaer og blockchain. Dette vil bidra til å eliminere de negative konsekvensene av kryptovalutaer og få teknologien til å skinne av seg selv. Det vil være resultatet i økt vilje til å bruke teknologien.

Vil du vite mer om blockchain-plattformer for bedrifter? Sjekk ut de beste blockchain-rammene for bedrifter nå for å forstå hvordan hver av dem fungerer.

Er det noe mer å utfordre Blockchain Adoption?

Blockchain vil møte forskjellige blockchain-adopsjonsutfordringer før det integreres i samfunnet. Disse inkluderer skalerbarhet, tiden det tar å verifisere transaksjoner, kostnadene for transaksjoner og sikkerhet.

Spesiell oppmerksomhet har nylig vært rettet mot hackinghendelser i Bitcoin-baserte selskaper og oppstart. Det du ikke vet her er at de fleste av disse situasjonene er et resultat av useriøse brukere.

For eksempel en programvare lommebok, som egentlig er Bitcoin-ekvivalenten til en bankkonto. Du må installere denne lommeboken på PCen for å få tilgang til og lagre alle kredittene dine. Smutthullet her er imidlertid at det ikke har noen kryptering.

Så alle kan få tilgang til PC-en din og deretter ta studiepoengene dine.

Et annet scenario kan være 51% -angrepet. Brukere kan gjøre endringer i nettverket som de vil hvis mer enn 51% av brukerne kontrollerer strømmen. Det er imidlertid et nesten umulig resultat og vil ikke være til fordel for angriperne enormt. Videre er forskrifter ennå ikke klare for avregningsprotokoller med kryptokurrencyprotokoller. Blockchain adopsjonsutfordringer utgjør også en trussel her.

På den positive siden tar tilsynsmyndigheter flere og flere skritt i noen land for å håndtere denne situasjonen.

Det er ingen begrensninger for hvordan finansinstitusjoner kan bruke blockchain til å opprette og administrere sine interne nettverk. Dette vil påvirke den eksterne bruken av Blockchain-teknologi, for eksempel betalinger og overføringer.

Sentrale byråer i USA og Storbritannia indikerer at de vil bruke en pragmatisk tilnærming. Denne nyheten fra de store bankene styrker denne praktiske tilnærmingen.

Vil du lære mer om Blockchain Technology? Ta en titt på definisjonen vår for blockchain for å lære mer om den.

Blockchain utfordringer og muligheter: Er det ikke noe håp?

Selv om det kan virke som om det bare er problemer med blockchain, er det allerede mange motplattformer på plass. For eksempel tilbyr Hyperledger en rekke prosjekter som er fokusert utelukkende på bedriftsbedrifter. Ikke bare det, Ethereum jobber til og med på tillatte plattformer som kan løse de fleste av problemene med blockchain for bedrifter.

Mer, tillatt blockchain kan gi fordeler for mange bransjer. I virkeligheten er det allerede mye søknad og prosjekter live som fungerer perfekt. Så som du kan se, vil alle problemene med blockchain komme med løsninger og muligheter.

Mer, mange selskaper er ivrige etter å implementere eller bruke denne teknologien, og de investerer en god sum penger i den. Dermed er det bare et spørsmål om tid når vi får se en stor endring i samfunnet og økonomien.

Blockchain kan fortsatt –

  • Forstyrre vårt nåværende finansieringssystem
  • Transformer interbankbetalinger
  • Sikre peer-to-peer-betalinger
  • Gi muligheter for å erstatte eksisterende mekanismer for utveksling.
  • Bevar økonomisk informasjon, kundeoppføringer og avtaler.

Ta en titt på de 50 største selskapene som bruker blockchain-teknologi for å lære mer om det.

Konklusjon

Imidlertid er det fortsatt mange blockchain-adopsjonsutfordringer for å se en reell endring i måten finansielle tjenester bruker denne teknologien på. Det virker uunngåelig at bedrifter bør følge det nøye og være klare til å justere sine tjenester og få resultatene.

Selv om det er liten tvil om at blockchain-teknologi vil spille en avgjørende rolle i både offentlig og privat sektor, er denne fremtiden enda lenger unna enn mange tror. Listen over blockchain adopsjon utfordringer nevnt ovenfor understreker klart behovet for teknologiske forbedringer.

I blockchain-teknologiens nåværende tilstand må hovedfokuset være å gjøre denne nye, innovative teknologien allment tilgjengelig.

Hvis du er interessert i å lære mer om denne teknologien eller vil bli en del av denne revolusjonen, anbefaler vi å sjekke ut vårt gratis blockchain-kurs. Nå er det den perfekte tiden å lære om alle blockchain-utfordringene og mulighetene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map