The Ultimate Blockchain Training Free Guide

Vet du ikke om blockchain-teknologi? For å hjelpe deg tilbyr vi vårt Blockchain-kurs gratis, hvor du lærer alt du trenger å vite.

Mange av dere er interessert i blockchain-teknologi, men har egentlig ingen anelse eller veldig liten ide om emnet. Det er praktisk å være nysgjerrig når alle rundt deg snakker om det. Videre blir bedrifter også raskt med i blockchain-teamet. I dette tilfellet, hvis du ikke utdanner deg eller får riktig blockchain-opplæring, kan det hende du havner bak.

Så sjekk ut vårt fulle blockchain-opplæringskurs for nybegynnere nå!

Meld deg på nå: Gratis Blockchain-kurs

The Ultimate Free Blockchain Training Course

Jeg har delt hele opplæringskurset for nybegynnere i sju enkle trinn. Du må sjekke ut alle trinnene en etter en for å få full forståelse av Blockchain Technology.

Start med Blockchain Technology Fundamentals

Før du hopper inn i bedriftens blokkjeder, må du alltid vite om den grunnleggende strukturen til selve blockchain-teknologien. Men hvis du ikke aner hvordan nettverket fungerer, vil det være vanskelig for deg å fortsette lenger. Så ikke hopp over trinnene og start fra blockchain-grunnleggende.

Blockchain-teknologi er et desentralisert hovedbokssystem som tilbyr et høyt nivå av gjennomsiktighet, uforanderlighet, sikkerhet og mange flere. Videre blir den kvitt den typiske sentraliserte strukturen og tilbyr en ny struktur der alt er rettferdig. Du bør også sjekke ut noen av våre beste blockchain-kurs for å mestre alle ferdighetene og få en blockchain-sertifisering.

Ta en titt på Blockchain Definition-guiden for å lære mer om vårt gratis utviklingskurs for blockchain-teknologi!

Men hvordan ble blockchain til?

For å fullføre blockchain gratis online kurs, sjekk ut historien til blockchain teknologi. (Hint: Bitcoin var ikke den første blockchain-teknologien!)

Funksjoner av Blockchain

Vanligvis tilbyr hver blockchain-plattform minst seks funksjoner. Disse er –

 • Kan ikke bli ødelagt
 • Desentralisert teknologi
 • Forbedret sikkerhet
 • Distribuerte ledgers
 • Konsensus
 • Raskere bosetting

Les mer: 6 viktige Blockchain-funksjoner du trenger å vite om

For å lære blockchain gratis, må du vite om de forskjellige typene blockchain-nettverk. Ja, det er flere typer der ute, og hver har sitt eget sett med funksjoner. Men hvis du ikke vet forskjellene mellom plattformene, forstår du ikke helt hvilken plattform du skal gå etter.

Vanligvis er det tre generelle typer blockchain som du kan bruke i digital transformasjon som offentlige, private og federerte nettverk. Videre to tillatelsestyper – Tillatt og Tillatelsesfri. Du bør også sjekke ut noen av våre beste blockchain-kurs for å mestre alle ferdighetene og få en blockchain-sertifisering.

Les mer: Hva er de forskjellige typene av Blockchain-teknologi?

La oss gå videre til neste trinn i vårt gratis kurs i blockchain-opplæring.

Kjenn til smarte kontrakter og konsensusalgoritmer

Blockchain-teknologi kommer med mange vendinger, og du må ha hørt om smarte kontrakter og konsensusalgoritmer. Videre er begge disse like viktige komponentene i et blockchain-økosystem.

Smarte kontrakter er en form for digitale kontrakter der partene kan opprette en kontrakt med forhåndsbestemte regler, og etter gjennomføring av disse reglene får hver part sin rettferdige andel av betalingen. Tenk på det som en automatisert prosess. Hvis du oppfyller de spesifiserte reglene i smartkontrakten, starter betalingsprosessen automatisk.

Mange organisasjoner kan bruke denne funksjonen for å legge til rette for avtaler med andre selskaper. Ethereum var den første til å utvikle en smart kontraktmekanisme i blockchain-infrastrukturen.

Sjekk ut mer om smarte kontrakter for Blockchain Free Course!

Konsensusalgoritme

Deretter vil vi i vår gratis guide for blockchain-opplæring snakke om konsensusalgoritmene. Konsensusalgoritmer er roten til blockchain-teknologi. Uten det ville gjennomsiktigheten eller det feilfrie systemet aldri skje. Hovedsakelig hjelper disse algoritmene brukerne på plattformen med å oppnå en avtale om validering av transaksjoner.

Det er mange populære konsensusalgoritmer. For å fullføre blockchain gratis online utviklerkurs, bør du absolutt vite om disse forskjellige algoritmene. Disse er –

 • Bevis for arbeid
 • Bevis for innsats
 • Leid bevis på stav
 • Delegert bevis på innsats
 • Regisserte sykliske grafer
 • Delegert bysantinsk feiltoleranse
 • Forenklet bysantinsk feiltoleranse
 • Praktisk bysantinsk feiltoleranse
 • Bevis på forløpt tid
 • Vektbevis
 • Bevis for forbrenning
 • Bevis på kapasitet
 • Bevis for viktighet
 • Bevis for aktivitet

Vil du vite om konsensusalgoritmer? Les den komplette guiden om konsensusalgoritmer for å fullføre din gratis opplæring i blockchain-teknologi!

La oss gå videre til neste trinn i vår gratis guide for blockchain-opplæring.

Sjekk Enterprise Blockchains: BAAS-leverandører og plattformer

Nå i vårt gratiskurs for blockchain-opplæring, vil vi snakke om enterprise blockchain. Så, hva er enterprise blockchains?

Dette er en form for spesielle blockchain-nettverk som bare er optimalisert for bedriftsklasser. Enterprise blockchain-teknologier er spesielt designet for å ta den enorme byrden av en stor organisasjon der de trenger å møte tunge krav hver dag.

Bedriftens blockchain-plattformer er avgjørende for adopsjon av blockchain. Lær mer om Enterprise Blockchain-plattformer nå!

Deretter må du vite om de populære blockchain-plattformene for bedrifter for å konkurrere om det gratis kurset for blockchain-opplæring. Videre tilbyr disse plattformene blockchain-løsninger og utvikler prosjekter fra bunnen av. Hovedsakelig er det fem hovedaktører –

Hyperledger

Hyperledger er en av de anerkjente blockchain-plattformene på markedet. De har mange blockchain-prosjekter under vingene. Videre saksøker mange selskaper Hyperledgers løsning for å implementere blockchain-teknologien av bedriftens kvalitet.

Det er viktig for deg å vite alt om Hyperledger for å fullføre gratis opplæring i blockchain-teknologi

Hyperledger er en av de fremtredende blockchain-aktørene i markedet. Ta en titt på mer om det fra vår Hyperledger-guide nå!

Ethereum Enterprise Alliance

EEA eller Ethereum Enterprise Alliance er et annet populært blockchain-nettverkssystem. Videre tilbyr de større funksjonalitet og brukervennlighet. For tiden har de mer enn 250+ medlemmer som jobber sammen.

Corda

R3s Corda blockchain er et must for alle blockchain gratis online kurs. Videre er blockchain-teknologi den perfekte matchen for finansielle sektorer.

 Ripple

Ripple er en annen fantastisk enterprise blockchain-plattform med to sterke funksjoner – sikkerhetsprotokoller og sikkerhetsproblemer. Videre kan deres RippleNet-nettverk tilby nesten gratis transaksjoner.

Quorum

Quorum er litt lik Ethereum; den eneste forskjellen er at Ethereum er offentlig, og Quorum er privat. Videre er det mer egnet for virksomhetsintegrasjoner.

Les mer: Enterprise Ethereum: Private Blockchain For Enterprises

Enterprise BAAS-leverandører

Det er noen få populære BAAS-leverandører på markedet nå. Videre tilbyr disse selskapene blockchain som en tjeneste, og dekker hovedsakelig populære bedriftsplattformer.

Videre kan det være en god del å få din blockchain-løsning fra da, da disse har en tendens til å tilby kostnadseffektive løsninger. De tilbyr også verktøysett og kan distribuere løsninger på få minutter! Ta en titt på BAAS-leverandørene i vårt gratis blockchain-kurs –

 1. Oracle
 2. IBM
 3. Amazon
 4. Microsoft
 5. Alibaba
 6. Baidu
 7. Huawei
 8. Accenture

Lær om forskjellige bedriftsprosjekter i ikke-finansielle selskaper

Nå skal vi snakke om de ulike bransjene som implementerer blockchain-teknologi i vårt gratis blockchain-kurs. Videre er dette hovedsakelig ikke-finansielle institutter. Ta en titt på disse 20 eksemplene på bedrifter –

 1. Walmart: De sporer produkter som samarbeider med IBM.
 2. Møtte livet: De ønsker å automatisere forsikringsløsningen når det gjelder helsetjenester ved hjelp av enterprise blockchain-løsninger.
 3. UPS: Selskapet bruker blockchain for å drive logistikksystemer.
 4. Toyota: Tilbyr deres autonome kjøreprogramvare ved hjelp av blockchain.
 5. AIA Group: De tilbyr Bancassurance-fasiliteter ved hjelp av blockchain-løsninger.
 6. BHP Billiton: Bruker blockchain for deres supply chain management.
 7. Alibaba: Bruke blockchain-adopsjon for å spore opp luksusvarer.
 8. Tencent: De bruker blockchain for lovlig fakturering og beskatning.
 9. Baidu: Selskapet bruker blockchain for forvaltning av intellektuelle rettigheter.
 10. Ford: Bruker blockchain for å støtte mobilitetsteknologier.
 11. British Airways: Blockchain-teknologi i overvåkingssystemet.
 12. Facebook: De bruker blockchain for datahåndtering og beskyttelse.
 13. Walt Disney: Selskapet bruker blockchain for å spore varelager.
 14. Maersk: Bruker blockchain for fraktplattform.
 15. Forsiktig: Blockchain-teknologi for handelsplattform.
 16. Eple: De bruker blockchain for å tidsstempel data.
 17. Nestle: Selskapet bruker blockchain for å administrere sine forsyningskjeder.
 18. UnitedHealthcare / Quest Diagnostics / Optum / Humana: Blockchain-teknologi for å forbedre legekataloger blant sykehus.
 19. Samsung: Bruker blockchain for styring av forsyningskjeden.
 20. FedEx: De bruker blockchain for tvisteløsning.

Les mer: Blockchain Bruk: Liste over 20+ Blockchain Technology Use Cases 

Bruk tilfeller vs. implementeringsutfordringene

Vår gratis guide for blockchain-opplæring vil ikke være komplett hvis vi hopper over brukstilfellene nå, ikke sant? Å estimere verdien blockchain vil gi oss er imidlertid ganske vanskelig. Videre kan du tro at blockchain ikke vil være så mye bruk, da det vil være en byrde, men er det virkelig sannheten?

Gjennom årene har mange bedrifter allerede implementert enterprise blockchain-prosjekter. Videre vil du bli overrasket over å vite at det er mange brukstilfeller for blockchain-teknologi bare for bedrifter.

Så forestill deg hva den kan gjøre når det gjelder globale implantasjoner! Det er mange populære bruksområder; la oss se hva de er –

Globale transaksjoner

 • Raskere behandling av grenseoverskridende betaling
 • Redusert kostnad
 • Større effektivitet i transaksjonen

 Handel

 • Bedre åpenhet og tillit for handelsfinansiering
 • Mer kontroll for produsenter
 • Redusert papirarbeid og kostnad

Les om hvordan Blockchain kan transformere handelsfinansieringen nå!

 Matsikkerhet

 • Ansvar for mattrygghet
 • Reduser matsvinn
 • Kvitter seg med matsvindel

 Forsyningskjede

 • Sikret hovedbokssystem med synlighet for forsyningskjeden
 • Sporer alle produktene
 • Oppdager raskt skadet person med akutt informasjon

 Detaljhandel

 • Hjelper med å bekjempe forfalskede produkter
 • Holder oversikt over alle luksusvarer
 • Behandler tyveriproblemer

Nysgjerrig på blockchains innvirkning på detaljhandeln? Sjekk ut vår guide om blockchain i detaljhandel akkurat nå!

Offentlige tjenester

 • Sikker måte å bevare alle borgerrettigheter på
 • Tilbyr eksponentiell vekst i økonomien
 • Digitalisering av borgeridentifikasjon

Nysgjerrig på blockchains innvirkning på regjeringer? Sjekk ut vår guide om blockchain for regjeringen akkurat nå!

Åndsverk

 • Sikrer varemerke og patenterer intellektuelle egenskaper
 • Tilbyr betaling for patentert arbeid
 • Redusert misbruk av immaterielle rettigheter

 Helsevesen

 • Kvitter seg med narkotikaforfalskninger
 • Sporer pasientinformasjon
 • Effektiviserer flere testresultater samtidig

Nysgjerrig på blockchains innvirkning på helsevesenet? Sjekk ut vår guide om blockchain i helsevesenet akkurat nå!

Olje og gass

 • Sikker fraktbetaling og revisjon.
 • Forbedrer effektiviteten ved å beregne forsendelsesruter
 • Sparer 5% inntekt med nøyaktighet

 Eiendom

 • Reduserer kostnadene for eiendommen
 • Fremmer fraksjonelt eierskap
 • Øker skalerbarhet

Nysgjerrig på blockchains innvirkning på eiendom? Sjekk ut guiden vår om blockchain for eiendom nå!

 Humanitærisme

 • Sikrer at donasjonen går til rett sted
 • Tilbyr gjennomsiktighet for de donerende innbyggerne
 • Fremme rettferdighet og tillit

 Forsikring

 • Reduserer antall papirstier
 • Raskere forsikringskrav
 • Ikke lenger utnytte forbrukere

 Media og underholdning

 • Bedre artistverdi
 • Kobler artist med en bedre lønnsslipp
 • Effektiv markedsføring på sosiale medier

 Reise

 • Effektiviser behandling av passasjerer
 • Fremmer identifikasjon over landegrensene
 • Planlegger alle flyreiser med større nøyaktighet

Ta en titt på de 50 største selskapene som bruker blockchain-teknologi for å lære mer om det.

Implementeringsutfordringer

La oss se på implementeringsutfordringene i vårt gratiskurs for blockchain-opplæring. Videre vil dette hjelpe deg til å forstå om utfordringene er altfor tunge i brukssakene. Topp blockchain-sertifiseringer kan hjelpe deg med å forstå og forstå konseptet enda mer.

 • Interoperabilitet: Den nåværende virksomheten blockchain-teknologier mangler den noensinne nødvendige interoperabiliteten mellom alle nettverk.
 • Eldre nettverk: I virkeligheten kan det kreve mye tid og penger å transformere alle eldre nettverk med blockchain.
 • Ferdighetssett: Det er ikke tilstrekkelig arbeidsstyrke med ferdighetssettet for å utvikle ny bedriftsgradsteknologi.
 • Metodikk: Mangel på riktig metodikk gjør nyere innovasjoner fulle av feil.
 • Masseadopsjon: I virkeligheten er masseadopsjon ennå ikke mulig ettersom nettverket håndterer tregere produksjon.
 • Kostnadsutfordringer: Å opprettholde rammeverket og utvikle det vil kreve mye penger.

La oss gå videre til neste trinn i gratis guide for blockchain-opplæring.

 Meld deg på nå: Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) kurs

Lær om desentralisert internett og web 3.0

Blockchain endrer ikke bare virksomhetenes måter, men det påvirker også strukturen på Internett. Videre kom dagens interne struktur langt før vi fikk tilgang til alle fasilitetene til moderne teknologi. Alle sosiale medier eller Googles søkealternativer var ikke tilgjengelige i gamle dager.

Videre er nettets struktur nå sentralisert, men med det nye tilskuddet av desentralisering er endringene tydelige.

Men før du dykker inn i riket til Web 3.0, kan du sjekke ut mer om det sentraliserte og desentraliserte internett herfra.

Web 3.0: gir mer verdi for deg

Web 3.0 er den nye generasjonen av internett. Det er en desentralisert struktur. Her vil du ikke bare kunne lese og skrive, men nå kan du gjøre enda mer. Videre vil bruk av semantisk søkefunksjon gi deg mer nøyaktige søkeresultater. Videre er dette bare noen få av de potensielle funksjonene som Web 3.0 vil gi deg.

Vet om de største utfordringene for adopsjon av blockchain

Nå vet du om nesten alle aspekter av blockchain-teknologi. Men før du hopper inn og begynner å jobbe med din blockchain-løsning, må du vite å ha en klar ide om hvilke utfordringer du har å gjøre med. Topp blockchain-sertifiseringer kan hjelpe deg med å forstå og forstå konseptet enda mer.

Videre har vi tidligere gitt deg noen av utfordringene du kan møte når det gjelder blockchains. Men nå må du vite om de beste utfordringene for adopsjon av blockchain for generell blockchain-teknologi. La oss se hva disse utfordringene er –

Menneskelige faktorer:

 • Teknologisk design
 • Ferdighetssett
 • Offentlig oppfatning
 • Kriminell forbindelse
 • Forskrifter

Teknologiske faktorer:

 • Opptreden
 • Energiforbruk
 • Personvern
 • Sikkerhet
 • Skalerbarhet

Du kan lese mer om disse punktene i vår beste guide for adopsjon av blockchain-adopsjoner!

Les Transformation Playbook

Vil du transformere det eldre nettverket ditt til et blockchain-nettverk? Eller vil du utvikle din egen blockchain-baserte løsning? Vel, vi ga deg den kompakte kunnskapen om alt du trenger så langt om teknologien. Det er imidlertid på tide at du strategiserer implementeringen.

Dessuten er transformasjons-spillboken den perfekte løsningen for deg hvis du ikke vet hvor du skal begynne. Videre, i transformasjons-lekeboken, snakker vi hovedsakelig om fem trinn –

 • Start med små prosjekter om gangen
 • Bygg en arbeidsgruppe som kan støtte prosjektene dine
 • Tog & Utdann arbeidsgruppen din til å gjøre dem proffere
 • Utvikle strategi for å implementere løsningen
 • Kommuniser med riktig myndighet for å øke salget

Vi har forklart alt i Transformation playbook guide for å hjelpe deg å forstå hvordan du implementerer blockchain.

Avsluttende ord

Blockchain-teknologi vil skape en markedsplass på $ 10 millioner i løpet av 2022, ifølge Gartner Trend Insights. Videre, innen år 2030, ville det være $ 3.1 billioner i markedsplass. I virkeligheten, hvis du vil gjøre krav på stedet i det markedet, er det nå på tide å dykke inn i teknologien.

Forhåpentligvis vil vårt gratis blockchain-opplæringskurs hjelpe deg i dette tilfellet. Hvis du bare er en nybegynner og vil lære mer om denne teknologien, anbefaler vi at du bruker vårt gratis blockchain-kurs.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map