NEO dApps Ecosystem: Komplett liste over NEO desentraliserte Blockchain-applikasjoner

NEO tar sikte på å tilby en smart økonomi som ikke bare løser problemet med digitalisering av eiendeler, men som også skaper et nettverk av tillit.

Akkurat nå er det få blockchain-plattformer som tilbyr desentraliserte applikasjoner, men NEO er også en av de plattformene som lar utviklere lage dApps ganske enkelt. Noen av NEO dApps tar sikte på å løse komplekse virkelige problemer og revolusjonere bruken av NEO blockchain.

Så hvorfor utvikle en desentralisert applikasjon på NEO?

NEO lar utviklere lage dApps uten å lære noe nytt programmeringsspråk. Det er et enormt løft når det gjelder utviklingskostnader. Det sørger også for sømløs integrasjon med tredjepartsapper og -tjenester. Ikke bare at nye utviklere som er ivrige etter å teste dappene sine på NEO-blockchain, kan søke om behovet til NEO / GAS. Hvis det blir valgt, får utviklerne den nødvendige kryptovalutaen til å kjøre tester og se resultatene fra seg selv. Lær mer om fordelene med NEO.

NEO dApps Ecosystem – Infographic

NEO dApps Infographic

Forskningen vår ble gjort på en måte for å sikre at NEO dApps faller inn i bestemte kategorier. Alle de 29 appene har en bestemt kategori tilknyttet. La oss liste dem nedenfor før vi kommer i gang med den komplette listen over NEO dApps.

 1. Utveksling: Nex, Aphelion, Epenex
 2. Media: Adex, GagaPay
 3. Markedsplass: RedPulse, Zeepin, Travala, Phatsma, Thor, MoonLight, Narrative, Impulsify
 4. Identifikasjon: TheKey, Bridge Protocol
 5. Optimalisering: Apex, Trinity
 6. Service: Effects.AI, MyWish, NNS
 7. FinTech: AlphaCat, SpotCoin
 8. Spill: AsuraCoin, FTW
 9. AI: Senno
 10. IoT: Orbis
 11. e-handel: Behandling
 12. Desentralisert nettverk: QLC Chain

La oss komme i gang!

Den komplette listen over NEO dApps fra og med juni 2018

I denne artikkelen vil vi publisere hele listen over NEO dApps der ute. La oss komme i gang uten forsinkelse.

1. Nex

Nex er et av de spennende prosjektene på NEO blockchain. Det er en kryptogen handelsplattform. Det har også funksjon for oppretting av betalingstjenester. Videre kjører den i en desentralisert form som utnytter sin off-chain matching motor. Motoren sørger for at komplekse handler på tvers av forskjellige blokkeringer blir fullført raskere. Og ja, Nex kan fungere på tvers av flere blokkeringer. For eksempel kan den fungere gjennom både Ethereum og NEO.

Teamet bak Nex er også sterkt og inngår kompromisser mellom veteran kryptovalutaeksperter og utviklere. Foreløpig er de i ferd med å slippe Framework. I tillegg planlegger de å kjøre et tokensalg for å finansiere prosjektet.

NEO toppdapp - NEX

Bildekreditter: NEX

Egenskaper

 • Nex kan håndtere et høyt volum av transaksjoner ved hjelp av sin off-chain matching motor.
 • Komplekse handler kan håndteres med letthet.
 • Fungerer med tredjeparts smarte kontrakter som betalingssystem.
 • Gjør det mulig å handle på tvers av flere blockchain-løsninger

Nettsted:https://neonexchange.org/

Medium:https://medium.com/neon-exchange

Kategori: Utveksling

2. Adex

Adex er et blockchain-basert annonsenettverk. Med Adex kan markedsførere få kontakt med riktig publikum og sørge for at markedsføringsbudsjettet blir brukt mest effektivt. På den annen side kan en gjennomsnittlig bruker bruke plattformen til å tjene penger på sin innflytelse på nettet. Dette gjøres ved at alle kan få kontakt med annonsører og få kvalitetstrafikk gjennom en avtale.

Selv om Adex opprinnelig startet med Ethereum blockchain, så de at NEO blockchain er bedre. De er i ferd med å portere til NEO. Nettverket deres har også høyeste internasjonale forlag.

adex

Bildekreditter: Adex

Egenskaper

 • Det er ingen provisjoner og gebyrer knyttet til nettverket.
 • Rapportering gjøres transparent.
 • Den støtter visning av flere enheter.
 • Med gjennomsiktighet og integritet i blockchain minimeres svindel sterkt.

Nettsted:https://www.adex.network/

Medium:https://medium.com/the-adex-blog

Kategori: Media

3. RedPulse

RedPulse er en desentralisert plattform som håndterer markedsinformasjon. Det er spesielt laget for Kinas kapital- og finansmarkeder. Det viktigste salgsargumentet til plattformen er dens åpne forskning. Det hjelper å koble utøvere, bransjeeksperter og andre fagpersoner. Kort sagt, det ønsker å være et økosystem for å dele kunnskap.

NEO desentalisert søknads redpuls

Bildekreditter: Rød puls

Egenskaper

 • Økosystemet handler om å dele forskningsinnhold. Ved å tilby de best mulige ekspertene i bransjen, er det slik at alle kan lære om markedet på en best mulig måte.
 • Bruken av blockchain gjør at innholdet kan være så nøyaktig og gjennomsiktig som mulig.
 • Gjør det mulig for analytikere og andre brukere å kunne informasjon uten å bli overbelastet.

Nettsted:https://www.redpulse.com/

Blogg: https://blog.red-pulse.com/

Kategori: Markedsplass

4. Nøkkelen

The Key er et desentralisert økosystem som fungerer som et identitetsverifiseringsverktøy. Den bruker blockchain og nasjonale big-data. Det er et identifikasjonsverktøy som fungerer sammen med blockchain. To viktige begreper inkluderer flerdimensjonsidentifikasjon (BDMI) og personlig identifiserbar informasjon (PII). Regjeringen kontrollerer disse to teknologiene og sørger for at alle som blir lagt til blockchain blir verifisert. Kort sagt er det et desentralisert system som tar sikte på å identifisere eiendeler eller personer som bruker kraften i blockchain og National Big-data.

NEO dapp nøkkelen

Image Credits: The Key

Egenskaper

 • Ved å bruke TheKey blir den totale identifikasjonskostnaden lav da den fjerner duplikat datainnsamling, autentisering og behandling.
 • Med blockchain gir dataene som er lagret i økosystemet bedre resultater. Det er nøyaktig, pålitelig og omfattende.
 • Det forbedrer brukeropplevelsen til nye nivåer. Alt er tilgjengelig via bare en applikasjon.

Nettsted:https://www.thekey.vip/

Medium: https://medium.com/@thekeyvip

Kategori: Identifikasjon

5. Zeepin

I markedet var det alltid behov for en blockchain-løsning som kan ta vare på reklamene der ute. Zeepin har som mål å gjøre nettopp det. De bygger en distribuert ny økonomi som bare er rettet mot den kreative industrien. For å sikre at løsningen er forskjellig fra andre, utnytter den blockchain-teknologien.

Kreative næringer vil nyte bedre støtte og forbindelse. Ikke bare det, men de vil også bli bedre beskyttet og få mer anerkjennelse for sitt arbeid. Den benytter ZPT digital valuta for å muliggjøre transaksjoner i Zeepin. Kort sagt, reklamer kan opphavsret til verkene sine; bedrifter kan finne talent, crowdfunding kan gjøres for prosjekter, talentrekruttering kan gjøres, og så videre. Mulighetene er uendelige for å bruke plattformen.

NEO dApp - zeepin

Bildekreditter: Zeepin

Egenskaper

 • Bygg tillit blant parter ved hjelp av automatisert autorisasjon og smarte kontrakter for avtalsformål.
 • Prosjekter kan nå være beskyttet av opphavsrett.
 • Ledere kan bruke Zeepin til å rekruttere talent.
 • Finansiering kan gjøres når det er nødvendig.

Nettsted:https://www.zeepin.io/

Medium: https://medium.com/@zeepin

Kategori: Makretplace

6. GagaPay

GagaPay er markedsføringsplattform bygget på toppen av blockchain. Enhver markedsfører kan bruke plattformen til å lage forskjellige former for markedsføringskampanjer, inkludert henvisning, nettverk eller tilknyttet markedsføring. Den kan også brukes til belønning for belønning og henvisning. Alt er drevet ved hjelp av NEO smarte kontrakter. Plattformen tilbyr en sømløs dra-og-slipp-konto for å sikre at alle kan bruke den. Annet enn det, tilbyr det også alt under en konto. Det har en unik måte å løse forretningsproblemer på. Det kan også brukes av både blockchain og ikke-blockchain-virksomhet så effektivt som mulig.

gagapay

Egenskaper

 • Tilbyr sikker og smart NEO-godkjenning.
 • Tredjeparts betalingssystemer støttes fullt ut for sømløs brukeropplevelse
 • Automatiser det meste av oppgaven ved hjelp av smarte kontrakter
 • Se inntjening i sanntid og nettverksstruktur.

Nettsted:https://www.gagapay.network/

Medium: https://medium.com/@GagapayOfficial

Kategori: Media

7. Travala

Travala er en bestillingsmarkedsføring bygget helt på NEO. Det tar sikte på å løse problemet med reisebestilling med bruk av blockchain. Den elektroniske plattformen vil bruke både blockchain og NEO desentralisert motor. Når vi kombinerer dem begge, får vi Travala Booking Marketplace.

For å få ideen til å bli brukt, vil AVA-bookingsbok brukes. Det vil fungere som økosystemets kjerne. Brukerne vil derimot få peer to peer-kommunikasjon, og eliminere mellommannen. Dette betyr også at det er 0% provisjon.

travala NEO dapp

Bildekreditter: Travala

Egenskaper

 • Alle kan øyeblikkelig bestille hvor som helst. Bestillingene er umiddelbare takket være bruken av blockchain.
 • Den integreres godt med hele dagens markedsplass, noe som gjør den relevant for det nåværende markedet.
 • En sterk delt økonomi der brukerne får størst fordel.
 • Travala-appen tilbyr et brukervennlig grensesnitt og opplevelse.

Nettsted: https://project.travala.com/

Medium:https://medium.com/@travala

Kategori: Markedsplass

8. Apex

Apex er et av de mest lovende prosjektene som er bygget på toppen av NEO-blockchain. Tanken bak Apex er å bygge et nettverk for forbrukerne med direkte interaksjon med bedriftene. Kort sagt, det tar sikte på å forbedre verdien i B2C-engasjement. Den bruker to ganger konsensusmekanisme. Mekanismen brukes til å gi både smidighet og ytelse i B2C-applikasjoner. Den fungerer på tvers av hele kundens livssyklus og sørger også for at eiendeler kan overføres mellom hovednettverket (DPoS) og sidenettverk (PoS).

apex dapp blockchain

Bildekreditter: Apex

Egenskaper

 • Apex fungerer best for sidekjeder for bedrifter. Den kan brukes til å optimalisere skalerbarhet og også skalere appøkosystem i andre sidekjeder enn det primære nettverket.
 • Apex bruker robuste og robuste datakontakter som gir tilkobling i den virkelige verden.
 • Forbedret smidig, smidig kontrakt med flere lag som kan fungere i flere systemer for forbedret tilkobling.
 • Tilbyr en datatransaksjonsmotor som bygger B2C-tillit, forbrukersikkerhet og dataeierskap

Nettsted:http://apex.chinapex.com

Medium: https://medium.com/@apexstories

Kategori: Optimalisering

9. Treenighet

De nåværende blockchain-løsningene sliter alltid med å ha skalering, privatliv og lave transaksjonsgebyrer. Det er her Trinity kommer inn. Det er en off-chain skaleringsløsning som tar sikte på å løse alle de ovennevnte problemene. Det gir også stabilitet i hovedkjedeaktiva. Trinity bruker tilstandskanalteknologi. Dette betyr at det forbedrer transaksjonshastigheten til nye nivåer.

Skalering utenfor kjeden hvis det gjøres riktig, kan bidra til å forbedre ytelsen til hovedkjedens eiendeler. Ikke bare det forbedrer også den samlede infrastrukturen ved å gi bedre skalerbarhet, sikkerhet og forbedret interaksjon på grunn av raskere transaksjoner. Det avler også lave kostnader for transaksjoner.

trininty neo blockchain-applikasjon

Image Credits: Trinity

Egenskaper

 • Den støtter kryss-kjedetransaksjoner av eiendeler inkludert data og verdi.
 • Det er helt autonomt og fungerer bra i et desentralisert nettverk der ytelse er en avgjørende faktor.
 • Dapps gjør det mulig å automatisere ting og sikre at nettverket er tilkoblet.
 • Informasjonsutveksling blir sikker og pålitelig.

Nettsted:https://trinity.tech

Medium: https://medium.com/@protocoltrinity

Kategori: Optimalisering

10. Aphelion

Aphelion er en “revolusjonerende P2P-handelsplattform.” Det er en kryptovaluta-plattform bygget på toppen av NEO-blockchain. Det er desentralisert, grenseløst og pålitelig. Aphelion tar sikte på å gi peer-to-peer-kryptohandel over hele verden bruk av deres Distribuerte Exchange Asset Ledger (D.E.A.L) dApp. Dette betyr at det ikke er behov for tredjepart å kontrollere børsen.

Denne tilnærmingen sørger også for at det ikke er høye avgifter, låste handler, frosne midler eller tyverier i form av hack. Alt er desentralisert og fungerer både on-chain og cross-chain. Videre blir APH-tokens som blir brukt under handelen gitt tilbake til eierne. Det fungerer som NEO / GAS-partnerskapet.

aphelion NEO-søknad

Bildekreditter: Aphelion

Egenskaper

 • Helt desentralisert. Ingen mellomledd nødvendig.
 • Det er uten grenser. Dette betyr at alle kan bruke den.
 • Kraftig P2P-nettverk med umiddelbare transaksjoner og pålitelig miljø drevet av smarte kontrakter.

Nettsted:https://aphelion.org/

Medium:https://medium.com/@ianholtz

Kategori: Utveksling

11. Effekt AI

Effekt AI er vår neste NEO dApp. Det er et desentralisert nettverk for kunstig intelligens. Den er helt bygget på toppen av NEO. Den bruker en “desentralisert mekanisk Turk” kjent som Effect Force. Dette betyr at den kan brukes til å finne arbeidsstyrke etter behov. Arbeidsstyrken kan skaleres uten begrensninger for størrelse og gjentatte oppgaver. For forretninger åpner dette nye grenser ettersom det muliggjør bruk av selskapets ressurser effektivt.

For å gjøre alt mulig bruker det effektnettverket. Effektnettverket jobber mot å tilby nettverkstjenester i AI-markedet. Det er tre faser til nettverket. Alle disse fasene krever ingen avgifter og hjelper brukerne til å vokse raskt. Også NEP-5-tokens brukes til å drive drivstoff. Trefasen er effektkraft, effekt smart marked og effektkraft.

effekt-ai dapp neo

Bildekreditter: Effekt AI

Egenskaper

 • EFX Token driver økosystemet
 • Få arbeidet ditt utført med etterspurt arbeidsstyrke for menneskelig intelligens
 • En helt skalerbar løsning med tilbakevendende oppgaver og ingen størrelsesbegrensning.

Nettsted: https://effect.ai/

Medium: https://medium.com/@effectai

Kategori: Service

12. AlphaCat

AlphaCat er en Fintech-basert blockchain-løsning. Det tar sikte på å gi virksomheten et forsprang ved å gi dem prognoser. Det søker å løse problemet ved å bruke robo-rådgivere for kryptovaluta-investering. Plattformen er for tiden bygget av Googles AI-programmedlemmer og også av finanseksperter fra Wall Street. Målet er å gi brukerne et konkurransefortrinn med banebrytende handelsalgoritmer. Algoritmene utnytter også Bit-data og kunstig intelligens.

Kort sagt, AlphaCat ønsker å gjøre det enkelt for alle å begynne å handle i kryptovalutaene. Det gjør det tilgjengelig, og alle kan investere uten frykt for det ukjente. Det handler om å bruke dagens teknologi for å forbedre brukerens handelsopplevelse.

alphacat neo applikasjon

Bildekreditter: AlphaCat

Egenskaper

 • Tilbyr en helt desentralisert plattform som er omdømme og tillitsbasert.
 • Markedsplassen Robo-Advisor drives av Big Data og AI
 • Fungerer for både eksperter og nybegynnere.

Nettsted:https://www.alphacat.io/

Medium: Ingen

Kategori: Fintech

13. AsuraCoin

AsuraCoin er vårt neste NEO-prosjekt som fanget oppmerksomheten vår. Det er en plattform som tar sikte på å forbedre spillverdenen. For å gjøre det, gir det mange funksjoner inkludert spillregler, live streaming, provisjon og fellesspill.

Ikke bare det, men AsuraCoin vil også jobbe for å lære publikum fra ingen ringere enn den beste spilleren selv. De vil analysere de beste spillene og lære profesjonelle strategier, ferdighetsbygging, beslutningstaking og så videre.

asura-coin - NEO desentralisert applikasjon

Bildekreditter: Asura Coin

Egenskaper

 • Plattformen vil gi samfunnsmatchmaking og også gi ASA-mynter til vinnerne. Senere vil også verdenscupturneringer bli arrangert.
 • Å satse på online spill blir komfortabelt med de nye spillereglene som AsuraCoin vil bringe.
 • Fellesskapet kan sette regler
 • Fullstendig datasikkerhet for å være på blockchain. Benytter NEO blockchain-teknologien til å gjøre det.

Nettsted:https://asuracoin.io/

Medium: https://www.medium.com/@asuracoin

Kategori: Spill

14. Senno

Senno er en sentimentanalyseplattform. Den bruker AI-algoritmer og distribuert sentimentanalyse. Ved å bruke dem, gir den forretningsinformasjonsanalyse og sanntids mengde visdom økosystem. Dette betyr at bedrifter vil ha lettere for å ta beslutninger. Senno er bygget på toppen av NEO blockchain og helt desentralisert. Videre tilbyr den forskjellige måter å analysere dataene ved hjelp av algoritmene på.

Det fungerer ved å samle inn data, etterfulgt av dataklassifisering og kjerneanalyse. Når det er gjort, bruker det deretter leksikalsk analyse og smarte kontrakter. Endelig gjør det distribusjon og inntektsgenerering på markedet.

senno dapp neo

Bildekreditter: Senno

Egenskaper

 • Senno bruker Artificial Neural Network (ANN) og tilbyr datainnsamling og analyse av live-arrangementer. Maskinlæringsalgoritmen vokser også med læring.
 • Helt desentralisert og åpen kildekode. Økonomien er basert på NEO.
 • SENNO-tokens blir belønnet til alle som støtter nettverket og gir verdi ved å tilby datakraft eller utviklingsevner.

Nettsted: https://senno.io/

Medium: Ingen

Kategori: AI

15. Switcheo

Switcheo er nok en fantastisk utveksling bygget på toppen av NEO. Den bruker også NEP-5-tokens. Switcheo er best definert som “Multi-Chain Decentralized Exchange.” Børsen er allerede live, og du kan sjekke ut hva den har å tilby. Ikke bare det, de forbedrer det med nye funksjoner for utgivelsen av Switcheo Exchange v 2.0.

Med Switcheo kan du handle NEO, GAS, RPX, WH, IAM, TKY, & TNC. Dette betyr at bare NEP-5-tokens for øyeblikket kan omsettes på plattformen.

switcheo neo dapp utveksling

Bildekreditter: Switcheo

Egenskaper

 • Du kan øyeblikkelig handle og trekke deg ved hjelp av plattformen.
 • Det er lave handelsgebyrer knyttet til det. Det er heller ingen uttaksgebyrer.
 • NEP-5 tokens-handel er mulig takket være Switcheos Dynamic Call-funksjon. Dette betyr at ethvert NEP-5-token vil være tilgjengelig for handelen på plattformen når ICO-en er avsluttet.

Nettsted:https://switcheo.network/

Medium: https://medium.com/switcheo

Kategori: Utveksling

16. Orbis

Orbis er et unikt prosjekt som tar sikte på å løfte Bluetooth-miljøene over hele verden. Den ønsker å tilby et globalt, sikkert, åpent og desentralisert nettverk til samfunnet. Ved å gjøre det gjør det det mulig for utviklere å få tilgang til Bluetooth-messutvikling mulig. Dette betyr at den kan implementeres på forskjellige plattformer, inkludert digital infrastruktur, datainnsamling, IoT, systemadministrasjon og logistikk.

Bluetooth-teknologi er alltid en nyttig teknologi. Det løser også problemet som WiFi-baserte apper ikke løser. Orbis vil kapitalisere på det og lage en fantastisk verden ut av det.

orbis neo dapp

Bildekreditter: Orbis

Egenskaper

 • Orbis token (OBT) driver nettverket. Det er preget gjennom appbruk. Videre får de aktive nodene også sin andel av OBT-tokens.
 • Internett vil bli tilgjengelig fra det lokale markedet. Dette betyr at utviklere kan lage en fantastisk app ved hjelp av nettverket og implementere i forskjellige vertikaler, inkludert IoT.
 • Sist, men ikke minst, vil det være Obistore. Det er en butikk som er åpen for tredjepartsutvikling og som ikke er avhengig av BLE-nettverksinfrastruktur for å fungere.

Nettsted: https://orbismesh.com

Medium: Ingen

Kategori: IOT

17. Broprotokoll

Bridge Protocol er et prosjekt som tar sikte på å bygge nye standarder og verktøy for KYC, bedrifter og ICO. Dette betyr at det gir makten i hendene på brukerne og organisasjonen som tar sikte på å beskytte og administrere sensitiv informasjon. Bridge-protokollen drar full nytte av NEO-rammeverket for å gjøre det.

Standardene vil også bli opprettet for folk som ønsker å delta i flere ICOer. Tanken er å ha en hvitelistestandard for hver bruker. De har også innført brosertifikater. Dette vil gi brukeren tillit til å gjøre interaksjon med en bestemt tjeneste eller ICO.

bridge neo blockchain dapp

Image Credits: Bridge

Egenskaper

 • Identifiserer på blockchain vil opprettholdes under Bridge Identity Management System. Den vil også håndtere sertifisering, tilbakekalling og utstedelse av nevnte identitet.
 • Brosertifikater vil bli gitt til enheter slik at de kan stole på.
 • Tilbyr en markedsplass og TOLL-tokens for å få tilgang til utviklingsmuligheter, ICO-maler, juridiske avtaler og så videre.

Nettsted: https://www.bridgeprotocol.io/

Medium: https://medium.com/@bridgeprotocol

Kategori: Identifikasjon

18. Phatsma

Phatsma er en plattform for distribusjon av innhold. Det er raskt, sikkert og desentralisert. Prosjektet er avhengig av Phantasma-protokollen. Protokollen gir innholdsskaperne for å distribuere deres copyright-beskyttede materiale med frykt for tyveri. Plattformen er også helt sikker og beskytter hardt arbeid mot hacking eller informasjonslekkasje.

Ved å bruke en desentralisert plattform deles inntektene som innholdsskaperne ikke deles med noen mellommann. Ikke bare det, innholdet blir ikke låst fordi det er på den desentraliserte plattformen. Samlet sett et flott initiativ med forbedret sikkerhet og personvern.

phatsma neo dapp

Bildekreditter: Phatsma

Egenskaper

 • Den kjører på blockchain. Det gir også brukerne full kontroll over innholdet.
 • Krypto-lommebok-adressen brukes også til å administrere eiendoms eierskapet. Innhold lagres på en slik måte at bare du har tilgang til det.
 • Innholdet er kryptert og kan ikke stjeles av noen andre.
 • Blockchain brukes også til lagring og smarte kontrakter driver den.

Nettsted: https://phantasma.io/

Medium: Ingen.

Kategori: Markedsplass

19. Thor

Thor er en konsertøkonomi basert helt på NEO. Frilansermarkedet er stort, og det er behov for blockchain-løsning for det. Det er der Thor kommer inn. Det fungerer for on-demand selskap og frilansere og gir dem muligheten til å bruke kraften i blockchain-teknologien. De kaller entreprenører, “Freedom Workers.”

For kontrakter inkluderer fordelene helsemessige fordeler, øyeblikkelig lønn, pensjonssparing og så videre. Pensjonssparing er også automatisert. Virksomheten vil også være i stand til å administrere sine arbeidere og spare penger. De kan dra nytte av billigere betalingsbehandling, enhetlig betalingsinfrastruktur og til slutt vil ha glade entreprenører som jobber for dem i et langsiktig forhold.

thor neo dapp

Image Credits: Thor

Egenskaper

 • Thor er en konsertøkonomi som fungerer for både frilansere og virksomheter. Det er helt på blockchain.
 • Frilansere får mange fordeler, inkludert helsemessige fordeler, pensjonssparing osv.
 • Bedrifter kan også spare penger ved å bruke Thor.

Nettsted:https://www.thortoken.com/

Medium: https://medium.com/thorco

Kategori: Markedsplass

20. MyWish

MyWish er en smart kontraktskaper. Det krever ingen koding. Og det er det er en fantastisk plattform. Mange brukere ønsker å dra nytte av blockchain, men er ikke utstyrt med kodingsferdighetene for å lage smarte kontrakter. Dette er hvor MyWish kommer inn.

For å bruke appen, må du fylle ut skjemafeltene og foreta en betaling. Etter det trenger du bare å betale for å distribuere den til blockchain. Du får nå kontaktadressen som du kan begynne å bruke den med en gang.

mywish neo smarte kontrakter dapp

Image Credits: MyWish

Egenskaper

 • Du kan opprette en salgssalgsavtale for ICO-formål.
 • Opprett din token-kontakt og bruk den i prosjektet ditt for distribusjon og salg av publikum.
 • Du kan angi utsatt betaling.
 • Støtter mistet nøkkelkontrakten.

Nettsted: https://mywish.io/

Medium: https://medium.com/@VladimirTikhomirov

Kategori: Service

21. Måneskinn

Moonlight er en rekrutteringsplattform som er helt bygget på toppen av NEO blockchain. Ifølge nettstedet er det en smart økonomi arbeidsstyrke. Moonlight prøver å løse problemet med talentoppkjøp og næring. For å sikre at kampen fungerer, bruker blockchain en matchmakingalgoritme basert på smarte kontrakter. Et selskap kan sette ferdighetssett som kreves for smarte avtaler og automatisere ansettelsesprosessen.

måneskinn dapp neo

Image Credits: Moonlight

Egenskaper

 • Blockchain gjør ressursidentifikasjon og sørger for et riktig talent for jobben.
 • Tillitsløse CV er en del av økosystemet som gjør det enkelt å verifisere CV.
 • Prosjekt crowdfunding kan også gjøres for å forbedre prosjektets sjanse for suksess.
 • Remittance er også gitt.

Nettsted: https://moonlight.io/

Medium: https://medium.com/moonlight-io

Kategori: Markedsplass

22. Neonameserver (NNS)

NNS er et unikt prosjekt. Det tar sikte på å gi brukeren et navnesystem. Så, hva gjør det? Det forenkler hvordan smart kontrakt hash og lommebok adresse produseres. Dette betyr at du kan opprette en lommebokadresse som du kan huske. For å gjøre det, vil den bruke en NEO-tjeneste med den nødvendige funksjonaliteten. Ved å gjøre det, vil brukerne raskt kunne sende eiendeler til andre adresser ved å skrive et ord eller en setning.

Akkurat nå tar det bare sikte på å løse problemet for NEO-adressene eller NEO-smarte kontrakter. Imidlertid vil den sakte utvide seg til andre blokkjeder i fremtiden.

NNS NEO søknad

Bildekreditter: Neonameserver

Egenskaper

 • NNS har mange brukssaker. Den kan brukes til å huske kompliserte ting med enkle ord.
 • Du kan huske offentlige adresser, flere filnavn og så videre.
 • Videre kan du enkelt sende tokens ved hjelp av den.

Nettsted:https://neons.name/

Medium: https://medium.com/neweconolab

Kategori: Service

23. Fortelling

Fortellingen er en innholdsøkonomi som fungerer som et sosialt medienettverk. I dette nettverket vil 85% av inntektene deles med innholdsskaperne eller andre som gir verdien til selve nettverket. Dette betyr at innholdsskapere som tjener muligheter er uendelige. Nettverket vil kontinuerlig overvåke innsats og handlinger og hvordan det påvirker nettets økonomi. Når det er gjort, belønner det bidragsyteren og forbedrer også omdømmet deres. Ved å bruke blockchain kan skaperne skape materielle eiendeler og generere mer verdi fra sitt arbeid.

Fortellende NEO Dapp

Image Credits: Fortellende

Egenskaper

 • Lag et merke av deg selv og fortell historier som knytter seg til publikum.
 • Brukerne får tidsskriftene sine for innlegg.
 • Innholdsskaperne kan også sende inn nisjerelatert innhold og vise seg frem som en ekspert på det feltet.
 • Det er et rettferdig system der kvalitet definerer verdien.

Nettsted: https://www.narrative.network/

Medium: https://medium.com/narrativenetwork

Kategori: Markedsplass

24. Impulsify

Impulsify er en musikkplattform opprettet på blockchain. Hovedmålet med plattformen er å gi skaperne og musikkfans den ultimate kontrollen. Musikkentreprenører kan nå dele sin kreative stemme og bygge et merke rundt seg selv. Bruken av blockchain sørger for at ingen kontrollerer nettverket. Det er et frittflytende nettverk der det er bygget på toppen av NEO blockchain.

For å sikre strømmen av eiendeler vil IMU-token bli brukt. Det er NEP5 standard verktøyet token og dermed helt trygt å bruke. Belønninger og betalinger vil bli gjort med IMU. Brukere kan også bruke smarte kontrakter for å automatisere det meste.

Impulsify NEO dapp

Image Credits: Impulsify

Egenskaper

 • Det løser problemet med sentralisering.
 • Ingen kan låse innholdet.
 • Innholds stjeling blir nesten umulig.
 • Nå globalt publikum uten noen mellomtjeneste.
 • Gjør musikk smartere ved å crowdfunding, støtte eller oppdage ny musikk.

Nettsted: https://imusify.com/

Medium: https://medium.com/imusify

Kategori: Markedsplass

25. Spotcoin

Spotcoin er en plattform som tar sikte på å løse problemene knyttet til digitale valutaer. Det kan være enten likviditet eller direkte tilgang. Med dette kan alle bruke digitale valutaer uten å tenke to ganger. De engasjerte seg også i gruvedrift og har nå helt bygget en automatisk digital valutaveksling.

I sentrum av prosjektet er Spotcore. Den håndterer alle aspekter av plattformen, inkludert børsintegrasjon, betalingssystem, gruvedrift og OTC-markedsplass.

spotcoin neo dapp

Bildekreditter: Spotcoin

Egenskaper

 • SpotCoin tilbyr OTC-markedsplass. Det er en måte å tilby brukere ulike tjenester angående likviditet og handel.
 • Bytt fra fiat til digital valuta eller omvendt
 • Brukere kan bryte mynten hvis de vil.
 • Støtter detaljbetalinger kjent som Spotpay

Nettsted:https://spotcoin.com/

Medium: https://spotcoin.com/

Kategori: Fintech

26. FTW

FTW har som mål å bygge et blockchain-lotteri som fungerer globalt. Dette betyr at alle kan spille lotteri hvor som helst når de vil. Ved å gi muligheten til det, revolusjonerer det hvordan lotteriet fungerer. Det gjør også alt gjennomsiktig og sporbart. En annen fordel er hvordan det forbedrer skalerbarheten. Nå kan millioner av brukere gjøre lotteri uten problemer.

Smart kontrakt og NEO-blockchain driver den helt. FTW NEP-5-token er bygget for å håndtere transaksjonene i infrastrukturen.

fcoin dapp neo

Bildekreditter: FTW

Egenskaper

 • FTW vil muliggjøre global deltakelse når det gjelder lotteri
 • Helt gjennomsiktig som eliminerer dårlige spill
 • Raske transaksjoner betyr at brukerne ikke trenger å vente på gevinstbeløpet.

Nettsted:https://www.ftwcoin.io/

Medium: Ingen

Kategori: Spill

27. Epenex

Epenex er en handelsplattform bygget på toppen av NEO blockchain. Den prøver å løse det globale problemet med handel med digitale eiendeler. Ved å bygge på toppen av NEO-blockchain, gjør det den mer intelligens, klage, sikker og gjennomsiktig. Dette vil også redusere forbrytelser som skjer på grunn av misbruk av kryptovaluta.

ephiphany dapp

Bildekreditter: Epenex

Egenskaper

 • Tilbyr brukerens eiendeler sikkerhet.
 • Meglertjenestesystemet er rettferdig og gjennomsiktig
 • Annet enn digitale eiendeler, kan en annen form for eiendeler også handles på Epenex
 • Tilbyr datasøk på flere plattformer

Nettsted:https://epnex.io/

Medium: https://medium.com/@epiphany.blockchain

Kategori: Utveksling

28. Treatail

Treatail er en smart shoppingløsning som gjør det mulig for brukere å dra nytte av dataene de genererer. Det skaper en personlig shoppingopplevelse alt basert på dataene dine. For å drive det brukes NEO blockchain. De jobber for tiden med Treatail-smarte kontrakter og NEP5-token kjent som TTL. Kapitalforvaltning, REST API, oppretting av kjerne mellomvare er også i ferd.

behandler NEO dapp

Image Credits: Treatail

Egenskaper

 • Handle hvor som helst når som helst
 • Fullstendig tilpasset opplevelse fra dataene dine
 • Du kan opprette din egen avtale og bli varslet.
 • Det er sikkert og trygt.

Nettsted: http://www.treatail.com/

Medium: Ingen

Kategori: e-handel

29. QLC-kjede

QlcChain er en offentlig kjede for nettverk-som-en-tjeneste. Den er fullstendig desentralisert, noe som betyr at alle kan bruke den og dra nytte av den. Hensikten er å tilby nettverkstjenester til alle. Det vil fungere ved å bruke nettverkene som ikke brukes av flertallet av folket over hele verden. Sentralisering kan også forårsake problemer når det gjelder nettverkstjenester.

Med QLC Chain kan de fleste nettverksproblemer løses ved å bruke blockchain. Det vil skape et bærekraftig nettverk som vil gi nettverk-som-en-tjeneste.

qlcchain

Egenskaper

 • Registrer hvilken som helst nettverksenhet i blockchain aka QLC Chain.
 • QLC er en distribuert hovedbok med smarte kontrakter. Dette betyr enkel utføring av automatiserte oppgaver.
 • QLC-token vil drive hele økosystemet

Nettsted:https://qlcchain.org/

Medium: https://medium.com/qlc-chain

Kategori: Desentralisert nettverk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map