Kurs på Blockchain: Start transformasjonen din!

Det er mange blockchain-kurs på internett i våre dager. Men tilbyr alle dem samme verdi? Eller tilbyr de noen verdi i det hele tatt? I mange tilfeller er ikke nettkursene du finner, så nyttige. De kan ta deg tid og penger, men gir deg veldig lite verdi i retur.

Men med vår enorme samling av blockchain-kurs, vil du definitivt få verdipakken for livet ditt. Vårt primære mål er å utstyre deg med all nødvendig kunnskapsbase du trenger for ditt blockchain-baserte prosjekt.

Så la oss sjekke ut hva vi tilbyr for din lyse fremtid!

Kurs på Blockchain

Contents

Vår ultimate liste over kurs

Kurs på Blockchain: Hva vi tilbyr

Sertifisert Enterprise Blockchain Professional

Kursoversikt

Blockchain-kursene er designet for å veilede deg og hjelpe deg med å forstå hvordan blockchain-teknologien virkelig fungerer. Problemet er at mange ikke vet hvordan blockchain virkelig kan påvirke bedrifter.

Dermed blir det mye vanskeligere å integrere det fullt ut i en eksisterende forretningsmodell. Ved å bruke dette kurset vil du lære hvordan du skal samhandle med bedriftsledere.

I tillegg lærer du hvordan du tar hensyn til deres behov og bruker det til å implementere en løsning.

I alle fall er blockchain-kurs alltid her for å ha ryggen. Dette kurset er spesielt designet for deg for å hjelpe deg med å øke dine forretningsmuligheter.

Uansett er problemet at det er for mange fagpersoner som vet om blockchain, men mangler hvordan blockchain kan påvirke virksomheter. Dermed kobler våre blockchain-kurs disse to sammen og sørger for at du får den beste verdien når som helst.

Hva dekker kurset?

Modul-1: Blockchain Technology Fundamentals


Modulen i våre blockchain-kurs vil forklare hva teknologien er og hvordan fungerer den i utgangspunktet. I tillegg vil du også lære om forskjellige elementer i denne teknologien og om de forskjellige typene av denne teknologien.

Modul-2: Enterprise Blockchain-plattformer

Den neste modulen i kursene våre om blockchain vil inneholde alt det er å vite om blockchain-plattformene.

I virkeligheten er bedriftens blockchain-plattformer spesielt egnet for bedriftsmiljøer, da disse for det meste er private eller konsortium blockchain-typer.

Dermed er det mye enklere å innlemme disse i den eksisterende løsningen. Uansett vil denne delen dekke de nåværende ledende plattformene i denne nisje.

Modul-3: Blockchain In Trade Finance

Deretter har vi i kursene på blockchain guide modul-3 der vi skal snakke om handelsfinansieringsindustri. Handelsfinansiering er en av de mest populære tilfellene av blockchain og bruker den mye for øyeblikket.

Så, å lære om virkningen av denne teknologien i handelsfinansiering, vil hjelpe deg med å realisere produksjonen enda mer. Uansett vil vi også dekke det grunnleggende om kryptovalutaer og eiendeler.

Modul-4: Blockchain-applikasjoner i forsyningskjeden

Forsyningskjeden er et av de mest populære markedene for blockchain-teknologi. Derfor er det nødvendig at du som profesjonell lærer om det helt.

Derfor vil kurset da dekke alle grunnleggende og brukssaker i denne sektoren.

Mer, vi vil også diskutere hvordan du kan gå gjennom blockchain digital transformasjon med positive resultater.

Modul-5: Blockchain brukstilfeller

Dette er den siste modulen i kursene om blockchain. Derfor vil dette kurset utelukkende adressere alle brukstilfeller av blockchain.

Inkludert materiale

 • Respektert sertifikat
 • Intervju med blockchain-eksperter
 • Personlig veiledning

Vil du lære mer om dette kurset? Klikk her!

Enterprise Blockchains og Supply Chain Management

Kursoversikt

På grunn av naturen til denne teknologien, bør kurs på blockchain også ha spesifikke bransjefokuserte leksjoner. Dermed fokuserer vårt Enterprise Blockchains and Supply Chain Management-kurs kun på blockchains-effekten på supply chain.

Eventuelle programvareleverandører eller konsulenter vil ha stor nytte av våre kurs om blockchain-teknologi. Dermed får du –

 • Grunnleggende om forsyningskjeden forklart
 • Hvordan forsyningskjeden vil skape verdi
 • Ulike scenarier fra den virkelige verden om å bruke blockchain i forsyningskjeden
 • Hvordan du kan implementere løsninger for forsyningskjedekundene dine

Hva vil kurset dekke?

Modul-1: Grunnleggende om Supply Chain Management

Den første modulen i kurset vårt vil sikre at alle studentene våre først blir kjent med emnet. Hvis du bare er en nybegynner i denne bransjen, kan denne modulen hjelpe deg mye. Generelt vil kursene våre i blockchain-guide se på ansvaret du også må spille som leverandørkjedeansvarlig.

Modul-2: Verdiskaping av Supply Chain Management

Deretter vil kurset inneholde en grunnleggende utvikling av hvordan forsyningskjeden fremmer verdi i et bedriftsmiljø. Hvis du vet hvordan du skal bruke dette sverdet riktig, kan du raskt få inntektene opp.

Dermed vil du få en merverdiøkonomisk modell, og ved å bruke den kan du måle verdien av SCM.

Videre vil kursene om blockchain-teknologi også inneholde hvordan SCM virkelig påvirker arbeidskapitalen.

Modul-3: Blockchain forsyningskjede brukstilfeller

Nå som du vet om SCM-prosessen, vil vi bevege oss mot mulige bruksscenarier i blockchain-forsyningskjedesektoren. Mer, det vil kategorisere virksomheter basert på deres blockchain-applikasjoner i denne nisje.

Modul-4: Implementering av Blockchain i forsyningskjeden din

I den siste modulen vil du forstå hvordan du implementerer blockchain i dine personlige forsyningskjedemodeller. Vi vil tilby deg et evalueringsverktøy som hjelper deg med å beregne hvilken innvirkning det vil ha på bedriften din.

Bonus: Handlingsbar mal

I utgangspunktet inneholder den en kartlegging av forsyningskjedeprosessen og forretningsprosesser. Og vi vil lære deg hvordan du bruker malen.

Inkludert materiale

 • Respektert sertifikat
 • Intervju med blockchain-eksperter
 • Personlig veiledning

Vil du lære mer om dette kurset? Klikk her!

Enterprise Blockchains og Trade Finance

Kursoversikt

Enterprise Blockchains og Trade Finance er et av våre beste blockchain-kurs. I virkeligheten er handelsfinansierende næringer langt etter i løpet av digital transformasjon. Derfor er hele prosessen ganske tungvint og full av feil.

Dermed begynte blockchain sakte å påvirke med sine lukrative funksjoner. Nå er det et av de største moteordene innen handelsfinansiering.

Kurset vårt her vil fokusere på det større bildet, hvordan du kan bruke blockchain i din handelsfinansieringsløsning.

Mer, du vil lære om elementene i handelsfinansiering, og det kan hjelpe deg gjennom din blockchain-reise.

Så la oss sjekke ut hva et av våre beste kurs for blockchain vil dekke!

Hva dekker kurset?

Modul-1: Nåværende handelsfinansieringsprosesser

Siden det er et av våre beste blockchain-kurs, vil det begynne med å hjelpe deg med å identifisere arten av handelsfinansieringsindustrien. Uten å lære om de viktigste problemene, kan du heller ikke forstå hvor positivt blockchain vil påvirke denne bransjen også.

Så du vil lære om dem også.

Modul-2: Hvordan Blockchain kan forbedre handelsprosesser

Den andre modulen i et av våre beste kurs for blockchain vil dekke hvordan blockchain vil påvirke handelsfinansiering. Mer, det vil fokusere på hvordan det faktisk kan forbedre det og bli kvitt alle problemene.

Senere vil du få nylige initiativer i denne nisje og hvordan disse modellene fungerer og endre de typiske måtene for verdensvirksomhet.

Videre vil kurset også dekke nåværende plattformer som er egnet for handelsfinansieringsløsninger.

Modul-3: Blockchain i handelsfinansieringssaker

Den neste modulen vil dekke leksjoner om forskjellige elementer innen handelsfinansiering, for eksempel konnossementet, kredittbrev etc. Mer, det vil dekke hvordan blockchain vil påvirke dem separat og samlet. Så du får den generelle ideen om å trekke strategien din.

Modul-4: Blockchain-plattformer i handelsfinansiering

Etter den siste modulen er du klar til å lære om eksisterende plattformer i denne nisje. Praktisk talt er dette blockchain-applikasjoner eller plattformer for handelsfinansierende næringer. I virkeligheten bruker mange av bedriftene allerede dem og ser store forbedringer.

Modul-5: Nyere utvikling innen Trade Finance og Blockchain

I det siste segmentet i et av våre beste kurs for blockchain, vil vi fokusere på tiltak som harmoniserer forskjellige blockchain-arkitekturer for å drive handelsfinansieringsindustrien. I virkeligheten er disse anleggene ansvarlige for å ta drastiske tiltak for å digitalisere det samlede systemet.

Vil du lære mer om dette kurset? Klikk her!

Enterprise Blockchain-maler

Maleroversikt

Vi er alltid ivrige etter å hjelpe studentene våre å skinne i markedene i endring. Etter hvert som scenen endrer seg, er det ekstremt vanskelig å fortsette virksomheten uten å forstyrre problemene for godt. Men med blockchain i blandingen, er det nå mulig.

Dermed tilbyr vi lukrative maler du kan prøve ut. I virkeligheten bygde vi alle malene basert på en enorm mengde markedsundersøkelser og med interne ekspertgrupper.

Så, malene våre vil alltid overgå alle de gratis i markedet.

Hva vil det dekke?

Trenger du Blockchain?

Dette er en mal som hjelper deg å forstå om du trenger blockchain-teknologi eller ikke. I utgangspunktet har bedriftspersoner vanskelig for å avgjøre om de skal ringe eller ikke. Dermed, ved å bruke vårt enkle verktøy, kan du enkelt vite om bedriften din trenger blockchain.

Hvis det ikke trenger det, vil verktøyet vårt også fortelle deg om det.

Blockchain-prosjektberedskap

Den neste malen er i utgangspunktet for å fortelle deg om løsningen din er klar for utrulling. I utgangspunktet må blockchain-løsninger eller prosjekter gå gjennom flere utviklingsstadier før de kan gjøre seg klare. Men hvis du ruller ut produktet uten å dekke alle behovene, vil det ikke være til stor nytte for deg.

Verktøyet vårt, i dette tilfellet, vil tilby deg selektive inputalternativer som du kan bruke for å se om prosjektet vårt er klart for den offisielle utrullingen.

Presentere et Enterprise Blockchain-prosjekt

Hvis du har en god nyskapende ide om et blockchain-prosjekt, men du mangler presentasjonsevner, bør du absolutt prøve malen vår. I virkeligheten passer denne malen perfekt, eller de av dere som vil kommunisere verdi til jevnaldrende eller klienter.

Ved å bruke våre forenklede disposisjoner kan du kvitte deg med alle tekniske begreper og videreformidle meldingen din veldig dyktig.

Enterprise Blockchain vs Supply Chain Prosesser

Dette verktøyet er spesielt for sektoren for forvaltning av forsyningskjeder. Hvis du er i den sektoren eller ønsker å jobbe i disse sektorene, bør du bruke verktøyet vårt. I virkeligheten, ved hjelp av verktøyet vårt, kan du se hvilke deler av selskapets forsyningskjede som kan ha nytte av blockchain-elementer i bedriften.

Vil du lære mer om dette kurset? Klikk her!

Grunnleggende om Enterprise Blockchains

Kursoversikt

Dette er et av våre gratis blockchain-kurs som vil dekke en mer grunnleggende analogi av blockchain. I virkeligheten er dette kurset mer en startveiledning. Så hvis du har praktisk talt ingen kunnskaper om blockchain, bør du prøve det.

Kurset er helt gratis, og du vil få bonusmateriale når du er ferdig med det.

Hva vil kurset dekke?

Leksjon-1: Hva er egentlig Blockchain Technology??

I våre første gratis blockchain-kurs vil vi begynne med å dekke hvert eneste aspekt av selve teknologien. Enkelt sagt betyr det at vi vil snakke om hvordan teknologien fungerer ved hjelp av diagrammer og enkle forklaringer for å hjelpe deg med å forstå konseptet bedre.

Leksjon 2: Må kjenne vilkårene for Blockchain

I utgangspunktet, i denne, vil våre gratis blockchain-kurs fokusere på viktige vilkår du bør huske for din blockchain-karriere. Mer, disse begrepene er sterkt brukt i bedriftsmiljøet. Så å kjenne dem vil helt sikkert gi deg et løft.

Her vil vi dekke, tillatt blockchain, validatorer, dobbeltbruk, noder osv.

Leksjon 3: Grunnleggende om smarte kontrakter

Dette er nok en kul leksjon i kurset vårt som kun vil fokusere på smarte kontrakter. Smarte kontrakter er automatisert forretningslogikk som følger et sett med regler og utfører kontrakten når de blir oppfylt.

Så de er ganske viktige for forretningsformål. Her vil vi også dekke fordelene med denne funksjonen.

Leksjon 4: Blockchain Digital Transformation

Den siste delen i våre gratis blockchain-kurs er ekstremt viktig, da den vil sikre at du kan komme med den perfekte løsningen.

I virkeligheten, uten å kjenne til de ledende sektorene eller vertikalene innen blockchain-transformasjon, er det ganske vanskelig å komme opp med en POC.

Dermed vil vi her dekke alle de ledende sektorene for å hjelpe deg.

Bonus leksjon

Ettersom vi alltid er glad i studentene våre og vil sette pris på dem for å bruke kursene våre, vil vi tilby en spesiell bonusundervisning helt til slutt.

Inkludert materiale

 • Kurspresentasjon
 • Bli med på online hendelser
 • Ytterligere forelesninger

Vil du lære mer om dette kurset? Klikk her!

Introduksjon til Enterprise Blockchain

Kursoversikt

Dette er en annen av våre gratis guide for blockchain-kurs som du kan bruke til å lære om det grunnleggende om blockchain. Det er ganske likt vårt forrige blockchain-kurs; denne er imidlertid mer detaljorientert.

I denne gratis guide for blockchain-kurs, vil vi tilby deg alle detaljer innen blockchain-teknologi og hvordan du kan bruke den til din digitale transformasjon.

Så vi vil foreslå at du gir kurset vårt et øyeblikk!

Hva vil kurset dekke?

Modul-1: Hva er egentlig Blockchain Technology??

Den første modulen i vår gratis guide for blockchain-kurs begynner med å fortelle deg hva blockchain-teknologi er. Derfor, når du har en solid ide om det, vil vi bevege oss mot historien, forskjellige typer, fordeler og mye mer.

Modul-2: Viktige Blockchain-vilkår

I utgangspunktet, i denne, vil vår gratis guide for blockchain-kurs fokusere på viktige vilkår du bør huske for din blockchain-karriere. Mer, disse begrepene brukes sterkt i et bedriftsmiljø.

Uten å lære om disse vilkårene, vil det være vanskelig å få en god jobb i denne nisjen.

Her vil vi dekke, tillatt blockchain, validatorer, dobbeltbruk, noder osv.

Modul-3: Alt om smarte kontrakter

Den neste modulen inneholder grunnleggende smarte kontrakter. Smarte kontrakter er automatisert forretningslogikk som følger et sett med regler og utfører kontrakten når de blir oppfylt. Således, som du kan se, kan bedriftsbedrifter bruke dem til forskjellige formål.

Med sin rimelige andel av fordelene, kan du forvente at disse kontraktene overtar manuelle kontrakter ganske snart.

Så de er ganske viktige for forretningsformål. Her vil vi dekke fordeler, ulemper, brukstilfeller og mange flere.

Modul-4: Blockchain Digital Transformation

Denne modulen fokuserer på populære vertikaler og ledende sektorer innen blockchain-teknologi. Så etter å ha lært om dem, vil du få en bredere ide om hvordan det vil transformere virksomhetene våre.

Modul-5: Blockchain som endrer vår verden

I den siste modulen vil kurset vårt fokusere på hvordan det ikke vil forstyrre verden fullstendig, men heller bli en integrert del av den. Du kan forvente emner som desentralisert og sentralisert internett, føderert blockchain, etc. i denne delen av kurset.

Inkludert materiale

 • Kurspresentasjon
 • Bli med på online hendelser
 • Ytterligere forelesninger

Vil du lære mer om dette kurset? Klikk her!

Enterprise Blockchain og Internet of Things

Kursoversikt

Dette er et av de beste kursene for blockchain i samlingen vår akkurat nå. I dette kurset vil vi fokusere på hvordan blockchain påvirker internett av ting i rask hastighet. Etter å ha fullført kursene våre om blockchain-teknologi, vil du sikkert sette pris på utfallet.

I løpet av vårt kurs vil du også kjenne igjen hvordan disse to teknologiene kan gå side om side og bli den perfekte duoen!

Til slutt vil kurset vårt dekke alle eksisterende brukssaker og hjelpe deg med å ringe riktig.

Hva vil kurset dekke?

Leksjon 1: Hva er tingenes internett (IoT)?

I denne vil kurset gjøre deg kjent med det grunnleggende om tingenes internett. Så hvis du er en nybegynner, er denne leksjonen veldig viktig for deg.

Leksjon-2: Hva er komponentene i IoT?

I den andre leksjonen vil vi beskrive komponentene til tingenes internett. I utgangspunktet forstår du hvordan hver komponent fungerer og utgjør den generelle arkitekturen.

Leksjon 3: Hva er problemene med IoT?

Nå som du vet om IoT, vil vi flytte for å markere alle problemene denne teknologien står overfor. I virkeligheten er de underliggende problemene hva som gjør denne teknologien sårbar for angrep.

Leksjon 4: Hvordan Blockchain kan hjelpe IoT

Leksjon 4 vil dekke hvordan blockchain kan påvirke og senere bidra til å forbedre IoT-bransjene for godt. Videre vil det også inneholde fordeler.

Leksjon 5: Eksempler på Blockchain IoT på jobben

I den siste vil vi tilby deg en liste over blockchain og IoT som jobber sammen i virkelige scenarier.

Sertifisert Enterprise Blockchain Architect

Kursoversikt

Hvis du vil bli en sertifisert blockchain-arkitekt, er kurset vårt perfekt for deg. Dette er et av våre beste blockchain-kurs som tilbyr blockchain-sertifisering etter at du har fullført hele kurset.

I virkeligheten, med hjelp fra våre kurs om blockchain-teknologi, kan du virkelig skinne i et bedriftsmiljø. Ettersom kurset vårt vil lede deg gjennom kunnskapsbasen, må du bli en blockchain-arkitekt, du vil helt sikkert få en vellykket karrieremulighet i livet.

Hva vil kurset dekke?

Modul-1: Blockchain-grunnleggende

I denne modulen vil kurset fokusere på det grunnleggende innen blockchain-teknologi. I utgangspunktet vil du lære om alle komponentene i blockchain sammen med Blockchain as a Service.

Modul-2: Enterprise Blockchains

Denne modulen vil dekke blockchain-applikasjoner for bedrifter, utvikling, sikkerhet, arkitektur, brukstilfeller og mange flere.

Modul-3: Ethereum-oversikt

Modulen vil fokusere på detaljert analyse av Ethereum blockchain-plattformen. Mer, vi vil også dekke applikasjoner basert på Ethereum også.

Modul-4: Oversikt over Hyperledger Fabric

Modulen vil fokusere på detaljert analyse av Hyperledger Fabric blockchain-plattformen. Mer, vi vil også dekke applikasjoner og bruke saker basert på Hyperledger Fabric også.

Modul-5: Quorumoversikt

Modulen vil fokusere på detaljert analyse av Quorum blockchain-plattformen og populære brukssaker. I tillegg vil vi sammenligne Quorum med privat Ethereum for å påpeke de viktigste forskjellene mellom disse to.

Modul-6: Oversikt over R3 Corda

Modulen vil dekke alt relatert til R3 Corda blockchain-plattformen. Videre vil vi også dekke populære brukssaker og deres innvirkning på finansielle sektorer.

Inkludert materiale

 • Respektert sertifikat
 • Intervju med blockchain-eksperter
 • Personlig veiledning

Enterprise Blockchain og sikkerhet

Kursoversikt

Dette er nok en av de beste kursene våre for blockchain. Når du jobber i et blockchain-prosjekt, kan mange av dere overse viktigheten av sikkerhet. Dermed vil våre kurs om blockchain-teknologi hjelpe deg med å forstå viktigheten av det.

I tillegg vil du også lære å sikre plattformen din mot eventuelle sårbarheter.

Hva vil kurset dekke?

Modul-1: Introduksjon til Blockchain Security

Den første modulen begynner med å introdusere deg for blockchain-sikkerhet. Her vil vi diskutere hvordan blockchain-sikkerhet fungerer og hvordan det kan være til fordel for det generelle økosystemet.

Modul-2: Blockchain-sikkerhetskomponenter og datastrukturer

I denne vil vi dekke alle elementene i blockchain-sikkerhet. Mer vil vi også diskutere hvordan datastrukturer kan påvirke sikkerheten til en blockchain-plattform.

Modul-3: Fundamentals of Blockchain Cryptography

Hash-funksjoner, kryptering med offentlig nøkkel er noen av de viktige faktorene som avgjør hvordan teknologien oppfatter sikkerhet. Så for å utvikle prosjektene dine feilfrie, må du lære om dem.

Modul-4: Smart kontraktsikkerhet

Her vil vi snakke om visse sårbarheter i smarte kontrakter. Mer, vi vil også dekke smarte kontrakter penetrasjonstesting for å hjelpe deg med å finne ut eventuelle underliggende sårbarheter.

Modul-5: Enterprise Blockchain-plattformer

Til slutt vil kurset dekke bedriftens blockchain-plattformer som er egnet for å tilby det høyeste sikkerhetsnivået for din bedrift.

Hvem bør ta disse kursene?

Du må lure på hvem som skal ta våre beste blockchain-kurs. Faktisk er kursene våre for enhver person som er interessert i å lære om blockchain. Mer, alle som jobber i et bedriftsmiljø, bør også ta kursene våre.

I utgangspunktet, hvis du er –

 • Markedsføringsspesialist
 • Gründer
 • Innovasjonssjef
 • Bedriftsleder
 • Forretningsanalytiker
 • Beslutningstaker
 • Program- og produktsjef
 • Industri Profesjonell
 • Rådgiver

så bør du absolutt sjekke ut kursene våre. Vår brede samling av kurs er mer enn nok til å oppfylle alle dine behov.

Til slutt

Blockchain er moteordet som forstyrrer alt rundt oss mens vi snakker. Så når det tar over hele verden, hvorfor ville du ligge igjen? Begynn å bruke alle funksjonene og digitaliser selskapet ditt også.

For å hjelpe deg med din blockchain-søken, er vi her med vår brede samling av kurs om blockchain for deg. Så sjekk dem og start blockchain-transformasjonen akkurat nå!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map