Hvordan bli sertifisert Enterprise Blockchain Architect (CEBA)?

Det eksisterende IT-arbeidsmarkedet retter oppmerksomheten mot å utvikle omfattende kunnskap om teknologiinnovasjoner. Kandidater bør ha omfattende kunnskap om blockchain-teknologi for å kapitalisere på de ulike nye karrieremulighetene. Mange ambisiøse blockchain-fagpersoner vil bli Certified Enterprise Blockchain Architect på grunn av de eksepsjonelle utsiktene for karriereutviklingen i den aktuelle rollen..

Blockchain kan revolusjonere virksomheten slik vi kjenner den. Det er imidlertid også viktig å merke seg at blockchain ikke er en forstyrrende teknologi. Tvert imot, det er en grunnleggende teknologi og vil kreve omfattende ekspertise innen blockchain-adopsjon for å realisere sitt virkelige potensial. Selv om mange fagpersoner ønsker å bli sertifiserte blockchain-arkitekter, er det mindre sannsynlig at de finner riktig veiledning for det samme.

Registrer deg nå: Certified Enterprise Blockchain Architect-sertifisering

Følgende diskusjon hjelper deg med å finne ut etterspørselen etter blockchain-arkitekter i det eksisterende arbeidsmarkedet og detaljene i Certified Enterprise Blockchain Architect-sertifisering av 101 Blockchains. Viktigst, aspirerende kandidater kan også bruke følgende diskusjon for å finne ut de beste metodene for å sikre at de med hell får CEBA-sertifisering.

Etterspørsel etter Blockchain Architect Jobs

En av de viktigste aspektene for oppmerksomheten din før du dykker inn i kravene for å bli Certified Enterprise Blockchain Architect, er vurderingen av etterspørselen etter blockchain-jobber. Det er rimelig for enhver nybegynner innen IT eller en eksisterende profesjonell å lure på om det er mulig å velge blockchain som et karrierealternativ.

Det er imidlertid ingen grunn til å bekymre seg ettersom blockchain fortsetter å utvikle seg som en av de mest etterspurte ferdighetene kontinuerlig. I følge LinkedIn Job Report for 2020 er rollen som blockchain-utvikler den øverste nye jobben i 2020. Rekrutteringsselskapet Hired presenterte en rapport i februar 2019 som viste en radikal 517% økning i verdensomspennende etterspørsel etter blockchain-ingeniører årlig.

Videre viste rapporten fra Hired også at blockchain engineer var en av de mest betalte programvareingeniørjobbene. Den globale statistikken om lønnen til blockchain-ingeniører indikerte variasjoner fra $ 150.000 til $ 175.000 årlig i gjennomsnitt. Kravet om å få CEBA-sertifisering er i stor grad validert på grunnlag av potensielt økende etterspørsel etter blockchain arkitektjobber.

Ønsker å bli profesjonell i Blockchain? Sjekk ut de beste tipsene for å starte en Blockchain-karriere av ekspertene.

Gjennomsnittlig årslønn for blockchain tekniske arkitekter er nesten $ 90.000 for nybegynnere. Den gjennomsnittlige årslønnen for en erfaren blockchain-arkitekt kan variere opp til $ 250.000, ifølge Gartner Survey 2019. Samtidig er det også viktig for kandidater å lete etter forskjellige selskaper som ansetter blockchain-fagpersoner.

Profesjonelle konsulentfirmaer EY, Deloitte, PWC og KPMG er blant de beste alternativene for å legge ut blockchain-stillingsannonser. Selv toppbedrifter som IBM, Amazon og Microsoft vender seg også mot blockchain-trenden for å øke forretningsverdien. Nå kan ethvert individ forstå muligheten for å bli Certified Enterprise Blockchain Architect.

Så hvor skal du begynne å etablere en karriere som en sertifisert enterprise blockchain-arkitekt? Det mest levedyktige svaret på dette spørsmålet peker direkte mot 101 Blockchains. La oss finne ut hvordan 101 Blockchains gir et konkurransefortrinn for karrieremulighetene til en ambisiøs blockchain-arkitekt.

Hvorfor skal jeg velge 101 blokkjeder?


101 Blockchains er en ny, men formidabel omtale i domenet for blockchain-opplæring og -utdanning. Kompetansen til teamet som ligger til grunn for 101 Blockchains er en av de fremste styrkene som kan støtte studenter. Kandidater kan bli Certified Enterprise Blockchain Architect ved hjelp av CEBA-sertifisering av 101 Blockchains. Hvordan? Vi vil dykke ned i detaljene i CEBA-sertifiseringen kort tid etter å ha funnet ut omfanget av troverdigheten til 101 Blockchains.

101 Blockchains er avhengig av tre viktige prinsipper for kvaliteten på sertifiseringene. De tre prinsippene er tillit, strategi og praktisk erfaring. 101 Blockchains forsikrer tillit til alle sine læringsressurser gjennom støtte fra bransjeeksperter og blockchain-fagpersoner. Hver treningsressurs og sertifisering av 101 Blockchains er skreddersydd med et strategisk perspektiv på blockchain-industrien.

Viktigst, fokuset på praktiske aspekter av blockchain-utdanning og opplæring av 101 Blockchains er et formidabelt løft for den profesjonelle fortreffeligheten til 101 Blockchains-sertifiserte kandidater. Med den formidable assistansen i opplæring og kvalitet på blockchain-utdanning på 101 Blockchains, kan fagpersoner sikre et sterkt fundament for sin blockchain-karriere på lang sikt.

Start nå med Free Blockchain Fundamental Course!

Hvordan bli sertifisert Enterprise Blockchain Architect (CEBA)

enterprise blockchain arkitekt sertifisering

101 Blockchains tilbyr Certified Enterprise Blockchain Architect-sertifisering sammen med to andre rollebaserte blockchain-sertifiseringer. Kandidater kan bli sertifisert blockchain-ekspert med CEBA-sertifisering ved å bevise deres evner for å takle det faglige ansvaret i rollen som en enterprise blockchain-arkitekt..

CEBA-sertifiseringen av 101 Blockchains er designet spesielt for å hjelpe ambisiøse fagfolk med å lære om de essensielle ferdighetene som kreves for stillingen til en blockchain-arkitekt. CEBA-sertifiseringen hjelper også med å forbedre ferdigheter, kunnskap og evner for blockchain-ingeniører og utøvere.

CEBA-sertifiseringen dykker dypt inn i fundamentene til blockchain, som komponenter, relatert terminologi, løsningssalg, verdiskaping og blockchain-arkitektur. Viktigst av alt, kandidater har forsikring om å få CEBA-sertifisering med dekning av interaktive øvelser, demoer og tavleillustrasjoner.

Samtidig gir anlegget med omfattende innsikt angående blockchain-teknologi et troverdig løft til de profesjonelle evnene til ambisiøse blockchain-arkitekter. CEBA-sertifiseringen fokuserer også på å forstå effekten av blockchain på å revolusjonere perspektivet til bedrifter og myndigheter for å oppnå bedre effektivitet i blockchain-adopsjon..

Interessant, kandidater trenger ikke å bekymre seg for å forberede seg på CEBA-sertifisering, ettersom 101 Blockchains tilbyr et kurs for det samme. Det selvstendige kurset på 101 Blockchains strekker seg over 5 uker med 3-4 studietimer tildelt hver uke. Kandidater kan utnytte 101 Blockchains CEBA sertifiseringskurs for fordelene med fleksibel læring.

Hvis du er nybegynner, bør du starte karrieren din med denne Blockchain for Beginners-guiden.

Målgruppe for CEBA-sertifisering

En av de viktigste aspektene å forstå hvis du vil bli Certified Enterprise Blockchain Architect, er målgruppen for eksamen. Blockchain-arkitektrollen er en lukrativ og tiltalende rolle for nesten alle IT-profesjonelle. Kandidater må imidlertid sjekke de forskjellige blockchain-baserte rollene de kan forfølge med CEBA-sertifiseringen.

Blockchain-teknologier har mer betydning enn noensinne når de enkelt beveger seg fra beviset på konseptet til produksjonsstadiene. Så selv om CEBA-sertifisering er egnet for rollen som blockchain-arkitekt, kan kandidater utforske karrieremuligheter i mange andre roller. Her er en oversikt over den ideelle målgruppen for sertifisering av Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA),

 1. Blockchain teknologiorienterte ingeniører
 2. IT-administratorer
 3. Blockchain-løsningsutviklere
 4. Informasjonssjef
 5. Ingeniører for Blockchain-løsninger
 6. Blokkjedeorientert kundevendt profesjonell
 7. Cloud arkitekter
 8. IT-salgsledere
 9. Ingeniører innen salg av blockchain-teknologi
 10. Blockchain teknologiledere

Mål med CEBA-sertifiseringen

Nå er det viktig for alle kandidater som ønsker å bli Certified Enterprise Blockchain Architect for å finne ut sertifiseringsmålene. Målet med CEBA-sertifiseringen er som følger,

 1. Utvikling av en omfattende forståelse av avanserte konsepter innen blockchain-arkitektur og utvikling
 2. Forbedre kunnskapen til kandidater angående forskjellige blockchain-brukstilfeller og tilnærminger for valg av ideelle blockchain-system for forskjellige kundebehov
 3. Validering for kunnskap om kvalifiserte kandidater for profesjonell virksomhet blockchain arkitektansvar gjennom en bransjeledende blockchain arkitektur sertifisering

Moduler som dekkes av CEBA-sertifiseringen

Derfor kan en ambisiøs kandidat legge merke til potensialet i CEBA-sertifiseringen for å etablere sin karriere som en blockchain-arkitekt. Suksessen til en kandidat avhenger av deres forståelse av emnene dekket i sertifiseringen. Med et omfattende inntrykk av alle modulene og emnene som dekkes i CEBA-sertifisering, kan kandidatene lage ideelle forberedelsesstrategier.

Viktigst av alt, kandidater vil bli kjent med de ulike emnene de må forberede seg på for å sikre suksess. Bevisstheten om moduler i CEBA-sertifiseringen kan gi lovende fordeler for å bli Certified Enterprise Blockchain Architect uten problemer. Her er oversikten over de forskjellige domenene eller modulene i 101 Blockchains CEBA-sertifisering og emnene som dekkes av dem.

 • Grunnleggende om Blockchain

Det første domenet eller modulen i CEBA-sertifiseringen fokuserer primært på ulike grunnleggende aspekter av blockchain-teknologi. Modulen etablerer kunnskapsgrunnlaget for kandidater i grunnleggende så vel som avanserte konsepter innen blockchain-teknologi. Kandidater må dekke viktige punkter relatert til følgende områder i den første modulen med CEBA-sertifisering.

 1. Definisjon av blockchain
 2. Forskjellen mellom blockchain, cryptocurrency og tokens
 3. Nøkkelkomponenter i blockchain-teknologi
 4. Det bysantinske generalproblemet
 5. Grunnleggende om konsensusmekanismer
 6. Metoder for å skrive blokker til en blockchain
 7. Definisjon og praktiske anvendelser av hashing
 8. Krav til blockchain mining
 9. Grunnleggende om smarte kontrakter
 10. Segwits & gafler
 11. Varianter av blockchain og use cases
 • Enterprise Blockchains

Den andre modulen i CEBA-sertifiseringen spiller en avgjørende rolle for å støtte ambisjonene til kandidater om å bli Certified Enterprise Blockchain Architect. Denne modulen dykker dypere inn i de forskjellige implikasjonene knyttet til virksomhetsnivå vedtakelse av blockchain-teknologi. Kandidater vil finne komplekse emner knyttet til enterprise blockchain-arkitektur i denne modulen. De viktige områdene kandidater må bevise sine ferdigheter, kunnskaper og evner for å mestre denne modulen inkluderer følgende,

 1. Definisjon av enterprise blockchain
 2. Verdiskaping i enterprise blockchain
 3. Kostnadsmodelleringsaspekter av bedriftsblokkeringer
 4. Kostnadshensyn relatert til blockchains
 5. Ytelse av bedriftsblokkjeder når det gjelder transaksjoner per sekund
 6. Grunnleggende om enterprise blockchain-arkitektur
 7. Generelle brukssaker i bedriftsblokkeringer
 8. Løsninger som selger for bedriftsblokkeringer
 9. Teknologiske hensyn for blockchain-løsninger for bedrifter
 10. Grunnleggende om Blockchain as a Service eller BaaS-modell og praktiske eksempler
 11. Grunnleggende om utviklingen av blockchain-selskaper
 12. Sikkerhetsproblemer for blockchain-løsninger for bedrifter
 • Oversikt over Ethereum

Denne modulen med CEBA-sertifisering styrker den praktiske ekspertisen til studenter for å bli Certified Enterprise Blockchain Architect. Det slående høydepunktet i denne sertifiseringen fokuserer på Ethereum, en av de mest brukte plattformene for blockchain-arkitektur og utvikling. Kandidater må bevise sine ferdigheter, evner og kunnskap i de følgende kapitlene i denne modulens CEBA-sertifisering.

 1. Oversikt over grunnleggende Ethereum
 2. Konsepter for utvikling av Ethereum
 3. Praktisk demonstrasjon av bruken av Ethereum Etherscan
 4. Praktisk forståelse av Ethereum-distribusjon
 5. Praktiske implikasjoner av Metamask
 6. Praktisk innsikt i tokenplattformens brukstilfelle av Ethereum
 • Oversikt over Hyperledger Fabric

Den fjerde modulen i Certified Enterprise Blockchain Architect eller CEBA-sertifisering, trekker også oppmerksomheten mot en annen viktig komponent for blockchain-arkitektur. Kandidater bør bevise sine ferdigheter, kunnskaper og evner i de følgende kapitlene for å bli Certified Enterprise Blockchain Architect.

 1. Oversikt over Hyperledger-prosjektet
 2. Grunnleggende om Hyperledger Fabric
 3. Bruk saker relatert til Hyperledger Fabric
 4. Praktiske demonstrasjoner for Hyperledger Fabric-distribusjon på AWS
 5. Innsikt i utvikling av Hyperledger Fabric
 6. Praktisk forståelse av Hyperledger Fabric brukstilfeller innen logistikk
 • Oversikt over R3 Corda

Den siste modulen i CEBA-sertifiseringen hjelper deg med å bli sertifisert blockchainekspert i arkitektroller med allsidige praktiske ferdigheter. Kandidater må dekke de følgende kapitlene i denne modulen for å sikre bedre sjanser for å kvalifisere CEBA-sertifiseringen.

 1. Oversikt over det grunnleggende om R3 Corda
 2. Bruk saker av Corda
 3. Praktisk forståelse av økonomiske brukssaker til Corda
 4. Corda utvikling
 5. Praktisk kunnskap om implementeringen av CordaBench

Fordelene med 101 Blockchains for å bli Certified Enterprise Blockchain Architect er også tydelige i støtten til sertifisering. 101 Blockchains tilbyr troverdig støtte for kandidater til å forstå sertifiseringsprosessen. Interessant, 101 Blockchains tilbyr også troverdig innsikt om potensielle blockchain-roller du kan forfølge med CEBA-sertifiseringen. Videre kan kandidater også oppnå omfattende rapporter ved å vurdere prestasjonene i CEBA-opplæringen før avsluttende eksamen.

Sertifisering gir validering av dine ferdigheter og tar Blockchain-karrieren til neste nivå. Så få din Blockchain-ekspertsertifisering og ta Blockchain-karrieren fremover.

Anbefalte fremgangsmåter for vellykket forberedelse av CEBA-sertifisering

Så du kan legge merke til at 101 Blockchains ikke bare tilbyr Certified Enterprise Blockchain Architect-sertifisering, men også formidabel støtte for å kvalifisere sertifiseringen. Derfor kan enhver ambisiøs blockchain-arkitekt oppdage eksplisitte muligheter for å kvalifisere CEBA-sertifiseringen enkelt. På den annen side bør kandidater også stille spørsmålet – ‘er det så enkelt?’ Før de forestiller seg fordelene med sertifisering.

Selv om 101 Blockchains tilbyr omfattende støtte for å kvalifisere CEBA-sertifiseringen for å bli Certified Enterprise Blockchain Architect, er det viktig å finne den ideelle strategien for å forberede seg effektivt til eksamen. Hva kan være det beste svaret på dine CEBA-sertifiseringsforberedelser? La oss se på anbefalte tips fra kvalifiserte fagfolk og bransjeeksperter for CEBA-sertifisering.

 • Begynn med det grunnleggende

En av de fremste anbefalingene for forberedelse til å bli Certified Enterprise Blockchain Architect behandler grunnleggende. Pensum for CEBA-sertifisering har en enkel struktur og organisering. Kandidater må imidlertid vite at det er mange emner i modulene for CEBA-sertifisering. Uten en klar bevissthet om eksamensemnene er det lettere for kandidater å fravike forberedelsene.

Videre kan usikkerhet om temaene du må møte i CEBA-sertifiseringen hemme tilliten til forberedelsene. Start derfor det første trinnet i forberedelsene til CEBA-sertifisering med en detaljert vurdering av sertifiseringseksamenens emner. Oversikten over alle eksamensemner spiller også en avgjørende rolle i å navigere i forskjellige studieveiledninger for å finne pålitelige ressurser.

 • Velg den troverdige treningsplattformen

Det neste trinnet i forberedelsen din til å bli Certified Enterprise Blockchain Architect refererer til å velge troverdige treningsplattformer. Hva kan være bedre enn 101 Blockchains i dette tilfellet? Treningskurset med 101 Blockchains for CEBA-sertifisering gir grundig opplæringsmateriell og praktisk innsikt.

Som et resultat forbereder opplæringen ikke bare kandidater for teoretiske spørsmål, men også de praktiske spørsmålene i eksamen. Viktigst av alt, praktiske demonstrasjoner spiller også en avgjørende rolle for å forberede kandidater for profesjonelle blockchain-arkitektroller. 101 Blockchains gir også nyttig veiledning for kandidater til å nærme seg sertifiseringsprosessen.

 • Hold deg tro mot dine forberedelsesmål

Forberedelsen av kandidater til CEBA-sertifisering er bare like god som ansvarsskyldigheten til kandidater for deres forberedelse. Mange kandidater starter ofte forberedelsene sine på en positiv tone for bare å ende opp med å svinge seg bort fra det på grunn av andre forpliktelser. I dette tilfellet kan en milepælbasert forberedelsesplan ledsaget av en studiepartner eller noen som holder deg ansvarlig for forberedelsene dine gjøre underverker. Be dine venner og familiemedlemmer støtte deg i reisen for å bli Certified Enterprise Blockchain Architect. Med støtte fra en partner i forberedelsesreisen din, kan du enkelt nå studiemålene dine.

 • Tjen praktisk erfaring

Et annet viktig aspekt som kandidater ofte undergraver i forberedelsene til CEBA-sertifisering, er en praktisk erfaring. Å klemme opp de teoretiske begrepene blockchain-arkitektur og utvikling kan bare få deg så langt i forberedelsene dine. Mangelen på praktisk erfaring i forskjellige blockchain-teknologi og arkitekturkonsepter kan være skadelig for din generelle ytelse i eksamen.

Så få mest mulig ut av hver mulighet til å utvikle din praktiske erfaring innen blockchain-teknologi og verktøy. 101 Blockchains gir flere praktiske demonstrasjoner, interaktive øvelser og brukstilfeller for å forbedre praktisk erfaring. Prøv konseptene du lærer under forberedelsene dine til CEBA-sertifisering i virkelige prosjekter. Begynn i det små med praktiske eksperimenter og oppdag en lovende forbedring av dine praktiske ferdigheter.

Avsluttende ord

På et avslutningsnotat kan du merke at det er lett å bli Certified Enterprise Blockchain Architect med 101 Blockchains. Kandidater bør imidlertid også forstå at reisen til CEBA-sertifisering vil by på formidable utfordringer. Hver kandidat bør ta disse utfordringene og forstå hvordan de kan bidra til sine faglige ferdigheter.

Enterprise blockchain-arkitekter kan dra nytte av et bredt spekter av utvidede karrieremuligheter i blockchain-økosystemet med den globalt anerkjente CEBA-sertifiseringen. Samtidig kan kandidater også utnytte sin CEBA-sertifisering for å få et fremtredende rykte i profesjonelle miljøer. På sikt kan CEBA-sertifisering motivere kandidater kontinuerlig til å oppdatere sine ferdigheter og kunnskaper som blockchain-arkitekter. Begynn å forberede deg nå for en vellykket blockchain-karriere!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map