Hvordan bli sertifisert Blockchain Security Expert (CBSE)?

Ønsker å bli en Blockchain Security-ekspert? Her er den omfattende veiledningen om hvordan du blir Certified Blockchain Security Expert (CBSE)

Blockchain – enten det er en fremtidens teknologi eller bare en annen kjepphest, har overgått de første tvilbarrierer. Det har transformert de konvensjonelle forestillingene og tilnærmingene til informasjonsdeling på tvers av bedrifter i intern og ekstern sammenheng. Bedrifter innser viktigheten av blockchain for å opprettholde og forbedre forretningsverdien på sikt. En av de formidable aspektene av blockchain-teknologi som driver dens adopsjon i stor skala er sikkerhet.

Blockchain har dukket opp som en lovende intervensjon for å forbedre kvaliteten på garantier for interne og eksterne transaksjoner og kommunikasjon fra en bedrift. Derfor møter bedrifter behovet for dyktige fagfolk i blockchain-sikkerhet for å styrke blockchain-løsninger og infrastruktur. Hvis du vil bli Certified Blockchain Security Expert, kan CBSE-sertifiseringen av 101 Blockchains være det ideelle alternativet du har sett etter. Følgende diskusjon hjelper deg med å forstå etterspørselen etter blockchain-ferdigheter i det eksisterende arbeidsmarkedet.

Registrer deg nå: Certified Blockchain Security Expert Certification

Videre kan du utforske detaljene om Certified Blockchain Security Expert-sertifisering som tilbys av 101 Blockchains, for eksempel målene og målgruppen til eksamen. I tillegg kan kandidater få en detaljert oversikt over de ulike modulene og emnene som kreves for å kvalifisere 101 Blockchains CBSE-sertifisering. Det mest slående høydepunktet i denne diskusjonen vil imidlertid være de anbefalte tipsene for å få CBSE-sertifisering uten problemer.

Etterspørsel etter Blockchain Security Jobs

Før du diskuterer hvordan du kan bli en Certified Blockchain Security Expert, er det viktig å kjenne etterspørselen etter blockchain. Den åpenbare etterspørselen etter fagpersoner i sikkerhet, spesielt innen cybersikkerhet, gir et troverdig potensial for å forfølge forskjellige sikkerhetsbaserte jobbroller. Sikkerhetsingeniørrollen er også en av de mest etterspurte jobbrollene med en lukrativ lønnspakke på nivå med blockchain-utviklerne..

Så hvorfor skal du forfølge en karriere innen blockchain-sikkerhet? Blockchain er ikke en forstyrrende teknologi, men det er vanskelig å observere de eksplisitte implementeringene av blockchain i forskjellige sektorer for tiden. Derfor må blockchain-løsninger for bedrifter følge de obligatoriske imperativene for å starte fra bunnen av før de utvikler seg til fullverdige infrastrukturer.

Ifølge en rapport fra Hired, varierer den gjennomsnittlige årslønnen for programvareutviklere med blockchain-ekspertise opp til $ 157.000. Rapporten indikerer også gjennomsnittlig årslønn for sikkerhetsingeniører på nesten $ 156 000 i USA. Derfor kan blockchain-utviklere med sikkerhetskompetanse fungere som lovende eiendeler for ulike virksomheter.

Flytningen i blockchain-sikkerhet baner en gunstig vei for kandidater til å bli sertifisert blockchain-ekspert med allsidige ferdigheter innen utvikling og sikkerhet. Med anerkjennelsen av blockchain som en av de ledende ferdigheter i etterspørsel i 2020 og økende etterspørsel etter blockchain-ingeniører som en av de nye jobbrollene i 2021, er det uunngåelig å validere etterspørselen etter blockchain-sikkerhetsjobberoller.

Ønsker å bli profesjonell i Blockchain? Sjekk ut de beste tipsene for å starte en Blockchain-karriere av ekspertene.

Grunner til å velge 101 Blockchains

Det er rimelig at en kandidat som ønsker å bli Certified Blockchain Security Expert, lurer på den ideelle sertifiseringen som kan hjelpe dem. 101 Blockchains er det første navnet som dukker opp i dette tilfellet, spesielt med sin rollebaserte Certified Blockchain Security Expert-sertifisering. Derfor trenger ikke ambisiøse blockchain-sikkerhetsfagfolk å bekymre seg for å finne instrumentet for å bevise sin blockchain-sikkerhetskompetanse.


Den neste tvilen i tankene dine kan sannsynligvis tilbøyelig til troverdigheten til 101 Blockchains. Du kan finne svaret på tvilen din om 101 Blockchains gjennom en oversikt over de forskjellige materialene de gir for å fremme utdanning og forskning på blockchain-teknologi. 101 Blockchains følger også tre dominerende temaer i alle sertifiseringer og tilhørende opplæringskurs.

101 Blockchains sørger for pålitelig utdanning og opplæring for blockchain-sertifiseringer og opplæringskurs. Teamet av bransjeeksperter og teknologiledere bak opplæringskursene og blockchain-sertifiseringer av 101 Blockchains gir ’tillits’ -elementet for alle kandidater. Det neste avgjørende aspektet som fremmer troverdigheten til 101 Blockchains, er den strategiske tilnærmingen til studiematerialet for blockchain-sertifiseringer.

Blockchain-sertifiseringene på 101 Blockchains fokuserer på å dekke grunnleggende til avanserte konsepter som kreves for hver blockchain-baserte jobbrolle. Som et resultat kan ambisiøse blockchain-fagpersoner få spesialisering i riktig sett med ferdigheter for å fremme karriereveksten innen blockchain. Det siste og det mest dominerende aspektet i sertifiserings- og opplæringsmateriellet på 101 Blockchains er praktisk.

Kandidater kan stole på 101 Blockchains for å utvikle sin kompetanse for profesjonelle blockchain-sikkerhetsroller. Bruk av praktiske demonstrasjoner og interaktive, praktiske øvelser levert av 101 Blockchains kan etablere et sterkt fundament for karrieren til kandidater. Derfor kan du merke deg hvordan 101 Blockchains er det beste alternativet for å bli sertifisert blockchain-ekspert på sikkerhetsdomenet. Så, la oss ta en titt på 101 Blockchains-sertifiseringen som kan hjelpe deg med å bli en sertifisert blockchain-sikkerhetsekspert.

Start nå med Free Blockchain Fundamental Course!

Bli sertifisert Blockchain Security Expert (CBSE)

enterprise blockchain sikkerhet ekspertsertifisering

Certified Blockchain Security Expert eller CBSE-sertifisering av 101 Blockchains er en av de tre bemerkelsesverdige blockchain-rollebaserte sertifiseringene på plattformen. Sertifiseringen er ikke utelukkende designet for å bli Certified Blockchain Security Expert og gir en formidabel forbedring av ferdigheter i de teoretiske og praktiske aspektene av blockchain-sikkerhet..

Sertifiseringen understreker omfattende dekning av truslene for hvert lag i blockchain-økosystemet. Videre fokuserer den også tilstrekkelig på praktiske eksempler og studier av forskjellige brukssaker for å gi en bedre forståelse av alle trusler for blockchain-sikkerhet. Kandidater som kvalifiserer for CBSE-sertifisering kan også vise flytende bruk av de nødvendige verktøyene for å vurdere blockchain-systemsikkerhet.

Den økende adopsjonen av blockchain-sikkerhet i bedriftsbruk har vendt oppmerksomheten mot sårbarheter av verdifulle data og funksjoner på blockchain-systemer. CBSE-sertifiseringen gir et formidabelt grunnlag for aspirerende blockchain-fagpersoner for å integrere blockchain-sikkerhet i forskjellige prosesser.

Kandidater med CBSE-sertifisering kan sikre effektiv integrering av sikkerhet i forskjellige stadier som forretningsplanlegging, programvareutvikling og arkitektonisk design. CBSE-sertifiseringen gir også effektiv innsikt i å forbedre sikkerheten, driftseffektiviteten og påliteligheten til blockchain-teknologiløsninger. CBSE-sertifiseringen hjelper deg ikke bare med å bli Certified Blockchain Security Expert, men bygger også en sterk forståelse av blockchain-sikkerhetstrusler og hensyn til blockchain-sikkerhetsdesign..

Som et resultat kan kandidater også forbedre sine evner for å ta ideelle beslutninger om valg, design og implementering av blockchain-løsninger. Interessant, 101 Blockchains tilbyr et fleksibelt sertifiseringskurs for CBSE-sertifisering som spenner over 4 uker. Det fleksible opplæringskurset vil omfatte rundt tre til fire timer læring hver uke for å gjøre det lettere for kandidatene.

Hvis du er nybegynner, bør du starte karrieren din med denne Blockchain for Beginners-guiden.

Målgruppe for CBSE-sertifisering

Den neste kritiske bekymringen for enhver kandidat som ønsker å få CBSE-sertifisering, er det ideelle publikummet for sertifiseringseksamen. Inntrykket av målgruppen for CBSE-sertifiseringseksamen hjelper til med å identifisere de forskjellige karriererollene de kan forfølge. Her er en oversikt over de forskjellige rollene som en Certified Blockchain Security Expert kan bygge sin karriere på.

 1. Blockchain-løsningsarkitekter
 2. Ingeniører for Blockchain-teknologi
 3. Blockchain skyarkitekter
 4. Informasjonssjef
 5. IT-ledere
 6. Blockchain-løsningsutviklere
 7. Blockchain-løsningsanalytikere og innovasjonsledere
 8. Senior beslutningstakere innen blockchain-teknologi

CBSE-sertifiseringseksamensmål

Kandidater som ønsker å bli Certified Blockchain Security Expert, bør også forstå eksamensmålene nøye. Kunnskapen om CBSE-sertifiseringseksamensmål kan hjelpe deg med å formulere et inntrykk av sertifiseringens effektivitet. Her er en oversikt over eksamensmålene med Certified Blockchain Security Expert-sertifisering,

 1. Grundig forståelse av truslene mot blockchain-sikkerhet
 2. Utvikling av ferdigheter for gjennomføring av trusselmodellering & sårbarhetsvurderinger
 3. Design og utvikling av blockchain-systemer & distribuerte applikasjoner med pålitelige sikkerhetsnivåer

Moduler og emner i CBSE-sertifiseringseksamen

Den mest avgjørende pekeren for alle kandidater som ønsker å bli Certified Blockchain Security Expert for å styrke forberedelsene, er det detaljerte inntrykket av alle eksamensmoduler og emner. Kunnskapen om CBSE sertifiseringseksamen moduler og emner kan gi tillit for kandidater som de vet hvilke emner de skal studere for sertifisering eksamen. Viktigst av alt, kunnskapen om eksamensemner kan hjelpe deg å vite hvordan CBSE-sertifiseringen kan fremme karriereveksten din som en blockchain-sikkerhetsprofessor. Her er en oversikt over modulene i CBSE-sertifisering av 101 Blockchains og kapitlene i hver modul.

 • Introduksjon til Blockchain

Viktigheten av en grunnleggende forståelse av blockchain-teknologi er viktig for å spesialisere seg i blockchain-sikkerhet. Kandidater må dekke følgende kapitler i denne modulen for å kvalifisere CBSE-sertifiseringen.

 1. Grunnleggende om blockchain
 2. Blockchain struktur
 3. Blokker i blockchain
 4. Konseptet med kjeder sett i blockchain
 • Blockchain Threat Modelling

Betydningen av trusselmodellering er viktig for klassifisering og forståelse av trusler i cybersikkerhet. Kandidater kan bruke denne modulen for å forstå utviklingen av en trusselmodell, egnet for blockchain sikkerhetstrusler. Kandidater må bevise sine ferdigheter, kunnskaper og evner i de følgende kapitlene i denne modulen for å bli Certified Blockchain Security Expert.

 1. Fordeler med trusselmodellering i cybersikkerhet
 2. Flerlags økosystem av blockchain
 3. Grunnleggende i STRIDE-rammeverket for trusselmodellering
 4. Utvikling av en blockchain trusselmodell
 • Grunnleggende om Blockchain-kryptografi

Kandidater som ønsker å få CBSE-sertifisering, bør også forbedre forståelsen av hvordan kryptografiske algoritmer fungerer. Denne modulen fokuserer på å arbeide med kryptografiske algoritmer sammen med å etablere pålitelige sikkerhetsforutsetninger for å forstå sikkerhetsprededanser i blockchain-økosystemer. Kandidater må bevise sine ferdigheter, kunnskaper og evner i de følgende kapitlene i denne modulen for å kunne kvalifisere CBSE-sertifisering.,

 1. Grunnleggende om blockchain-kryptografi
 2. Introduksjon for kryptering med offentlig nøkkel
 3. Kryptografi med offentlig nøkkel som relatert til blockchain-teknologi
 4. Sikkerhetshensyn for kryptografi med offentlig nøkkel
 5. Introduksjon for hash-funksjoner
 6. Blockchain hash-funksjoner
 7. Sikkerhetshensyn i hashfunksjoner
 • Consensus Algorithm Security

Denne modulen av CBSE-sertifiseringen har også en viktig rolle i å hjelpe deg med å bli Certified Blockchain Security Expert. Konsensusalgoritmer er avgjørende for vedlikehold av delte, desentraliserte og distribuerte reskontroer på digitale plattformer. Kompetansen innen konsensusalgoritmer og deres sårbarheter kan øke dine profesjonelle evner betraktelig. Kandidater må dekke ferdighetene og kunnskapene i de følgende kapitlene i denne modulen for CBSE-sertifisering,

 1. Grunnleggende om blockchain-konsensusalgoritmer
 2. Grunnleggende om bevis på arbeid
 3. Angrep på bevis på arbeid
 4. Grunnleggende om bevis på stav
 5. Angrep på bevis på stav
 • Sikkerhet for Blockchain Node og Network

Den femte modulen med CBSE-sertifisering gir fokusert vekt på avgrensninger mellom virkelige og teoretiske sikkerhetspredisenser for blockchain-systemer. Implementeringen av blockchain-miljøer på nettverk og datamaskiner introduserer nye sikkerhetsproblemer og angrepsvektorer. Derfor må kandidater bevise sine ferdigheter, kunnskaper og evner i de følgende kapitlene for denne modulen,

 1. Blockchain implementeringer
 2. Angrep på blockchain-noder
 3. Angrep på blockchain-nettverk
 • Sikkerhet for smarte kontrakter

Smarte kontrakter er et av de viktigste kravene for å utvikle blockchain-baserte programmer. Kandidater må spesialisere seg i forståelsen av generelle sårbarheter som er tydelige når det gjelder smarte kontrakter. Du må dekke følgende kapitler i denne modulen for å bevise dine ferdigheter og kunnskap for å bli Certified Blockchain Security Expert.

 1. Smart kontraktssikkerhetsinnføring
 2. Vanlige programmeringsproblemer
 3. Blokkjedeorienterte sårbarheter
 4. Plattformbaserte sårbarheter
 • Blockchain Systems Testing

Denne modulen av CBSE-sertifiseringen fokuserer på viktige hensyn for effektiv evaluering av blockchain-systemer. Kandidater ville finne virkelige casestudier for å identifisere innvirkningen av ulike faktorer på hacking av en blockchain-plattform. Kandidater må bevise sine ferdigheter, kunnskaper og evner i følgende områder for denne modulen,

 1. Grunnleggende om blockchain-testing
 2. Arkitektoniske hensyn
 3. Designhensyn
 4. Feil i blockchain-implementering
 • Enterprise Blockchain Security

Den siste modulen i CBSE-sertifiseringen for å bli Certified Blockchain Security Expert fokuserer på å introdusere forskjellige enterprise blockchain-plattformer som Hyperledger og Corda. Denne modulen er viktig i rollen som å fremme blockchain-sikkerhetsfunksjoner på bedriftsnivå for kandidater.

Du må håndtere kravene til en grundig forståelse av enterprise blockchain-plattformer og deres design. Også kandidater må reflektere over viktige funksjoner i disse blockchain-plattformene for bedrifter som kan ha potensiell innflytelse på blockchain-sikkerheten. Kandidater skal kunne bevise sin kompetanse i de følgende kapitlene i denne modulen for CBSE-sertifisering,

 1. Introduksjon til blockchain-plattformer for bedrifter
 2. Corda grunnleggende
 3. Sikkerhetshensyn knyttet til Corda
 4. Grunnleggende om hyperledger
 5. Sikkerhetshensyn knyttet til Hyperledger

Bortsett fra den omfattende dekningen av grunnleggende til avanserte konsepter om blockchain-sikkerhet, gir Certified Blockchain Security Expert-sertifisering av 101 Blockchains mange andre fordeler. Først og fremst får du et opplæringskurs som er lett tilgjengelig for å hjelpe deg med å forberede deg effektivt for CBSE-sertifisering.

Deretter gir CBSE-sertifiseringskurset også flere læringsressurser og opplæringsmateriell for å støtte forberedelsene dine. Kandidater kan også benytte seg av ukentlige regnearkrapporter for deres treningsfremdrift og personlig veiledning via e-post. Videre gir 101 Blockchains også tilstrekkelig støtte når det gjelder karriereveiledning for å gjøre det mulig for kandidater å identifisere de beste karriererollene de kan forfølge med CBSE-sertifisering..

Les også: Hvordan fungerer Blockchain?

Ideelle fremgangsmåter for å forberede seg på CBSE-sertifisering

Nesten alle kandidater som ønsker å bli Certified Blockchain Security Expert, kan være håp om å kvalifisere CBSE-sertifiseringen enkelt. Det er imidlertid rimelig å spørre om det er lett å kvalifisere for CBSE-sertifisering. Så kandidater bør stole på følgende beste praksis for å forberede seg effektivt for CBSE-sertifisering med større sjanser for suksess.

 • Begynn med eksamen Grunnleggende

Alle kandidater som ønsker CBSE-sertifisering, bør starte forberedelsene med en grundig vurdering av eksamensemner. Eksamenens emner hjelper deg ikke bare å vite hva du skal lære til eksamen, men utvikler også selvtilliten til å møte utfordringene i forberedelsesreisen. Kunnskapen om eksamensemner og mål og de formelle detaljene kan fremme kandidaters evner ytterligere. Viktigst av alt, kandidater som er klar over eksamensemner, kan velge de ideelle læringsressursene og studieveiledningene for forberedelsene.

 • Velg 101Blockchains for Training

Den neste kritiske pekeren for kandidater som ønsker å bli Certified Blockchain Security Expert, er å velge 101 Blockchains treningsressurser. Kandidater bør utnytte 101 Blockchains CBSE-sertifiseringskurs effektivt for å forbedre forberedelsene. 101 Blockchains opplæringsmateriell fokuserer spesifikt på eksamensmålene i CBSE-sertifisering, og gir dermed sikkerhet for bedre forberedelser. Fordelen med personlig veiledning med opplæringsressursene på 101 Blockchains tjener også konkurransedyktig verdi for forberedelse av kandidater.

 • Utvikling av forberedelsesplan

En av de mest avgjørende forberedelsesmetodene som kandidater ofte ignorerer, er å utvikle en presis forberedelsesplan. Kandidater skal ha en detaljert studieplan for å dekke alle eksamensemner og moduler i en bestemt periode. Bruk av milepæler i studieplanen kan hjelpe kandidater til å dekke alle eksamensmålene før sertifiseringseksamen. Studieplanen støtter også fleksibel forberedelse for alle kandidater ettersom de har kontroll over forberedelsesplanen.

 • Ansvar er viktig

Den siste anbefalingen for kandidater til å forberede seg effektivt på å bli Certified Blockchain Security Expert er ansvarlighet. Uansett hva som skjer, bør alle kandidater følge forberedelsesplanen for CBSE-sertifisering nøyaktig uten feil. Et familiemedlem, en venn eller enda bedre en studiepartner kan være det ideelle valget for å sørge for at du ikke avviker fra forberedelsene dine på noe tidspunkt.

Sertifisering gir validering av dine ferdigheter og tar Blockchain-karrieren til neste nivå. Så få din Blockchain-ekspertsertifisering og ta Blockchain-karrieren fremover.

Bunnlinjen

Til slutt må kandidater finne Certified Blockchain Security Expert-sertifisering av 101Blockchains lettere enn andre blockchain-sikkerhetssertifiseringer. Videre presenterer den strategiske organiseringen av emner i CBSE-sertifiseringseksamen, og den praktiske innsikten om blockchain-sikkerhet fra den virkelige verden lovende fordeler for karriereutvikling av blockchain-sikkerhetsfolk.

Hvis du vil bli Certified Blockchain Security Expert, kan 101 Blockchains være et lovende grunnlag til å begynne med. I det lange løp vil blockchain-sikkerhet være et av de obligatoriske kravene for nesten alle typer blockchain-baserte roller. Ta det første skrittet for å bli en sertifisert blockchain-ekspert med sikkerhetsferdigheter akkurat nå!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map