Hvordan bli en Blockchain-spesialist

Ønsker å bli en blockchain-spesialist for bedrifter? For å hjelpe deg, skal vi dissekere ferdighetene som er nødvendige for å etablere en god karriere som blockchain-spesialist.

Etterspørselen etter blockchain-spesialister øker nå for tiden. Hvis du prøver å bygge en blockchain-karriere, må du ha sett jobbinnlegg som ønsker blockchain-spesialister. I utgangspunktet er bare de store selskapene som IBM, Accenture, Amazon eller til og med Facebook nå på jakt etter en dyktig blockchain-spesialist.

Vi må imidlertid legge til at bare en håndfull mennesker i blockchain-nisje er kvalifisert til å bli blockchain-spesialist. Det krever enorm kompetanse for å nå potensialet for å bli en.

Så hvis du vil bli en blockchain-spesialist, må du jobbe hardt og forberede deg på reisen fremover. For å hjelpe deg med det, vil vi dekke hva slags ferdigheter bedriftene ser etter i en blockchain-spesialist.

Det vil sikkert hjelpe deg med å kartlegge dine fremtidige planer deretter og sikre deg en plass i bedriftsbedrifter.

Så la oss ikke kaste bort mer tid og fortsette med guiden!

Meld deg på nå: Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) kurs

Hvem er en Blockchain-spesialist?

I utgangspunktet er en blockchain-spesialist en person som er dyktig innen blockchain-teknologi og kan utvikle blockchain-baserte løsninger for forretningsformål. I virkeligheten kan den personen også fokusere på spesifikke blockchain-felt.

For eksempel kan han / hun fokusere på blockchain-basert produktdesign, tekniske aspekter, forretningsresultater, eller rett og slett på å gjøre det mer effektivt. Så du trenger ikke å kjenne til alle aspekter av blockchain også.

Du kan velge å være spesialist på alle slags elementer i blockchain-nisje. Men for å oppnå det må du kanskje også fokusere på andre bedriftsbaserte ferdigheter.

Uansett vil spesialistjobber i blockchain kreve at du bruker din omfattende ekspertise på emnet og hjelper selskapet å vokse. Som du allerede vet, er det ikke mange dyktige blockchain-folk der ute. Og det er derfor markedets etterspørsel er ganske høy.

Dette er grunnen til at du med riktig opplæring i blockchain-spesialister enkelt kan lande deg i en flott posisjon.


Blockchain-spesialist

Hvorfor gå for Blockchain-spesialistjobber?

Det er mange grunner til at du bør vurdere blokkeringsspesialistjobber. I virkeligheten er lønnen for denne typen stillinger ekstraordinær. Bedømt ut fra alle stillingsinnleggene fra de store selskapene, kan du forvente å få $ 70k – $ 150k hvert år. Så dette er faktisk en av de best betalte blockchain-jobbene i markedet.

Det er veldig bra, ikke sant? Basert på erfaringsnivået ditt, kan antallet også variere.

For det andre er plassen til blockchain-spesialist ikke mettet ennå. Det er ganske nytt, og det er ikke mange konkurrenter rundt å konkurrere om. Så hvis du kan imponere intervjueren din med dine ferdigheter, er det større sjanse for deg å bli ansatt.

En annen fordel med denne typen blockchain-karriere er at du får undersøkt helt ny teknologi. Hvis du en blockchain-entusiast vil fortsette en forskerkarriere, kan ingenting være bedre enn denne.

Bedrifter kommer også alltid med mange innbringende funksjoner. Faktisk vil du få tilgang til mange fasiliteter og avanserte teknologier og verktøy å bruke også.

Og det er derfor du definitivt bør prøve å lande blockchain-spesialistjobber så snart som mulig.

Uansett, la oss sjekke ut neste segment i dette hvordan du blir en spesialistguide for blockchain.

Hvilke ferdigheter foretakene vil ha hos en blockchain-spesialist?

Det er faktisk en håndfull ferdigheter du trenger å mestre for å bli ansatt i denne stillingen. I utgangspunktet ønsker bedrifter visse ferdigheter i en blockchain-spesialist som du må møte for å søke.

Vi har klart å samle en liste over ferdigheter de ønsker. Så, la oss se hvordan du kan bli en blockchain-spesialguide, og du kan starte karrieren din innen blockchain så snart som mulig.

Ha teknisk samvittighet for å definere den riktige Blockchain-løsningen

Dette er en av de viktigste ferdighetene du trenger for stillingen. I utgangspunktet ønsker bedrifter å ansette en person som kommer med teknisk samvittighet som hjelper dem med å definere de riktige parametrene for blockchain-løsningen.

I virkeligheten kan du ikke bare sette sammen alt du finner uten å vite noe om det. For eksempel, kanskje du utvikler en løsning som kan tjene som et internt nettverkssystem for et selskap.

Så hvis du bruker en offentlig blockchain for å lage plattformen, vil det ikke fungere, ikke sant? Hvis noen kan få en oppføring i et internt nettverkssystem i et selskap, ville det være et massivt sikkerhetsbrudd. Dermed må du vite nøyaktig hvilke funksjoner og parametere du skal bruke for å lage en spesifikk løsning riktig.

Ekspert i moderne programmeringsspråk

Du bør absolutt legge til dette i din blockchain-spesialistopplæring, fordi det er en av de viktigste. I ethvert scenario må du mestre alle moderne programmeringsspråk for blockchain-plattformene.

Vanligvis er det mange versjoner av blockchain, og ikke hver enkelt av dem bruker de samme programmeringsspråkene for å lage dem. Så for å holde det mer variert og for å gjøre CVen enda mer attraktiv, prøv å dekke alle de populære.

For eksempel er Java, JavaScript, Python og Solidity for det meste store språk som mange bruker for å utvikle blockchain-baserte løsninger.

Dermed er det bare rettferdig for bedriftene å ønske seg denne kvaliteten også.

Uansett trenger du ikke å mestre dem alle på en gang. Bare ta det sakte og gjør det en etter en. Du kommer helt sikkert dit på kort tid. Dessuten, jo mer erfaring du har i programmeringsspråk, jo mer lønn kan du forvente.

Kunne utvikle og designe blockchain-baserte programvaresystemer

Det er mer rettet mot blockchain-sikkerhetsspesialisten. I utgangspunktet må disse spesialistene vite alt om programvareutvikling. Det ville være best hvis du også kan mestre blockchain-basert programvareutvikling.

For eksempel er Node.js-rammeverket eller JVM for grensesnitt for programmering av programmer og tjenesteintegrasjon et must for deg. Du bør også lære å designe og konfigurere databaser for å jobbe med et blockchain-basert produkt.

I tillegg må du levere og integrere løsningen i eldre nettverk også. Selv om du kanskje ikke trenger å gjøre det, bør du vite hvordan du gjør det.

Enhetstesting regelmessig er også et av dine ansvarsoppgaver.

Kunne utvikle og teste smarte kontrakter

Som en blockchain-sikkerhetsspesialist bør du vite hvordan du utvikler eller til og med tester ut smarte kontrakter. Smarte kontrakter er eksepsjonelt nødvendige for å utvikle blockchain-produkter. I utgangspunktet er dette forretningslogikk som hjelper selskaper å signere en kontrakt digitalt og automatisere hele prosessen i et sikkert miljø.

Så ser du, det er veldig gunstig for bedrifter å ha et smart kontraktanlegg blant løsningene sine. Ikke bare det, men også forbrukerne vil ha stor nytte av disse også. Men bare å utvikle en smart kontrakt vil ikke kutte den for deg.

Du må også vite hvordan du tester dem og sørge for at de ikke har noen smutthull.

En Master i Blockchain Infrastructure Configuration and Development

En annen ferdighet du trenger for å mestre i din blockchain-spesialistopplæring, er muligheten til å utvikle og konfigurere blockchain-infrastrukturer. I virkeligheten er å mestre blockchain-infrastruktur et av de avgjørende trinnene for å bli spesialist.

Det krever enorm erfaring og kunnskap å forstå hvordan infrastrukturer fungerer og deretter begynne å implementere dem.

Hva den vil gjøre er at det vil hjelpe deg med å konsultere et team om hvordan de skal konfigurere det. I alle fall må du kanskje gjøre det selv også.

Bachelorgrad eller tilsvarende arbeidserfaring

Det beste alternativet er å gå på en bachelorgrad i det aktuelle feltet. For eksempel, prøv å få en grad i informatikk. Uten en grad fra et respektive felt, er det veldig lite verdi i CV-en din.

Men hvis du kan vise at du har tidligere erfaring (6-12 år) i denne nisje og bevise at det er verdt det, vil de akseptere unntak.

Som du kan se, til slutt vil alt komme ned på nivået av kompetanse. Så jo mer du utmerker deg på jobben din, vil sjansen for at du får plass i bedriftene fortsette å øke.

Praktisk erfaring med Blockchain-plattformer

Bedrifter ser alltid etter dyktige personer som har tidligere praktisk erfaring med blockchain-plattformer. Så bare å lese om det vil ikke hjelpe deg å få denne ferdigheten. Du må lære å jobbe med blockchain-plattformer og vite nøyaktig hvordan de fungerer.

For eksempel er erfaring i Enterprise Ethereum, Hyperledger Fabric, R3 Corda, DAML og så videre ekstremt viktig. I virkeligheten er disse plattformene best egnet for forretningsbruk.

Så du må vite nøyaktig hva de er og hvordan du bruker dem. Du kan forvente en høy blockchain spesialistlønn hvis du har tidligere erfaring med dem.

Den beste måten å lære om disse er å lese whitepapers først og deretter begynne å utforske disse selv. Du kan også delta i et blockchain-sertifiseringskurs for å forstå disse plattformene bedre.

Start nå med Free Blockchain Fundamental Course!

En mester i Blockchain-noder

Å mestre blockchain-noder er en vanskelig oppgave. Praktisk sett er noder i sentrum for hele funksjonaliteten til blockchain-teknologi. Uten å vite hvordan de fungerer eller hva slags egenskaper du vil at de skal ha, vil en blockchain-plattform ende opp med å mislykkes.

Hvis du allerede vet om andre blockchain-plattformer, vil du se at nodene i alle tilfeller spiller forskjellige roller basert på plattformen. Dermed må du lære å konfigurere nodene og gjøre dem også feilfrie.

Administrasjon av nøkler er et annet aspekt av nodene. Hver node kan generere nøkkelpar, og du må også vedlikeholde den funksjonen. Bare en liten feil i konfigurasjonen kan ende opp med å ta ned hele selskapet.

Erfarne med Blockchain datastrukturer

Deretter kommer blockchain datastrukturer. Blockchain har en ganske unik og kompleks datastruktur sammenlignet med andre teknologier. Derfor kan det til tider bli ganske plagsomt å utvikle seg. Hvis du ikke forstår hvordan datastrukturene fungerer, kan du ikke bli en blockchain-spesialist.

Ting som Patricia Tree eller Merkle Tree eller Merkle-Patricia Tree er noen av de grunnleggende tingene du må fjerne. Uansett, prøv å eksperimentere med disse for å få mer erfaring. Som du vet, er en spesifikk datastruktur ansvarlig for spesifikke egenskaper i blockchain.

Så du må mestre det for å bygge en blockchain. Du kan også forvente en høy blockchain spesialistlønn hvis du har tidligere erfaring med det.

Vær dyktig i kryptografi

Som en blockchain-sikkerhetsspesialist bør kryptografi ligge i håndflaten din. Hvis du ikke vet noe om kryptografi, kan du begynne å lære det med en gang. Det er et av de viktigste elementene i blockchain. Uten den kan du aldri opprettholde sikkerhetsegenskapene til teknologien.

I tillegg er kryptografi med på å gjøre plattformen uforanderlig og krypterer all informasjonen i blokkene. Mer, hvis du gjør enda en liten feil i kryptografi, kan hackere enkelt få tak i plattformen din.

Så vær veldig forsiktig når du eksperimenterer med kryptografi.

Erfarne med livssyklus for programvareutvikling

Livssyklusen for programvareutvikling er en massiv fase som vanligvis ikke mange har erfaring med. Som blockchain-teknologispesialist må du ha tidligere erfaring med livssyklusen for programvareutvikling.

I utgangspunktet er det 5-7 stadier av programvareutvikling. Dette ligner også på blockchain-basert programvareutvikling. Du må finne ut av problemene, planlegge, designe, bygge, teste, distribuere og vedlikeholde.

Det ville være bra for karrieren din hvis du kan bli med i et konsortium og få erfaring i livssyklusen til en blockchain-prosjektutplassering. Du kan bruke alle slags verktøy for å gjøre denne komplekse prosessen så enkel som mulig.

Men du må vite hvordan disse prosessene fungerer i utgangspunktet.

Evne til å formulere nye forretningsmodeller basert på Blockchain

Som spesialist bør du ha muligheten til å utvikle nye forretningsmodeller som inkluderer blockchain. Teknisk sett forstyrrer blockchain alle eksisterende forretningsmodeller. Og det er rettferdig å si at disse modellene vil være foreldede på kort tid.

Så, hvordan vil økonomien vokse da? Vel, det er her ekspertisen din vil være nyttig. Det er din jobb å formulere nye forretningsmodeller ved hjelp av blockchain for å sikre selskapets fremtid. Hvis du kan bli en blockchain-ekspert, er karrieren din satt for livet.

Ekspert i å integrere Blockchain i forretningsnettverk

Det kan virke ganske enkelt i begynnelsen, men å integrere eller gjøre det til et par med eksisterende nettverk er en komplisert prosess. For det første går de ikke med hverandre. Så kraft hjelper ikke mye. Men hvordan kan du integrere det da?

Vel, du må lage løsningen på en måte som enkelt kan ta hensyn til eldre nettverk også. Hvis du kan gjøre det, kan du forvente en god blockchain spesialistlønn for det.

Ha teknisk kunnskap om interoperabilitet

Interoperabilitet er en fremtidig ting. Selv nå er det ikke mange av plattformene som kan tilby interoperabilitet, siden nesten alle bruker forskjellige typer standarder. Så de samsvarer ikke og kan ikke støtte hverandre.

Men som ekspertene antar, er interoperabilitet en flott funksjon og den viktigste for fremtiden. Så som spesialist bør du også ha teknisk kunnskap om dette aspektet. Det er fordi det er stor sjanse for at du har å implementere det.

Du kan alltid melde deg på et blockchain spesialistkurs for å lære mer om det.

Forstå desentraliserte og distribuerte ledgers

Spesialister må være eksperter på hvert eneste aspekt av blockchain-teknologien. Så det er ganske tydelig at du også må vite om distribuerte og desentraliserte hovedbøker. Som du allerede burde vite det, er det andre teknologier som ligner på blockchain.

Hvis du kan lære om dem, vil det hjelpe deg med å utvikle blockchain-rammene dine mer kreativt.

Ha tverrfaglig bred kompetanse

Tverrfaglige brede ferdigheter er et must når det gjelder en spesialists jobb. I realiteten er disse ferdighetene helt nødvendige for at du skal jobbe i et bedriftsmiljø. I tillegg vil intervjueren din alltid sette pris på om du har kritiske tenkeevner og lett kan tilpasse deg et nytt miljø.

Å være smidig eller analysere visse blockchain-aspekter er også et pluss poeng. Et spesialistkurs kan sikkert hjelpe deg med å bygge din blockchain-karriere raskt.

Vær dyktig med forretningsprosesser

For å være en sertifisert blockchain-spesialist, må du være dyktig i forretningsprosesser. I virkeligheten forsker bedrifter faktisk ikke på blockchain bare for å utvikle ny teknologi. De gjør det også for sin virksomhets skyld.

Så i det miljøet må du vite hvordan forretningsprosessene deres fungerer og hvordan blockchain kan bedre situasjonen.

Kunne forenkle Blockchain-løsninger

Vel, blockchain kan være komplisert til bestemte tider. Spesielt hvis du ikke forstår hvordan den underliggende arkitekturen fungerer i utgangspunktet. Så selv om den blir kvitt den eldre nettverkskompleksiteten, kan det bli litt vanskelig å håndtere hvis du legger til for mange funksjoner.

Åpenbart vil det ikke fungere på samme måte som et ERP-system, men du kan forenkle prosessen med din intuisjon.

Så sørg for å alltid vite hvordan du kan forenkle designet for å gjøre det miljøvennligere og mer brukbart på sikt.

Teknisk kunnskap om standarder og økosystemer

Som en blockchain-teknologispesialist må du ha teknisk kunnskap om standarder og økosystemer. Vi vil anbefale å bli med i et blockchain-samfunn som praktiserer utvikling av standarder. Fellesskap kan være en fin måte å øke din tekniske kunnskap på.

I utgangspunktet hjelper samfunnets folk hverandre med å utvikle ny teknologi. I tillegg kan du også bli med i et konsortium når du lærer av de beste av de beste utviklerne.

Ha en Enterprise Blockchain-sertifisering

Sannheten er at uten en ordentlig enterprise blockchain-sertifisering, ville det være vanskelig å vise frem dine ferdigheter til den respektive intervjueren. Et blockchain spesialistkurs er en fin måte å bevise at du faktisk er dyktig og kan tilby høy kompetanse når du jobber med selskapet.

Også blockchain spesialistkurset lar deg lære om sammenhengene mellom blockchain og bedriftsbedrifter. Mer, det vil gi deg et godt perspektiv på hvordan du kan koble de to aspektene og få det til å gi inntekter til slutt.

I dette tilfellet vil vi anbefale våre blockchain-kurs. Vi prøver å tilby best mulig kunnskap om blockchain, og vi dekker også flere nisjer.

Foreløpig har vi en grundig opplæringsprosess om blockchain og SCM. I tillegg får du også tilgang til blockchain-maler og verktøy som vil veilede deg til å designe dine innovative løsninger.

For å bli en sertifisert blockchain-spesialist, vil det være en fordel for deg å ta et kurs.

Hva? Å være litt skeptisk til det? Vel, ikke bekymre deg; Du kan sjekke ut det gratis blockchain-kurset for å bedre forstå om disse kursene er for deg eller ikke.

Meld deg på nå: Certified Blockchain Security Expert (CBSE) kurs

Kunne kommunisere verdi

Vel, det er ikke uvanlig eller urealistisk å kreve noen som lett kan kommunisere riktig verdi til andre. I mange tilfeller må spesialister jobbe som konsulent i et prosjekt. Så hvis du ikke kan videreformidle kunnskapen din ordentlig til andre, hvordan ellers vil du hjelpe dem med å lære om det.

De trenger å forstå og få kunnskapsrikt innhold fra deg. Men hvis du ikke bare kan formidle informasjonen din, vil det bli vanskelig for alle andre medlemmer å fungere skikkelig.

Også å prøve å løse et problem på kort tid faller også under kommunikasjonskategorien.

Solid kunnskap om Blockchain DevOps Tools

Hvis du skal til en spesialistjobb innen blockchain-teknologi, må du ha solid kunnskap om de forskjellige blockchain-utviklingsverktøyene. DevOps-verktøy hjelper faktisk mye på lang sikt – dette bidrar til å spare tid og ressurser. Mer, du kan også finne ut eventuelle feil i testfasen ganske enkelt med dem.

I mange tilfeller trenger en spesialist imidlertid ikke å bruke den regelmessig. Men likevel, du må vite hvordan du bruker dem når du trenger dem.

Kunne dissekere Blockchain-arkitekturer

En sertifisert blockchain-spesialist må vite hvordan man dissekerer forskjellige blockchain-arkitekturer. Vel, hvis du ikke vet hvordan blockchain-arkitektur fungerer, kan du umulig designe en ny. Bedrifter vil ha folk som fagmessig kan demontere alle slags nettverk uten ytterligere hjelp.

Vi vil anbefale deg å studere alle eksisterende arkitekturer på en detaljert måte. Du kan også hente kildefilen fra GitHub og sjekke hvordan de har strukturert den.

Som spesialist er det viktig at du vet om dem.

Uansett har vi nådd sluttsegmentet i dette hvordan du blir en spesialistguide for blockchain.

Sluttnotat

Til slutt kan vi bare si at blockchain-sikkerhetsspesialist eller blockchain-teknologispesialist, uansett hvilket mål du måtte være, må du være en sertifisert blockchain-spesialist. Uten riktig sertifisering, ville det være vanskelig å bevise verdien din for bedriftene.

Mer, blockchain-spesialist er et av de fantastiske karrierevalgene per nå. Som du kan se, er ferdighetene som er nødvendige for denne jobben ganske vanskelig å oppnå. Så jobb hardt og prøv vårt Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP) kurs for å få mer innsikt i blockchain-foretakenes rike.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map