Hvordan bli en Blockchain-profesjonell

Som en karriere er blockchain-profesjonell et utmerket valg. Imidlertid kan det å bygge en karriere, en blockchain-profesjonell være krevende. Hvis du ikke har en ordentlig forståelse av hvilke ferdigheter de besitter, ville det være vanskelig for deg å bli en. Det er mange profesjonelle sertifiseringsprogrammer for blockchain for å hjelpe deg, men er de legitime?

Det kan være veldig vanskelig å finne ut av det. Men ikke bekymre deg, vi er her for å hjelpe deg.

Blockchain-bransjen er full av muligheter, men den mangler innovasjon og kreative mennesker for å drive trekkraft. Så hva betyr det for deg? Det betyr at du med litt veiledning og interesse for blockchain kan forme deg selv for å fylle ut noen av de viktige posisjonene på markedet.

Så la oss ikke kaste bort mer tid. I denne veiledningen får du grundig kunnskap om hva slags ferdigheter du trenger å bygge opp og hva ditt ansvar vil være for en blockchain profesjonell stilling.

Uansett, forhåpentligvis kan du bruke disse tipsene og kartlegge dine fremtidige planer deretter.

Så la oss begynne!

Hvem er en Blockchain-profesjonell?

La oss først begynne med det grunnleggende. Hvem er i utgangspunktet profesjonell, ikke sant? Vel, teknisk sett er en blockchain-profesjonell noen som er usedvanlig dyktig innen et bestemt felt av blockchain. I virkeligheten er en blockchain-profesjonell noen som kan fokusere på et bestemt felt, men som vil fungere i et bedriftsmiljø.

Hvis du ikke vet det ennå, krevde blockchain profesjonelle jobber deg hovedsakelig å fokusere på et enkelt aspekt av en løsning, for eksempel design eller forretningsresultater. Så for å kalle deg en profesjonell blockchain, må du være ekstremt kunnskapsrik i en enkelt nisje. Mer så må du også ha en praktisk kunnskapsbase.

Det er derfor det er mange spesifikke ferdigheter å fokusere på, men basert på fremtidige planer kan du mer eller mindre hoppe over en eller to.

På den annen side vil profesjonelle jobber i blockchain kreve at du er eksepsjonell ekspert på emnet. Så du kan ikke få profesjonelle jobber i blockchain de første dagene av karrieren din. Du må i det minste få erfaring eller være eksepsjonell ekspert for å bli rekvirert som en.

blockchain profesjonell


Hvilke tekniske ferdigheter bør en Blockchain Professional har?

For å bli en sertifisert blockchain-profesjonell og lande deg selv for blockchain-profesjonelle jobber, må du jobbe veldig hardt for å få disse tekniske ferdighetene. Annet enn å være kunnskapsrik om blockchain-teknologi, må du også utmerke deg i et forretningsperspektiv.

Uten den vil du møte vanskeligheter i den slags miljø. Så la oss sjekke hva slags tekniske ferdigheter du trenger for en blockchain-profesjonell.

Ekspert i populære programmeringsspråk

Den første er åpenbart en ekspert på forskjellige populære programmeringsspråk. For din blockchain profesjonelle opplæring, må du være ekspert på koding. Uten det vil du møte vanskeligheter med å forfølge denne karrieren.

Mer, selv om du går for en annen type fagfelt, må du fortsatt beherske disse språkene. Siden det er mange versjoner av blockchain-teknologi, vet du ikke hvilken du trenger for din spesifikke blockchain-løsning.

For eksempel er Python, JavaScript, Java eller Solidity få av språkene som er egnet for blockchain-plattformer. Så hvis du ikke har noen ekspertise i dem, ville det være vanskelig å bli profesjonell i blockchain.

Kunne utvikle Blockchain-baserte løsninger

Når du har fått din profesjonelle sertifisering av blockchain, bør du ha dyktighet til å designe eller utvikle noen form for blockchain-basert løsning. Fagpersoner innen dette feltet må lære om programvareutvikling, ettersom du vil utvikle mange produkter for bedriften din.

Selskapet kan bruke det til sitt interne formål, men kan også kommersialisere det også.

Uansett vil jeg anbefale å være veldig kjent med Node.js eller tjenesteintegrasjon eller JVM for programmering av bønner. Et annet godt tips for deg – prøv å dekke konfigurasjonen av databaser også.

Men hvorfor? Vel, forretningsmodellene våre er faktisk ganske daterte. Så når du bruker ny teknologi, må du integrere den i den gamle modellen og få den til å støtte den nye modellen også.

Det er hovedsakelig for en mye jevnere overgang.

En Master i Blockchain Infrastructure Configuration and Development

En annen stor ferdighet du må mater er før du tar din blockchain profesjonelle sertifisering, er en perfekt kunnskapsbase om infrastrukturer. Jeg vet at det i noen tilfeller kan bli litt vanskelig. Men det er en av de viktigste sidene gjennom tidene.

I virkeligheten er blockchain-infrastrukturer ganske kompliserte, og ikke mange der ute kan forstå hvordan det fungerer. Så når du leder et team for et blockchain-løsningsprosjekt, må du vite hvordan du kan designe infrastrukturen. Men hvordan kan du gjøre det uten å vite noe om populære blockchain-plattformer?

Derfor må du først lære om disse infrastrukturene og dissekere hvordan de bruker den, og deretter prøve å implementere blockchain-løsningen.

Erfarne med Blockchain-plattformer

I din profesjonelle opplæring i blockchain må du sørge for å legge til blockchain-plattformer også. En av de viktigste grunnene til å bli en mester innen blockchain-plattformer er at den kan fortelle deg om de forskjellige aspektene ved blockchain.

I virkeligheten bruker all blockchain-teknologien som er populær forskjellige teknikker for å gjøre den distribuert og desentralisert. Derfor er også utfallet annerledes. Uansett vil jeg anbefale å sjekke ut papirer fra Hyperledger Fabric, DAML, R3 Corda, Enterprise Ethereum og så videre for å fullføre opplæringen..

Du kan også forvente høy lønn hvis du kan trekke den eller ha bevis på at du har erfaring med disse plattformene.

Kunne utvikle smarte kontrakter

Smarte kontrakter er svært populære blant bedrifter. Hvorfor? Vel, ved å bruke dem, kan de enkelt behandle en kontrakt uten å trenge mye papirarbeid.

Siden nettverket verifiserer om dokumentene er legitime eller ikke, er det full bevis. Det er ingen sjanse for deg å falle for svindel eller andre problemer i internasjonal handel.

Som en profesjonell blockchain-teknologi må du vite hvordan du kan utvikle smarte kontrakter. Selv om du kanskje ikke deltar i kodingsfasen, kan likevel lagkameratene komme til deg for sannsynlige tips.

En annen ting er at du kanskje må sjekke for kvalitet før du ruller ut en løsning med en smart kontrakt. Hvis det til og med er den minste feilen, kan det ende med katastrofe.

Ekspert i Blockchain Nodes

Blockchain-noder er avgjørende for en blockchain-løsning. I virkeligheten er nodene faktisk ansvarlige for å gjøre plattformen til en rettferdig plattform. Så for din blockchain profesjonelle opplæring, må du lære om avhandlingens noder.

Uansett bruker nesten alle plattformene noder på en annen måte. I Hyperledger ser du for eksempel forskjellige transaksjonsfamilier. I utgangspunktet har noder der forskjellige oppgaver å tilby deg den slags funksjoner.

Så du må kanskje komme med din egen versjon av bruken når det gjelder blockchain-noder. Dermed, hvis du ikke vet hvordan de fungerer, vil du ha vanskelig for å utvikle løsningen.

Forstå Blockchain-datastrukturer

Blockchain datastrukturer har en tendens til å skille seg fra hverandre. Men hvorfor? Vel, faktisk er blockchain-teknologien ganske kompleks, og i mange iterasjoner av den brukte utviklere forskjellige teknikker for å trekke den av. Uten å forstå datastrukturene, kan du ikke trekke løsningen perfekt.

For eksempel er Merkle Tree eller Merkle-Patricia Tree ekstremt populære i blockchain. Så for å gjøre løsningene dine vellykkede, må du sørge for at du kan eksperimentere med det. Dermed kan det å hjelpe deg på alle måter å vite hvordan det fungerer.

Ettersom spesifikke datastrukturer er ansvarlige for spesifikke funksjoner, er det også tydelig at du ikke kan hoppe over denne ferdigheten i alle fall.

Så sørg for å mestre datastrukturer for enhver pris.

En master i kryptografi

Vet du hvordan blockchain arkiverer sin uforanderlige status? Det er ved hjelp av kryptografi. Uten kryptografi ville det ikke være noen uforanderlighet i blockchain. I virkeligheten sørger blockchain-plattformer for at når en blockchain kommer inn i hovedboken, kan ingen endre den.

Og det gjør det ved hjelp av en annen form for kryptografi. Som en profesjonell blockchain-teknologi vil kryptografi hjelpe deg med å sikre plattformen din mot ondsinnede angrep. Uansett hvordan noen prøver å hacke blokkene, kan de ikke gjøre det.

I et bedriftsmiljø er det også svært nødvendig å gjøre løsningene dine så sikre som mulig. Så det er et must for deg.

Ha teknisk forståelse av interoperabilitet

Interoperabilitet er en fremtidig ting. Selv om mange plattformer prøver å implementere det, er det bare en håndfull som kan tilby det. Disse tilbudene er også ganske begrensede. Men hvis vi vil at blockchain skal trives i fremtiden, så må det tilby det.

Et best case-scenario er at alle plattformene er sammenkoblet gjennom et knutepunkt, og folk kan få tilgang til det hvis de har en viss troverdighet. Så for din profesjonelle opplæring i blockchain, må du mestre interoperabilitet fordi selskapet ditt vil trenge det i fremtiden.

I det minste, da det kan bli litt komplekst i naturen, bør du mestre det når du får erfaring i et bedriftsmiljø.

Forstå desentraliserte og distribuerte ledgers

Du vet at det finnes andre typer distribuerte plattformer bortsett fra blockchain også. Selv om det forventes at du bare skal være profesjonell innen blockchain, er det et stort pluss poeng å få kunnskap om annen distribuert hovedboksteknologi.

I utgangspunktet kan du bruke disse plattformene til å lage dine helt egne løsninger. Mer, hvis du pleier å gå tilbake fra blockchain også, vil det hjelpe deg ekstremt.

I alle fall vil bedriftene forvente at du har kunnskap om disse plattformene. Så sørg for å lære så mye du kan.

Ha tverrfaglig bred kompetanse

Tverrfaglige brede ferdigheter går kanskje ikke direkte med blockchain-baserte jobber, men det kan hjelpe deg med å komme langt i selskapet. I utgangspunktet vil bedrifter alltid ha noen som er vokal og allsidig. Så for et prosjekt som dette, må du ha noen av disse ferdighetene for å skinne i et bedriftsmiljø.

Ferdigheter som DevOps, smidighet, tankegang, analytisk sinn er noe alle bedriftene ser etter i dag.

Blockchain Standards and Ecosystem Expert

Profesjonelle tjenester fra Blockchain vil inkludere deg i å utvikle økosystemer og standarder. Så uten en teknisk bakgrunn i dette emnet, kan du ikke se deg selv bli profesjonell. Uansett vil jeg anbefale å bli med i et samfunn for å lære mer om selve økosystemet.

Du kan også melde deg på et blockchain-sertifiseringskurs for å vite mer om standardene også. I utgangspunktet vil disse kursene hjelpe deg med å gjenkjenne de forskjellige mønstrene og fortelle deg hvordan du kan bruke dem til forretningsformål.

Så hvis du vil bli profesjonell, er det best å melde deg på et kurs.

En proff på Blockchain DevOps Tools

Som en sertifisert blockchain-profesjonell må du lære om DevOps-verktøy. I virkeligheten kan disse verktøyene hjelpe deg med å utvikle eller designe og til og med teste løsningene dine før du ruller den ut. Du bør huske at kodingen er ganske kompleks og kan gi mange smutthull hvis du ikke gjør det riktig.

Men da disse blokkjedeverktøyene bare fokuserer på å gjøre livet ditt litt enklere, kan du bare bruke dem og gjøre kodingen din perfekt. Disse sparer også mye tid, sammen med ressurser som bedrifter ikke vil kaste bort.

Forstå Blockchain-arkitekturer

Blockchain-arkitekturer er litt annerledes enn infrastrukturer. Så som du vet, vil ikke bare det å kjenne til infrastruktur være til gode. Som en profesjonell blockchain-teknologi må du lære om hvordan disse arkitekturene.

Det er praktisk talt tre forskjellige typer blockchain-arkitektur, for eksempel føderert, privat og offentlig. Hvis du ikke forstår den underliggende forskjellen mellom disse, vil det være litt vanskelig å designe din helt egen løsning, ikke sant?

Så det er veldig viktig for deg å vite om det.

Hva gjør en Blockchain Professional?

Leverer administrativ støtte til prosjektgruppen

Blockchain profesjonelle tjenester vil kreve at du blir administrativt personell i et prosjekt. Hovedsakelig vil du lede et team og støtte dem slik du kan. Du må også ta bestemte avgjørelser som kan endre løpet av prosjektene til teamet ditt.

I utgangspunktet må du veilede teammedlemmene dine for å gjøre prosjektet til en stor suksess.

Forenkler Blockchain-løsninger

En sertifisert blockchain-profesjonell forenkler hovedsakelig blockchain-løsninger. Enkelt sagt må du forstå når løsningene dine blir for kompliserte. I utgangspunktet, jo mindre funksjon du bruker, jo bedre.

I visse tilfeller kan det hende du må bruke flere funksjoner, men sørg for at det også er velsmakende for forbrukerne.

Administrerer Blockchain-prosjektene

I virkeligheten må du kanskje også administrere blockchain-prosjektene. Mange av virksomhetene ser ut til å påpeke dette ansvaret når de snakker om blockchain profesjonelle tjenester. Uansett ledelse, vil du i alle fall møte vanskeligheter med å gjøre det.

Som leder vil du også skissere hvordan andre medlemmer vil jobbe og på hva.

Par Blockchain med forretningsprosesser

Du må også koble blockchain med forretningsprosesser i bedriften. Bedrifter stoler på teknologi for å øke inntektene. Så uten å ta hensyn til blockchain, kan du ikke øke eller til og med opprettholde inntektene.

I mange tilfeller er bedriftene villige til å investere en stor sum penger for å få det gjort fra en profesjonell.

Formulerer forretningsmodeller basert på Blockchain

Bedrifter ansetter fagpersoner for å formulere forretningsmoduler basert på blockchain. Som du allerede vet, forstyrrer blockchain mange av forretningsmodulene mens vi snakker. Som et resultat er selskaper på jakt etter profesjonelle tjenester innen blockchain som vil sikre forretningsinntektene.

Men for å gjøre det må de endre hele forretningsmodellene. Så det å utvikle nye modeller basert på bedriftens krav er også et av dine ansvarsoppgaver.

Vurderer arkitekturkvalitet og gir sikkerhet

En annen av de kule profesjonelle blockchain-tjenestene er å gjennomgå arkitekturkvaliteten og forsikre selskapet at det ikke har noen problemer.

Blockchain-fagpersoner vet mye om blockchain-arkitektur. Så når utviklerne er ferdige med å lage løsningen, vil du se gjennom den og i noen tilfeller løse eventuelle problemer i løsningen..

Hvordan kan du kvalifisere deg for å bli profesjonell i Blockchain?

Få erfaring i Blockchain Development Lifesyklus

En annen viktig kvalifikasjon du må oppnå, er å få erfaring i livssyklus for programvareutvikling. Hvis du klarer å få erfaring i livssyklusen for programvareutvikling som også vil hjelpe. Det beste er imidlertid at blockchain-utviklingssyklusopplevelsen er et stort pluss poeng for deg.

Det er fordi bare en håndfull mennesker faktisk kan være vitne til et blockchain-produkt for å komme fra designfasen til markedsføringsfasen. Så som en sertifisert blockchain-profesjonell er det best å få så mye erfaring i denne som du kan.

Forfølge en bachelorgrad eller tilsvarende arbeidserfaring

For å bli en profesjonell blockchain-teknologi, må du få en bachelorgrad. Uten å ta en bachelorgrad, vil bedriftene ikke vite om du er kvalifisert for jobbene eller ikke. En grad kan også hjelpe deg med å lære om det grunnleggende om programmering, og vil hjelpe deg med å bli utvikler.

Problemet er at å lære å utvikle blockchain alene er en ekstremt vanskelig oppgave. Derfor er det et stort pluss å få en grad før du søker på en jobb.

Men i alle fall, hvis du kan bevise at du har erfaring med å jobbe i felten og kan trekke det, vil de også ansette deg. Du må imidlertid vise dine tidligere arbeidserfaringssertifiseringer for det.

Få en Enterprise Blockchain-sertifisering

For å bli en sertifisert blockchain-profesjonell, må du få en enterprise-blockchain-sertifisering. Men hvordan kan du gjøre det? Den beste måten å få en sertifisering på dette feltet er å registrere seg for et blockchain-sertifiseringskurs.

I virkeligheten vil profesjonelle jobber i blockchain kreve at du viser bevis på sertifiseringen din for å etablere deg som profesjonell. Men uten å melde deg på et blockchain-sertifiseringskurs, er det ganske vanskelig å gjøre det.

Derfor vil jeg anbefale å sjekke ut vårt blockchain-sertifiseringskurs. Vi har en tendens til å fokusere på strenge forretningsbrukssaker. Så det vil hjelpe deg i det lange løp. Mer, for øyeblikket har vi seks hovedkurs å fullføre.

Vi har også spesifikke kilder for forsyningskjede og handelsfinansiering. Så med disse kan du enkelt fokusere på et bestemt felt i blockchain.

Våre blockchain-sertifiseringskurs vil også dekke populære plattformdisseksjoner som Enterprise Ethereum, R3 Corda, Hyperledger, og mange flere.

Vær lovlig autorisert til å jobbe

Bedrifter vil at du skal være lovlig autorisert til å jobbe i deres selskaper? Men hva betyr det? Det betyr at hvis du søker jobb i et annet land, trenger du spesiell visumtillatelse for å jobbe der.

Så hvis du ikke har tillatelse fra de rette myndighetene, kan du ikke jobbe der. I mange tilfeller, hvis du kan vise kaliber, kan selskapene søke om arbeidstillatelse på dine vegne. Men dette er heller et sjeldent scenario. Siden blockchain for øyeblikket er et globalt fenomen, må du huske dette før du søker om jobb.

Det spiller ingen rolle om du har profesjonell sertifisering av blockchain eller ikke hvis du ikke er autorisert.

Har bakgrunn fra teknologiselskaper

Jeg antar at du kan fortelle at denne er en av de beste måtene å få deg en profesjonell stilling i blockchain. Hvis du klarer å få bakgrunn fra teknologiselskaper med mange års erfaring, vil de definitivt ansette deg.

Ser du, konkurransen i blockchain er ikke så overveldende. Imidlertid, hvis du er en nybegynner, vil du møte vanskeligheter med å lande en jobb i store bedrifter som Amazon eller IBM.

Men hvis du tidligere jobbet i et teknologiselskap, betyr det at du også er kvalifisert til å jobbe i bedrifter.

Så sørg for å få jobb i teknologiselskaper i begynnelsen av karrieren din.

Få ytterligere ekspertise innen det relevante feltet

I arbeidet med å kvalifisere deg for profesjonell sertifisering av blockchain, må du bli ekspert på ett eller to relevante felt. Hva betyr det? Vel, teknisk sett vil en profesjonell ikke fokusere på alle aspekter av et blockchain-prosjekt.

Snarere vil han / hun bare gi assistanse i visse deler av prosjektet. Så du må kanskje designe plattformen eller utvikle den, eller til og med integrere den i en ny forretningsmodell.

Du kan velge hva slags felt du vil fokusere på i blockchain-økosystemet. Men du må mestre det feltet for enhver pris.

For uten riktige kvalifikasjoner vil ikke bedrifter ansette deg.

Sluttnotat

Blockchain teknologi profesjonell er en unik karriere valg. Men for å bli en, må du dyktig. De beste kandidatene for å bli en er de som allerede er i felten.

Så erfarne utviklere, ingeniører, arkitekter, produktledere og så videre er i stand til å overgå til å bli blockchain-profesjonelle. Igjen, som jeg sa tidligere, uten riktig sertifisering, kan du ikke bli en blockchain-profesjonell.

Så sørg for å melde deg på et sertifiseringskurs og lære alt du kan av det. Hvis du vil, kan du også sjekke ut vårt gratis kurs for å teste ut programmene våre.

Fortsett å jobbe hardt, og du kan også bli en blockchain-profesjonell.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map